joi, 12 martie 2009

Scandal monstru Intre miliardarul Elan Schwartzenberg Si fosta sotie, Mihaela Radulescu "Elan m-a dat afara din locuinta intr-o criza alcoolica!"

"M-a amenintat ca imi va pune droguri in poseta ca sa le gaseasca politia"

"Dupa ce Mihaela a facut scandal, Elan a apelat 112 si a chemat politia"


"Mihaela a cheltuit cu Dani 150.000 euro de pe cardul platit de Elan!"


Mihaela sustine ca Elan a dat-o luni seara afara din casa cu tot cu fiul ei, dar avocata miliardarului marturiseste ca, de fapt, vedeta a provocat scandalul in timp ce-si strangea bagajele si ca Elan n-a facut altceva decat sa cheme politia, sunand la 112!

Divortul Mihaelei Radulescu de Elan Schwartzenberg este inca o rana nevindecata! Pana azi, cei doi au evitat sa-si impute unul celuilalt vinovatia pentru esecul conjugal, insa - dupa ce CANCAN a publicat, in editia de ieri, un articol in care aratam ca vedeta s-a mutat la hotel - Mihaela a rabufnit. Vedeta Antenei 1 s-a suparat pe faptul ca in articolul nostru am scris ca ea ar fi plecat cu bagajele de la Dani de acasa. Stiind ca ea locuieste cu actualul iubit si fotografiind-o la hotel cu masina ticsita de bagaje, reporterii nostri au tras concluzia ca Mihaela venea de la garsoniera lui Dani. In realitate, n-a fost asa, drept pentru care ii cerem public scuze! Lucrul acesta a enervat-o insa rau si ne-a trimis la redactie un drept la replica virulent in care face acuzatii grave. Ziarul nostru a hotarat sa publice integral acest atac fara precedent, insa am considerat firesc sa-l abordam si pe Elan Schwartzenberg pentru a-l intreba ce pozitie are referitor la acuzatiile dure ale fostei sotii. Elan a refuzat sa comenteze spunandu-ne ca "despre fosta sotie si mama copilului numai de bine", insa avocata lui, Maria Popescu, a tinut sa clarifice fiecare punct de acuzare in parte. Redam asadar dialogul uluitor (mai putin cateva propozitii) purtat de la distanta, intre Mihaela si Elan!

Mihaela Radulescu:

"Inca din titlul articolului lansati o minciuna care-mi prejudiciaza grav viata personala si incalca dreptul meu si al copilului meu, mai ales, la viata privata si la protejarea familiei. Nu am locuit niciodata la Dani, deci nu aveam cum sa ma mut de la el".

CANCAN:

Personal, Mihaela Radulescu si actualul ei iubit, Dani Otil, au declarat de-a lungul timpului, in numeroase publicatii, ca s-au mutat impreuna si ca locuiesc in garsoniera lui. Astfel, in "Cotidianul" din 20 noiembrie 2008, Dani Otil - intrebat de reporterul ziarului daca Mihaela s-a mutat la el - a raspuns: "Da. De mult. Ieri a primit si al II-lea sertar".
Apoi, in revista "The One" din ianuarie 2009, Mihaela declara: "Uite, azi-dimineata am plecat de acasa, dupa ce am spalat niste vase, am spalat pe jos, am dus gunoiul si am inchis usa unei garsoniere (n.n. - locuinta lui Dani)".
Ulterior, in editia "Esquire" din ianuarie-februarie 2009, Mihaela a recunoscut: "Dani munceste dimineata, se scoala la 6 in fiecare zi, eu muncesc pana seara, cand ajung acasa el deja doarme si mai apucam doar niste minute dimineata." Iata asadar dovada ca Mihaela a locuit impreuna cu Dani!

"Fostul meu sot nu doreste sa faca nici macar partajul!"

Mihaela Radulescu:

"Am locuit mereu cu copilul meu, pana cand fostul meu sot, Elan Schwartzenberg, intr-o criza alcoolica la care au fost martori membri ai familiei mele cat si alte persoane, ne-a dat afara din locuinta de la Izvorani, noaptea. Am incercat sa tin aceste aspecte departe de ochii lumii, nu intru in detalii acum, dar articolul dumneavoastra imi ataca grav atat statutul de mama, cat si pe cel de persoana publica, iar pe copilul meu il pune in cea mai jenanta situatie morala. Ne-am mutat la hotel pentru ca fostul meu sot nu ne ofera o locuinta mie si copilului nostru si nu doreste sa faca nici macar partajul pe care l-ar face orice barbat cu caracter, daramite un milionar. De asemenea, exista si un alt aspect care ne impiedica sa mai locuim la Izvorani, in casa in care s-a nascut si a crescut copilul nostru, o proprietate de 5.000 de m2, in care locuiesc acum Elan si o familie care a contribuit la dorinta mea de a pleca de acolo cat mai repede".


Avocata lui Elan Schwartzenberg:

"Referitor la partaj doamna Radulescu a insistat imediat dupa divort sa semneze o tranzactie in fata notarului prin care renunta la orice pretentie materiala in afara celor 2.000 de euro lunar, motivul probabil fiind dorinta dumneaei de a mediatiza (cum a si facut-o) independenta ei financiara cat si faptul ca nu a dorit nimic de la fostul sot.
Altfel, toti prietenii si cunoscutii clientului meu nu l-au vazut niciodata ametit sau in stare de ebrietate. Doamna Radulescu nu a fost alungata din vila de la Izvorani, ci dimpotriva atunci cand in noaptea de duminica spre luni Mihaela a incercat - facand un scandal monstru in timpul noptii - sa stranga hainele copilului pentru a-l muta la hotel, clientul meu a apelat numarul de urgenta 112 si a chemat politia".

"M-a amenintat ca ma va lasa sa mor de foame, ca-mi va distruge familia!"


Mihaela Radulescu:

"Imi este jena sa intru in detalii, dar le voi face cunoscute, cu toate dovezile necesare, in instanta. Si la acest capitol bunul meu simt s-a dovedit o idee proasta, pentru ca nu am solicitat pana astazi nicio forma legala de partaj, sperand ca acest aspect se va rezolva pe cale amiabila. Toate fostele sotii de multimilionari pe care le cunosc au cerut si unele au si obtinut, milioane de la fostii soti. Eu mi-am intretinut singura nu numai viata mea toata, de la 18 ani incoace, dar si pe cea a familiei mele si a multora din jurul meu. Nu i-am cerut lui Elan nimic peste puterile lui, nimic peste litera legii, ci doar o casa decenta in care sa locuiesc cu fiul nostru. In mod absurd si trist, am ales sa locuiesc la hotel, pana cand Elan va avea decenta sa rezolve aceasta situatie. Intre timp, constat ceea ce stiti cu totii - cei care au bani multi isi rezolva mereu problemele altfel. Am fost amenintata in toate felurile de catre fostul meu sot - ca-mi va pune droguri in poseta ca sa le gaseasca politia, ca ma va lasa sa mor de foame, ca-mi va distruge familia, ca-mi va lua copilul cu orice chip, ca va plati martori sa zica oricand, orice rau despre mine. Stim cu totii ca in Romania multe lucruri se rezolva astfel, dar eu nu ma voi lasa umilita nici public, nici personal si voi lupta cu toate armele legale pentru a mi se respecta dreptul la ocrotirea familiei mele si la demnitatea de cetatean roman cu drepturi legale. Sunt o femeie celebra nu prin fapte reprobabile, ci printr-o cariera de succes incontestabil, sunt una dintre cele mai active persoane publice in domeniul umanitar si reprezint o voce puternica ce trebuie sa ridice ochii din pamant in astfel de situatii, chiar daca trebuie sa-si inghita toate lacrimile de durere si umilinta in fata ingerului de copil pe care-l are."

Avocata lui Elan Schwartzenberg:

"Desi nu era obligat prin lege si in paralel doamna Radulescu afirma cu vehementa independenta ei financiara, clientul meu a continuat sa-i ofere doamnei acelasi statut financiar pe care-l avea in timpul casatoriei."

"De cand sunt amenintata, am mereu oameni in jurul copilului"

Mihaela Radulescu:

"Scrieti cu incredibila ticalosie ca Ayan a tipat "nu vreau", la intrarea in hotelul unde ne-am mutat. Nicio clipa copilul meu nu a tipat "nu vreau", din cel putin 2 motive - copilul meu e foarte bine crescut si nu tipa niciodata si apoi era atat de nerabdator sa-si vada mama, incat spunea exact invers - "vreau la mama". De cand sunt amenintata in atatea feluri marsave de catre fostul meu sot, am mereu oameni in jurul copilului si un microfon pe care mama mea il poarta in permanenta asupra ei, cata vreme e cu copilul meu. "Ajutoarele" la care faceti referire erau parintii mei, fratele meu, 4 prieteni, 2 agenti de paza pe care-i am in permanenta cu mine dupa ultimele intamplari neplacute cu Elan si Carmen, asistenta mea. Actiunea mutatului nu se petrece noaptea, ci seara, in jurul orei 20.30. Voi demonstra si in instanta ca nu numai dumneavoastra mintiti absolut cu nerusinare, dar si ca fostul meu sot are niste metode cel putin ciudate de a respecta legea in Romania si de a-si influenta cunostintele de la ziare sau alte institutii. De asemenea, va rog, daca tot stati la panda la usa hotelului, bine informati de fostul sot (singurul care stia unde ma voi muta, caci era firesc sa-l informez), sa nu mai faceti comentarii tendentioase despre copilul meu si nici sa n-o mai pozati pe mama mea, deoarece nu doreste sa devina persoana publica. Copilul meu nu pleaca dimineata in oras cu mama, ci la gradinita, cateodata cu mine, iar in diminetile in care incep sa muncesc mai devreme, cu mama mea, care-l si ia de la gradinita cand nu pot eu ajunge."

CANCAN:

Asa cum am aratat si in articolul publicat ieri, Mihaela Radulescu s-a mutat la hotel - nu in jurul orei 20.30, cum sustine acum - ci totul a durat pana aproape de ora 22.00! Ea a ajuns la hotelul "Pullman Bucharest" (ex-Sofitel) la 21.30, iar baietelul ei a asteptat in masina (alaturi de bunica lui) inca 15 minute.
Legat de refuzul fiului ei de a intra in hotel, fotoreporterul nostru L.T., care a surprins intreaga scena ne-a declarat: "In timp ce Mihaela insotea valetul care ii cara bagajele in camera de hotel, mama vedetei si fiul, Ayan, au ramas in masina. La un moment dat, au iesit din masina si au asteptat langa, pana cand au primit un telefon. Intre timp, baietelul ii repeta bunicii lui "Nu vreau! Nu vreau!" Tipa. Se auzea destul de tare, pana in locul in care eram noi parcati si de unde faceam fotografii."

"Mihaela a cheltuit din conturile sotului suma de 150.000 de euro in ultimele sase luni"

Mihaela Radulescu:

"Sunt o mama care munceste si care trebuie sa-si intretina singura familia, asa incat mama mea imi este de un mare ajutor. Nu am avut niciodata bone la copil si orice insinuari ticaloase stiu sigur ca vin de pe tevile incarcate de gloante oarbe ale "vanatorului" Elan, caruia milioanele i-au intunecat nu numai mintea, ci si sufletul. Sunt nu numai luni de zile, ci ani de cand tac si nu spun nici cu cine m-a inselat fostul meu sot si nici la ce umilinte m-a supus, si nici cum a instrainat toate bunurile familiei, temporar, spre a scapa de partaj. Practic, in acest moment au devenit milionari peste noapte multi dintre angajatii si rudele lui. Nu ii voi permite sa ne taraie in aceasta mocirla, nici pe mine, nici pe copilul meu si voi iesi sa-mi apar familia cu orice pret. Nu am vrut niciodata sa ies la atac catre el, am crezut ca va intelege cat rau ii facem copilului nostru prin acest circ mediatic. Dupa ce am fost aratata cu degetul de o lume superficiala, e cazul sa le iau degetele si sa le indrept catre fapte reprobabile din trecutul si prezentul fostului meu sot, tocmai pentru a clarifica lucrurile atat public, cat si pentru a ma apara in fata atacurilor ilegale. Cunosc foste sotii de milionari care au fost batute de fata cu copiii lor, care locuiesc in cele mai sarace conditii, cu copiii lor cu tot, in vreme ce ei isi plimbau amantele la Monaco si pozeaza social langa toate personajele-cheie din politica si administratia romaneasca. De azi inainte voi vorbi atat in numele meu si al copilului meu umilit, cat si in numele acestor foste sotii terorizate de banii si mitocania fostilor lor soti."


Avocata lui Elan Schwartzenberg:

"Clientul meu va poate pune la dispozitie extrasele cartii de credit ale doamnei Mihaela Radulescu platite integral din contul sotului care arata negru pe alb cheltuirea sumei de 150.000 de euro in ultimele 6 luni, toate cheltuielile fiind exclusiv pentru haine, posete, pantofi si deplasari in strainatate impreuna cu Dani Otil."


Mihaela Radulescu:

"Ma uit ce comentarii sinistre si de o prostie fara margini nasc astfel de articole. Mi-e imposibil sa cred ca lumea aceasta infecta care va citeste minciunile si face comentariile acelea absolut jegoase la adresa unui copil de nici 5 ani si la adresa unei mame, a unei femei din Romania este lumea la care trebuie sa ne raportam, este Romania in care-mi va creste copilul. Va rog sa publicati integral acest drept la replica si sa nu-mi mai incalcati, mie si copilului meu, dreptul la ocrotirea vietii de familie si la propria imagine - sunt drepturi garantate atat de Constitutia Romaniei, cat si de Comisia Europeana a Drepturilor Omului. De asemenea, incalcati grav prevederile Legii 272 din 2004, cu privire la drepturile copilului, prin abuzarea emotionala la care imi supuneti copilul. Avocatii mei au ascultat deja inregistrarea completa a casetei din seara in care ne-am mutat la hotel si au concluzionat ca introducerea elementului mincinos - copilul a strigat "nu vreau" - este doar o modalitate perversa de a construi un caz in jurul unei alte prevederi legale si anume dreptul de participare, adica dreptul copilului de a fi implicat in deciziile care il privesc. Inregistrarea confirma fara dubiu ca Ayan era nerabdator sa vina la mama lui. Am rugat-o pe mama sa-l mai tina putin pana termin mutatul, tocmai pentru a-l aduce pe copil cand nu era atata lume si atatea bagaje in jur. Copilul, conform inregistrarii, spune "vreau la mama, mi-a zis ca o sa stam la hotel, ca in vacanta"... In cazul in care nu veti publica acest drept la replica il voi trimite drept scrisoare deschisa la toate publicatiile si va voi actiona in judecata, in conformitate cu legile romanesti si europene."

CANCAN:

Dovada ca ziarul nostru intelege sa respecte drepturile oricarei persoane, am decis sa publicam intocmai replica Mihaelei Radulescu si sa clarificam toate aspectele acestui subiect. Sursa: www.cancan.ro

O saruta pasional pe Iuliana Marciuc in plina strada Adrian Enache nu-si neglijeaza amanta


De mai bine de zece ani, Adrian Enache se imparte intre sotia Corina si amanta Iuliana Marciuc. Desi stiu una de alta, femeile se tolereaza reciproc, niciuna nefiind capabila sa puna piciorul in prag. In ciuda relatiilor incordate dintre cele doua femei din viata artistului, copiii acestora nu numai ca se cunosc, dar se si inteleg foarte bine.

Cantaretul si-a luat in serios rolul de tata pentru David Mihnea, baietelul lui si al vedetei tvr Iuliana Marciuc. Pe langa vacantele petrecute in trei, Adrian Enache isi indeplineste constiincios sarcinile care ii revin la cresterea piticului. Ieri, artistul a avut din nou sarcina de a-si lua fiul de la gradinita. Daca de obicei mergea singur, de data aceasta, Enache a fost insotit de Diana, fiica lui, in varsta de 12 ani, rezultata din casatoria cu Corina. Este pentru prima oara cand cei doi frati vitregi sunt surprinsi impreuna, alaturi de tatal lor.
Dupa cum se observa din imagini, Diana si-a concentrat toata atentia asupra fratiorului ei. Apoi, cei trei membri ai familiei Enache si-au continuat traseul spre zona Piata Victoriei, unde este domiciliul lui David Mihnea si al Iulianei Marciuc.

Nu-si controleaza gesturile in public

Indragostit lulea de Iuliana Marciuc, Adrian Enache se comporta ca un adolescent. Cum si-a vazut iubita, cantaretul nu a mai tinut cont ca se afla in plina strada si a sarutat-o fara sa-i pese de trecatori. In ciuda sentimentelor etalate, de aceasta data, in public fata de Iuliana, Adrian Enache amana luarea unei decizii. Artistului pare sa-i priasca viata alaturi de cele doua familii. Sursa: www.cancan.ro

Asistenta lui Capatos se antreneaza pentru a scapa de energiile negative Eva Kent s-a apucat de box

Blonda care il asista pe Dan Capatos in emisiunea "Un Show Pacatos", Oana Oprea, alias Eva Kent, a inceput sa faca box. Pentru ca s-a simtit amenintata, ea vrea sa invete sa se apere si a inceput sa frecventeze o sala de sport, unde se antreneaza cu tehnicianul Marian Ivana.

Dupa ce s-a trezit in mijlocul unui scandal care s-a soldat cu amenintari cu bataia la adresa ei, asistenta lui Dan Capatos din emisiunea "Un Show Pacatos" si-a pus serioase semne de intrebare in privinta sigurantei sale.
Satula sa se teama, Oana Oprea, alias Eva Kent, a apelat la ajutorul unui prieten, care a sfatuit-o sa mearga la box. Fostei vedete de filme XXX i-a placut ideea si a inceput pregatirea sub indrumarea antrenorului Marian Ivana, cunoscut in lumea sportului ca tehnician de box feminin, dar si in showbiz ca specialistul care se ocupa de vedetele care boxau la gala "Stele verzi" de la Pro TV.

A inceput pregatirea de zece zile

"Eva este o buna prietena si eu am sfatuit-o sa vina la sala pentru ca ii va prinde bine. S-au facut deja zece zile de cand a inceput pregatirea si este foarte incantata. Deocamdata nu se poate spune ca boxeaza, pentru ca mai e cale lunga pana acolo. Acum face serii de exercitii diverse, cu elemente de tae-bo, box thailandez, de elongatie etc, care o vor ajuta sa obtina o conditie fizica buna si niste forme frumoase. Sportul este investitia cea mai eficienta pe care o putem face in ceea ce ne priveste, plus ca e cea mai buna cale de a-ti canaliza energiile negative", ne-a spus Marian Ivana, care ne-a precizat ca decizia Evei de a se apuca de box a avut doar initial legatura cu amenintarile Nikitei, acum convertindu-se intr-o pasiune pozitiva.
Marian Ivana a mai antrenat-o pe Roxana Ciuhulescu, precum si pe Sanda Ladosi. Sursa: www.cancan.ro

Minigradina de verdeturi langa dormitor Bahmuteanca si-a pus leustean in balcon

Pentru ca Silviu Prigoana a tinut mortis ca in curtea vilei pe care o au in Pipera sa fie numai gazon, Adriana a gasit o alta locatie ca sa amenajeze o mica gradina la care visa de mult: spatiosul balcon de la dormitorul matrimonial.


Preocupata sa-i asigure fiului sau, Maximus, o alimentatie cat mai sanatoasa, Adriana Bahmuteanu si-a transformat balconul intr-o minigradina de verdeturi si fructe. Vedeta a chemat, ieri, la ea un gradinar, care a avut ca sarcina nu doar amenajarea gazonului din curtea vilei din Pipera, ci si a spatiosului balcon de la dormitorul matrimonial. Astfel ca, printre Yucca si alte plante exotice, aici au aparut si ghivece uriase cu leustean.
"O sa mai pun zmeura si capsune. M-am gandit la cel mic si am zis sa manance verdeata si fructe naturale. Prigoana nu m-a lasat sa fac gradina in curte pentru ca el vrea gazon ca sa aiba copilul unde sa se joace. Asa ca el este stapan pe curte, eu m-am facut stapana pe balcon", ne-a spus Adriana Bahmuteanu, care, in paralel, ii dadea indicatii pretioase gradinarului. Sursa: www.cancan.ro

Scandal in lumea muzicii populare Trei cantareti celebri au sabotat-o pe Ionela Prodan

Desi a acceptat initial invitatia de a canta la spectacolul Ionelei Prodan, fapt ce a determinat-o pe aceasta sa o puna cap de afis, Stefania Rares a plecat in Italia si a fost de negasit in ziua spectacolului. In timp ce apropiatii Ionelei sustin ca a fost sabotaj pe fata, colega ei de scena declara ca nu-si permite sa cante ca altii "sa-si faca avantaje".

Pe 8 Martie, la Sala Radio, Ionela Prodan a fost vedeta unui show de amploare. Capete de afis: Stefania Rares, Elena Merisoreanu si Gheorghe Turda. Desi au fost anuntati ca invitati speciali, niciunul dintre cei trei nu si-a facut aparitia in ziua spectacolului spre disperarea Ionelei. Mai mult, potrivit declaratiilor celor implicati, nu s-au sinchisit nici macar sa anunte ca nu ajung. "Cu o ora inainte de inceperea spectacolului, l-am contactat noi pe Gheorghe Turda, care ne spusese ca pleaca in Italia, dar ca ajunge in timp util pentru show. Ne-a marturisit linistit ca este tot in Italia pentru ca treburile s-au prelungit. Doamna Merisoreanu a anuntat de pe o zi pe alta ca pleaca in SUA, o scuza putin trasa de par, iar despre Stefania Rares am aflat de la Turda ca este si ea in Italia. In schimb, Margareta Paslaru si Cristina Stamate, oameni adevarati ai scenei au venit cu ore bune inainte de incepere pentru a se pregati. Cred ca toata aceasta poveste a fost putin premeditata! Eu personal refuz sa mai lucrez cu ei vreodata", ne-a declarat Eugenia Florea, organizatoarea spectacolului.
Ana Maria, fiica Ionelei Prodan, a fost mult mai vehementa: "Nu inteleg de ce si-au permis sa boicoteze astfel spectacolul mamei mele. Cand avea emisiune si ii chema, pentru ca nimeni nu-i mai baga in seama, era bine! Sunt fericita ca nu a intrebat nimeni de ei."
Declaratiile Stefaniei Rares sustin intr-un anume procent ideea de boicot. "Daca as fi stiut ca este spectacolul ei nu as fi acceptat niciodata sa cant acolo. Consider ca sunt o cantareata cu ani buni de meserie ca sa mai sarbatoresc pe cineva. In Italia am mers sa cant pe bani. La Sala Radio nu as fi fost platita si ne intereseaza si pe noi banii ca avem chirii de platit. Daca Ionela s-a sarbatorit si scrie toata presa ca este milionara, de ce nu a zis ca ne da ea ceva?! Nu mai sarbatoresc pe nimeni care isi face avantaje, ma sarbatoresc si eu", ne-a declarat interpreta de muzica populara. Sursa: www.cancan.ro

Isi deranjeaza vecina cu vocalizele Ianna, reclamata la politie pentru galagie

Componenta trupei Ladies, Ianna, are de mai multa vreme niste "meciuri" cu o vecina din bloc, care se plange de faptul ca blonda face prea multa galagie. Razboiul pornit intre cantareata si vecina ei s-a soldat, zilele trecute, cu o vizita a unui echipaj de politie la usa Iannei.

Membra trupei Ladies, Ianna, s-a trezit, zilele trecute, cu politia la usa. Speriata initial, blonda s-a linistit atunci cand a auzit care era motivul pentru care politistii i-au facut o vizita. Oamenii legii primisera o reclamatie telefonica la sectie din partea unei vecine, care s-a plans de galagia ce razbate din apartamentul cantaretei in fiecare zi si care este insuportabila. Ianna a inteles imediat despre ce era vorba si, mai ales, cine sta in spatele acestei plangeri, ea avand de multa vreme conflicte cu o femeie mai in varsta, care sustine ca o deranjeaza faptul ca Ianna canta acasa.

Sotul meu ar putea sparge geamurile

"Stiu cine mi-a facut plangerea. Dar nu cred ca este justificata. Fac vocalize zilnic si eu si sotul meu, dar nu exageram. Ganditi-va ca Tavi (n.r. - sotul Iannei) e tenor, ar putea sparge geamurile, daca si-ar propune asta, dar nu facem niciunul asa. Niciodata nu cantam la ore nepotrivite. Si nu cred ca e deranjant sa auzi pe cineva cantand vocal sau la pianina. E mai mult asa, o inchipuire de-a dansei", ne-a declarat blonda. Ianna a precizat ca politistii au inteles perfect situatia si nu i-au dat nicio amenda. "Domnii de la politie m-au inteles si chiar m-au recunoscut, ceea ce a fost flatant. Nu mi-au dat nicio sanctiune, dar m-au sfatuit sa incerc sa ma inteleg cu vecina mea ca sa nu mai avem conflicte pe viitor", ne-a spus ea. Sursa: www.cancan.ro

Foloseste programul skype pentru a-Si vedea iubitul Gina Pistol e dependenta de calculator

De cand s-a cuplat cu fotbalistul Ciprian Marica, fostul iepuras "Playboy", gaseste tot felul de solutii ingenioase pentru a fi aproape de jumatatea ei. Pentru ca tarifele la telefon sa nu atinga cote alarmante, Gina si Ciprian au convenit sa tina legatura online sau chiar sa testeze metoda clasica de corespondenta prin posta.

Din cauza contractelor semnate, Gina Pistol a renuntat sa mai faca naveta Bucuresti-Stuttgart (unde evolueaza Ciprian Marica). Si pentru ca inroseau telefonul, indragostitii au apelat recent la internet, o metoda eficienta de comunicare si mai putin costisitoare. "Petrec cam patru ore in fata calculatorului ca sa vorbesc cu Ciprian. Folosim Skype ca sa ne si vedem. De asemenea, vorbim destul de des si la telefon",
ne-a marturisit blonda. Ea a adaugat ca ii surade ideea de a recurge la scrisori romantice si parfumate, care sa fie expediate prin posta. Atacantul celor de la Vfb Stuttgart va reveni in tara spre sfarsitul acestei luni, cand va fi convocat la echipa nationala, alaturi de care va evolua impotriva Serbiei.

Isi viziteaza "soacra"

Gina Pistol se intelege foarte bine cu mama lui Ciprian Marica. Blonda profita de timpul liber pe care il are pentru a o vizita pe doamna Marica. De altfel, Gina o tine la curent cu noutatile pe mama fotbalistului si prin telefon. Cand iubitul ei va reveni in Romania, Gina si-a propus sa-l prezinte si mamei sale. Deocamdata, doar fratele ei a avut acest privilegiu. Sursa: www.cancan.ro

Aminata, eliminata prima de la "Inelul cu diamant" Nu a reusit sa intre pe sub pielea unui italian

Mulatra nu a fost in gratiile milionarului italian la emisiunea de la Euforia TV, fiind prima eliminata din competitie pe motiv ca nu a fost suficient de sexy.

Emisiunea "Inelul cu diamant" de la Euforia TV a debutat cu un nou sezon, care a aliniat la start mai multe vedete ca niciodata: Anca Badiu, Claudia de la Sexxy, Oana Bercaru, Rona Hartner, Simona Sensual, Aminata etc. Din pacate, prima care a picat testul de exigenta al milionarului italian care le selecteaza in cursa pentru castigarea bijuteriei cu diamante a fost modelul de culoare, care nu a fost considerat suficient de sexy. Se pare ca, la proba la care trebuia sa interpreteze un personaj, Aminata nu a fost inspirata si si-a ales sa "joace" un baschetbalist, lucru care nu a fost insa pe gustul italianului, care i-a reprosat ca nu e atragatoare in ghete si in echipamentul sportiv. Ulterior, la o alta proba, cand concurentele au fost examinate de un chirurg estetician, Aminata a fost din nou desfiintata. Specialistul i-a remarcat ca defect fizic o cicatrice mare la genunchi, moment foarte stanjenitor pentru Aminata. De altfel, ea nu a fost singura care a suferit la aceasta proba, printre cele care aproape au izbucnit in plans numarandu-se si Claudia de la Sexxy, pe care medicul a sfatuit-o sa se opereze la nas pentru ca are o "gogoasa" pe el si ca e mult prea lata in talie. Sursa: www.cancan.ro

Gafa de proportii la morga Spitalului Judetean Vaslui Doar groparul s-a prins ca in cosciug era alt mort

Situatie comico-tragica la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, unde angajatii de la morga au incurcat mortii intre ei si au dat unei familii, spre inhumare, o alta persoana.


Confuzia a fost observata abia de groparul de la cimitirul din comuna vasluiana Tanacu, dupa ce rudele au bocit ore in sir la capataiul unei femei straine, decedata in spital si data "la pachet" de autopsieri. Nici macar fiica batranei de 73 de ani nu si-a dat seama ca a fost la un pas sa ingroape o alta persoana in locul mamei sale. Elena Stancu a povestit ca ea este plecata de 20 de ani de acasa si s-a gandit ca mama ei arata atat de schimbata din cauza bolii care a rapus-o. Alertata de gropar, care a remarcat ca in cosciug nu era tanti Ileana - cum i se spunea in sat femeii -, fiica indoliata a luat sicriul cu mortul si s-a dus la spital pentru a-l schimba. A avut noroc, pentru ca cei de la morga nu apucasera inca sa dea cadavrul celeilalte femei care avea, culmea, tot 73 de ani. Dupa o perioada de confuzie, conducerea spitalului a facut lumina in acest caz: la ambele sertare ale frigiderului de la morga, unde erau cele doua cadavre, au cazut hartiile pe care scria numele mortilor. "Vina este in totalitate a noastra pentru aceasta incurcatura", a declarat Carmen Rotaru, directorul SJU Vaslui, adaugand ca vinovatii vor fi sanctionati. Sursa: www.cancan.ro

Protesteaza in Capitala, acuzandu-i pe anchetatori Fata dezvirginata de popa a intrat in greva foamei

Fata care l-a acuzat pe preotul din sat de viol a intrat, ieri, in greva foamei, impreuna cu tatal ei, in semn de protest fata de modul in care s-a desfasurat ancheta.

Roxana Zambrea si tatal ei, Vasile, au declarat, ieri, din fata Primariei Capitalei, unde au ales sa protesteze: "Vrem o ancheta dreapta, vrem sa se ia masuri impotriva autorului si a politistilor si procurorilor care au tergiversat cazul. Incepand de dimineata suntem in greva foamei si nu vom renunta pana cand nu se vor lua masuri". Desi s-a dispus inceperea urmaririi penale impotriva preotului Ionel Jianu, acuzat ca a deflorat-o cu degetul pe Roxana Zambrea, tanara si tatal acesteia sustin ca rezultatele raportului medico-legal sunt suspecte.
Potrivit avocatei fetei, Maria Bicescu, din concluzii reiese ca de pe mucurile de tigara nu s-a putut reconstitui profilul genetic al preotului, iar explicatia a fost aceea ca ar fi fost nevoie de o cantitate cu mult mai mare decat aceea gasita. In ceea ce priveste sangele de pe servetele, s-a putut reconstitui profilul genetic al fetei, insa nu din probele de sange, ci din cele de transpiratie. Potrivit raportului, sangele nu este de natura umana, a mai spus avocata Bicescu. Aceasta este hotarata sa ceara o noua analiza a probelor, intrucat considera ca se doreste tergiversarea anchetei. Sursa: www.cancan.ro

Recuperat de Magda de la un centru de plasament Fiul lui Tolea a ajuns la orfelinat

Disparut fara urma, imediat dupa arestarea luptatorului K1, baietelul lui Tolea a fost recuperat, ieri, de Magda Ciumac de la un centru de plasament din sectorul 6 al Capitalei.

Sasa, care se afla impreuna cu tatal sau si iubita acestuia in momentul retinerii lui Tolea, a fost dat disparut, timp de aproape 24 de ore. Potrivit Magdei, copilul ar fi fost luat de Alina Rotaru, olteanca de 19 ani care pana marti seara i-a fost lui Sasa si bona, si mama. Dupa ce, marti noapte, Magda Ciumac a depus o reclamatie impotriva acesteia, acuzand-o de rapire, Sasa a "aparut" la o sectie de politie din Capitala. Ulterior, baietelul lui Tolea a fost dus la un centru de plasament, unde a fost ingrijit de asistentii sociali pana aseara.
Insotita de avocata, ieri, in jurul orei 18.00, Magda Ciumac s-a prezentat la autoritatea tutelara a sectorului 6 si si-a recuperat fiul pe care nu-l mai vazuse de mai mult timp.
Sotia lui Tolea a declarat ca va pleca la Brasov, unde va sta o perioada. Sursa: www.cancan.ro

Cunoscut traficant si consumator de droguri, Iubitul lui "Miss Bikini 2003", condamnat la 11 ani de inchisoare

Marius Avram, iubitul Andreei Cojocaru, ex-"Miss Bikini World 2003", a fost condamnat in lipsa de magistratii Tribunalului Vrancea la 11 ani de inchisoare pentru consum si trafic de droguri.

In "Dosarul drogurilor" de la Focsani a fost condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare si matusa lui Avram, Lenuta Soare. Totodata, Andreea Cojocaru a fost la un pas de a fi acuzata de complicitate cu iubitul sau. In cele din urma, ea a fost martor principal in dosar. Pe 13 aprilie 2007, la doar o zi de la descoperirea retelei de la Focsani, Marius Avram a fugit din tara, fiind vazut de mai multe ori in Italia. Ulterior, dupa ce Andreea Cojocaru i-a facut acestuia mai multe vizite, au aparut o serie de informatii potrivit carora fosta miss ar fi ramas insarcinata cu Avram, dar ca apoi ar fi pierdut sarcina. De asemenea, surse din apropierea celor doi au dezvaluit ca tinerii s-ar fi casatorit. Informatiile nu au fost confirmate oficial. "Andreea e majora si stie ce face", a fost singura declaratie a tatalui manechinului, comisarul-sef Neculai Cojocaru, seful Serviciului de Evidenta a Populatiei Vrancea. Sursa: www.cancan.ro

Se va intrece cu cei mai puternici barbati ai lumii Consilier local, in cursa pentru "Mister Univers"

Viorel Ristea, consilier local al Partidului Conservator la Primaria Sectorului 4, se numara printre favoritii faimosului concurs de culturism, care va avea loc in luna iunie, in America.

Un consilier local de la Primaria Sectorului 4 concureaza pentru titlul de cel mai musculos barbat din lume. Viorel Ristea (27 de ani), consilier din partea Partidului Conservator, de profesie economist, va pleca in vara la Miami, unde va participa la "Mister Univers", titlu disputat de trei sute de culturisti.
Cea mai mare performanta a sportivului de pana acum este locul IV obtinut, in 2007, la Campionatul Mondial de Culturism, categoria supergrea, desfasurat tot in America. De aceasta data, insa, Viorel se simte mult mai in forma si are convingerea ca va castiga competitia "Mister Univers". "Ultima data am fost invins de americani, dar acum ma numar printre favoriti. Intre sedintele de consiliu, ma furisez la antrenamente. Ca sa-mi mentin tonusul, respect reguli stricte: zilnic, fac patru ore de antrenamente si mananc doua kilograme de carne de pui sau de peste, iar in plus iau minerale si vitamine", ne-a spus consilierul-culturist. Daca pe plan sportiv, Viorel viseaza la titlul "Mister Univers", in ceea ce priveste politica, ambitia sa este sa ajunga deputat sau senator. Sursa: www.cancan.ro

CANCAN a aflat miza procesului dintre actor si concubina acestuia Ce are de impartit George Mihaita cu iubita sa

Actorul George Mihaita intentioneaza sa puna capat civilizat relatiei sale cu Delia Seceleanu. Mihaita s-a declarat de acord cu pretentiile formulate in instanta de iubita lui, care l-a dat in judecata pentru partajul bunurilor comune si incredintarea minorilor.


Dupa 13 ani de relatie cu actrita Delia Seceleanu, care i-a daruit doi baietei, de patru si cinci ani, directorul Teatrului Mic se desparte. Nu este insa vorba de un divort, pentru ca actorul nu a fost casatorit cu Delia Seceleanu, ci de partajul averii comune, un apartament de patru camere si 85 de metri patrati, in buricul Bucurestiului. Cuplul a cumparat apartamentul, in cote egale, in anul 2004, iar Delia Seceleanu a solicitat instantei cedarea apartamentului catre actor, care sa-i plateasca o sulta, cel mai probabil jumatate din valoarea de piata a bunului. Potrivit avocatilor, Mihaita nu se opune solicitarilor fostei iubite, careia ii cere doar sa-i permita sa-si vada constant copiii. Sursa: www.cancan.ro

A calcat "Puriul" Stramb? Cine e femeia misterioasa cu care si-a petrecut Rednic trei ore

Tehnicianul dinamovist a fost fotografiat de paparazzii CANCAN in compania unei femei. Pasii foarte calculati facuti de cei doi ar putea conduce spre ideea unei posibile relatii intre ei. Antrenorul sustine ca persoana cu care a fost surprins este o fosta menajera de la Dinamo, venita sa-i faca ordine intr-un apartament din zona Aviatiei.


Mircea Rednic este perceput de opinia publica drept un barbat serios, fiind casatorit si avand doua fete. In urma cu aproape doua saptamani, antrenorul a fost la un restaurant alaturi de alti doi dinamovisti, secundul Jean Vladoiu si preparatorul fizic Marco Oneto. Dupa ce au mancat impreuna, cei trei s-au separat. "Puriul" s-a urcat in bolidul sau, marca Mercedes, si a plecat grabit. In fata hotelului Crystal Palace, tehnicianul a oprit brusc masina pentru cateva fractiuni de secunda, suficiente insa pentru ca pe scaunul din dreapta sa urce o doamna intre doua varste. Apoi, autoturismul condus de Rednic a virat scurt, intrand pe niste alei laturalnice. Apoi, surpriza! Tehnicianul dinamovist a dat-o jos pe femeie, la doar cateva minute de la intalnire. El a mai mers cateva zeci de metri, a parcat masina si a urcat intr-un bloc de pe strada Scoala Herastrau. Femeia a ramas in strada si, la putin timp, a intrat in aceeasi cladire. Dupa aproximativ o ora si jumatate, doamna a parasit imobilul, urmata la 45 de minute de Rednic.

Sustine ca ii face curatenie

Contactat de CANCAN, antrenorul celor de la Dinamo si-a expus varianta in legatura cu misteriosul personaj din viata sa: "Cea din fotografii este o femeie amarata. Lucreaza la Dinamo. Mi-a spus ca are probleme cu banii si m-a intrebat daca o pot ajuta. I-am spus ca am un apartament pe care il inchiriez si am angajat-o sa imi faca ordine in el. De-a lungul timpului, in acea locuinta au stat australianul Griffiths si mai multi dinamovisti. De ce am dat-o jos cu putin inainte de a ajunge la bloc? Pentru ca stiu ca sunt mereu urmarit si nu am vrut sa dau nastere la suspiciuni. Daca era vreo "bunaciune", mai ziceam, dar asa nu stiu daca are rost sa faceti tam-tam pe chestia asta", a spus Rednic, care nu a precizat de ce a fost necesar sa fie si el prezent in apartament in timpul efectuarii curateniei. Sursa: www.cancan.ro

O veste proasta pentru finantatorul "ros-albastrilor" Tiago si Semedo nu au drept de joc la Steaua II

Cei doi au fost aspru criticati de Gigi Becali dupa primele doua meciuri din returul Ligii I, dar amenintarile cu echipa satelit nu au acoperire.

Tiago si Semedo nu vor avea soarta lui Cristocea, Croitoru, Abel Moreno sau Rica Neaga. Managerul echipei a doua a Stelei, Leo Strizu, il anunta pe Gigi Becali ca nu ii poate pedepsi pe cei doi portughezi cu trimiterea la echipa a doua, asa cum a anuntat finantatorul. Patronul Stelei i-a criticat dur pe cei doi dupa primele doua jocuri din acest retur. "La inceputul sezonului s-a facut o lista cu fotbalistii de la prima echipa care au drept de joc pentru satelit. Tiago si Semedo nu au fost trecuti pe aceasta lista, iar acest lucru nu se poate modifica. Deci acesti doi jucatori nu vor putea juca pentru Steaua II pana la finalul acestui sezon", a declarat Strizu. Managerul echipei a doua spune ca asteapta orice intarire de la prima formatie: "Vineri vom avea un meci foarte important, derby-ul cu Rapid II, iar eu lucrez cu mare placere cu orice fotbalist trimis de Marius Lacatus. Pana acum, toti cei care au venit de la prima echipa ne-au fost de mare folos si s-au comportat ca niste profesionisti", a incheiat Strizu.

Vor neaparat promovarea

Faptul ca Becali are ganduri mari pentru promovarea tinerilor de la echipa satelit pune presiune pe Leo Strizu: "Este foarte important pentru noi sa reusim sa ajungem in Liga a II-a, pentru ca astfel putem sa dam mai multi jucatori primei formatii. Asa, din Liga a III-a este greu sa dai jucatori care trebuie sa se lupte mereu la titlu. Daca reusim sa promovam ar fi un pas intermediar pe care ei l-ar face pana la marea performanta."

Szekely e bun de joc cu Rapid II

Daca Tiago si Semedo au scapat de satelit, nu acelasi lucru se intampla cu Janos Szekely . "Pe el il avem trecut pe lista, dar inca nu ni s-a comunicat nimic despre o eventuala trimitere a lui la satelit. Normal ca ne-ar putea ajuta sa castigam derby-ul cu Rapid II, iar o eventuala evolutie buna i-ar ridica moralul in vederea revenirii la prima echipa. Chiar daca pana acum cei care au trecut pe aici nu au mai putut reveni la echipa mare, sunt sigur ca Szekely este capabil sa se intoarca oricand la cel mai inalt nivel", a spus Strizu.

Declaratii Gigi Becali

Semedo a primit un umar de la un adversar si s-a invartit ca un titirez. Daca macar il cantaream inainte sa-l cumpar, sigur nu-l mai luam"

dupa Steaua - FC Vaslui 1-1


Dau 100.000 de euro ca sa scap de Tiago! Lovin este cu sapte clase peste el!"


dupa FC Brasov - Steaua 1-0


Nu stiu de ce am dat atatia bani pe Szekely. Tot meciul a dat numai pase la adversar"


dupa FC Brasov - Steaua 1-0

Sursa: www.cancan.ro

Eva Herzigova a dat petrecere mare in Caraibe de ziua ei S-a iubit pe iaht cu un multimilionar

Frumoasa cehoaica, care a implinit 35 de ani, si-a sarbatorit aniversarea pe o ambarcatiune de lux din St. Barts, alaturi de cativa prieteni apropiati si de multimilionarul ei iubit, italianul Gregorio Marsiaj. Senzuala in costumul de baie, Eva l-a innebunit pe partenerul ei, care nu s-a putut abtine si a pipait-o si a sarutat-o peste tot, in vazul invitatilor.


Binecunoscutul model ceh Eva Herzigova a implinit 35 de ani si si-a facut de cap asa cum se cuvine pentru o asemenea varsta. Pentru a sarbatori departe de ochii curiosilor, Eva o organizat o excursie in Caraibe, la St. Barts, unde a plecat insotita de cativa prieteni apropiati si de iubitul ei, multimilionarul italian Gregorio Marsiaj. Petrecerea a avut loc pe un iaht superluxos, in largul marii, plin de baloane si de flori, in cinstea sarbatoritei. Eva, care a fost rasfatata cu zeci de cadouri, a avut parte si de un tratament special din partea logodnicului ei. Imbracata sexy, doar in costum de baie, Eva a dansat pe punte, languros, prin fata lui Gregorio, care n-a ramas deloc indiferent la unduirile frumoasei lui iubite.
Excitat la maximum, el a luat-o pe Eva in brate si a asezat-o pe un sezlong aflat in apropiere, incepand sa o pipaie si sa o sarute peste tot pe corp, fara sa mai tina cont de faptul ca langa ei se afla una dintre invitatele la petrecere. Eva a raspuns pe masura gesturilor de tandrete ale partenerului ei de viata, amandoi giugiulindu-se ca si cum erau singuri-singurei pe iaht, spre disperarea amicei aflate langa ei, care nu mai stia cum sa-si intoarca privirea. Dupa ce s-au intrecut in gesturi de afectiune, Eva si Gregorio s-au ridicat brusc de pe sezlong si s-au dus sa faca o baie in ocean.

Si-a mangaiat testiculele

Dupa o baie scurta, cei doi au revenit pe iaht, insa se pare ca apa rece nu prea a reusit sa-l racoreasca pe italian care, in momentul in care si-a pus sortul pe el, a inceput sa-si mangaie testiculele, fara sa-si poata lua ochii de la iubita lui, Eva. Se pare ca modelul ceh si-a gasit intr-adevar jumatatea in persoana multimilionarului, cu care are si un copil, George, care a venit pe lume in 2007. Eva, care are o avere estimata la 20 de milioane de dolari, a fost casatorita cu Tico Torres, component al renumitei trupe Bon Jovi, intre 1996 si 1998. Sursa: www.cancan.ro

A impuscat 15 oameni in doua minute Baie de sange la o scoala din Germania


Scene de groaza in apropiere de Stuttgart. Un barbat imbracat in haine de camuflaj a intrat intr-o scoala si a ucis 15 oameni, dintre care noua elevi. Presa locala sustine ca atacatorul este un fost elev.


Un tanar, Tim K., in varsta de 17 ani, imbracat in uniforma militara de culoare inchisa a impuscat ieri-dimineata 15 persoane, noua elevi si sase adulti, intr-o scoala din Winnenden, din apropiere de Stuttgart, in care la momentul atacului se aflau peste o mie de elevi cu varste cuprinse intre 10 si 16 ani. Potrivit martorilor, tragedia s-a petrecut in jurul orei locale 09.45 (10.45, ora Romaniei). Agresorul a reusit initial sa fuga, dar ulterior a fost ucis intr-un schimb de focuri cu politia. Conform acelorasi surse, parintii suspectului au in casa zeci de arme pe care le detin legal. Nu se stie, deocamdata, daca atacatorul a folosit in masacru arsenalul de acasa. Anchetatorii au declarat ca 12 persoane au fost ucise in scoala si alte trei in afara cladirii.

Tatal bestiei, om de afaceri

Tatal presupusului atacator de la scoala ar fi un om de afaceri a carui locuinta a fost perchezitionata de politie. Unitati speciale ale politiei au efectuat o perchezitie la domiciliul acestuia si o interogheaza pe mama suspectului, conform "Der Spiegel". Tanarul a frecventat scoala pana anul trecut, scrie publicatia. Potrivit CNN, atacul a durat aproximativ doua minute.

Aprilie negru

In ultimii ani, mai multe incidente similare au socat Germania. In 2006, un barbat cu fata acoperita si care avea explozibili asupra sa a deschis focul intr-o scoala din orasul Emsdetten, din vestul Germaniei, ranind cel putin 11 persoane, dupa care s-a sinucis. In aprilie 2002, Germania trecuse prin cel mai grav incident petrecut la o scoala, cand un barbat inarmat a ucis 16 persoane si apoi s-a sinucis, la un liceu din Erfurt, in estul tarii. Sursa: www.cancan.ro

Europarlmentarul Daciana Sarbu sesizeaza UE: Pungile oxo-degradabile pot provoca impotenta


Eurodeputata Daciana Sarbu a sesizat Parlamentul European in legatura cu ambalajele oxo-degradabile. Ea avertizeaza ca unele pungi de pe piata romaneasca pot dauna sanatatii si mediului.

Dupa introducerea eco-taxei pentru pungi de plastic, la 1 ianuarie 2009, multi agenti comerciali au introdus pe piata asa-numitele pungi oxo-degradabile. Acestea contin aditivi care favorizeaza dezintegrarea plasticului in fragmente mai mici, insa exista pericolul sa fie inhalate. "In lipsa razelor soarelui si a caldurii, aceste pungi vor continua sa reziste in mediu, cu tot cu posibilele metale grele cu efecte carcinogene (cancerigene), mutagene, toxice pentru reproducere, care se acumuleaza in organisme. Or, este un lucru cunoscut faptul ca, in anumite compozitii si concentratii, aceste materiale pot contine aditivi carcinogeni si mutageni", a avertizat Daciana Sarbu. Ea sustine ca unii aditivi oxo-degradabili sunt considerati amenintatori pentru sanatate, deoarece pot contine substante catalogate drept periculoase de Comisia Europeana. Ca atare, pungile astfel obtinute sunt considerate chiar mai periculoase decat cele din plastic obisnuit. "Comercializarea acestei categorii de pungi sub eticheta "biodegradabil" nu este conforma cu standardele europene", a precizat Daciana Sarbu. Ea cere producatorilor de polietilena aditivata sa prezinte public certificate de biodegradabilitate conform normelor europene in vigoare. Sursa: www.cancan.ro

Revenire neasteptata in politica Cozmin Gusa, strategul PSD in lupta pentru prezidentiale

Cozmin Gusa ar putea deveni, in curand, consilier al presedintelui PSD Mircea Geoana pentru zona Transilvania. Fostul lider PIN se va implica in alegerea unui nou presedinte al Romaniei.

Dupa ce a renuntat sa mai candideze la sefia Partidului Initiativa Nationala (post in care a fost aleasa recent Lavinia Sandru), Cozmin Gusa va reveni, se pare, in lumea politica. Potrivit unor surse social-democrate, Gusa ar putea ocupa functia de consilier al presedintelui PSD Mircea Geoana pentru zona Transilvania. Fostul lider PIN nu neaga, dar nici nu confirma aceasta posibilitate. Cozmin Gusa a afirmat, ieri, in cadrul unei dezbateri organizate de Academia Romana, ca in anul 2009 va face toate eforturile pentru alegerea unui nou sef de stat care sa nu deteste competenta si profesionistii. Gusa a declarat, ieri, la Academia Romana ca reforma politica si profesionalizarea politicului sunt imposibile azi, dar se pot face pasi in aceasta directie. "In ceea ce ma priveste, asumandu-mi rolul si responsabilitatea - probabil pentru unii si vinovatia - pentru aducerea in functia de presedinte a actualului presedinte, primul pas cu care eu o sa incep este sa fac toate eforturile in 2009 pentru ca sa avem un nou presedinte care sa nu deteste competenta, care sa nu deteste profesionistii si care sa inteleaga ca probabil de sub cupola Academiei ar trebui sa plece marile idei si marile proiecte si, de ce nu, poate chiar viitorul presedinte al Romaniei sa plece tot din acest loc", a precizat Gusa.Sursa: www.cancan.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats