vineri, 26 iunie 2009

Ea este iubita lui Mazăre



Radu Mazăre, primarul din Constanţa, a fost surprins de fotoreporterii Libertăţii, miercuri seara, in timp ce ieşise la plimbare in Bucureşti alături de iubita lui, o tânără frumoasă, ce pare să-l fi cucerit definitiv pe celebrul burlac-politician.

Cei doi amorezi s-au dus în zona Pieţei Alba Iulia, unde s-au întâlnit la o cafenea cu fratele primarului, deputatul Alexandru Mazăre, şi prietena acestuia. Radu s-a comportat extrem de afectuos cu iubita lui. A ţinut-o de mână tot timpul, a sărutat-o, iar când s-au despărţit, femeia plecând împreună cu Alexandru, a privit îndelung după ea.

Au plecat separat

Cunoscut ca un mare cuceritor, Radu Mazăre pare destul de aprins după actuala lui parteneră, dacă ţinem cont că a avut-o alături de el inclusiv la întâlnirea şefilor PSD de la Turnu Măgurele din weekendul trecut.

Se plimbă cu un Jaguar de 80.000 de euro

În ultima vreme, Radu Mazăre a fost văzut la volanul unui Jaguar XF, care costă cam 80.000 de euro, despre care s-a bănuit că şi l-a cumpărat recent. Mazăre ne-a precizat însă că Jaguarul nu este al lui: “Firma care aduce aceste maşini mi l-a dat să merg cu el două luni, timp în care mă pot hotărî dacă îl achiziţionez. Voi da în schimb Jaguarul meu mai vechi, plus o diferenţă de bani, şi îl iau pe acesta”. Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats