joi, 12 martie 2009

Se va intrece cu cei mai puternici barbati ai lumii Consilier local, in cursa pentru "Mister Univers"

Viorel Ristea, consilier local al Partidului Conservator la Primaria Sectorului 4, se numara printre favoritii faimosului concurs de culturism, care va avea loc in luna iunie, in America.

Un consilier local de la Primaria Sectorului 4 concureaza pentru titlul de cel mai musculos barbat din lume. Viorel Ristea (27 de ani), consilier din partea Partidului Conservator, de profesie economist, va pleca in vara la Miami, unde va participa la "Mister Univers", titlu disputat de trei sute de culturisti.
Cea mai mare performanta a sportivului de pana acum este locul IV obtinut, in 2007, la Campionatul Mondial de Culturism, categoria supergrea, desfasurat tot in America. De aceasta data, insa, Viorel se simte mult mai in forma si are convingerea ca va castiga competitia "Mister Univers". "Ultima data am fost invins de americani, dar acum ma numar printre favoriti. Intre sedintele de consiliu, ma furisez la antrenamente. Ca sa-mi mentin tonusul, respect reguli stricte: zilnic, fac patru ore de antrenamente si mananc doua kilograme de carne de pui sau de peste, iar in plus iau minerale si vitamine", ne-a spus consilierul-culturist. Daca pe plan sportiv, Viorel viseaza la titlul "Mister Univers", in ceea ce priveste politica, ambitia sa este sa ajunga deputat sau senator. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats