luni, 1 iunie 2009

Dani insista ca iubita lui sa ramana in Romania




Pe mine cui ma lasi?



Dani Otil si-a intetit vizitele la vila Mihaelei Radulescu dupa ce aceasta a anuntat ca renunta la televiziune, fiind posibil sa plece din tara .



Declaratia facuta de Mihaela Radulescu prin care anunta ca renunta la televiziune, iar surse din apropierea ei spuneau ca aceasta va pleca din tara in perioada urmatoare impreuna cu fiul ei, Ayan, pare sa nu-i fi picat tocmai bine iubitului ei, Dani Otil, care in ultimele zile si-a intetit vizitele la vila acesteia, cel mai probabil pentru a o convinge sa nu paraseasca Romania.



Astfel matinalul de la Antena 1 a fost surprins de paparazii CANCAN in mai multe randuri la vila Mihaelei, situata in imediata apropiere a hotelului Pullman, fostul Sofitel.
Mihaela Radulescu anunta pe 17 mai ca renunta la televiziune, iar surse din apropierea ei spuneau ca va pleca din tara impreuna cu baiatul, cel mai probabil urmand sa locuiasca la Monaco. Dani Otil declara doua zile mai tarziu ca habar nu are unde va locui iubita sa dupa anuntul privind retragerea. Paparazii CANCAN l-au surprins pe Otil in mai multe randuri la vila Mihaelei, chiar si cand se plimba in curtea imobilului in picioarele goale. Iar, atunci cand paraseste casa, matinalul de la Antena 1 o face ori la volanul unei masini inscriptionate cu sigla emisiunii pe care o realizeaza alaturi de colegul sau, Razvan, ori cu scuterul. Contactat de CANCAN, Dani nu a dorit sa vorbeasca in legatura cu acest subiect. "Nu fac comentarii si nu discut despre viata mea personala in presa. Nu stiu daca petrec mult sau putin timp acolo, vedeti cat stau la mine la garsoniera. Viata mea nu este o statistica si nu se masoara in nopti petrecute intr-o casa sau in cealalta", a spus Otil.



Vila cumparata de Elan Schwartzenberg



Mihaela Radulescu s-a mutat recent in vila, locuind o scurta perioada cu fiul ei la hotel, dupa ce a sustinut ca a fost data afara din locuinta de la Snagov de fostul ei sot, Elan Schwartzenberg. "Ne-am mutat la hotel pentru ca fostul meu sot nu ne ofera o locuinta mie si copilului nostru", declara in luna martie Mihaela Radulescu. La doua zile dupa aceasta afirmatie Elan a declarat la Antena 1 ca nu este adevarat ca Mihaela nu are unde sa stea. "Mihaela are o vila proprietate personala la 200 de metri de Sofitel, pe care am pus-o pe numele bunicii ei. I-am facut-o eu, i-am cumparat-o eu. Are cheie de acolo", declara acesta. Sursa:www.cancan.ro

Cristina Rus Si Dragos Balteanu au facut exces de masuri de securitate la propria cununie




S-au baricadat in biserica la nunta

Cantareata si sotul ei nu au vrut sub nicio forma sa se lase fotografiati in timpul slujbei de cununie, motiv pentru care au blocat accesul presei in biserica.

Dupa ce ani la randul si-a cautat jumatatea, cand a gasit-o, Cristina Rus nu a dorit sa impartaseasca bucuria momentului cu nimeni altcineva decat familia si prietenii. Incepand cu oficierea cununiei civile, la Primaria Sectorului 1 al Capitalei, pana la cea religioasa, cantareata a cautat pe cat posibil sa fenteze aparatele de fotografiat si camerele de filmat. In acest scop, ea si sotul ei, Dragos Balteanu, au apelat inclusiv la ajutorul unor bodyguarzi, al caror rol a fost sa tina musafirii nepoftiti, printre care s-a numarat si presa, departe de evenimente. Inainte de pranz, cantareata si-a facut aparitia la primarie intr-o limuzina. A fost insotita de un grup restrans de rude, printre care mama, tatal si sora ei, si cativa prieteni, care au asistat la ceremonia oficiata de primarul general, Sorin Oprescu. La iesirea din primarie, Cristina si Dragos erau veseli si zambitori, dar nici macar aceasta stare nu i-a induplecat sa relaxeze putin regimul draconic de "aparare". Asa ca, patru ore mai tarziu, la Biserica "Sfantul Silvestru", unde s-a oficiat cununia religioasa, povestea s-a derulat tot cam pe acelasi tipar. Mireasa a intarziat cateva minute bune si, considerand ca aparitia ei nu ar fi avut efectul maxim scontat, nu a coborat, din masina pana cand nu a fost anuntata ca toata lumea invitata a sosit si si-a gasit un loc in biserica. Asta a insemnat inca 10 minute de intarziere, slujba incepand de abia in jurul orei 16.20.


Nu au fost vedete


Evident, si acum cuvantul de ordine a fost discretia, de care s-a facut din nou exces, presa nefiind lasata sa intre sub nicio forma in lacasul sfant. Mai mult, pentru a evita strecurarea vreunui fotoreporter in biserica, vedeta si sotul ei si-au luat masuri in plus. La ordinul celor doi, portile bisericii au fost incuiate pe toata durata slujbei, nicio persoana fara invitatie nefiind lasata sa asiste la ceremonia religioasa. Pentru a calma putin spiritele, mireasa a promis ca la iesire va avea bunavointa de a sta la cateva fotografii. Ca si la primarie, nici la biserica nu au venit vedete, acestea preferand probabil sa sara peste aceste ceremonii pentru a lua parte direct la petrecerea care a avut loc la hotelul Radisson.


Nunta de 100.000 de euro


Potrivit unor surse din anturajul celor doi, pentru organizarea nuntii, mirele a cheltuit o suma impresionanta estimata la 100.000 de euro. In acesti bani au intrat inchirierea spatiului de petrecere, cazarea unor invitati, serviciile si paza. Chiar daca si in privinta aspectului culinar al petrecerii Cristina a fost teribil de zgarcita cu informatiile, ea a lasat totusi sa-i scape "stirea" ca tortul mirilor va fi diplomat in combinatie cu ciocolata alba. Cristina si Dragos Balteanu si-au programat luna de miere in Maldive. Sursa:www.cancan.ro

Natalia a primit o capa cu perle de la fostii colegi ai mamei


Au strans 500 euro pentru darul de botez




Fostei stiriste de la Antena 1 i-a fost livrat un pachet care reprezenta cadoul din partea redactiei pentru fiica ei. Darul a fost luat la comun de oamenii cu care a lucrat Adelina.


Imediat ce au aflat ca Adelina Chivu se pregateste sa-si boteze fiica, pe Natalia, echipa redactionala din Antena s-a mobilizat si a decis sa trimita un dar pentru fetita cuplului Chivu. Fara sa ia in calcul faptul ca nu s-au numarat printre privilegiatii care au decolat catre Milano, orasul in care a avut loc ceremonia, oamenii alaturi de care a lucrat Adelina inainte de a deveni mamica au pus mana de la mana si au strans o suma frumusica de bani, din care au decis sa-i cumpere fostei stiriste o atentie pentru micuta ei. Potrivit surselor din post, cel mai greu a fost sa decida ce anume. Ar fi trebuit sa fie ceva de impact, simbolic, avand in vedere ca fetitei nu-i lipseste nimic. Intr-un final, se pare ca ideea salvatoare a fost creatorul de moda Stephan Pelger, cu care cei din Antena au o relatie excelenta. In aceste conditii, timpul fiind foarte scurt, nu ramasesera decat trei zile pana la botez, si-au permis sa-l roage sa le creeze ceva la urgenta. Iar ideea lui a fost pe placul antenistilor, care au votat in unanimitate aceasta varianta. "Este adevarat ca mi-au cerut sa creez ceva pentru Natalia Chivu. I-am facut o capa din casmir culoarea ciocolatei, cu perle naturale si flori albe de matase aplicate", a recunoscut, pentru CANCAN, Pelger. Desi s-a ferit sa dezvaluie suma cheltuita de fostii colegi ai Adelinei, surse din randul echipei sustin ca aceasta s-a ridicat undeva la 500 de euro. Banii au fost stransi intr-o singura zi.

Capatos i-a luat un lantisor cu diamant



Dan Capatos s-a numarat printre invitatii la Milano, el fiind un personaj cheie in povestea de amor dintre Adelina si Cristi Chivu. Prezentatorul emisiunii "Un Show Pacatos" a fost cel care le-a facut cunostinta celor doi. Din acel punct totul a decurs ca la carte. Tinand cont de acest lucru, Capatos si sotia lui nu puteau sa lipseasca de la ceremonia de crestinare a Nataliei. Cu aceasta ocazie, antenistul i-a daruit micutei un lantisor de aur cu o cruciulita cu diamant. Sursa:www.cancan.ro

Greşeala zeiţei

In noaptea de 27 spre 28 noiembrie 1989, Nadia Comăneci, insoţită de prietenul şi impresarul ei, Constantin Panait, impreună cu alte cinci persoane au trecut fraudulos graniţa României cu Ungaria şi au fugit de sub umbrela severă a comunismului. După o scurtă escală în Austria, Nadia şi Panait au fost primiţi ca nişte eroi la New York, pe 1 decembrie 1989. De aici, povestea capătă interpretări diferite. Nadia a susţinut mereu că vreme de patru luni a fost sechestrată şi folosită, pentru bani, de Panait, în timp ce presa americană a acuzat-o făţiş că a distrus familia acestuia. Panait, care se stabilise în SUA încă din 1980, era deja căsătorit cu Maria Opriş şi avea patru copii, cu vârste între 2 şi 6 ani, care îl aşteptau acasă, în Florida.



Totul a pornit de la o gafă uriaşă a Nadiei, atunci în vârstă de 28 de ani, făcută într-o conferinţă de presă susţinută după aterizarea la New York. La întrebarea dacă i se pare moral să aibă o relaţie cu Constantin Panait, om însurat şi tată a patru copii minori, cea mai mare gimnastă din lume a răspuns senin: “Şi ce dacă?”, transformând un banal “So what?” într-o etichetă urâtă, de care n-a scăpat câţiva ani buni. Toată media americană a reacţionat uniform, punând- o la zid pe Nadia pentru această sfidare adusă ideii de familie. Ulterior, fosta mare campioană a regretat exprimarea, spunând că a înţeles greşit întrebarea, ba chiar şi-a cerut scuze dacă a deranjat pe cineva cu afirmaţia ei. Din păcate, atitudinea de atunci a costat-o enorm pe plan financiar, foarte multe firme interesate iniţial ca Nadia să le reprezinte produsele în reclame făcând un pas uriaş înapoi după acel “Şi ce dacă?” de pomină.

Afirmaţia a costat-o enorm pe româncă

În acest timp, Maria Panait, soţia lui Constantin, îşi vânduse povestea unui ziar, contra sumei de 2.500 de dolari, şi susţinea că tovarăşul ei de viaţă nu trecuse pe acasă, deşi revenise de două săptămâni în State. “A plecat pe 2 noiembrie 1989 şi de atunci nu ştiu nimic de el. Spune că vrea să revină la familie? O să cred doar atunci când o să văd asta!”, mărturisea Maria în “Washington Post”. Deşi era aşteptat să-şi petreacă Crăciunul 1989 împreună cu cei patru copii ai săi, Claudia (6 ani), Cristina (5), Adriana (3) şi Constantin jr (2), Panait a ales să rămână cu Nadia la un hotel din New York. După patru luni, în aprilie 1990, Nadia şi Panait se despart, iar Maria divorţează de Panait, care îşi ia singurul băiat, Constantin, cu el, stabilindu- se tot în Florida.

Familia a aflat de la televizor de relaţie


Pe 1 decembrie 1989, Maria şi cei patru copii minori erau acasă, în Hallandale, Florida, când a sunat telefonul. “Era un prieten, care mi-a spus să deschid televizorul, dar să nu mă sperii, că bărbatul meu, Constantin Panait, e cu Nadia Comăneci pe aeroport, iar lumea zice că sunt împreună”, şi-aminteşte Maria, care după divorţ, a revenit la numele de fată, Opriş, şi s-a stabilit în Cleveland, Ohio. În altă ordine de idei, cei patru copii ai Mariei au astăzi preocupări din cele mai diferite. Claudia (26 de ani) cochetează cu actoria, Cristina (25) s-a mutat şi ea în Cleveland, în timp ce Adriana (23) şi Constantin jr. (22) îşi definitivează studiile în Tampa Bay, Florida.


Plecarea Nadiei din România, petrecută la sfârşitul lunii noiembrie a anului 1989, a însemnat pentru Maria Opriş (45 de ani), soţia de atunci a lui Constantin Panait, impresarul şi iubitul Nadiei, începutul sfârşitului. Având certitudinea că bărbatul ei, cel care a organizat fuga gimnastei în SUA, trăieşte cu Nadia, Maria, care avea patru copii cu Constantin, a cerut divorţul. La 20 de ani de la acele zile fierbinţi, care i-au marcat viaţa într-un mod dramatic, Maria Opriş, stabilită azi în Cleveland, Ohio, vorbeşte cu mânie, în exclusivitate pentru Libertatea, despre cauzele destrămării familiei ei.


Libertatea: Când aţi cunoscut-o pe Nadia?

Maria Opriş: N-aş putea spune că am cunoscut- o. În mod cert însă, pot să afirm că mi-a distrus viaţa. Nu vreau să-mi amintesc de zilele acelea, de-acum 20 de ani, că mi-au adus numai rău.

«N-am cum să o iert»

În ce sens?

Nadia mi-a furat soţul, pe Constantin Panait, care a plecat de lângă mine şi de lângă cei patru copii pentru ea. N-am cum s-o iert. Eu n-am furat nimic de la ea, ea a furat mult de la mine.

Ce s-a întâmplat, mai exact?

Ştiam că soţul meu s-a întors în România, chiar înainte de Revoluţie, dar apoi, când a venit în America împreună cu Nadia, n-a mai vrut să audă de noi, stătea numai cu ea la hotel.

A fugit soţul dumneavoastră cu banii Nadiei, aşa cum a susţinut ea?

Nu ştiu, n-am avut voie să ştiu nimic din ceea ce au făcut ei doi.


Aţi cerut divorţul?

Statul american a pronunţat divorţul din vina lui, pe motiv de neglijare a familiei. Am rămas singură, cu patru copii mici, Constantin, Claudiu, Cristina şi Adriana, fără serviciu şi fără bani. Imediat, l-am pierdut şi pe Constantin Panait junior, băiatul meu, care - când avea doar 3 ani - a fost luat de tatăl său, cu care stă şi acum, în Florida.

Aţi vorbit cu Nadia vreodată?

Niciodată. Repet, Nadia mi-a distrus viaţa, familia, şi asta n-am s-o uit niciodată. O vină mare are şi fostul meu soţ, să ştiţi.

De ce n-aţi spus nimic atât timp?

Este complicată povestea, aş putea să scriu o carte despre ceea ce s-a întâmplat atunci. Din păcate, e doar cuvântul meu împotriva cuvântului ei. Iar ea are mai multă putere decât mine! Acum o duce bine mersi, ce să spun!

Credeţi că fără ea aţi fi avut o căsnicie fericită şi astăzi?

Da. Şi aş fi avut şi toţi copiii lângă mine.

Aveţi vreun mesaj pentru Nadia?


Dacă acum ar fi lângă mine, cred că... Vă spun sincer, nu ştiu ce i-aş face!

Născută la Oneşti, pe 12 noiembrie 19 61, Nadia Comăneci a intrat definitiv în istoria sportului mondial la Olimpiada de la Montreal, din 1976, unde a câştigat trei medalii de aur. Românca a făcut senzaţie la bârnă, unde exerciţiul perfect i-a asigurat prima notă de 10 din istoria gimnasticii. Patru ani mai târziu, la JO de la Moscova, Nadia şi-a mai adăugat în palmares alte două medalii de aur. Ca urmare a performanţelor înregistrate, a fost declarată cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor. Sursa:www.libertatea.ro


Miresele s-au destrăbălat!


Scena Eros Show s-a transformat, sambătă seara, intr-un adevărat loc de pelerinaj pentru mai multe mirese care au insistat să vadă ce "grozăvii" au loc la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Aşa că proaspetele doamne au fugit de la petrecerea de nuntă îmbrăcate în rochii de mireasă şi au ajuns pe scenă alături de băieţii de la Taboo Boys.

În altă ordine de idei, Libertatea a cumpărat, la licitaţie, bikinii purtaţi de Ginger Devil pe scenă. Banii, 150 de lei, vor ajunge la un copil sărman astăzi, de 1 iunie. Spre regretul multora care nu vor mai avea ocazia anul acesta să le vadă pe cele mai tari vedete XXX în show-uri incendiare, Eros Show 2009 s-a încheiat aseară. Sursa:www.libertatea.ro

Andreea Marin Bănică: «Am prins-o pe tocuri»


Andreea Marin Bănică povesteşte, in interviul acordat site-ului special bebe pentru Ziua Copilului, cum işi alintă fetiţa de doar un an şi jumătate, cat este de energică micuţa şi care sunt poveştile favorite ale Violetei. De asemenea, azi, Andreea Marin-Bănică şi Dan Bittmam vor fi gazdele Galei UNICEF, ce se va difuza la TVR 1, de la ora 21.10. Printre susţinătorii acestui eveniment din România se numără şi vedete internaţionale, cum ar fi Claudia Schiffer, Vanessa Redgrave, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Sir Roger Moore, Ewan McGregor, Robbie Williams şi David Beckham.

Reporter: Când eraţi copil, ce meserie doreaţi să aveţi când veţi fi mare?


Andreea Marin Bănică: Să fiu balerină. Mi-amintesc şi acum de imaginea unei balerine de pe vremea comunismului, pe micul ecran, în acel scurt timp în care noi puteam urmări ceva la televizor. Balerina aceea era simbolul graţiei pentru mine şi mi-am dorit ca atunci când voi fi mare să îmbrac o astfel de rochie, să am graţia unei balerine. Oarecum am reuşit, fiindcă am îmbrăcat rochiile Doinei Levintza timp de un deceniu. Cred că erau pe undeva asemănătoare cu ceea ce vedeam odinioară.

Care consideraţi că a fost cel mai mare succes al dv. şi din ce motiv?
Cel mai mare succes pentru mine e, fără dubiu, ceea ce înseamnă un succes pentru milioane de femei de pe pământul asta, faptul că după o lungă aşteptare şi după o perioadă grea din punctul ăsta de vedere, al sănătăţii, am reuşit să aduc pe lume un copil sănătos şi frumos. Depinde de mine de acum înainte ca el să îşi crească într-un mod armonios şi am grijă ca educaţia fetiţei mele să fie una echilibrată, să însemne şi căldură, şi joacă, dar şi capacitatea de a jongla cu cunoştinţele, să însemne şi bunătate, altruism, dar în egală măsură şi raţiune. Pentru că, în ceea ce mă priveşte, de multe ori îmi ratez propriile şanse, gândindu-mă mai mult la alţii decât la mine însămi şi nu e întotdeauna lucrul cel mai bun în viaţă. Poate că fiica mea va fi un om cu picioarele mai bine aşezate pe pământ decât sunt eu.

De unde vă informaţi ca mămică ?
Internet şi cărţi. Sunt în legătură şi sunt prietenă cu oameni care au edituri şi care mă anunţă care sunt noutăţile editoriale. Am fost o mămică ce a citit până în luna a 9-a tot ce se putea citi în domeniu. E foarte adevărat că după ce naşti intri într-un carusel în care nu te mai descurci. Nici să mai priveşti o emisiune de televiziune, nu mai ai putere nici să citeşti. Acum mi-am reechilibrat lucrurile, pentru că fetiţa mea are deja un an şi jumătate şi am regăsit în mine forţa de a mă întoarce către carte, către plăcerea de a citi. E aşa cum mi-am dorit întotdeauna să fie, sunt propriul meu stăpân. Până la urmă cred că toţi ne dorim asta, dar nu avem capacitatea de a o face, până în momentul în care reuşim să fim proprii stăpâni, pe picioarele noastre şi din punct de vedere financiar şi din punct de vedere al cunoştinţelor acumulate în profesie.

Care au fost cele mai grele momente de când aţi devenit mamă?
Cele mai grele momente au fost cele 2 săptămâni în care am plecat din România. Am plecat în Africa, am fost în misiuni UNICEF în diferite colţuri de lume şi cred că e din ce în ce mai greu pe măsură ce copilul tău începe să se ataşeze de tine, începe să te cunoască, să te adulmece, să te dorească alături, e foarte greu să te desprinzi de el. De la 6 luni Violeta a fost cu mine, cu noi, cu familia şi peste hotare. E călătoare, aşadar, ca şi mami şi eu cred că vom fi o familie modernă, cred că o voi învăţa să ştie să fie altfel decât copii prea cocoloşiţi de către părinţi, bunici şi întreaga familie.

Cum este Ana-Violeta ?
Creaţă, cu ochi albaştri, veselă, foarte energică, cu tenul foarte alb, nu pare a semăna nici cu mine, nici cu tati, dar seamănă cu oameni dragi din familia noastră. Şi este foarte prietenoasă, foarte comunicativă. Nici nu mă mir. E foarte… muzicală. De altfel, noi suntem o familie muzicală şi probabil că nu e nimic întâmplător.

Care a fost ultima boacănă a micuţei Violeta?
Nu aş putea să spun că e un copil al boacănelor, e mai degrabă un copil destul de cuminte şi înţelegător, cu care comunicăm foarte mult. Ne ajută, ne oferă surprize pentru că de la o zi la alta începe să facă lucruri la care nu ne aşteptăm, imitându-ne. O ajută pe mami deja la curăţenie, ştie să facă diverse lucruri, e îndemânatică. Acum câteva zile am prins-o pe tocuri, furând pantofii mei. E un moment pe care orice mamă îl ţine minte.

Cum se înţeleg Radu şi Violeta?
Foarte bine, chiar sunt uimită de apropierea lor. Pentru că până la urmă Radu e băiat de şcoală deja, e în clasa întâi, iar Violeta e o pitică. Ei bine, nu, el e foarte protector. Seamănă fizic foarte bine, atracţia dintre ei e explicabilă şi ea deja îi spune pe numele mic, Radu. Ne-a uimit faptul că i-a spus Radu pentru că « r » , ştim bine, e o problemă pentru orice pitic. Însă văd că şi lui îi place să petreacă foarte mult timp în camera ei, o hrăneşte, ştie toate obiceiurile de creştere ale micuţei lui surori, le-a învăţat de la noi, aşa că avem mare bază în el. E un frăţior sensibil şi protector.

Cine petrece mai mult timp cu copii, tu sau Ştefan?
Prin natura lucrurilor, eu, pentru că lucrez foarte mult acasă şi sunt foarte mult alături de ea. Tati are fie o emisiune de televiziune, fie o piesă de teatru, fie un concert. Asta implică automat să pleci de acasă, dar asta nu înseamnă că nu e lângă Violeta şi că nu e preferatul ei. Pentru că ăsta e riscul, fata trage mai mult la tata. N-aş putea să spun că primul cuvânt pe care îl spune când se trezeşte este « mama », pentru că aş minţi. Primul cuvânt pe care îl spune când se trezeşte este « tati ».

Vă doriţi să aveţi şi alţi copii?
Sigur că da, cum să nu ? Nu e uşor, însă, sănătatea mi-a jucat feste şi înainte, din păcate. Cum va vrea Dumnezeu .

Cum o alintaţi pe Violeta ?
Teta. Şi ea spune, când o întrebi, că o cheamă Teta. Teta-Violeta!

Care e povestea preferată a Violetei ?
Scufiţa Roşie, iar mai nou Albă ca Zăpada. Cred că o ştie pe de rost pe Scufiţă şi e sătulă de obrăznicăturile lupului, că noi mai modificăm poveştile, le mai condimentăm. La un moment dat încercam să-i spunem alte poveşti şi ea o dorea tot pe asta. Ştia totul din gestică, nu cred că înţelegea prea mult la câteva luni, dar o fascinau mişcările care însoţeau povestea. Exista şi o poveste cu o fetiţă pe nume Violeta, o Violeta mofturoasă, năzuroasă şi e foarte uimită în momentul în care îi spun această poveste pentru că nu se recunoaşte în ea. O să vedem cum va reacţiona mai târziu, când va înţelege totul.

De la ce vârstă intenţionaţi să o înscrieţi pe Violeta în colectivitate?
În curând. Nu vrem să aşteptăm foarte mult, pentru că vedem reacţia ei atunci când iese în parc. Îmbrăţişează toţi copiii, e foarte comunicativă şi vrem ca măcar câteva ore să se integreze într-un colectiv. Şi de ce nu, pentru că suntem într-o lume atât de avansată şi copiii noştri ne uimesc prin evoluţia lor rapidă, ne-am dori o grădiniţă în care să se vorbească o limbă străină.

Cum credeţi că influenţează copilul celebritatea prinţilor?
Din păcate este greu să găseşti echilibrul acela în care copilul tău să nu fie influenţat de faptul că tu eşti un om cunoscut, nu celebru, cunoscut aş spune. Trăim într-o lume ca o junglă şi faptul că un copil de un an este urmărit zi de zi în parc, pe stradă şi oriunde ar fi, chiar dacă nu e însoţit de părinţii săi mai mult sau mai puţin cunoscuţi, nu e un lucru pe care îl consider sănătos şi nici măcar inteligent pentru cei care îşi pierd vremea cu astfel de treburi. Copilul este o imagine care apare des în ziare sau pe prima pagină a unor reviste fără voia noastră şi, din păcate, asta înseamnă un pericol pentru el. El nu este protejat în niciun fel. E o lume nebună în care nu faci decât să dai idei oamenilor care nu gândesc prea mult şi cred că datoria mea este aceea de a face în aşa fel încât legile ce există, dar nu sunt puse în aplicare, să devină realitate. Tocmai de aceea mă folosesc de dreptul meu de a cere justiţiei să facă dreptate atunci când lucrurile nu stau în matca lor.

Care este cel mai important lucru pe care l-aţi învăţat de la viaţă şi pe care doriţi să-l transmiteţi fetiţei dv.? Moderaţia, este cel mai important lucru pe care l-am învăţat de la viaţă. Când am urcat pe cel mai important vârf al Africii, Kilimanjaro, în limba swahili am învăţat că există acel îndemn pentru a urca muntele în ritmul “pole – pole”, adică încet – încet. Există tendinţa, când îţi doreşti să cucereşti un vârf, să pui toată forţa ta şi să urci din ce în ce mai repede şi să forţezi lucrurile. Ei bine, moderaţia este calea către succes pentru că altfel nu reuşeşti să ajungi la destinaţie. Cred că aşa e şi în viaţă, dacă stabileşti balanţa corectă vei reuşi aparent mai încet, doar aparent mai încet, să ajungi să-ţi împlineşti dorinţele.

Cum vă vedeţi peste 15 ani? Mi-aş dori să fiu într-o casă în care să existe mai multe voci de copii şi mi-aş dori să mă uit în urmă şi să văd că oamenii pentru care am reuşit să fac o diferenţă pe pământul ăsta sunt din ce în ce mai mulţi. Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats