miercuri, 22 aprilie 2009

Oana a vrut sa-i demonstreze lui Viorel Lis ca-i e fidela/A reconstituit amantlacul cu sotul de mana


Dupa aparitia fotografiilor tip paparazzi in ziarul Cancan, in care era surprinsa in compania unui tanar care voia sa o agate, Oana Ungureanu a fost pusa in dificultate fata de iubitul ei, fostul primar al Capitalei, Viorel Lis. Pentru ca partenerul ei nu a crezut ca intre ea si tanarul respectiv nu exista o idila, Oana a fost nevoita sa faca investigatii in legatura cu admiratorul ei pentru a-i demonstra lui Lis ca ii este devotata.

In urma cu doua saptamani, cotidianul Cancan a publicat mai multe fotografii realizate de paparazzi care o infatisau pe Oana Ungureanu, iubita lui Viorel Lis, in compania unui tanar admirator, care a asteptat-o la iesirea dintr-un supermarket pentru a-i cere numarul de telefon. Dupa aparitia pozelor, in familie s-a instaurat o atmosfera de neincredere, fostul primar al Capitalei nefiind foarte convins de fidelitatea partenerei sale de viata. Ca sa ii demonstreze lui Viorel Lis ca nu il cunostea pe baiatul care a vrut sa o agate, Oana a inceput sa faca investigatii pe cont propriu in legatura cu identitatea celui care ii ceruse numarul de telefon in seara de 6 aprilie. "Mi-am luat sotul de mana si l-am dus sa auda cu urechile lui adevarul. Am intrebat la supermarket de tipul ala, sa vad daca vine pe acolo de obicei si sa il lamuresc pe Viorel ca nu am nicio treaba cu el. Si mi-au zis vanzatoarele ca a trecut frati-su pe acolo si le-a spus ca ii este foarte rusine ca a aparut in ziar. Ca nici nu mai iese din casa, pentru ca rad prietenii de el ca agata femei la supermarket. Cine stie poate avea si o iubita, probabil ca i s-a complicat situatia, dupa ce a aparut povestea in ziar si apoi la emisiune la Dan Capatos. Ha, ha, ce am ras de el! Oricum l-am convins pe Viorel ca nu e nimic intre mine si baiatul ala, care parea oricum mai tanar cu vreo zece ani decat mine. Mult timp am crezut ca e reporter si ca povestea fusese aranjata, dar s-a demonstrat ca baiatul chiar locuieste in zona", ne-a declarat Oana Ungureanu, care a recunoscut, in mai multe randuri, ca iubitul ei cu 30 de ani mai in varsta decat ea este destul de gelos, chiar daca nu arata mereu.

Au facut Pastele la tara



Ca sa pecetluiasca impacarea si reinstaurarea unei atmosfere de pace in cuplu, Oana si Viorel au petrecut sarbatorile la niste prieteni la tara, departe de tumultul si capcanele Bucurestiului. "Am facut Pastele in comuna Izvoarele din judetul Giurgiu, la niste prieteni care si-au facut casa acolo. A fost frumos, asa ca la tara, cu miel la protap. Am chemat lautari sa ne cante loco. M-am bucurat ca am stat si noi la aer curat, ne-am bucurat de natura", ne-a povestit Oana. Sursa:www.cancan.ro

Asistenta lui Capatos are parul de doar cinci centimetri/Iubitul fotbalist a tuns-o cu lama pentru ca l-a inselat!



Fostul elev al lui Marius Lacatus la Inter Gaz, Alex Necula, i-a dat o lectie Loredanei Chivu, dupa ce a prins-o chiar cu un prieten comun.

Noua asistenta a lui Capatos din cadrul emisiunii "Un Show Pacatos", Loredana Chivu, si-a facut intrarea in mod spectaculos in lumea showbiz-ului. Deja o veterana a videclipurilor mai multor manelisti la doar 19 ani, tanara blonda surprinde inca o data vizavi de trecutul sau mai mult sau mai putin "pacatos". In urma cu aproximativ sase luni, fosta dansatoare din cluburile din Regie a avut parte de un episod terifiant desfasurat chiar in propria locuinta. Iubitul acesteia, Alex Necula, fost elev al lui Marius Lacatus la divizionara secunda, Inter Gaz Bucuresti, a intrat peste Loredana in casa, afland cu stupoare ca iubita sa a calcat stramb chiar cu un amic comun de-al celor doi. Supararea fundasului echipei de la marginea Capitalei a fost de neoprit, in ciuda eforturilor celor din jur de a-l linisti pe amorezul tradat in dragoste. Insa, orbit de furie, Necula a luat o lama si a tuns-o pe iubita sa la zero drept pedeapsa pentru pasul gresit. La cateva momente dupa fapta comisa, Loredana a reusit sa-l inchida in propria locuinta pe iubit si a alertat politia, care l-a retinut pe agresor, intreaga poveste terminandu-se cu un dosar penal intocmit tanarului fotbalist. Acum, Loredana este obligata sa poarte extensii pana ce podoaba capilara ii va creste la loc dupa episodul nefericit petrecut la sfarsitul anului trecut, dar a obtinut iertarea iubitului in cele din urma.

Cum a prins-o?



Ce doi indragostiti sunt impreuna de la varsta de 15 ani, cand tanara a venit in Bucuresti pentru a urma cursurile Liceului Economic"Virgil Madgearu". Povestea Loredanei si a lui Alex a fost la un pas sa se destrame cand fotbalistul a observat o poza de-a iubitei sale postata pe "hi.5", facuta in Antalya, unde pe fundal se putea observa un picior de barbat cu un anumit tatuaj. Alex a recunoscut imediat despre cine este vorba cu ajutorul desenului si astfel idila blondinei a fost demascata.Sursa:www.cancan.ro

Gigi Becali crede ca i se pregateste rearestarea/Ii e frica de o inscenare

Gigi Becali s-a prezentat, ieri, la sediul IPJ Ilfov, pentru a i se stabili programul vizitelor la politie, ca urmare a deciziei instantei de eliberare sub control judiciar. Dupa ce a primit mai multe semnale ca i s-ar pregati o surpriza cu zornait de catuse, finantatorul Stelei a declarat ca se teme de o inscenare si a cerut sprijinul presei.

Finantatorul Stelei va trebui sa se prezinte la politie de doua ori pe saptamana, martea si vinerea, si a declarat ca va respecta aceasta masura "incomoda si rusinoasa". Surse autorizate au declarat ca latifundiarul din Pipera a fost avertizat ca i s-ar pregati o inscenare. Aceste semnale l-au determinat pe Becali sa ceara, ieri, sprijinul ziaristilor. "Voi, de la presa, care aveti o masina, care sa stea dupa mine si platesc. De ce? Ca astia pot sa-l trimita, de exemplu, pe unul dintre hoti la mine si sa-i faca o poza, apoi sa spuna ca n-am respectat sentinta (sentinta potrivit careia Becali nu are voie sa intre in contact cu persoanele implicate in dosar - n.r.) si ma pot trezi din nou cu un mandat de arestare. Stati in fata casei mele, iar cand plec eu, voi pac!, dupa mine", a spus Becali. De asemenea, omul de afaceri a negat ca el sau cineva apropiat lui ar fi trimis vreo amenintare la adresa judecatoarei care a emis mandatul de arestare preventiva si crede ca acesta a fost expediat de persoane care vor sa-l "lucreze".


Catalin Zmarandescu ramane dupa gratii


Tot ieri tribunalul a respins contestatia depusa de bodyguardul lui Becali Catalin Zmarandescu impotriva deciziei de arestare preventiva. De aceea Zmarandescu si un alt bodyguard, Stefan Dediu, au formulat cereri de eliberare provizorie sub control judiciar, care vor fi luate in discutie pe data de 27, respectiv 28 aprilie.Sursa:www.cancan.ro

Politistii au intrat In posesia probei cheie/Au pus mana pe filmul cu Mihaela Radulescu


Politistii Sectiei 26 desemnati sa instrumenteze ancheta deschisa pe numele Mihaelei Radulescu au intrat in posesia unui film care surprinde incidentul in urma caruia vedeta de televiziune a ajuns sa fie cercetata pentru furt si distrugere.


Anchetatorii au vizionat, ieri, pentru prima oara, filmul incidentului din luna martie, cand diva s-ar fi repezit la o echipa de fotoreporteri de la un cotidian central, in fata unui hotel din cartierul bucurestean Vitan. Atunci, Mihaela ar fi luat acestora mai multe bunuri si ar fi distrus legitimatia de serviciu a soferului, despre care a afirmat ca ar fi incercat s-o calce cu masina.
Incidentul a intrat in atentia politistilor care au declansat o ancheta, in care, pana acum, i-au interogat atat pe angajatii ziarului, cat si pe Mihaela Radulescu si pe iubitul acesteia, Dani Otil, care are doar calitate de martor.
Odata cu vizionarea imaginilor surprinse de camerele video din parcarea hotelului, trimise abia acum politiei, ofiterii de politie judiciara urmeaza sa stabileasca exact cum s-au desfasurat evenimentele si care este gradul de vinovatie al fiecareia dintre persoanele cercetate. Surse apropiate anchetei ne-au declarat ca mai urmeaza sa fie audiati inca doi martori, propusi de Mihaela Radulescu, dupa care se va lua o decizie oficiala in acest dosar.Sursa:www.cancan.ro

Fostul iubit al Deliei s-a cuplat cu o producatoare de la Pro tv/Are interzis la "Dansez pentru tine"


Cantaretul are, de mai bine de o luna, o relatie cu Roxana, una dintre fetele din echipa de productie a emisiunii "Dansez pentru tine". In aceste conditii participarea lui la show in calitate de concurent este respinsa de regulament, considerandu-se ca ar putea fi favorizat.

Matteo nu a pierdut timpul! Imediat dupa despartirea de Iulia, femeia care i-a tinut de urat dupa ce el si Delia Matache au decis sa puna capat relatiei de doi ani, cantaretul a sarit in bratele Roxanei. Noua iubita a lui Matteo lucreaza la Pro TV, in echipa de productie a show-ului "Dansez pentru tine", si a acceptat sa devina partenera lui in urma cu mai bine de o luna. Cei doi s-au cunoscut, culmea!, in culisele competitiei, in perioada in care Matteo venea sa o sustina pe Delia, care concura la vremea aceea pe ringul de dans de la Buftea. De atunci cantaretul si producatoarea nu s-au mai intalnit, pana recent, cand sincronizarea a fost perfecta. Matteo abia se despartise de Iulia, iar Roxana era singura de ceva vreme. S-au revazut, s-au placut si au decis sa devina un cuplu. Nu a trecut mult si s-au mutat impreuna in apartamentul cu patru camere pe care Matteo il are in buricul Capitalei, iar lucrurile par sa mearga foarte bine. Singurul dezavantaj este ca, atata timp cat se va iubi cu Roxana, cantaretul nu va putea participa la "Dansez pentru tine", in ciuda faptului ca producatorii il avea in vedere pentru una dintre editiile viitoare. Confom regulamentului, oricine are vreun fel de relatie, de rudenie sau de iubire, cu unul dintre membrii echipei, are interzis la "Dansez" pe motiv ca ar putea fi favorizat.


A facut Pastele singur


Desi este implicat intr-o poveste de iubire cu Roxana, Matteo a sarabatorit Invierea doar in compania prietenilor. Cantaretul, Connect-R si iubita lui, Anda Adam si Victor Slav
s-au distrat toata noaptea in clubul Turabo, nu inainte insa de a protesta ca nu au fost asezati la o masa VIP. "Roxana abia scapase de la "Dansez pentru tine" si era foarte obosita. Am lasat-o sa doarma si am iesit cu prietenii", ne-a explicat Matteo.Sursa:www.cancan.ro

Si-a umilit soferul si bucatarul in fata camerelor de filmat/Moni Columbeanu isi terorizeaza ajutoarele


Invitata din nou la emisiunea "Cireasa de pe tort", sotia miliardarului Irinel Columbeanu s-a dat in stamba, admonestandu-si fara jena soferul si bucatarul care a ajutat-o la gatit. Monica si-a certat ajutoarele atat in supermarket, cat si acasa, prinzand ocazia de a le aduce aminte si de diferite greseli, mai mult sau mai putin inchipuite, din trecut.

Dupa ce a participat la una dintre editiile emisiunii "Cireasa de pe tort", cand a concurat cu Delia Matache, Luis Lazarus si Daniel Iordachioaie, Monica Columbeanu a mai fost invitata odata pentru editia speciala de Paste. De aceasta data sotia lui Irinel Columbeanu a concurat cu Maria Carneci, Jasmine si Jean de la Craiova. Considerandu-se mai experimentata, Moni nu a mai apelat la un bucatar francez, ca data trecuta, ci doar la bucatarul familiei, Ovidiu. Din pacate pentru ajutorul ei, experienta s-a dovedit cat se poate de cruda si nu din cauza gradului de dificultate al misiunii culinare, ci din cauza tiraniei patroanei sale. Aceasta nu a scapat ocazia de a-i reprosa depistarea unui fir lung de par brunet in farfuria ei in urma cu mai multe luni si a avut grija sa se strambe la orice indicatie pe care acesta s-a oferit sa i-o dea pentru a o ajuta la gatit sau la aranjatul mesei.



I-a fost frica sa nu ii fure cineva blana



Mai chinuit insa decat bucatarul a fost soferul Monicai, frumuselul Ricky pe care aceasta l-a tarat la cumparaturi in supermarket. Sotia miliardarului de la Izvorani l-a certat ca a lasat cosul in care se afla si haina ei de blana: "Uite unde ai lasat cosul si blana mea! Daca o fura cineva?", a spus ea, enervata de neatentia crasa a angajatului. Apoi a incercat sa-l solicite pentru alegerea unui vin, dar acesta a recunoscut ca el este sofer si nu se pricepe, provocandu-i Monicai o adevarata criza de nervi. "Nici macar la vin nu ma pot baza pe el? Nu e bun de nimic", a comentat ea, fara sa tina cont ca il umilea in fata camerelor de filmat. Evident, nici la legume nu a fost mai simplu, Monica profitand din plin de statutul ei de sotie de miliardar pentru a-i arata de la cativa centimetri soferului ei de unde sa ia patru morcovi.Sursa:www.cancan.ro

Andreea Mantea nu a facut fata unui job de MC/A incasat 500 euro degeaba



Asistenta lui Mircea Radu a incercat sa-si diversifice de Sarbatori activitatea profesionala. Bruneta a acceptat sa munceasca in ajunul Invierii, primind un job de maestru de ceremonii intr-un cunoscut club bucurestean. Cu toate ca prezenta ei nu trece niciodata neobservata, tocmai vineri noapte, cand ar fi trebuit sa fie vedeta, Andreea Mantea a reusit performanta de a deveni total neinteresanta.

La fel ca seful ei, Mircea Radu, Andreea Mantea a vrut si ea sa incerce sa faca un ban cinstit prezentand un eveniment. Asadar, vedeta "Playboy" a acceptat, fara sa se gandeasca de doua ori, oferta venita din partea managementului clubului Eleven de a gazdui petrecerea de vineri seara. Cele doua parti au stabilit valoarea contractului la 500 de euro, iar Andreea s-a angajat sa asigure voia buna a clientilor localului. Bruneta si-a facut aparitia in Eleven la ora 01.30 si pana la ora 3.30, cand a parasit locatia, abia daca s-a facut remarcata. Mantea a venit insotita de iubitul ei, Andrei Tardea, care a asteptat-o cuminte pana ce aceasta si-a terminat treaba. In mod normal Andreea ar fi trebuit sa ia microfonul, sa stabileasca un contact cu petrecaretii si sa reuseasca sa-i aduca pe majoritatea pe ringul de dans. Din pacate, insa, cei prezenti in club nu au auzit in difuzoare decat o voce anemica ce rostea cuvinte greu de inteles. Pana la capat, nimeni nu a inteles exact care a fost rolul Andreei in seara de vineri. Iar atmosfera ar fi trebuit sa fie alta, mai ales ca cei de la club i-au pus la dispozitie si o "ceata" de manechine costumate in iepurasi, cu ajutorul carora ar fi trebuit sa faca show in adevaratul sens al cuvantului. Si, cu toate acestea, Mantea nu a reusit decat sa-i faca pe toti sa se intrebe ce este cu ea acolo. Se pare ca managerul de la Eleven si-a exprimat si el nemultumirea in legatura cu prestatia slaba a Andreei, care, desi nu si-a indeplinit onorabil partea ei de contract, a incasat toata suma - 500 de euro.


Delia a facut show!


Din nefericire pentru Andreea, novice in ale MC-ului, saptamana trecuta atmosfera a fost incinsa de Delia Matache. Fire vulcanica si petrecareata din fire, blonda a reusit sa-si multumeasca pe deplin angajatorii. In aceste conditii, prestatia si asa slaba a Andreei Mantea, a palit in fata inaintasei ei. In momentul de fata managerul clubului negociaza cu Gina Pistol, care, daca va fi in tara, vineri va face si ea show la Eleven.Sursa:www.cancan.ro

Vrea sa-si vada orasul curat/Dan Negru a strans chistoace de pe strada



Dan Negru a luat la pas Timisoara pentru a-i convinge pe oameni sa pastreze curatenia pe strazile orasului. Ieri, vedeta de televiziune a poposit in Piata Unirii si in Piata Victoriei, alaturandu-se voluntarilor care adunau de pe jos chistoace si hartii.

Imbracat sport, cu o sapca pe cap, Dan Negru a stat mai intai la pozat, apoi a adunat gunoaiele de pe strazi. A vorbit minute in sir la telefon, iar in cele din urma si-a intrat in rol: a dat lectii de buna purtare trecatorilor si a adunat chistoacele aruncate de ei pe jos. Originar din Timisoara, prezentatorul Antenei 1 s-a inscris la campania "Nu te pune cu timisorenii", initiata de proprietara unui cotidian din vestul tarii.
Campania de constientizare a fost lansata in luna aprilie si are scopul de a sensibiliza timisorenii in lupta impotriva poluarii. Alte vedete locale vor urma exemplul lui Dan Negru si vor iesi pe strazi pentru curatenie.Sursa:www.cancan.ro

Invinsa pe toate planurile In instanta/Mama vitrega a Andreei Marin a pierdut procesul cu barbatul care o hartuia



Gheorghe Cotianu, fostul iubit al mamei vitrege a Andreei Marin Banica (medalion), a iesit victorios din procesul in care a fost judecat pentru amenintare. El nu va mai face puscarie si va plati mai putin de jumatate din suma stabilita initial drept daune morale.


Magistratii Tribunalului Neamt au admis recent recursul inculpatului si au casat in parte sentinta pronuntata de Judecatoria Roman. Astfel, Gheorghe Cotianu a fost condamnat la pedeapsa de 5.000 lei amenda penala, scapand de pedeapsa de sase luni de inchisoare cu suspendare, aplicata de judecatori. Dupa ce i s-au naruit sperantele ca-si va vedea fostul iubit dupa gratii, Elena Marin s-a ales si cu mai putini bani pentru ca instanta a decis si reducerea daunelor morale pe care Cotianu trebuie sa le plateasca fostei iubite, de la 5.000 de lei la 2.000 de lei.
In acelasi dosar magistratii au respins recursul Elenei Marin ca nefondat. Mama vitrega a Andreei Marin a considerat ca pedeapsa aplicata fostului ei iubit a fost prea blanda. Elena Marin a depus plangere penala impotriva lui Gheorghe Cotianu, in varsta de 44 de ani, in luna mai 2007, pe motiv ca acesta o amenintase cu moartea. Investigatiile au aratat ca cei doi au trait in concubinaj peste un an, iar pentru o perioada scurta Cotianu a locuit chiar in apartamentul Elenei Marin.Sursa:www.cancan.ro

Tanara ucisa Inainte de Paste, In cartierul Militari, ar putea fi victima unui vanator de prostituate/Crima la indigo


Anchetatorii care incearca sa elucideze crima misterioasa comisa saptamana trecuta intr-un apartament din Militari au probat ca victima, originara din Sibiu, era prostituata. Aceasta crima aminteste si de alte omoruri comise asupra unor femei de moravuri usoare, asasinate cu sange rece de talhari sau de psihopati.

Tanara a fost gasita fara suflare, de o cunostinta, in apartamentul pe care il inchiriase pe strada Azurului. Imediat dupa ce s-a mutat la usa ei au inceput sa sune diversi barbati. Acest lucru i-a determinat pe anchetatori sa creada inca de la inceput ca victima e prostituata. Mai mult, au descoperit ca aceasta avea si anunturi pe internet, prin care, in functie de poftele sexuale ale clientului, isi oferea serviciile pentru sume cuprinse intre 100 si 200 de lei. Spre deosebire insa de alte prostituate, care, langa pret, posteaza si o fotografie, tanara nu avea atasata nicio imagine, in conditiile in care, spun surse apropiate anchetei, nu era o femeie prea frumoasa.
Aceste lucruri amintesc de unul dintre cei mai cruzi criminali in serie din ultimii ani. Este vorba despre asasinul in serie Marian Tiuliumeanu, un barbat din Constanta care vana, la propriu, in Bucuresti.
Ultima victima a barbatului a fost tot o prostituata, pe numele ei Lucia Sas. Ucigasul a contactat-o pe femeie dupa ce i-a gasit numarul intr-un ziar si s-a infuriat atunci cand a descoperit ca aceasta nu se potriveste cu descrierea din ziar. Drept urmare, a ucis-o cu sange rece. Sursa:www.cancan.ro

Parintii si apropiatii au pichetat puscaria/Cer eliberarea miliardarului Gabriel Stati



Agitatie mare ieri la un penitenciar din Chisinau, unde zeci de prieteni ai fostului iubit al Cristinei Rus, miliardarul moldovean Gabriel Stati, s-au adunat pentru a cere eliberarea acestuia. Tanarul a fost arestat in Ucraina pe 9 aprilie, fiind acuzat de finantarea protestelor anticomuniste care au avut loc dupa recentele alegeri parlamentare.


Printre sustinatorii omului de afaceri s-au aflat si parintii lui, angajati ai companiilor detinute de familia Stati si interpreta Doina Sulac, relateaza Mediafax. Omul de afaceri Gabriel Stati se afla in arest preventiv pentru 30 de zile la Chisinau, dupa ce a fost retinut la Odesa, impreuna cu un alt oficial al Ascom Grup, Aurel Marinescu. El este suspectat de organizarea violentelor de la 7 aprilie. Unul dintre avocatii milionarului, Vitalie Nagacevschi, a declarat ca Stati a fost extradat de catre procurorii ucraineni saptamana trecuta, in noaptea de miercuri spre joi, iar procedura ar fi fost ilegala. "Este invinuit de uzurparea puterii in stat si organizarea violentelor din 7 aprilie. Nici la solicitarea arestului preventiv, nici la extradarea lui Gabriel Stati, organele judiciare din Moldova nu au prezentat insa nici un fel de probe", a spus el.Sursa:www.cancan.ro

Desi initial stabilisera ca fiul lor sa se numeasca Olteanu, dupa mama,Madalin i-a dat si numele de Voicu fiului nou-nascut


Madalin Voicu si-a inregistrat, ieri, baiatul, cu putin inainte de a-i externa pe mamica si bebelus, iar micutul Stefan poarta si numele de familie al deputatului.


Desi inainte de nasterea acestuia, cei doi erau hotarati ca baiatul sa poarte numele mamei, ieri, pe certificatul de nastere al micutului a aparut numele Stefan Olteanu-Voicu. Prin urmare, bebelusul a primit atat numele mamei, Carmen Olteanu, cat si pe al tatalui, Madalin Voicu. Decizia celor doi ca baiatul sa poarte numele mamei, Carmen Olteanu, a fost, inainte de toate, de ordin practic. Mama este cea care il va duce la doctor, la gradinita si, mai tarziu, la scoala. Este mai practic sa aiba acelasi nume. Ieri, inainte de a merge la spital sa ii ia pe mamica si pe bebelus acasa, Madalin a observat ca era urmarit de paparazzi, de cum a plecat de acasa. I-a "salutat", i-a intrebat de sanatate si si-a vazut de-ale lui, putin deranjat de "atentia" de care se bucura.



Au ajuns acasa, ieri, la pranz



Pe la pranz, cei trei erau deja acasa, iar micutul, instalat in camera lui, pregatita dinainte de Carmen, care a avut grija ca lui Stefan sa nu-i lipseasca nimic. Carmen are si un caine, care "stapanea" toata casa si pe care il rasfata cat poate. Cu siguranta, acum, teritoriul de acces ii va fi limitat patrupedului, cel putin pana ce bebelusul va mai creste putin. Femeie activa, Carmen a muncit pana in ziua in care a nascut. Ea este profesoara, pictorita, isi pregateste doctoratul si are si o firma de curatenie de care se ocupa singura. Sursa:www.cancan.ro

Show-uri "pe dezbracate", In direct/Televiziune online pentru nudisti


Romanii carora le place sa se expuna complet goi nu mai sunt nevoiti sa plece in afara tarii pentru a-si satisface acest capriciu. In cel mult o luna se va infiinta prima asociatie care le va apara drepturile. Asociatia va reuni aproximativ 2.000 de pasionati de nudism si va avea propria televiziune.


Primul pas a fost deja facut prin lansarea unui site autohton care are ca scop promovarea nudismului si a naturismului (n.r. - nudism in spatii private). Site-ul ofera membrilor sai acces gratuit la Ronudism TV, o televiziune online pentru nudisti, videochat si forumuri. Noua televiziune online, care va emite in maximum o luna, va prezenta materiale filmate de pe plajele din tara si din strainatate, va avea transmisii live de la evenimentele pentru nudisti si va prezenta ofertele hotelurilor destinate acestora. Acum, membrii viitoarei asociatii incearca sa stabileasca o legatura cu primariile din Constanta pentru a delimita plajele pentru nudisti. "Naturismul inca nu se practica in tara pentru ca nu exista spatii, dar, anul trecut, omul de afaceri Cristian Tantareanu a spus ca va construi o astfel de baza. Stiu ca au inceput lucrarile, dar nu stiu in ce stadiu se afla", ne-a declarat Sorin Tomina, asociat la site-ul Ronudism. El a mai spus ca, o data cu infiintarea asociatiei, se va mai crea inca un site pentru nudisti, dar inscrierea se va face numai pe baza de invitatie. Adresa de internet unde nudistii romani se pot inscrie poate fi accesata la http://ronudism.ning.com/.Sursa:www.cancan.ro

A petrecut cu pastrama si vin, pe melodiile Crinei/Stelian Ogica a facut naveta intre carciuma si biserica


Stelian Ogica pare sa se fi cumintit: de Paste, el a renuntat la chefurile zgomotoase, preferand sa sarbatoreasca Invierea intr-un restaurant linistit, din orasul natal. La miezul noptii, el a dat fuga la biserica, de unde a luat lumina, apoi s-a intors la local, unde a ascultat melodiile iubitei sale, Crina.

Giurgiuveanul supranumit "spaima Loteriei", cunoscut pentru aventurile sale amoroase si petrecerile de pomina pe care le trage in localurile din Capitala, a avut parte de un Paste extrem de linistit. In noaptea de Inviere, el a fugit de localurile aglomerate din Bucuresti si s-a refugiat la Giurgiu, unde a petrecut alaturi de Crina si cativa apropiati.
La miezul noptii, Ogica a luat-o pe Crina de mana si s-a dus cu ea la biserica, pentru a lua lumina. Cativa martori au relatat pentru CANCAN ca, dupa ce a luat lumina, Ogica s-a intors la acelasi restaurant si s-a infipt direct in pastrama, pe care a stropit-o cu vin rece, apoi a rugat-o pe Crina sa-i cante cateva dintre melodiile preferate.Sursa:www.cancan.ro

Pentru ca este dator vandut la banca/I-au scos la licitatie pizzeria deputatului Rivis Tipei



Deputatul Lucian Rivis Tipei risca sa ramana fara casa si restaurantul pe care le detine la Arad, din cauza ca nu si-a achitat un credit.


Parlamentarul a luat in 2007 un credit de la banca, de 930.000 de lei, pe care l-a girat cu o pizzerie si una dintre casele sale. Pentru ca nu si-a achitat creditele, iar termenele stabilite de unitatea bancara s-au incheiat, Raiffeisen Bank a inceput procedurile de executare silita. Casa este pusa sub sechestru, iar pizzeria a fost scoasa la licitatie, saptamana trecuta. Pretul de pornire a fost stabilit la 560.000 lei. Pentru ca nu s-a prezentat niciun ofertant, banca a decis sa scoata din nou la licitatie, pe 6 mai, atat pizzeria, cat si casa. De aceasta data, pretul de pornire la pizzerie va fi mai mic cu 25%. Rivis Tipei sustine ca nu a mai putut returna banii, din cauza blocajului financiar generat de criza economica.Sursa:www.cancan.ro

Baseasca are sustinatori si in Italia/Cristi Daminuta o sprijina pe EBA la europarlamentare



Fotbalistul lui Inter Milano o apreciaza foarte mult pe fiica presedintelui Traian Basescu si ii indeamna pe romanii din Cizma sa o voteze la alegerile din 7 iunie.


In mai putin de doua luni romanii ii vor alege pe cei pe care ii vor trimite sa reprezinte tara noastra in Parlamentul European. Legea prevede ca, indiferent de numarul alegatorilor care se prezinta la vot, alegerile sunt validate. De aceea fiecare vot conteaza. Asa a gandit si fotbalistul lui Inter, Cristi Daminuta, care se ofera voluntar sa faca lobby pentru Elena Basescu. "O admir foarte mult, mai ales dupa ce a acceptat sa candideze din postura de independent, fara a avea sprijinul tatalui ei. Nu am avut ocazia sa o cunosc personal, am vazut-o o singura data, de la distanta, intr-un loc public, dar nu mi-am permis sa fac vreun gest care ar putea fi interpretat aiurea. In schimb, o urmaresc mereu la televizor si cred ca ne-ar reprezenta cu brio in Europa. E nevoie de tineri peste tot", a declarat Daminuta, care va incerca sa-i determine pe toti romanii din Milano sa fie alaturi de EBA.


Trage sa debuteze in Serie A



Referitor la relatia fulgeratoare cu Ramona Gabor, Daminuta s-a ferit sa intre in amanunte. "Tinem legatura prin telefon. Ne vom vedea cand voi ajunge la Bucuresti. Deocamdata trag tare sa revin dupa accidentarea pe care am suferit-o. Mai sunt cateva etape, Inter e aproape campioana in Serie A si, cine stie, poate voi avea si eu o sansa!", a declarat Daminuta, care spera sa debuteze in prima liga italiana.Sursa:www.cancan.ro

Cornel Penescu urmeaza modelul "brevetat" de Gigi Becali/Vrea sa fie eliberat sub control judiciar


Dupa modelul Becali, avocatul patronului echipei FC Arges, Cornel Penescu, a solicitat pentru clientul sau eliberarea sub control judiciar. Solicitarea a fost facuta ieri, insa judecatorii vor da un verdict in acest caz abia vineri.



Modelul urmat de Penescu a fost brevetat, cu succes, de patronul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, Gigi Becali, care a reusit astfel sa-si petreaca Sfintele Sarbatori de Paste in sanul familiei. Solicitari de eliberare sub control judiciar au fost depuse si pentru Gheorghe Constantin, fostul sef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Liviu Facaleata, directorul general al unui lant de magazine dn Pitesti si Cristian Libertatu, fost sef al Protectiei Consumatorului Arges. Toti patru au fost arestati preventiv la inceputul saptamanii trecute, fiind acuzati de dare, respectiv luare de mita. In cursul zilei de astazi, instanta va judeca cererile de eliberare sub control judiciar pentru Constantin si Libertatu. In cazul lui Facaleata, judecatorii se vor pronunta maine, iar in cel al lui Cornel Penescu - vineri. Pe de alta parte, Facaleata a fost dus la sediul DNA Pitesti, ca martor la desigilarea unui alt set de probe din dosar.Sursa:www.cancan.ro

Negocieri In Banie/Napoli cere 350.000 euro pentru inca un sezon


Tehnicianul Universitatii, Nicolo Napoli, ar dori prelungirea contractului cu formatia craioveana.


In urma cu aproape un an Nicolo Napoli isi reinnoia contractul cu echipa olteana cu inca un an, cu drept de prelungire pentru alte doua sezoane. Suma pentru care cele doua parti ajunsesera la o noua intelegere era de 170.000 de euro, iar obiectivul impus de Adrian Mititelu, participarea intr-o cupa europeana. Dupa un an, Universitatea Craiova este in carti pentru o participare in Cupa UEFA, iar contractul italianului este aproape de final. Patronul juvetilor doreste sa continue munca alaturi de italian, insa exista o singura problema: suma de bani pe care o cere Napoli este foarte mare. Nicolo doreste 350.000 de euro, dublu decat a incasat in acest sezon. Pentru ca si finantatorul oltenilor este afectat de criza, acesta incearca sa-l convinga pe antrenor sa mai lase din bani. Negocierile dintre cei doi au inceput imediat dupa partida pierduta de craioveni la Timisoara. Adrian Mititelu este dispus sa-i ofere lui Napoli maximum 250.000 de euro pentru inca un an.


Palmares


Nicolo Napoli a fost numit antrenorul Universitatii Craiova, in octombrie 2007. El a mai pregatit echipa din Banie in returul sezonului 2003-2004, si a rezistat doar trei etape pe banca Stiintei, fiind inlaturat de patronul Dinel Staicu. Cu Napoli la carma, Universitatea Craiova a terminat sezonul trecut pe locul 9, cu 43 de puncte, iar in acest campionat, dupa 25 de etape, echipa sa ocupa locul 5, cu 42 de puncte.Sursa:www.cancan.ro

FRATII Moldovan Au cucerit Statele Unite cu dibacia lor/Doi romani, bucatarii vedetelor din N.Y.



Gemenii Brice si Petrous Moldovan sunt doi dintre angajatii de baza ai selectului restaurant newyorkez "The Russian Tea House", unul dintre locurile de intalnire preferate ale celebritatilor. Talentul lor special in ceea ce priveste combinarea mancarurilor si a bauturilor i-a facut sa fie pretuiti de patron si apreciati de staruri precum Vanessa Williams si Richard Gere.



La doar 27 de ani, gemenii franco-romani Brice si Petrous Moldovan se pot lauda ca au dat lovitura: lucreaza in celebrul restaurant newyorkez "The Russian Tea House", castiga foarte bine si, in plus, au cunoscut zeci de actori, cantareti si politicieni.
Nascuti intr-o familie in care gatitul si aranjarea de mese fastuoase era o traditie, baietii s-au inscris la scoala de bucatari la 13 ani, cand au si hotarat sa-si faca o cariera de succes din arta gatitului. Paisprezece ani mai tarziu, fratii Moldovan au ajuns sa isi vada visul cu ochii si sa fie considerati doi dintre angajatii de baza de la restaurantul "The Russian Tea House".



Impart totul frateste



"Suntem foarte bine vazuti aici la restaurant. Petrous este bucatarul preferat al vedetelor care ne calca pragul, in vreme ce eu sunt cautat in mod special pentru intampinarea clientilor si pregatirea bauturilor mai deosebite", a povestit Brice Moldovan. "Trebuie, totusi, sa recunosc faptul ca, uneori, lucrurile pot scapa de sub control in bucatarie. In amintesc ca, odata, am incercat sa facem un cocktail din vodca, praf de curry si lapte de cocos. A avut un gust cel putin ciudat", a adaugat tanarul, care are acasa o colectie de 200 de sticle de vodca. "Clientii nostri nu sunt insa in pericol. Inainte de a gati sau pregati ceva pentru ei, testam unul pe celalalt", a povestit si Petrous Moldovan. Cat despre starurile pe care fratii Moldovan le-au servit, acestea au fost incantate de prestatia romanilor, devenind clienti fideli ai restaurantului unde lucreaza romanii. "Am gatit la un moment dat pentru petrecerea zilei de nastere a Vanessei Williams si a fost extrem de multumita. La fel si Richard Gere, care a venit la restaurant dupa un spectacol pe care il prezentase la New York. E grozav tipul, foarte prietenos si generos", a adaugat Petrous, care a marturisit ca obisnuieste sa imparta absolut totul cu fratele lui, de la bacsis si pana la imbracaminte. "Impartim totul, mai putin lenjeria intima", a spus si Brice Moldovan.Sursa:www.cancan.ro

Angelina e dispusa sa faca orice de dragul familiei/Ii da 90 de milioane de dolari lui Brad ca sa-i lase copiii




De teama ca problemele lor amoroase nu se vor rezolva, Angelina Jolie i-a propus partenerului ei de viata, Brad Pitt, un acord prin care ii ofera acestuia impresionanta suma de bani doar ca sa fie sigura ca va obtine custodia celor sase copii pe care ii au. Actorul a refuzat insa categoric schimbul.


Dupa ce in urma cu o saptamana, in presa au aparut informatii contradictorii privind relatia amoroasa dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, ba ca cei doi si-ar fi spus adio pentru totdeauna, ba ca senzuala actrita ar fi din nou insarcinata cu iubitul ei, o noua informatie pare sa confirme ruptura celebrului cuplu hollywoodian. Revista britanica "Look" sustine ca Angelina este atat de convinsa ca problemele dintre ea si Brad nu se vor rezolva si ca ei nu vor mai putea fi o familie impreuna, incat a venit cu o propunere-soc pentru fostul ei iubit. Ca sa fie sigura ca va obtine custodia celor sase copii pe care ii au impreuna, trei adoptati si trei naturali, actrita i-a oferit lui Brad 90 de milioane de dolari pentru a nu avea nicio pretentie la copii. "A facut un acord si s-a dus cu actul direct la Brad, ca sa-l convinga sa semneze. La inceput, Brad a crezut ca este o gluma si a inceput sa rada. Insa cand si-a dat seama ca Jolie vorbea serios, n-a mai avut puterea sa-i spuna decat "Esti de-a dreptul ridicola". A fost foarte socat de oferta ei", a dezvaluit un apropiat al cuplului Jolie-Pitt.


Nu suporta sa stea departe de ei


"Angelina este atat de legata de copii, incat nu poate concepe viata fara sa fie tot timpul alaturi de ei. Gestul ei vine ca urmare a faptului ca s-a resemnat in privinta relatiei cu Brad si ca nu mai spera sa se impace, asa ca vrea sa fie sigura ca micutii vor ramane la ea", a adaugat aceeasi sursa. Desi a refuzat schimbul propus de Angelina, Brad a venit cu o solutie pe placul fostei lui partenere de viata. I-a spus ca va lasa copiii in grija ei, fara sa fie nevoie sa-i dea vreun ban pentru asta, singura conditie fiind ca acestia sa fie crescuti in SUA, pentru ca el sa-i poata vizita oricand doreste. Sursa:www.cancan.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats