miercuri, 10 iunie 2009

Adrian Enache are in sange pasiunea pentru sexul frumos



Tare ii mai place viata!

Paparazzii l-au surprins in timp ce pupa o tanara misterioasa, alta decat sotia si amanta care i-au daruit cate un copil!



Viata donjuanului din muzica usoara romaneasca, Adrian Enache, este ca o carte deschisa! Nu mai e un secret ca el traieste in paralel atat cu sotia lui, Corina, cat si cu amanta, Iuliana Marciuc, si ca are cate un copil cu fiecare dintre ele. Zilele trecute, insa, paparazzii l-au pozat in timp ce se pupa jovial cu o a treia femeie!




Momentul a avut loc in parc area din fata blocului unde locuieste cantaretul. Enache tocmai ajunsese cu masina acasa si lua niste pungi din portbagaj. Atunci a aparut si tanara. El s-a oprit din treburi, s-au salutat zambitori si, instinctiv, s-au apropiat unul de celalalt si s-au pupat ca si cum se stiau dintotdeauna. In cele cateva secunde cat a durat intreaga scena, tanara si-a lipit ochii de cantaret, iar el a cuprins-o tandru cu o mana de sold. Nimic insa nu mai surprinde cand vine vorba despre Enache.
De multi, multi ani, sotia lui, Corina, stie despre existenta amantei, adica de prezentatoarea TV Iuliana Marciuc, insa nu si-a pus problema vreodata sa divorteze.
Ei au impreuna o fata de 12 ani si traiesc ca o familie aparent normala, iar, de partea cealalta, Iuliana Marciuc accepta si ea aceasta situatie.
La 43 de ani, cantaretul nu se plange, asadar, ca e nevoit sa petreaca timpul in doua parti, ba, mai mult, iata ca pasiunea lui pentru femei continua sa arda ca o flacara puternica! Sursa:www.cancan.ro

Fratele lui Ionut Dolanescu Il acuza pe acesta ca a vrut sa-l pacaleasca


"Diamantele, aurul si obiectele de arta au ramas la el"

Impartirea averii regretatului artist Ion Dolanescu este departe de a se fi incheiat. Dragos, fiul cel mare al rapsodului, a decis sa lupte pentru jumatatea care i se cuvine.


Ion Dolanescu a lasat in urma lui, pe langa repertoriul impresionant, o avere de milioane de euro. Conform succesiunii, aceasta se imparte in doua - jumatate lui Ionut Dolanescu si cealalta jumatate lui Dragos Dolanescu. Lucrurile insa, nu s-au transat asa de simplu. Potrivit declaratiilor fiului cel mare al artistului, Ionut a incercat sa obtina un procent mai mare din avere. Cu toate ca a fost pe punctul de a accepta imparteala lui Ionut si sa semneze actele, Dragos s-a razgandit in ultimul moment. "Daca ar fi fost ca el, m-as fi ales cu 1.500 de metri patrati la Tunari si casa de la Sinaia. Nu mi s-a parut corect si l-am dat in judecata pentru a obtine, in mod corect, jumatate din avere. Procesul care exista intre noi nu este doar o formalitate asa cum a declarat el. Nu este nimic amiabil intre noi in acest moment", ne-a declarat, in exclusivitate, Dragos.
Acesta sustine ca nu vrea decat sa i se faca dreptate. "Este suficienta avere sa traim amandoi bine. Foarte mari pretentii nu am avut. Diamantele, aurul si obiectele de arta au ramas la Ionut. Nu m-au interesat. Cand m-am intors in Costa Rica, nu am luat decat sapte icoane din zecile de icoane pe care le avea tatal meu, doua tablouri, o cruciulita, un medalion-calut, mici amintiri pe care le-am dat copiilor mei ca sa aiba ceva de la bunicul lor", sustine Dragos. Pana acum, fiul cel mare al lui Ion Dolanescu a pastrat discretia asupra neintelegerilor din familie. Declaratiile Mariei Ciobanu insa, l-au determinat sa-si schimbe atitudinea. "O respect pe doamna Maria Ciobanu din toate punctele de vedere, insa, este inadmisibil sa declare ca ea a pus jumatate din banii cu care a fost cumparata casa din Caimatei a tatalui meu, pentru a-l favoriza pe Ionut la succesiune. In primul rand, Maria Ciobanu si Ion Dolanescu nu mai erau impreuna de trei ani in momentul achizitionarii imobilului", ne-a spus el, dezamagit.



"Vrea drepturile de autor 100%!"



Pe langa proprietati si bani, Ionut si Dragos mai au de impartit si drepturile de autor. "Ionut mi-a sugerat sa i le cedez 100% ca oricum nu valoreaza nimic. Pentru mine insa valoreaza enorm. Este cel mai important lucru care a ramas dupa tatal meu si vreau sa fie si al meu. Sunt convins ca instanta va decide asa cum este corect", ne-a declarat Dragos.



Peste casa de la Sinaia va trece autostrada



Daca ar fi acceptat imparteala fratelui sau, Dragos ar fi avut probleme mari acum. Acesta ar fi ramas fara casa de la Sinaia, mostenirea lui principala. Conform proiectului, imobilul se afla pe ruta autostrazii Bucuresti-Sibiu si, recent, proprietarii din zona au fost instiintati ca vor fi nevoiti sa plece din calea buldozerelor urmand a fi despagubiti. In urma evaluarilor, oamenii au aflat ca suma este atat de mica incat nu-si vor permite nici macar o garsoniera in Sinaia si au contestat proiectul. "Ne-au cerut ragaz sase luni pentru a incerca sa gaseasca alta varianta, dar sansele sunt mici. Asa ca, daca luam aceasta casa, la un moment dat as fi ramas fara ea", mai spune Dragos. Sursa:www.cancan.ro

Nu e prima data cand nimereste numerele la 6 din 49








Un pompier din Galati se lauda ca a castigat cele 11 milioane de la Loto


Un maistru militar angajat la unitatea de pompieri din Galati sustine ca este marele castigator al premiului de 11 milioane de euro pus in joc de Loteria Romana, duminica, la 6/49.




Barbatul le-a spus mai multor colegi ca a castigat, dar nimeni nu a vazut biletul. El este angajat al Ministerului de Interne si lucreaza ca maistru la o unitate de pompieri din municipiul Galati. Are 48 de ani si, potrivit informatiilor obtinute de la conducerea unitatii, este casatorit si are un copil.
El a dorit ca identitatea sa sa ramana secreta. De la sefii norocosului am aflat ca acesta este in concediu, motiv pentru care a putut sa vina direct la Bucuresti, la sediul Loteriei Romane, pentru a-si revendica premiul.
Colegii lui spun ca este un jucator pasionat si a mai castigat de-a lungul timpului, dar este pentru prima data cand a reusit sa ghiceasca toate cele sase numere. El a jucat un bilet in valoare de 15,7 lei la agentia 17-010 din Piata Energiei din Galati, mizand pe numerele 7, 15, 19, 30, 37, 44 si obtinand astfel un castig de 46.171.670 lei.


Ce si-ar putea cumpara?


Limuzina ca a lui Irinel

Cu 600.000 de euro, galateanul si-ar putea cumpara un Rolls Royce Phantom, exact ca limuzina lui Irinel Columbeanu. Rolls-ul are 6 metri si dotari de lux: scaune din piele Connoly, interior din lemn de artar, linie audio-video de ultima generatie, telefon cu bluetooth si sistem de navigatie prin satelit.
600.000 euro


Avion de 450.000 de euro

Ca sa nu mai depinda de altii, milionarul si-ar putea angaja un pilot si sa-si cumpere un avion, ca marii afaceristi. Irina Schrotter a fost prima femeie din Romania proprietara a unei aeronave de dimensiuni mici, care costa 450.000 de euro. Desi valoreaza atat, avionul este prevazut doar cu patru locuri.
450.000 euro



Iaht ca al lui Dan Diaconescu

In schimbul sumei "modice" de 2.368.000 de euro, castigatorul poate sa-i faca in ciuda lui Dan Diaconescu si sa-si cumpere un iaht exact ca al lui. Jurnalistul este posesorul unei ambarcatiuni ultraluxoase, marca Princess 21 M, care are nu mai putin de patru dormitoare. Dan Diaconescu plateste anual 11.000 de euro doar pentru a tine iahtul in portul Napoleon din sudul Frantei.


Ceasuri din aur, ca politicienii

Cel mai renumit ceas de politician roman ii apartine lui Ion Iliescu: este vorba de un Rolex din aur, in valoare de 20.000 de dolari. Ceasul a intrat in posesia fostului presedinte "sarac si cinstit" in 1996, iar Iliescu a declarat ca l-a primit cadou de la un emir arab. Un ceas scump poarta la mana si pedelistul Adriean Videanu, care a costat 15.000 de euro. Este vorba de modelul Hublot Big Bang din aur , care are in componenta titanium si kevlar - material folosit la fabricarea vestelor antiglont.

"Palatul" lui Gigi Becali

"Palatul" lui Gigi Becali de pe Aleea Alexandru a fost achizitionat de la mostenitorii industriasului Max Auschnit contra sumei de sapte milioane de euro. In conditii de criza economica, probabil ca in urma negocierilor poate fi cumparat cu circa cinci milioane de euro. Cele 20 de camere au fost restaurate dupa moda anilor ?30, cu peretii poleiti cu aur de 24 de carate. Sursa: www.cancan.ro

A pozat în sânii goi




Corina Bacalum, eleva din Iaşi care i-a furat minţile unui medic de la Spitalul CFR, şi-a postat pe un site de socializare mai multe poze sexy, în care îşi arată bustul generos.

Corina Bacalum, eleva de 19 ani de la Liceul Waldorf din Iaşi care a pus pe jar un medic din oraş, nu este doar frumoasă, ci şi foarte sexy. Cea mai bună dovadă o reprezintă câteva fotografii pe care fata le-a postat pe un site de socializare. Corina apare îmbrăcată doar în costum de baie, pozând în ipostaze provocatoare. Mai mult, într-o fotografie, fata îşi mângâie senzual sânii goi.

Orice bărbat care vede pozele Corinei ar putea înţelege gestul medicului Iulian Carp (32 de ani), care vrea să divorţeze de soţie pentru că i s-au aprins călcâiele după puştoaică. Unde mai pui că pe acelaşi site, eleva susţine că pentru ea vârsta iubitului nu contează. “Eu nu sunt interesată de vârsta partenerului. Ai vârsta pe care o simţi”, scrie Corina pe Internet. Sursa: www.libertatea.ro

Meme, Sexy-brăileanca, Magda au interzis la OTV



Dan Diaconescu s-a supărat pe vedetele nerecunoscătoare pe care le-a lansat.

Dan Diaconescu s-a făcut "foc şi pară" pe cei pe care i-a lansat in televiziune. Astfel, patronul postului a decis ca toţi cei care îl denigrează pe el sau televiziunea sa să fie incluşi pe o adevărată “listă neagră”, ei primind “interzis” la OTV.

Tot scandalul a pornit după ce, pe un alt post de televiziune, Sexy-brăileanca şi Stelian Ogică s-au certat “la cuţite”, acuzându- se reciproc de maşinaţiuni diabolice pentru dobândirea celebrităţii, iar numele patronului OTV a fost pomenit în circumstanţe nu tocmai măgulitoare. Astfel, pe “lista neagră” a lui Dan Diaconescu şi-au făcut loc mai multe personaje, cunoscute ca “vedete OTV”. Printre acestea sunt Magda Ciumac (care a susţinut că a fost obligată de cei de la OTV să mintă în apariţiile ei televizate), Sexy-brăileanca (care susţine că a pus la punct un plan diabolic împreună cu Ogică şi Diaconescu pentru a denigra un prezentator TV), Luis Lazarus şi fosta lui iubită, Meme, precum şi avocata Mariana Ştefan.


Ogică, la poliţie


Stelian Ogică şi Sexy-brăileanca s-au certat, luni seară, în plină stradă. Amândoi au fost conduşi din această cauză la Secţia 13 Poliţie din Capitală, unde au fost amendaţi: 200 de lei Ogică, 500 de lei Sexy-brăileanca. Sursa:www.libertatea.ro

«Am vrut să-l sperii»


Ameninţările lui Pepe pentru bărbatul din maşina Oanei au fost doar o farsă.

Răsturnare de situaţie in cazul fotografiilor cu Oana Zăvoranu şi misteriosul bărbat aflat in maşina ei. După ce, acum două zile, Pepe a intrat în direct la emisiunea lui Mădălin Ionescu şi l-a ameninţat pe “împricinatul” Horaţiu Tudor, mai în glumă, mai în serios că o să aibă grijă de el, totul s-a dovedit a fi o farsă. “Eu îl ştiu pe Horaţiu, însă am vrut să-l sperii puţin, aşa că m-am prefăcut supărat la telefon. Sper ca Horaţiu să nu se supere prea tare de gluma noastră”, ne-a declarat ieri Pepe. Sursa: www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats