luni, 11 mai 2009

CANCAN l-a descoperit intr-un sat uitat de lume pe parintele pierdut al Anamariei Ferent


Si-a regasit tatal dupa 25 de ani!


Cantareata l-a revazut, dupa multi ani, intr-o fotografie facuta de reporterii nostri.





Anamaria Ferent a refuzat dintotdeauna sa vorbeasca despre tatal ei. A tinut acest subiect inchis intr-un sertar al amintirilor, pe care nu l-a deschis pana azi. De fapt, nici nu stia prea multe despre barbatul care ii este tata. Viata a despartit-o de el la 5 ani! De atunci, nu l-a mai vazut decat o singura data, in urma cu 25 de ani. Reporterii CANCAN au aflat povestea incredibila a cantaretei si au descoperit ca tatal ei traieste intr-un sat uitat de lume din judetul Bacau.



Petrica Ferent are acum in jur de 60 de ani. L-am cautat initial in Tatarasi, o comuna pana unde e turnat asfaltul. Aveam informatii ca ar avea o casa si familie acolo. In sat insa doar batranii stiau cate ceva despre el. Din om in om, am aflat ca, de fapt, barbatul are o casa la cativa kilometri "mai spre deal", intr-o fundatura. Din Tatarasti pana la Dragesti, drumul nu e deloc prietenos. E din pamant, iar, ici-colo, cate o mana de piatra aruncata. Am mers pret de vreo trei kilometri, pana la un podet, care parea sa nu mai duca niciunde. Am intrebat o femeie de Petrica Ferent. A tras curioasa cu ochiul la numarul de la masina, dupa care a inceput sa ne explice gesticuland larg: "E la deal! O luati pe aici, da? nu puteti cu masina ca e o cracanatura de drum... Vedeti o fantana albastra. Acolo e. Da? acum cred ca e pe camp!" Am avut totusi noroc. Petrica Ferent era la soacra lui, cateva case mai incolo. Muncea in curte, ca orice om de la tara! I-am spus direct ca suntem de la ziar. Cateva secunde, n-a avut nicio reactie. Nu stia ce sa zica! "Sa ma scuzati, da? eu sunt imbracat mai murdar, ca muncesc. Da? poftiti in curte!" Apoi, foarte atent, ne urmarea fiecare cuvant, fara insa sa raspunda. Parea sechestrat cu gandurile in trecutul lui.



"Mi-e frica sa nu creada ca vreau banii ei!"



S-a deschis la vorba in momentul in care i-am propus sa-i facem cateva fotografii: "Nu va suparati, da? nu sunt prea pregatit. Macar sa-mi fi luat o camasa pe mine... Cum ziceti. Daca e bine si asa, atunci faceti!". Imediat, discutia s-a mutat catre fiica lui, Anamaria. Barbatul ii spune "Petra". "N-am mai vazut-o pe Petra, ca o mai cheama si asa, de vreo 20-30 de ani. Daca ma gandesc bine, de 25 de ani! Asa a fost viata..." Evident, discutia il apasa si refuza sa rascoleasca printre amintiri: "Ce-a fost, a fost! Asa a fost destinul. Nici nu mai conteaza. Eu i-am dat un telefon anu? asta, pe la inceput. Mi-a fost frica sa nu creada (n.n. - Anamaria) ca vreau banii ei! Nu-mi trebuie nimic. Dumnezeu mi-a dat cat sa nu duc lipsa". Curios, barbatul ne intreaba daca Anamaria e bine sau daca stim ceva despre fosta lui sotie. Intrebari care, probabil, l-au tot framantat de-a lungul anilor. "O mai vad pe Petra la televizor, da? nu e asa cum as vedea-o fata in fata! Cine stie, daca va veni ea aici..." Cat a lipsit din viata cantaretei, Petrica Ferent si-a facut o alta familie. S-a recasatorit si are un baiat si o fata cu sotia lui, dar si alte doua fete din prima casatorie a femeii. "Toti stiu de Petra si nu ma feresc de ei. Fiul meu, Nicu, chiar a cautat-o pe sora lui si au vorbit pe internet sau nu stiu cum. Sper sa o vad si eu intr-o zi!"
Inainte sa ne despartim, i-am spus ca-i vom arata fotografiile si fiicei lui. "Chiar sa-mi spuneti si mie ce va zice. Oare stie cum arat?! Si ziceti-i sa vina pe aici, daca are timp, ca eu o primesc cu poarta deschisa!"



"Mi-l imaginam mult mai tanar!"



Despre tatal ei, pe care - prin intermediul CANCAN - l-a revazut, in poze, dupa 25 de ani, cantareata spune acum ca si-l inchipuia tanar! Cand i-am aratat fotografiile cu el, a avut un moment lung de tacere. Le-a studiat pe fiecare in parte. Parea sa le imbratiseze cu privirea! "Mi-l imaginam mult mai tanar! Seman cu el. Ultima data cand l-am vazut, am fost cu bunica mea la el. Eram mica. Eram prin clasa a treia, a patra... Mare lucru nu-mi aminteam. Am avut tot timpul de atunci o poza cu el si cu mama din tinerete. N-avea burta cum are acum! Si nici nu e inalt". Ana Maria nu-l condamna, insa nici nu stie ce simte exact pentru tatal ei. "Pot sa zic doar ca ma bucur ca a reaparut in viata mea. Nu stiu cum as reactiona daca l-as vedea, dar cert e ca nu vreau sa-l judec! Inca nu am puterea sa-l caut la el acasa!", ne-a declarat cantareata. Povestea trista a vietii ei a macinat-o ani in sir. Dar, azi, Anamaria e dispusa sa-si reabiliteze tatal si sa uite episoadele intunecate din trecut: "Mi-a lipsit tata, chiar daca mama a facut tot posibilul sa nu simt acest lucru. Acum, sunt insa mai impacata!" Sursa:www.cancan.ro

Negociaza In secret cu Digi Sport TV, noul post al RCS&RDS


Simona Patruleasa a fugit la concurenta


La o luna de zile de cand a pus punct colaborarii cu trustul Intact, bruneta se pregateste sa revina victorioasa pe "sticla". Desi pronosticurile legate de revenirea acesteia, intr-o functie similara celei din care a demisionat, erau destul de pesimiste, fosta prezentatoare a reusit sa puna mana pe o oferta foarte tentanta din partea RDS&RCS, care urmeaza sa renunte la asocierea cu GSP TV si sa-si deschida propriul post.

Dupa "divortul" destul de neplacut de Antena 1 de la inceputul lunii aprilie, Simona Patruleasa vrea sa se intoarca in forta pe micile ecrane, tot la pupitrul stirilor sportive. De aceasta data, la un alt post, a carui infiintare ameninta direct existenta canalului GSP TV, unde si ea avea o emisiune pe vremea cand activa ca prezentatoare a Antenei 1.
Acuzata ca a inceput sa aiba fite de mare vedeta de cand devenise moderatoare la GSP TV, la emisiunea saptamanala "Interviurile Simonei", brunetei i-a fost ridicata la fileu, saptamana trecuta, o minge pe care nu avea cum sa o rateze. Ei i s-a propus sa se angajeze la concurenta, in noua echipa a postului de televiziune Digi Sport TV, care, dupa ce va plati, pe 15 mai, drepturile de televizare ale meciurilor din campionatele Spaniei, Germaniei si Ligii I, va vaduvi Antena 1 si, implicit GSP TV, de mii si mii de telespectatori dependenti de fotbal. Din cate se pare, negocierile au inceput imediat dupa demisia Simonei de la Antena si, chiar daca momentan, nu au fost finalizate, acestea par sa se indrepte treptat spre o colaborare tentanta. Ultima intalnire intre Patruleasa si bosii de la RDS&RCS
s-a desfasurat la inceputul saptamanii trecute, cand vedeta a zabovit pret de cateva ore la sediul central al firmei de cablu amplasat vizavi de Arenele BNR. "Nu este pentru prima data cand Simona este invitata la discutii. Vizitele ei s-au indesit in ultima perioada pentru ca cei de la RCS se pregatesc sa lanseze la finalul lunii mai, sau poate la inceputul lui iunie, Digi Sport si au nevoie de personal. Cei de la firma de cablu i-au facut oferta acesteia fiindca stiau ca ea e libera de contract, dar si pentru ca o cunosteau de la GSP TV si Antena 1. Simona nu este insa singura persoana de la GSP care o sa lucreze cu RDS&RCS. O sa migreze si altii care au plecat de la trusturi mari si acum nu mai au cum sa se intoarca", ne-a declarat o sursa din interiorul companiei. Se pare insa ca discutiile dintre Patruleasa si reprezentantii RCS&RDS se desfasoara in termeni de stricta confidentialitate, ambele parti avand interesul sa mentina secretul negocierilor pana la finalizarea lor. Contactata telefonic de CANCAN, Simona Patruleasa, faimoasa pentru discretia ei, a infirmat veridicitatea acestor informatii. "Nu sunt in negocieri cu ei si nu am fost la sediul lor niciodata", ne-a spus aceasta.


Liga lui Mitica pe DigiTV



Consiliul National al Audiovizualului a acordat companiei RCS&RDS licenta audiovizuala pentru Digi Sport, postul sportiv care va fi inclus in pachetul lor de baza. RCS a obtinut, deja, drepturile pentru televizarea meciurilor din Bundesliga pe 2009 si 2010 si drepturile pentru campionatul spaniol pentru o perioada de trei ani si, mai mult ca sigur, acestia vor prelua si unele meciuri din Liga I. Postul va difuza, totodata, si gimnastica, atletism, lupte libere si meciuri de rugby, volei si baschet. Sursa:www.cancan.ro

Se descurca asa cum poate cu igiena

Ramona Gabor face dus prin vecini




Sora Monicai Columbeanu a fost luata in colimator, vineri seara, intr-un club bucurestean, de catre iubitul Mihaelei Radulescu. Dani Otil a intepat-o pe Ramona Gabor, vorbind in gura mare ca poarta aceleasi haine inca de dimineata, de cand a fost prezenta la el in emisiune, si ca, prin urmare, nu a facut nici dus.

Vedeta Antenei 1 si mezina familiei Gabor s-au vazut de doua ori in decursul aceleiasi zile. Dupa intrevederea de la "Neatza cu Razvan si Dani", unde Ramona a prezentat hainele semnate de tanarul designer Simona Druga, cei doi au dat nas in nas si la show-ul de moda "The Funky Soul" by Simona Druga din clubul Bellagio, unde iubitul Mihaelei a avut rolul de amfitrion. In culise, insa, Dani nu si-a ascuns mirarea vazand-o pe sora Monicai Columbeanu ca poarta aceleasi haine de mai bine de 12 ore. In stilul caracteristic, Otil a scos in evidenta ca tanara a venit imbracata la fel cum venise si la emisiunea matinala si ca probabil nu a trecut pe acasa pentru a face... un dus. Desi nu i-a picat tocmai bine remarca facuta de "matinalul" Antenei 1, Ramona a incercat sa se salveze din situatia penibila in care a fost pusa. Aceasta a spus ca nu a putut sa se schimbe pentru ca, intr-adevar, nu a trecut pe acasa, dar ca a facut dus la o vecina. Dialogul dintre cei doi a starnit rasete printre manechine, raspunsul Ramonei nefiind deloc credibil. Pentru a intretine bunadispozitie, Da ni a continuat in acelasi stil, aratandu-se interesat de numarul de telefon al vecinei cu pricina pentru a face si el dus la aceasta atunci cand va avea nevoie.


Mireasa de ziua ei



Daniela Crudu, Loredana Chivu - asistenta lui Dan Capatos, Alexandra Enachescu, Roxana Dobre, Aminata, Andreea Perju, Bianca Ionita, Andreea Antonescu, Roxy au fost cateva dintre cele ce au defilat pentru tanara creatoare de moda. In public s-a aflat si noul iubit al Aminatei, Florin Moldovan, zis Tantaru', in compania caruia mulatra a fost surprinsa de paparazzii Cancan saptamana trecuta. Colectia a fost incheiata de vedeta Antenei 2 Oana Mares, care a fost o mireasa atipica, dar totodata cosmopolita. Ea a imbracat rochia de mireasa chiar de ziua ei de nastere. La finalul prezentarii Oana Mares a aruncat atat buchetul de mireasa, cat si voalul. Desi Daniela Crudu a facut tot posibilul sa prinda obiectele cu pricina, semn ca e dornica sa se marite, brunetei i-a luat fata Bianca Ionita, in bratele careia "a aterizat" voalul Oanei Mares.Sursa:www.cancan.ro

I-a luat maşină de-o vârstă cu el

Ion Tiriac a avut parte de o megasurpriză din partea fiului său, chiar de ziua lui de naştere. Cunoscand pasiunea tatălui pentru maşinile de epocă, juniorul i-a făcut cadou un Morgan, ediţie limitată.

Doar membrii familiei şi prieteni apropiaţi au fost invitaţi la petrecere. Astfel, sâmbătă, Ion Ion, Ileana, nepoţelul Alexandru, Elan Schwartzenberg şi iubita lui, Anna Lesko, i-au cântat “La mulţi ani!” lui Ion Țiriac, la împlinirea vârstei de 70 de ani. Evenimentul a avut loc pe Coasta de Azur, la pizzeria “L’African Queen”, situată în Port de Plaisance (Portul Plăcerii), la 10 km de Nisa.

Cadoul a costat 40.000 de euro

Marea surpriză a venit la miezul nopţii. Atunci, fiul său i-a oferit cheile unui superautomobil Morgan, de culoare verde, fabricat în 1939, anul în care magnatul s-a născut. Maşina costă 40.000 de euro, iar în lume sunt doar 50 de exemplare din modelul respectiv.

Mai are în garaj un Morgan

Se pare că juniorul ştie foarte bine cât de mult “se omoară” tatăl său după automobilul Morgan. Ion Ion i-a cumpărat acestuia o astfel de bijuterie, deşi ştia că Țiriac senior mai avea în garaj un exemplar. Este vorba despre un Morgan Aero din 1936, a cărui valoare sare de 100.000 de euro. Constructorul britanic fabrică şi în prezent automobile, însă toate au aspect de epocă, fiind foarte căutate de milionarii lumii. Sursa:www.libertatea.ro


Gata, am renunţat la sutien!


Bucureştenii au avut parte in weekend de distracţie pe cinste.


Capitala Romaniei a fost centrul distracţiilor, de vineri pană ieri. Ziua Europei, sărbătorită pe 9 mai, dar şi vremea bună, au dat startul multor petreceri care au ţinut trei zile pe malurile Dâmboviţei - din Parcul Izvor până în Herăstrău şi de pe pajiştea de lângă Primăria Sectorului 2 până la Arcul de Triumf.


Pe Simona (stânga), în vârstă de 22 de ani, am surprins-o sâmbătă în ştrandul Crângaşi, în timp ce făcea plajă. Ea ieşise pentru a se bucura de soarele puternic, la primul topless pe anul acesta. “Îmi place să mă bronzez uniform şi am venit aici pentru că deocamdată e linişte. Gata, am renunţat la sutien!”, ne-a spus tânăra.


Grătare la Izvor



Parcul Izvor a găzduit timp de trei zile, adică de vineri până ieri, Campionatul internaţional de gătit în aer liber. Grătarele au sfârâit de dimineaţă până seara.




S-au pozat pe Arcul de Triumf


“Ne place foarte mult aici, sus, pe Arcul de Triumf, e un moment unic”, ne-au declarat Roberta şi Cătălin, doi tineri de 17 ani, care au profitat de faptul că monumentul a fost deschis publicului. La fel ca ei, sute de bucureşteni s-au înghesuit pe treptele interioare ale Arcului pentru a admira Bucureştiul de sus.

Sarmale pe gratis, la Obor



Ştefan Velea (16 ani) a mâncat cu poftă două din cele 30.000 de sarmale oferite de Primăria Sectorului 2 celor prezenţi în parcul de la Obor. “Mi-aş dori să mănânc aici în fiecare zi!”, ne-a mărturisit el încântat.




Schi pe rotile, pentru prima oară în Herăstrău

Bucureştenii au jucat gratis fotbal, baschet şi volei în parcul Herăstrău, în acest sfârşit de săptămână. Totul, într-un eveniment organizat de postul de radio Europa FM, care a pus la dispoziţia celor mici chiar şi miniporţi de fotbal şi minicoşuri de baschet. O distracţie aparte a fost mersul pe schiuri pe role, un “sport” practicat pentru prima dată în Capitală.


Nevoia de mişcare i-a împins chiar şi pe cei de vârsta a doua să se prindă în jocul celor mici. Sursa:www.libertatea.ro

Şi-au dus acasă «comoara»


Andreea Bănică şi fiica ei, Sofia Maria, in varstă de patru zile, au fost externate, ieri, din Spitalul Euroclinic, din Bucureşti. Cele două au fost duse acasă de tăticul Lucian Mitrea, de naşul Sebastian şi de naşa Carmen Buşi.

Lucian a ajuns la Euroclinic în jurul orei 10.30. Şi-a parcat maşina în garajul rezervat personalului şi a intrat în spital având cu el un coşuleţ în care urma să o ia pe micuţă. Naşii, Sebastian şi Carmen Buşi, împreună cu câţiva prieteni, îl aşteptau deja pe holul spitalului. După două ore, timp în care părinţii ei au completat formularele de externare, “comoara” familiei Bănică- Mitrea a părăsit unitatea medicală. Într-un coşuleţ acoperit cu un voal, Sofia Maria a fost purtată cu atenţie de Lucian şi de Sebastian până la maşină.

În spate, Andreea Bănică păşea cu greutate, sprijinită de naşa sa şi câteva prietene. Lucian a urcat la volan, iar Andreea s-a aşezat în spate, lângă cea mică. Proaspătul tătic a mers mai încet ca niciodată, cu maximum 40 km la oră şi a fost atent să ocolească toate gropile din carosabil, automobilul său fiind urmat îndeaproape de maşina naşilor. În aceste condiţii, drumul a părut destul de lung, aproximativ 30 de minute, însă a meritat: “comoara” a ajuns cu bine la vila familiei, situată în Pantelimon. Sursa:www.libertatea.ro


Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats