joi, 4 iunie 2009

Adelina Si Cristi Chivu Si-au programat deja al doilea copil


Va ramane insarcinata peste sase luni


Fosta prezentatoare de la Antena 1 nu vrea sa se mai intoarca in televiziune, desi acesta era planul ei, hotarand sa se dedice carierei de mamica. La iarna Adelina va renunta la metodele contraceptive pentru a ramane din nou gravida.


Desi abia weekendul trecut si-au botezat primul copil, sotii Chivu si-au facut din nou planuri pentru marirea familiei. Surse din cercul de apropiati ai acestora sustin ca acestia au programat deja venirea pe lume a celui de-al doilea copil. In ciuda faptului ca inainte de a parasi pupitrul stirilor de la Antena 3, pentru a o naste pe Natalia, Adelina a anuntat ca vrea sa se intoarca in televiziune, iata ca brusc sotia lui Cristi Chivu s-a razgandit. Aceasta le-a povestit apropiatilor ca, in curand, va renunta la pilule pentru a-l concepe pe cel de-al doilea copil. Fosta stirista vrea sa se dedice 100% vietii de familie si sa-i implineasca sotului ei toate dorintele. Iar prima dintre ele este ca acesta sa devina din nou tatic. Se pare ca Adelina si Cristi au discutat foarte detaliat subiectul si au convenit ca ideal ar fi ca diferenta de varsta dintre copiii lor sa fie de mai putin de doi ani. Conform calculelor pe care le-au facut, sotii Chivu au ajuns la concluzia ca, pentru a-si indeplini "misiunea", Adelina ar trebui sa ramana insarcinata la iarna. In aceste conditii, peste sase luni, sotia fotbalistului va renunta la masurile contraceptive si va astepta barza.


Vor baietel!


Natalia Chivu are aproape patru luni. Micuta s-a nascut in Italia, la Milano, intr-o clinica particulara, pe 12 februarie 2009. Fratiorul ei, intrucat Adelina si Cristi isi doresc ca urmatorul lor copil sa fie baietel, are toate sansele sa vina pe lume tot in Peninsula. Familia Chivu isi va petrece acolo cel putin urmatorii trei ani. Fotbalistul are contract cu Inter Milano inca patru ani, iar sansele ca acesta sa se prelungeasca sunt destul de mari.


Au inchiriat un avion privat pentru Natalia


Acum, ca este botezata, Natalia are voie, conform superstitiilor, sa calatoreasca. Avand in vedere ca si Cristi Chivu a intrat in vacanta, el si sotia lui au decis sa-si aduca fetita in Romania saptamana aceasta. Surse din anturajul cuplului sustin ca venirea lor in tara se va desfasura mai mult decat discret. Fotbalistul a inchiriat un avion privat cu care isi va aduce familia acasa. Aeronava va ateriza pe aeroportul Baneasa, de unde cei trei vor fi preluati cu o masina de teren cu geamuri fumurii. Se pare ca Adelina si Cristi au cazut de acord asupra acestui scenariu dupa ce, la ultima lor vizita in Romania, au fost urmariti permanent de fotografi. Pentru a asigura linistea fiicei lor ei au pastrat discretia asupra datei in care vor reveni pe plaiurile mioritice. Familia Chivu va petrece trei saptamani in tara, dupa care se va intoarce in apartamentul din Milano. Cu aceasta ocazie toti prietenii si membrii familiilor lor vor avea ocazia sa o cunoasca pe deja celebra Natalia. Sursa:www.cancan.ro

Petre Roman si Silvia Chifiriuc vor ajunge la Manastirea Snagov la bordul unui vaporas



Ii cununa cel mai bogat roman


La scurt timp dupa ce Petre Roman a aflat ca va fi din nou tatic, la 63 de ani - iubita acestuia, cantareata Silvia Chifiriuc, fiind insarcinata in patru luni - fostul premier a decis sa-si puna pirostriile si s-o ia de nevasta pe cantareata. Acest lucru care se va intampla in acest weekend, ceremonia religioasa urmand sa aiba loc la Manastirea Snagov.





Vestea ca Silvia, in varsta de 37 de ani, va naste la sfarsitul acestui an un baietel l-a determinat pe politician sa stabileasca data nuntii. Astfel, cununia civila va avea loc viner i, cel mai probabil in locuinta unor prieteni ai mirelui, deoarece fostul premier vrea sa tina totul secret, preferandu-se aceasta varianta in locul oficializarii relatiei la primarie. Cuplul Roman-Chifiriuc va avea sambata o zi plina, caci atunci se va desfasura ceremonia religioasa la Manastirea Snagov, situata pe o insula, nasii fiind omul de afaceri Dinu Patriciu si sotia acestuia. Mirii vor ajunge pe insula la bordul unui vaporas, apoi vor pleca tot pe apa spre resedinta lui Dinu Patriciu situata pe malul lacului Snagov, acolo unde se va tine petrecerea intr-un cadru restrans. Verighetele au fost cumparate din Austria saptamana trecuta, atunci cand fostul premier i-a pus pe deget iubitei sale inelul de logodna, prezentat in exclusivitate in urma cu doua zile de CANCAN.



Manastirea a fost la un moment dat inchisoare



La Manastirea Snagov s-au casatorit printre altii Irinel si Monica Columbeanu si Codrut Seres. Legenda spune ca in biserica ridicata pe insula este inmormantat trupul lui Vlad Tepes, cunoscut si ca Vlad "Dracul". Tepes a construit aici o inchisoare si un tunel pe sub apa. La 1830, manastirea devine oficial inchisoare, iar in 1853 podul de lemn ce lega insula manastirii de Silistea Snagovului s-a prabusit in apa cu peste 50 de detinuti incatusati. Sursa: www.cancan.ro

Gazda emisiunii "Acces direct" isi aminteste de anii tineretii




Madalin Ionescu vrea sa-si lase plete


Acum este o vedeta TV prezentabila, mereu la patru ace. Madalin Ionescu a avut insa o perioada nonconformista cand purta blugii rupti si parul lung. Acum, vrea sa revina la plete.

Antenistul Madalin Ionescu a luat, recent, o decizie care i-a lasat pe toti cu gura cascata. Prezentatorul emisiunii "Acces direct" s-a hotarat sa-si lase parul lung. Intreaga poveste are si o explicatie. Madalin nu a fost intotdeauna vedeta de televiziune pusa la patru ace. In tinerete, acesta se numara printre rockerii pletosi cu blugi rupti, cercei in ureche si geci de motor. Si nici aceasta alegere de stil nu a fost intamplatoare.
Pentru ca si-a dorit foarte mult o fata, mama lui i-a lasat parul lung chiar din primul an de viata. Ii lega codite si ii punea fundite. Asadar, parul lung a devenit pentru Madalin Ionescu o parte din personalitatea lui, chiar din copilarie. Mai tarziu a devenit un rebel in adevaratul sens al cuvantului.
La primul lui interviu pentru o televiziune, antenistul s-a prezentat in blugi rupti, cu pletele in vant. Desi nimeni nu se astepta, a trecut testul si a devenit prezentator de stiri la TVR. Nu a trecut mult si s-a tuns. Motivul insa nu a fost vreo constrangere venita din partea sefilor, ci o decizie proprie. De teama sa nu inceapa sa cheleasca odata cu inaintarea in varsta, acesta a renuntat la plete. Parul lui, insa, a ramas intact. In aceste conditii a decis sa revina la lookul lui favorit.

Mihaela Radulescu, foc pe "Acces direct"



Dupa difuzarea ultimului sau interviu acordat emisiunii "Acces direct" si comentariile dure ale jurnalistului Florian Bichir invitat in platou, Mihaela Radulescu s-a simtit din nou lezata si a cerut explicatii lui Madalin Ionescu. Cristian Brancu a scris pe blogul personal ca Madalin Ionescu a fost nevoit sa-i trimita Mihaelei doua CD-uri cu inregistrarea emisiunii, ca sa-i dovedeasca divei ca nu a fost criticata in emisiunea sa. "Nu exista niciun scandal intre mine si Mihaela, insa, am fost informat ca, Dani Otil s-a simtit lezat pentru ca cineva din platou, unde se afla si Cristi Brancu,
l-ar fi facut sarantoc.
Lucru pe care nu l-as fi permis niciodata. Problema cred ca s-a rezolvat de la sine cand inregistrarea a intrat pe post", ne-a declarat Madalin Ionescu. Sursa:www.cancan.ro

Oana Zăvoranu nu se lasă: "Trebuie stârpite nonvalorile!"




Războiul dintre Oana Zăvoranu şi Monica Columbeanu se acutizează pe zi ce trece. Acum, vedeta de la Kanal D este decisă să demaşte şi să "starpească" nonvalorile din showbiz, categorie in care a inclus-o şi pe soţia lui Irinel, cea care a făcut-o să ia foc atunci când a ameninţat-o că ii va scoate emisiunea din grila postului.

“Mă bucur extrem de tare că românii ştiu să discearnă şi că au înţeles că trebuie stârpite nonvalorile, că sunt alături de mine în număr atât de mare, în demersul meu de a termina cu toţi cei care ne invadează ca o molimă. Atât de interesantă va ieşi din această dispută (n.r. - Monica Columbeanu) încât, cu siguranţă, dacă mai are şi doi fani zăpăciţi, i-a pierdut şi pe ăia”, afirmă Querida. Pentru a apărea în emisiunea Oanei, Monica a avut anumite pretenţii financiare, surse din Kanal D spunând că e vorba de 300 de euro. “Dacă-mi cerea mie bani, nu-i primea niciodată. Eventual, eu îi ceream, pentru onoarea de a călca cu 41 al ei la picior prin platoul meu aşa de finuţ şi de elegant. Suma e foarte mare pentru ea, o cheltuială extraordinară, e un efort supranatural pe care l-a făcut emisiunea, nu ştiu dacă ne vom reveni după această pagubă financiară”, mai spune Oana, cu ironie.

Poimâine, la Kanal D,se difuzează emisiunea

Deşi soţia lui Iri a ameninţat că va face tot posibilul ca show-ul Oanei Zăvoranu să nu mai fie difuzat, în această sâmbătă, la Kanal D, este programată chiar ediţia care a provocat tot scandalul, deşi au existat zvonuri conform că-rora postul de televiziune nu va mai prezenta imaginile cu Monica. “În cazul în care nu se difuzează, fragmentele importante tot le voi da pe sticlă, deoarece fanii mei şi oamenii care citesc au dreptul să vadă exact cum s-au petrecut lucrurile pentru a fi şi mai mult de partea mea. Oricum, un post îşi susţine şi-şi apără vedeta”, încheie Oana.

S-a certat şi cu Mihai de la HI-Q

După Monica Columbeanu, alte persoane publice părăsesc platoul emisiunii “Pact cu diavoliţa” în timpul filmărilor. De aceasta dată, e vorba de membrii trupei Hi-Q, revoltaţi de surpriza erotică pregătită de Oana Zăvoranu.

Mihai (foto) a fost invitat să se aşeze pe un pat imens, moment în care o stripteuză îşi face apariţia, dansează şi rămâne topless în faţa solistului. Acesta s-a supărat şi din acest motiv a părăsit imediat studioul, alături de colegii lui de trupă. Sursa:www.libertatea.ro

«Fănica, te iubesc!»





Declaraţia de dragoste făcută de Florin Salam a dat startul superconcertului de ieri, dedicat soţiei sale.

Florin Salam a susţinut, aseară, la Sala Polivalentă, mult-aşteptatul concert "Lumea mă iubeşte", eveniment muzical dedicat soţiei sale, Ştefania. Peste 7.000 de persoane au venit să-l asculte şi să-l încurajeze pe cântăreţ, să-i fredoneze melodiile deja cunoscute şi să le înveţe pe cele mai noi, compuse în perioada de după dispariţia soţiei sale.

Florin a avut o intrare în scenă mai ceva ca un superstar, el coborând cu o macara, exact ca Michael Jackson în show-urile sale, fiind îmbrăcat în haine create de Cătălin Botezatu şi de Adina Buzatu. Aplauzele nu s-au lăsat deloc aşteptate nici înainte şi nici în timpul concertului, fanii demonstrându- şi astfel susţinerea lor şi cât de mult au aşteptat revenirea sa pe scenă.

La eveniment au mai participat, alături de Florin Salam, Loredana Groza, Adrian Minune, Raluca Drăgoi şi fratele său, cântăreţul Iulian. Sursa:www.libertatea.ro

Eleva-amantă nu-l vrea de bărbat!


Povestea de dragoste dintre doctorul Iulian Carp, director de ingrijire la Spitalul CFR Iaşi, şi Corina, o elevă in varstă de 18 ani, s-a transformat intr-o adevărată telenovelă. După ce bărbatul a anunţat că divorţează de femeia ce i-a fost alături 10 ani, amanta Corina le-a mărturisit prietenelor că nu-l vrea de bărbat.

Corina Bacalum, adolescenta care i-a sucit minţile directorului de spital, e elevă la Şcoala Waldorf din Iaşi, ştie cinci limbi străine şi a făcut teatru din clasa a doua. Învaţă în aceeaşi clasă cu surorile sale, fetele fiind triplete. Colege ale Corinei au susţinut că adolescenta nu s-a gândit nici o clipă să îşi lege viaţa de directorul de la Spitalul CFR. “Corina a spus că este mult prea tânără pentru căsătorie. Şi, în plus, relaţia dintre ei nici nu prea mergea. În ultima perioadă se certau foarte des, am înţeles că el era foarte gelos”, a povestit o prietenă a Corinei. Pe de altă parte, apropiaţii directorului Carp au încercat să-l convingă să renunţe la relaţia cu puştoaica, explicându- i că adolescenta vrea doar o aventură. Medicul e căsătorit de 10 ani, soţia lui fiind asistentă la Spitalul de Boli Cardiovasculare. Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats