miercuri, 4 martie 2009

Fundatia miliardarului da 7.700 de euro pe luna pentru o vila cu istorie dubioasa. Bill Gates, chirias la familia afaceristului Gelu Tofan


Adrian Tofan, fiul cunoscutului om de afaceri Gelu Tofan, a inchiriat somptuoasa vila din cartierul rezidential Cotroceni fundatiei pe care multimiliardarul american Bill Gates a infiintat-o in Romania.


Criza financiara i-a impins pe multi oameni de afaceri din Romania sa-si scoata la vanzare sau sa-si inchirieze unele proprietati. Pe site-urile de specialitate a fost postata si casa pe care Adrian Tofan o are pe strada Doctor Staicovici, la numarul 15, din cartierul Cotroceni. In schimbul luxoasei vile cu trei etaje, zece camere, piscina si locuri de parcare pentru trei masini, Tofan Jr. a cerut 7.700 ?. Locuinta a fost in cele din urma inchiriata de fundatia caritabila Bill&Melinda Gates. Construita in 1997, vila respectiva i-a apartinut initial lui Mihai Bucurenciu, dupa care a ajuns in posesia lui Adrian Tofan prin intermediul unui act de donatie. La acea vreme, actele de donatie erau o practica uzuala a vanzatorilor de imobile, care, astfel, scapau de plata impozitului catre stat. Mihai Bucurenciu a devenit cunoscut in Romania ca urmare a scandalului "Portbagajul". Sursa: www.cancan.ro

Paparazzii revistei Ciao! au descoperit bomba anului. Intalnire amoroasa intr-un apartament secret!

Afaceristul Peter Imre (insurat cu Marina, fiica ex-ministrului Teodor Melescanu) are o relatie amoroasa de ceva vreme cu Adriana Saftoiu (maritata cu ex-seful SIE Claudiu Saftoiu).

Revista Ciao! dezvaluie in numarul care a aparut azi de piata dedesubturile celei mai surprinzatoare povesti de dragoste din ultimii ani!

Este vorba despre relatia secreta dintre miliardarul Peter Imre si fosta consiliera prezidentiala Adriana Saftoiu. Ambii sunt casatoriti, ceea ce complica incredibil de mult lucrurile. CANCAN a publicat in premiera, anul trecut, ca Imre ar avea o relatie amoroasa cu Adriana Saftoiu, dar protagonistii au infirmat atunci categoric. Paparazzii Ciao! i-au urmarit pe cei doi si, de curand, i-au surprins in timp ce luau masa la un restaurant cochet din buricul Capitalei. Apoi, la cateva zile, cei doi s-au revazut. De aceasta data, ei au avut o intalnire intima intr-un apartament secret. Ciao! prezinta in acest numar toate amanuntele superamantlacului, inclusiv ce cadou-surpriza i-a facut de Dragobete afaceristul fostei consiliere prezidentiale a lui Traian Basescu. Dezvaluirea acestei relatii extraconjugale va naste fara indoiala un scandal urias. Sursa: www.cancan.ro

Judecatorii Curtii de Apel au dat o decizie incredibila.Pozele cu Andreea Marin, scoase in afara legii!

Instanta ne-a obligat sa retragem temporar de pe www.cancan.ro fotografiile in care fosta "Zana" apare in sanii goi pe plaja din Nisa!

Curtea de Apel Bucuresti a luat o decizie uluitoare la adresa ziarului nostru prin care practic calca in picioare libertatea de expresie. Magistratii au obligat CANCAN sa scoata de pe site mai multe poze cu Andreea Marin si ne-a interzis sa mai publicam orice alte fotografii in care apare aceasta sau alti membri ai familiei sale in "activitati private".

CANCAN a publicat in vara anului trecut o serie de imagini in care Andreea Marin era surprinsa pe o plaja de pe Coasta de Azur in timp ce isi expunea voluntar sanii la soare. La scurt timp, fosta "Zana" impreuna cu sotul ei, fiul vitreg, Radu Stefan, si fata sa, Ana Violeta, au actionat ziarul nostru si revista Ciao! in instanta, cerandu-ne despagubiri uriase in valoare de 500.000 de euro. Andreea Marin a sustinut ca imaginea i-a fost grav prejudiciata, reclamand si faptul ca nu i-a cerut acordul prealabil pentru a publica acele poze. In cele din urma insa, Tribunalul Bucuresti a respins actiunea prezentatoarei tv pe fond. "Zana" a cerut, insa, in instanta, inlaturarea fotografiilor de pe site pana la judecarea recursului. In mod cu totul uluitor, Curtea de Apel i-a dat dreptate si a emis o ordonanta presedintiala prin care ne obliga sa scoatem temporar de pe site-ul nostru "toate fotografiile si filmele in care sunt reprezentati reclamantii in cadrul unor activitati private (este vorba despre imaginile filmate de catre echipa de paparazzi a publicatiei Cancan, fara acordul familiei Banica, in vacanta acestora din Franta, din vara anului 2008)". Nu in ultimul rand, judecatorii au obligat ziarul nostru "sa nu mai publice orice alte fotografii sau filme in care sunt reprezentanti acestia in cadrul unor activitati private". Decizia instantei este una cat se poate de absurda. Astfel, judecatorii, care nu au facut nicio delimitare intre viata publica si cea privata, au incalcat grav dreptul la libera exprimare. Iar hotararea lor reprezinta un grav atentat si o incercare de ingradire a libertatii presei. Practic, prin aceasta sentinta, care va fi contestata, jurnalistilor de la CANCAN li se incalca grav dreptul la munca si li se pune o piedica reala in exercitarea profesiei. Presa din intreaga lume publica zilnic imagini cu vedete surprinse in fel de fel de ipostaze si, de regula, instantele nu condamna situatiile de genul celei reprosate ziarului nostru.

Cristian Tudor Popescu, jurnalist: "Echivalentul unui ordin de restrictie"

"Nu pot sa am un punct de vedere, pentru ca nu am vazut motivarea sentintei. Pot sa va spun insa ca la prima vedere aceasta hotarare judecatoreasca pare a fi o analogie cu ordinul de restrictie. Este practic echivalentul unui ordin de restrictie. Repet, nu stiu in ce masura este intemeiat, pentru ca nu am vazut motivarea sentintei."

Gheorghita Mateut, avocat: "Este inadmisibil ce s-a intamplat"

"Parerea mea e ca este inadmisibil ceea ce s-a intamplat in acest caz. E ciudata aceasta sentinta. Se poate vorbi despre o incalcare a dreptului la libertatea de exprimare."

Aurel Ciobanu, avocat: "Aceasta hotarare nu are cum sa stea in picioare"

"Nu mi se pare deloc in regula. Este cam ciudata aceasta hotarare. Totusi, eu cred ca aceasta hotarare nu are cum sa stea in picioare. Este un pic ciudat sa interzici unei publicatii sa publice ceva. E ciudat sa faci acest lucru. Interzici practic si dreptul la lucru. Se poate crea un precedent periculos. Au existat cazuri de acest gen si in Marea Britanie. Acolo insa ziarele au castigat in cele din urma."

Cristi Godinac, presedinte Mediasind: "Atentat la libertatea de exprimare"

"Este o tampenie. Este un atentat la libertatea de exprimare. O sa cerem si noi punctul de vedere al Federatiei Internationale a Jurnalistilor. Este vorba in cazul de fata de un precedent extrem de periculos. Iar Andreea Marin este o persoana publica. Repet, este un grav atentat la libertatea de exprimare."

Robert Turcescu, jurnalist: "Decizie corecta"

"Consider ca decizia sau astfel de decizii judecatoresti pe cazuri punctuale ar putea insemna revenirea la o stare de normalitate in ceea ce priveste protectia vietii private in Romania. Este o decizie corecta. Sunt insa si cazuri discutabile, in care surprinderea anumitor personaje publice in diverse ipostaze poate reprezenta o stire de interes."

- Robert Turcescu a fost suspectat in trecut ca a avut o relatie cu Andreea Marin

Sursa:www.cancan.ro

Monica e din ce in ce mai periculoasa. A sunat anonim la CANCAN ca sa dea un pont despre ea!

Sotia lui Irinel i-a spus colegei noastre care raspunde la numarul 0741.226.226 (0741.CANCAN): "Veniti repede la Taverna Sarbului, de la Casa Presei, ca Monica Columbeanu e cu Luis Lazarus aici si sa le faceti poze!"

Doamna Columbeanu a inteles ca imaginea conteaza mai mult ca orice daca esti o persoana publica si a inceput sa se ingrijeasca serios de acest aspect.

Luni seara, dupa ce a luat parte la o emisiune TV alaturi de Luis Lazarus, Monica s-a oprit impreuna cu acesta, in jurul orei 21.50, sa ia masa la restaurantul Taverna Sarbului din spatele Casei Presei. Lor li s-a alaturat, dupa aproape 20 de minute, si clarvazatorul Doru Parv. Pana sa soseasca acesta, doamna Columbeanu a schimbat cateva vorbe cu Lazarus si a mai rezolvat o treaba care o apasa! La un moment dat, dupa ce a repetat obsesiv cuvantul CANCAN - fiind auzita clar de doua persoane aflate in vecinatate - doamna Columbeanu s-a ridicat de la masa si s-a indreptat catre toaleta. De acolo, ea a sunat (insa cu un alt numar) la 0741.226.226 (0741.CANCAN), telefonul pe care ziarul nostru il pune la dispozitia cititorilor care au un pont. Cu o voce usor schimbata, i-a spus colegei noastre care primeste apelurile de la "Pont": "Veniti repede la Taverna Sarbului, de la Casa Presei, ca Monica Columbeanu e cu Luis Lazarus aici si sa le faceti poze!". Mai inainte o sunase si pe o alta colega de-a noastra, care lucreaza la departamentul "Monden", dar aceasta nu i-a raspuns. Asa ca Monica, descurcareata, a ales calea cea mai scurta: a dat telefon direct la redactie! Dupa ce Monica a revenit la masa, la putin timp, a aparut si clarvazatorul Doru Parv. Printre altele, acesta i-a spus doamnei Columbeanu ca va face o cariera stralucitoare in cinematografie si i-a recomandat sa nu puna pret pe televiziune, ca nu i se potriveste. Incantata de ceea ce ii este scris in stele, sotia lui Irinel a gasit repede si explicatia viitorului care o asteapta: "Acum fac legatura. Chiar era in plan sa fac un film la Hollywood, dar atunci n-a iesit!". Sursa: www.cancan.ro

Asistenta lui Razvan si Dani, victima unui incident in mall.Atacata de doi obsedati sexual

Asistenta lui Razvan si Dani a avut o surpriza de proportii, luni dupa-amiaza, intr-un mall bucurestean. Venita la un eveniment monden, sexoasa bruneta a fost luata imediat in vizor de doi baieti, care nu au scapat-o din ochi. La un moment dat, unul dintre cei doi fani ai Danielei Crudu a reusit, cu forta ce-i drept, sa-si indeplineasca fantezia de a o saruta pe vedeta Antenei 1.

Daniela Crudu a pus pe jar imaginatia barbatilor. Asa se face ca doi reprezentanti ai sexului tare au pus la punct un plan, imediat cum au zarit-o pe vedeta. Dupa ce au fixat-o minute in sir cu privirea si i-au facut cateva poze, cei doi baieti au trecut la atac. Acestia au profitat de un moment in care asistenta lui Razvan si Dani nu era acompaniata si au trecut la fapte. In timp ce se indrepta spre bar sa-si comande un suc, bruneta s-a trezit ca unul dintre cei doi baieti, aflat in spatele ei, i-a pus imediat mana la ochi, dupa care a tras-o spre el si a sarutat-o cu forta pe gura. Surprinsa de obraznicia baiatului, Daniela a reusit sa-i traga acestuia o palma pentru fapta savarsita, in ciuda declaratiilor de dragoste facute de el: "Sunt indragostit de tine! Te ador!". Cu stupoare, vedeta Antenei 1 si-a dat seama ca intregul incident a fost filmat de catre celalalt baiat. Dupa aceasta scena, bruneta s-a amestecat in multime, reusind sa-si recapete zambetul. Mai mult, ea a acceptat sa faca fotografii alaturi de oamenii aflati la Bucuresti Mall. La rugamintea unor tineri parinti, Daniela a luat in brate bebelusul acestora si a stat cuminte la poze.

Urmarita cu iubitul de fata

In urma cu doua zile, Daniela Crudu a captat atentia unui alt grup de baieti. La iesirea din cinematograf, bruneta a constatat ca este urmarita si fotografiata, desi se afla la bratul iubitului ei, Bogdan. Se pare ca prezenta prietenului ei a fost de ajuns, intrucat fanii au renuntat la orice metoda de abordare. Sursa: www.cancan.ro

Cantareata este o "mama" grijulie. Anna Lesko isi spala catelusa pe dinti

De doi ani de cand a devenit proprietara unui yorkshire terrier nazdravan, vedeta a ajuns sa fie maestra in pacaleli. Pentru ca doreste ca Sasha, catelusa ei, sa fie curata si ingrijita, Anna Lesko apeleaza la fel de fel de siretlicuri.

Anna Lesko a primit catelusa in dar de la o cunostinta si imediat cum s-a trezit cu ghemul de par in brate si-a pus in cap sa transforme patrupedul intr-un exemplar de invidiat. Astfel incat, dupa vizitele obligatorii la medicul veterinar, cantareata s-a chinuit sa o invete sa stea cuminte in timp ce o spala pe dinti. "Sasha este un yorkshire terrier cu o inteligenta nativa deosebita. La pupat e prima, dar la spalatul pe dinti apelez la diverse trucuri pentru a o pacali. Amestec pasta de dinti cu pateul si atarn clopotei de periuta ca sa creada ca e pisica vecina. Mai mult decat atat, animalutul meu se tunde la un salon specializat pentru a fi pe plac musafirilor. Este foarte sociabila si mereu se lauda cu cate o jucarie oaspetilor nostri. Mai are o gentuta cu care calatoreste si imediat cand o vede sare in ea", ne-a declarat stapana Sashei, mandra foc ca in sfarsit lectiile de igiena si bune maniere au dat rezultat. "La inceput mergea cu mine in concerte, dar mai tarziu am invatat-o sa stea cumintica sa apere casa. Nu ii place cearta si nici atunci cand ridic tonul. Ii place disciplina si sunt tare mandra de ea", adauga cantareata. Sursa:www.cancan.ro

Intr-un club de noapte din Sascut. Doi politisti, surprinsi cu vibratorul la un show erotic

Un club de noapte din localitatea bacauana Sascut a gazduit weekendul trecut un incendiar show erotic. Zeci de localnici s-au inghesuit la localul Plush pentru a vedea doua tinere extrem de atragatoare care au oferit un adevarat spectacol si au mimat scene de sex. Printre cei care au admirat si chiar au luat parte la show s-au numarat, conform informatiilor CANCAN, si doi politisti din Sascut.

La inceput cei doi au fost mai timizi. Au stat pe canapea si doar le-au admirat pe cele doua tinere. Apoi, incinsi de atmosfera din local, au lasat inhibitiile la o parte si au inceput sa ia contact cu fetele. La inceput cele doua tinere, costumate extrem de sumar, doar le-au dansat in poala. A fost insa de ajuns pentru cei doi oameni ai legii. Emotiile au disparut treptat-treptat, iar politistii, infierbantati, s-au ridicat in picioare si au inceput sa participe la show-ul erotic. Sub privirile persoanelor aflate in local, acestia au intrat in jocul fetelor si au inceput sa mimeze partide de sex. Nu a lipsit nici vibratorul, cu care unul dintre politisti s-a prefacut ca o satisface pe una dintre tinere.

A fost declansata o ancheta

Dezmatul din noaptea de vineri spre sambata nu a ramas fara urmari. Politia Sascut ne-a informat ca, in momentul de fata, are loc o ancheta privind legalitatea show-ului erotic din clubul Plush. Despre cei doi politisti care au participat nimeni nu a dorit sa zica nimic. Patronul clubului Plush a precizat ca nu stie nimic despre prezenta politistilor in localul sau si ca doar cele doua fete, impresariate de Sharky, cel care a lansat-o si pe eleva porno, au realizat un show pe cinste. "Nu stiu nimic. Stiu ca au fost jandarmi si politisti afara sa asigure ordinea. Oricum, clientii mei au fost multumiti", ne-a declarat patronul de la Plush.

Alina Plugaru, la discoteca

Interesant este ca in aceeasi noapte, in Sascut, a mai avut loc un show erotic. Iar protagonista a fost Alina Plugaru care, potrivit informatiilor pe care le detinem, a fost chemata de patronul unei alte discoteci. Spectacolul a fost unul extrem de scurt insa, Alina Plugaru dansand doar cateva minute. Sursa: www.cancan.ro

Desi este maritata de multi ani cu un roman Ianna de la Ladies nu primeste cetatenia

Componenta trupei Ladies, Ianna Novac, are dificultati in a primi cetatenia, desi este casatorita de multa vreme cu un roman. Cantareata nu a reusit nici pana in ziua de astazi sa primeasca buletinul, pentru ca se schimba foarte des legile si este nevoie de multa rabdare sa se lupte cu hatisurile birocratice.

Una dintre cantaretele emigrate in Romania din spatiul basarabean, Ianna Novac, se confrunta de ani cu problema pe care o au toti compatriotii din mediul artistic: obtinerea cetateniei romane. Cu toate ca locuieste in Romania de multa vreme, fiind casatorita cu un roman, blonda nu a primit nici pana astazi un buletin de identitate, autoritatile plimband-o pe drumuri cu actele in functie de cat de des se schimba prevederile legale. "O sa plec saptamana viitoare la Chisinau, sa-mi fac din nou dosarul de cetatenie. Se pare ca legea se schimba foarte des si este extrem de complicat sa obtii cetatenia. Mi s-a spus ca in cazul meu, fiind casatorita cu un roman, ar fi trebuit sa fie mai simplu, dar iata ca nu este", ne-a declarat Ianna, care alaturi de Radu Sarbu si Arsenie, fostii membrii ai trupei O-Zone, se afla pe lista moldovenilor care au facut cerere sa devina cetateni ai Romaniei.

Sotul ei canta in Distinto

Sotul Iannei, Octavian Dobrota, este si el artist, fiind unul dintre componentii grupului Distinto. Ianna si colega sa de trupa, Anca Neacsu, se afla momentan in studioul de inregistrari, in vederea realizarii unor noi piese pentru albumul lor. Sursa:www.cancan.ro

Alerta de gradul zero In judetele Arges, Dambovita Si Ilfov. Un barbat a murit de la o conserva de peste

Dupa ce a consumat o conserva de macrou, un muncitor a ajuns de urgenta la spital, iar la numai o saptamana de la internare si-a gasit sfarsitul. In urma acestui incident directiile judetene sanitar-veterinare au pus sechestru pe aproximativ 11.000 de produse.

Un pitestean a murit in cursul zilei de luni, dupa ce a consumat carne de peste la conserva, cel mai probabil macrou. In a doua jumatate a lunii februarie acesta a fost dus de urgenta la Spitalul de Boli Infectioase din Pitesti, cu toxiinfectie alimentara grava provocata de pestele contaminat. Bolnavul prezenta stari de voma, ameteli si acuitate vizuala scazuta. Deoarece medicii de la clinica din Pitesti nu au reusit sa-l stabilizeze, iar situatia lui s-a inrautatit, in data de 23 februarie, barbatul a fost transferat la Institutul de Boli Infectioase "Matei Bals" din Capitala, unde a fost internat la Sectia de Anestezie Terapie Intensiva. "Investigatiile medicale efectuate au relevat ca bolnavul sufera de botulism. Din pacate, cand l-am preluat noi starea lui de sanatate era deja agravata si pacientul n-a mai putut fi salvat", ne-a spus prof. dr. Adrian Streinu Cercel, managerul institutului. Se pare ca toxina i-a blocat muschii, iar bolnavul a facut stop cardio-respirator, care i-a fost fatal. Barbatul era muncitor pe un santier din judetul Arges si luase trei conserve de peste in sos tomat si ulei, pe care le-a consumat impreuna cu alti cinci colegi de serviciu. Alimentul adus din Thailanda i-a bagat in spital si pe ceilalti muncitori, insa, potrivit dr. Streinu Cercel, starea lor este stabila. Alimentul a fost cumparat de la un magazin dintr-un sat, care se aproviziona dintr-un hypermarket din Pitesti. Moartea pitesteanului a pus autoritatile in alerta. Directia Sanitar-Veterinara Arges a dispus, ieri, sechestru pe un lot de 900 de conserve din hypermarketul din Pitesti, iar alte 10.000 de conserve dintr-un depozit din judetul Ilfov au fost oprite de la comercializare. De asemenea, luni, si autoritatile din Dambovita au pus sub sechestru 220 de conserve de macrou provenite din Thailanda, masura care va fi mentinuta pana cand va fi gata buletinul de analiza al acestora. Sursa:www.cancan.ro

AU Fugit din Tara, de teama creditorilor. Titus Steel si Jasmine Rouge si-au reluat cariera de actori porno

Cel mai cunoscut cuplu de actori de filme XXX din Romania a parasit tara in urma cu aproape doi ani, din cauza unor probleme financiare. Se pare ca Titus Steel si Jasmine Rouge aveau multe datorii, iar singura solutie pentru a iesi din criza a fost revenirea in industria porno, pe care isi propusesera sa o abandoneze dupa ce s-au casatorit.

Dupa o perioada in care s-au bucurat de multa atentie din partea presei si a televiziunii, cel mai titrat actor roman de filme XXX, Titus Steel, si sotia sa, Jasmine Rouge, au disparut brusc nu doar din atentia publicului, ci, se pare, si din tara. Potrivit unor surse neoficiale din anturajul celor doi, ei au parasit tara, presati fiind de acumularea unor datorii destul de mari. Se pare ca, dupa ce s-au casatorit, in vara anului 2006, cei doi si-au dorit sa abandoneze cariera de actori de filme XXX si sa se reorienteze catre alte domenii de activitate. La un moment dat, Titus Steel ne declarase ca voia sa isi deschida un fast-food la Brasov, insa afacerea nu s-a concretizat din lipsa de fonduri si asociati. In anul urmator, problemele financiare s-au acutizat, cei doi luand decizia de a parasi Romania, gurile rele sustinand ca plecarea lor s-a petrecut in mare secret tocmai pentru ca acestia se fereau de creditori. Teoria pare plauzibila cu atat mai mult cu cat nici Titus, nici Jasmine nu au mai raspuns la telefon, schimbandu-si de mai multe ori numerele, iar tacerea colegilor din industria XXX in privinta lor fiind una mai mult decat graitoare. Chiar daca motivele care i-au silit sa plece din tara au fost dramatice, celor doi soti le-a suras norocul tot din partea industriei porno, pe care isi propusesera sa o abandoneze, in dorinta de a-si face o familie si de a se aseza la casa lor.

Si-a cumparat Audi Q7

S-au mutat in Ungaria, un faimos centru international XXX, si au continuat sa joace in filme porno. In scurt timp actorii nu doar ca si-au revenit financiar, dar chiar au inceput sa se bucure de un trai indestulat si de confort, Titus permitandu-si chiar sa-si cumpere un automobil Audi Q7, cu care se si mandreste pe pagina sa de hi5. Chiar daca filmeaza mult si in Germania, cei doi au domiciliul stabilit la Budapesta, unde impart apartamentul cu un catel din rasa yorkshire pe nume Snuppy, pe care il alinta "copilul lor". Sursa:www.cancan.ro

Anchetat pentru prejudicierea statului, pus presedinte la ANPA. Sef penal la Ministerul Agriculturii

CANCAN va prezinta in exclusivitate un nou caz "dom' Costel": ministrul Agriculturii a numit in fruntea Agentiei Nationale de Pescuit si Acvacultura (ANPA) un personaj care in prezent este urmarit penal pentru ca ar fi masluit o licitatie si ar fi prejudiciat statul.

Valentin Buksz a fost instalat in functia de presedinte al ANPA la sfarsitul lunii ianuarie. In momentul in care a luat aceasta decizie, ministrul Agriculturii Ilie Sarbu nu a tinut cont de faptul ca Buksz este urmarit penal. Astfel, in prezent, la Directia de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Roman de Politie se afla in lucru un dosar penal in care noul sef al ANPA are calitatea de invinuit. Mai exact, Valentin Buksz este acuzat ca in perioada in care a ocupat functia de director al Companiei Nationale de Administrare a Fondului Piscicol a organizat o licitatie pentru achizitionarea de panouri metalice necesare delimitarii zonelor de pescuit, in urma careia statul roman a fost prejudiciat. Un control a scos la iveala faptul ca licitatia a fost castigata de o firma controlata de unul dintre nepotii lui Valentin Buksz. De asemenea, desi au fost achitate toate panourile, doar un sfert din acestea au fost livrate, efectiv, si instalate. In ceea ce priveste contractul incheiat, acesta era trecut in registrul de contracte ca avand o valoare de circa 18.000 de euro. In realitate insa s-a platit mult mai mult. Mai exact, 99.000 de euro. CANCAN a incercat sa stea de vorba cu Buksz, insa una dintre secretarele sale a declarat ca seful ANPA nu are timp pentru presa, fiind extrem de ocupat cu chestiuni importante. Sursa:www.cancan.ro

Iubitul Laurei Cosoi a fost pus in incurcatura de Andra. Smiley a picat o proba de cultura muzicala

Invitat sa participe la "O-la-la", in editia speciala de 8 Martie, componentul trupei Simplu s-a impotmolit la una dintre cele cinci probe de baraj ale emisiunii difuzate la Pro TV. Dupa ce a recunoscut ca nu "s-a pregatit" pentru unele dintre probe, artistul a profitat de prezenta sa in cadrul show-ului pentru a-i face o declaratie, de Ziua Femeii, iubitei sale.

Andra a gasit, anul acesta, o modalitate inedita de a sarbatori Ziua Femeii. Prezentatoarea emisiunii "O-la-la" a invitat pentru editia speciala care va fi difuzata, sambata, 7 martie, sase dintre cei mai ravniti barbati ai Romaniei: Adrian Enache, Victor Slav, George Vintila, Smiley, Marius Nedelcu si Kamara. Fastaciti si rusinati, junii showbizului autohton au fost pusi in situatii care mai de care mai haioase in incercarea de a castiga potul cel mare, de 25.000 de euro, scos la bataie de sotia lui Catalin Maruta. Protagonistul unei astfel de situatii a fost Smiley, iubitul Laurei Cosoi, caruia, in timpul unei probe eliminatorii, i s-a cerut sa-si aminteasca versurile unei piese care a fost in mare voga in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial. Cautand aproape inutil in memorie versul corect din piesa lui Titi Botez din anul 1942, "Femeia, eterna poveste", Smiley a fost nevoit sa recunoasca ca e depasit. "Nu stiu versul, ca nu eram nascut pe atunci", a spus acesta, spre amuzamentul celor prezenti. Intamplarile neasteptate au continuat pe tot parcursul emisiunii, la proba de baraj Victor Slav lasand doamnele din public sa decida daca vor ca el sa cante sau sa paseze melodia, iar simpaticul component al trupei Simplu i-a dedicat jumatatii sale, in vazul tuturor, o strofa din piesa "Preocupat de gura ta". Sursa:www.cancan.ro

Drama femeii care a divortat de pacientul mutilat in timpul unei operatii. Obligata sa imparta casa cu victima lui Ciomu

Blamata si acuzata ca si-a parasit barbatul aflat intr-o perioada delicata, fosta sotie a victimei doctorului Naum Ciomu a facut declaratii incredibile, in exclusivitate pentru CANCAN, si a dezvaluit motivele care au determinat-o sa imparta casa cu barbatul de care a divortat.

Femeia a acceptat sa stea de vorba cu reporterii CANCAN, povestea ei fiind una nu tocmai fericita, tinand cont de faptul ca este nevoita sa locuiasca sub acelasi acoperis cu fostul sot, desi oficial sunt divortati. Cecilia Jiga a declarat ca locuieste in continuare cu Ion, fiindca nu are bani pentru a face partajul. "Cu toate ca divortul s-a finalizat, n-am incotro si trebuie sa locuiesc atat eu, cat si fetita, in casa cu fostul sot. Problema este mult mai complicata decat pare. Nu conteaza de catre cine si cu ai cui bani a fost cumparata locuinta in urma cu multi ani, legea spune ca trebuie facut partajul, pentru ca imobilul este atat pe numele meu, cat si al lui Ion. Incercam sa convietuim cat mai civilizat, pana voi avea bani de partaj", a marturisit Cecilia. Apropiati ai familiei Jiga ne-au declarat ca, desi toata lumea a acuzat-o pe femeie ca a divortat dupa ce doctorul Ciomu i-a taiat sotului sau penisul, motivele despartirii ar fi cu totul altele si ca anii petrecuti cu Ion nu ar fi fost tocmai "de vis". Cecilia Jiga nu a dorit sa comenteze acest aspect, insa a lasat sa se inteleaga ca ar fi existat probleme grave in relatia lor. "Toata lumea m-a acuzat ca l-am lasat la greu. Insa dupa tragedie i-am fost alaturi. Nu vreau sa comentez mai mult acum, insa realitatea este diferita de ceea ce s-a vehiculat. Alta este povestea, si aceasta nu este una de basm", a mai adaugat ea. Sursa:www.cancan.ro

Trece de la tenis la sportul rege. FRF baga 5.000.000 euro pentru intrarea Ralucai Sandu in fotbal

Fiica presedintelui este sefa unui proiect de proportii care vizeaza fotbalul mixt, dupa modelul "Luceafarul".

Daca pe vremea cand era casatorita cu Todd Medina, Raluca Sandu se ocupa cu organizarea galelor de lupte, iar inainte, mai mult de tenis, iata ca pentru fiica presedintelui FRF a sosit timpul sa intre si in fotbal. De curand, Raluca Sandu s-a implicat intr-un proiect de proportii privind fotbalul mixt, care va demara in aceasta vara cu infiintarea a zece centre la nivel juvenil in toata tara. "FRF a decis sa construiasca zece centre rurale, noi am gasit intelegere si am reusit sa obtinem deja terenul pe care se va ridica unul dintre ele. Proiectul este de 500.000 de euro, pentru un centru, din fonduri europene, banii pe care ii va aduce Raluca Sandu. Vom face o baza ultramoderna, cu toate conditiile, cantina, minihotel, sauna, sala de forta, teren principal de nivelul diviziei B cu cinci mii de locuri, nocturna, teren secundar si unul artificial. Vor fi selectati 40 de copii, 20 de baieti si 20 de fete, sub 14 ani, care au talent, dar nu si conditii pentru a face sport de performanta", a spus pentru CANCAN presedintele AJF Dolj, Nicu Neagoe, unul dintre oamenii pe care fiica presedintelui FRF i-a numit special pentru a se ocupa de acest proiect.

Fetele se cumpara cu 2.000 euro

Despre modul in care se vor selecta viitorii jucatori, presedintele AJF Dolj, Nicu Neagoe, ne-a declarat: "Copiii pot fi chiar si legitimati la alte centre, nu va fi aceasta o problema. Deocamdata, in privinta fetelor s-a stabilit deja o grila. 1.000 de euro va primi antrenorul care a descoperit-o si 1.000 va incasa clubul". De asemenea, copiii vor sta cantonati in centre si vor merge la cursuri la scolile si liceele din localitatile respective. Sursa:www.cancan.ro

Directoarea postului nu Stie daca proiectul mai merge Inainte. Steaua TV e posibil sa nu mai fie lansat

Gigi Becali nu mai este dispus sa investeasca nici macar in televiziunea sa, desi a bagat pana acum cateva sute de mii de euro in infrastructura.

Gigi Becali anunta la inceputul anului: "In maximum o luna lansez Steaua TV". Au trecut aproape doua luni de la aceasta declaratie, dar telespectatorii mai au mult de asteptat pana ce vor gasi in grila de programe postul tv oficial al clubului din Ghencea. Contactata de CANCAN, directoarea viitoarei statii de televiziune, Nicoleta Savin, face dezvaluiri interesante: "De o luna tot incerc sa stabilesc o intalnire cu domnul Argaseala, pentru a pune la punct ultimele detalii in privinta postului. Am avut programate deja doua intalniri, dar ambele au fost contramandate de presedintele clubului. A fost plecat in Turcia, cu echipa, acum a inceput campionatul si il inteleg ca este ocupat, dar pana nu ma vad fata in fata cu dansul, nu pot sa misc nimic". In privinta optimismului lui Gigi Becali, directoarea de la Steaua TV declara ca este nejustificat, ea spunand chiar ca nu este exclus ca acest proiect sa nu se mai realizeze. "Orice este posibil, pe aceasta criza financiara. Nu exclud chiar posibilitatea ca televiziunea sa nu se mai faca. Totul se schimba de la o zi la alta si daca domnul Becali va decide sa opreasca totul, nu avem ce face. Deocamdata, eu astept un semn de la domnul Argaseala, ca sa stiu ce facem", a declarat Nicoleta Savin. Sursa: www.cancan.ro

"Romanul de toate scapa, cu fasole si cu ceapa" A aparut prima melodie dedicata crizei

Lorenna, o solista de muzica etno-pop din zona Ardealului, a compus un cantec special pe tema recesiunii mondiale.

Lorenna a fost profesoara, dar din cauza salariului derizoriu a renuntat la catedra pentru muzica, avand deja la activ patru albume scoase pe piata. Melodia de criza lansata de solista etno-pop a starnit deja controverse in lumea muzicala. Invitata la emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1, Lorenna a fost atacata deschis de Angela Rusu, o alta cantareata etno, care a acuzat-o de faptul ca nu ar canta live si ca i-ar fi copiat o alta piesa cunoscuta, "Toate sogoritele". "Nu am avut ocazia sa ma apar in direct pentru ca s-a terminat emisiunea. Sunt dispusa oricand sa-mi masor cunostintele muzicale cu Angela Rusu intr-un duel live", a spus Lorenna. Ea va lansa in aceasta saptamana cel de-al cincilea sau album, intitulat "Criza vine, criza trece, hai romane si petrece!".



Piesa de criza

A intrat in toti o boala,
Ca e criza mondiala,
Dar va spun ceva surpriza,
La romani nu este criza
Pana si americanii,
Striga ca nu le-ajung banii,
Numai romanul nu striga,
Tot pune de-o mamaliga
Si nemtii se plang mai vere,
Ca beau mai putina bere,
Ei nu sunt romani ca noi,
E destul vin in butoi
Si rusul acum se teme,
Cu gazul are probleme
Romanul de toate scapa,
Cu fasole si cu ceapa

Refren:

Ce criza financiara,
Noi avem pita si slana,
Si mai bem cate-o horinca,
De toti facem caterinca

Sursa:www.cancan.ro

Vicele PNL vrea sa se bata la prezidentiale. Crin Antonescu tinteste Cotrocenii

Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, considera ca merita sa fie presedintele partidului si a avertizat ca "se va bate" in alegerile prezidentiale. Antonescu este convins ca PNL nu se va "rupe", asa cum prevestesc unii.

Crin Antonescu sustine ca este mai bun decat actualul presedinte al PNL, deoarece el doreste "sa se bata" la prezidentiale, pe cand Tariceanu, nu. El a criticat modul in care actualul presedinte liberal a pus problema candidatului PNL la alegerile prezidentiale, spunand mai intai: "O sa vedem pe cine, nu e foarte important!", iar dupa aceea: "Vom vedea, bine ar fi sa gasim un independent". Lui Antonescu i s-a parut inacceptabila o astfel de abordare. "Ei bine, nu. Partidul are obligatia si interesul sa-si dea el expresia in aceasta lupta. In sensul acesta spun ca domnul Tariceanu nu vrea sa se bata, nu ca nu si-ar dori ca presedintele Romaniei sa provina de la liberali sau ca nu vrea ca Basescu sa fie inlocuit din functie", a precizat Antonescu la o emisiune televizata. In urma depunerii candidaturii pentru sefia PNL de catre Ludovic Orban si Crin Antonescu, pe langa cea a lui Tariceanu, au aparut zvonuri privind o posibila sciziune in partid. Antonescu a tinut sa precizeze ca "nu exista nici 0,004 sau 0,001% posibilitatea ca partidul sa se rupa", iar in ceea ce-l priveste are o "relatie amiabila" cu Tariceanu. Sursa: www.cancan.ro

Vine iar barza la 41 de ani? Pamela are burtica de gravida

Actrita a afisat la shopping, in Malibu, o burtica mai mult decat rotunjoara, alimentand speculatii ca ar fi insarcinata. Viitorul tatic al bebelusului este Jamie Padgett, cu care Pamela s-a mutat de curand.

Ajunsa la varsta de 41 de ani si dupa trei casnicii esuate, fostul iepuras "Playboy" Pamela Anderson nu se teme sa ia viata de la inceput si sa spere ca isi va gasi, la un moment dat, fericirea. Cuplata de doar cateva luni cu Jamie Padgett, apetisanta actrita s-a si mutat cu noul amorez in casa acestuia din California, dar asta doar pana se finalizeaza constructia la resedinta ei din Malibu, dupa cum a declarat starleta in urma cu putin timp. Insa se pare ca Pamela si noul ei iubit sunt atat de incantati de traiul in comun, incat au decis ca e timpul sa-si consolideze relatia amoroasa, cum altfel decat cu un bebelus. Si s-au miscat repede daca e sa ne luam dupa cele mai recente fotografii de paparazzi in care apare fosta vedeta din serialul de succes "Baywatch". Aflata, intr-o zi insorita, la shopping prin magazinele exclusiviste din Malibu, Pamela afiseaza in imagini o burtica destul de rotunjoara, ceea ce a dat loc speculatiilor ca starleta este din nou insarcinata, la 41 de ani. Imbracata in maiou si pantaloni foarte scurti de culoare alba, Pamela n-a incercat nicidecum sa-si ascunda burtica, ba chiar si-a mangaiat de cateva ori pantecul, extrem de grijulie.

Gurile rele zic ca e doar grasa

Pamela Anderson a marturisit, in numeroase randuri, ca isi doreste cu disperare sa devina din nou mama. "Sa fii mama este cel mai frumos lucru din viata unei femei. M-am bucurat de fiecare moment atunci cand am fost insarcinata si-mi doresc sa repet experienta atunci cand o sa intalnesc barbatul potrivit sa devina tatal copiilor mei", afirma Pamela. Actrita are doi baieti, in varsta de 12 si respectiv 13 ani, cu primul ei sot, turbulentul rocker Tommy Lee. Desi rotunjimile afisate de Pamela par a fi cele ale unei gravide, gurile rele sustin ca nu e vorba despre nicio sarcina, ci doar de kilograme in plus, care s-au depus, cam inestetic ce-i drept, in special pe burtica. Sursa: www.cancan.ro

Victor Chirila a intrat IN vizorul procurorilor. Vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi, acuzat de trafic si sex cu minore

Vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Victor Chirila, este cercetat de procurori in dosarul "Sex cu minore", alaturi de alte patru persoane. Chirila e banuit de implicare in acest caz inca din toamna lui 2007.

In acelasi dosar apar numele mai multor patroni de restaurante si pizzerii din Iasi, dar si cel al unui inspector de la Directia Finantelor Publice Iasi. Alaturi de "partenerii" sai, Chirila ar fi racolat eleve si studente din Suceava, Iasi si Vaslui, carora le ofereau mese, bauturi alcoolice si bani si le determinau sa intretina raporturi sexuale cu ei. Orgiile ar fi avut loc in mai multe locatii, una dintre acestea fiind situata in cartierul iesean Bucium. Pana acum, membrii grupului sunt cercetati pentru trafic de minore, raporturi sexuale cu minore si perversiuni sexuale. In 2007, cand "aventurile" erau in toi, Chirila ocupa fotoliul de primar al localitatii Barlova. Intre timp el si-a continuat activitatea politica, acum fiind omul numarul doi in Consiliul Judetean Iasi. Una dintre tinerele implicate in acest caz se pare ca este si Alina Horeanu, cunoscuta drept "studenta criminala", cea care se afla acum cercetata pentru crima, dupa si-a ucis amantul, un afacerist iesean. Sursa: www.cancan.ro

Cea mai sexy jurnalista, cu iubitul in vacanta la Miami. Dragoste mare la plaja

Aleasa, in 2006, in topul celor mai frumoase femei din lume realizat de revista "FHM", una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din lume a fost surprinsa topless pe plaja. Ba mai mult, ea a fost fotografiata in timp ce-si excita iubitul, sarutandu-l si mangaindu-l peste tot.

Frantuzoaica Melissa Theuriau, in varsta de 31 de ani, este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din lume, avand admiratori in SUA, Marea Britanie sau Japonia, aparitiile ei televizate fiind la mare cautare pe internet. Sexy, dar sobra in public, Melissa, angajata postului M6, a fost prinsa in flagrant in timpul vacantei pe care a petrecut-o alaturi de iubitul ei, actorul francez Jamel Debbouze, pe plajele insorite din Miami. Paparazzii au reusit sa o fotografieze pe frumoasa prezentatoare facand plaja topless, imagini care cu siguranta ii vor incanta pe fanii frantuzoaicei. Si ca si cum nu ar fi fost de ajuns, Melissa a profitat de faptul ca ea si iubitul ei se aflau intr-o zona fara prea multi turisti si a inceput sa-si mangaie senzual partenerul, care atipise pe sezlong. Frantuzoaica s-a urcat calare peste Jamel, pe care nu numai ca l-a pipait, dar l-a si sarutat peste tot pe corp. Desi usor buimac, barbatul n-a rezistat prea multa vreme avansurilor facute de iubita lui si i-a raspuns pe masura, cei doi sarutandu-se si imbratisandu-se pasional, fiind la un pas sa faca amor pe plaja. Melissa a fost desemnata de "FHM", in 2006, printre cele mai frumoase femei din lume, iar revista "Maxim" a ales-o cea mai frumoasa jurnalista in 2007. Sursa: http://www.cancan.ro/

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats