vineri, 12 iunie 2009

In plina criza, miliardarul Gabriel Lupulescu Si-a cumparat un model de Maybach unicat In Romania




Si-a luat masina cu banii cash!

Primul Maybach vandut anul acesta in Romania a fost achizi-tionat, zilele trecute, de catre un om de afaceri din Bucuresti, care a platit cash (!!!) 480.000 de euro pentru limuzina! Aceasta are inscriptionat pe motor sau pe scaune numele proprie-tarului.


"Ziarul Financiar" a publicat, la inceputul acestei saptamani, stirea ca un roman a devenit proprietarul unui Maybach - model 57S (unicat in tara) in valoare de 450.000?. Identitatea noului proprietar n-a putut fi insa divulgata de catre firma distribuitoare. Cu toate acestea, reporterii CANCAN vi-l prezinta azi pe misteriosul miliardar care si-a satisfacut o placere de aproape jumatate de milion de euro. El este Gabriel Lupulescu, un afacerist de 39 de ani, care a dezvoltat mai multe megaproiecte imobiliare in Capitala, printre care si celebrul "Cartier Latin" din Ghencea. Poreclit cu oarecare invidie "Beton" de catre confratii din domeniul construc-tiilor, Lupulescu si-a comandat Maybach-ul anul trecut, iar, in mai, i-a fost livrat. Banii - in realitate 480.000? - au fost pla-titi pe loc. Afaceristul, care administreaza firma de constructii "Gad Special", se declara foarte incantat de noua lui limuzina. "Este tot ce-mi puteam dori de la o masina, ba chiar mai mult decat atat. Totul este personalizat de la motor si pana la perne. Personalizat inseamna ca pe motor, pe accesoriile limuzinei scrie Lupulescu", ne-a declarat, in exclusivitate, omul de afaceri.



Limuzine de sute de mii de euro



Cel mai ieftin Maybach, modelul 57, are un pret de aproximativ 390.000?, iar cel mai scump, 62S, costa peste 500.000?, si asta fara a pune la socoteala anumite accesorii optionale, care pot mari pretul limuzinei cu peste 150.000?. Printre posesorii de Maybach din Romania se numara Ion Tiriac, Dan Adamescu, Viorel Catarama sau Gigi Becali. Sursa:www.cancan.ro

George Tal s-a despartit de iubita alaturi de care va aparea sambata, in emisiunea Zavorancei



Gyorfi a aflat ca iubitul o inseala de la Zavoranca

Fostul logodnic al Danielei Gyorfi a incercat sa demonstreze ca si-a refacut viata dupa despartirea de cantareata. Se pare insa ca nu a uitat-o pe artista si nu este pregatit pentru o noua relatie.
Impresarul si fostul iubit al Danielei Gyorfi si-a prezentat, in exclusivitate, noua partenera in emisiunea "Pact cu Diavolita", care va fi difuzata in aceasta sambata. Scopul a fost acela de a demonstra ca atat el, cat si cantareata sunt doi oameni liberi si, in ciuda speculatiilor, nu mai au nicio obligatie unul fata de celalalt. Din nefericire, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata. Olga, asa-zisa noua iubita a lui George Tal, nu a fost decat o aventura de cateva zile. Cei doi au decis ca nu pot fi impreuna inainte ca emisiunea Oanei Zavoranu sa fie difuzata. "Nu a fost nimic serios intre noi. Motivul pentru care am dus-o in emisiune a fost acela de a arata lumii ca atat eu, cat si Daniela, care a fost de fata, putem avea alte relatii", ne-a declarat Tal. Rapida despartire de Olga, insa, demonstreaza contrariul.
Surse din preajma impresarului sustin ca acesta inca o iubeste pe Daniela si, cu toate ca in momentul de fata nu sunt oficial impreuna, nu exclude reluarea relatiei cu ea intr-un viitor apropiat. In plus, despartirea lor este mai mult formala. Cei doi au o relatie moderna, fara obligatii, si, pentru ca petrec foarte mult timp impreuna la spectacole, singurele lucruri pe care nu le mai impart sunt casa si cumparaturile. "Ceea ce fac eu cu Daniela este viata noastra personala", a comentat Tal zvonurile. Sursa:www.cancan.ro

Soc In lumea mondena



Adrian Enache divorteaza

Dupa 14 ani de relatie duplicitara cu Iuliana Marciuc, cantaretul s-a decis, in sfarsit, sa-si faca ordine in viata.


Adrian Enache si Iuliana Marciuc traiesc o poveste de dragoste rupta din bestseller-urile americane. La 14 ani de la debutul acestei idile, dupa ce atat sotia, cat si amanta, i-au daruit cate un copil, cantaretul s-a decis sa divorteze de Corina, sotia sa legitima, cu care are o fetita de 13 ani, si sa ramana cu Iuliana, vedeta de la TVR alaturi de care are un baietel de trei ani. Actiunea ar pune punct, oarecum, amantlacului conjugal tolerat, peste un deceniu, de iubitele artistului, femei care au stiut in permanenta una de cealalta, dar nu au luat nicio decizie. "Am facut multa lume sa sufere la viata mea. Vreau acum sa fac ordine si sa traiesc langa femeia vietii mele - Iuliana Marciuc. Este cea mai frumoasa poveste de dragoste pe care eu o traiesc de 14 ani", a marturisit in premiera in emisiunea "Am ceva de spus", moderata la Antena 2 de Mihaela Tatu. Adrian Enache i-a recunoscut Mihaelei Tatu ca a anuntat-o deja pe Corina de intentiile sale, urmand sa deschida, cat mai curand, procesul de divort. Declaratiile sunt cu atat mai surprinzatore cu cat, in ultimii ani, Adrian Enache nu s-a sfiit sa se afiseze, la diferite evenimente, cu ambele femei din viata sa. Mai mult, acesta obisnuia sa-si duca pe rand ambele familii in concediu, momente care au fost imortalizate, de-a lungul vremii, de paparazzii CANCAN. Contactata telefonic Iuliana Marciuc evita sa vorbeasca pe marginea acestui subiect: "Nu am vazut emisiunea de la Antena 2, dar mi s-a povestit ce s-a intamplat. Cum nu am comentat niciodata viata mea privata, nu o fac nici acum", ne-a declarat Iuliana Marciuc. Sursa:www.cancan.ro

Primul iubit al Monicăi Columbeanu susţine că a scăpat-o de ţigani




George Gavril, boxerul despre care presa a scris că a fost primul iubit al Monicăi Columbeanu, continuă azi seria dezvăluirilor despre soţia lui Irinel. Dacă ieri i-a luat apărarea în scandalul cu Oana Zăvoranu, de această dată, el povesteşte cum a scăpat-o pe Monica de problemele pe care le avea cu ţiganii.


Era săracă

George Gavril, fost campion naţional la categoria supergrea, ne-a mărturi-sit că relaţia cu Monica nu a fost una de lungă durată. “A fost o legătură de două, trei luni. Monica era o persoană liniştită, la locul ei, chiar dacă era amărâtă şi nu prea avea nici măcar bani de haine”, povesteşte George.

Cu toate că nu-i place să vorbească despre acest subiect, fiind mai preocupat de cariera de sportiv de performanţă decât de mondenităţi, George nu poate să uite că a scăpat-o pe Monica de problemele pe care le avea în Bacău, oraşul ei natal.

“Am ajutat-o cu ţiganii. Îmi spunea că o terorizează, iar eu am apărat-o. I-am spus: «Stai liniştită. Din momentul acesta, dacă mai ai probleme, mă cauţi pe mine. Dacă e ceva, le spui că eşti prietena mea, te vor lăsa în pace»”, povesteşte George, care nu crede în zvonurile legate de presupusele aventuri ale Monicăi cu alţi bărbaţi. “Monica nu e vreo zurlie. E calculată. Nu e aşa idioată, cum nici Iri nu e aşa tăntălău”, crede sportivul.

Monica nu se mai înţelege nici cu sora ei

Monica are, se pare, probleme şi în familie. Ramona, sora doamnei Columbeanu, i-a reproşat acesteia, în cadrul emisiunii “Un show păcătos” de la Antena 1, că o critică tot timpul în public.

“Mă deranjează că nu reuşeşte să-mi spună în faţă când are o problemă cu mine. Odată îi ceream sfatul, însă îmi răspundea cu răceală, aşa că am decis să iau singură hotărârile”, a declarat Ramona. Reacţia acesteia a venit după ce Monica a criticat-o la o emisiune de televiziune pentru anturajul pe care- l are. Sursa:www.libertatea.ro

A vrut să îi ofere un jeep

Corina Bacalum, frumoasa elevă de care s-a indrăgostit lulea un cadru medical ieşean, a povestit pentru Libertatea cum l-a cunoscut pe Iulian Carp. Tânăra spune că, pentru a o convinge să se căsătorească cu el, medicul i-ar fi oferit cadou o maşină, însă ea a refuzat. Cei doi nu mai sunt împreună.

Libertatea a aflat amănunte despre senzaţionala poveste de dragoste dintre eleva de 19 ani Corina Bacalum şi directorul Secţiei de Îngrijiri a Spitalului CF Iaşi, Iulian Carp.

“L-am cunoscut pe Iulian printr-un prieten comun. I-a plăcut mult, mult de mine şi mă presa tot timpul să fim împreună. Pentru a-mi dovedi că vrea cu orice preţ să fiu a lui, a făcut tot posibilul să divorţeze“, ne-a declarat zâmbind Corina.

Frumoasa de 19 ani sugerează că Iulian
Carp a vrut chiar să îi “cumpere”
iubirea: “La un moment dat, a dorit să‑mi dea cadou o maşină de-a lui.
Avea un jeep Wrangler (n.r. - estimat la aproximativ 20.000 de euro) mai vechi, dar frumos. Nu am acceptat,"spune usor revoltata fata.



Corina Bacalum este elevă la Liceul Waldorf din Iaşi şi în câteva zile urmează să dea bacalaureatul, alături de surorile ei, Rodica şi Cătălina, care îi sunt şi colege de clasă. “Doctorul” Carp, aşa cum îi place să i se spună, este, de fapt, asistent medical. Din această poziţie a ajuns director al Secţiei de Îngrijiri a Spitalului CF Iaşi.


Sursa:www.libertatea.ro

70 de lei, sex total cu doamna învăţătoare!



Doi tineri susţin că o dăscăliţă din Damboviţa face amor pe bani.

Dimineaţa - invăţătoare, după-amiaza - prostituată, seara - nevastă şi mamă. În aceste coordonate se încadra, lună după lună, viaţa Violetei, cadru didactic la o şcoală din Dâmboviţa. Povestea, spusă de doi dintre clienţii care au apelat la serviciile sexuale ale femeii, a pornit de la nişte filmuleţe care circulă, de ceva vreme, pe internet.

“Am găsit un anunţ în ziarul Raid de Dâmboviţa”, povesteşte unul dintre cei care au făcut sex cu învăţătoarea porno. “Nu mai ştiu ce căutam şi mi-a căzut privirea pe un anunţ de la matrimoniale. Am sunat, mi-a răspuns cu oarece întârziere. I-am spus că am văzut anunţul în ziar şi că vreau să facem sex. Mi-a zis că e la şcoală şi că nu poate pleca. Am întrebat-o de ce nu chiuleşte, mă gândeam că este elevă sau studentă. Atunci mi-a spus că este profesoară şi că acum nu poate vorbi, că este în clasă, cu elevii”, povesteşte Ionel.

“Mi-a dat întâlnire la un motel. Nu înainte de a-mi preciza şi tariful: 100 de lei - 3 ore, sex total, plus camera la motel, pentru care mai trebuia să plătesc 30 de lei. Am negociat şi a mai scăzut din preţ.
Am convenit pentru 70 de lei, plus camera, deci în total 100 de lei. A făcut de toate, dar mi-a zis că cel mai mult îi place oralul”, a rememorat cel care a apelat la serviciile sexuale ale învăţătoarei din Dâmboviţa.

Femeia e măritată şi are un copil de doi ani

Faptul că era căsătorită nu a constituit un impediment pentru Violeta. Ieşea de la şcoală, lua două microbuze pentru a ajunge în cel mai apropiat oraş, iar aici nu stătea niciodată mai târziu de ora 19.00. De ce?

“Se grăbea acasă, la soţ. Chiar îmi spunea să nu o sun niciodată după ora şapte seara, ca să nu îi creez probleme acasă. Când am întrebat-o de ce se prostituează, mi-a spus că nu are încotro, că soţul ei e şantierist şi nu prea aduce bani acasă, că are un copil mic, de vreo doi ani, şi două leasinguri. Mi-am dat seama că nu minte în legătură cu bebeluşul, pentru că au fost zile când venea la motel cu sacoşa plină de pampers sau lapte”, ne-a spus Ştefan, un alt partener de sex al Violetei.



«Mi-a spus să-i caut clienţi şi să-i aduc la motel»


Pentru că erau şi zile când nu avea clienţi noi, Violeta începuse să le spună celor cu care făcea sex că, dacă au prieteni amatori de senzaţii tari, să-i pună în legătură cu ea. “Mi-a zis să-i caut clienţi şi să-i aduc la motel. I-am spus unui prieten de-al meu de ea”, povesteşte sursa noastră. La o zi distanţă, am reuşit să stăm de vorbă şi cu acest prieten. “Da, am fost şi eu de câteva ori. Nu am stat niciodată trei ore, dar vreau să vă zic că fata ştie meserie. Nu e ea prea frumoasă, dar îi place rău să facă sex. Specialitatea ei e oralul”, ne-a mărturisit Ionel, unul dintre clienţii învăţătoarei.

Sursa:www.libertatea.ro





Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats