marți, 16 iunie 2009

Cornel Palade se lauda ca este cel mai mare comic





Inregistrat cand isi facea varza colegii

CANCAN a intrat in posesia unei inregistrari audio, realizata cu ceva timp in urma, in care comicul Cornel Palade vorbeste cu prietenii sai despre Teo si despre cum, impreuna cu amicul sau Romica Tociu, i-a umilit pe cei de la Vacanta Mare si de la Divertis intr-o emisiune de-a lui Florin Calinescu.


Palade se afla, in momentul in care s-a realizat inregistrarea, in restaurantul unui hotel de pe litoral, impreuna cu cativa prieteni. Dupa ce a dezbatut situatia turismului romanesc si problema "chelnerilor care ii jefuiesc pe clienti", Cornel Palade a inceput sa isi spuna parerile cu privire la unele dintre vedete si oameni de televiziune din Romania.
Prima luata in colimator a fost Teo Trandafir. "Ea zice ca a plecat de la televiziune ca sa vada oamenii care o privesc. Si merge prin piata si bate pe la geamuri pe la aia si se uita lumea. Ba, Teo, ce ai, ma? Nu mai ai simtul masurii?", spune Palade. Acesta s-a referit apoi la o emisiune a indragitei Teo: "Cred ca am nimerit (n.r. - la emisiune) in niste parti penibile, unde m-am simtit prost. Mie imi e draga Teo. Dar am vazut-o in niste situatii... asa... si am fugit repede. Imi venea sa intru in pamant de rusine, de rusinea ei".
Urmatorul subiect de discutie a fost despre una dintre emisiunile lui Florin Calinescu: "Ai vazut emisiunea lui Calinescu, cand a invitat Vacanta Mare, Divertis, Tociu si Palade, Voua. Deci le-am dat-o la toti. Si la Vacanta Mare, si lui Calinescu, si la toata lumea. Si am avut un public, sa mor eu daca te mint! Aia care ar fi trebuit sa aplaude la ei au aplaudat la noi. Ce vorbesti, ma? Au facut pe ei de ras!".


Laudaros. Palade nu rateaza nicio ocazie de a se umfla in pene in fata cunoscutilor


Teo: "Eu il iubesc pe Cornel in continuare"



Teo nu s-a aratat deranjata de afirmatiile lui Cornel Palade si spune ca nu se supara pe acesta doar pentru asa ceva. "Poate ca are dreptate. Nu poti sa multumesti pe toata lumea. Sunt momente si momente. Eu il iubesc pe Cornel in continuare. Suntem prieteni de prea multi ani ca sa ma supar pe el pentru asa ceva", ne-a declarat Teo.



Mugur Mihaescu: "Dumnezeu le vede pe toate"




Mugur Mihaescu, de la Vacanta Mare, sustine ca fiecare poate sa spuna ce vrea, dar Dumnezeu este cel care le vede pe toate. "Este treaba lui ce spune. Fiecare poate sa zica ce vrea. Nu am ce sa comentez despre treburile astea. Eu am invatat ca e bine sa taci, sa iti vezi de lucrurile tale si sa ai bun simt. Dumnezeu le vede pe toate si el te judeca", ne-a spus Mugur Mihaescu.

Florin Calinescu: "Imi permiteam sa ii dau spectatori lui Palade"





Florin Calinescu sustine ca nu isi aduce aminte despre ce emisiune este vorba, dar spune ca isi permitea sa ii dea cativa spectatori si telespectatori lui Cornel Palade. "Eu am facut mii de emisiuni. Nu imi mai aduc aminte despre ce este vorba. Habar nu am. L-au aplaudat spectatorii mei? Oricum, eu aveam asa de multi spectatori si telespectatori incat imi permiteam sa ii mai dau cativa si domnului Palade", ne-a declarat Florin Calinescu.

Sursa:www.cancan.ro

Loredana (ex-Trident) nu vrea sa-Si aduca fetita pe lume In Londra!



Miliardarul englez a "parasit-o insarcinata in Romania

Fosta cantareata s-a hotarat - fiica ei va vedea lumina zilei pe plaiurile mioritice, cu toate ca taticul ei, miliardarul englez, si-ar fi permis sa achite costurile unei nasteri in cea mai luxoasa clinica din Marea Britanie.


Viitoarea mamica a inteles ca zborurile frecvente cu avionul si drumurile lungi nu sunt tocmai recomandate in ultimele luni de sarcina. Loredana a renuntat sa-si mai viziteze iubitul miliardar la Saint-Tropez, unde acesta s-a stabilit pentru aceasta vara, si a decis sa astepte cuminte, acasa, pentru urmatoarele doua luni, momentul nasterii. Mai mult, blonda a renuntat la planul conform caruia isi va aduce fetita pe lume acolo unde-i va veni sorocul si s-a organizat putin. Fosta cantareata a dat clinicile ultramoderne din Londra, orasul in care tatal micutei are toate afacerile, pe o maternitate de stat din Romania. Pentru ca vrea sa fie asistata de medicul care i-a monitorizat sarcina, aceasta va naste la Spitalul Municipal, unde isi va inchiria o rezerva de lux. Mama Loredanei va veni special de la Husi pentru a-si introduce fata in tainele maternitatii. "Voi avea nevoie de putin ajutor. Este firesc! Nimeni nu se naste invatat", ne-a declarat Loredana. Cu toate acestea femeia nu va putea intra in rolul bunicii full-time. Mama blondei lucreaza inca, asa ca aceasta va fi nevoita sa angajeze o bona profesionista.


Englezului nu-i place la Bucuresti



Viitorii parinti, Loredana si Oliver Morley, vor sta mai bine de doua luni departe unul de celalalt. Ultima oara cei doi au fost impreuna, in urma cu trei saptamani, la Saint-Tropez, inainte ca viitoarea mamica sa ia decizia de a stopa calatoriile. Ea nu va mai merge nici la Londra si nici pe Coasta de Azur, iar el, daca va veni in Romania, va trece pe fuga, doar ca sa o vada. Se pare ca, ultima oara cand a fost la Bucuresti, anturajul iubitei lui l-a dezamagit atat de tare, incat a jurat ca nu mai calca in tara.



A fugit la mare!



Desi planuise sa termine renovarea apartamentului ei inainte de 1 iunie, lucrarile s-au prelungit teribil. In urma cu cateva zile aceasta nu a mai suportat mirosul de vopsele si lac si a fugit la mare cu cateva prietene. "In nebunia aia nu mai aveam nici unde sa dorm, asa ca m-am mutat pe litoral", ne-a declarat blonda, amuzandu-se. Sursa:www.cancan.ro

Primul ei job a fost Intr-un magazin de materiale de constructii


A vandut var si bidinele



Actrita nu se sfieste sa recu-noasca ca, in adolescenta, a vandut cuie si ciment la kilogram in magazinul mamei sale.



Maria Dinulescu, protagonista videoclipului "Peace" al trupei Depeche Mode, a inceput sa-si castige singura existenta de la 14 ani, varsta la care a acceptat provocarea de a lucra cu program redus intr-un magazin de materiale de constructii al familiei sale. "In fiecare zi ma imbracam in fustite scurte si ma aranjam ca si cum as fi plecat la o intalnire. Aveam grija sa zambesc mereu si sa fiu extrem de amabila. Cariera mea in comert a durat patru ani, timp in care eu, desi vindeam materiale de constructii, nu am pus mana pe un cui. Clientii cand ma vedeau cat sunt de cocheta, se ofereau singuri sa-si incarce marfa, pe care eu doar le-o cantaream", a marturisit, Maria Dinulescu in emisiunea "Dincolo de aparente" de la Antena 2.
Datorita acestui job, unde comercializa var si bidinele, bruneta, care visa inca de la acea varsta la o cariera in cinematografie, a reusit sa-si asigure o anumita independenta materiala si sa se transforme intr-o persoana extrem de chibzuita. "Desi ai mei au o situatie buna, eu am incercat sa nu depind de ei. Mi-am dramuit si mi-am platit singura chiria de cand ma stiu. Am avut intr-adevar norocul sa am colaborari inca din primul an de facultate", a adaugat actrita. Recent, Maria a dat din nou lovitura castigand castingul pentru videoclipul trupei Depeche Mode pentru piesa "Peace", dupa ce in 2003 numele ei era pe buzele tuturor, datorita scurtmetrajului "Trafic", regizat de Catalin Mitulescu, care a castigat Palme d?Or-ul la festivalul de film de la Cannes.
Sursa: www.cancan.ro

S-a iubit cu fiul unui ministru din Bolivia!

Corina, frumoasa elevă de care s-a indrăgostit lulea un cadru medical din Iaşi, şi surorile ei, Cătălina şi Rodica Bacalum, continuă să facă furori. Doar nu degeaba au fost poreclite de Libertatea “sexy-tripletele”. După ce în ziarul de ieri v-am dezvăluit că Rodica Bacalum are obiceiul de a face plajă cu sânii dezgoliţi, astăzi vă prezentăm povestea de dragoste dintre Corina şi fiul ministrului apărării din Bolivia.

În urmă cu un an, Corina Bacalum a trăit o tumultuoasă poveste de dragoste cu Carlos Uria Alanez, 25 de ani, despre care frumoasa moldoveancă spune că e fiul unui demnitar din Bolivia, de pe continentul sud-american. Corina i-a fost prezentată pe internet lui Carlos de un prieten comun, iar de atunci bolivianul nu şi-a putut lua gândul de la ea.

După şase luni de dialog “virtual”, cei doi şi-au propus să se întâlnească. Întâi, Carlos şi-a făcut planuri pentru a ajunge în România, dar până la urmă cea care a trecut Oceanul a fost Corina. A aterizat la Lima, în Peru, de unde a fost preluată de bolivianul îndrăgostit. Corina Bacalum a petrecut trei luni în capitala Boliviei, La Paz, în casa familiei iubitului ei. “Ne-am înţeles excelent. Din câte ştiu, este fiul ministrului apărării. Aveau casa foarte bine păzită”.

Aerul rarefiat agonit-o în România

Pentru că iubitul ei făcea parte dintr-o familie cu principii solide, Corina şi Carlos n-au dormit niciodată în aceeaşi cameră. La scurt timp însă, din cauza altitudinii la care se află oraşul în care trăia iubitul său, Corina a început să aibă probleme de sănătate. “Mi se făcea rău, aveam probleme mari cu inima, extrasistole şi aritmie. Doctorii de acolo mi-au spus că e posibil ca din această cauză să fac un cheag de sânge pe creier, care să-mi fie fatal.

Am stat cinci zile în spital, iar iubitul meu, Carlos, şi familia lui mă vizitau mereu. În cele din urmă, după o convorbire cu mama mea, am hotărât să mă întorc în România”, mărturiseşte Corina Bacalum. Revenirea ei în ţară a însemnat şi sfârşitul relaţiei.


I-a cucerit şi pe ei



Iulian Carp
, 32 de ani, asistent la spitalul CFR din Iaşi.


Vrăjit de frumuseţea tinerei, cadrul medical a divorţat fără prea multe remuşcări, în speranţa că o va convinge pe Corina să-i devină soţie. Mai mult, i-a oferit chiar şi un Jeep Wrangler, însă tânăra a refuzat propunerile sale.

Raffaele Pace, 36 de ani, milionar italian.

Peninsularul a votat-o pe tânăra din Iaşi drept câştigătoarea unui concurs organizat de Euforia TV, la care marele premiu era o cina oferită chiar de el. Din păcate, Raffaele şi Corina nu au luat niciodată masa împreună, italianul fiind multă vreme plecat din România.


La Paz, capitala aflată la cea mai mare altitudine din lume

La Paz este capitala Boliviei. Conform recensământului din anul 2001, oraşul La Paz avea o populaţie de 789.585 de locuitori, dar împreună cu oraşele alăturate, El Alto şi Viacha, alcătuieşte cea mai mare zonă urbană a Boliviei, având peste 1,6 milioane de locuitori. La Paz este capitala care se află la cea mai mare altitudine din lume, 3.640 de metri.


Sursa:www.libertatea.ro


Ce sâni mişto, Ramono!




La şase luni de la operaţia de mărire a bustului, Ramona Gabor a decis să şi-l arate doar pe bani. Sora Monicăi Columbeanu a instituit o taxă de 1.000 de euro pentru cei care o vor în sânii goi în şedinţe foto sau prezentări de modă. Ei bine, Libertatea vi-i arată gratis în toată splendoarea lor.

Ramona Gabor poate răsufla uşurată: ea a trecut cu bine de toate riscurile primelor şase luni de la operaţia de siliconare, despre care abia acum se poate spune că a reuşit.

Sora Monicăi s-a prezentat zilele trecute la control, la clinica Care Zone a medicului Adina Alberts, unde, la sfârşitul anului trecut, a avut loc intervenţia chirurgicală şi a ieşit fericită după ce a aflat că a scăpat de perioada critică şi că acum se poate lăuda cu nişte sâni perfecţi.

Şi aceasta pentru că abia după jumătate de an de la operaţie, sânii iau forma anatomică şi se descongestionează, căpătând un aspect natural. Imediat după intervenţie, sânii Ramonei erau foarte tari şi ridicaţi.

La trei luni, aceştia s-au mai micşorat şi s-au repoziţionat, iar la şase luni s-au “aşezat” după forma corpului posesoarei, astfel că Ramona se poate mândri cu un bust de nota 10.

De altfel, tânăra băcăuancă a anunţat de curând că-şi va arăta sânii pe bani, taxa fiind de 1.000 de euro, ea amortizându- şi astfel investiţia în doar trei şedinţe foto. Sursa:www.libertatea.ro

«Tu ştii cine sunt eu?»




Cu toate că apar des la televizor şi prin ziare, politicienii sunt nişte necunoscuţi pentru mulţi dintre romani. A simţit acest lucru pe pielea lui şi deputatul Cristian Boureanu, care a avut recent un conflict cu angajaţii unui supermarket din Capitală.

Aflat la cumpărături în magazinul Mega Image de pe bulevardul Nicolae Titulescu, din Bucureşti, pedelistul Cristian Boureanu s-a luat la harţă cu o agentă de pază a supermarketului. Totul a pornit de la faptul că angajata magazinului i-a interzis unei femei aflate în faţa deputatului să iasă afară cu căruciorul ca să-şi ducă marfa la maşină. După câteva “contre” verbale cu agenta de pază, enervat că aceasta îl trata cu indiferenţă, Boureanu i-a strigat: “Tu ştii cine sunt eu?”, la care femeia i-a răspuns sec: “Nu, şi nici nu mă interesează”. Vizibil iritat, deputatul a ameninţat-o că-i sună pe şefii ei şi că-i va face reclamaţie. Scena a fost surprinsă de fotoreporterii Libertăţii.

“Când am văzut nesimţirea celor de la magazin, care tratau cu dispreţ un client ce cumpărase marfă de câteva sute de lei, m-am cam enervat”, a recunoscut deputatul. El spune că nu mai ţine minte exact ce i-a strigat agentei de pază, însă a precizat că oriunde a mers în lume, un client care lasă bani mulţi într-un magazin este ajutat să-şi poată duce marfa la maşină, şi nu luat peste picior de angajaţi. Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats