vineri, 29 mai 2009

Reporterii CANCAN au patruns incognito in camera de Garda unde sunt primiti suspectii de Gripa Porcina

Ne-au tratat cu ACC 200 si ne-au trimis acasa



Am asteptat o ora la usa unui cabinet, intr-o cald
ura sufocanta, alaturi de un baietel de doi ani care a plans intruna! Virusul ucigas, a carui prezenta a fost confirmata oficial miercuri de catre Ministerul Sanatatii, a prins autoritatile pe picior gresit! O echipa de reporteri CANCAN a patruns ieri la pranz, cu o camera ascunsa, intr-unul dintre locurile care ar fi trebuit sa fie la aceasta ora cel mai securizat din Romania! La Camera de Garda de la Institutul "Matei Bals" din Capitala, suspectii de gripa porcina se inghesuie la usa a doua cabinete.


Ora 13.45. Trei reporteri CANCAN au ajuns la poarta Institutului, cu o masina. Ne-a intampinat un bodyguard, care ne-a spus ca nu putem intra intrucat in spital e alerta maxima. I-am zis ca unul dintre noi prezinta simptomele gripei porcine, dupa ce, in urma cu doua saptamani, s-a intors dintr-o vacanta din Turcia. Tonul bodyguardului s-a inmuiat si s-a oferit sa urce la noi in masina si sa ne conduca pana la Camera de Garda. Si-a pus preventiv insa o masca. A anuntat prin statie ca se apropie cu "niste suspecti". Ne-a intrebat apoi daca vrem sa fim fotografiati de ziaristii care asteptau in numar mare exact in fata cladirii in care urma sa intram. I-am raspuns ca nu vrem, fiindca ne era teama, in realitate, sa nu fim recunoscuti si deconspirati de colegii din presa. Atunci, bodyguardul ne-a recomandat sa tragem masina la cativa metri de intrare si sa asteptam un minut. A venit la noi o asistenta , chemata prin statie, si ne-a zis ca "O sa vina domnul director sa alunge presa"! Ceea ce s-a si intamplat!
Ora 13.55. Dupa ce "domnul director" ne-a eliberat drumul de ziaristi, am fost insotiti de asistenta (care amabila, ne-a deschis usile) pana intr-o sala de triere . Acolo se mai afla un barbat, care ocupase unul dintre cele doar doua scaune disponibile pentru pacienti! O caldura ca intr-un cuptor iti taia respiratia. Am fost invitati sa luam o masca si sa imbracam cate un halat din cele asezate ordonat, in cutii, pe un birou din sala de asteptare. Colegului care sustinea ca prezinta simptomele virusului ucigas, un asistent s-a oferit sa-l ajute sa-si incheie halatul. Pe celalalt, l-a lasat sa se imbrace singur.
Ora 14.00. Am deschis subiect de discutie cu barbatul aflat langa noi. Ne-a zis ca are un copil de aproape doi ani si ca a venit din America in urma cu cateva zile. In timp ce vorbeam, au aparut in sala de triere si doua femei. Una dintre ele avea un baietel in brate . Era copilul despre care vorbea barbatul. Micutul plangea fara oprire. Ambele cabinete de control erau ocupate cu alti suspecti. Dupa vreo 40 de minute de asteptare, barbatul si-a pierdut calmul. I-a spus, mai mult tipand, unui asistent sa-l grabeasca pe doctor, pentru ca baietelul nu mai rezista.
Ora 14.45. Barbatul cu fiul lui si una dintre femei au fost chemati in cabinet la consultatie. Agitatie mare .
Ora 15.00. Dupa alte 15 minute, i-a venit randul si colegului nostru. A intrat singur. I-a explicat doctorului ce are, acesta l-a palpat la tample, la ceafa, l-a intrebat daca fumeaza si i-a introdus un betisor pe gat. Dupa nici 3 minute de examinare, medicul i-a spus categoric "N-aveti nimic! N-are sens sa facem alte analize, ca boala asta se manifesta in maximum sapte zile. Dumnevoastra spuneti ca aveti simptome de doua saptamani, deci nu e gripa porcina! Luati totusi preventiv ce va scriu eu pe reteta". Adica, paracetamol si ACC 200!
Am asteptat apoi, in strada, vreo 35 de minute, sa aflam si rezultatul baietelului. Tatal lui era mult linistit. Ne-a zis ca fiul lui nu e bolnav si ca totul este in regula.

Peste 100 de persoane au intrat in contact cu femeia infestata



Tanara de 33 de ani diagnosticata cu gripa porcina care a fost externata miercuri seara de la Institutul de Boli Infectioase a ajuns din nou la spital. Ieri-dimineata, atat Liliana Crisan, cat si unul dintre copiii ei, precum si tatal tinerei, Stere Bujduveanu, au fost chemati de medici pentru efectuarea unor analize. Intrucat toti membrii familiei au fost diagnosticati cu virusul AH1N1 s-a luat masura internarii acestora in stare de carantina. Ministerul Sanatatii sustine ca femeia bolnava a intrat in contact doar cu 26 de persoane, dintre care 15 pasageri in avionul cu care s-a intors in tara. In schimb, surse aeroportuare au declarat pentru CANCAN ca la bordul aeronavei respective se aflau 93 de pasageri.

Cunostintele familiei contaminate au intrat in panica



In blocul in care locuiesc sotii Bujduveanu, parintii femeii care a adus gripa porcina in Romania, este alerta de gradul zero. Unul dintre putinii locatari care au iesit ieri din bloc, pensionarul Paul Lompescu, purta o esarfa in dreptul gurii, ca sa se protejeze. Taximetristul Stere Bujduveanu, care a ajuns la Boli Infectioase alaturi de fiica sa, a semanat panica si printre colegi. Vasile Stefanescu, seful Camerei Taximetristilor, ne-a declarat ca multi soferi sunt speriati ca ar fi putut sa intre in contact cu Bujduveanu si ar fi putut sa contacteze virusul.

Gripa porcina a facut 13.600 de victime



Numarul bolnavilor de gripa porcina a ajuns la 13.600 de persoane in intreaga lume. Virusul, care a ucis 102 persoane, a fost semnalat in 48 de tari. Cea mai grava situatie se inregistreaza in SUA, Mexic si Canada. In Europa, cei mai multi bolnavi sunt in Marea Britanie, unde s-au inregistrat 140 de cazuri, Spania, Italia, Germania, Franta, Rusia, Turcia, Grecia, Cehia si Slovacia. Bahrain si Singapore au intrat oficial pe lista tarilor afectate, fiecare avand cate un caz.


Fortareata mortii


De ieri, "celula de criza" constituita la nivelul administratiei Institutului "Matei Bals" (1) a decis sa-i izoleze pe pacientii bolnavi la unul dintre etajele cladirii de "Boli Infectioase" (2). Doar opt cadre medicale au cartele de acces pe acel palier. Printre acestea si doua persoane care aduc mancarea bolnavilor de la cantina (3). Nicio alta persoana, cu exceptia celor opt, nu are permisiunea sa intre in corpul in care se afla internati pacientii depistati cu AH1N1.

Securitate



Surse de incredere au dezvaluit ieri, in exclusivitate pentru CANCAN, ca institutul a fost declarat "Zona O de alerta" si ca s-a transmis tuturor medicilor o circulara. Nimeni nu are voie sa vorbeasca cu ziaristii, sa insoteasca vizitatori prin saloane, iar Ministerul Sanatatii a cerut sa primeasca din ora in ora date legate de raspandirea virusului. Sursa:www.cancan.ro

Sexy-modelul vrea sa cante






Prezentatoarea stirilor Pro TV a avut parte de o surpriza imensa din partea actualului iubit, modelul Bogdan Vladau, care i-a marturisit ca vrea sa devina cantaret.

Iulia Vantur a incheiat de cateva luni relatia cu Marius Moga, dar pare ca nu reuseste sa se desprinda intru totul de lumea muzicii. In mod cu totul ironic, actualul iubit al vedetei Pro TV, manechinul Bogdan Vladau, nutreste dorinta de a deveni cantaret, gurile rele sustinand ca si-a dori sa debuteze cu niste piese compuse de nimeni altul decat... Moga. Se pare ca blonda nu a fost deloc incantata sa afle ca Bogdan vrea sa se lanseze pe piata muzicala, intuind glumele care s-ar putea face in fostul ei anturaj pe aceasta tema. Ea a evitat sa-i promita iubitului ei ca il va pune in legatura cu Marius, preferand sa mai astepte in speranta ca totul nu este decat o toana trecatoare a lui Bogdan, care va uita curand de ambitiile sale muzicale. In schimb, Iulia nu a ratat ocazia de a se plange prietenilor de capriciile partenerului ei, care nu realizeaza in ce situatie delicata o pune fata de Marius Moga. Contactata telefonic, prezentatoarea Pro TV a ocolit elegant un raspuns ferm legat de acest subiect, scuzandu-se ca are o filmare. "Nu pot sa vorbesc acum pentru ca sunt intr-o filmare, dar sunati-l pe el sa va spuna!", ne-a spus blonda de la pupitrul stirilor. Din nefericire, nici Bogdan nu parea prea dispus sa discute acest subiect, motiv pentru care ne-a inchis telefonul, dupa ce a incercat sa mimeze artistic faptul ca nu ne auzea.
Varianta ca Bogdan Vladau ar dori sa se lanseze in muzica nu ar fi chiar de necrezut pentru cei care cunosc dorinta acestuia de a intra in showbiz. El a avut mai multe tentative de a deveni vedeta intr-un fel sau altul, dar, din pacate pentru el, modellingul a fost singurul drum care s-a dovedit cu adevarat rentabil pentru el. Una dintre primele experiente ale sale in industria spectacolului autohton a fost cea din emisiunea reality-show "Vara ispitelor" de la Pro TV. El a intrat atunci in concurs ca iubit al Cosminei Pasarin, dar a sfarsit prin a fi inselat de aceasta, care nu a putut rezista farmecelor ispitei masculine aruncate in joc de producatori.

"E prea ciudat sa comentez"


Fostul iubit al Iuliei Vantur, compozitorul Marius Moga, a ramas fara cuvinte. "Cred ca e ultima gluma a ziarelor. Totul este mult prea ciudat ca sa vorbesc despre asta", ne-a declarat extrem de surprins Marius Moga, precizand ca nu a fost contactat pana in acest moment de Bogdan Vladau sau de Iulia Vantur in numele acestuia pentru o colaborare. Recent, Marius Moga a fost surprins de paparazzii Ciao! in compania Iuliei Vantur la o plimbare cu Gizmo, micul catel pe care compozitorul i l-a facut cadou fostei sale iubite. De altfel, cei doi sustin ca s-au despartit in conditii normale, fara sa se certe si mentin o relatie de prietenie.


Si-a recuperat masina


Iulia Vantur a reusit sa-si recupereze masina, un Chevrolet Captiva Sport, din custodia firmei care ridica automobilele parcate ilegal in Sectorul 1 al Capitala, dupa ce ii fusese sechestrata, vinerea trecuta, pe Calea Victoriei. Dupa ce a achitat o taxa de peste 800 de lei, vedeta Pro TV a reintrat in posesia masinii sale, care, potrivit propriilor declaratii, ii serveste si pe post de sifonier. "In ea am haine, pantofi, genti, tot ce imi trebuie, pentru ca plec de multe ori dimineata si am nevoie de mai multe tinute de-a lungul unei zile. Asa ca m-am obisnuit sa am mereu in portbagaj mai multe haine", a povestit Iulia. Sursa:www.cancan.ro

CHIVU Intra In cantonament imediat dupa crestinarea fiicei sale



Chivu rateaza petrecerea de botez a Nataliei


Adelina se va ocupa singura de receptia de la hotelul Bvlgari. Chiar daca este botezul fetitei lui, Cristi nu a primit invoire la ultimul meci al Interului.



Maine, Adelina si Cristi Chivu isi vor boteza fiica la Milano, iar nasi vor fi Victor Becali si sotia lui. Natalia va fi crestinata la o biserica ortodoxa din orasul de resedinta al parintilor ei. Petrecerea de dupa va avea loc pe terasa unuia dintre cele mai luxoase hoteluri din Italia, Bvlgari. Din nefericire, Cristi Chivu nu va putea fi prezent la receptie. Duminica, Inter Milano are ultimul meci din acest sezon, impotriva echipei Atalanta Bergamo, asa ca toti membrii echipei intra in cantonament in dupa-amiaza zilei de sambata. Cu toate ca botezul fiicei lui este unul dintre cele mai importante momente din viata sa de familie, fundasul roman nu a primit invoire. In aceste conditii, Cristi Chivu nu va putea participa decat la ceremonia de crestinare de la biserica, urmand ca, de petrecere si de invitati sa se ocupe exclusiv Adelina. Fotbalistul isi va conduce musafirii pe terasa hotelului Bvlgari, va lua o gustare si, impreuna cu colegii lui, printre care si Ibrahimovici, vor pleca la clubul de fotbal.
Asadar, Adela Popescu si Marius Kalmar, Raluca Lazarut, Dan Capatos si Simona Andrei, fosta sefa a Adelinei, nasii, parintii si ceilalti invitati vor fi nevoiti sa se multumeasca numai cu Adelina.


Se vor distra pe marginea piscinei



Petrecerea data in cinstea crestinarii micutei Natalia, care va fi una de-a dreptul inedita si lipsita de formalitati, va avea loc pe marginea unei piscine. Toti cei prezenti vor putea face o baie rece in caz ca atmosfera se incinge prea tare.


Le trimite masina la redactie



Adelina s-a ocupat de toate cele necesare cu privire la transportul si cazarea invitatilor. Cu toate acestea, nu le-a comunicat detaliile pana in ziua plecarii. Astazi, toti invitatii din Antena vor fi luati de o masina trimisa de sotia lui Chivu si dusi la aeroport. Sursa:www.cacan.co

«Mă viola şi îmi spunea să mă sinucid!»



Manechinul Cristina Feldan (Maia) povesteşte, in exclusivitate pentru Libertatea, momentele de groază prin care a trecut atunci cand a fost sechestrată, timp de 12 ore, in apartamentul din Arad al fotbalistului Cornel Frăsineanu şi violată de acesta. În cameră se mai aflau, potrivit Maiei, fotbalistul Cornel Codreanu şi bodyguardul lui Frăsineanu, poreclit Mec.

Tinerei nu i-a fost deloc uşor să rememoreze acea zi, când a fost bătută şi violată de către fotbalistul Cornel Frăsineanu.

“Oroarea s-a petrecut pe 25 noiembrie 2007, de la ora 10 dimineaţa, în apartamentul lui Frăsineanu din Arad. Acolo m-a dus Mec. În faţa blocului m-a luat de păr şi mi-a zis să urc. Mi-a dat să beau un suc, cred că îmi pusese ceva în el pentru că m-am simţit slăbită, parcă eram leşinată. Frăsineanu, Codreanu şi Mec au început să se sărute şi să se mângâie în faţa mea. Erau drogaţi. Apoi m-a luat Frăsineanu, mi-a dat un pumn în stomac şi a început să mă violeze. Nu a contat că eram la menstruaţie. Codreanu stătea la capul meu şi plângea.

Am fost violată de Frăsineanu de patru sau cinci ori şi îmi tot repeta că nu sunt bună de nimic şi că ar trebui să mă sinucid. M-au bătut, m-au izbit de pereţi... Când a vrut să mă violeze şi Mec, în baie, a intrat Frăsineanu şi a zis că sunt doar a lui. Mă ştergea de sânge şi de spermă şi mă viola iar. Mi-au dat drumul pe la ora 22, când Frăsineanu a zis că nu mai poate să mă f..ă. Am fost distrusă, mă trezeam noaptea plângând sau ţipând, mă visam plină de sânge”, povesteşte Maia.


Terorizată de bodyguard

După viol, Maia era urmărită tot timpul de cei trei. La un moment dat, bodyguardul Mec i-a trimis şi un SMS prin care îi zicea că nu scapă până nu o f..e şi el şi îi spunea că nu s-a terminat încă totul. Deunăzi, Maia i-a întins o capcană lui Mec, prin care a izbutit să-l înregistreze în timp ce acesta vorbeşte de violul din toamna lui 2007 şi pomeneşte numele lui Frăsineanu şi al lui Codreanu. Sursa:www.libertatea.ro


Andreea Marin, sexy în FHM



La opt ani după ce FHM a pus-o pe primul loc in topul Cele mai sexy 100 femei din lume, Andreea Marin-Bănică revine cu un nou pictorial in publicaţia respectivă. De data aceasta, cu fotografii mai cuminţi.

În numărul din iunie 2009 al FHM, soţia lui Bănică jr îşi dezgoleşte doar un... umăr. Chiar şi aşa, e extrem de feminină şi de sexy. În interviul acordat FHM, fosta “Zână a surprizelor” mărturiseşte că se uită la foarte puţine programe româneşti, din cauza calităţii lor îndoielnice:

“Pe posturile româneşti e jale, mă şi feresc să las televizoarele deschise, să nu înveţe copiii prostii cărora nu le-aş putea găsi explicaţie. Documentarele sunt pasiunea mea de multă vreme, iar în sala de cinema ne retragem pentru filmele alese pe sufletul nostru”, afirmă Andreea în interviul din cel mai recent număr al FHM. Sursa:www.libertatea.ro

Angajată să păzească noaptea cimitirul, făcea sex pe bani printre morminte



Ieşeanca Vasilica M., paznic la un cimitir din oraş, şi-a uimit şefii cand a cerut să lucreze numai in tură de noapte. Motivul ei era unul simplu: deloc speriată de vecinătatea morţilor, in timpul programului, femeia “presta” servicii sexuale printre cruci.

Bărbaţii dornici de senzaţii tari din Iaşi o ştiau bine pe Vasilica, paznic de noapte la un cimitir din oraş. Femeia, în vârstă de 30 de ani, se angajase, în urmă cu aproape un an, ca agent de pază şi le solicitase şefilor săi să lucreze în tură de noapte. De fapt, tânăra găsise astfel posibilitatea de a-şi practica, în acelaşi timp, şi a doua “meserie” a sa. Ea îşi ducea clienţii în spatele crucilor, pe cripte, pe băncile de piatră ale cavourilor şi, în nopţile mai reci, chiar în capela cimitirului.

Spune că e săracă


Deşi le oferea senzaţii inedite, Vasilica nu cerea un preţ mai mare decât al altor prostituate din oraş, aşa că avea mai tot timpul de lucru. În momentul în care a fost descoperită, Vasilica le-a spus an chetatorilor că provine dintr-o familie săracă, iar tatăl ei este bolnav de multă vreme, aşa că avea ne-voie de bani.

Veneau la Vasilica şi clienţi din alte oraşe

Constantin Stan (foto), proxenetul ieşean care avea grijă ca Vasilica să nu ducă lipsă de clienţi, a fost audiat şi a susţinut că el a ajutat-o pe femeie, care avea probleme financiare. “Tatăl ei era foarte bolnav şi era în spital. Avea nevoie de bani pentru a mai putea trăi. Atunci eu nu am făcut decât să o ajut”, a spus Stan, care a povestit că femeia avea clienţi care veneau şi din alte oraşe, atraşi de ideea de a face sex în cimitir.Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats