marți, 7 aprilie 2009

Oana i-a dat numarul de telefon unui baiat care a intrat in vorba cu ea noaptea, la magazin/"Sotia" lui Viorel Lis, agatata de un macho



Partenera de viata a fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, Oana Ungureanu, a avut parte, miercuri seara, de o experienta ca in adolescenta. Blonda a fost abordata la iesirea dintr-un supermarket de un tanar care i-a cerut numarul de telefon sau id-ul de messenger. Oana a fost surprinsa de paparazzii Cancan in timp ce discuta si zambea gales admiratorului ei, incercand in acelasi timp sa urce in masina si sa plece.

Iubita lui Viorel Lis, Oana Ungureanu, a simtit din nou fiorii adolescentei, miercuri seara, cand a fost agatata in plina strada de un tanar de aproximativ 20 de ani.
In timp ce iesea dintr-un supermarket de pe bulevardul Decebal, ea a fost abordata de un barbat care i-a cerut numarul de telefon sau id-ul de messenger.
Uluita, dar flatata oarecum, blonda a discutat cu el, pret de cateva minute, in fata magazinului si pe drumul spre masina ei.


Vorbea prost romaneste



"S-a luat de mine inca din magazin. Imi cazuse o portocala si mi-a ridicat-o el, apoi m-a asteptat la iesire sa-mi ceara numarul de telefon sau ID-ul de messenger. Era un pustan de vreo 19-20 de ani si cred ca era arab, pentru ca vorbea prost romaneste. I-am spus: "Bai, baiete, stai linistit ca sunt femeie in toata firea si maritata", dar insista. Ce era sa fac, sa o iau la fuga? Nu m-a pupat, doar ca se aplecase pe geamul masinii ca sa imi arunce telefonul lui in masina. Eu am vrut sa i-l dau inapoi, ca mi-era frica dupa aia sa nu spuna ca i l-am furat. Nu i-am dat numarul meu de telefon, i-am dat un numar la intamplare si asta a fost. I-am spus si lui Viorel, stie si el, ca ii mai povestesc chestii din astea haioase cu agatatul. De, daca intre noi e diferenta asa de mare", ne-a spus Oana (30 de ani), care este mai tanara decat Viorel cu 33 de ani.
In ciuda spuselor Oanei, din imaginile surprinse de paparazzii Cancan se poate observa cu usurinta ca Oanei i-a facut placere sa constate ca are admiratori atat de tineri si chiar s-a lasat pupata pe obraz, desi intentia fanului ei era sa o sarute chiar pe gura. Sursa:www.cancan.ro

Fostul iubit al Ginei Pistol a intrat Intr-o "combinatie" In trei cu OTV-ista Marinela Si cu Ramona Gabor/Le-a dus pe amandoua acasa la el!



Dupa despartirea de blonda Gina Pistol, afaceristul pare sa se fi reorientat catre brunete. Weekendul acesta, paparazzii CANCAN l-au surprins pe Nicola, nu cu una, ci cu doua tinere oachese, dar si cunoscute, la scurt timp dupa ce au aparut informatii ca ar avea ceva sentimente pentru mulatra Aminata...

Weekendul trecut a fost unul plin pentru Nicola, fostul iubit al Ginei Pistol. De cand a redevenit un barbat liber, afaceristul nu pierde vremea. Ultima pe lista cuceririlor sale este Marinela Avadani, asistenta actorului Gabriel Fatu la OTV.
Cei doi au fost vazuti impreuna atat vineri seara, la Bamboo, unde si-au petrecut toata noapte imbratisati, sarutandu-se, cat si sambata seara la Fratelli, unde nu au dat dovada de mai multa imaginatie, dar si duminica in Herastrau, unde lucrurile s-au schimbat putin. Dupa doua zile de relatie, daca se poate spune asa, Marinela si Nicola au devenit atat de apropiati incat au decis sa-si uneasca... anturajele.
Cei doi au iesit la un "cico" si o plimbare in gasca. Marinela a luat-o cu ea pe prietena si colega ei de apartament Ramona Gabor, iar Nicola si-a dat intalnire cu doi amici. Toti cinci au impartit o masa si o nota de plata. Daca o astfel de iesire poate dura si cateva ore bune, la ei a durat o zi intreaga. Si, se pare, Nicola s-a simtit atat de bine in compania fetelor incat a gasit o metoda numai buna sa prelungeasca distractia. La finele frumoasei zile de duminica, grupul se compunea din fostul iubit al Ginei Pistol, Marinela si Ramona, care au pornit intr-o plimbare ce
i-a dus pe nesimtite in fata imobilului in care locuieste afaceristul. In mod firesc, Ramona ar fi trebuit sa-si ia ramas bun de la proaspatul cuplu si sa-i lase sa se bucure de intimitate, insa, pentru ca nu o astepta nimeni acasa, a primit bucuroasa invitatia de a-i insoti in apartament, unde, probabil au pus-o de o mica petrecere. Altfel, cum
s-ar explica faptul ca, nici dupa lasarea intunericului, sora Monicai Columbeanu nu a parasit imobilul.Sursa:www.cancan.ro

S-au plimbat prin Muzeul Satului la Sapte dimineata/Consiliera lui Obama, intalnire matinala cu principele Radu



Cuplul Barack - Michelle Obama s-a aflat in ultimele zile in Marea Britanie si Cehia. In acelasi timp, nu intamplator, spunem noi, un mesager al lui Obama a fost, pentru 24 de ore, in Romania.

In timp ce proaspatul presedinte al Statelor Unite era primit de regina Elisabeta, la Palatul Buckingham, doamna Betsy Myers, sefa de campanie care l-a ajutat pe Obama sa castige America in urma cu numai cateva luni, era primita la Palatul Elisabeta, in Bucuresti, de catre principele Radu. Dupa ce si-a petrecut, cel mai probabil, noaptea, in una dintre incaperile primitoare ale Palatului Elisabeta, unde a ajuns cu o zi inainte, duminica dimineata, Betsy Myers si principele Radu s-au dovedit a fi extrem de matinali. Principele si distinsul sau oaspete si-au inceput plimbarea, duminica, pe aleile Muzeului Satului, la 07.30, susotind relaxati, departe de ochii si urechile publicului.
Cei doi au iesit pe poarta palatului, iar principele Radu, jovial, i-a prezentat doamnei Myers imprejurimile. Mesagerul lui Obama si sotul principesei Margareta s-au plimbat pret de 15 minute, oprindu-se din cand in cand, ba uneori, discutand, ca si cum si-ar fi transmis secrete extrem de importante, ducandu-si mana la gura. Oare ce mesaj secret ar fi putut fi transmis departe de microfoanele instalate de "baieti" inca de pe vremea in care palatul era casa de protocol? Se naste o intrebare: Ar putea exista o legatura intre plimbarea matinala surprinsa de paparazzii nostri si faptul ca presedintele Traian Basescu a asteptat cateva secunde bune la Praga pentru a da mana cu Obama, pentru a-i atrage atentia acestuia, dupa cum s-a vazut in imaginile prezentate de la eveniment? Nu putem sti acum, dar, cel mai probabil raspunsul il vom avea in cateva luni, cand incepe serios batalia pentru Cotroceni.
Oricum, se pare ca acum, Marele Licurici Obama clipoceste mai mult catre principele Radu decat catre presedintele Basescu, daca este sa ne luam dupa prezenta consilierei sale in Romania si compania in care aceasta a petrecut cele cateva ore in tara noastra.
Daca punem in ecuatie si faptul ca regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este verisoara regelui nostru, axa Bucuresti-Londra-Washington nu pare sa mai fie asa favorabila lui Traian Basescu, pe cat se credea.Sursa:www.cancan.ro

A cerut ca Magda sa nu mai poarte numele de Ciumac/Tolea, adus in catuse la divort



Tolea Ciumac a participat ieri, escortat de mascati, la ultimul termen al procesului sau de divort. Luptatorul si-a gasit un aparator neasteptat in persoana presedintelui asociatiei T.A.T.A.


Condamnat la patru ani de inchisoare pentru tentativa de omor, Tolea Ciumac a fost adus de mascati, ieri dimineata, la Judecatoria Sectorului 3 din Capitala. Sportivul a fost citat la Penitenciarul Rahova, prezenta lui fiind considerata obligatorie de judecatorul care a incheiat ieri procesul de divort. Magistratii au respins cererea de amanare a lui Tolea, care voia angajarea unui alt avocat, si au consemnat solicitarile sotilor.
Magda a cerut pastrarea numelui si acordarea divortului din culpa exclusiva a sotului, dar Tolea s-a opus, solicitand ca judecatorii sa arate in sentinta ca divortul s-a produs din vina Magdei.
Partajul va fi discutat intr-un alt dosar, a mai decis instanta. La divortul sotilor Ciumac a participat si reprezentantul Aliantei Antidiscriminare a Tuturor Taticilor, T.A.T.A., care s-a certat pe holurile judecatoriei cu Magda Ciumac. Presedintele Bogdan Draghici a anuntat ca a pornit demersurile legale pentru amenajarea in penitenciare a unei camere speciale, dupa modelul camerelor intime, unde detinutii tatici sa-si poata intalni copiii intr-un mediu care sa nu afecteze dezvoltarea minorilor. "Vrea doar sa-si faca reclama. Daca vrea publicitate, sa si-o faca pe spatele altcuiva, nu pe al meu. Sa se duca la televiziuni, nu sa vina la procesul meu de divort" a rabufnit Magda pe hol. Sursa:www.cancan.ro

Sefii si colegii s-au saturat de ifosele ei/Au fortat-o sa demisioneze de la Antena 1


Stirista a fost nevoita sa paraseasca, ieri in jurul pranzului, pupitrul stirilor sportive de la Antena 1. Surse din televiziunea respectiva ne-au dezvaluit ca Simonei Patruleasa i s-a cerut, intr-un mod elegant, demisia, sefii sai nemaiputand trece cu vederea scandalurile tot mai dese care au avut-o in prim-plan, precum si amenintarile acesteia privind iminenta plecare la un alt post tv. Ieri dupa-amiaza, Crina Abrudan a fost desemnata sa o inlocuiasa pe Patruleasa la pupitrul stirilor sportive.

Fosta prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1 a fost implicata in numeroase scandaluri cu colegii sai, de-a lungul timpului, la locul de munca. Este vorba de pretentii exagerate, de fite si nu in ultimul rand de amenintari cu plecarea de la televiziunea din Baneasa. Reactiile sale i-au determinat pe bosii din trustul Intact sa renunte brusc la serviciile acesteia.
De curand, Simona Patruleasa si-a dorit o schimbare in cariera. Bruneta a aspirat la un post similar, dar la o televiziune concurenta. De altfel, ea a si dat cateva telefoane in acest sens, incercand astfel sa-si aranjeze plecarea in forta din Antena 1. Sigura pe ea, Patruleasa nu a mai asteptat finalizarea negocierilor, continuand sa joace dur la actualul loc de munca, anuntandu-si superiorii ca va pleca la un alt trust. Tirul de amenintari facute, in mod voit, de Simona Patruleasa a luat sfarsit ieri, in jurul pranzului, cand vedeta a fost fortata sa demisioneze, fiind astfel pusa pe liber.Sursa:www.cancan.ro

Debut jenant la Kanal D/Ana Maria Prodan, coprezentatoarea unui lautar


Anuntata cu surle si trambite, colaborarea Prodancei cu turcii de la Kanal D a inceput cu stangul. Toata saptamana premergatoare emisiunii "Sueta de duminica" s-a difuzat pe post un promo din care nu s-a inteles nicio secunda ca Ana Maria Prodan va reveni pe micul ecran, iar cele doua ore de emisiune au lasat de dorit.

Duminica, Ana Maria Prodan a realizat prima sa emisiune sub grila postului Kanal D. Desi ar fi fost de asteptat ca aceasta sa aiba drepturi depline de prezentator asupra formatului, ea a avut si un coprezentator, pe Marian Mexicanul, un lautar care, jumatate din timpul alocat emisiei si-a promovat sotia, cantareata Paula Lincan, si orchestra. Surse din interiorul postului sustin ca, pe vremea cand se discuta varianta ca Dana Savuica sa realizeze "Sueta de duminica", Mexicanul ar fi trebuit sa asigure bandul emisiunii, nu sa prezinte show-ul. Dorinta lui de a iesi in fata insa a fost cat se poate de bine evidentiata duminica trecuta, cand Prodanca a fost acoperita, in repetate randuri, de coprezentatorul ei. Mai mult, se pare ca acesta isi plateste orchestra si invitatii din propriul buzunar, motiv pentru care a "castigat" postul de prezentator.
Si, de parca toate acestea nu erau de ajuns, show-ul de duminica s-a transformat intr-un circ veritabil din care nu au lipsit manelele si auto-promovarea. La un moment dat, Mexicanul si invitatul sau, Neluta Neagu, au facut schimb de complimente timp de aproape zece minute. In toata nebunia asta, aportul Anei Maria Prodan a fost insesizabil. Si, de parca cineva ar fi vrut cu tot dinadinsul sa o faca sa treaca neobservata prin propria emisiune, in saptamana premergatoare debutului ei, au rulat promouri cu Dana Savuica, cea care ar fi trebuit sa modereze emisiunea inainte de angajarea Prodancei. Sursa:www.cancan.ro

Injectii pentru mai multa Placere In dormitor/Romancele platesc 600 de euro ca sa-si mareasca punctul G



Tot mai multe tinere cu dare de mana solicita specialistilor sa le injecteze anumite substante pentru marirea punctului G.

Ultima fita a romancelor in materie de excitatie sexuala este marirea punctului G, responsabil pentru declansarea orgasmului. Tot mai multe femei apeleaza la specialistii in medicina estetica, solicitand sa le dea volum acestei zone erogene sensibile, greu accesibila. Dornice sa obtina un orgasm intens, multe dintre tinerele cu varste peste 20 de ani se prezinta la cabinetele medicilor si cer sa le injecteze anumite substante resorbabile menite sa le stimuleze placerea sexuala. "Tehnica de augmentare a punctului G este nedureroasa. Ea se realizeaza sub efectul unei anestezii locale, iar pacienta poate pleca acasa dupa interventie. Pentru injectare, in general, se foloseste o varianta a acidului hialuronic", ne-a spus dr. Ovidiu Grecu, medic specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva. Astfel, se obtine o expunere crescuta a punctului G in timpul actului sexual. Interventia estetica aplicata la nivelul organului genital feminin dureaza 10-20 de minute si trebuie repetata la interval de un an.
Fericita "posesoare" a "punctului fierbinte" estetizat poate testa beneficiile interventiei in scurt timp. Viata sexuala se reia dupa numai trei zile de la aplicarea injectiei minune. Tinerele scot, insa, din buzunare sume frumusele pentru performantele din dormitor. Un astfel de tratament costa aproximativ 600 de euro. Sursa:www.cancan.ro

In asteptarea celui de-al saselea copil, Madalin Voicu a iesit cu iubita la plimbare/A sarutat-o la terasa!



Profitand de vremea frumoasa de afara, Madalin Voicu a iesit duminica la o plimbare prin Herastrau impreuna cu prietena sa Carmen care este insarcinata. Cei doi au petrecut cateva ore la o terasa din parc.

Acestia au fost surprinsi de paparazzii CANCAN la o terasa din parcul Herastrau. Pentru a nu-si obosi iubita care urmeaza sa nasca, viitorul tatic a optat pentru o dupa-amiaza linistita si o conversatie placuta alaturi de Carmen si cativa prieteni. La un moment dat, a sarutat-o pe viitoarea mamica pe frunte, aceasta zambindu-i dragastos. Voicu declara luna trecuta ca bebelusul va avea doua sau trei nume, dintre care unul va fi Stefan. Madalin Voicu abia asteapta ca iubita sa sa nasca si nu crede ca vor fi probleme. "Eu sunt mai fricos, am o stare de anxietate, dar o sa-mi treaca atunci cand am sa-l tin in brate. Mi-e drag orice copil", mai declara acesta. Voicu are, cu bebelusul care va veni pe lume, sase copii. Sursa:www.cancan.ro

Se pregateste oare Eva Kent sa devina mama, acum cand are mai mult timp liber?/Ii plac bebelusii!



De cand nu mai este asistenta lui Dan Capatos la "Un Show Pacatos", Eva Kent nu duce lipsa de timp liber pe care si-l petrece plimbandu-se prin parc si jucandu-se cu bebelusii pe care-i intalneste. Pare ca Eva are in ultimul timp puternice sentimente materne, sorbind din ochi toti copiii care-i ies in cale.

Paparazzii CANCAN au surprins-o pe Eva Kent, pe numele ei real Oana Oprea, in timp ce se juca cu un bebelus aflat in carucior. Acesta tocmai fusese scos la plimbare, iar in momentul in care fostul star porno l-a vazut, a "sarit" pe el. Bebelusul a fost "asaltat" de Eva si de prietena acesteia, care nu se mai putea dezlipi de el. Timp de cateva minute Oana i-a ras micutului, i-a zambit si s-a jucat cu el, lucru care l-a incantat pe copil. Eva Kent s-a despartit cu greu de bebelus, mergand apoi, alaturi de amica sa, la o plimbare prin parc.
La un moment dat, cele doua s-au asezat pe o banca pentru a fuma o tigara, apoi au mers la o terasa din Herastrau. Sursa:www.cancan.ro

Cantaretul a dat nas In nas cu hotul care l-a pradat cu cinci luni In urma/Sorin de la Akcent si-a gasit singur scuterul furat



Sorin Brotnei, membru al popularei trupei pop Akcent, a chemat politia, ieri la pranz, dupa ce si-a gasit, din intamplare, scuterul furat in iarna anului trecut. Acesta si-a recunoscut vehiculul intr-o benzinarie de pe Dorobanti.

Sorin de la Akcent se poate declara un om norocos. Acesta isi pierduse orice speranta dupa ce, la data de 14 decembrie, hotii l-au lasat fara scuter.
Convins ca nu mai are nicio sansa sa-l recupereze, Brotnei nu s-a mai obosit nici macar sa faca o reclamatie la politie pentru furt.
Ieri, la aproape cinci luni de la incident, Sorin a intrat intr-o benzinarie de pe Dorobanti si a observat un scuter care semana zdrobitor cu al sau. Artistul l-a intrebat pe "proprietar" de unde il are, iar acesta i-a raspuns ca l-a cumparat din targ, pentru 200 de euro. Cand i-a spus ca este mopedul lui, necunoscutul a rupt-o la fuga, pe jos. Brotnei a chemat imediat autoritatile, iar la fata locului a aparut un echipaj. Scuterul a fost luat de unul dintre agenti care l-a condus la sediul Sectiei 1, unde cantaretul a depus plangere pe numele hotilor si a reintrat in posesia mopedului.Sursa:www.cancan.ro

Ayan e fericit alaturi de mama lui/De ce i-a lasat instanta copilul Mihaelei Radulescu


Copilul Mihaelei Radulescu si al lui Elan Schwartzenberg este fericit alaturi de mama lui, chiar daca traiul pe care i-l ofera tatal sau la vila din Izvorani este mai confortabil decat cel asigurat de vedeta Antenei 1, este concluzia instantei care l-a lasat pe Ayan in grija mamei.

Copilul Mihaelei Radulescu si al lui Elan Schwartzenberg este fericit alaturi de mama lui, chiar daca traiul pe care i-l ofera tatal sau la vila din Izvorani este mai confortabil decat cel asigurat de vedeta Antenei 1, este concluzia instantei care l-a lasat pe Ayan in grija mamei.



In motivarea sentintei prin care micutul Ayan a ramas alaturi de mama lui, se arata ca avocatul omului de afaceri a declarat ca dupa divort Mihaela Radulescu si-a schimbat comportamentul si "a utilizat minorul ca pe un instrument...si a rupt echilibrul familial cu care acesta era obisnuit". Mihaela Radulescu a relatat, insa, ca a parasit locuinta din Izvorani, unde ramasese sa locuiasca dupa divort, in urma unui incident petrecut in seara de 8 martie, iar de copil s-a ocupat permanent mama ei. Unul dintre martorii audiati a aratat ca Ayan a fost foarte afectat in seara de 8 martie, cand a refuzat sa intre dupa mama lui in hotelul in care, in cele din urma, au locuit cateva zile. In ancheta sociala efectuata la Izvorani, asistentii sociali au inclinat spre incredintarea minorului tatalui, iar ancheta sociala facuta la vedeta TV a lasat instanta sa ia o decizie. Magistratii au apreciat ca interesul copilului este de a ramane in continuare in grija mamei, "fara a minimaliza rolul tatalui in cresterea si dezvoltarea acestuia", intrucat Elan "nu a facut dovada indeplinirii conditiei urgentei". Instanta nu a admis incredintarea minorului pe calea ordonantei presedentiale, intrucat Elan nu ar fi dovedit, asadar, caracterul urgent al demersului sau, asa cum cere legea, se mai arata in motivarea sentintei. si-a schimbat comportamentul si "a utilizat minorul ca pe un instrument...si a rupt echilibrul familial cu care acesta era obisnuit". Mihaela Radulescu a relatat, insa, ca a parasit locuinta din Izvorani, unde ramasese sa locuiasca dupa divort, in urma unui incident petrecut in seara de 8 martie, iar de copil s-a ocupat permanent mama ei. Unul dintre martorii audiati a aratat ca Ayan a fost foarte afectat in seara de 8 martie, cand a refuzat sa intre dupa mama lui in hotelul in care, in cele din urma, au locuit cateva zile. In ancheta sociala efectuata la Izvorani, asistentii sociali au inclinat spre incredintarea minorului tatalui, iar ancheta sociala facuta la vedeta TV a lasat instanta sa ia o decizie. Magistratii au apreciat ca interesul copilului este de a ramane in continuare in grija mamei, "fara a minimaliza rolul tatalui in cresterea si dezvoltarea acestuia", intrucat Elan "nu a facut dovada indeplinirii conditiei urgentei". Instanta nu a admis incredintarea minorului pe calea ordonantei presedentiale, intrucat Elan nu ar fi dovedit, asadar, caracterul urgent al demersului sau, asa cum cere legea, se mai arata in motivarea sentintei. Sursa:www.cancan.ro

Au trei copii acasa si nu le mai trebuie al patrulea/Isi dau copilul nenascut prin mica publicitate


O familie din Barlad incearca sa scape de copilul nenascut prin anunturi la mica publicitate. Desi sunt tineri si au o situatie materiala care le permite sa il creasca, parintii vor sa il dea spre adoptie cu orice pret.

"Familie cu trei copii frumosi si destepti, sotia insarcinata in cinci luni, dorim familie crestina care nu are copii sa il infieze de la nastere. Dorim familie serioasa si cu simt de raspundere". Asa suna anuntul publicat in ziarul local "7 Est" prin care Marian si Marusia Moraru vor sa-si daruiasca bebelusul.
Spun ca au fost sfatuiti sa faca asta de duhovnicul lor, un preot-calugar de la o manastire de langa Barlad. El are 40 de ani, ea are 39 si spun foarte sec si degajat ca nu pot sa creasca inca un copil, pentru ca au deja trei si e prea mult. "Nu am vrut sa mai raman insarcinata, insa s-a intamplat. Si, cum nu vreau sa fac avort, asta e singura cale de rezolvare. Nu vreau bani pentru el. Pot sa si ajut familia sa il creasca", a spus Marusia.
Mai mult, cei doi se ofera sa ii faca si un fratior sau o surioara bebelusului, asa incat sa nu creasca de unul singur si chiar sa-si mute domiciliul mai aproape de familia adoptiva. Lucru pe care isi permit sa il faca oricand, cei doi avand mai multe proprietati in Iasi si Barlad, dar si jumatate de casa in Florida, cumparata de Marian acum cativa ani, pe vremea cand lucra in constructii in SUA. Sursa:www.cancan.ro

Magistratii Tribunalului Bucuresti au mentinut prima decizie in Cazul asa zisei sechestrari a hotilor de masini /Fratia judecatorilor: Paste in catuse


Aseara la ora 22.40 magistratii Tribunalului Bucuresti au decis ca Gigi Becali si celelalte patru persoane arestate pentru lipsire de libertate sa ramana in detentie inca 25 de zile, asa cum stabilise, vineri, Judecatoria Sectorului 1. In aceste conditii Becali va prinde Invierea Domnului in arest. Deliberarile au durat trei ore, insa nu au schimbat nimic din hotararea cel putin suspecta de la fond. Intreaga zi a fost incarcata de tensiuni si polemici aprinse legate de acest caz.


Finantatorul Stelei a declarat in fata judecatorilor ca si-ar fi gasit automobilul cu ajutorul unui distribuitor de masini furate, care i-a cerut 20.000 de euro in schimbul limuzinei. Finantatorul Stelei nu i-a dat banii si le-ar fi intins hotilor o capcana.
Audiat de magistratii Tribunalului Bucuresti, Gigi Becali a spus ca dupa ce a constatat furtul masinii, oamenii lui l-au sunat pe un distribuitor de masini furate, "Jean Piticu", care a confirmat ca el urma sa primeasca Mercedesul, fara sa cunoasca insa cine l-a furat. "Jean Piticu" i-a cerut in schimbul masinii 20.000 de euro, dar Becali a refuzat sa ii dea, spunand ca si-a trimis apoi oamenii ca sa-i intalneasca pe hoti, pacalindu-i ca le va da banii. In realitate, el voia sa-i predea politiei, dar, dupa ce hotii au fost prinsi, el a fost induplecat de telefonul pe care i l-a dat sotia unui dintre hoti, care l-a implorat plangand sa ii lase sa plece.
Arestat alaturi de garzile de corp ale lui Gigi Becali, Nicolae Duduianu, zis Amar, a declarat in timpul interogatoriului ca persoana care a plecat cu masina este David Stan, poreclit "Chioru". Acesta este finul lui Sandu Geamanu si, cu toate ca este cunoscut in lumea interopa ca un individ dur, lipsit de scrupule, face parte dintr-o familie de oameni foarte credinciosi. Potrivit celor declarate de Sandu Geamanu la un post TV, membrii familiei finului sau sunt de religie penticostali. David Stan si ceilalti doi - Stefan Margean si Tinel Nicolae - care au terorizat ani buni locuitorii comunei Chitila, nu recunosc in ruptul capului ca au furat autoturismul.
La randul sau, seful lor, Sandu Geamanu, spune ca nu are vreo legatura cu incidentul care a stat la baza scandalului, in conditiile in care ar fi renuntat de mult la viata de infractor si ar fi devenit un om al Bisericii, care isi pune viata exclusiv in slujba Domnului. "Eu am Dumnezeul meu. Si nu i-am invatat eu sa-i faca vreun rau domnului Becali. Ii cunosc si atat. Nu am nicio legatura cu ei", a declarat interlopul la un post TV.
In ciuda imaginii pioase pe care a incercat sa o afiseze public, Geamanu a uitat complet de Dumnezeu in timpul unui interviu acordat la TV. Acesta s-a enervat la acuzele ce i se aduceau finului sau, si, provocat de Giovani Becali - invitat sa participe la discutie, a inceput sa le ia apararea oamenilor lui. "Dar nu uit cum Gigi l-a pus in genunchi pe finul meu, "Chioru", acolo la masa si cum l-au batut oamenii lui si l-au umilit. Nu el a furat masina. Un rus a facut asta. Asa ca nevinovat l-au bagat in portbagaj, i-au rupt mana si l-au tinut in genunchi. El a declarat la politie exact ceea ce i s-a intamplat. A venit timpul sa plateasca fiecare pentru fapta lui. Justitia o sa-si spuna cuvantul. Eu am Dumnezeul meu si am platit si eu cand am meritat", a mai precizat acesta, sambata seara, in direct la acelasi post TV.
In timp ce Geamanu cere ca justitia sa faca dreptate pentru locotenentii sai, cei care conduc ancheta in cazul presupusei sechestrari s-ar baza pe foarte putine dovezi. Pentru a putea sa-l retina pe sportivul de performanta Catalin Zmarandescu si pe ceilalti bodyguarzi ai lui Becali, procurorii ar fi folosit un set de analize ADN facute pe baza unor urme gasite in masina garzilor de corp. In plus fata de asta ar mai fi imaginile video, insa niciunul dintre presupusii agresori nu poate fi recunoscut din cauza intunericului.

Tribunalul Bucuresti, luat cu asalt de multime


Cateva sute de oameni s-au adunat ieri in fata Tribunalului Bucuresti, intr-o manifestatie in favoarea lui Gigi Becali, al carui recurs impotriva mandatului de arestare s-a judecat. Pe platoul din fata tribunalului s-au instalat primii sustinatori ai latifundiarului din Pipera, doua autocare pline cu oamenii din Vadu Rosca. Au fost impartite tricouri cu inscriptia "Free Gigi" iar patru manifestanti s-au urcat pe cladirea in constructie a Bibliotecii Nationale, aflata vizavi de sediul tribunalului, amenintand ca se vor arunca, dar au fost convinsi sa coboare.. Tentativa jandarmilor de a evacua multimea a esuat, un manifestant fiind dus la politie. Liderii protestatarilor au fost amendati cu cate 500 de lei.
Intre timp multimea scanda numele lui Gigi si la un moment dat au blocat intrarea in fata tribunalului si dupa ce au fost imprastiati s-au asezat in genunchi spunand "Tatal nostru".
Procesul a inceput la pranz, dar s-a intrerupt cand avocatii au recuzat completul, pe motiv ca nu le-au fost prezentate probele noi depuse de procurori la dosar. Acelasi complet a reluat insa sedinta, la care a participat, printre cei cinci avocati ai lui Becali, si renumitul specialist in drept Mircea Dutu. Avocatul Aurelian Pavelescu le-a spus magistratilor ca sustinatorii finantatorului clubului Steaua, de afara, cred ca impotriva lui s-au comis mai multe abuzuri. Magistratii i-au cerut sa nu mai faca declaratii politice in sala de judecata.


Becali a "certat" procuroarea

Gigi Becali a fost audiat de instanta la final cu putin inaintea orelor 19.00. Pana atunci, s-a uitat prin sala ca sa vada cine a venit sa-l sustina si i-a spus lui Valeriu Argaseala "sa le dea salariile baietilor de la Steaua". A spus chiar ca s-a odihnit in arest, si ca mai mult l-a obosit acea ora cand s-a jucat meciul Stelei. Becali s-a jurat ca a spus mereu adevarul si ca a fost arestat din cauza "milosteniei" sale. El a mai aratat ca, in conditiile in care unui var de-al sau i s-a furat masina in urma cu cativa ani si nu a reusit sa o recupereze cu ajutorul politiei, el nu a dorit decat sa-si ia rapid inapoi automobilul. Odata ce hotii au fost prinsi, el a discutat cu ei, apoi le-a dat chiar si cate 50 de lei de taxi, a mai povestit Becali. El nu a dat semne de oboseala si i-a atras atentia procuroarei sa nu mai fie asa de "inversunata" intrucat si-ar putea atrage antipatia multimii.


Judecatoare amenintata cu moartea

Ieri, magistratul care a decis arestarea lui Becali, Nicoleta Cristus, a fost amenintata cu moartea printr-un email primit pe adresa Judecatoriei Sectorului 1. Judecatoarea a facut solicitare sa-i fie acordata protectie. Pe de alta parte, o asociatie a facut plangere la CSM impotriva judecatoarei, pe care o acuza de abateri disciplinare.

Procurorul Balasescu i-a facut plangere lui Giovani Becali


Anuntul a fost facut atat in cadrul unei emisiuni a postului Antena 3, cat si repor te r i l or de la CANCAN. Procurorul s-a aratat nemultumit de faptul ca Giovani Becali a sustinut la OTV ca este implicat, alaturi de in terlopul S andu Geamanu, in prelucrarea probelor la dosarul varului sau Gigi Becali, acuzat de sechestru. "Acest lucru nu este adevarat. Eu nu am nicio implicare nici in dosarul domnului Becali si nici in cel al lui Sandu Geamanu. Declaratiile acestui domn Giovani au fost amenintatoare la adresa mea si de aceea o sa cer anchetarea sa pentru calomnie si ultraj", a replicat Maximilian . Procurorul a anuntat ca va depune o sesizare si la Consiliul National al Audiovizualului impotriva Antena 3, dar si a OTV-ului.



Ii sunt recunoscatori pentru ca le-a dat bani


Calugarii de pe Athos se roaga pentru Becali


Omul de afaceri Gigi Becali a primit un sprijin special din partea calugarilor romani de la Muntele Athos, care i-au trimis o scrisoare emotionanta, asigurandu-l ca se roaga pentru el. Ei il considera pe Becali cel mai important ctitor din istoria moderna a Romaniei al locasurilor romanesti de pe Athos.
Autorii depesei trimise duminica se arata stupefiati de faptul ca Becali este considerat pericol public si il ridica in slavi pe omul de afaceri pentru generozitatea de care a dat dovada ori de cate ori i-a vizitat. "Ne amintim cum, pe parcursul anilor, v-ati oferit sprijinul material dezinteresat pentru restaurarea locasurilor romanesti de pe intreg cuprinsul Peninsulei athonite", gratie caruia unele au fost refacute din temelie. "Iubite frate intru Hristos, George, noi, vietuitorii mai multor chilii romanesti din Gradina Maicii Domnului, am primit cu amaraciune vestea despre neasteptata incercare prin care treceti", se arata in scrisoarea semnata de mai multi stareti. Acestia se roaga ca Dumnezeu sa le lumineze mintile celor care "si-au asumat dificila sarcina de a va hotari vremelnic destinul pamantesc". Sursa:www.cancan.ro

Satenii din Neamt le-au gasit o Intrebuintare chiar Si obuzelor/Folosesc bombe pe post de nicovale



Tragedia petrecuta de curand in localitatea nemteana Bargaoani, cand un tanar a fost sfartecat de o bomba pe care incerca sa o sudeze, a scos la iveala un lucru deosebit de grav. Satenii folosesc prin gospodarie tot felul de proiectile.


Pirotehnistii s-au crucit cand au auzit ca majoritatea satenilor detin bombe neexplodate ce dateaza din perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial si pe care le folosesc in gospodarie, unii pe post de nicovala, iar altii ca sa-si ascuta coasele. Lucratorii de la Situatii de Urgenta au luat la rand casele din satul cu pricina ca sa gaseasca bombele de artilerie de prin curti.
La ultimul control nu au plecat cu mana goala, ci cu un proiectil exploziv de calibrul 105 milimetri, un cartus de calibrul 7,92 milimetri si trei proiectile explozive de calibru 75 milimetri. O parte dintre sateni au renuntat de buna-voie la "nicovalele cu trotil". Pirotehnistii au declarat ca vor reveni in satul respectiv, mai ales ca sunt persoane care au refuzat sa renunte la bombele pe care le folosesc in gospodarie, desi pericolul e foarte mare. Sursa: www.cancan.ro

Internata in spital dupa o supradoza cu alcool si medicamente/ A terorizat-o pana a dus-o in pragul sinuciderii!



Desi s-a despartit de Maia Feldan, Juan Carlo Toja a bombardat-o periodic pe aceasta cu telefoane si mesaje, amenintand-o ca, daca va aduce in presa dovezi prin care sa demonstreze ca el a lasat-o gravida, va avea de suferit.


Dupa ce a trecut prin clipe groaznice in urma cu doi ani, cand a fost violata de un fotbalist care evolua pe atunci la UTA, fosta iubita a lui Juan Carlos Toja are acum serioase probleme din cauza columbianului. Maia Feldan a dezvaluit in urma cu aproape o luna ca a avut o relatie cu Toja si ca a ramas insarcinata cu acesta. A aflat despre sarcina exact in perioada in care columbianul plecase din tara in vacanta de iarna si, cu toate eforturile, nu a putut sa ia legatura cu acesta. A decis sa faca avort, desi ar fi vrut sa pastreze copilul, dar analizele au aratat ca sarcina sa este toxica. Mai mult, de pe urma interventiei s-a ales si cu o complicatie, o rana profunda. Dupa declaratiile date in presa de Maia Feldan, Toja a negat vehement ca ar fi fost tatal copilului, desi stia ca aradeanca pastrase mai multe sms-uri in care vorbeau despre acest lucru, dovezi incontestabile ale sarcinii. Cei doi s-au despartit, dar columbianul a continuat sa o terorizeze cu mesaje si telefoane, fiind speriat de ipoteza ca fosta iubita ar avea inregistrari ale unor convorbiri in care ei vorbesc despre copil. De parca nu ar fi fost de ajuns cosmarul trait in urma cu doi ani si avortul pe care nu si l-a dorit, dupa ce a fost data afara de la locul de munca pe motiv ca aparut in mass-media si dupa ce a fost presata continuu de Toja, Maia a mai primit saptamana trecuta o lovitura. S-a operat pentru a remedia complicatia aparuta in urma avortului, dar a aflat ca are sanse minime de a mai avea copii. La scurt timp dupa ce a parasit spitalul in urma interventiei, pe fondul unor telefoane venite de la Toja, Maia a cedat. A luat o doza de antidepresive combinata cu alcool si a fost la un pas de colaps. A fost gasita de o persoana apropiata in coma si a ajuns de urgenta cu salvarea la Spitalul Judetan din Arad, acolo unde se afla internata si in prezent. Medicii institutiei de profil sustin ca este un miracol ca organismul fetei a rezistat in urma cocktailului toxic cu alcool si pastile. La sfatul doctorilor, apropiatii Maiei i-au luat telefonul pentru ca aceasta sa nu mai fie sunata de "temutul" Toja. Sursa: www.cancan.ro

Kapetanos crede ca se descurca mai bine ca Ogararu Si Stancu/"Eram golgheter daca bateam penalty-urile ratate de altii"


CANCAN a realizat un interviu, prin intermediul unui jurnalist din Grecia, cu cel mai in forma jucator al Stelei, unde acesta vorbeste despre modul in care au fost afectati elevii lui Lacatus de situatia patronului Gigi Becali, dar si despre sansele sale de a deveni cel mai bun marcator al Ligii I si ale Stelei de a castiga titlul de campioana.

Rep: Pantelis, cum a fost meciul cu Bistrita?

P.K.: Foarte dificil. A existat o presiune uriasa din partea fanilor si o atmosfera foarte ciudata in Ghencea dupa arestarea lui Gigi Becali.


- La ce anume te referi?


- Pana la golul meu, jumatate dintre fani fluierau, ceilalti, cantau. A fost foarte bizar pentru noi, fotbalistii Stelei, dar din fericire am reusit sa castigam in fata unui adversar redutabil.


- Pe Sanmartean de la Bistrita il stiai?


- Da, l-am recunoscut. Este o placere sa il vezi cu mingea la picior. Este fantastic, dar mi s-a parut ca nu este in cea mai buna conditie fizica. Probabil ca asta vine de la accidentarile suferite in trecut. Cred ca, daca nu ar fi avut parte de atatea ghinioane, ar fi avut o cariera extraordinara in Grecia.



- Cum explici faptul ca sase dintre cele sapte goluri ale tale le-ai inscris in ultimele zece minute ale partidelor?


- Nu-mi vine in minte nicio explicatie. Este ciudat, dar nu stiu de ce se intampla acest lucru. Eu dau tot ce am mai bun pana la ultimul fluier al arbitrului. Sunt bucuros insa ca majoritatea golurilor mele au adus puncte importante echipei.


- Crezi ca poti deveni golgheterul Romaniei?


- Este foarte greu sa izbutesc acest lucru. Daca as fi batut eu penalty-urile ratate in ultimele doua meciuri, probabil ca as fi avut o sansa. In ultimele saptamani am exersat mult la antrenamente acest gen de lovituri, dar antrenorul este intotdeauna cel care decide. Totusi, e cel mai bun sezon din cariera mea si ma bucur din suflet de fiecare minut jucat, mai ales ca si fanii au inceput sa imi recunoasca meritele de pe gazon.


- Poti fi mai explicit?


- Pai, iti dau un exemplu pe care il traiesc chiar acum (n.r. - duminica seara). Sunt intr-un supermarket si multi fani ma opresc pentru a le da autografe sau pentru a ma fotografia cu ei. Este extraordinar. Sper sa ii fac si mai fericiti pe viitor.


- Te mai gandesti la titlu?


- La asta ma refeream. Imi doresc sa avem rezultate mai bune in urmatoarele etape. Eu inca sunt increzator in sansele noastre de a castiga campionatul si a accede iar in Liga Campionilor. Sursa:www.cancan.ro

Cum isi omoara timpul fostul premier/Stolo prefera cafeaua americana



Theodor Stolojan n-a renuntat degeaba la functia de premier. In timp ce politicienii din "prima linie" se intrec in dezbateri televizate si sedinte de partid, europarlamentarul democrat-liberal are timp berechet pentru el, acum ca a intrat intr-un relativ con de umbra.

Fostul premier a fost surprins, duminica trecuta, de paparazzii CANCAN la plimbare prin Piata Victoriei. Degajat si senin, "Stolo" nu pare deloc preocupat de batalia pentru Parlamentul European, care bate la usa. Nici nu are motive, de vreme ce este "cap de lista" la PD-L, deci nu are cum sa rateze un nou mandat in Legislativul comunitar. Politicianul s-a rasfatat cu sandviciuri si cafea de la Starbucks, renumitul lant de cafenele din SUA. Cum vremea a fost insorita, el a dat o raita prin Piata Victoriei, apoi s-a urcat in masina sa Volkswagen Tuareg, unde s-a delectat cu o cafea, in timp ce se afla la volan. Obicei dobandit, probabil, tot de la americani, pe vremea cand lucra pentru Banca Mondiala. Surprinzator, politicianul era singur si, ca sa nu se plictiseasca, si-a facut de lucru cu telefonul mobil, trimitand mai multe sms-uri. Sursa:www.cancan.ro

A dat gata un sandvici urias, in timp ce liderul UDMR se lupta pentru autonomie/Sotia lui Marko Bela nu-si face probleme cu silueta



Liderul UDMR, Marko Bela, a participat, duminica, la sedinta Consiliului Reprezentantilor Unionali (CRU), gazduita de Palatul de Cultura din Targu Mures. El a fost insotit de sotia sa, care insa n-a parut prea interesata de dezbateri.

Nu se intampla prea des ca Marko Bela sa apara la reuniuni politice insotit de mai tanara sa sotie, Anna Koos. Duminica insa, cei doi au facut o exceptie, iar Anna a venit in calitate de invitat la sedinta CRU. Foamea a fost mai puternica decat dezbaterile, asa ca aceasta l-a abandonat, temporar, pe Marko Bela, pentru a da gata un sandvici urias, cumparat de la bufet. Dupa ce a mancat, a revenit in sala, langa sotul ei, care si-a aplecat tandru capul spre ea. Desi este o femeie frumoasa, dupa ce a nascut, in urma cu cinci ani, Anna a inceput sa ia proportii, spre deosebire de sot, care in opozitie este tot mai suplu. Acest lucru nu pare sa le afecteze insa relatia, cei doi afisandu-se ca doi porumbei.Sursa:www.cancan.ro

Festival bizar dedicat sexului in Japonia/Pentru a face copii, calaresc penisuri uriase



Japonezii pun mare pret pe sex, considerand ca nu exista viata de cuplu sanatoasa fara acest "ingredient" minune. Ca sa intareasca aceasta credinta, in Japonia are loc anual cel mai mare festival din lume dedicat penisului.

Sute de mii de oameni s-au adunat la sfarsitul saptamanii trecute la Kawasaki pentru a participa la "Falusul de Otel", un carnaval bizar pe care japonezii, dar si occidentalii, il onoreaza an de an cu credinta ca le va merge mai bine atat in viata intima, cat si in plan profesional. Nu trebuie decat sa atingi sau, ma rog, sa mangai unul dintre uriasele penisuri din lemn sau plastic pentru a avea aceste rezultate.
Distractia e maxima, fara indoiala, si participantii se inghesuie sa se fotografieze calarind falusurile care sunt scoase pe strazi, ca la defilare. Unii chiar mimeaza sexul, fara jena, desi in public se afla multi copii.
Multi dintre occidentalii care vin la Kawasaki pentru festival au probleme de fertilitate si spera ca, dupa ce participa la tot ceremonialul, care include si vizite la templu, vor reusi sa aiba copii.
De la carnaval nu lipsesc nici travestitii sau homosexualii, care vad in acesta o ocazie sa-si expuna, fara inhibitii, orientarile sexuale. Intregul eveniment este, evident, si o imensa afacere de pe urma careia profita hotelierii - de obicei camerele trebuie rezervate cu cel putin o jumatate de an inainte -, proprietarii de restaurante si micii comercianti ambulanti care vand felicitari, cani si tot felul de suveniruri inscriptionate musai cu falusuri. Se vinde excelent si inghetata pe bat care, ati ghicit, are tot forma de penis!
Festivalul are si scop umanitar, donatiile stranse fiind destinate cercetarilor impotriva HIV/SIDA. Sursa:www.cancan.ro

A facut sex la inaltime/Si-a inselat iubita in avion



O britanica a avut parte de socul vietii ei dupa ce s-a trezit brusc din somn si l-a vazut pe iubitul ei intretinand relatii sexuale cu partenera de scaun din aeronava in care se aflau. Intre cei trei protagonisti s-a iscat un scandal monstru, ei fiind arestati imediat ce avionul a aterizat.


Politisti inarmati au navalit intr-un avion care tocmai aterizase pe aeroportul londonez Heathrow pentru a aresta trei pasageri care declansasera un scandal la bord. Potrivit stewardeselor de pe cursa Bangalor (India) - Londra, pasagera Sarah Hannon, in varsta de 35 de ani, a baut tot drumul cu iubitul ei, Daniel Melia, in varsta de 36 de ani, dupa care a atipit.
Vazand ca partenera sa a adormit, Melia s-a imprietenit foarte repede cu o alta pasagera care statea pe scaunul de langa el, Clare Irby (foto jos), in varsta de 29 de ani. Peste doar cateva minute, o stewardesa i-a surprins pe cei doi facand sex acoperiti cu o patura si i-a rugat sa se opreasca. In acel moment s-a trezit si Sarah, iubita inselata, care a inceput sa tipe furioasa. Cum stewardesele nu au reusit sa aplaneze conflictul, pilotul a fost nevoit sa anunte turnul de control ca exista un scandal la bord. Imediat ce au aterizat, cei trei au fost arestati, Daniel Melia si Clare Irby fiind acuzati de acte indecente in public, iar Sarah Hannon, care este manechin, pentru ca a calatorit beata si pentru ca a tulburat linistea celorlalti pasageri. Toti trei au fost eliberati pe cautiune. Sursa:www.cancan.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats