miercuri, 11 martie 2009

Mihaela Radulescu si-a luat bagajele de acasa de la iubit si s-a cazat cu fiul ei aproape de Antena 1 A plecat de la Dani si s-a mutat la hotel!

Prezentatoarea emisiunii "Duminica in familie" a luat decizia sa locuiasca separat de iubitul ei


Cea mai mediatizata poveste de dragoste a ultimilor ani, cea dintre Mihaela Radulescu si Dani Otil, trece prin schimbari! CANCAN a aflat ca Mihaela a plecat, luni seara, de la Dani de acasa, impreuna cu fiul ei, si cu masina ticsita de bagaje, si s-au mutat la hotel.


Paparazzii nostri au prins-o pe Mihaela chiar in momentul in care (luni seara, in jurul orei 22.00) si-a parcat masina, Porsche Cayenne, in fata hotelului Pullman Bucharest (ex-Sofitel) - cotat la patru stele si situat in zona Romexpo, aproape de sediul Antenei 1! Prezentatoarea "Duminicii in familie" era insotita de baietelul ei, Ayan, si de mama sa. A coborat mai intai doar Mihaela, a cerut la receptie un carucior mare pentru bagaje si impreuna cu un valet au inceput sa care mai multe genti de la masina. Dupa ce a primit cheia de la camera (o camera dubla costa in jur de 140 de euro pe noapte!) si a dus sus toate bagajele, vedeta s-a intors in fata hotelului ca sa-i preia pe mama sa si pe Ayan, care asteptasera in masina. Numai ca baietelul a incercat sa se impotriveasca si a tipat de mai multe ori: "Nu vreau, nu vreau!". A refuzat, asadar, sa intre in hotel cu bunica lui, dar pana la urma s-a lasat convins! Intre timp, un apropiat al Mihaelei a ajuns la hotel cu o alta masina incarcata cu alte bagaje de-ale vedetei Antenei 1. Din informatiile noastre, vedeta nu s-a despartit de iubitul ei, Dani, ci doar a ales sa locuiasca separat. Sursa: www.cancan.ro

Iubita lui Arsenie il acuza pe Kamara de hartuire "M-a atins dubios!"

Mulatra s-a plans catorva colege de prezentare ca insistentele cantaretului de culoare i se par cam nelalocul lor. Desi stia foarte bine ca este implicata intr-o relatie, cantaretul de la Alb si Negru a profitat din plin de atmosfera unei petreceri pentru a se apropia mai mult decat i s-ar fi permis de Agnes.

Agnes Matoko, iubita lui Arsenie (ex-O-Zone), i-a cazut "victima" lui Kamara. Sambata seara, la petrecerea din clubul Pat, mulatrul pe care, sustine ea, il considera prieten, a depasit bariera amicitiei, dand nastere falsei impresii ca intre ei exista ceva. De cate ori i s-a ivit ocazia, cantaretul a profitat de inghesuiala, apropiindu-se "periculos", sub pretextul unui dans, de iubita colegului sau de breasla. Kamara nu a scapat-o din ochi toata seara pe Agnes, fiind nedezlipit de ea.
Potrivit declaratiilor fetei, acesta a insistat sa o insoteasca afara sa ia o gura de aer, desi i-a spus ca ar vrea sa iasa singura. Pe toata perioada micii excursii, acesta a incercat sa-i prinda mana, insa ea si-a facut in permanenta de lucru cu fermuarul jachetei pentru a scapa. Toate aceste gesturi au devenit destul de repede enervante pentru Agnes care a inceput sa se simta hartuita si extrem de stanjenita si s-a plans colegelor alaturi de care a defilat, sambata seara, in cadrul unei prezentari care a avut loc in club. "S-a comportat destul de ciudat, desi eu il credeam prieten. Intre noi nu exista decat o relatie de amicitie. Atunci cand ne intalnim vorbim, dar nu programam nimic. Kamara stie ca sunt implicata intr-o relatie si ca sunt extrem de fericita si tocmai de aceea nu am inteles care a fost treaba. Ma tragea tot timpul la dans, se apropia
intr-un fel ciudat de mine, m-a atins dubios. L-am rugat sa inceteze ca se poate interpreta, dar a continuat", ne-a marturisit Agnes. In cele din urma petrecerea s-a terminat, insa Kamara si-a continuat "ritualul" si a doua zi. "M-a sunat de mai multe ori, m-a invitat la film si toate astea mi-au dat de gandit. In cele din urma am decis sa nu-i mai raspund la telefon. Nu avem nimic in comun. Poate doar culoarea pielii", sustine iubita lui Arsenie. Sursa: www.cancan.ro

Nicolai jura ca nu se va mai Intalni niciodata cu vedeta Pro TV Iulia Vantur a ramas cu buza umflata

Iuresul mediatic in care s-a trezit din senin, prin simpla asociere cu fosta iubita a lui Marius Moga, l-a facut pe bucatarul manager de club sa fuga mancand pamantul. Acesta recunoaste ca amploarea pe care au luat-o lucrurile l-a speriat teribil si doreste ca situatia sa se schimbe.

Daca a existat vreo sansa ca intre Iulia Vantur si sa se nasca o frumoasa poveste de amor, acum totul este istorie. Proaspat despartita, Iulia a acceptat invitatia lui Nicolai de a iesi la o cafea si, probabil, ar fi dorit-o si pe a doua. Sigur este faptul ca maramuresanul avea in intentie sa o "vrajeasca" pe vedeta Pro TV, insa acum, lucrurile au luat o noua turnura peste noapte. Atentia pe care presa i-a acordat-o brusc, l-a coplesit pe Nicolai. Devenit vedeta de pe o zi pe alta, acesta s-a trezit luat la intrebari din toate partile si, brusc, viata lui a devenit de interes public, iar lucrul acesta l-a ingrozit pe drept cuvant. "Toata povestea asta m-a speriat! M-au sunat o groaza de ziaristi sa-mi ia declaratii. Totul dintr-o data", ne-a marturisit cu sinceritate Nicolai. Dupa ce a vazut cum stau lucrurile, maramuresanul si-a schimbat brusc declaratiile si a decis, se pare, sa se retraga din aceasta poveste care-l depaseste. Desi in declaratiile acordate in numarul de ieri al ziarului CANCAN a strecurat intentia de a depasi cu Iulia relatia client-manager, azi a revenit asupra lor: "Am iesit cu Iulia la o cafea. Fac asta cu multi dintre clientii mei. Asa faceam si la Paris. E o strategie de PR, daca pot sa spun asa. Am iesit o data cu Iulia, iar asta nu se va mai intampla! Puteti sa ma urmariti sa vedeti."
In aceste conditii, daca s-a lasat cucerita de sarmul deja recunoscut al maramuresanului cu accent frantuzesc, Iulia va avea de suferit. Ceea ce se anunta a fi o noua poveste de dragoste in showbizul autohton a murit in fasa.

Monica Balaj, iubita secreta de la Paris?

Daca ar fi mers mai departe cu Iulia Vantur, Nicolai ar fi trebuit sa-i dea blondei cateva lamuriri despre o anume Monica din Paris. Potrivit surselor noastre, din august, anul trecut, acesta are o relatie cu modelul Monica Balaj, care lucreaza in Franta. Maramuresanul a recunoscut ca s-au iubit, dar a evitat sa raspunda daca mai sunt impreuna in prezent, in ciuda faptului ca pe profilul lui de Face Book sustine asta. Sursa: www.cancan.ro

Logodnicul Ioanei Besoiu recidiveaza: a calcat din nou stramb Prins cu amanta la cumparaturi in Italia

Aventura lui Marius, logodnicul Ioanei, fiica actorului Ion Besoiu, continua. Acesta si-a dus amanta in Italia la cumparaturi, nepasandu-i de faptul ca persoanele care l-au zarit o pot instiinta pe viitoarea sa sotie de aceasta noua escapada. El o insala si in prezent pe viitoarea lui sotie cu aceeasi femeie, pentru care se pare ca si-a contramandat nunta stabilita pentru 2008.

Fiica actorului Ion Besoiu este dusa in continuare cu zaharelul de catre Marius, logodnicul ei. Luni, la ora 14.47, acesta a fost vazut la etajul unu al magazinului Etro, raionul pentru barbati, aflat pe via Montenapoleone nr. 5 din Milano. Don Juan-ul isi alegea cu incantare, sub privirile pofticioase ale iubitei neoficiale, haine pe care sa le afiseze mandru prin cluburile din Capitala.
Cand l-au zarit in compania Casianei, amanta lui de asta-vara, sursele noastre au stabilit sa tina secreta intalnirea, pentru a nu o supara pe Ioana, care la randul ei le este prietena. Conform acestora, Marius si Casiana se comportau ca un cuplu oficial, cutreierand zambitori magazinele, fara sa le pese de neplacerile care ii asteapta la intoarcerea in tara.
Poate, de data asta, fiica actorului Ion Besoiu va pune piciorul in prag si isi va schimba atitudinea pe care a avut-o anul trecut, cand i-a iertat cu usurinta aventura viitorului ei sot.

Si-a dus logodnica si amanta in acelasi loc

In vara lui 2008, cotidianul Cancan a descoperit escapada amoroasa pe care logodnicul Ioanei a avut-o, la hotelul Rex din Mamaia, cu Casiana, in acelasi loc in care a dus-o si pe Ioana.
Dupa ce initial Marius si Casiana au incercat sa se acopere luand cu ei un amic, pe post de paravan, intr-unul din weekendurile fierbinti, iubitul Ioanei a renuntat la ajutor, distrandu-se pe fata la clubul Bamboo din Mamaia. Marius, fiul unui mic industrias brasovean, si Ioana sunt impreuna de cinci ani. Fiica celebrului actor Ion Besoiu lucreaza ca jurist la o banca, iar viitorul ei sot se ocupa de afacerile familiei lui. Sursa: www.cancan.ro

Scandal urias la un liceu din Bucuresti Sex oral, filmat in biblioteca

Scandal sexual la una dintre cele mai cunoscute institutii de invatamant din Capitala: CANCAN a intrat in posesia unei inregistrari video, in care bibliotecara de la Grupul Scolar "Mircea Vulcanescu" este surprinsa in timpul unei partide de sex oral, totul petrecandu-se printre sutele de carti, chiar in biblioteca liceului.


Protagonista filmuletului XXX este Maria Ciocarlan, o femeie in varsta de aproximativ 40 de ani si cu par alb. Dupa ce se asigura ca usa este inchisa si ca nimeni nu ii poate surprinde in flagrant, bibliotecara incearca sa-si con-vinga partenerul sa intretina si raporturi sexuale normale. "Hai, ma, sa facem sex!", se roaga aceasta de baiat, care, initial, refuza partida de sex oral, tanarul explicandu-i ca nu are prezervativ. Si incercarea de a-l convinge sa se duca sa-si cumpere un prezervativ se soldeaza cu un esec, ea alegandu-se doar cu promisiunea ca va fi sunata mai tarziu, in cursul serii. Partida de sex oral continua apoi, bibliotecara oprindu-se doar de doua ori: pentru a verifica daca usa este bine inchisa si pentru a-si intreba partenerul daca fumeaza.
In rest, ea asculta cu strictete toate indicatiile baiatului, nemultumit la un moment dat ca bibliotecara isi bate joc de meserie. Contactata de reporterii CANCAN, conducerea liceului a declarat ca bibliotecara a fost convinsa sa isi dea demisia. "Noi nu vrem sa ni se asocieze numele cu acest caz. Am sesizat deja politia judiciara. S-a intamplat in biblioteca, dar nu cu un elev", au precizat reprezentantii liceului. Sursa: www.cancan.ro

Nu mai suporta sa dea ochii cu nimeni dupa ce fiul lor a lovit cu toporul doi barbati Parintii Silviei Chifiriuc s-au baricadat in casa de rusinea s

Parintii Silviei Chifiriuc, care traiesc separati, s-au baricadat in case si nu vor sa vorbeasca nici macar cu vecinii, dupa ce fiul lor, Georgian, a bagat in spital doi barbati.
"Si-a legat poarta cu un lacat. Nu mai intra nimeni, nu mai iese nimeni", a spus Maria Butnarasu, vecina lui Haralambie Chifiriuc, din satul Tudor Vladimirescu, judetul Botosani. Si mama lui Chifiriuc refuza sa discute cu lumea si nu a mai fost vazuta de vecini de cateva zile bune. Georgian Chifiriuc, care saptamana trecuta a bagat in spital doi vecini pe care i-a lovit cu toporul in cap, va fi retinut in scurt timp de procurorii botosaneni pentru vatamare corporala grava sau tentativa de omor. Acestuia i s-au intocmit deja doua dosare, unul pentru contrabanda si unul pentru posesia si folosirea armelor albe, urmand sa-i fie intocmit un alt dosar. "Deocamdata nu stim daca o sa fie incadrat la tentativa de omor sau vatamare. Depinde foarte mult si de rezultatele medicilor legisti de la Iasi, pe care le vom avea in momentul in care victimele vor fi externate", a spus prim-procurorul Nicoleta Arpinte, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Saveni.

Victimele, inca in stare grava, vor sa-l dea in judecata

Cei doi raniti se afla in continuare la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, unde urmeaza sa fie operati. Medicii spun ca starea lor este grava si sunt rezervati in privinta evolutiei lor. Constantin Biciusca are dese stari de ameteala, iar Mihai Trufin are dureri din cauza ca doua bucati de craniu ii apasa pe creier. "O sa-l dau in judecata. Nu vreau daune morale de la el, desi mi-a furat salariul din buzunar", a spus acesta. Sursa: www.cancan.ro

Vrea rol in "Traviata" sau "Boema" Anamaria Ferentz vrea sa cante opera

Cantaretei i s-a facut dor de vremurile in care canta in corul Operei din Constanta si intentioneaza sa se reintoarca pe scena in "Traviata" sau "Boema". Ea sustine ca ar reveni oricand la muzica clasica si fara pretentii financiare.

Inainte sa-si faca un nume in muzica pop-dance, Anamaria Ferentz a fost indragostita de muzica clasica. Mai mult, ea are si pregatire pentru aceasta zona, activand timp de doi ani in corul Operei din Constanta.
"Am fost angajata, cu carte de munca, in perioada 1996-1998, la Opera din Constanta. Cantam in cor. Inainte de asta am colaborat doi ani cu Teatrul de revista Fantasio. Mi-ar fi placut foarte mult sa fac o cariera in muzica clasica si mi-ar placea oricand sa revin la Opera. Chiar mi-am propus ca intr-un weekend sa merg la Constanta si sa cant pentru o zi in "Traviata", "Carmen" sau "Boema", in functie de ce spectacole vor fi in actuala stagiune", ne-a declarat Anamaria Ferentz care, pe langa pregatirea muzicala, poseda si una medicala, fiind absolventa a Colegiului Sanitar, ambele dovedindu-se in timp extrem de folositoare.
Bunaoara, potentialul de soprana al blondei o ajuta uneori sa se faca auzita cand este jignita in trafic. "Mi se mai intampla sa fiu injurata in trafic pentru ca le cam iau fata... dar si invers, pentru ca asa e in Bucuresti. Reactionez in functie de dispozitie: uneori ii dezarmez zambindu-le, alteori le raspund cu aceeasi moneda", ne-a marturisit cantareata, care se declara o vitezomana convinsa, recordul ei personal fiind de 240 de kilometri pe ora la bordul automobilului ei de 280 de cai putere, un Nissan 350 Z. Sursa: www.cancan.ro

Scandal la procesul lui Nicu Covaci, din cauza unei expertize S-au certat pe discurile trupei Phoenix

Cearta de proportii ieri la procesul intentat de liderul trupei Phoenix mai multor institutii, pentru plata drepturilor sale de autor: avocatul artistului ii acuza pe reprezentantii casei de discuri ca ar fi declarat mai putine albume vandute, ca sa plateasca o suma mai mica.


Expertiza dispusa de magistratii Tribunalului Bucuresti pentru stabilirea numarului de exemplare vandute din piesa "Cantafabule" si a biletelor la filmul "Nemuritorii" nu a fost inca finalizata, insa expertul a prezentat, ieri, primele date. Compania de discuri Electrecord a aratat ca intre anii 1974-1976, nu au fost vandute decat 8.400 de exemplare din "Cantafabule". "Cifra nu poate fi reala, atat timp cat in perioada anterioara s-au vandut nu mai putin de 200.000 de discuri", a declarat, pentru CANCAN, avocatul lui Nicu Covaci, Matei Sovarel. Sursa: www.cancan.ro

Andreea Perju are amintiri triste Nu mai sarbatoreste Ziua Femeii de 12 ani

Actrita din "Fetele marinarului" (Antena 1) si-a pierdut mama la numai 12 ani. Drama s-a petrecut in martie chiar in preajma Zilei Femeii. De atunci, inceputul primaverii nu este o perioada prea vesela pentru Andreea, care refuza sa o celebreze.

Andreea Perju trece printr-o perioada destul de grea. De 12 ani incoace, luna martie ii aduce aminte de momentul in care a pierdut cea mai draga fiinta - pe mama ei. Femeia a murit rapusa de boala pe 9 martie, cand fiica ei avea numai 12 ani, moment ce i-a umbrit una dintre cele mai vesele perioade din an - venirea primaverii.
Din clipa aceea, Andreea a decis sa nu mai sarbatoreasca nici Martisorul, nici Ziua Femeii, in semn de doliu. Asadar, blonda refuza atentiile specifice sarbatorilor de primavara.
Anul acesta insa, barbatul alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste care a inceput in urma cu cativa ani, a reusit sa-i smulga un zambet.
Pe data de opt martie, acesta i-a oferit un buchet urias de lalele albe stiind ca acestea erau florile preferate ale mamei iubitei sale. Ca niciodata in ultimii 12 ani, "fata marinarului" a acceptat darul cu bucurie.

Face performanta in ruseste

Andreea petrece pe platourile de filmare alaturi de colegii ei din serial si peste 12 ore pe zi. La sapte dimineata este prezenta la datorie si nu mai pleaca decat dupa 19-20 seara.
Desi nu stie pic de rusa, blonda isi invata textele scrise in ruseste de pe o zi pe alta, cu ajutorul unui translator. Profitand de asistenta unui specialist, actrita a inceput sa solicite si explicatii legate de gramatica limbii, determinata sa invete sa o vorbeasca fluent. Sursa: www.cancan.ro

Va sta patru ani la inchisoare pentru o bataie din 1999 Tolea, arestat in studiourile Antenei 1

Luptatorul Tolea Ciumac a fost arestat aseara in timp ce acorda un interviu in direct, la Antena 1, si va sta patru ani la inchisoare pentru o tentativa de omor comisa in urma cu zece ani. Invitat la Observatorul de la ora 19.00, pentru a-si expune punctul de vedere cu privire la condamnarea pronuntata in cursul zilei de ieri, sportivul a fost luat pe sus de "mascati" si "cazat" in beciul politiei.


Anatolie Ciumac a fost condamnat, ieri, la executarea unei pedepse de patru ani de inchisoare pentru tentativa de omor, printr-o sentinta definitiva a magistratilor Curtii de Casatie. Luptatorul a fost condamnat pentru comiterea scandalului din Scotch Club din Brasov, din 24 iunie 1999. Conflictul cu interlopul brasovean Marius Ilie s-a lasat cu trei persoane ranite, dintre care una a ramas paralizata pe viata, si cu incendierea unor masini in centrul orasului. Dupa scandal, Tolea a fugit in Spania. Contactat, aseara, de reporterii CANCAN, inaintea arestarii, el a marturisit ca ar vrea sa se bucure de ultimele clipe de libertate stand alaturi de fiul sau. "Decizia de condamnare a mea nu are nicio logica. Pana in momentul in care vor veni sa ma ia, vreau sa stau cu Sasa. Am plecat cu el in oras si nu stiu cand mai ajung pe-acasa", a declarat Tolea, afectat. Nu a apucat, insa, sa petreaca prea mult timp in compania fiului sau, din cauza descinderii de la Antena 1. La auzul vestii ca Tolea a ajuns dupa zabrele, Magda, care se afla ieri in vizita la sora ei, la Timisoara, a urcat intr-un taxi si a plecat spre Bucuresti. Ea va ramane acum si cu baietelul, si cu garsoniera cumparata in timpul casniciei cu Tolea. Sursa: www.cancan.ro

Mai ceva ca-n telenovele: Un criminal s-a cuplat cu sotia victimei si ii creste copiii acesteia

Un criminal chinuit de remuscari si o familie indoliata sunt protagonistii unei povesti socante. Eliberat recent din inchisoare, Marinica Murarasu ii creste pe copiii barbatului pe care l-a ucis in urma cu trei ani si chiar are o relatie cu vaduva.

Barbatul din comuna botosaneana Gorbanesti a fost condamnat dupa ce i-a taiat jugulara unui consatean cu un ciob de la o halba de bere. Totul s-a petrecut intr-o carciuma, unde a intrat in conflict cu Valentin Gradinaru, sotul Emanuelei. Criminalul sustine ca l-a omorat din greseala si incearca sa-si stearga pacatele ajutand familia victimei sale.
Ramasa singura sa-si creasca trei copii cu varste intre trei si opt ani, Emanuela Gradinaru primeste acum un ajutor bizar de la Murarasu. Femeia a fost induiosata de scrisoarea pe care a primit-o de la acesta, pe cand se afla la inchisoare, in care-si cerea iertare pentru cumplita fapta. L-a vizitat chiar la puscarie si l-a iertat, considerand ca omul era sincer. Acum, cei doi au ajuns sa traiasca in concubinaj.
"Noi i-am spus (Emanuelei - n. red.) sa aiba grija, dar zice ca are nevoie de tata la copii si barbatul s-a angajat sa o ajute si cu bani. Intamplator s-a produs omorul, nu a fost ceva intentionat", a declarat Iliescu Gica, primarul comunei Gorbanesti. "Sunt oameni care merita a doua sansa. Copiii s-au atasat de el foarte mult (...) A fost foarte dificil pentru mine sa cresc singura trei copii. Eu cred din toata inima ca el este un om bun", ne-a spus Emanuela Gradinaru, care pare sa-l fi dat uitarii pe sotul ei.
Autoritatile pentru protectia copilului sustin ca vor urmari cum evolueaza relatia dintre copii si noul tata si, daca va fi necesar, le vor oferi consiliere. Sursa: www.cancan.ro

Avocatul taximetristului ucigas face declaratii halucinante "Macelarul" de la Brasov si-a confundat victimele cu broaste testoase

Taximetristul Ionut Nicolae, acuzat ca a ucis doua tinere din Brasov, a declarat in fata instantei ca le-a omorat pe cele doua fete, deoarece credea ca sunt niste broaste-testoase, potrivit mamei uneia dintre victime, care s-a aflat in sala de judecata.


"Avocatul lui, Ovidiu Vaduva, a cerut sa il elibereze pe monstrul asta, pe criminalul asta in serie. Cica e bolnav si ia tratament de cand era copil. Cum e posibil? A zis ca le-a omorat pentru ca avea halucinatii si a crezut ca sunt broaste-testoase", a declarat presei mama Vasilicai Mihai, Maria Stoica, la iesirea din sala de judecata. Ionut Nicolae a fost audiat timp de patru ore de catre magistratii Tribunalului pentru Minori si Familie Brasov.
Avocatul lui Nicolae, Ovidiu Vaduva, a refuzat sa faca declaratii presei pe motiv ca este obosit. Totusi, a negat ca ar fi cerut eliberarea clientului sau, precizand ca s-a luat in discutie aceasta posibilitate."Nu am cerut sa fie eliberat. S-a discutat acest lucru si instanta va hotari. Nu am cerut nici eu, nici clientul meu. In cursul judecatii, practic se verifica starea de arest la fiecare 60 de zile. Deci a fost o verificare. Nu se mai cere ceva in plus. Alte declaratii nu va mai pot da, pentru ca am stat cinci ore in sala si sper sa intelegeti", a declarat Vaduva.
Avocata familiei Mihai, Maria Bancila, a spus ca avocatul taximetristului a adus mai multe certificate medicale pentru a dovedi ca Ionut Nicolae este bolnav. Sursa: www.cancan.ro

Melania Iordachescu nu vrea sa-si imbogateasca fiii vitregi Tine cu dintii de averea pictorului Sabin Balasa

Fiii regretatului pictor Sabin Balasa au fost chemati ieri din nou in judecata, de fosta lor mama vitrega, Melania Iordachescu, in procesul privind drepturile de autor pe cele 220 de picturi semnate de maestrul Balasa.


Dupa ce Matei Balasa a dat-o in judecata pe Melania Iordachescu, fosta sotie a lui Sabin Balasa l-a chemat in fata instantei si pe celalalt fiu al lui Sabin, Tudor. Potrivit unor surse judiciare, Melania Iordachescu a aratat magistratilor ca nu ar fi extins procesul daca nu ar fi fost acuzata de defaimarea lui Sabin, si ca a introdus tablourile in obiectele supuse partajului pentru ca nu doreste ca fiii artistului sa se "imbogateasca" din munca ei. Melania sustine ca pe parcursul vietii maestrului i-a fost asistenta, dar a precizat ca nu vrea un procent din drepturile de autor, ci doar sa-i fie recunoscuta "munca fizica necalificata de sotie". Celalalt proces, partajul averii lui Balasa, care acum se deruleaza cu fiii acestuia, a fost suspendat pana la solutionarea dosarului privind drepturile de autor. Sursa: www.cancan.ro

S-a ferit chiar Si de colegii liberali Melescanu si-a serbat cu fiica ziua de nastere

Vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a sarbatorit, ieri, implinirea frumoasei varste de 68 de ani. El a preferat sa petreaca in sanul familiei, alaturi de fiica sa, Marina.


Constiincios din fire, chiar de ziua sa de nastere, Teodor Melescanu s-a prezentat ieri, devreme, la Senat. Surse parlamentare ne-au povestit ca liberalul era binedispus si a primit cu zambetul pe buze urarile colegilor de Parlament. El chiar a glumit pe seama varstei sale, sustinand ca se simte ca la 20 de ani. In jurul pranzului, senatorul s-a scuzat politicos si a plecat in graba spre casa, explicand ca isi va sarbatori ziua de nastere in sanul familiei, alaturi de fiica sa Marina, sotia miliardarului Peter Imre. Inainte de a parasi Parlamentul, Melescanu si-a sunat colegii de partid pentru a-i anunta ca nu poate ajunge la o sedinta la sediul PNL. El s-a ferit insa sa dezvaluie liberalilor contactati telefonic si motivul pentru care absenteaza de la sedinta de partid, Melescanu trecand sub tacere faptul ca isi sarbatoreste ziua de nastere. Cat priveste planurile de viitor, se aude ca senatorul liberal ar vrea sa-si puna pirostriile, probabil chiar in acest an, lucru confirmat recent de Melescanu pentru CANCAN. Sursa: www.cancan.ro

Superoferta la Targul de Turism de la Berlin Elena Udrea vrea nemti si unguri la bai in Romania

Elena Udrea vrea sa atraga cat mai multi turisti straini de Pasti in Romania. Ministrul Turismului va prezenta la Bursa Internationala de Turism de la Berlin oferta balneara si pascala romaneasca la munte si la mare.


Elena Udrea, ministrul Turismului, va fi prezenta, incepand de astazi si pana duminica, 15 martie, la Bursa Internationala pentru Turism (ITB) de la Berlin. Practic, acesta este cel mai mare targ de turism din lume, la care si Romania are un stand prin care va promova sejururile in tara noastra. "Prezenta mea la aceasta manifestare expozitionala are in vedere in principal consolidarea pozitiei turismului romanesc pe piata germana, tinand cont de faptul ca Germania reprezinta cea mai importanta piata de turisti pentru Romania", a declarat ministrul Elena Udrea.

Folclor si degustari de vinuri

La standul romanesc de la ITB vor fi prezentate ofertele turistice de petrecere a Sfintelor Pasti in Bucovina si pe litoralul Marii Negre, precum si oferte de turism balnear. Pe toata perioada targului, la standul Romaniei vor evolua artisti mestesugari, interpreti si grupuri de muzica populara si vor fi organizate degustari de vinuri romanesti. Elena Udrea se va intalni la Berlin cu parlamentari si cu reprezentanti ai autoritatilor nationale de turism din Germania si Ungaria, precum si cu presedintele Asociatiei Europene de Turism Balnear. Elena Udrea vrea sa atraga cat mai multi turisti straini. Ea ne-a declarat ca, in acest scop, si-a fixat intalniri cu reprezentantii unora dintre cei mai importanti tour-operatori din lume. Sursa: www.cancan.ro

Cadou de lux pentru Nicolae Nemirschi Ministrul Mediului a primit o limuzina de 70.000 EURO

Firma Lexus i-a oferit lui Nemirschi un autoturism ecologic de lux, care va ramane in posesia lui timp de un an.


Ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, a primit gratuit o limuzina marca Lexus. Autoturismul ecologic va fi la dispozitia ministrului timp de un an. Inaltul functionar spune ca vrea sa le dea un exemplu romanilor si sa le demonstreze ca pot circula si cu masini ecologice la noi in tara. "Modelul Lexus GS 450 h reprezinta o revolutie tehnologica, fiind primul Sedan hibrid de lux din lume. Acesta combina motorul pe benzina cu unul electric, fiind o impresionanta economie de combustibil si emisii de noxe scazute", ne-a declarat Mihai Bordeanu, directorul companiei luxoasei marci de masini. Autoturismul ecologic cu care se plimba ministrul ?Mediului costa 70.000 de euro. Pentru soferii de rand, care nu-si permit o asemenea limuzina, ecologica sau nu, Nicolae Nemirschi ia in calcul o alta varianta. El a declarat ca prima de casare, oferita de stat in programul "Rabla", are sanse sa creasca din vara. Acest lucru se poate intampla daca prima transa de 20.000 de masini, din cele 60.000 programate a fi inlocuite in 2009, vor fi vandute in proportie mica. Marcile Dacia, Renault-Nissan, Hyundai, Opel si Chevrolet au primit cele mai mari cote in prima etapa a programului de stimulare a innoirii parcului auto national, denumit si "Rabla", respectiv 1.731 de unitati fiecare.

Taxa anuala pe motociclete

La evenimentul de primire a masinii Lexus, ministrul Mediului a mentionat ca vrea ca motocicletele sa fie taxate anual, in functie de emisiile poluante. Nemirschi preia, astfel, modelul german, unde functioneaza un sistem de taxare anuala pentru autovehicule. Cuantumul sumei pe care contribuabilul o plateste este dat de mai multe elemente, printre care capacitatea cilindrica a motorului si nivelul emisiilor de dioxid de carbon. Sursa: www.cancan.ro

Directorul sucursalei din Ardeal a Bancii Transilvania este vicepresedinte la FRF Mana dreapta a Nasului a "recuperat" banii din jaful de la

Patritiu Abrudan a avut parte de o luna februarie extrem de agitata, dupa ce doi indivizi au jefuit sediul bancii pe care o conduce. Dupa ce firma de asigurari a acoperit paguba, iar fiul sau a marcat impotriva Stelei, fostul arbitru international s-a mai linistit.


In 13 februarie 2009, Romania era zguduita de o stire venita din Ardeal: sucursala din Cluj-Napoca a Bancii Transilvania a fost jefuita de doua persoane, care au sustras suma de 246.000 de lei, adica aproximativ 60.000 de euro.
Acum, la aproape o luna de la acele evenimente, politia nu a izbutit inca sa solutioneze cercetarile, dar directorul respectivei banci, Patritiu Abrudan, este bucuros. Fostul arbitru, asistent cu ecuson FIFA si actualul vicepresedinte al Comitetului Executiv al FRF, a vorbit pentru CANCAN despre evolutia cazului: "Am pus la dispozitie toate obiectele electronice, vizuale si fizice pe care le-am avut pentru ca totul sa fie elucidat cat mai rapid. Am inteles ca s-a restrans numarul suspectilor la zece-cincisprezece persoane. Noi ne-am recuperat deja paguba de la firma de asigurari cu care aveam semnat un contract, dar vinovatii trebuie prinsi pentru ca este o chestiune de siguranta nationala. Nu este normal sa fie in libertate asemenea indivizi", a declarat Abrudan, considerat mana dreapta a lui Mircea Sandu la Federatie.

Fiul "bancher" a invins Steaua

Dupa ce a "recuperat" banii pierduti in jaf de la asiguratori, mana dreapta a lui Mircea Sandu in Comitetul FRF a avut parte de un cadou din partea fiului sau, Ovidiu. Aparatorul, legitimat la FC Brasov, a marcat singurul gol al partidei castigate de "stegari" in fata Stelei cu scorul de 1-0: "A fost minunat. Eu si sotia mea ne-am bucurat enorm pentru Ovidiu. Cand era mic, eu trageam de el sa se faca arbitru, dar nu a vrut si a avut dreptate. Poate ajunge departe, daca va fi in continuare serios. Cand se va lasa de fotbal, o sa ma pensionez si ii voi ceda locul meu in sistemul bancar, pentru ca el este si masterand in economie. Dar nu o sa fie director de la inceput, va trebui sa o ia de jos, cum am facut-o si eu", a afirmat cu mandrie Patritiu Abrudan. Sursa: www.cancan.ro

"Garcea" este dezgustat de fotbalul romanesc "Jucatorii de la noi sunt niste prostanaci, cu un IQ de caine comunitar"

Mugur Mihaiescu de la "Vacanta Mare" face o radiografie dura a Ligii I. Comediantul ii pune la zid pe jucatorii, antrenorii si conducatorii din fotbalul nostru, pe care ii acuza de lipsa de valoare si incompetenta. Intr-un interviu incendiar, fara perdea!


Rep: Domnule Mihaiescu, ce parere aveti despre fotbalul romanesc?

M.M: Care fotbal? Nu exista asa ceva!

Rep: Dar s-a jucat etapa chiar si in acest weekend...

M.M: Stiu, am vazut cam toate meciurile, dar sunt dezgustat! Nu avem doi jucatori ca lumea, conducatorii sunt sub orice critica, arbitrii fac meciurile varza. Fotbalul romanesc arata cel mai bine cum e poporul roman: numai dupa bani, smecherie, scandal, cafteala.

Rep: Nu va place niciun fotbalist din Liga I?

M.M: Ce fotbalisti? Pai, pe astia ii poti numi fotbalisti? In afara de doi-trei straini, care au alta mentalitate, restul sunt praf, pamant, varza de Bruxelles. De ce sa-mi bat eu capul cu toti prostanacii? Frate, cand ii vezi ce priviri tampe au unii... "Aaa, deci, deci... un joc bun tehnico-tactic, deci... e o victorie importanta, conteaza cele trei puncte"... Este o lipsa de valoare, o neputinta si o prostie care pe mine ma lasa fara replica. Fotbalistii nostri au o uitatura de oameni primitivi. Fetele lor imi amintesc de corigentii de la mama de la scoala. N-au nicio urma de creier! Au un IQ de caine comunitar.


"Au numai Bamboo in cap"


Rep: Si de ce credeti ca s-a ajuns in situatia asta?

M.M: Cea mai mare greseala este ca fotbalistii abandoneaza scoala. Sa alergi nu inseamna sa fii fotbalist, frate. Trebuie sa-ti asumi niste responsabilitati, sa gandesti. Pai, cei vechi aveau carte. Un Boloni, care era doctor stomatolog, un Cornel Dinu. Nici Hagi nu avea carte, dar el a scris poezie cu piciorul. Astia de azi ce sa faca, daca toata ziua joaca rummy si numai Bamboo au in cap?

Rep: Nici antrenori nu avem?

M.M: Si astia sunt vai de mama lor. Sunt vreo doi-trei cu cap, restul sunt praf. Uite, Dan Petrescu, cu niste "rebuturi", a dus echipa pe locul doi, si alalalt de la Brasov... Razvan. Au facut din rahat bici. Pe Petrescu vreau sa-l vad mai cu c..e!


"Sunt curios cat mai indura Becali sa si-o ia prin in gura"


Rep: Cum vi se pare situatia in care a ajuns Steaua?

M.M: Becali n-are nicio vina. Pe el, saracu?, il tapeaza toti de bani. "Iti aduc eu jucatori buni, nea Gigi!". A pus botu? imediat si a inceput sa arunce cu milioanele. Aia si-au facut vile si isi plimba "lemuzinele" pe Dorobanti si el face spume la gura si mai sa faca infarct pe stadion. Sunt curios cat mai indura sa-l prosteasca aia de bani si el sa si-o ia prin gura.

Rep: Si care credeti ca ar fi solutia?

M.M: Sa aduca un antrenor strain, sa-i dea bani, sa vina ala cu 3-4 jucatori adevarati si un scouter si sa faca treaba. Cand il aud pe Lacatus ca n-are atacanti... Pai, mijlocasi, are? Cine sa le dea pase atacantilor, daca Steaua la mijloc e varza? Dayro ala a intrat si el putin si hop la bataie. Ce oameni mici! Numai la cafteala suntem buni.

Rep: Stiam ca sunteti fan al Universitatii Craiova...

M.M: Am tinut cu Craiova, dar cand era echipa adevarata. Au cativa jucatori tineri bunisori, dar e greu sa razbeasca cu echipele din Capitala. Cluburile din Bucuresti sunt ca rechinii imobiliari, numai dupa bani. Presedintii de cluburi sunt numai pe la televizor. Cand mai conduc ei cluburile, daca toata ziua sunt in emisiuni? Sa te intreb ceva: cate interviuri pe an da Laporta? Pai, astia la noi se baga in fotbal numai pentru reclama si sa se vada ei la TV. Sunt toti niste mici ceausisti, o sleatha, o gasca de interese.


"Cu sarbii avem 1% sanse. Aia au c...e"


Rep: Cand ati fost ultima data pe stadion?

M.M: Aaa, nu mai stiu... Acum multi ani!

Rep: Dar va place fotbalul. De ce nu mergeti sa-l vedeti live?

M.M: Ce dracu? sa caut pe stadion? Sunt pustii astia, de 15 - 16 ani, legati cu bandane, care isi ingroasa vocea pe stadion si sunt mari smardoi. Si apoi cand il suna ma-sa, are iar vocea aia de copil: "Da, mami, vin imediat acasa!". Acolo auzi numai mizerii: "Constantine, ne p...m pe tine!" sau "Zotta, Zotta, s-o f...m pe ma-ta!". Mi-e scarba!

Rep: Nationala cum vi se pare?

M.M: Ce-i aia? Avem si noi 2-3 jucatori de valoare, restul sunt niste tumefiati...

Rep: Avem vreo sansa contra Serbiei?

M.M: Nu. Sarbii au c...e, frate! Poate, hai sa zic, 1%, daca facem vreun meci fabulos, dar nu cred. Sursa: www.cancan.ro





Scapa de indatoririle de mamica Britney si-a pus bodyguarzii dadace la copii

Ocupata pana peste cap cu concertele din cadrul turneului "Circus", nabadaioasa cantareata si-a lasat baietii pe mana uriasilor ei paznici, care au grija sa le dea sa manance, sa doarma cat trebuie, dar si sa se joace conform varstei lor.


Dupa ce a facut nenumarate crize de isterie si a amenintat ca nu mai pleaca in turneu daca nu i se permite sa isi ia copiii cu ea, Britney Spears pare ca s-a plictisit deja de rolul de mama. Sub pretextul ca spectacolele o obosesc peste masura, vedeta a hotarat sa isi lase baietii pe mana bodyguarzilor, care, fericiti ca scapa de capriciile de diva ale lui Britney, au acceptat cu bucurie sa se puna la mintea micutilor. Pentru a-i distra pe Sean Preston, in varsta de patru ani, si Jayden James, in varsta de trei ani, paznicii cantaretei au programat o excursie la Disney World, unde copiii s-au distrat de minune.
Isi merita banii
"Desi par fiorosi, bodyguarzii lui Britney stiu sa se poarte cu copiii. Le-au cumparat dulciuri, le-au spus povesti si nu cred ca exista vreun leagan in tot parcul pe care sa nu il fi incercat", a povestit incantat fostul sot al cantaretei, Kevin Federline, care o insoteste pe Britney in turneu. "Ma simt si eu mai linistit cand stiu ca baietii sunt in grija bodyguarzilor. Toata lumea cunoaste cat de instabila si zanatica e Britney. Cred ca tipii astia fac o treaba formidabila si merita fiecare banut pe care li-l da fosta mea sotie", a mai declarat Federline, care, scutit de sarcina de a-i mai supraveghea pe baieti, isi petrece timpul prin cazinouri. Bodyguarzii lui Britney isi indeplinesc foarte bine rolurile de dadace pentru odraslele acesteia, avand grija ca baietii sa manance bine si la timp, sa doarma cat trebuie, sa nu cumva sa fie in pericol si sa fie mereu schimbati de haine si curati. Sursa: www.cancan.ro

Nu reuseste sa scape de cele 10 kilograme in plus Beyonce da pe afara din corset

Cantareata a filmat noul videoclip intr-o rochie mult prea stramta pe corp. Tinuta nu numai ca nu o avantajeaza, ba chiar ii scoate in evidenta surplusul de grasime.


Cantareata Beyonce a atras intotdeauna atentia cu formele ei apetisante, insa in ultimul videoclip, filmat la New York, solista afiseaza un look de femeie supraponderala. Imbracata intr-o rochie foarte, foarte stramta pe trup, cu formele bine incinse in corset, vedeta pare ca se revarsa in tinuta respectiva, corsetul abia dandu-i voie sa respire. Lookul lui Beyonce a avut si inca are de suferit dupa ce cantareata a fost nevoita sa se ingrase cu zece kilograme pentru rolul interpretat in pelicula "Cadillac Records", mai ales ca nu-si poate reveni la silueta de dinainte, in ciuda regimului drastic pe care il tine.
"Recunosc ca sunt o femeie foarte dezordonata. Desi sunt la regim si nu am voie sa ma ating de dulciuri si mancaruri gatite, nu ma pot abtine si tot mai gust cate ceva. Nici mie nu-mi place cum arat, dar fac eforturi sa slabesc. Sper sa si reusesc", a marturisit vedeta. In noul videoclip, Beyonce apare ca o diva, inconjurata de zeci de barbati imbracati la costum si dispusi sa faca orice pentru ea ca sa-i intre in gratii. Sursa: www.cancan.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats