miercuri, 8 aprilie 2009

Viorel Lis a avut o discutie lamuritoare cu "sotia" dupa ce aceasta a fost agatata noaptea de un pusti/"Oana mi-a spus ca tot pe mine ma iubeste"



Fostul primar al Capitalei a discutat cu iubita sa despre incidentul in care a fost implicata atunci cand si-a facut cumparaturile noaptea la un magazin. Oana i-a spus "sotului" ei ca nu a cedat avansurilor pustiului care a vrut sa o sarute pe gura.


Viorel Lis ne-a declarat, ieri, ca are incredere in partenera lui de viata, mai tanara cu 33 de ani, care acum cateva zile a fost abordata de un barbat care intentiona sa obtina de la ea numarul de telefon. "Imi place ca ma tine la curent cu tot ce i se intampla. Mi-a povestit totul, chiar din acea seara, cu o zi inainte de aparitia fotografiilor din CANCAN. Stiu ca se afla noaptea la un magazin, i-a cazut o fructa si un tip i-a ridicat-o, apoi a urmarit-o pana la masina ca sa-i ia numarul de telefon. Se mai intampla ca Oana sa fie abordata de barbati, dar nu am nici o problema cu asta. Este o femeie frumoasa si, ca barbat, inteleg", ne-a declarat, sigur pe el, fostul primar general al Capitalei.
Viorel Lis isi disculpa in totalitate partenera de viata, considerand chiar ca aceasta a cazut intr-o "capcana". "Nu mi s-a parut insa reala faza cu telefonul. Care barbat vine si arunca telefonul in masina celei pe care incearca sa o cucereasca? Cred, din cate mi-a povestit Oana, ca intalnirea a fost de fapt un test, aranjat de ziar. Si sunt mandru ca l-a trecut", ne-a declarat, razand, Lis.
Miercuri seara, paparazzii CANCAN au surprins-o pe Oana in timp ce a fost abordata, la iesirea dintr-un supermarket de pe bulevardul Decebal din Capitala, de un tanar insistent care i-a cerut numarul de telefon sau macar id-ul de messenger. Flatata, blonda a discutat cu el cateva minute, in fata magazinului, pe drumul pana la masina si prin geamul deschis al automobilului si s-a lasat chiar sarutata pe obraz de admirator. Sursa:www.cancan.ro

Sotia lui Irinel Columbeanu Si-a facut o ecografie abdominala la o clinica de lux din Capitala/Moni, la control pentru sarcina



Ieri, in jurul orei 14.00, Moni, insotita de mama si fiica ei, a trecut pragul clinicii Esthera din zona Dorobanti. Inainte ca fiica ei sa intre in cabinetul ecografistului, soacra lui Irinel Columbeanu si-a exprimat dorinta de a mai avea o nepotica.


Monica Columbeanu a facut, ieri, o ecografie abdominala pentru a afla daca este sau nu insarcinata. In jurul orei 14.00 Bentley-ul sotiei lui Iri a parcat in fata clinicii Esthera de pe strada Washington. Moni a venit la control insotita de mama, fiica si soferul ei. Desi avea programare la ora 13.30, aceasta s-a vazut nevoita sa mai astepte, ecografistul fiind chemat pentru o urgenta. Monica a intrat in cabinetul doctorului Ion Bacan abia in jurul orei 14.30 pentru a primi confirmarea sarcinii pe care o suspecta. Se pare ca inainte de consult aceasta a solicitat maxima confidentialitate asupra rezultatului. Si, cu toate acestea, mama Monicai
s-a dat de gol rostindu-si gandurile cu voce tare. Imediat ce fiica sa a trecut de usa pe care scria "Ecograf", pacientii prezenti pe culoar au auzit-o spunand: "Doamne, mama, de i-ai mai face o surioara Irinei".

S-a relaxat dupa ce a aflat rezultatul


Surse din interiorul clinicii ne-au relatat faptul ca, dupa ecografie, Moni a solicitat un masaj de relaxare, care a mai retinut-o in clinica inca o ora. In tot acest timp micuta Irina a tras un pui de somn in masina pazita indeaproape de soferul Voicu, dupa ce, putin mai devreme, cei doi facusera o plimbare in parc. Moni si mama ei au parasit clinica dupa ora 16.30. In ciuda faptului ca nu a trecut mult de cand a declarat ca nu este pregatita sa ramana insarcinata cu al doilea copil, argumentand prin faptul ca doreste sa-si consolideze cariera, iata ca lucrurile par sa se fi precipitat. Dupa evenimentele de ieri varianta ca visul lui Irinel de a deveni din nou tata sa se implineasca devine posibila. Sursa:www.cancan.ro

Celebrul Ari Shamai a anuntat ca vine la Bucuresti/Avocatul asasinului lui Yitzhak Rabin vrea sa-l apere pe Gigi Becali!


Aparatorul israelian a cerut sa aiba o intalnire cu finantatorul Stelei in arestul Directiei Cercetari Penale "Armatei" de avocati romani care il reprezinta pe miliardarul Gigi Becali i s-ar putea adauga inca un avocat celebru, insa din Israel. Este vorba despre Ari Shamai, cel care l-a aparat si pe ucigasul fostului premier Yitzhak Rabin.



Shamai s-a oferit sa vina in Romania cat mai repede posibil si sa poarte o discutie in arestul Directiei Cercetari Penale cu Gigi Becali, pentru a stabili un plan de contraatac fata de acuzatiile aduse afaceristului de catre procurori. In mod normal, daca Becali va accepta, Shamai ar trebui sa ajunga la Bucuresti cel mai tarziu maine. Practic, avocatul nu cere niciun ban, insa a aflat de la prieteni de-ai lui din Romania despre ilegalitatile comise in dosar si este decis sa-l apere pe miliardar.
In Israel, numele lui Ari Shamai este foarte cunoscut. Avocatul i-a avut clienti, printre altii, pe ex-ministrul Energiei din Israel, Gonen Segev, dar si pe Yigal Amir, ucigasul fostului premier Yitzhak Rabin.

Mai are trei sanse sa iasa din arest!


Altfel, desi decizia Tribunalului Bucuresti prin care s-a hotarat ca Gigi Becali sa ramana in arest este definitiva, omul de afaceri mai pastreaza totusi trei modalitati prin care poate scapa din detentie.
Una dintre ele este eliberarea pe cautiune, practica utilizata insa rar in Romania. Judecatoria Sectorului 1 poate decide asadar eliberarea latifundiarului din Pipera contra unei sume ce poate ajunge si la cateva sute de milioane de lei vechi. In acest caz, Becali ar ramane doar cu alte interdictii, precum cea privind imposibilitatea de a parasi tara sau chiar localitatea.
O a doua modalitate este eliberarea provizorie sub control judiciar, caz in care finantatorul Stelei ar fi obligat sa se prezinte in fata autoritatilor de fiecare data cand este chemat. De asemenea, Becali poate scapa din arest si daca Judecatoria decide inlocuirea masurii arestarii preventive cu interdictia de a nu parasi localitatea.

S-a spovedit in arest


Un preot a fost, ieri, la arest pentru a-l spovedi pe finantatorul Stelei si pentru a vorbi cu acesta. Potrivit Newsin, preotul nu a vrut sa isi dea numele sau sa spuna din ce parohie e "pentru a nu avea probleme".

A aparut "tunsoarea Becali"



Un tanar din Corabia a gasit o metoda mai putin obisnuita prin care sa-si arate solidaritatea fata de patronul Stelei. Acesta s-a dus la frizer si si-a facut o tunsoare iesita din comun. Mai exact, el si-a scris pe cap numele "Becali". Sursa: www.cancan.ro

A discutat Si cu National TV/Patruleasa isi cauta de lucru pe la usile Televiziunilor


Fosta prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1 si-a planuit plecarea. Cu aproape doua saptamani inainte de a-si da demisia din Baneasa bruneta a facut o vizita in Politehnica.

Decizia de a rupe contractul cu postul Antena 1 i-a apartinut intr-o masura destul de mare Simonei Patruleasa. Presiunea care se punea in ultimul timp pe umerii sai, in special prin prisma conflictelor cu colegii a caror protagonista a fost, a erodat rabdarea brunetei. Intr-un moment de tensiune aceasta si-a depus demisia, chiar daca dupa plecarea de la Antena 1 a ramas pe drumuri. Si totusi planul nu era acesta. Se pare ca, inainte de a demisiona, bruneta a incercat, fara prea mult succes, sa-si gaseasca un alt loc de munca unde sa se transfere fara sa fie nevoita sa faca o pauza prea lunga. Printre optiunile sale s-a numarat si televiziunea fratilor Micula, la usa careia a batut cu ceva timp inainte de a-si prezenta demisia de la Antena 1. In urma cu aproape doua saptamani Simona Patruleasa a fost vazuta intrand in sediul postului National TV, in parcul Politehnicii, iar vizita ei s-a repetat. Potrivit surselor din interiorul televiziunii, aceasta a avut o discutie de principiu cu bosii de acolo, din care a reiesit ca este dispusa chiar sa se reprofileze pe divertisment. Tratativele nu au avut insa niciun rezultat concret, potentiala colaborare ramanand suspendata.

O inlocuieste pe Catrinel Sandu?



Una dintre variante ar fi realizarea unei emisiuni estivale. Pana acum Catrinel Sandu (foto mic) venea special din America pentru a modera un astfel de show la National TV. Avand in vedere ca peste aproximativ patru luni blonda va deveni mamica, postul ei ramane vacant. In ceea ce priveste jurnalele, surse din post sustin ca bugetul redactiei de stiri a avut de suferit in ultimul timp, iar cei din conducere se gandesc chiar la anularea jurnalului de pranz. In aceste conditii angajarea Simonei in echipa principalului buletin informativ nu pare o varianta viabila, desi au aparut deja primele zvonuri in acest sens.

Sursa:www.cancan.ro

A dat declaratii timp de doua ore/Mihaela Radulescu, audiata la politie




Mihaela Radulescu a fost interogata, ieri, timp de doua ore, de ofiterii Sectiei 26. Politistii au vrut sa afle care este punctul de vedere al vedetei TV fata de incidentul in care a fost implicata la jumatatea lunii martie, in urma caruia pe numele ei a fost declansata o ancheta penala.


Acuzata oficial de furt, diva a venit, ieri, la Sectie 26 dupa ce a fost citata de anchetatori. Mihaela a ajuns la politie in jurul orei 14.15, cu un autoturism de teren Volkswagen Touareg, insotita doar de sofer. Imbracata lejer, dar cu un zambet fortat, vedeta Antenei 1 a stat de vorba cu politistii pana la ora 16.00. Surse apropiate anchetei ne-au spus ca, intr-o prima faza, discutia cu vedeta a fost "de acomodare", pentru ca aceasta sa se relaxeze, dupa care s-a intrat direct in subiect si a fost rugata sa-si aminteasca exact ce s-a intamplat in fata "Rin Hotel", unde, in martie, a fost implicata intr-un scandal monstru cu o echipa de paparazzi, angajati ai unui cotidian central. La momentul respectiv, Mihaela Radulescu a luat mai multe bunuri din masina gazetarilor si a distrus legitimatia de serviciu a soferului. Martor al incidentului, iubitul Mihaelei, Dani Otil, a chemat politia. Anchetatorii au considerat atunci ca diva este suspecta de furt si distrugere, iar ziaristii de agresiune, in conditiile in care iubita lui Otil s-a plans ca soferul ar fi vrut s-o calce cu masina.
Ulterior, ofiterii implicati in ancheta au stabilit ca, daca Mihaela a comis intr-adevar o infractiune, aceasta nu este furt, ci talharie, in conditiile in care a folosit violenta. Noua incadrare a faptei ar putea insa sa o trimita pe vedeta direct la inchisoare, in conditiile in care talharia este considerata o fapta foarte grava, care in forma cea mai simpla se pedepseste cu trei pana la 18 ani de inchisoare.
In acest context, Mihaela Radulescu s-a prezentat la sectie cu lectia bine stiuta. Ea a recunoscut ca a luat bunurile ziaristilor, insa a mentionat ca a facut asta pentru a putea sa le predea politistilor si sa dovedeasca astfel faptul ca a fost agresata atunci cand i s-au facut fotografii fara acordul ei. In plus, si-a mentinut declaratiile in ce-i priveste pe angajatii ziarului, despre care sustine ca au atacat-o.
In continuare, sunt asteptati la audieri gazetarii implicati in scandal si Dani Otil, care are calitatea de martor.Sursa:www.cancan.ro

O va chema tot Ciumac, in ciuda opozitiei vehemente a sotului/ Magda i-a "arestat" numele lui Tolea!


Magda Ciumac este, de ieri, o femeie libera. Magistratii Judecatoriei Sectorului 3 au pronuntat divortul de luptatorul Tolea Ciumac, inchis in Penitenciarul Rahova pentru o condamnare de patru ani de inchisoare.


Magda va purta si de acum inainte numele Ciumac, cu toate ca fostul ei sot s-a opus vehement, acum doua zile, la ultimul termen al procesului. De obicei, judecatorii refuza pastrarea numelui in cazul opozitiei celuilalt sot, dar in cazul vedetei OTV s-a facut o exceptie, dupa ce ea a argumentat ca s-a consacrat in "showbiz" drept Magda Ciumac, iar pierderea numelui i-ar aduce prejudicii de imagine. Divortul a fost pronuntat din culpa comuna, adica din vina ambilor soti, pentru ca atat Tolea, cat si Magda se acuzau reciproc pentru mariajul esuat. Copilul fostului cuplu, Sasa, a ramas in grija mamei sale, au mai decis magistratii, iar Tolea nu va plati pensie de intretinere, intrucat detinutii nu au venituri. Fostii soti nu si-au incheiat insa toate socotelile, pentru ca Tolea este hotarat sa faca apel, ca sa-si ia numele inapoi. In plus, la jumatatea acestei luni va avea loc si procesul de partaj. Sursa:www.cancan.ro








Loredana Groza a pus mana pe o colaborare de senzatie/Lucreaza cu producatorul lui J.Lo



Peter Wade (medalion), omul din spatele celebrei Jennifer Lopez, a acceptat sa mixeze cel mai nou album al romancei. Daca astfel de asocieri se fac pe bani grei, Lori a avut norocul ca proiectul ei sa fie pe placul americanului.

Cel mai recent album al Loredanei Groza, al carui nume este inca secret, e pe maini bune. Cel care ii va mixa piesele este nimeni altul decat reputatul producator, Peter Wade, omul care din 1999 este in spatele celebrei Jennifer Lopez. In mod surprinzator, insa, Wade nu a perceput un onorariu astronomic pentru participarea lui la definitivarea albumului, ci a acceptat jobul pentru simplul fapt ca i-a placut ideea. "Se stie ca, in general, cand vrei sa inregistrezi cu nume mari, trebuie sa platesti bani grei. E ca la supermarket - ai zece milioane, canti cu Madonna. In cazul meu, lucrurile s-au intamplat diferit... Se poate sa ai o idee extraordinara de cantec care sa le placa si atunci, colaborarea este bazata pe un altfel de schimb, nu unul financiar. La New York ai mult mai multe oportunitati decat aici", a declarat Lori. Aceasta i-a povestit Roxanei Cantemir, finalista concursului "Marea Profmizare", care are sanse reale sa se aleaga cu un job la Pro FM, cum a ajuns producatorul lui J.Lo sa-i asculte ideile. "Pentru noul album am colaborat si cu Dru Klein, un cunoscut producator roman care s-a stabilit de multa vreme in NY., Impreuna cu el am ajuns la Peter Wade. I-a placut aat de mult proiectul meu incat, in ciuda faptului ca nu mai mixeaza, a facut-o pentru mine. Studioul unde mixez acum e studioul unde au tras si cei de la Black Eyed Peas sau Justin Timberlake", a povestit mandra Loredana. Albumul care va fi lansat in aceasta primavara va fi de impact pe piata muzicala romaneasca. Pe langa faptul ca e mixat de Wade, cuprinde un duet cu Joe Lynn Turner, fostul solist Deep Purple, iar printre instrumentistii care au acompaniat-o se numara si basistul lui Britney Spears. Sursa:www.cancan.ro

Unul dintre componentii trupei Parazitii l-a pastrat in geam pe handbalistul "Pasarila"/Ombladon nu l-a uitat pe Marian Cozma



Urmele lasate de moartea tragica a handbalistului Marian Cozma continua sa fie extrem de vizibile. Printre persoanele care au trecut cu greu peste acest moment se numara si unul dintre componentii trupei hip-hop Parazitii.

Ombladon, caci despre el este vorba, a ales sa isi faca publice regretele fata de moartea lui Marian Cozma, zis si "Pasarila", si a gasit o modalitate prin care sa determine si alte persoane sa isi aduca aminte de tragicul incident.
Paparazzii CANCAN l-au surprins pe celebrul hip-hop-er in trafic in timp ce se afla la volanul Mercedesului sau. Desi au trecut aproximativ doua luni de la disparitia sportivului, Ombladon are lipite pe geamurile masinii sale doua afise in memoria lui Marian Cozma. Pe langa chipul lui Cozma, pe ambele afise este scris "Nu te vom uita niciodata". Reamintim ca handbalistul Marian Cozma, component al echipei nationale, a murit la doar 26 de ani dupa ce, la inceputul lunii februarie, a fost injunghiat mortal intr-o discoteca din localitatea maghiara Veszprem.Sursa:www.cancan.ro

Celebrul jurnalist are o admiratoare care se tine scai de el/ Dan Diaconescu, bombardat cu scrisori de amor


Patronul OTV face victime in randul telespectatoarelor sale. De o buna perioada de timp, in cutia sa postala, Dan Diaconescu a inceput sa gaseasca scrisori de dragoste expediate de o admiratoare secreta. Dezvaluirea a fost facuta chiar de bossul de la OTV care a marturisit la "Fitze cu Dezbracatu'", in editia care va difuzata, marti, 14 aprilie, la Prima TV, ca este "victima" unei pasiuni pe care nu o impartaseste.

In cei zece ani de cand se lauda ca prezinta seara de seara, de luni pana duminica, cel putin opt ore pe zi, la OTV, emisiunea "Dan Diaconescu direct", jurnalistul a reusit performanta de a ajunge, la propriu la inima fidelilor sai telespectatori, facand victime in randul reprezentantelor sexului frumos. Una dintre acestea a intrecut, insa, orice limita si, dupa o investigatie amanuntita in urma careia a aflat adresa exacta, unde locuieste Dan Diaconescu, a inceput sa-i trimita acestuia scrisorele de amor. La inceput, Diaconescu a incercat sa treaca cu vederea toana admiratoarei sale, sperand ca, intr-o zi, aceasta sa se plictiseasca si sa puna punct declaratiilor sale de dragoste. Insa, cu fiecare scrisoare sosita pe adresa lui fostul jurnalist a inceput sa inteleaga ca este o treaba extrem de serioasa si ca, fara voia sa, a nascut o pasiune pe care nu numai ca nu o poate controla, dar nici nu are idee cum sa-i puna capat. Intelegatoare, Emi, femeia cu care acesta este impreuna de peste 15 ani, a stiut din prima clipa ce primeste otv-istul in cutia de scrisori, iar dupa o perioada chiar i-a sugerat acestuia sa nici nu mai deschida plicurile rozalii. Ceea ce otv-istul a si facut, dupa cum a povestit in emisiunea "Fitze cu Dezbracatu'" de la Prima TV. Este cea de-a doua aparitie a lui Dan Diaconescu la un alt post de televiziune fata de cel la care presteaza seara de seara, in ultimul timp acesta avand aparitii episodice si la Euforia TV, in cadrul unor emisiuni mondene, in timpul carora vorbeste despre anumiti subiecti din showbizul autohton.

Eva Kent de la un "pacatos" la un "dezbracat"



Tot in editia din 14 aprilie, Catalin Dezbracatu' o va avea ca invitata in platou pe Oana Oprea alias Eva Kent, ex-asistenta lui Dan Capatos. Fosta starleta porno va povesti cu lux de amanunte de ce a renuntat la colaborarea cu trustul din Baneasa si va vorbi in premiera despre negocierile pe care le poarta cu alte posturi de televiziune autohtone care si-o doresc in ograda lor. Sursa:www.cancan.ro

Fostul component de la O-Zone revine in tara/Dan Balan face Pastele la Tania Budi



Bataia pe care si-a luat-o Rihanna de la iubitul sau Chris Brown la inceputul acestui an ne-a privat de bucuria de a-l vedea pe Crazy Loop, alias Dan Balan, pe scena premiilor Grammy de la Los Angeles, ce au avut loc pe 8 februarie. Cantareata a fost nevoita, dupa cum se stie, sa stea in spital pe perioada desfasurarii premiilor.

Chiar daca a ratat sansa de a face un duet cu una dintre cele mai in voga cantarete din SUA, Dan Balan a avut totusi parte de portia sa de celebritate, fiind invitat de seama atat al ceremoniei, cat si al petrecerilor aferente la care au luat parte cele mai celebre nume din showbizul mondial.
Ex-componentul trupei
O-Zone revine insa zilele acestea in tara pentru o serie de concerte a caror regie a fost conceputa in Statele Unite. Vineri, 17 aprilie, chiar in Saptamana Mare, vedeta de peste Prut va concerta in renumitul club Crush din Constanta, club care apartine fostei vedete de televiziune Tania Budi. "Este al doilea show marca Crazy Loop pe care il organizam la Crush si in nici un caz ultimul, intrucat Dan face spectacol la nivel profesionist si are un succes de public colosal", ne-a declarat vedeta. Sursa:www.cancan.ro

A fost la inmormantarea soacrei unui prieten/Banica Jr. a intrat in gura groparilor



Sotul Andreei Marin nu isi lasa prietenii la greu. Ieri Stefan Banica Jr. i-a fost alaturi actorului Dan Cocis, care si-a condus soacra pe ultimul drum. Prezenta artistului la cimitirul Pipera a fost imediat observata de un angajat, care l-a comentat cu colegii sai nu tocmai de bine.

In numele prieteniei care il leaga de Dan Cocis, de pe vremea cand au jucat impreuna in filmul "Liceenii Rock?n?roll", prezentatorul emisiunii "Dansez pentru tine" a participat la ceremonia funerara ivita in familia prietenului sau. Mama Oanei, sotia lui Dan Cocis, a fost inmormantata ieri in prezenta rudelor si a prietenilor apropiati. La cimitir si-a facut aparitia, printre altii, si vedeta Prima TV Virgil Iantu. Stefan Banica Jr. a fost imediat luat in colimator de un gropar, care nu s-a abtinut de la comentarii, spunand: "Ia uite-l si pe asta! Vine la inmormantarea unor prieteni, dar pe la tatal lui nu trece deloc". Actorul Stefan Banica a decedat in mai 1995. Sursa:www.cancan.ro

O alta domnisoara "atenteaza" la fotbalist/Mitea a mers la film cu o bruneta sexy



Jucatorul lui Mircea Rednic a fost vazut intr-un centru comercial din Bucuresti alaturi de o tanara extrem de atragatoare, alta decat cea in compania careia fusese surprins la mijlocul lunii martie de paparazzii CANCAN.


Dupa relatiile cu Raluca de la Bambi si cu Dora, viata sentimentala a talentatului mijlocas dinamovist a trecut in plan secund pentru acesta, el preferand sa se dedice mai mult sportului pe care il practica. Totusi, recent, Mitea a fost fotografiat de fotoreporterii CANCAN, in timp ce iesea dintr-o cafenea de fite impreuna cu o superba bruneta, Corina Huma, care a candidat in trecut la concursul "Ucenika" organizat de emisiunea "Neata cu Razvan si Dani". Intalnirea dintre cei doi nu a condus insa la o relatie, drept pentru care Mitea s-a reorientat. Astfel, in cursul serii de luni, fotbalistul a fost zarit mergand la film in Mall Vitan alaturi de o alta bruneta focoasa, pe nume Sandra. Dinamovistul, alaturi de care se mai aflau doi prieteni, a vrut sa o impresioneze pe tanara cu pelicula "Fast and Furios 4". "Cainele" nu a uitat de meciul cu Craiova de astazi si si-a luat un meniu moderat, format din nachos si ceai de lamaie. Pana sa intre in sala de cinema, bruneta l-a incalzit pe Mitea cu un sarut tandru.
Contactat de CANCAN, fostul "lancier" a subliniat ca lucrurile intre el si Sandra se afla, deocamdata, la inceput: "Nu este ceva serios momentan. Am fost doar la un film. Am baut un suc impreuna, dar ce va fi in viitor nu putem sti", a spus mijlocasul. Sursa: www.cancan.ro

Ofiterii IGPR, jefuiti de trei bulgari inconstienti/Au fost prinsi hotii care au pus "pisica" pe bancomatul IGPR



Trei bulgari au fost prinsi, luni, de politistii bucuresteni ai Brigazii de Combatere a Crimei Organizate dupa ce au plasat un dispozitiv de copiere a cardurilor chiar pe bancomatul montat pe zidul Inspectoratului General al Politiei. Este pentru a doua oara cand bulgarii ataca in acest mod Politia Romana.


Ofiterii BCCO au fost anuntati, luni, ca trei indivizi au pus o "pisica" pe ATM-ul Politiei Romane. Bulgarii erau intr-un autoturism Alfa Romeo si supravegheau atent bancomatul. Dupa cateva ore de filaj anchetatorii i-au retinut pe cei trei si au demontat instalatia artizanala de pe aparat. Bulgarii erau urmariti de mai multa vreme, mai ales ca acestia sunt banuiti ca, la jumatatea lunii februarie, au mai pus o data pisica pe bancomatul IGPR, fapt relatat in exclusivitate de CANCAN.
Potrivit anchetatorilor, cei trei bulgari fura de mai multa vreme de pe cardurile romanilor si au provocat un prejudiciu important. "Banuiam ca avem de aface cu niste bulgari pentru ca, in cazul mai multor sesizari, banii fusesera extrasi la Silistra si Varna. Toti trei sunt din Silistra", au afirmat surse din cadrul BCCO.
In timpul anchetei bulgarii au refuzat sa dea declaratii scrise, dar au mentionat ca nu stiau ca bancomatul in cauza este montat pe cladirea Politiei Romane din Soseaua Stefan cel Mare.Sursa:www.cancan.ro

Povestea incredibila a sotului romancei ucise in Italia/Salvat de la moarte de portofel


Tiberiu Sutic, sotul Andreei, botosaneanca de 24 de ani impuscata mortal de patronul italian, povesteste cosmarul prin care a trecut si cum soarta a vrut ca el sa supravietuiasca, salvat de portofelul care a blocat glontul destinat lui. Andreea va fi condusa, astazi, pe ultimul drum de catre sotul ei, rude prieteni si fetita de patru ani care inca mai asteapta ca mama sa se faca bine.

"Am plecat in Italia ca sa ne intoarcem, nu sa ramanem acolo. Am vrut o viata mai buna pentru familia mea...", declara socat de cum soarta s-a intors impotriva lor in doar cateva clipe. Dupa ce i-a tinut sotia sechestrata in pizzerie, incercand sa o violeze, patronul acesteia, Giacomo Attolini, a incercat sa cumpere tacerea sotilor Sutic cu 1.000 de euro, sperand ca asa ii va convinge sa-si retraga plangerea. Furios ca a fost refuzat, italianul a decis sa-i impuste. "Ne-am intalnit intr-o cafenea (...) Am stat la o cafea, am discutat. El atunci a scos 1.000 de euro si voia sa ni-i dea pentru a ne retrage plangerea, pentru ca aflase de la organele de politie de acest lucru, insa l-am refuzat, i-am spus ca nu am nevoie de banii lui si ca vrem sa se faca dreptate. Am iesit din cafenea si ne-am indreptat spre masina. El a scos o borseta din masina lui si a spus ca decat sa faca intre cinci si sapte ani pentru tentativa de viol, mai bine face pentru omor. A scos pistolul si ne-a impuscat pe amandoi. Sotia a cazut la pamant. La mine, glontul a ricosat de la portofel. Copilul nostru era in masina, a vazut totul", a marturisit sotul Andreei cu lacrimi in ochi. Tanara va fi inmormantata, astazi, in cimitirul Pacea, din Botosani.Sursa:www.cancan.ro

Derby In pielea goala la Craiova/Piticul-porno: "Vreau sa tavalesc niste dinamoviste XXX"


Dupa ce a facut furori in filmele pentru adulti, Iulian Barbu incinge atmosfera inainte de meciul Universitatea - Dinamo, amenintand starletele care simpatizeaza formatia "cainilor rosii".


Suporter infocat al Universitatii Craiova, Piticul-porno nu va lipsi astazi din tribunele stadionului "Ion Oblemenco". Nu va risca o descindere in mijlocul galeriei, ci a ales sa urmareasca partida de la tribuna a doua,
intr-un loc din care poate vedea bine desfasurarea ostilitatilor din teren. "Voi sta la tribuna a doua, acolo unde este stema clubului. De acolo ai o vizibilitate foarte buna. Ma voi duce cu prietenii si va spun ca vom fi prezenti in numar mare, pentru a-i incuraja pe "alb-albastri"", a afirmat Iulian Barbu, care nu concepe ca oltenii sai sa piarda. "La infrangere nici nu ma gandesc, iar victoria o vom sarbatori chiar de la fluierul final pana in zori, cu toata gasca", spune vedeta porno. Aceasta a planuit si o revansa pentru infrangerile suferite in ultimii ani de favoriti in fata trupei din "Stefan cel Mare": "Din ce stiu eu, o parte din actritele filmelor XXX sunt dinamoviste si, sincer, chiar mi-as dori sa fac un film cu ele si sa simt ca ma razbun". Chiar daca ati fi tentati sa credeti ca nu se pricepe la acest sport, Iulian dezvaluie ca joaca fotbal cu regularitate, in fiecare miercuri, la sala, iar pentru Nicolo Napoli are un mesaj: "Eu as fi defensiv, fiindca Dinamo are o echipa periculoasa".

"As juca intr-un film cu fratii Costea"


Iulian Barbu se declara fan infocat al vedetelor din Banie. Despre cei doi Costea spune ca i-ar fi placut sa-i aiba ca parteneri intr-un film XXX. "Daca fratii Costea nu ar fi fost fotbalisti, ci actori de filme porno, cred ca as fi jucat cu ei intr-o productie pentru adulti, desi sa stiti ca nu e usor, trebuie sa dai probe si dupa aceea vezi daca esti acceptat", spune vedeta. Sursa:www.cancan.ro

Au Inchiriat clubul pentru doua ore/Stelistii s-au incins la biliard si carti dupa ce au citit Cancan




Ochirosii a fost cel mai infocat fan al cotidianului, in timp ce grecul Kapetanos a lovit bilele mai ceva ca mingea cu fruntea.

Patronul lor a mai primit o lovitura luni seara. Va mai sta cel putin cateva zile in arest. Steaua trebuie sa mearga, insa, mai departe. Jucatorii vor titlul pentru Gigi Becali al lor. Ieri dimineata, trupa lui Marius Lacatus a iesit sa se destinda. Pe jucatori ii astepta meciul cu Pandurii. Oficialii "ros-albastrilor" s-au "invartit" repede de un club, la periferia orasului Targu Jiu. L-au inchiriat pentru doua ore, astfel incat clientii obisnuiti ai acestuia au fost nevoiti sa-i vada pe fotbalisti de la distanta. Ochirosii nu s-a aruncat sa ia tacul. A preferat, pentru inceput, sa rasfoiasca ziarul nostru, mai ales ca intr-una dintre paginile acestuia Kapetanos vorbea despre sansa pe care a risipit-o, fara voia lui, de a trage la titlul de golgheter. Grecul a fost pragmatic, asa ca pe teren. S-a bagat direct la masa si a lovit bilele chiar mai bine decat mingea cu fruntea. Stelistii au facut repede doua tabere: una interesata de biliard, cealalta, in frunte cu Ovidiu Petre, de jocul de carti. Lacatus nu a vrut sa le stea ca un ghimpe elevilor lui si s-a retras intr-un separeu. Ogararu si secundul Pedrazzini au iesit pe terasa, unde au incins celularele. Dupa aproximativ doua ore, stelistii au parasit clubul, nu inainte de a imparti autografe. Sursa:www.cancan.ro

Un paharel alunga plictiseala deputatilor/Adomnitei, la bere inainte de munca



Ex-ministrul Educatiei Cristian Adomnitei apreciaza o bere rece, mai ales daca afara sunt in jur de 24 de grade, asa cum s-a intamplat, ieri, in Capitala, in jurul orei 12.00, atunci cand acesta a fost surprins pe terasa fostului Hotel Bucuresti, unde este cazat.

Nemultumit probabil ca adrenalina nu mai este aceeasi, in parlament si opozitie, daca este sa o compari cu ministeriatul, liberalul, ca orice barbat, nu s-a multumit cu un singur pahar de bere, fie ca a fost cu alcool sau nu, mai ales ca a avut si companie, un coleg deputat, tot din PNL. Acesta din urma parea mai binedispus, spre deosebire de Adomnitei, care era vizibil plictisit. Abia venise din Suceava, unde si-a lasat sotia, pentru a fi prezent la Parlament. Pentru ca era luni, la pranz si urma ca la 15.00 sa inceapa lucrarile la Parlament, pe terasa au tot trecut din alesii din teritoriu. Unul chiar s-a oprit sa schimbe cateva vorbe cu "ministrul", fin cunoscator al calitatilor berii. Dupa o pauza binemeritata, probabil tocmai pentru a capata entuziasm pentru o noua saptamana, Adomnitei a plecat spre Parlament, la munca, fara a se urca insa la volan. Masina lui este la sotie, iar permisul nu e nici el disponibil! I-a fost ridicat, atunci cand a confundat soseaua cu pista de formula unu.Sursa:www.cancan.ro

"Domnul doctor bea espresso cu zaharina"/Ea ii face cafeaua lui Sorin Oprescu



Angelica Gusa sau Angi, asa cum ii spun colegii, s-a angajat la Primaria Capitalei in anul 1986, iar la mana ei au fost, de-a lungul timpului, nu mai putin de 14 edili-sefi.


Femeia lucreaza la Directia Administrativ-Protocol, iar printre atributiile ei se numara si pregatirea in fiecare dimineata a cafelei primarului. Si-a respectat toti sefii, dar recunoaste ca de unii dintre ei a prins mai mare drag. Angi spune ca primarul cel mai haios dintre cei pentru care a lucrat a fost Traian Basescu. "Facea glume cu toata lumea, era mereu cu zambetul pe buze. Ii place cafeaua la ibric", i-a creionat ea portretul celui care, intre timp, a ajuns sa conduca Romania. La polul opus a fost Crin Halaicu, care nu prea stia de gluma. "Era foarte oficial, restul primarilor mai glumeau, dar el nu! Nu bea cafea, ci numai ness, fara zahar", ne-a povestit Angelica Gusa. Despre Viorel Lis isi aminteste ca a fost un primar cu gusturi culinare "deosebite", el fiind un fan al puiului la ceaun cu mujdei de usturoi. "Lis a mancat o data in birou pui cu usturoi, iar apoi a primit in vizita o delegatie, care a strambat din nas din cauza mirosului de usturoi. Nu bea niciodata cafea, ci numai ceai", ne-a marturisit angajata directiei de protocol. In ceea ce-l priveste pe Adriean Videanu, Angelica spune ca era "un primar diplomat si respectuos, caruia ii placea cafeaua la ibric, cu o lingurita de zahar". Actualul edil-sef, Sorin Oprescu, i se pare un barbat "charismatic" si "un primar care este luat in serios de directorii din administratia locala". La capitolul mancare, Oprescu nu este deloc pretentios, "ciuguleste foarte putin si numai de regim, pentru ca are diabet". Cat despre cafea, "domnul doctor prefera espresso lung, cu doua pastile de zaharina."


Lui Traian Basescu ii pregateam cafea la ibric"
Sursa:www.cancan.ro

20.000 de conationali se afla in zona devastata de seism/Cinci romani morti in cutremurul din Italia




Cinci conationali, printre care si doi minori, si-au pierdut viata in cutremurul care a zguduit regiunea Aquila. Conform unui anunt facut de premierul Berlusconi 207 oameni au murit, 178 au fost raniti, dintre care 100 sunt in stare grava, iar peste 100.000 de persoane au ramas fara adapost. Operatiunile de salvare aflate in desfasurare scot la iveala povesti impresionante ale victimelor prinse sub mormanele de daramaturi.


Autoritatile italiene au confirmat decesul membrilor unei familii de romani, al unui minor si al unei femei din Segarcea, astfel incat numarul romanilor victime ale cutremurului din Italia se ridica pana in prezent la cinci, informeaza MAE. Trei membri ai unei familii de romani, formata din tata, mama si fiu, au murit la San Demetrio, in provincia Aquila. Copilul unei alte familii de romani a murit in urma seismului de 6,3 grade pe scara Richter, care a lovit luni dimineata zona din centrul Italiei. Acesta si-a pierdut viata dupa prabusirea unui locas de cult evanghelic. O alta romanca si-a pierdut viata in aceeasi provincie. Dupa incheierea operatiunilor de salvare a supravietuitorilor, de indata ce autoritatile italiene vor autoriza transferul corpurilor neinsufletite in vederea inhumarii, Ambasada Romaniei la Roma va acorda sprijinul necesar, in limita competentelor sale, precizeaza aceeasi sursa. MAE a anuntat ca, in cursul diminetii de ieri, au solicitat sprijinul ambasadei noua cetateni romani plecati din zona afectata de seism, unde se afla 20.000 de romani.

Prinsa 23 de ore sub daramaturi



Odata cu scoaterea victimelor de sub mormanele de daramaturi ies la iveala si povesti impresionante despre tragedia din Aquila. O studenta in varsta de 24 de ani a fost salvata in noaptea de luni spre marti de sub daramaturi, dupa ce a fost blocata timp de 23 de ore sub ruine. Marta Valente, a carei stare de sanatate este stabila, a fost blocata sub daramaturile unei cladiri de patru etaje. "A fost o salvare foarte dificila. Erau grinzi care ar fi reprezentat un pericol si ea avea picioarele blocate", a mentionat Aldo, speologul care a salvat-o. Potrivit acestuia, alte persoane se afla sub daramaturile acestui imobil din centrul orasului Aquila. Seismul violent care a avut loc, luni, in centrul Italiei, cel mai puternic din ultimii 30 de ani, s-a soldat cu moartea a 207 oameni oameni si ranirea altor 178, dintre care 100 sunt in stare grava, potrivit unui bilant prezentat de premierul italian Silvio Berlusconi. Peste 100.000 de persoane au ramas fara adapost. Ieri, la ora pranzului, in zona afectata a fost inregistrata o puternica replica seismica, de 4,4 grade pe scara Richter.

Mama a murit, fiica a supravietuit



Printre vic timele cutremurului din Italia se numara si o olteanca. Adriana Enasoiu, de 46 de ani, din localita tea doljeana Segarcea, lucra ca menajera la o familie de italieni din orasul Aquila. Adriana se afla in Italia impreuna cu fiica sa cea mare, in varsta de 23 de ani, care a scapat cu viata. Romanca mai are doi baieti acasa, la Segarcea, care is i asteapta cu durere mama. "Adriana s-a dus sa munceasca in Italia, pentru ca nu aveam ce manca acasa. A plecat sa faca un ban, dar si-a gasit moartea. Suntem saraci, ca altfel nu pleca", a spus printre lacrimi Elena Dinu (medalion), mama Adrianei. O alta olteanca, prietena cu Adriana, Diana Mitroi, care se afla la munca in Italia, este data disparuta dupa cutremurul din Aquila. Sursa: www.cancan.ro

Revolutie in Moldova/Au ocupat Parlamentul si Presedintia de la Chisinau




Peste 30. 000 de oameni au marsaluit, ieri, pe strazile din Chisinau cerand anularea scrutinului din 5 aprilie, castigat de comunisti. Manifestantii au patruns in cladirile Parlamentului si Presedintiei si au dat foc la mobilier. O tanara a fost ucisa si doi politisti au murit in conflict, iar cel putin 50 de oameni au fost raniti.

Cei peste 30.000 de manifestanti, in cea mai mare parte tineri si, in plus, simpatizanti ai Partidului Liberal-Democrat din Moldova, au scandat lozinci, precum "Jos comunismul", "Jos falsificarea" si "Libertate", au cantat "Ole, ole, Voronin nu mai e!" si au aprins lumanari in fata statuii lui Stefan cel Mare. Unii dintre participantii la miting au aruncat cu oua si hartie igienica in sediul Presedintiei, in timp ce altii au luat cu asalt cladirea Parlamentului, au spart geamurile si au dat foc la mobilier. Portretul sefului statului, Vladimir Voronin, despre care se zvonea, la un moment dat, ca ar fi parasit tara, a fost scos din cladirea Presedintiei si rupt, in vreme ce mai multe dosare si documente au fost aruncate de la ferestrele institutiei. La protest, au participat si mai multi politicieni, care au cerut anularea alegerilor parlamentare de duminica trecuta si repetarea scrutinului. Manifestantii au blocat circulatia pe principala artera a orasului, protestand in fata sediilor Guvernului si Comisiei Electorale Centrale. Cel putin 50 de politisti si manifestanti au fost raniti in timpul confruntarilor, acestia fiind spitalizati. Conform demonstrantilor, o tanara a fost ucisa de fortele de ordine, care au folosit gaze lacrimogene, gloante de cauciuc si chiar dejectii din WC-uri pentru a-i dispersa pe protestatari. Potrivit unor informatii neconfirmate oficial, doi politisti si-au pierdut viata in conflict. Postul public de televiziune, subordonat Guvernului, a prezentat buletinele de stiri, ignorand evenimentele din centrul Chisinaului.

Desi ieri dupa-amiaza se anuntase ca Voronin si cele trei partide ale opozitiei parlamentare au ajuns la un acord privind renumararea voturilor, liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a declarat ca puterea si opozitia nu au ajuns la niciun acord. Aseara, in Piata Universitatii din Bucuresti, peste o mie de studenti romani si basarabeni au manifestat pasnic in semn de solidaritate cu protestatarii din Chisinau. Manifestatii similare au avut loc si la Cluj, Sibiu si Iasi. Sursa:www.cancan.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats