joi, 30 aprilie 2009

Mărturisire-şoc a lui Cătălin Botezatu: "Am un copil"


Cătălin Botezatu face o mărturisire-şoc: recunoaşte că are un copil. Celebrul designer va vorbi, in premieră, despre fiul său biologic in emisiunea “Happy Hour Special”, care va fi difuzată sambătă, la PRO TV.

“Fac o declaraţie în public şi vreau ca nici un ziar şi nici o televiziune din această ţară să nu-mi pună vreo întrebare referitoare la acest subiect, pentru că nu voi răspunde. Voi fi extrem de drastic şi nu voi intra în polemici: există un fiu biologic al meu, un băiat”, a mărturisit Botezatu la “Happy Hour Special”. El a mai spus că acest copil nu ştie cine e tatăl lui şi că doar mama băiatului cunoaşte adevărul.

Nu va mai vorbi despre asta

Celebrul designer va vorbi, în premieră, despre fiul său biologic în emisiunea “Happy Hour Special”, care va fi difuzată sâmbătă, la PRO TV. Mrturisirea vine după o perioadă în care s-a tot scris prin presă faptul că Bote ar avea un copil, supoziţii făcute de ziarişti, în urma unor declaraţii venite chiar din partea vedetei. De altfel, de la un timp, Botezatu aducea vorba despre copii în mai toate emisiunile de televiziune în care era invitat. El spunea, adesea, că şi-ar dori să aibă un copil şi chiar că ar fi înfiat unul, la distanţă. Emisiunea va fi difuzată sâmbătă, de la ora 17.45, şi va fi moderată de Cătălin Măruţă şi de Carmen Harra.

Cine e mama: o americancă sau o româncă?

De-a lungul timpului, au existat zvonuri legate de un eventual copil al lui Cătălin Botezatu. În urmă cu aproape un an, se scria că designerul ar avea unul cu o americancă, pe care a părăsit-o când era gravidă în trei luni. Acum cinci ani, în schimb, o fostă ziaristă, pe nume Virgilia Genescu, susţinea că are un copil cu Bote. Cătălin a infirmat, la vremea aceea, şi a spus că femeia e bolnavă.Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats