marți, 5 mai 2009

Cancan a descoperit cine este barbatul de care se foloseste Moni ca sa ajunga actrita In America





Blatul de la Hollywood





Sotia lui Irinel face orice pentru a-si atinge telul. Profitand de faptul ca
regizorul hollywoodian se afla in Romania, Moni Columbeanu a iesit la atac. Paparazzii CANCAN i-au fotografiat pe cei doi in cadrul unei intrevederi... intime ce a avut loc la hotelul Marriott.


Istoria se repeta. Desi prima oara nu i-a iesit pasienta, Monica Columbeanu a inceput o noua campanie pentru a-l convinge pe regizorul Mike Davis ca locul ei este printre starurile de la Hollywood. Anul trecut, in iunie, CANCAN relata faptul ca Moni a facut o excursie de doua saptamani in Cetatea Filmului. La vremea aceea umbla vorba ca, inspirata de realizarile altor romance plecate peste hotare, doamna Columbeanu si-a facut un tel din a deveni actrita.

A plecat peste Ocean manata de aceasta dorinta si avandu-l ca pila pe Davis. Din nefericire pentru ea, mica vizita nu a dus la niciun rezultat. Cu toate ca esecul inregistrat parea sa o fi calmat putin, se vede treaba ca Moni nu a renuntat nicio secunda la visul ei. Weekendul trecut, sotia miliardarului a avut o intalnire destul de discreta cu regizorul care a incercat in 2008 sa o introduca in paradisul hollywoodian. Paparazzii CANCAN au fotografiat, moment cu moment, mica intrevedere. Cei doi si-au dat intalnire la Marriott si s-au asezat la o masa mai retrasa, la primul nivel al hotelului. Inarmata cu un laptop plin cu fotografii si cu argumente puternice in favoarea ei, Moni si-a exprimat, se pare, pentru a doua oara dorinta de a primi un rol intr-o productie americana. Desi plauzibila ar fi fost ipoteza unei intalniri in interes profesional, destinderea cu care cei doi au comunicat pe toata durata sederii si gesturile de apropiere tradau o relatie putin mai profunda. Pentru doi oameni care s-au intalnit doar de cateva ori in viata, Mike si Moni pareau destul de apropiati. Mai mult, la plecare, doamna Columbeanu si regizorul american s-au imbratisat prelung si s-au sarutat pe ambii obraji ca doi oameni care nutresc sentimente unul fata de celalalt. Daca nu am stii ca interesul Monicai este unul referitor la cariera, ne-am duce cu gandul mai departe...


A colaborat cu blondele de la Trident


Mike Davis a devenit cunoscut publicului roman odata cu lansarea filmului "Modigliani", o coproductie regizata de american, in care Andi Garcia, Loredana Groza si George Ivascu au fost colegi de platou. La scurt timp dupa aceea, la serviciile lui au apelat fetele de la Trident carora le-a semnat scenariul si regia videoclipului "Without you". Gurile rele spun ca Ilinca Vandici si-a incercat si ea norocul, sperand ca va ajunge in America, dar, dupa o aventura de numai doua saptamani, fiecare si-a vazut de viata lui.
Sursa:www.cancan.ro

Faimoasa cantareata Naarghita a vorbit, in exclusivitate, cu reporterii CANCAN



Rupe tacerea dupa 20 de ani!


La 70 de ani, marea artista se pregateste de o spectaculoasa relansare



Misterul din jurul celebrei cantarete de muzica indiana Naarghita (pe numele ei adevarat Maria Amarghioalei) s-a spulberat! Intr-una dintre editiile trecute, reporterii CANCAN au dezvaluit ca rudele Naarghitei nu mai primisera, de 4-5 ani, nicio veste de la aceasta. Practic, nimic nu se mai stia despre ea. Marea artista a decis, ieri, sa rupa tacerea, pentru prima oara, dupa 20 de ani. In acest rastimp, o singura data se mai confesase unui alt cotidian central, insa prin intermediul unei scrisori. Acum, Naarghita a acceptat un dialog cu noi care a durat peste o ora.



D in capul locului, cantareata ne-a precizat ca nu doreste sa fie fotografiata. "Vreau sa fiu linistita in aceasta perioada, intrucat lucrez la un proiect amplu. In 2010, voi reveni cu o mare surpriza!", ne-a declarat Maria Amarghioalei. Este vorba despre cartea vietii ei, insa nu este exclus nici sa urce din nou pe scena!
Naarghita spune ca temerile rudelor ei, potrivit carora ar fi sechestrata si ca i s-ar fi furat intreaga avere, n-au un fundament. "Cumnata mea, care a zis ca as fi fost sechestrata este o femeie simpla, de la tara! Ea locuieste in casa in care m-am nascut, dar atat. Eu nu vreau sa ma mai intorc in acea casa, care, am vazut in ziar, ca e o ruina. Cand stateam acolo cu mama mea, casa arata cu totul altfel. Imi aduc aminte ca era un rai: o curte plina de flori de liliac si totul foarte bine intretinut!"
Amintirile Naarghitei par sa nu se fi estompat. Despre fratele ei, Emil, de la inmormantarea caruia a lipsit, cantareata spune ca nu a stiut cand a murit: "Eram oricum in strainatate cand l-au inmormantat. Daca stiam, faceam cumva sa ajung!"



"N-am avere. Doar cu melodiile am ramas!"



Acum, artista locuieste in Bucuresti, de 7-8 ani, in casa unui nepot, Octavian Patulea. "Ii sunt recunoscatoare lui Octavian ca m-a primit la el. Nici vorba sa ma sechestreze el sau altcineva si sa-mi ia averea, asa cum sustine cumnata mea. Ce avere sa ia? Toata averea mea am investit-o in muzica!", a adaugat Naarghita. Aceasta explica faptul ca, in cariera ei, a imbracat pe scena peste 3.000 de sariuri si a interpretat in jur de 500 de partituri, pentru fiecare dintre acestea platind circa 2.000 de dolari! "N-am avut mare avere. Am castigat bani multi, nu zic nu, dar am platit partiturile si costumele indiene. Aur n-am avut, pentru ca nici nu-mi plac bijuteriile opulente. Doar cu melodiile am ramas!", ne-a mai marturisit marea artista.



Este pasionata de integrame



De cand s-a retras in anonimat, Naarghita si-a gasit placerea de a asculta muzica clasica. "Nu ascult, cum s-ar putea crede muzica indiana. Imi plac Bach, Mozart, Wagner, marii clasici". Si mai are o pasiune: integramele. "Zilnic, completez cateva 3-4 integrame in nici jumatate de ora", spune cantareata, care, chiar in momentul in care ne povestea aceste lucruri, si-a aruncat privirea catre o revista de profil. Dialogul cu marea artista a fost uluitor. Inainte sa ne luam ramas-bun, Naarghita ne-a interpretat live cateva versuri din melodia filmului "Lantul amintirilor". Este evident ca vocea nu o tradeaza si, oricand, ar putea reveni cu mare succes. Nu lasa loc insa niciunei speculatii: "Mai vorbim in 2010. Pana atunci, vreau sa lucrez in liniste la proiectele mele!" Sursa:www.cancan.ro

Armando din "regina", urmarit pas cu pas de o blonda




A sarit pe el in club


Interpretul lui Armando din telenovela "Regina" a fost asaltat, in weekendul trecut, in clubul Bamboo din Mamaia, de o domnisoara blonda. Inca de la intrarea in club, aceasta l-a luat in colimator pe Augustin Viziru si s-a tinut ca scaiul de el toata noaptea.


Liber de contract, Augustin Viziru a venit sa se distreze la mare de intai mai. Vedeta de la Acasa TV nu a trecut neobservata in multimea adunata in Bamboo Mamaia, trezindu-se, doar la cateva minute de la sosire, cu o blonda alaturi, care a inceput sa-i faca avansuri. Indragostita lulea de indragitul actor, fata nu s-a sfiit sa-l imbratiseze si chiar sa-l sarute. Stiind ca este singur si auzind probabil ca nu il mai intereseaza sa reia relatia cu Oana Mares, tanara a incercat sa fie o companie placuta pentru juniorul Viziru. Ea nu a facut economie la capitolul complimente, legate atat de aspectul fizic, cat si de interpretarea cu succes a personajului Armando din telenovela "Regina".


S-a dus dupa el si in clubul de lautari



Augustin Viziru s-a distrat in Bamboo, unde a dansat si a consumat whisky, pana spre dimineata. Actorul a continuat apoi petrecerea intr-un local de lautari, unde a avut parte de o surpriza de proportii. Vedeta de la Acasa TV a primit dedicatii, munca lui pe "micul ecran" fiind foarte apreciata. "Pentru vedeta numarul 1 a Romaniei din Regina", i-au strigat artistii. Spre surprinderea lui, Augustin nu a scapat nici aici de admiratoarea sa. Tanara a continuat "asaltul", dornica sa capete statutul de iubita a simpaticului actor din telenovela fenomen "Regina".Sursa:www.cancan.ro

A uitat-o pe Anna Lesko


Mare crai a devenit milionarul Elan Schwartzenberg de cand a scăpat de verigheta care l-a unit patru ani de Mihaela Rădulescu. Sau “fosta”, cum o numeşte chiar el pe diva de la Antena 1.

După ce a făcut senzaţie, în urmă cu o lună, combinându-se cu solista Anna Lesko, Elan şochează din nou. Superba rusoaică pare să nu fi avut un efect intim devastator asupra afaceristului, care nu arde deloc în flăcările dragostei. Altfel cum se poate explica faptul că acesta a petrecut noaptea de 1 spre 2 mai, la malul mării, în braţele unei încântătoare blonde de 22 de ani.

Elan a cucerit-o pe tinerică, manechin de profesie, la o petrecere dintr- un club de fiţe din Mamaia. I-a oferit o băutură, s-au binedispus reciproc, după care totul a decurs de la sine, fără nici un efort din partea vreunuia. A urmat o noapte de iubire consumată cu mult dinamism şi băuturi fine într-o cameră a Hotelului Rex, din Mamaia. Apoi cafeaua de dimineaţă, un zâmbet uşor stingher şi o despărţire politicoasă, la lumina ultravioletelor. O aventură normală - crede Elan - pentru un bărbat singur, divorţat şi totalmente fără obligaţii. Şi până la urmă, cum ar fi putut rezista unei tentaţii blonde cu picioare interminabile care, apropo, poartă numele Elena?! Ce crede Anna Lesko despre escapada celui cu care părea să aibă o relaţie serioasă vom afla
Cert este ca intre cei doi lucrurile nu au evoluat atat de mult, incat sa putem vorbi despre un posibil concubinaj. Se intalnesc uneori, discută, şi nu numai, dar cam atât.

«Nu a trecut pe la Izvorani nici măcar pentru o cafea»

În ciuda zvonurilor, Elan se pare că nu are de gând s-o transforme prea curând pe Anna în vecina lui Irinel Columbeanu (fostul iubit al rusoaicei), propunându- i să locuiască în reşedinţa sa de la Izvorani. “Nici vorbă de aşa ceva. Anna nu numai că nu s-a mutat la mine, dar nici nu a trecut pe la Izvorani vreodată. Nici măcar pentru o cafea”, ne-a declarat Elan Schwartzenberg.

Elena: «No comment»

Apariţia blondă din viaţa lui Elan Schwartzenberg se numeşte Elena Hueanu, are 22 de ani şi e din Timişoara. De câţiva ani lucrează ca model, în Bucureşti, şi tot de atunci a devenit o clientă fidelă a cluburilor de fiţe din Capitală.

E deţinătoarea titlului de Miss Academy. Numele ei a fost legat de cel al interpretului Costi Ioniţă, cu care s-a afişat la câteva evenimente dar şi de cel al lui Ion Boschet, fostul iubit al Andreei Spătaru, pe care l-a acuzat că a hărţuit-o. Se consideră “o fire puternică şi plină de viaţă”, după cum recunoaşte pe pagina ei de internet şi tot aici spune că a fost învinsă la “încercările dragostei”.

Contactată telefonic de reporterii noştri, Elena a reacţionat cu un convingător “No comment”, limitându- se să ne declare că ea şi Elan “sunt doar vechi prieteni”. Sursa:www.libertatea.ro

«Copiii lui Cristi Minculescu sunt, de fapt, ai mei!»


Adrian Roşu, un roman de 57 de anistabilit în Canada, susţine că Mădălina şi Florin provin din prima căsătorie pe care soţia artistului a avut-o cu el

De aproape 30 de ani, Cristi Minculescu (50 de ani) este una dintre marile vedete ale muzicii rock din România. Şi tot de trei decenii, vocea inconfundabilă a trupei Iris şi-a ţinut viaţa personală departe de ochii presei. În dreptul lui, de obicei, se spunea doar: căsătorit cu Rodica Minculescu (53 de ani), are doi copii, gemeni, Mădălina şi Florin. Mediatizarea a
dusă de odiseea transplantului de ficat la care artistul a fost supus de curând a generat însă şi alte reacţii. Una dintre ele aduce o dezvăluire neaşteptată şi neştiută, probabil, decât de apropiaţii familiei Minculescu. Tatăl celor doi copii este, de fapt, Adrian Roşu, primul soţ al Rodicăi Minculescu, stabilit de ani buni în Canada, la Ottawa.

Mă numesc Adrian Roşu şi am fost căsătorit cu Rodica (actual Minculescu) timp de 9 ani. Împreună avem doi copii, gemenii Mădălina Ioana Roşu şi Bogdan Florin Roşu”. Aşa începea mailul trimis redacţiei Libertatea, luna trecută, de către Adrian Roşu, un inginer român de 57 de ani, stabilit în oraşul canadian Ottawa. Afirmaţiile scrise de bărbatul de la capătul mailului şi cele declarate ulterior de acesta, într-un dialog ce s-a legat cu greutate, a adus elemente la fel de neaşteptate. “Copiii mei s-au născut în ianuarie 1978, în Mediaş. Când aveau nouă ani, am divorţat. Până au împlinit zece ani, copiii mei nu ştiau de Cristi Minculescu şi nici el de ei”.

"A contat cel mai mult că ne cunoşteam (n.r.- el şi Rodica) înainte de a mă apuca eu de cântat."

Fireşte, surpriză totală. Cu atât mai mult cu cât, în- tr-una dintre puţinele ocazii în care a vorbit despre relaţia cu soţia lui, într-un interviu din anul 2002, acordat Jurnalului Naţional, Cristi Minculescu spunea: “A contat cel mai mult că ne cunoşteam înainte de a mă apuca eu de cântat. Este lângă mine pentru ce sunt ca om şi nu pentru că sunt persoană publică”.

Dar, cum prima formaţie din cariera lui Minculescu a fost, în vara anului 1979, Harap Alb, abia din ianuarie 1980 el devenind solistul trupei Iris, înseamnă că artistul ori o cunoştea pe Rodica chiar înainte de prima ei căsătorie, cea cu Adrian Roşu, pierzând apoi, vreme de aproape un deceniu, legătura cu ea, ori că Minculescu a creat şi a întreţinut un soi de legendă despre momentul întâlnirii cu aceasta.

«Îl cunosc pe Cristi, sunt convins că îi iubeşte!»

“Rodica a încurajat în toţi aceşti ani relaţiile între mine şi copii, cum e şi normal, iar eu, la rândul meu, am făcut tot ce am putut să influenţez şi să contribui la creşterea lor. (...) Îl cunosc pe Cristi şi sunt convins că îi iubeşte pe Mădălina şi pe Florin ca pe copiii lui şi că, la rândul lor, Mădălina şi Florin, care nu mai sunt copii, îl iubesc ca pe un tată. Îl respect pentru modul cum s-a ocupat de copiii mei”, şi-a continuat mărturisirea Adrian Roşu. El a recunoscut că a ales să facă această dezvăluire fiind deranjat de repetarea în presă, mai mult şi mai des ca oricând, a aceloraşi neadevăruri despre situaţia familială a lui Cristi şi a Rodicăi Minculescu.


“La vârsta de 19 ani (deci abia în 1997 - n.r.), Mădălina şi Florin şi-au schimbat numele în Minculescu. Mama mea, Viorica Roşu, Dumnezeu s-o ierte, care i-a găzduit la Mediaş în vacanţele de vară, s-a îmbolnăvit în ziua în care a aflat că şi-au schimbat numele. A auzit, dar nu de la ei, pentru că ei nu au avut curajul să-i mărturisească şi să îşi asume faptele”.

Pe de altă parte, Adrian Roşu susţine că şi-a ajutat fiica, pe Mădălina, să se stabilească în Canada, în acelaşi oraş în care trăieşte şi el: “Am ţinut-o la noi (Adrian Roşu s-a recăsătorit, având o nouă familie în Canada - n.r.) şi am ajutat-o vreme de peste patru ani, până a reuşit să trăiască pe contul ei. Lui Florin, eu i-am plătit biletele de avion în mai multe rânduri, să ne viziteze în Canada”.

Vecinii confirmă povestea lui Adrian Roşu

Deşi familia Minculescu n-a avut nici o reacţie la afirmaţiile lui Adrian Roşu, spusele acestuia ne-au fost confir-mate de un fost vecin şi apropiat al acestora, dar care n-a dorit să-şi dezvăluie identitatea. “Toţi cei din preajma familiei ştiau lucrurile astea de la început, dar Cristi a fost un tată minunat pentru cei doi copii. Rodica a adus echilibrul în existenţa lui. Mama lui Cristi a fost încântată când ea a apărut în viaţa solistului”, a declarat acesta.

Copiii nu poartă boala artistului

Dincolo de restabilirea unui adevăr, necesară fie doar şi pentru sufletul acelui bărbat din Ottawa care, prea mult timp, a văzut cum copiii săi sunt prezentaţi mereu ca fiind ai altcuiva, rămâne, de asemenea, şi minunata poveste de dragoste dintre Cristi şi Rodica Minculescu. Aceasta a culminat cu gestul femeii de a-şi dona o parte din propriul ficat pentru transplantul necesar supravieţuirii bărbatului iubit. Fie el sau nu şi tatăl natural al celor doi copii. Pe de altă parte, Mădălina şi Florin sunt scutiţi, astfel, de teama că ar fi putut moşteni boala genetică ce l-a chinuit pe Cristi Minculescu atâţia ani, punându- i în pericol chiar viaţa.

Solistul trupei Iris este în convalescenţă

Cristi Minculescu a fost diagnosticat în cursul lunii februarie ca suferind de o boală genetică, polichistică hepato-renală. Singura soluţie indicată de medici fiind transplantul de ficat, artistul a preferat ca operaţia să se desfăşoare la clinica Spitalului Universitar din Regensburg, Germania.

La 24 martie, după o intervenţie chirurgicală ce a durat zece ore, lui Minculescu i-a fost extirpat ficatul atacat de boală, ce ajunsese să cântărească 20 de kilograme, el primind o porţiune din ficatul soţiei sale, Rodica, în condiţiile stabilirii compatibilităţii medicale între organele celor doi soţi.

După operaţie, ambii şi-au revenit spectaculos, ei întorcându- se în România joi, 16 aprilie, cu aproape două săptămâni mai devreme decât se prevăzuse înaintea operaţiei. Pentru Minculescu urmează o perioadă de recuperare la domiciliu, ce se va întinde pe durata următoarelor două luni. Teoretic, însă, solistul trupei Iris ar putea reveni pe scenă din luna iulie a acestui an, chiar dacă starea fizică nu i-ar permite deocamdată susţinerea unui concert întreg.
Sursa:www.libertatea.ro

«Monstrul», abandonat de părinţi la capelă



Trupul celui osandit în celula din Penitenciarul Codlea, parcă, după reguli nescrise, ştiute şi respectate doar de puşcăriaşi, a ajuns, precum cel al victimelor sale, al Mădălinei Motrună şi al Vasilicăi Mihai, între patru scânduri. Sicriul în care Ionuţ George Nicolae, “Monstrul din Braşov”, zace acum fără suflare a fost depus, ieri la amiază, după un drum făcut cu o maşină înmatriculată, culmea ironiei, cu numărul “FUN”, la capela Cimitirului “Sfânta Treime”, din cartierul braşovean Schei, în al cărui pământ va fi coborât.

Nici părinţii săi sau măcar vreo altă rudă nu au avut puterea să rămână la priveghi, la căpătâiul asasinului care la rându-i a plătit cu viaţa pentru ororile comise. Cu toţii l-au abandonat, parcă, înainte de despărţirea eternă. Doar licărul a două lumânări, care ardeau pieziş în- tr-un şfeşnic, îl vegheau pe Ionuţ, cel care a fost sugrumat, acum două zile, de colegul lui celulă, alături de care stătuse patru luni.


Anchetatorii nu au nici un dubiu că ucigaşul lui Ionuţ este Mihai Cătălin Szasz (21 de ani), închis pentru falsificare de monedă şi cercetat în paralel pentru zeci de furturi şi de tâlhării. “Colegul de celulă a fost audiat, iar în interiorul penitenciarului vom demara o anchetă pentru a afla cu exactitate în ce condiţii a survenit moartea. Întrucât este vorba despre un deces survenit în penitenciar, luăm în calcul toate posibilităţile, inclusiv varianta omorului la comandă”, a declarat Alina Popescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.



«L-am omorât!»




De cand a pus piciorul în puşcărie, Mihai Cătălin Szasz (21 de ani), individul care l-a ucis în celul
ă pe “Monstrul din Braşov”, a fost o pacoste pentru gardieni.


Sâmbătă noaptea, din celula cu numărul 54 a Penitenciarului Codlea, pe care Cătălin o împărţea cu Ionuţ George Nicolae, s-a auzit un urlet. “L-am omorât!”, le-a strigat Cătălin Szasz gardienilor care se grăbeau să deschidă lacătele de la cele două grilaje dincolo de care “Monstrul” zăcea fără suflare. Ieri, uşa camerei în care Ionuţ George a fost ucis era sigilată.

Szasz a fost mutat şi acum e singur într-o altă încăpere. Pare să nu aibă nici un fel de remuşcări din moment ce, spun cei care l-au văzut, chipul îi e senin. O fire vulcanică, individul ce şi-a creat un renume în tagma hoţilor şi a bandiţilor, date fiind zecile de infracţiuni ce-i umplu cazierul, s-a certat cu toată lumea, de la gardieni la colegi de suferinţă. Când vreunul dintre puşcăriaşi nu se dădea din calea lui, sărea imediat la bătaie. A şi fost, de altfel, sancţionat de opt ori în penitenciar. La numai o zi de la crima din închisoare, reporterii Libertăţii au intrat, ieri, în camera cu numărul 55, aflată lângă “celula morţii”.

Am încercat să reconstituim, în ciuda spaţiului îngust, a lucrurilor aruncate alandala de “locatari” şi a mirosului care te trimitea cu gândul mai degrabă la ghenele de gunoi, momentul în care Szasz i-a frânt gâtul lui Ionuţ.


«În timp ce-l strângeam de gât, simţeam o ură foarte mare»


Ultima seară din viaţa lui Ionuţ George Nicolae, cel supranumit “Mon
strul din Braşov”, a fost una a confesiunilor.



Sâmbătă seară, ucigaşul Mădălinei Motrună şi al Vasilicăi Mihai s-a apucat să-i povestească lui Cătălin Szasz cum le-a omorât pe fete. Ionuţ i-a făcut chiar şi o demonstraţie colegului de celulă. L-a prins de gât, aşa cum a făcut în trecut şi cu una dintre victime. “Dacă vreau, te ucid şi pe tine”, i-a spus râzând “Monstrul” lui Cătălin. Speriat, tânărul de 21 de ani l-a prins de gât pe dublul asasin, până când acesta şi-a dat ultima suflare.

“În acel moment, am avut impresia că nu-i mai pot da drumul şi m-am amintit toate poveştile pe care mi le-a spus George legat de faptele pe care le-a comis! (...) În timp ce-l strângeam de gât, simţeam o ură foarte mare pe el şi pur şi simplu nu mai puteam să-i dau drumul”, a declarat Cătălin în faţa procurorilor.


A ucis două femei


Ionuţ George Nicolae a fost supranumit “Monstrul din Braşov” după ce, pentru bani, a omorât două femei. Prima victimă a taximetristului asasin a fost Vasilica Mihai (27 de ani), din Zărneşti, Braşov, care, în 2006, a căzut răpusă sub lovituri de piolet. În august 2007, criminalul o tortureaza şi apoi o ucide pe Mădălina Motrună (17 ani), fiica adjunctului pompierilor din Braşov. Fata a plătit cu viaţa pentru că nu a vrut să spună unde ţin părinţii ei 30.000 de euro, bani la care râvnea Ionuţ. Ambele cadavre au fost găsite în iulie 2008, într-o casă din Bacău.



«Trebuia să-l chinuiască»


Cristina Mihai, sora victimei Vasilica, ne-a declarat ieri: “Nu sunt bucuroasă. A scăpat prea uşor, a murit mult prea repede, fără să sufere. Trebuia să-l chinuiască aşa cum a chinuit-o el pe Vasilica. Trebuia să-i rupă un deget, două, cum i-a făcut nenorocitul surorii mele. Se vede că a fost mâna lui Dumnezeu. Nu a scăpat nici în puşcărie de ea. Noi nu am avut de-a face cu asta, nu am fost în puşcărie să-l plătim pe criminal. Îmi pare rău că l-a omorât aşa, trebuia să-l chinuiască mai mult. Oricum, vrem să continuăm procesul, să vedem dacă a avut complici care trebuie să plătească”, a declarat Cristina Mihai, sora cea mare a Vasilicăi.

Sursa:www.libertatea.ro



Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats