joi, 21 mai 2009

CANCAN a intrat in posesia sentintei care o disculpa pe vedeta acuzata de bigamie

MIHAELA: Dovada divortului secret!


Mihaela Radulescu si-a pastrat, legal, numele dupa divortul de primul sau sot, Bogdan Radulescu. In exclusivitate, Cancan publica sentinta de divort, care va deveni o proba in procesul intentat Mihaelei Radulescu de Bogdan Radulescu, cu termen in septembrie 2009, in care primul barbat al Mihaelei isi cere numele inapoi, sustinand ca divortul nu s-a pronuntat niciodata!


"Sunt convins ca nu a divortat!!!" Asa isi incepe discursul Bogdan Radulescu ori de cate ori este intrebat de divortul de Mihaela Radulescu. "Eu nu am facut-o, nu am intentat divortul si nu am cunostinta de un astfel de proces", ne-a declarat fostul sot al vedetei. Acesta se bazeaza pe faptul ca dosarul prin care se demonstreaza separarea oficiala de Mihaela nu a picat pana acum in mainile nimanui. Divortul insa exista, iar reporterii nostri au intrat, in exclusivitate, in posesia dosarului! Din actele oficiale reiese ca separarea s-a pronuntat in 1997, cu cateva luni inainte ca Mihaela sa se marite cu Stefan Banica Jr. Daca nu ar fi fost asa, vedeta ar fi putut fi pedepsita in urma unei duble acuzatii de bigamie. Dupa Bogdan Radulescu, ea a mai fost maritata cu Banica si cu Elan Schwartzenberg. Si, cu toate acestea, primul sot o tine pe a lui... "Avocatii mei au cautat acest dosar la Judecatorie si nu l-au gasit. Am vorbit cu ea, mi-a zis ca a divortat de mine, iar mai tarziu, de cate ori aduceam vorba despre divort, ocolea subiectul. Am rugat-o de nenumarate ori sa-mi arate si mie decizia. Nu vreau sa ma casatoresc si nici nu-i cer numele inapoi. Este pentru linistea mea", marturiseste Radulescu. Acesta sustine ca intreaga poveste s-a transformat intr-un veritabil conflict intre el si fosta sotie: "In ultima perioada, Mihaela nu a vrut nici macar sa-mi raspunda la telefon. Am comunicat numai prin sms-uri si nici macar la alea nu a vrut sa-mi raspunda. Vreau si eu sa vad actele, care sunt convins ca nu exista".

"Am vrut s-o feresc de un rau!"



Iata insa ca azi CANCAN prezinta dovada. De ce oare a asteptat fostul sot atatia ani ca sa ridice aceasta problema? "In intervalul de timp de cand ne-am despartit si pana acum, Mihaela a fost mai mult casatorita. Daca ma apucam sa spun lucrurile acestea atunci, situatia ei s-ar fi complicat enorm. Nu am vrut decat sa o feresc de un rau. Acum e divortata si ii cer sa-mi arate actele care atesta si divortul nostru", declara Bogdan Radulescu. Acesta sustine ca incepand cu anul trecut a devenit mai insistent, iar atitudinea Mihaelei l-a facut sa creada cu tarie ca divortul nu exista. "Am incercat sa fiu cat am putut de discret. I-am propus chiar sa divortam, daca acest lucru nu s-a intamplat intre timp", ne-a marturisit Radulescu.

Divortul s-a pronuntat pe 20 ianuarie 1997



Casatorita din anul 1988 cu iubirea sa din facultate, Mihaela Radulescu a inaintat actiunea de divort de abia pe 20 ianuarie 1997. In dosarul nr. 797, reclamanta Mihaela Radulescu l-a chemat in judecata pe paratul Bogdan Adrian Radulescu, solicitand desfacerea casatoriei incheiate la data de 3 decembrie 1988, din vina acestuia, dar si pastrarea numelui. Mihaela Radulescu le-a aratat judecatorilor ca mariajul nu a rezistat decat foarte putin si ca dupa sase luni de casatorie ea a fost nevoita sa plece de acasa. Despre Bogdan nu a mai stiut nimic, afland doar ca din anul 1989 a plecat din Romania cu familia lui. Mihaela Radulescu a venit la primul termen de judecata pe 14 februarie, a adus doi martori si a solicitat, asa cum cerea legea in cazul persoanelor disparute, citarea sotului sau prin mica publicitate. Potrivit unor surse din cercul de prieteni de atunci al divei, cei doi martori, Ion P. si Bogdan G., au relatat ca inca de la inceput sotii nu s-au inteles, pentru ca s-au luat "prea tineri", la doar cateva luni dupa ce s-au cunoscut. Unul din prieteni ii vizita constant si a remarcat atunci ca Mihaela si Bogdan nu comunicau si se certau chiar si in fata musafirilor. In plus, "prieteni comuni nu prea aveau, pentru ca sotii vedeau viata in mod diferit", au mai relatat martorii audiati de instanta. Magistratii Judecatoriei Sectorului 2 i-au dat dreptate Mihaelei si au pronuntat divortul din culpa exclusiva a lui Bogdan Radulescu, admitandu-i si cererea de pastrare a numelui dobandit prin casatorie. Sursa: www.cancan.ro

Nu se desparte de ibovnica nici la birou

Ministrul Comunicatiilor si-a angajat iubita consiliera!



Andreea Iulia Stoiciu are 26 de ani si se invarte in anturajul lui Gabriel Sandu de mai multi ani, dinainte ca el sa divorteze de sotia lui, Ana, cu care are doi baieti - Silviu de 22 de ani si Albert de 15 ani. Tanara s-a nascut la Braila, iar in declaratia de avere figureaza ca manager la o firma din Sinaia, mai precis la "Fundament Finance". De altfel, in aceeasi localitate ea detine si un apartament de 82 m.p. Coincidenta sau nu, Gabriel Sandu a dezvoltat, in trecut, in Sinaia, o serie de proiecte imobiliare printr-o firma care ii apartinea la vremea respectiva. Mai mult, din declaratia de avere a Andreei rezulta ca aceasta a fost, in paralel, experta la biroul parlamentar al lui Gabriel Sandu si ca este asociata si la alte doua firme. Ea nu pomeneste nimic insa despre 90% din actiunile unei alte firme, "Marrukh Imobiliare" cu sediul tot in Sinaia. In aceasta firma, iubita ministrului este partenera cu un anume Liviu Sava, care detine 10% din actiuni si este omul de incredere al ministrului. Deci, cercul este inchis!
Contactat de ziarul nostru, Gabriel Sandu ne-a confirmat ca Andreea se afla pe statele de plata ale ministerului. "Asa este. Domnisoara Stoiciu lucreaza la minister, dar nu vreau sa comentez nimic mai mult pentru ca nu ma intereseaza! Oricum, ati facut ce ati facut, asta e! E treaba voastra ce faceti!" In ce-o priveste pe ibovnica politicianului, aceasta a refuzat sa vorbeasca cu reporterii CAN CAN, carora le-a transmis prin diferiti interpusi ca "nu este la birou si nu stie cand revine".


"Sta cu el pentru bani"


CANCAN a stat de vorba cu mai multi bucuresteni care si-au exprimat parerea despre idila infiripata intre ministrul Comunicatiilor, Gabriel Sandu (46 de ani), si o tanara in varsta de numai 26 de ani.


In timp ce unii sunt ingaduitori cu aceasta relatie, altii o condamna si nu cred ca va rezista prea multa vreme. Ei sunt de parere ca diferenta mare de varsta dintre amorezi isi va spune cuvantul, iar finalul va fi destramarea relatiei.
Ministrul Comunicatiilor ne-a confirmat ca are o relatie cu subalterna lui, Andreea Stoiciu , care, initial, i-a fost expert la biroul parlamentar
Povestea de dragoste (dezvaluita in exclusivitate in editia de ieri a CANCAN) dintre ministrul Comunicatiilor, Gabriel Sandu, si o tanara, cu 20 de ani mai mica decat el, are radacini adanc infipte in timp! CANCAN a descoperit, de altfel, ca femeia dupa care demnitarului i s-au aprins calcaiele lucreaza in prezent chiar in Ministerul Comunicatiilor, pe postul de consilier pers onal al... ministrului!


Ana Mos, 70 de ani, pensionara:

"Acum depinde de caracterul fiecarei persoane. Totusi, nu este bine. Cred ca diferenta dintre doua persoane intr-un cuplu ar trebuie sa fie de maximum 10 ani."

Lucian, 30 de ani, lucreaza la o firma de paza:

"Normal ca merge povestea de dragoste, de ce nu? Nu cred ca are importanta ca ministrul Sandu este cu mult mai in varsta decat aceasta domnisoara."

Lazarica Tache, 63 de ani, pensionara:
"In cazul lor, cred ca o sa apara diferente de conceptii si mentalitate. Nu sunt bune nici diferentele de educatie sau cele materiale, pentru ca apar neintelegeri."


Vasile Sontu, 87 de ani, pensionar:
"Intre mine si sotia mea e o diferenta de 10 ani si ne-am inteles tot timpul bine. Cu toate acestea, nu cred ca sunt bune diferentele prea mari intre doi indragostiti, cum este cazul domnului ministru."


Ilie Smatrea, 80 de ani, pensionar:

"Cred ca este ceva interes la mijoc din partea domnisoarei si sta cu el pentru bani. Nu cred ca o sa tina aceasta relatie."


Anca Cernea, 27 de ani, scenograf:
"Eu zic ca nu este ok. Eu una nu m-as putea intelege cu cineva asa de in varsta, chiar si pielea arata altfel decat a unui barbat tanar."

Sursa:www.cancan.ro

A dat probe la hotel




Moni si-a petrecut noaptea cu regizorul

Sotia lui Irinel Columbeanu lucreaza zi si noapte, la propriu, la noul ei proiect cu care ar vrea sa se lanseze in lumea filmului de peste Ocean.

Asa cum a afirmat intr-o emisiune televizata, Monica Columbeanu este foarte hotarata sa se realizeze profesional in strainatate, dar nu ca model. Desi incearca sa mentina secretul in privinta acestui aspect, se pare ca directia in care isi doreste sa o apuce cariera ei este cea a filmului. De fapt ceea ce se intampla zilele acestea in viata sotiei lui Irinel Columbeanu nu face decat sa confirme ambitia ei de a deveni actrita. La inceputul lunii mai, ea a fost surprinsa de paparazzii Cancan in compania unui regizor american, Mick Davis, la hotelul Marriott din Capitala. Atunci ei au avut o conversatie scurta in holul hotelului, ziua, in amiaza mare, in timpul careia sotia lui Irinel a incercat din rasputeri sa pledeze in favoarea ei cu fotografiile de model de pe laptop. Inca de atunci, intrevederea nu parea una strict profesionala, in sensul clasic al cuvantului, cei doi fiind foarte relaxati si zambitori. La plecare, ei s-au si imbratisat, sarutandu-se pe obraz.
Drumul spre celebritate in lumea filmului este insa unul anevoios care cere multa determinare si sacrificiu, asa ca a mai fost nevoie si de o alta intalnire, care s-a consumat, de aceasta data, noaptea.
Moni si Mick Davis s-au vazut din nou miercuri, imediat dupa miezul noptii, la acelasi hotel, dar au petrecut impreuna mult mai mult timp. Mai exact vreo trei ore, conform surselor noastre. Ea a plecat val-vartej din emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1 in jurul orei 00.30, spre stupefactia gazdei care nu se astepta la o asemenea evadare vijelioasa si s-a indreptat catre hotelul Marriott, unde o astepta regizorul.

A refuzat sa stea langa Marinela Nitu



Invitata la emisiunea "Un Show Pacatos" de la Antena1, Monica Columbeanu a generat un moment stanjenitor, hotarandu-se sa plece exact atunci cand Marinela Nitu, care tocmai interpretase o melodie, a vrut sa se aseze langa ea pe canapea. Desi a pretextat ca avea intalnire cu un regizor, ceea ce sigur era adevarat, s-a observat ca s-a ridicat ostentativ pentru a evita alaturarea de Marinela. De altfel, Monica a mai procedat asa si in alte emisiuni, solicitand ca asistentele lui Lazarus sa fie mutate in public pentru a sta singura pe canapea. Marinela Nitu nu s-a suparat insa: "Decat sa stea un om care nu vrea, mai bine deloc. Eu nu am nimic cu ea, e o fata draguta. Eram atenta la treburile mele, nu am vazut ca a ras cand cantam. Dar cine rade de melodia mea inseamna ca e rautacios. Poate si eu as refuza sa stau langa cineva care nu e artist si a venit doar ca sa bafeasca", ne-a declarat fosta iubita a lui Miron Cozma.
Sursa:www.cancan.ro

Plăpcianu oftează după Ramona Gabor: "Ce bine face sex!"

Diana Barzu, fosta iubită a lui Plăpcianu, povesteşte despre june: Este innebunit după Ramona Gabor.

Fosta iubită a junelui de Dorobanţi, Diana Birzu, vine cu amănunte picante referitoare la cel care i-a sucit minţile pe când avea doar 17 ani: “Plăpcianu mi-a spus că e înnebunit după moldovence, că ele şi un ciot de copac dacă ar prinde şi-ar trage-o!”.

“Mi-a spus asta pe când era cu Ramona Gabor, că ce bine face sex ea. Era aşa încântat de moldovence... mai că nu mi-a spus şi ce poziţii a experimentat cu sora Monicăi Columbeanu”, a declarat în exclusivitate pentru Libertatea Diana Bîrzu.

Cătălin se laudă cu «performanţele» lui

Un alt amănunt interesant povestit de Diana ar fi că Plăpcianu are în memoria telefonului numerele a sute de fete cu care s-a culcat, iar cele care au fost bune la pat sunt marcate cu steluţe.

În altă ordine de idei, prietenii lui Plăpcianu ne-au declarat că, după dezvăluirile Dianei Bîrzu, părinţii lui Plăpcianu i-au interzis să dea declaraţii în presă, de teamă ca scandalul să nu ia amploare, mai ales că Diana era minoră atunci când s-a încurcat cu Cătălin. Sursa:www.libertatea.ro

Daniela Crudu îşi schimbă silicoanele


"Vecinica" Daniela Crudu işi doreşte să aibă sani mai mari.

Sexy-asistenta lui Răzvan şi Dani, Daniela Crudu, vrea să facă in această vară o schimbare majoră. “Vecina” băieţilor vrea să-şi schimbe silicoanele, care au consacrat-o, cu unele mai mari.

Deşi este foarte mulţumită de cum arată acum, Daniela Crudu crede că un număr mai mare la sutien ar face-o fericită pe deplin. Şi, pentru că momentan are filmări în fiecare zi şi nu poate să lipsească de pe platouri, vedeta Antenei 1 este hotărâtă să facă schimbarea în vacanţa de vară.

Şefii nu prea sunt de acord cu operaţia

Cu toate că ea este foarte hotărâtă să-şi finalizeze intenţia, s-ar părea că echipa ei nu ar fi de aceeaşi părere. Surse din apropierea vedetei ne-au mărturisit că Daniela a fost sfătuită de câţiva colegi să nu-şi pună silicoane mai mari, întrucât acest lucru nu ar fi pe placul şefilor săi care consideră că apetisanta brunetă e destul de voluptuoasă. Rămâne însă de văzut dacă din toamnă frumoasa “vecină” va afişa la “Neatza cu Răzvan şi Dani” un decolteu mai generos. Sursa:www.libertatea.ro

Vojislava Lukici, sexy fară rachetă



Sarboaica vorbitoare de limba romană Vojislava Lukici a lăsat tenisul şi a pozat in ipostaze provocatoare.

In disputa pentru titlul neoficial al jucătoarei cu cei mai mari şi mai frumoşi sâni, pe constănţeanca Simona Halep (17 ani) o concurează Vojislava Lukici, o sârboaică de 22 de ani din Subotica. În trecut ea a fost manageriată de românul Eduard Pană.

Fermecătoarea Vojislava se anunţa drept o sportivă cu pretenţii la vârfurile circuitului WTA. Cei doi ani de pregătire şi turnee la noi în ţară îi prindeau de minune – ajunsese în topul primelor 200 de jucătoare ale lumii. Până când s-a rupt de managerul Eduard Pană. La mijloc au fost banii. “Din păcate, au apărut probleme financiare legate de contractul de manageriat şi am fost obligată să mă las de tenis. Nu am cooperat suficient de bine cu dânsul, aşa că am reziliat contractul”, a dezvăluit Vojislava pentru Libertatea, într-o română perfectă.

“Îmi găsesc cam greu cuvintele acum, după un an şi jumătate. Înainte, vorbeam româneşte cu toată lumea. Mi-a plăcut, de aceea am prins aşa uşor”. De un an, predă lecţii de tenis copiilor la o şcoală din Serbia şi comentează meciuri pentru televiziunea belgrădeană RTS.

Noua postură, de antrenoare, o prinde bine. Dar şi mai bine îi stă îmbrăcată sumar, în fotografiile realizate pentru varianta sârbească a revistei FHM. “Îmi plac, nu sunt vulgare. Am pozat o zi întreagă. Voiam să aibă un ton mai sportiv. De vină era fundalul roşu. Aşa că am schimbat background- ul, am folosit unul alb. Se potriveşte cu personalitatea mea”, ne-a relatat frumoasa sârboaică.

Campioană în turneele de la Mediaş, Piteşti şi Bucureşti

În 2006 şi 2007, Vojislava Lukici a participat în cadrul mai multor turnee cu premii de 10.000 de dolari din seria ţiriac Futures, organizate la noi în ţară. Cele mai bune rezultate le-a obţinut în 2006, la Piteşti, Mediaş şi Bucureşti, cucerind trofeele puse în joc.

A pozat în FHM
La începutul acestui an, a pozat pentru
FHM, ediţia sârbă.Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats