luni, 18 mai 2009

Patru barbati, dintre care unul ar fi copilul unui deputat, au sechestrat-o In masina pe Andreea, dupa care au hartuit alte manechine


Iubita lui Lazarus, luata cu japca




Sambata, in jurul orei 11.00, zece manechine au fost atacate de patru indivizi incoerenti, extrem de duri in gesturi si in limbaj. Printre fetele agresate s-a aflat si Andreea Podara
scu, iubita omului de televiziune Luis Lazarus. Politistii chemati prin apel 112 au fost scuipati si umiliti de cei patru, care au acceptat sa mearga la Sectia 2 sa dea declaratii, abia dupa ce patronul unei spalatorii din zona a apelat la o firma de paza si protectie.


Totul s-au petrecut in jurul orei 11.00 , in apropierea benzinariei OMV din cartierul Baneasa, in imediata apropiere a hotelului Phoenicia. Fetele isi fixasera benzinaria ca punct de intalnire, ele urmand sa mearga pe o strada laturalnica din apropiere la un casting pentru un job. Locuind in zona si fiind familiarizata cu cartierul, Andreea Podarascu a venit cu masina personala, asteptand in imediata apropiere a benzinariei sosirea celorlalte fete. Din senin, patru tineri care pareau sub influenta alcoolului i-au inconjurat autoturismul, iar unul dintre indivizi a reusit sa patrunda in interiorul autovehiculului prietenei lui Lazarus.
In exclusivitate pentru CANCAN, Andreea Podarascu a acceptat sa povesteasca clipele de groaza prin care a trecut. "Unul dintre agresori a intrat in masina si mi-a smuls cheile din contact. Am vrut sa dau telefon, dar mi-a tras mobilul din mana. Ceilalti trei stateau in jurul masinii si incercau sa ma intimideze si sa ma faca sa merg cu ei. Norocul meu a fost ca intre timp au aparut celelalte fete cu care urma sa merg la casting, ele distragandu-le atentia. M-au lasat pe mine si au inceput sa se lege de ele. Am reusit sa-mi recuperez cheile si, desi doi dintre agresori se pusesera in fata mea, am reusit intr-un tarziu sa misc masina. Am mers aproape 50 de metri pana la o spalatorie, unde se refugiasera celelalte fete", a povestit Andreea.



Agresorii i-au scuipat si au aruncat cu suc pe politisti!



Cei patru indivizi nu s-au oprit aici. Au incercat sa intre in spalatoria Charlie din Baneasa, moment in care un paznic din zona si patronul firmei, cunoscut in zona sub apelativul de Don Antonio, au reusit sa ii calmeze cat de cat pe agresori. Intre timp una din fete sunase la politie, iar in circa 30 de minute a aparut un echipaj. De aici povestea a capatat accente tragi-comice. "Politia mi-a dat de inteles ca unul dintre ei este fiul unui deputat. "A avut el o mica problema cu un permis, dar a rezolvat-o imediat. Sunt si ei un pic beti, se intampla", mi-a spus unul dintre oamenii legii. Ceea ce mi s-a parut socant este ca, in momentul in care au vazut aparitia echipajului, cei patru au inceput sa devina si mai violenti. Unul dintre ei, mai brunet, spunea ca el face parte din nu stiu ce clan si ameninta pe toata lumea. Noua ne-a zis ca stie unde stam si ne va cauta, dar cel mai rau i-a amenintat pe politisti. I-a scuipat, a aruncat cu suc pe ei, i-a umilit in ultimul hal, refuzand sa se suie in masina si sa mearga la sectie pentru a da declaratii. Vazand ca politistii nu fac fata, patronul spalatoriei a sunat la o firma de paza. Doar asa cei care ne-au agresat au fost convinsi sa mearga la Sectia 2, cea care se ocupa de acest caz", a povestit Andreea Podarascu.



Le-a cerut sa ia amprente de pe telefonul ei



La scurt timp prietena lui Lazarus, insotita de acesta, a mers si ea la aceeasi sectie pentru a da o declaratie. "Am ramas socata cand o femeie politist a venit si aproape s-a rastit la mine: "Domnisoara, ce te tot agiti atat, tu n-ai patit nimic, uite, unul din ei e lovit". Mai mult, unul dintre agresori le-ar fi spus politistilor ca eu am fost iubita lui. Nu l-am vazut in viata mea, nici pe el, nici pe ceilalti. Le-am cerut politistilor sa-mi ia amprente de pe telefonul mobil, pentru a se dovedi ca nu mint cu nimic. Dupa ce am dat declaratia, mi-au spus ca ma vor suna ei", a precizat Andreea.



Cine este "baiatul deputatului"?



O alta fata implicata in incident, dar care a preferat sa nu-si dezvaluie identitatea, sustine ca, dupa ce le-a luat datele agresorilor, politistii au venit si le-au dezvaluit ca unul dintre acestia ar avea un dosar penal legat de o incalcare a legii inmatricularilor auto. "Unul din politisti, pe care il chema Serban, mi-a spus ca masina agresorilor, un Volskwagen cu nr. B-96-WSI, apartine baiatului deputatului. Cand l-am rugat sa-mi dea numele acestuia, s-a echivat si mi-a zis ca nu poate, pentru ca e confidential. Mi-a spus doar ca este implicat intr-un dosar penal pentru numere expirate", a povestit fata. CANCAN a verificat numarul masinii, iar autovehiculul este inmatriculat pe numele unei femei.


MARTURII. Agresorii au ajuns in cele din urma la Sectia 2 pentru a da declaratii. Pe fundal se vede politista care ar fi luat-o la rost pe iubita lui Luis Lazarus.Sursa:www.cancan.ro

A renuntat definitiv la viata din Romania si la cariera in televiziune


Mihaela Radulescu se muta la Monaco


Vedeta a primit acceptul si sprijinul fostului ei sot de a-si continua viata,

alaturi de copilul lor, pe Coasta de Azur


Ieri, Mihaela Radulescu a anuntat in direct ca a pus punct carierei sale in televiziune, insa, fara sa explice motivele care au determinat-o sa ia aceasta decizie.


Se pare ca diva este hotarata sa renunte la tot si sa o ia de la capat alaturi de fiul ei, Ayan. Asa cum era de asteptat, dat fiind ca in acest plan este implicat si copilul lor, Mihaela a "negociat" plecarea cu Elan Schwartzenberg, fostul ei sot.
"Mihaela se retrage in Principatul Monaco. Ea va intrerupe orice activitate in mass-media si se va dedica cresterii copilului. Mihaela a facut multi pasi importanti i n aceasta perioada: si-a cerut scuze fostului sot, pentru comportamentul indecent pe care l-a avut in ultimele opt luni si recunoaste ca ii pare rau ca familia si casnicia s-au distrus. De altfel, Mihaela se gandeste serios la posibilitatea de a-si reface viata, chiar cu Elan, desigur daca acesta va accepta sa se impace cu ea intr-o buna zi. Deocamdata, pentru linistea copilului, vedeta TV i-a cerut lui Elan sa o sprijine sa se mute definitiv la Monaco, unde va pleca in urmatoarea saptamana. Ayan va merge acolo la scoala, unde a fost inscris deja (n.r. - Mihaela a fost plecata saptamana trecuta la Monaco, pentru a pune la punct ultimele detalii ale mutarii)", ne-a declarat o sursa apropiata Mihaelei Radulescu.
Imediat ce a facut anuntul la televizor, redactia "Duminicii in familie" a fost bombardata cu mesaje prin care telespectatorii cereau explicatii vizavi de hotararea ei. "E rodul unei gandiri de cateva luni bune. E caramida peste caramida de intamplari stranii in viata mea. Fac un pas inapoi, lateral sau in urma. Cum vreti voi! Dupa Andreea Marin, Teo Trandafir, Marius Tuca sting lumina si ma duc sa-mi vad de viata mea", a explicat Mihaela in cadrul ultimei editii in direct a emisiunii "Duminica in familie".



Renunta la Dani?



Plecarea ei la Monaco da nastere unei intrebari cat se poate de plauzibile. Ce se va alege de relatia ei cu Dani? Desi nu s-a vorbit de nicio despartire, lucrurile nu par prea roz in cuplul lor. Cu toate acestea, matinalul de la Antena 1 sustine ca, in ceea ce-i priveste, totul decurge normal. Pentru moment. Depinde doar de ei daca amorul la distanta va dura. Sursa:www.cancan.ro

Continua telenovela din familia miliardarului in dolari Adrian Petrache


Isi ameninta sotia cu o caseta compromitatoare!



In replica, Nicoleta Petrache cunoaste secretele unor afaceri dubioase si legaturile afaceristului cu Adrian Nastase si pare decisa sa rupa tacerea.

Relatia miliardarului in dolari Adrian Petrache cu sotia lui, Nicoleta, cu care se afla in divort, este ca un butoi cu pulbere. Dupa ce CANCAN a dezvaluit, in premiera, ca Nicoleta a dat cu masina peste Petrache, afaceristul se lauda acum ca-si va distruge sotia!

Potrivit unor surse din anturajul miliardarului, acesta a depus deja plangere impotriva Nicoletei si, mai mult, ameninta ca va furniza presei o caseta compromitatoare care ar avea-o ca protagonista pe sotia lui si care ar fi filmata chiar in casa acestora. Petrache o acuza pe Nicoleta de infidelitate si spune ca detine si o proba in acest sens.
De partea cealalta, sotia ar avea xerocopii dupa mai multe documente legate de o serie de tranzactii dubioase facute de Petrache, dar si documente care ar atesta o legatura financiara dintre omul de afaceri, ex-premierul Adrian Nastase si alti politicieni de marca. Publicarea acestor xerocopii detinute de Nicoleta ar putea crea un cutremur in politica romaneasca. Cu atat mai mult, ea cunoaste dedesubturile tuturor afacerilor de sute de milioane de euro derulate de sotul ei, precum si conturile deschise in strainatate de afacerist. Despre acesta, Traian Basescu sustinea - inaintea alegerilor prezidentiale din 2004 - ca face parte din "mafia din Baneasa" si ca este "unul dintre baietii destepti" care au condus Romania in timpul guvernarii Nastase. De altfel, chiar daca nu figureaza in topul celor mai bogati 300 de romani, Petrache are o avere colosala. Numele lui a fost vehiculat de presa in spatele unor mari "tunuri" imobiliare, iar, la un moment dat, el avea promisa functia de sef al Serviciului Roman de Informatii, daca Adrian Nastase ar fi ajuns presedinte. Pana la urma, a iesit din carti, intrucat alegerile au fost castigate de Traian Basescu. Acum, telenovela din familia miliardarului anunta uriase bombe de presa.Sursa:www.cancan.ro

Cine a cântat de fapt: Lucia sau Elena?


Prestaţia Elenei Gheorghe la finala concursului Eurovision a dat naştere la acuzaţii grave in presa britanică. In cotidianul Daily Mail au apărut speculaţii potrivit cărora "fata din Balcani" nu a cântat, ci doar a mimat şi că, de fapt, adevărata interpretă s-ar fi aflat “în umbră”, pe scenă, dar mai în spate.

“Este o mare tâmpenie! Lucia Dumitrescu a cântat pe post de backing vocal, de asta s-a aflat pe scenă, nu ca să cânte în locul Elenei. Nici nu merită să comentez....”, ne-a spus Dan Manoliu, şeful delegaţiei României.

Lucia Dumitrescu: "Doamne fereşte, cum să facem aşa ceva?! E o mare prostie. Nu te poţi face de râs într-o astfel de competiţie, într-un asemenea mod. Cine o cunoaşte pe Elena îi ştie foarte bine şi vocea"

Elena Gheorghe: "Mi se pare penibil să se spună că nu am cântat eu. Pot demonstra oricând că am cântat, că era vocea mea.
Eu pot chiar să-i dau în judecată şi să le cer daune"

«Pentru noi, Elena a câştigat!»



Emoţii mari, sâmbătă seara, acasă la familia Elenei Gheorghe, în localitatea ilfoveană Clinceni. Părinţii şi fratele interpretei, alături de vecini, rude şi prieteni, nu s-au dezlipit de televizor şi au urmărit cu sufletul la gură concursul. Chiar dacă Elena nu a reuşit să se claseze pe podium, susţinătorii ei nu s-au descurajat. “Pentru noi, Elena a câştigat!”, ne-a declarat Marioara Gheorghe, mama interpretei.



Nu vom scăpa de semifinale

România a ocupat anul acesta locul 19, adunând doar 40 de puncte. Tările care ne-au acordat puncte sunt: Spania (7 p.), Macedonia (5 p.), Turcia (5 p.), Serbia (2 p.), Cipru (2 p.), Azerbaidjan (3 p.), Portugalia (2 p.), Irlanda (2 p.) şi Republica Moldova (12 p.). În consecinţă, din cauza poziţiei ocupate de ţara noastră, nici anul viitor, la cea de-a 55-a ediţie, care se va desfăşura în Norvegia, nu vom scăpa de semifinale.

Clasamentul final

1. Norvegia-387 p.
2. Islanda-218 p.
3. Azerbaidjan- 207 p.
4. Turcia-177 p.
5. Marea Britanie-173 p.
6. Estonia-129 p.
7. Grecia-120 p.

8. Franţa-107 p.
9. Bosnia Herţegovina-106 p.
10. Armenia-92 p.
11. Rusia-91 p.
12. Ucraina-76 p.
13. Danemarca-74
14. Republica Moldova-69 p.
15. Portugalia-57 p.
16. Israel-53 p.
17. Albania-48 p.
18. Croaţia-45 p.
19. România-40 p.
20. Germania-35 p.
21. Suedia-33 p.
22. Malta-31 p.
23. Spania-23 p.
24. Lituania-23 p.
25. Finlanda-22 p.

Câştigătorul şi-a compus singur piesa

Alexander Rybak (foto), reprezentantul Norvegiei, este câştigătorul Eurovisionului de anul acesta. Are 23 de ani, s-a născut în Belarus, iar la 4 ani s-a mutat în Norvegia. Deşi bucuros de reuşită, Alexander şi-a primit cu modestie victoria, subliniind că se consideră departe de cei mai buni interpreţi. Rybak, care şi-a compus singur piesa, a explicat succesul prin faptul că istorioara povestită de el a plăcut.

Ce bine seamănă!

Asemănarea izbitoare dintre solista estoniană, Sandra Nurmsalu, şi Elena Băsescu, fiica preşedintelui României, a fost remarcată de mulţi dintre telespectatorii români. Sandra şi trupa ei, Urban Symphony, au încheiat concursul pe locul 6, cu 129 de puncte. Sursa:www.libertatea.ro



«Baba mea nu a făcut sex cu Țuţu»



Torica Ileana, femeia de 73 de ani, din comuna gorjeană Drăguţeşti, filmată în timp ce făcea sex cu câinele din curte, neagă toate acuzaţiile. Ba, mai mult, până şi soţul ei îi ia apărarea.

La sfârşitul săptămânii trecute, ziariştii de la Gorj-Domino au intrat în posesia unui filmuleţ şocant: o bătrână era înregistrată în timp ce făcea sex chiar cu potaia din ogradă. Tanti Torica, o femeie de 73 de ani, era pe jumătate dezbrăcată şi se tăvălea prin ogradă, fericită. Îşi schimba poziţiile, aşa încât căţelul Țuţu să ajungă mai bine la ea şi să îi facă sex oral.

Uluitor, bătrâna nu recunoaşte nimic. “E câinele fiicei mele, care stă în Grecia şi eu doar merg şi îi dau mâncare. Muică, eu sunt femeie bătrână, nu mă ţin de prostii!”, spune Torica. Nicolae, soţul femeii, o apără: “Aşa ceva nu e de crezut. Baba mea nu a făcut sex cu Țuţu”, spune bărbatul. Vecinii afirmă că tanti Torica nu lipseşte duminica de la biserică, dar că în celelalte zile “bea de stinge”. Sursa:www.libertatea.ro

Corina Ungureanu: "Toţi au vise erotice cu noi"



Fosta mare gimnastă Corina Ungureanu (28 de ani), stabilită de ani buni in Anglia, vorbeşte deschis despre sex şi despre dorinţele pe care le au bărbaţii în pat, cand au ca parteneră o sportivă de performanţă.

Libertatea: Corina, cum te înţelegi cu actualul tău partener de viaţă?

Corina Ungureanu: Traversez una dintre cele mai bune perioade din viaţa mea. Şi în plan profesional, dar şi în cel sentimental. Cu Mike, noul meu iubit, sunt împreună de opt luni. Ne înţelegem din priviri.

Te gândeşti la căsătorie?

Nu ştiu ce să zic. Eu vreau să mă întorc în ţară. Asta ar însemna ca el să vină împreună cu mine în România. E greu de crezut că acest lucru se va întâmpla foarte curând, pentru că are mulţi prieteni aici, în Anglia. Dar mie îmi e bine aşa cum sunt în clipa de faţă.

Pentru că acesta este un interviu non-conformist, spune-ne ce ai face dacă ai rămâne însărcinată şi nu ai fi căsătorită?

Aş păstra copilul. Până în prezent am ştiut să mă protejez de o eventuală sarcină. Eu şi Mike facem dragoste doar protejat. E mai bine aşa. Tocmai pentru a evita riscurile unei eventuale sarcini.

De ce crezi că foarte mulţi bărbaţi îşi doresc o relaţie cu o fostă gimnastă?

(se amuză copios) Imaginaţia bărbaţilor atunci când vine vorba despre sex este debordantă. Nu de puţine ori, în discuţiile pe care le-am avut cu amici de-ai mei, mi-au fost făcute apropouri de acest gen. Dacă îmi place să fac sex în şpagat, în sfoară sau în alte poziţii din gimnastică... L-am prins chiar şi pe fratele meu vorbind cu prietenii lui despre asta. Toţi bărbaţii au vise erotice cu noi. Ne văd făcând sex doar în poziţii super-trăsnite, toţi ne vor în şpagat.

Ai adoptat o astfel de poziţie cu prietenul tău?

(râde din nou) Nu-mi cereţi să dau tot din casă.

Ai pozat în reviste pentru adulţi. Ai mai face asta?

Niciodată nu spun niciodată. Dar cred că ceea ce era de arătat, am arătat. Acum nu cred că aş mai poza, chiar dacă mi s-ar oferi o sumă mare de bani. Am un alt statut şi o altă vârstă.

Când revii în România?

Pe 26 august voi fi acasă, iar pe 29 îmi voi aniversa ziua de naştere.

Antrenează în Anglia

De peste doi ani, fosta campioană mondială la gimnastică e antrenoare la clubul Ellen Vannin din insula Isle of Man. “Am contract cu englezii până în 2011, iar patronii nici nu vor să audă de plecarea mea. Avem rezultate foarte bune, iar copiii pe care-i antrenez s-au ataşat mult de mine. Şi iubitul meu Mike reprezintă un motiv în plus să rămân în Anglia”, ne-a spus Corina Ungureanu. Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats