joi, 30 aprilie 2009

Miliardarul Si-a gasit o preocupare placuta pana la aparitia nevestei




Iri zapacit de sanii unei blonde


Ca sa nu mai lase loc la interpretari de genul celor cu "viata mondena separata", Iri si Moni s-au afisat impreuna la Bucharest Fashion Week, cu toate ca au venit separat la eveniment. Miliardarul s-a asezat in sala, in primul rand, iar pana la inceperea prezentarilor de moda nu a avut timp sa se plictiseasca. O blonda apetisanta a reusit sa-i capteze atentia lui Iri, acesta fixandu-si privirea asupra ei minute-n sir.
Spre deosebire de alti ani, Moni Columbeanu a venit la munca impreuna cu Irina. Tanara mamica si-a luat fiica la pregatirile specifice de dinaintea intrarii pe podium, insa nu a uita t sa o hraneasca in culise. Pe langa soferul Voicu, care s-a jucat cu fetita Columbenilor, sotia lui Iri si-a luat, ca ajutor de incredere, o amica in grija careia a lasat-o ulterior pe Irina. Linistit ca fetita lui e pe maini bune, Irinel a uitat complet de aceasta in momentul in care, la doar cativa centimetri de el, si-a facut aparitia o blonda apetisanta. Fara sa tina cont ca e in public, lui Columbeanu i-au scapat ochii in decolteul fetei. Imbracata intr-o fusta minuscula si o bluza transparenta, care ii lasa sutienul la vedere, blonda a ajuns in vizorul lui Iri in momentul in care s-a lansat intr-o discutie cu o persoana aflata in spatele acestuia. In timp ce tanara se apleca sa ia un anumit obiect de la interlocutorul ei, sotul Monicai a studiat indeaproape sanii domnisoarei. Chiar si dupa ce tanara a incheiat dialogul si s-a indreptat spre iesire, sotul Monicai a continuat sa o urmareasca indelung cu privirea.

Si-a aplaudat consoarta


La putin timp dupa acest episod, doamna Columbeanu si-a facut aparitia pe podium intr-o tinuta foarte sexy, care ii punea in evidenta bustul siliconat si picioarele. Ca sa dreaga busuiocul, miliardarul si-a revizuit imediat comportamentul si a punctat momentul, in care sotia lui s-a aflat pe podium, prin aplauze repetate. Dupa ce si-a terminat munca, Moni s-a asezat in public, langa Irinel, cei doi incercand sa pozeze intr-un cuplu fericit. Sursa:www.cancan.ro

Adevaratul motiv al despartirii lui Vali Barbulescu de Delia



Bebelusa si-a lasat iubitul pentru un barbat insurat


Brusca despartire a lui Vali Barbulescu de bebelusa Delia, dupa aproape patru ani de iubire, a luat o noua intorsatura. Dupa ce Cancan a publicat in exclusivitate pe 26.03.2009 ca cei doi si-au spus "Adio!", la numai o luna de zile, ziarul nostru a publicat doua materiale, pe 25.04.2009, respectiv 27.04.2009, in care "vinovat" de ruptura era DJ-ul Vibe FM, Vali Barbulescu. Adevarata cauza a acestei rupturi este insa alta. Din surse sigure, apropiate celor doi fosti amorezi, am aflat ca motivul il constituie un alt barbat! Acesta este cunoscutul regizor Dragos Buliga.
Delia l-a cunoscut pe Dragos la filmarile videoclipului "One Love" al trupei Jukebox de la Cronica Carcotasilor. Dragos Buliga a fost regizorul acestui videoclip si se pare ca intre acesta si frumoasa bebelusa a fost dragoste la prima vedere. Desi Delia era, la vremea aceea, adica in urma cu doua luni, iubita lui Vali Barbulescu, iar Buliga are o casnicie de invidiat si doi copii, ei au fost atrasi rapid unul de altul, traind o frumoasa poveste de dragoste pe ascuns si in paralel cu relatiile oficiale.
In clipa in care DJ-ul a aflat toata povestea, nu a avut incotro si s-a despartit de frumoasa Delia, punand punct astfel unei relatii de aproape patru ani. La scurt timp dupa separare, Vali Barbulescu si-a gasit alinarea in bratele Dianei Enciu, dar ulterior, conform unei declaratii pe care a dat-o in exclusivitate ziarului Cancan, in editia din 27 aprilie a revenit la sentimentele pentru Delia, spunand ca isi doreste chiar un copil cu aceasta.


Nu a induiosat-o declaratia de amor a lui Vali


Gurile rele spun despre Delia ca nu este la prima astfel de abatere si faptul ca Vali era indragostit pana peste cap de ea sau ca Dragos Buliga este casatorit si are acasa doi copii nu a contat deloc pentru bruneta. In prezent, bebelusa si Vali sunt despartiti definitiv, conform declaratiei DJ-ului de pe site-ul Facebook, Delia fiind cea care nu a dorit continuarea relatiei cu acesta, in ciuda frumoasei declaratii de dragoste pe care Vali i-a facut-o prin intermediul cotidianului nostru. Contactat telefonic, Vali Barbulescu ne-a declarat pe un ton foarte ferm: "Este adevarat, ne-am despartit definitiv. Eu i-am iertat Deliei trecutul, prezentul nu exista, deci nu conteaza, iar in viitor ii doresc sa fie sanatoasa si sa isi gaseasca fericirea alaturi de cine isi doreste!"


Cine este Dragos Buliga?

Dragos Buliga a colaborat de-a lungul vremii cu trupele Iris, Directia 5, 3SE, Class, Voltaj, Proconsul. Totodata, Buliga si-a pus amprenta regizorala pe videoclipurile realizate de solistii Pepe, Lori si Elena Gheorghe, cele mai recente colaborari fiind pentru piesele "Tzuki" si "The Balkan Girls". Acesta a lucrat si pentru trustul Media Pro, unde a semnat prezentarea serialelor "Daria, iubirea mea" si "Om bogat, om sarac". Sursa:www.cancan.ro

Un mare Don Juan bate la usile diplomatiei


"Syda", in carti pentru postul de consul al Romaniei la Rio


Bogdan Ionescu are 29 de ani si este fiul unui influent om de afaceri



Cunoscut de toti baietii de oras, lui Bogdan Ionescu, poreclit "Syda", par sa i se deschida larg portile diplomatiei romanesti.

Surse din interiorul Ministerului de Externe ne-au dezvaluit ca "Syda" are mari sanse sa fie numit curand consul al Romaniei la Rio de Janeiro, adica tocmai in Brazilia. Bogdan are toate atuurile de partea lui pentru a ocupa acest post. In primul rand este fiul unui foarte influent om de afaceri, fost director in FPS, si anume Gheorghe "Bebe" Ionescu, apropiat de PD-L. Apoi, dintotdeauna, pentru el s-au gasit slujbe importante (de pilda, cea de consilier al
ex-ministrului de la Integrare Anca Boagiu) si, de fiecare data, si-a facut treaba discret. Nu se stie din ce motive a ramas mereu in umbra, intrucat are studii chiar la Paris.
A excelat insa la alt capitol. Mai precis, la capitolul marilor iubiri. A fost cuplat mai demult cu Alexandra Dinu (fosta doamna Mutu), ulterior cu manechinul Elena Archis, cu Lili Sandu si, mai spun gurile rele, cu Leta Ilie (fosta sotie a fotbalistului Sabin Ilie). Cu alte cuvinte, cam cu tot ce era "liber" la vremea respectiva.Sursa:www.cancan.ro

Mărturisire-şoc a lui Cătălin Botezatu: "Am un copil"


Cătălin Botezatu face o mărturisire-şoc: recunoaşte că are un copil. Celebrul designer va vorbi, in premieră, despre fiul său biologic in emisiunea “Happy Hour Special”, care va fi difuzată sambătă, la PRO TV.

“Fac o declaraţie în public şi vreau ca nici un ziar şi nici o televiziune din această ţară să nu-mi pună vreo întrebare referitoare la acest subiect, pentru că nu voi răspunde. Voi fi extrem de drastic şi nu voi intra în polemici: există un fiu biologic al meu, un băiat”, a mărturisit Botezatu la “Happy Hour Special”. El a mai spus că acest copil nu ştie cine e tatăl lui şi că doar mama băiatului cunoaşte adevărul.

Nu va mai vorbi despre asta

Celebrul designer va vorbi, în premieră, despre fiul său biologic în emisiunea “Happy Hour Special”, care va fi difuzată sâmbătă, la PRO TV. Mrturisirea vine după o perioadă în care s-a tot scris prin presă faptul că Bote ar avea un copil, supoziţii făcute de ziarişti, în urma unor declaraţii venite chiar din partea vedetei. De altfel, de la un timp, Botezatu aducea vorba despre copii în mai toate emisiunile de televiziune în care era invitat. El spunea, adesea, că şi-ar dori să aibă un copil şi chiar că ar fi înfiat unul, la distanţă. Emisiunea va fi difuzată sâmbătă, de la ora 17.45, şi va fi moderată de Cătălin Măruţă şi de Carmen Harra.

Cine e mama: o americancă sau o româncă?

De-a lungul timpului, au existat zvonuri legate de un eventual copil al lui Cătălin Botezatu. În urmă cu aproape un an, se scria că designerul ar avea unul cu o americancă, pe care a părăsit-o când era gravidă în trei luni. Acum cinci ani, în schimb, o fostă ziaristă, pe nume Virgilia Genescu, susţinea că are un copil cu Bote. Cătălin a infirmat, la vremea aceea, şi a spus că femeia e bolnavă.Sursa:www.libertatea.ro

Laura Cosoi "dansează" în FHM



Frumoasa Laura Cosoi a realizat un pictorial fierbinte, in cel mai recent număr al revistei FHM, care apare in aceste zile pe piaţă.

In afară de fotografiile incendiare, care o infăţişează pe iubita lui Smiley intr-o sală de balet, aflăm despre vedeta PRO TV lucruri noi, cum ar fi acela că e ardeleancă şi are origini ungureşti. Modelul ei în viaţă e chiar bunica sa, o femeie plină de energie, de 78 de ani.

De asemenea, mai aflăm că Laura a absolvit Facultatea de Asistenţă Socială, că ştie să gătească sănătos, nu înjură niciodată şi că, pentru a obţine un rol, a experimentat sărutul cu o femeie. Deşi a repetat de mai multe ori secvenţa, Laura Cosoi nu s-ar simţi atrasă niciodată, în sensul erotic, de o “urmaşă a Evei”. Sursa:www.libertatea.ro

Cântăreaţa Valeria Peter Predescu, dărâmată de problemele fiului ei


Nicolae a fost arestat pentru participarea la 30 de jafuri armate.

Valeria Peter Predescu a decedat la Bistriţa, localitatea natală, cu multă durere in suflet. Apropiaţi de-ai interpretei susţin că aceasta a purtat ani de zile povara unei vieţi de familie nefericite.

Artista a luptat cu greutăţile vieţii, fiind singurul copil al familiei, îngropând în ultimii ani nu mai puţin de şapte rude. De asemenea, episodul de acum un an şi jumătate, în care fiul ei, Nicolae, a fost arestat pentru participarea la peste 30 de jafuri armate, ar fi dărâmat-o pe interpreta de muzică populară.

Aflaţi zilele trecute în Israel, câţiva colegi de-ai interpretei s-au rugat pentru sufletul acesteia, la mormântul lui Iisus. Înmormântarea artistei va avea loc azi, la Bistriţa.

Sursa:www.libertarea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats