marți, 3 martie 2009

Gafa la gala premiilor Cesar. I-a iesit sfarcul pe scena

Rochia actritei Julie Ferrier, care se afla pe scena ca sa prezinte premiul pentru cel mai bun scurtmetraj, i-a alunecat de pe umeri, lasandu-i un san descoperit. Actrita franceza Julie Ferrier a oferit un show neasteptat spectatorilor aflati in sala la gala premiilor Cesar, care a avut loc la Paris. Vedeta, in varsta de 37 de ani, a urcat pe scena pentru a inmana trofeul pentru cel mai bun scurtmetraj, iar intr-un moment de neatentie rochia de pe ea a inceput sa-i alunece de pe umeri si intr-un final sa ii descopere unul dintre sani, lasandu-i sfarcul la vedere. Actrita Emma Thompson, aflata in primul rand, a atentionat-o pe Julie ca avea probleme cu rochia. Vazand ca Julie nu face nimic pentru a-si aranja rochia, probabil pentru ca nu intelesese gesturile colegei ei de breasla, Emma a urcat pe scena pentru a o ajuta, insa a fost prea tarziu, momentul fiind imortalizat de toti fotografii prezenti la eveniment.
Neatenta. Julie nici nu a bagat de seama ca ii cade rochia de pe ea. Sursa: www.cancan.ro

Se imbogateste cu trei milioane de dolari. Michael canta la mesele oligarhilor rusi

Regele pop va sustine, in aprilie, un concert la o petrecere privata organizata de omul de afaceri Oleg Deripaska, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, care are o avere de 12 miliarde de dolari.

Dupa ce jurnalistii americani s-au intrecut in articole dintre cele mai pesimiste in care anuntau ca Michael Jackson se afla cu un picior in groapa, cantaretul demonstreaza ca situatia nu este asa de neagra. Profitand de faptul ca tratamentul impotriva stafilococului care ii "manca" pielea a inceput sa dea rezultate, megastarul a revenit la obiceiul de a bate in lung si-n lat magazinele de pe Rodeo Drive din Beverly Hills si chiar si-a propus sa revina cat mai curand pe scena.

Va avea 11 bucatari

Conform biografului sau, ziaristul Ian Halperin, Michael, in varsta de 51 de ani, a batut deja palma cu miliardarul rus Oleg Deripaska, care l-a invitat sa ii cante la o petrecere privata, care va avea loc pe 9 aprilie. "Michael a acceptat invitatia lui Deripaska. Si-a dorit sa cante pentru afaceristul rus pentru ca, pe viitor, are de gand sa reia seria grandioaselor lui spectacole si trebuie sa stie daca organismul lui mai face fata efortului", a povestit Halperin. "Concertul ii va aduce si o suma frumusica in cont. Rusul ii va da trei milioane de dolari si ii va pune la dispozitie noua medici, 11 bucatari si sase specialisti in masaj", a adaugat Halperin. Omul de afaceri Oleg Deripaska, actionarul principal al companiei Rusal, cel mai mare producator de aluminiu din lume, este unul dintre fanii infocati ai lui Jackson si, desi criza financiara mondiala i-a redus averea de la 28 de miliarde de dolari la doar 12 miliarde de dolari, a platit impresionanta suma dornic sa-si vada de aproape idolul. Sursa: www.cancan.ro

Parlamentarii au propuneri trasnite.Legea brazilor la ghiveci

Abia ajunsi parlamentari, mai multi deputati si senatori au decis sa treaca la treaba si sa depuna la Parlament o serie de proiecte de legi. Printre acestea, legea pentru machiajul copiilor si cea a brazilor la ghiveci.

Alesii au depus la Parlament peste 50 de proiecte de acte normative, iar unele dintre acestea au starnit deja nedumeriri si chiar zambete. Astfel, deputatii Marin Bobes, Doru Frunzulica, Florin Iordache si Valeriu Steriu au depus un proiect de lege care instituie obligativitatea achizitionarii si comercializarii brazilor de Craciun in ghiveci. Initiatorii si-au motivat demersul prin temerea ca, in lipsa unei astfel de legi, risipa de brazi din perioada sarbatorilor "va pune grav sub semnul intrebarii destinul generatiilor viitoare". Actualul Parlament a mostenit o serie de proiecte de legi de la vechiul, care trebuie obligatoriu dezbatute macar in comisiile de specialitate. Una dintre acestea, inaintata inca de PRM, instituie obligativitatea Ministerului Educatiei de a distribui gratuit, elevilor din clasele I-VIII Evangheliile dupa Matei, Marcu, Luca si Ioan, adaptate in versuri. Alte initiative fanteziste au in vedere reglementarea cu strictete a machiajului... copiilor sub 14 ani sau acordarea celei de-a 13-a pensii, aproape imposibil de realizat intr-un an de criza. Sursa: www.cancan.ro

Petrecere de botez la Athenee Palace Hilton. William Branza si-a crestinat fiul

Parlamentarul William Branza si-a botezat duminica fiul si a dat o superpetrecere intr-unul dintre saloanele hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti. Paparazzii CANCAN au surprins o serie de imagini cu invitatii de la petrecere.

Deputat PD-L pentru romanii din spatiul UE, inclusiv Spania si Italia, William Branza se poate mandri, pe langa fetita sa, si cu un fiu. Acesta a fost botezat duminica, iar parintii i-au ales numele de Thomas William. Dupa "tracul" electoral si succesul in alegeri la sfarsitul anului trecut, William Branza a trecut, din nou, printr-un sir de emotii, generate de data aceasta de crestinarea celui care-i va duce numele mai departe. Petrecerea de dupa botez a avut loc la Athenee Palace Hilton din "buricul" Capitalei, iar printre invitati s-au numarat o serie de VIP-uri. Fiind un party privat, intrucat in salonul alaturat se desfasura nunta unui impatimit al fotbalului, apropiat clubului Dinamo, VIP-urile s-au calcat, practic, pe picioare, pe holul central al hotelului, care facea legatura intre saloane. Petrecerea data de William Branza a fost animata, iar atmosfera incinsa, de cantareata Andreea Balan si dansatoarele sale "hot" (fierbinti), care au pus pe jar mai toata partea barbateasca prezenta la petrecere. Realmente, sotiile prezente incercau din rasputeri sa abata privirile sotilor, care nu mai aveau ochi decat pentru decolteele si fustele dansatoarelor, care, incinse, erau cat pe aici sa danseze pe mese. Totusi, unele dintre neveste s-au aratat intelegatoare fata de "oful" barbatilor. Roxana Ciuhulescu, de exemplu, n-a avut de obiectat cand sotul ei, Mihai Ivanescu, reprezentant al Mitsubishi pentru Romania, a fost luat la dans chiar de catre Andreea Balan, sub privirile invidioase ale celorlalti barbati casatoriti din salon. Petrecerea s-a "spart" pe la miezul noptii, la putin timp dupa aducerea tortului de botez.
Sursa: www.cancan.ro

Scene de cosmar Intr-un sat din judetul Timis. Au violat nepoata si pe bunic l-au sugrumat cu o sarma

Clipe de groaza pentru o copila de 14 ani din satul Ivanda, judetul Timis: fata a fost violata in timp ce bunicul ei murea in chinuri, strans de gat cu o sarma de doi vecini.

Atacatorii, Marius Dumitrean si Marcel Apopii, in varsta de 19, respectiv 29 de ani, o cunosteau pe fata de cand era mica. Stiau ca la fiecare sfarsit de saptamana obisnuia sa vina de la Timisoara, in vizita la bunicul ei. Duminica seara, cei doi au baut si au hotarat sa intre peste copila in casa. Au sarit gardul si au mers direct la panoul electric, ca sa opreasca alimentarea cu lumina din locuinta. Batranul a iesit in curte sa vada ce s-a intamplat, iar cand a deschis usa, s-a trezit cu cei doi asupra lui. L-au lovit cu salbaticie si l-au legat de maini si de picioare cu niste cabluri si cu un prosop. In timp ce unul dintre ei a inceput sa-l stranga de gat cu o sarma, Marius Dumitrean a intrat peste fata, in dormitor si a violat-o. Dupa ce batranul s-a stins in chinuri, Apopii a venit si el in camera copilei. A fortat-o si el sa intretina relatii sexuale. In cele din urma, cei doi au imobilizat-o si au fugit. Fata s-a chinuit ore intregi sa scape de legaturi. Cu ultimele puteri, a reusit sa se dezlege si sa se duca la vecini, ca sa anunte ce se intamplase. A fost transportata la spital, nu inainte de a le spune politistilor ca atacatorii sunt chiar vecini din sat. Oamenii legii au inceput imediat cautarile. Dupa cateva ore i-au prins pe agresori. Unul era acasa, iar celalalt la serviciu, fiind angajat la o firma de cablu. Au recunoscut imediat ce facusera. Mai mult, unul dintre ei a descris cu amanunte fiecare pas al tragediei. Cei doi risca cate 25 de ani de puscarie fiecare pentru omor calificat si viol. Sursa: www.cancan.ro

Agresorii travestitului risca cel mult o amenda.Naomi si-a scos acte medicale de la IML

Florin Moldovan, travestitul cunoscut sub numele de Naomi, care a fost batut si tuns de trei tineri, in plina strada, se "inarmeaza" cu documente medicale, in incercarea de a-i trimite pe agresori in puscarie.

Dupa experienta de joia trecuta, cand a fost smuls dintr-o cafenea de pe bulevardul Decebal din Capitala si batjocorit de trei insi, care l-au lovit, l-au tuns si l-au indesat intr-un tomberon, Naomi a decis sa lupte pana in panzele albe impotriva autorilor. Paparazzii CANCAN l-au surprins pe travestit in timp ce facea o vizita la Institutul National de Medicina Legala. La IML, el a fost examinat de experti, care urmeaza sa stabileasca numarul de zile de ingrijiri medicale necesare insanatosirii, dupa agresiunea suferita. Intrucat din documentele medicale rezulta ca travestitul nu a avut leziuni severe, ci doar cateva contuzii craniene si toracice, legistii se vor vedea nevoiti sa acorde doar cateva zile, iar fapta comisa de agresori va fi considerata lovire, infractiune pedepsita cu o amenda de cateva sute de lei. Asta in conditiile in care politistii vor reusi sa-i identifice pe autori -misiune extrem de dificila, deoarece travestitul nu isi aminteste figurile atacatorilor.
Sursa: www.cancan.ro

Oameni de afaceri si politicieni, la nunta si botezul unui milionar libanez. Petrecere de gradul zero la Hilton

In weekend a avut loc la Bucuresti una dintre cele mai spectaculoase nunti ale anului, eveniment dublat de un botez. Protagonisti au fost membrii familiei omului de afaceri libanez Khalil Abi Chahine. Petrecerea selecta a adunat si crema politicienilor si oamenilor de afaceri din Capitala.

Ai fi putut crede ca este vorba de vreo sedinta de guvern sau o reuniune de afaceri, daca participantii n-ar fi fost tradati de tinutele stralucitoare, de seara. Doamnele s-au intrecut in rochii elegante, cu decolteuri adanci si bijuterii scumpe. Spre incantarea barbatilor prezenti, care au avut cu ce sa-si bucure privirile. Toata onorabila asistenta a participat la nunta omului de afaceri arab Khalil Abi Chahine si botezul unuia dintre copiii acestuia. Libanezul Chahine este cunoscut pentru afacerile sale in domeniul imobiliar, el figurand in "Top 100 Capital - 2002" cu o avere estimata la 50 - 60 de milioane de dolari. Chahine este si un impatimit al fotbalului, fost actionar la National si Dinamo. In aceste conditii, se intelege de ce la acest important eveniment din viata sa a avut ca invitati nume sonore din fotbal, cum sunt Vladimir Cohn si Cristi Borcea. Au participat si George Copos si sotia sa, Cristiana, care, in ciuda zvonurilor potrivit carora ar avea probleme conjugale, pareau binedispusi. La fel de vesel era si Dinu Pescariu, la bratul sotiei sale, Letitia Beraru. N-au lipsit nici politicienii Victor Ponta si sotia sa, europarlamentarul Daciana (fosta Sarbu). Ea s-a intretinut pentru scurt timp cu omul de afaceri Ion Tiriac, care a sarutat-o la plecare. Au bifat evenimentul si Cozmin Gusa, Elena Udrea si sotul ei, Dorin Cocos, precum si omul de afaceri Dan Fischer. Cu voia dumneavoastra, ultimii pe lista, dar jucatori-cheie la dublul eveniment de sambata, au fost omul de afaceri Nicolae Dumitru (NIRO) si Adina Pricina, nasii cuplului Chahine.
Sursa: www.cancan.ro

Producatorul de la Colibasi a lansat primul sau concept-car.Dacia Duster, lansata oficial

Dacia lanseaza astazi la Salonul de la Geneva primul sau crossover, denumit Duster. Acesta este si primul sau concept-car, proiectat sa depaseasca "treapta" de masina low cost.

Producatorul auto Dacia Renault prezinta astazi in premiera, la Salonul Auto de la Geneva, noul concept, Duster. Acesta, incadrat la categoria crossover, are un design prin care romano-francezii de la Colibasi vor sa pozitioneze Dacia dincolo de segmentul low cost, cu care ne-a obisnuit decenii la rand. Printre "ciudateniile" lui Duster se numara si faptul ca pe partea stanga exista o singura usa, iar pe partea dreapta a masinii sunt doua usi, cu deschidere opusa. O alta "bizarerie" o reprezinta posibilitatea plierii scaunului pasagerului din dreapta sub cel al soferului. Cat priveste detaliile tehnice, Duster are 4,25 metri lungime, 1,49 metri inaltime, ampatament de 2,8 metri si un portbagaj de circa 470 de litri. Sub capota acestui crossover va "dudui" un motor dci de 105 cai- putere, cu un consum de 5,3 litri la 100 de km si emisii de carbon de 139 g/km. " Sursa: www.cancan.ro

Politisti pe post de moase A nascut in sectia de politie

Misiune speciala pentru politistii aradeni. Ei au mosit ieri-noapte o femeie, care a dat buzna peste ei, strigand ca au apucat-o durerile nasterii. Agentii, bulversati, au realizat ca au ajutat-o pe femeie sa aduca pe lume un baietel abia cand a sosit ambulanta.

Intamplarea a avut loc pe holul Sectiei de Politie nr. 1 din Arad. In miez de noapte, agentii s-au trezit cu Valentina Velecico, care le-a spus ca naste. Toata lumea s-a mobilizat. Unii au chemat salvarea, altii s-au ocupat de gravida. Copilul n-a asteptat ambulanta si s-a nascut la scurt timp dupa aceea. Fara sa se sperie, politistii au ajutat-o sa nasca, apoi au predat lauza si bebelusul asistentei medicale. "Trebuia sa facem ceva, sa luam o decizie", a povestit agentul Calin Nabadan. "Nu aveam experienta in domeniu. I-am taiat pantalonii, am pus-o pe geaca si am chemat ambulanta. Cand a sosit, doamna asistenta a ramas uimita. Nu-i venea sa creada ca ne-am descurcat", a adaugat si agentul-sef adjunct Alexandru Robert Danut, fericit ca a participat la eveniment. Valentina Velecico a fost transferata apoi la Maternitate, unde a primit ingrijiri de specialitate. "Suntem bine si eu si copilul", a spus proaspata mamica, care nu si-ar fi imaginat ca va naste intr-o sectie de politie, asistata de o mana de barbati. Bebelusul, care a primit numele Adrian, este sanatos, are 3 kilograme si a fost internat la pediatrie. Purtatorul de cuvant al maternitatii, dr. Cornea Bujorel a declarat ca agentii s-au descurcat foarte bine si ca nu ar strica daca s-ar organiza cursuri de asistenta la nastere pentru politisti. Nu aveam experienta in domeniu. I-am taiat pantalonii, am pus-o pe geaca si am chemat ambulanta. Cand a sosit, doamna asistenta a ramas uimita. Nu-i venea sa creada ca ne-am descurcat" agentul-Sef adjunct Alexandru Robert Danut . Sursa: www.cancan.ro

Magda Ciumac purta conversatii cu divinitatea, mijlocita de ingeri "Ii zicea lui Dumnezeu "Sefu'"

Magda Ciumac obisnuia sa vorbeasca cu Dumnezeu, se folosea de copil ca sa fure din magazine si a fugit de acasa cu banii furati de la Tolea - aceste acuzatii au fost facute, ieri, de martori, sub juramant, in procesul in care vedeta TV si luptatorul K1 disputa custodia copilului.

Cu gandul sa-i dea replica Magdei, pazita de bodyguarzi la proces, Tolea Ciumac a mers ieri inconjurat de patru fotomodele. "Ca sa ma apar de prostia Magdei", a explicat el zambind, dupa ce a fost parasit de tinere. Magistratii Judecatoriei Sectorului 3 au audiat ieri trei martori in vederea pronuntarii divortului si stabilirea parintelui caruia i se va incredinta copilul. Tatal Magdei vrea ca Sasa sa fie crescut de Tolea, pentru ca fiica lui "nu are barbat, ci mai multi prieteni", si nu vrea sa-si vada nepotul intretinut de "un turc sau un francez". O fosta prietena a sotilor a declarat in fata judecatorilor ca Magda se folosea de micutul Sasa ca sa fure din magazine.
"Mi-a aratat cum fura mancare, lapte, scutece si obiecte pentru gospodarie. Le ascundea in carutul copilului. Are si dosar la politie", a declarat Marilena Vladu. "Ba chiar am auzit-o cand vorbea cu Dumnezeu, prin intermediul unor ingeri. Ii zicea lui Dumnezeu "Sefu?"", a mai povestit femeia. Nici macar marturia fratelui ei nu i-a fost favorabila. Tanarul a recunoscut ca toate certurile porneau de la ea si ca vedeta TV a sustras 4.000 de euro de la Tolea si a fugit de acasa. Sursa: www.cancan.ro

Ogica se pregateste pentru confruntarea cu asasinul disidentului Gheorghe Ursu:"Daca-i dau un picior, ii fac dubla fractura!"

Marian Clita, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru uciderea disidentului Gheorghe Ursu, care a fost eliberat anul trecut din puscarie, a ridicat manusa pe care i-a aruncat-o Stelian Ogica si a acceptat sa se bata cu acesta.

La auzul vestii ca Marian Clita a acceptat lupta, Ogica a declarat ca ii va rupe oasele adversarului, fara sa-l loveasca. "Ma bat legat la maini, ca sa aiba si el o sansa. Nu lovesc cu mainile, doar ma apar asa usor. Daca-i dau un picior mosului ala, ii fac dubla fractura, il arunc in boscheti. Eu fac 120 de kilograme la impins si dau cu picioarele ca Ionut Iftimoaie. Ne intalnim la orice ora vrea, unde vrea", a declarat Ogica. Pe de alta parte, Clita a aruncat vorbe grele, menite sa-l inraiasca si mai tare pe giurgiuveanul supranumit "spaima loteriei". "Ma bat cu pinguinul ala fara nicio problema! Nu mi-e frica de el. Da? vreau ca miza sa fie 5.000 de euro. Il pun la pamant pe Ogica, il fac praf", a spus raspicat Clita. Acesta a fost provocat de Ogica la o bataie dupa ce a sustinut ca i-a facut giurgiuveanului "caleasca" in arest pana a vrut sa-si taie venele si ca si-a batut joc de el, punandu-i intre degete bucati de ziar imbibate in alcool, carora le-a dat foc. Sursa: www.cancan.ro

"Sunt fan declarat Statica" Lili Sandu, s-a indragostit!

Cateva ore de filmari au fost necesare pentru ca Lili sa marturiseasca tuturor ca nu a intalnit in viata ei un om mai intersant decat actorul Gheorghe Visu. Cantareata sustine ca scurta colaborare cu acesta a fost cea mai interesanta experienta din viata ei.

Lili Sandu a primit un rol pasager in telenovela "Regina" de la Acasa TV. Spre norocul ei, cantareata si-a jucat rolul in compania celui mai popular personaj din serial - State Potcovaru, in calitate de profesoara de biologie a acestuia. In orele petrecute pe platou alaturi de actorul Gheorghe Visu, cel care-l interpreteaza pe Statica, Lili a facut o pasiune pentru acesta. "Am avut nevoie de o stapanire de sine incredibila. Este imposibil sa stai in compania lui State si sa ramai serios. Am ras cu lacrimi, am ras continuu, am ras in pauzele de filmarea si abia m-am abtinut sa rad in timp ce camerele erau pornite", ne-a declarat Lili. Din cauza veseliei generale instaurate de celebrul actor, de multe ori a fost nevoie sa se repete cadrul, dar nimeni nu s-a suparat, mai ales ca asa se crea un nou pretext de amuzament. Una peste alta, profa? de biologie s-a aratat extrem de incantata de elevul ei. "Gheorghe Visu este incredibil! Sunt fan declarat Gheorghe Visu!!! Pana acum nu am avut ocazia sa-l cunosc personal, doar il admiram la televizor, in telenovela. Acum, insa, ca l-am cunoscut, pot spune ca este un om minunat, iar colaborarea cu el a fost cea mai interesanta experienta din viata mea", ne-a marturisit Lili. Conform scenariului productiei "Regina", State a fost cel care a facut o pasiune pentru profa lui. In viata de zi cu zi, insa, lucrurile stau exact invers.
Sursa: www.cancan.ro

Au intrat in termenul de gratie al OSIM. Marcile Stelei si Rapidului au expirat

Doua dintre cele mai galonate cluburi de fotbal din Romania ar putea ramane fara numele lor atat de celebre.

De fiecare data cand se pune problema vanzarii formatiei Steaua Bucuresti de catre patronul Gigi Becali, suma la care este aceasta estimata face referire la brandul "Steaua". Zecile de milioane de euro cerute de Becali sunt justificate prin rezonanta pe care respectivul nume il are in Romania si in strainatate. Desi marca valoreaza atat de mult, cei care ar trebui sa aiba grija de ea au neglijat-o si acum risca sa o piarda. Cum este posibil acest lucru? CANCAN a aflat ca marca "Steaua", inregistrata de titularul "Asociatia Fotbal Club Steaua Bucuresti" la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), a expirat la data de 15 ianuarie 2009. Clubul din Ghencea nu este singurul aflat in aceasta postura jenanta, rivalii din Giulesti trecand printr-o situatie similara. Astfel, marcile "Uniunea Fotbal Club Rapid" si "Uniunea Fotbal Club Rapid Bucuresti", inregistrate de titularul "SC Fotbal Club Rapid SA", au expirat in data de 1 martie 2009. Unul dintre expertii OSIM, Cornel Petrescu, a explicat pentru CANCAN cum poate fi remediata problema: "In cazul marcilor de care ati amintit a expirat inregistrarea. Au termen de gratie de sase luni, termen in care titularii pot depune cererea de reinnoire pe plan national. De asemenea, trebuie achitate si taxele aferente, care vor avea insa o majorare de 50%", a spus Petrescu. Pentru reinnoirea marcii "Steaua", care beneficiaza de 42 de clase Nisa, suma pe care titularul va trebui sa o plateasca este de aproximativ 3.500 de euro. Pentru marcile "Uniunea Fotbal Club Rapid" si "Uniunea Fotbal Club Rapid Bucuresti", titularul va trebui sa plateasca putin peste 900 de euro, pentru ca acestea au in total doar 8 clase Nisa. Sursa: www.cancan.ro

Gino Iorgulescu si ex-deputatul Gabriel Bivolaru au facut spectacol la "Hanul Drumetului". Au aruncat o "ploaie de bani" in Vali Vijelie


Weekendul trecut, ex-presedintele lui FC National a petrecut pana in zori alaturi de fostul deputat Gabriel Bivolaru, intr-un restaurant cunoscut din Drumul Taberei.

Chef de chef sambata trecuta la "Hanul Drumetului". Fostul international Gino Iorgulescu (49 de selectii in echipa nationala) a petrecut alaturi de mai multi amici, printre care si fostul deputat PSD Gabriel Bivolaru, care a ispasit o pedeapsa de 3 ani dupa ce a fost acuzat de o "gaura" de 50 de milioane de euro pe care ar fi dat-o Bancii Romane de Dezvoltare. Iesit cam de multisor din fotbal, dupa ce i-a vandut pe cei mai buni jucatori ai lui FC National la Timisoara, iar apoi a instrainat tot clubul, Gino a dovedit ca ramane acelasi petrecaret de elita. "De la domnul Gino Iorgulescu pentru toata lumea prezenta. S-a dat o ploaie de bani!", a fost una dintre nenumaratele dedicatii date de fostul presedinte al "bancarilor" pe acordurile melodiilor de jale cantate de Vali Vijelie, venit special la restaurant sa faca un program pentru prietenii sai, Gino si Bivolaru. Iorgulescu l-a umplut de bani pe Vijelie, fiecare melodie ceruta fiind recompensata numai cu hartii de 500 de euro, astfel ca, pentru un recital de o ora, manelistul a strans peste 5.000 de euro.

A spart vestiarul si i-a echipat de joc pe lautari!

Pe vremea cand era presedinte la "bancari", Gino Iorgulescu obisnuia sa organizeze chefuri de pomina chiar in sediul clubului. Acestea se iscau din senin si durau cate doua zile, neintrerupt. Adrian Minune si trupa lui Dan Bursuc incingeau atmosfera cu cele mai noi hituri. La una dintre petreceri, Gino s-a dezlantuit. A spart vestiarul, in plina noapte, si i-a pus pe muzicanti sa se echipeze in tricourile de joc, sorturi si jambiere ale lui FC National, iar acestia au cantat pana dimineata in inedita costumatie!

Bivolaru a ratat eliberarea conditionata din cauza lui Vijelie!

Fostul deputat PSD Gabriel Bivolaru a ratat eliberarea conditionata din pricina manelistilor Vali Vijelie si Adi de la Valcea. Concertele organizate la Penitenciarul din Severin prin grija lui Bivolaru, condamnat la 5 ani pentru fraudarea BRD, i-au respins cererea de eliberare conditionata si i-au mentinut sejurul in puscarie. Bivolaru a beneficiat de trei vizite din partea manelistilor, care au sustinut un concert cu dedicatii speciale pentru fostul deputat inainte de Craciunul din 2005. Intrucat evenimentul a avut loc contrar regulamentului, in bufetul inchisorii, de manele s-au bucurat toti puscariasii. Sursa: www.cancan.ro

Cristina Spatar a ajuns la capatul rabdarii Si-a concediat dansatoarele

Cantareata a decis sa renunte la serviciile oferite de Dana, Andreea si Tatiana, cele trei dansatoare ale sale care i-au pus nervii la incercare de nenumarate ori. Cristina Spatar a pus punct colaborarii dupa ce a fost lasata balta de acestea atat la concerte, cat si la emisiunile tv care includeau momente muzicale.

Saptamana trecuta cantareata a batut palma cu Alexandru Mihai, tatal Andrei, iar in urma parafarii contractului acestuia i-a revenit rolul de impresar. Pentru ca deja concertele au inceput sa curga, Cristina vrea sa se prezinte in fata fanilor cu un show de nota zece, la acesta contribuind si prestatia dansatoarelor. Desi le-a remunerat dublu fata de tariful pietei, artista s-a trezit de multe ori singura la cantari sau la emisiuni TV. Fetele foloseau tot felul de pretexte pentru a-si motiva absenta: ba ca au examene, ba ca sunt in vacanta etc, in ciuda faptului ca solista a fost de acord ca ele sa castige bani si din alte surse. "Erau neserioase. Le-am impus sa-si faca treaba, adica sa ma insoteasca la cantari. M-am dus la emisiuni, dar nu aveam dansatoare", ne-a declarat Cristina Spatar Ionescu.

Isi cauta dansatoare

Calvarul cantaretei va lua sfarsit in perioada urmatoare, intrucat ea este in cautare de dansatoare. "Voi face o preselectie. Vreau gagici serioase, pentru ca voi avea multe concerte si, implicit, banii fetelor vor fi mai multi", a declarat ea. Ca sa nu mai aiba surprize neplacute din partea dansatoarelor, Cristina va incheia contracte pe o perioada determinata cu acestea. In caz de nerespectare a clauzelor impuse, fetele vor plati daune serioase.

Suparata. De data aceasta, Cristina vrea sa angajeze, cu contract pe perioada determinata, gagici serioase. Sursa: www.cancan.ro

Iulia Vantur vorbeste despre barbatul care o urmareste cu flori prin oras:"Nu vreau sa-l vad in viata mea"


Cancan l-a deconspirat in editia de ieri pe cel care ravneste la inima Iuliei Vantur. Fostul iubit al Ilincai Vandici, Bogdan Ivanof, tresalta de fericire la gandul ca ar putea sa o cucereasca pe blonda de la Pro tv, mai ales ca aceasta este acum libera, dupa despartirea de Marius Moga. Spre nefericirea acestuia, insa, Iulia nici macar nu vrea sa auda de el, declarandu-ne sec ca nu o intereseaza absolut deloc.

Bogdan Ivanof, despre care unii zic ca este un "vanator de vedete", a ticluit weekendul trecut o strategie de cucerire a Iuliei Vantur. Paparazzii Cancan l-au surprins duminica pe fostul iubit al Ilincai Vandici in timp ce dadea tarcoale cu masina sediului Pro tv. Pe scaunul din dreapta acesta avea un imens buchet cu trandafiri rosii. Dupa ce a vazut ca masina celei la care viseaza este in curtea Pro Tv-ului a plecat, revenind dupa cateva zeci de minute cu un valet de culoare, pe care l-a platit pentru a lasa la receptia televiziunii buchetul pe care l-a cumparat cu pasiune pentru Iulia Vantur.
Vedeta Pro Tv a crezut ca buchetul de flori nu vine de la vreun barbat care vrea sa o cucereasca, ci, asa cum ne-a declarat, este de la cineva care o place pur si simplu. "Primesc multe flori de la diferiti barbati", ne-a marturisit ea nedand vreo importanta gestului. Insa ieri, dupa aparitia materialului, Iulia a fost sunata de o prietena, care a intrebat-o daca stie ca Bogdan Ivanof este indragostit de ea, povestindu-i depre materialul din Cancan.
"Nu-l cunosc pe acest baiat. Nu o sa ies cu el niciodata. Nu ma intereseaza. Nu vreau sa-l vad in viata mea. Ieri am fost sunata de o prietena, care mi-a spus despre articolul care a aparut la voi. Habar nu aveam de la cine sunt florile. Nu voi da curs niciunei invitatii care va veni din partea acestuia. Si, da, acum sunt tot singura", ne-a declarat Iulia Vantur. Sursa: www.cancan.ro

Medicii italieni nu-i dau drumul Adelinei. Sotia lui Chivu, "sechestrata" la Milano

Proaspata mamica nu a primit inca avizul specialistilor de a-si urca fetita de numai doua saptamani in avion. Cu toate acestea, fosta prezentatoare TV vrea sa se intoarca rapid in Romania pentru a putea pune la cale detaliile botezului.


Adelina si Natalia sunt intr-o forma perfecta. Cel putin asa spun medicii care le supravegheaza la Milano. Cu toate astea, sotia si fiica lui Chivu nu au primit inca permisiunea de a calatori, mai ales ca pana la Bucuresti sunt aproximativ 1.500 de kilometri, iar un astfel de drum se face par avion. Pana nu primeste avizul medicului neonatolog, Adelina nu va putea parasi Italia, in ciuda faptului ca are foarte multa treaba in Bucuresti si este nerabdatoare sa se intoarca acasa. In momentul de fata, Adelina primeste, la cateva zile, vizita unei asistente care o consulta pe micuta Natalia. Pana acum, toate verdictele au fost favorabile. Fetita se dezvolta perfect, dar este inca prea mica pentru un zbor cu avionul. Asa ca pentru Adelina ultimele zile petrecute in Milano se scurg din ce in ce mai greu. Fosta vedeta TV este incurcata pana peste cap in planurile pentru botez, care nu se pot materializa de la distanta. Or, ea a decis sa organizeze singura petrecerea, pe care o vrea simpla si fara fite sau tinute de gala, total opusa celei date in cinstea cununiei. Asadar, "sechestrata" la Milano, Adelina isi petrece ziua in compania Nataliei si a soacrei sale, care si-a prelungit sederea in Peninsula, din proprie initiativa, pentru a-si ajuta nora in gospodarie. Isi ia bona in Romania Desi este "incepatoare" ca mama, Adelina s-a obisnuit repede cu noul statut si nu a avut nevoie de ajutor. In consecinta, nu si-a angajat inca bona, mai ales ca a avut si o bunica, pe Mariana Chivu, alaturi. Cu toate acestea, sotia fotbalistului intentioneaza sa angajeze o dadaca profesionista imediat ce revine in tara. Alergatura cu pregatirile pentru botez nu ii va permite sa stea non-stop cu fiica ei si nici nu intentioneaza sa-si aduca mama de la Piatra Neamt pentru treaba asta. Sursa: www.cancan.ro

Asistenta lui Razvan si Dani a suportat o ora de dureri. Si-a tatuat un fluture in zona pubiana

Asistenta din emisiunea "Neata cu Razvan si Dani" a pozat pentru a doua oara goala intr-o revista destinata barbatilor. Cu aceasta ocazie bruneta a deconspirat si tatuajul intim pe care il are pe zona pubiana: un fluturas.

Devenita extrem de populara intr-un timp record gratie calitatilor ei fizice, asistenta matinalilor Razvan Simion si Dani Otil a mai primit inca o oferta de a poza in revista "Playboy". Ea mai aparuse o data, dar in "Playboy Fusion", nu in editia lunara. Asa cum a deconspirat cotidianul Cancan, dupa ce a reusit sa se infiltreze la sedinta foto care s-a desfasurat la inceputul lunii februarie, cand fotoreporterii au si obtinut, in premiera, o fotografie cu ea goala, bruneta a acceptat propunerea si s-a lasat din nou pozata in costumul Evei.
La acest pictorial, Daniela s-a dovedit extrem de generoasa, aratandu-si inclusiv tatuajul pe care il are intr-o zona extrem de intima, mai exact cea pubiana. Apetisanta asistenta de la matinal ascunde in chiloti nici mai mult, nici mai putin decat un fluturas, tatuat in culori.

S-a tatuat acum un an

Ea si-a facut acest tatuaj in urma cu un an, suportand dureri intense timp de aproximativ o ora. Ca desenul sa poata fi admirat in toata splendoarea sa, Daniela obisnuieste sa se epileze in stilul brazilian, complet adica. Metoda este indicata cu atat mai mult cu cat bruneta poarta deseori lenjerie intima transparenta si in timpul emisiunilor, ignorand faptul ca este filmata de jos de catre colegii ei, operatorii. Sursa: www.cancan.ro

Mereu prinsa intre sedinte foto si afaceri Pamela Anderson a Romaniei nu are timp sa se marite

Gilda Ghete, oradeanca de 27 de ani supranumita si Pamela Anderson a Romaniei, va poza zilele urmatoare in Singapore, pentru o revista celebra.

Aleasa anul trecut in topul celor mai sexy femei din lume, realizat de FHM, Gilda va aparea acum intr-o publicatie dedicata barbatilor din Asia. Si, pentru ca tot nu a fost vacanta de ceva vreme, oradeanca va face si un tur in partile locului. "Nu am fost nicaieri, nici vara trecuta si nici de Revelion. Asa ca, impreuna cu prietenul meu, Paul, si un grup de amici, vom face o excursie de trei saptamani in mai multe orase si cateva insule din Thailanda, Singapore si Malaezia", spune blonda. Ea sta mai mult la Brasov, unde are o relatie cu Paul, fiul unui om de afaceri din zona. Paul este economist si coordoneaza firmele tatalui sau, profilate mai ales pe cresterea animalelor. Gilda si Paul sunt impreuna de trei ani, dar nu au de gand sa se casatoreasca, fiind amandoi prea ocupati. In afara sedintelor foto la care participa, Gilda si-a deschis un salon de spa in Oradea, pe care vrea sa il extinda. Sursa: www.cancan.ro

Cosmin Olaroiu refuza sa accepte relatia dintre fiul sau, Dani (20 de ani), si o femeie mai in varsta, cu un trecut tumultuos


Si-a fortat "nora" sa avorteze!

Baiatul celebrului antrenor urma sa devina tata, dar Olaroiu senior n-a vrut sa conceapa asa ceva Istoria se repeta in familia antrenorului Cosmin Olaroiu! Dupa ce a devenit tata la doar 20 de ani si, automat, s-a casatorit cu Luminita (mama copilului sau, Dani), acum fiul antrenorului a aflat, de asemenea la 20 de ani, ca va fi si el tata! Problema e ca iubita lui - o femeie cu un trecut tumultuos - nu-i este deloc la suflet lui Olaroiu senior, iar persoane din apropierea antrenorului spun ca acesta si-ar fi fortat "nora" sa renunte la sarcina!

Povestea de iubire traita de Dani e asadar incurcata rau. Iubita lui este Lavinia, o femeie la 25 de ani cu o experienta de viata mult mai mare decat ii arata varsta. Cu ceva timp in urma, Lavinia a avut relatii si cu alti fotbalisti, printre care si internationalul Ciprian Marica. Ca si lui Dani, i-a placut si ei sa se distreze in cercuri dintre cele mai selecte. Dragostea profunda - cel putin din partea lui - dureaza deja de mai bine de un an si ceva, timp in care Olaroiu n-a facut altceva decat sa se straduiasca sa-i desparta. Motivul e acela ca Lavinia este mult prea mare pentru fiul sau! In ciuda sfaturilor parintesti, Dani si-a ascultat inima si a continuat relatia. Ba, mai mult, dupa cateva luni, Lavinia s-a mutat in casa familiei Olaroiu, intr-un bloc din Cartierul Francez. Daca Olaroiu n-a fost de acord cu relatia, Dani a gasit sprijin in mama lui, Luminita. Aceasta a incercat sa-si calmeze sotul, dar in zadar. In aceasta situatie, Luminita Olaroiu a copt un plan ca sa-l ajute pe Dani sa ramana cu Lavinia. Doamna Olaroiu s-a oferit sa le plateasca lui Dani si iubitei o chirie costisitoare in acelasi cartier cu ea, ca sa fie mai aproape. Colac peste pupaza, dupa toate acestea, Dani si-a anuntat parintii ca iubita lui este insarcinata in cel putin trei luni! Intr-o furie de nedescris, Olaroiu si-a amenintat fiul si l-a obligat sa-i spuna Laviniei sa intrerupa sarcina si orice legatura cu Dani. Dupa ce initial a refuzat sa avorteze, tanara - sustin surse din anturajul lui Olaroiu Jr. - a decis ca totusi sa renunte la copil. Lavinia s-a gandit ca astfel l-ar putea indupleca pe "socrul" sau si sa-i dovedeasca ca ea nu incearca cu orice chip sa-l "agate" pe Dani, ci este cu el doar pentru ca-l iubeste. Sursa : www.cancan.ro.

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats