joi, 19 martie 2009

Andreea Balan, fotografiata la iesirea de la doctorul estetician / A iesit dupa operatie cu fata tumefiata



Desi isi dorea buze mai groase, nu a vrut sa auda de injectiile cu acid hialuronic. A ales, in schimb, machiajul permanent si de atunci il reinnoieste o data la doi ani.

Recent, paparazzii Cancan au realizat o serie de fotografii cu Andreea Balan la cateva minute dupa ce a parasit clinica din zona Primaverii, unde a trecut printr-o interventie de infrumusetare care a costat-o 1.000 de lei. Cantareata a iesit din cladire cu capul plecat, incercand sa-si ascunda umflaturile din zona fetei. Desi multe dintre colegele ei de breasla evita sa admita ca unele calitati nu sunt de la Mama Natura, Andreea a recunoscut ca recurge de ani buni la machiajul permanent. "Mi-am tatuat buzele si sprancenele. Nu o fac de moft, o fac de nevoie. Cu ajutorul conturului imi fac buzele sa para mai groase, iar in ceea ce priveste sprancenele am folosit acest procedeu pentru a le schimba forma si a le da una care sa-mi avantajeze fizionomia. Rezultatul final nu este cel din fotografii. Acolo interventia era foarte proaspata si in zona tatuata incepuse deja sa se formeze o coaja", ne-a povestit Andreea. Recuperarea dupa interventie dureaza o saptamana. Abia atunci rezultatul incepe sa se apropie de cel dorit, iar contururile capata un aspect mult mai natural. Tatuajele pe care si le-a facut in urma cu doua saptamani nu sunt primele. "Ma tatuez de la 18 ani! La 18 ani mi-am tatuat buzele si am repetat operatiunea la fiecare doi ani. Din cauza soarelui conturul isi pierde intensitatea si trebuie refacut. Acum un an si jumatate mi-am tatuat si sprancenele. De data asta le-am facut pe amandoua odata, ca sa nu vin de 100 de ori la cabinet", sustine Andreea. La sfarsitul lunii, blonda va repeta operatiunea pentru retusarea rezultatului final.

Ar vrea si la pleoape

Pentru a scapa de corvoada machiajului, Andreea ar fi dispusa sa-si tatueze si pleoapele. Dar ii este teribil de frica. "Este o zona foarte sensibila si Doamne fereste! de vreun accident", ne-a declarat ea. Sursa: www.cancan.ro

Laura Andresan povesteste in jurnalul ei intim despre primarul Liviu Negoita / "Se masturba in fata mea!"



Emotii mari pentru politicienii care au trecut prin patul Laurei Andresan: vedeta isi va lansa un roman, unde sunt relatate cu lux de amanunte aventurile amoroase ale autoarei, sub forma unui jurnal. Cap de lista este chiar primarul Sectorului 3, Liviu Negoita.

Ca o avanpremiera a romanului ce va fi lansat saptamana viitoare, Laura Andresan a publicat mai multe fragmente din jurnal intr-un calendar sexy. Pe pagina dedicata primarului Negoita, fosta jurnalista povesteste cum l-a "intervievat" pe politician: "Intr-o zi i-am propus un interviu. Si am avut grija sa il programam seara. Seara de iarna. Intuneric, sediul PD din Kisseleff... Si ne pregatim de interviu. El era asezat la birou in fata mea. In timp ce vorbeam despre planurile de atac ale opozitiei l-am observat pe barbat transpirand. Stiam ce face. Se masturba. Mi-as fi dorit sa nu ma fi uitat.
Un organ sexual masculin paros, frecat de o mana teleghidata, scos prin slitul unor pantaloni probabil de firma... "-Vrei. Il vrei?" (...) eram hartuita, cu o senzatie cronica de greata fata de sex, si toti in jurul meu vedeau doar jocuri politice."
Contactata de reporterii CANCAN, fosta ziarista a recunoscut ca politicianul vizat este primarul Sectorului 3 al Capitalei, insa a refuzat sa ofere mai multe detalii, imbiindu-ne sa-i cumparam cartea. Sursa: www.cancan.ro

Asistenta lui Capatos sufera din dragoste / "Macelarul" a si batut-o, a si parasit-o



Sexy-asistenta lui Dan Capatos nu mai are liniste. Eva Kent, pe numele adevarat Oana Oprea, a facut imprudenta de a se distra in Bamboo, sambata, fara iubitul ei, Cata "Macelaru' ". Acesta a fost enervat la maximum si de faptul ca blonda nu i-a raspuns toata noaptea la telefon. Urmarea: o bataie cu multi pumni.

Pentru ca sambata este una din zilele sale libere asistenta lui Dan Capatos a ales sa si-o petreaca distrandu-se. Din pacate, Oana Oprea nu si-a invitat si iubitul in clubul Bamboo, alegand sa mearga singura. Chiar daca initial Catalin "Macelaru'" iubitul ei, i-a trecut cu vederea nevoia de libertate, faptul ca nu i-a raspuns pe parcursul noptii la telefon l-a scos din minti.
Inchipuindu-si ca-l insala, Cata "Macelaru'" nu si-a mai tinut nervii in frau reactionand a doua zi ca o bruta. Acesta s-a repezit la ea cu pumnii invinetindu-i un ochi, nepasandu-i de faptul ca Oana trebuie sa se prezinte la emisiune in fata camerei, ceea ce de altfel a si facut. Noroc cu machiajul profesionist care i-a ascuns urmele unei batai, lasandu-i in schimb Oanei sufletul zdrobit. Dupa acest episod, blonda a ales sa-l paraseasca fara drept de apel pe afacerist. "Eu sunt mai libertina, iar el stie asta. Nu e adevarat, nu m-a batut, daca facea asta il dadeam in judecata. El este de acord cu absolut tot ceea ce fac. A inteles stilul meu de viata de la inceput. Am iesit fara el si in alte dati si nu s-a intamplat nimic. Nu am avut nicio discutie", ne-a declarat "bunesa" lui Capatos, care, in schimb, a renuntat la cariera de actrita porno de doi ani, de cand este iubita lui Cata "Macelaru'". Sursa: www.cancan.ro

Maria Basescu a facut o noua cucerire / S-a jucat cu un motan



Maria Basescu este cunoscuta drept o iubitoare de animale, cea mai mare dragoste printre necuvantatoare a sotiei presedintelui fiind, pana acum, calul ei, Hotul. Acesta risca sa fie detronat de o pisica pe care doamna Basescu a "cunoscut-o" recent la centrul de echitatie si careia i-a acordat o atentie deosebita, dupa cum se poate observa si din imagini.

Aparent, a fost o vizita obisnuita la centrul de echitatie din Baneasa. Se stie ca doamna Basescu este foarte atenta cu Hotul si, cand nu calareste, da o raita pe la centrul de echitatie doar ca sa se asigure ca acesta este bine. Are grija si de cainii aciuati pe-acolo, maidanezi tratati regeste de doamna Basescu. Ca de obicei, aceasta a trecut intai pe la magazin sa le cumpere de mancare. A profitat ca se afla la mallul din Baneasa si a dat o raita prin magazine, de unde si-a cumparat cateva fleacuri, accesorii extrem de utile primei doamne.
Odata ajunsa la centrul de echitatie, doamna Basescu s-a dus glont sa-si vada Hotul. Acolo s-a "intersectat" cu actorul Denis Stefan, alias Codrut Medalion Fieraru, din telenovela "Regina", care tocmai se intorcea de la o partida de calarie.
Apoi, multumita ca totul e in regula cu Hotul, s-a indreptat spre masina. O pisica, cocotata pe un gard, i-a atras insa atentia. Zambind, prima doamna s-a apropiat de ea si a inceput sa o mangaie, rasfatand-o sub privirile vigilente ale SPP-istei care o insoteste pretutindeni. Rasfatul a durat cateva minute, spre incantarea patrupedului, care a stat sluj in fata primei doamne, bucuros ca are parte de atata caldura.Sursa: www.cancan.ro

Politistii nu pot sa o cheme la audieri / Dosarul Mihaelei Radulescu s-a blocat la Parchet


Trimis pentru inregistrare la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4, dosarul in care Mihaela Radulescu este cercetata pentru furt calificat a ramas la procurori, desi acesta trebuia restituit politistilor Sectiei 26 pentru continuarea cercetarilor.


Dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, a provocat un scandal monstru, care s-a sfarsit abia dupa interventia politistilor, Mihaela Radulescu a fost acuzata ca i-ar fi jefuit pe angajatii unui cotidian central care i-au facut mai multe fotografii. Pe numele vedetei de televiziune, devenita pe neasteptate suspecta de furt calificat si distrugere, s-a intocmit un dosar de cercetare penala. Conform procedurii, documentul a trebuit trimis la Parchetul de sector pentru inregistrare. La capatul acestei proceduri extrem de simple, politistii ar fi trebuit sa demareze ancheta. Adica sa o cheme pe Mihaela Radulescu la audieri, iar aceasta sa scrie si sa semneze o declaratie in care sa descrie, in amanunt, cum a ajuns in posesia unor bunuri care nu-i apartin si, eventual, chiar s-o amprenteze. Odata cu ea, la sediul Sectiei 26 ar fi trebuit chemat si martorul presupusului jaf, Dani Otil, care este iubitul prezentatoarei, si cei doi angajati ai ziarului, care au calitatea de victime. Dosarul insa nu s-a mai intors la politie, acesta urmand sa fie trimis la o data pe care numai procurorii o cunosc. Consecinta este aceea ca, in lipsa acestor hartii, ancheta este practic blocata.


Este in conflict si cu fostul sot

In paralel cu ancheta inceputa de politie, Mihaela se judeca si cu fostul sot, Elan Schwartzenberg. Acum patru zile, omul de afaceri a depus la Judecatoria Sectorului 1 doua actiuni, dintre care una in procedura de urgenta, pentru a obtine custodia micutului Ayan.
Elan considera ca fosta sotie a expus minorul nejustificat in public si nu este interesata de cresterea lui. Mai mult, i-a conditionat dreptul de a-si vizita copilul cu achizitionarea unei case in care Mihaela sa locuiasca impreuna cu fiul ei, a aratat Elan Schwartzenberg in plangerea adresata magistratilor. Sursa: www.cancan.ro

Fete angajate ca barmanite, obligate sa se prostitueze / Club de noapte transformat in bordel




Un club exclusivist din din Oradea, a fost inchis de procurorii DIICOT Iasi, iar patronii localului, Emilia Indries si Ionut Tirtea, sunt cercetati pentru proxenetism, trafic de minori si trafic de persoane, alaturi de alte sase persoane din Iasi si Oradea. Procurorii au descoperit ca fetele angajate de ei ca dansatoare au fost obligate sa se prostitueze.

Patronii clubului isi exploatau sexual dansatoarele inca din 2003, pana in prezent fiind identificate 22 de tinere din Iasi si imprejurimi, dintre care sapte minore, care au prestat servicii sexuale in club. Banii ajungeau, evident, la cei doi patroni, dupa cum sustine procuroarea Iulia Diaconu, sefa DIICOT Iasi. Prezentati Tribunalului Iasi cu propunere de arestare preventiva, patronii stabilimentului au fost eliberati, pe considerentul ca nu prezinta pericol social. Instanta le-a pus, insa, interdictie de a parasi localitatea de domiciliu in urmatoarele 30 de zile si i-a obligat sa inchida clubul pana la finalizarea cercetarilor. In jurul barului circulau, de-a lungul vremii, tot felul de povesti referitoare la "activitatile" din interior, insa, pana acum, femeia si asociatul ei nu au fost prinsi. Potrivit unor declaratii facute acum de unele dintre fetele care s-au prostituat, cei doi sefi ai localului beneficiau de protectia unor politisti, care erau clienti fideli. "Venea unul pe care-l porecleam "Tataie" si am intrat cu el intr-o camera, m-a platit pentru un sex oral, dar n-am mai apucat sa fac nimic, pentru ca a adormit", arata una dintre fete in declaratia data in fata procurorilor. Sursa: www.cancan.ro

Frank Colin o pastreaza in cont pe vedeta Prima TV / Viitorul sot al Mariei Marinescu nu renunta la Andreea Raicu



Logodnicul Mariei Marinescu, omul de afaceri de origine franceza Frank Colin, o pastreaza inca printre prietenii lui pe Andreea Raicu, cu care se pare ca a avut o relatie amoroasa in trecut. Pe contul sau de Facebook, acesta o are inca pe vedeta Prima TV, mentinand astfel fara sa vrea "blestemul" rivalitatii in dragoste dintre Maria si Andreea.

Viata amoroasa a Mariei Marinescu pare predestinata sa se lege mereu intr-un fel inexplicabil de cea a Andreei Raicu.
Dupa experientele cu Cristi Chivu si Tudor Vasile, iubiti pe care i-a avut in palmares si vedeta Prima TV, in viata Mariei a aparut un alt barbat care parea sa distruga tiparul existent. Asta pana s-a aflat ca si el a avut o relatie cu Andreea Raicu. Mai mult, "blestemul" acestei rivalitati pare sa fie unul aprig de vreme ce nici macar acum, in prag de casatorie cu omul de afaceri francez Frank Colin, acesta nu renunta la Andreea Raicu.
Logodnicul Mariei o considera inca pe prezentatoarea tv prietena lui, lucru atestat si de faptul ca aceasta este incadrata la sectiunea "friends" pe contul lui de Facebook, in ciuda animozitatii existente de ani buni intre ea si viitoarea lui sotie. Sursa: www.cancan.ro

Sotul Oanei Zavoranu, surprins la un antrenament pugilistic / Pepe se antreneaza sa dea cu pumnul



Paparazzii CANCAN l-au surprins pe sotul Oanei Zavoranu impreuna cu doi prieteni la o sala de sport din Pipera. Pepe doreste sa revina in ring si sa devina boxerul de altadata. Acesta a inceput antrenamentul, atat pentru a se mentine in forma, dar si pentru o mai buna pregatire tehnica in ale boxului.

Latin loverul Pepe a fost surprins, marti, de paparazzii CANCAN in zona Dorobanti, la volanul BMW-ului sau, in timp ce se indrepta spre Soseaua Nordului.
Sotul Oanei Zavoranu a oprit intr-o parcare si si-a trimis unul dintre amici - care-i seamana foarte mult, putand fi confundat cu fratele lui Pepe - la celalalt autoturism al sau, pentru a-i aduce din portbagaj geanta cu echipamentul sport. Apoi, acestia s-au indreptat spre Pipera la o sala de antrenament, unde Pepe, fericit ca se afla in lumea sa, a trecut repede la vestiar, s-a schimbat si a inceput incalzirea, mergand cateva zeci de minute pe banda rulanta. Pentru a se mentine in forma, sotul Oanei Zavoranu scoate aproape 100 de euro din buzunar in fiecare luna: abonamentul pe 30 de zile, pentru pregatirea fizica - fara antrenor - necesara boxului este de 95 de euro pe luna, iar pe an 485 de euro. Sursa: www.cancan.ro

Fiica bossului de la FRF este certata daca intarzie la lucru/ Raluca Sandu, colega de birou cu un papagal



Intrata de curand in lumea afacerilor, fiica presedintelui FRF, Mircea Sandu, Raluca, e nevoita sa-si imparta spatiul unde lucreaza cu cel mai colorat coleg posibil. Alaturi de biroul ei se afla "apartamentul" lui Rocco, un rasfatat papagal ara care o mustra daca intarzie la munca.

Fosta jucatoare de tenis Raluca Sandu nu mai vrea sa auda deocamdata de sport, in prezent fiind concentrata doar pe afaceri. Chiar inainte de a divorta, ea a cochetat cu ideea de a se lansa pe piata organizarilor de evenimente si a publicitatii, iar de cateva luni se poate spune ca a devenit un jucator cu pretentii in aceasta zona. Ca sa aiba mai multa forta ea s-a asociat in afaceri cu Fernando Enciu, fostul iubit al Loredanei de la Trident, si si-a stabilit cartierul general intr-un imobil din piata Rosetti din Capitala, unde partenerul ei avea deja sediul firmei sale. Interesant este ca, atunci cand si-a luat biroul in primire, Raluca a gasit acolo un coleg mai putin obisnuit: un papagal din specia ara. Pe nume Rocco, frumosul exemplar are deja cativa ani, stie sa vorbeasca si are parte de un tratament special.

Are o camera numai a lui

Doar pentru el a fost amenajata o intreaga camera din imobilul din piata Rosetti, cu atat de multe plante incat sa-i dea acestuia senzatia ca este intr-o padure tropicala. Foarte inteligent si jucaus, Rocco nu este deloc timid si nu se sfieste sa-i admonesteze pe colegii sai, inclusiv pe fiica bossului de la FRF, atunci cand acestia intarzie la munca sau nu se poarta frumos, mai ales ca poseda si un vocabular destul de bogat pentru a spune in limba romana ce are de spus. Se pare ca lui Rocco ii este familiar si limbajul mai putin ortodox, de care uzeaza fara jena la nevoie. Rocco a avut o partenera, dar a pierdut-o in momentul in care stapanii lor, Fernando si Monica Hoffman, au decis sa se desparta si sa isi imparta custodia celor doi. La plecare, Monica a luat-o pe partenera lui Rocco. Papagalii din specia ara sunt foarte longevivi, avand o speranta de viata de 50 de ani. Sursa: www.cancan.ro

A fost cu familia si prietenii intr-o cafenea din Dorobanti / Minodora a iesit cu liota la un local de fite



Manelista Minodora si-a scos rudele si prietenii la un Cico, intr-un local de fite de pe Dorobanti, frecventat de nume grele din lumea mondena, si a reusit sa-i scoata din minti pe clientii care incercau sa-si savureze in liniste cafeaua.

Intalnirea de acum doua zile a durat un mai bine de o ora, timp in care Minodora si ceilalti de la masa pareau sa se simta extrem de bine. Nu la fel de bine s-au simtit ceilalti clienti, care s-au aratat indignati de gasca galagioasa. In timp ce o fetita de la masa Minodorei se juca de zor cu fratele manelistei, clientii de la mesele invecinate isi dadeau coate. "S-a stricat si barul asta! Daca au inceput sa vina manelistii, eu nu mai calc pe-aici!", a spus, cu naduf, unul dintre clientii localului de lux. Satisfacuta, Minodora a parasit cafeneaua in jurul orei 22.00, plecand acasa cu un Volkswagen Passat al carui numar de inmatriculare este format chiar din primele litere din numele cantaretei, ca orice manelist care se respecta. Minodora a implinit luna aceasta 31 de ani si urmeaza sa devina mamica la sfarsitul verii. De patru ani, solista traieste o poveste de dragoste cu managerul ei, Liviu Mihon. In urma cu doi ani, cei doi si-au cumparat o vila langa Bucuresti, in localitatea Frumusani.Sursa: www.cancan.ro

Stere Gulea nu auzise niciodata de Adela Popescu/"Am vazut doar o fata blonda, spalacita!"



Actrita de telenovele nu a fost prima optiune pentru rolul principal din "Week-end cu mama". Desi nimeni nu ar fi crezut ca aceasta va face echipa cu Medeea Marinescu, regizorul a riscat si, se pare, a castigat.

Ieri a avut loc premiera lungmetrajului "Weekend cu mama", care a marcat revenirea regizorului Stere Gulea dupa o pauza de 12 ani, iar pentru Adela Popescu debutul in cinematografie. Actrita de telenovele de la Acasa TV a interpretat personajul Cristina, o fata de 19 ani victima a abandonului parental si a cosumului de heroina. Pret de un weekend, Luiza (Medeea Marinescu), mama care a parasit-o cand avea trei ani si s-a stabilit in Spania, incearca sa-i recapete increderea si, cu orice risc, sa o aduca pe drumul cel bun. Daca pe Medeea regizorul a ales-o din prima, Adela a fost pur si simplu norocoasa. "Am facut castinguri peste castinguri pentru rolul Cristinei. Am inceput cu fete necunoscute de liceu. Am avut chiar si o favorita. Apoi mi-a placut foarte mult o tanara profesionista. Dar nu luasem inca o decizie.
Intr-o zi producatorul filmului, Andrei Boncea, mi-a sugerat sa o vad si pe Adela. Habar nu aveam cine este pentru ca nu gust genul asta... telenovelele. Am acceptat si, cand am mers sa ne intalnim, am vazut cu Tudor (n.r. - actorul Tudor Aaron Istodor) doar o fata blonda, spalacita, cu un honorac rosu pe ea. Mi-a demonstrat insa ca avea ceva de spus", a explicat Gulea cum a ajuns Adela intr-unul dintre rolurile sale principale.

Scene de nuditate

Scenariul cuprinde si o scena de nuditate pe care Adela a acceptat-o fara sa comenteze. Intr-una dintre secventele in care este rapusa de doza de heroina abia injectata, Adela este infatisata goala, acoperita doar cu coltul unui cearsaf. Sursa: www.cancan.ro

"Dansez pentru tine" pune la bataie 60.000 de euro / Iulia Vantur si Stefan Banica Jr. dau startul cu Bollywood


Al saptelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" debuteaza vineri, 20 martie, la Pro TV, sub bagheta Iuliei Vantur si a lui Stefan Banica Jr. Marele premiu - de 60.000 de euro - va fi adjudecat dupa sapte saptamani de competitie in ringul de dans.

Opt vedete si opt oameni obisnuiti vor dansa pentru a castiga o viata mai buna sau o soarta mai blanda pentru o persoana draga. In prima editie concurentii vor fi notati de juriu in urma probelor de Bollywood si quick-step, acesta din urma pe piese din repertoriul international, la care actorul si textierul Florin Busuioc, care prezinta si Vremea la Pro TV, a creat versuri in limba romana adaptate la visul perechii care danseaza in ring. Primul dans din concurs, Bollywood-ul, va fi exemplificat de baletul emisiunii, dar si de o pereche de tineri indragostiti pentru care "Dansez pentru tine" a fost ca un fel de Cupidon.
Denis Bolborea, fostul partener de ring al campioanei Alinei Dumitru si Larisa Plesca, fosta partenera de dans a campionului Marius Urzica, s-au indragostit in timpul sezonului trecut al emisiunii si traiesc o poveste de iubire in toata regula.
Giulia si Andrei Stefan, castigatorii sezonului trecut al emisiunii, revin in platoul emisiunii "Dansez pentru tine". Pentru ca nu au dansat impreuna quick-step in sezonul trecut, cei doi si-au petrecut, in aceasta saptamana, multe ore la repetitii pentru ca dansul sa le iasa impecabil. Sursa: www.cancan.ro

Dupa rezultatele nefavorabile de la Inceputul returului / Rednic si-a facut cadou un Ferrari de colectie



Antrenorul lui Dinamo a achizitionat modelul 612 Scaglietti, care beneficiaza de 540 de cai putere.

Mircea Rednic are din nou motive sa zambeasca, dupa cateva zile nefericite. Toti actionarii de la Dinamo l-au reconfirmat in functie, indiferent de rezultatele din acest sezon, speriati de declaratia tehnicianului ca va pleca din "Stefan cel Mare" dupa ce va castiga titlul. In plus, cel mai mare motiv de satisfactie este acela ca si-a indeplinit visul oricarui iubitor de masini: si-a achizitionat un Ferrari. Este vorba de modelul 612 Scaglietti, care are un pret de catalog intre 200.000 si 1.500.000 de euro. Mircea Rednic a optat pentru dotari medii, iar masina pe care a comandat-o il va costa 250.000 de euro. Modelul Ferrari 612 Scaglietti a fost folosit pentru a inaugura Programul de Personalizare "One-to-One". Acesta permite fiecarui client sa-si personalizeze complet modelul. De fapt, un "atelier" a fost amplasat in uzina, clientii putandu-si alege astfel accesoriile detaliu cu detaliu, in aceeasi maniera in care isi pot croi un costum la o casa de moda. Masina ajunge de la la 100 de kilometri pe ora in patru secunde, are un motor V12 cu 48 de valve si 540 de cai putere. Astfel, este de asteptat ca Mircea Rednic sa pregateasca meciul cu Gloria Buzau cu un tonus mult mai ridicat decat pana acum. Sursa: www.cancan.ro

Jucatorul lui Dinamo a iesit la agatat in miez de noapte / O noua bruneta misterioasa in viata lui Mitea



Mijlocasul "cainilor" nu pare sa sufere prea tare dupa despartirea de Dora si isi cauta consolarea in bratele unei domnisoare care aduce mult la infatisare cu fosta iubita.

Daca pe teren lucrurile nu stau tocmai grozav pentru Nicolae Mitea, se pare ca in viata amoroasa totul ii merge de minune. Fotbalistul lui Dinamo a fost surprins de paparazzii CANCAN la o cafenea de fite din Capitala, acolo unde, impreuna cu trei prieteni, s-a intalnit cu doua domnisoare misterioase. Aproape de miezul noptii Mitea si cei care il insoteau au parasit localul si parea ca va fi o noapte lunga. Surpriza, insa. Fetele nu au acceptat propunerea jucatorului de a-l insoti la o plimbare cu noua sa masina de teren si au preferat sa plece pe jos. Fostul fotbalist al lui Ajax nu s-a lasat si a avut o ultima tentativa de a le indupleca pe cele doua domnisoare, dar dupa cateva minute de "negocieri" s-a lasat pagubas, plecand spre masina, acolo unde il asteptau amicii sai. Interesant este faptul ca bruneta careia Mitea i-a facut avansuri pe tot parcursul serii seamana destul de mult la infatisare cu fosta lui iubita, Dora, de care s-a despartit la inceputul acestui an. Sursa: www.cancan.ro

Descoperire sinistra Intr-un supermarket din Iasi / Salam cu soareci


Un iesean a fost la un pas de a face infarct, dupa ce a vazut ditamai soarecele in salamul din care apucase deja sa manance cateva felii. Barbatul a ramas socat, mai ales ca daduse si copiilor din mezelul respectiv.

Omul este de obicei extrem de grijuliu cand merge la cumparaturi, fiind de felul sau vigilent cu privire la data expirarii produselor si la informatiile de pe ambalaj.
"Ma uit mereu la ce cumpar, mai ales ca am si copii. Pur si simplu am vomitat tot ce am mancat cand am vazut ce este in salamul ala. Nu cred ca mai am curajul sa cumpar vreodata produse de acest gen si, cu siguranta, nu voi mai lua nimic de la firma respectiva", a spus ieseanul.
Barbatul a facut imediat reclamatie la Oficiul pentru Protectia Consumatorului din Iasi, care a sesizat colegii de la Protectia Consumatorului din Tulcea, unde se afla firma producatoare. Inspectorii tulceni au facut imediat un control la fabrica de mezeluri, in urma caruia, spun ei, a rezultat ca procedurile de instruire a personalului privind regulile generale de igiena de la locul de munca sunt respectate. Deocamdata, inspectorii au trimis batonul de salam la laborator, pentru a stabili ce este cu acel corp. Firma producatoare risca o amenda intre 3.000 si 30.000 lei, la fel si supermarketul de unde salamul a fost cumparat. "E ceva mai complicat aici, barbatul spune ca stie de unde a cumparat produsul, numai ca nu mai are bonul", a spus Valerian Salavastru, seful OPC Iasi. Sursa: www.cancan.ro

O batea cu bestialitate ca sa faca ce voia el / A recunoscut ca si-a violat fiica


Suceveanul acuzat ca si-a violat fiica, care acum este insarcinata in 22 de saptamani, si-a recunoscut fapta in fata anchetatorilor. A fost arestat preventiv, ieri, pentru savarsirea infractiunilor de viol si incest.

Fara sa arate vreo remuscare, Constantin Sava, de 46 de ani, tata a cinci copii, a marturisit procurorilor ca si-a abuzat sexual fiica. In perioada mai 2008 - ianuarie 2009, prin amenintare si bataie, tatal a facut de mai multe ori sex cu fiica sa minora, in varsta de 14 ani, care acum este insarcinata in 22 de saptamani. Pentru ca sarcina este destul de inaintata, avortul este exclus. Prin urmare, fata va naste, iar copilul va fi dat in grija statului. "In astfel de cazuri, pruncul nu este pastrat de mama. Cel mai important pentru victima, acum, este ca cineva sa-i explice ca nu este vinovata de ceea ce i s-a intamplat", a declarat purtatorul de cuvant al directiei de Protectie a Copilului, Nicoleta Lenta. Sursa: www.cancan.ro

Fiica presedintelui a demisionat din PD-L ca sa reprezinte Romania la Bruxelles / Independenta la europarlamentare


Elena Basescu a anuntat ieri ca va demisiona din PD-L si va candida ca independent la alegerile pentru Parlamentul European.

Mezina lui Traian Basescu a decis ca este mai bine, atat pentru ea, cat si pentru tatal sau, daca va demisiona din PD-L si va candida ca independent la alegerile europarlamentare din 7 iunie 2009. Recent, ea si-a anuntat candidatura pentru un loc in Parlamentul European, fapt ce a starnit numeroase comentarii pro si contra in mass-media. In urma acestora, Elena Basescu a tinut sa faca ieri cateva precizari. "Eu nu doresc sa ma ascund dupa listele unui partid, nu doresc ca tatal meu sa fie acuzat de nepotism si PD-L sa fie pus in situatia dificila de a alege intre mine si intelectuali si, ca urmare, am decis sa demisionez din PD-L", a mai spus fiica cea mica a presedintelui, cu precizarea ca va candida ca independent, iar dupa europarlamentare va reveni in PD-L.
"Sunt constienta ca nu am sanse reale de a ocupa un loc in Parlamentul European, mai ales ca legea prevede ca pana la 7 aprilie sa adun un numar de 100.000 de semnaturi, lucru aproape imposibil de realizat", a recunoscut Elena Basescu. Sursa: www.cancan.ro

Vrea sa munceasca In continuare cu colegul sau / Crin Antonescu, alaturi de Tariceanu si dupa congresul PNL


Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, il asteapta dupa congres pe contracandidatul sau, actualul presedinte al partidului, Calin Popescu Tariceanu, sa munceasca in continuare impreuna.

Aflat marti seara la Sibiu la o intalnire cu liberali locali, Crin Antonescu si-a exprimat totala disponibilitate de a lucra impreuna cu Tariceanu si dupa alegerile de la sfarsitul acestei saptamani. "Nu am nimic sa ii transmit contracandidatului meu decat ceea ce stie deja, si anume ca, din a doua zi dupa congres, vom continua, cum din punctul meu de vedere nu am incetat niciodata, sa fim colegi, sa muncim impreuna", a declarat acesta. In urma discutiilor avute cu liberalii sibieni, Antonescu a spus ca a primit asigurari din partea sefului PNL Sibiu, Eugen Mitea, ca il va vota. Pe de alta parte, Antonescu a declarat ieri la Suceava ca nu exclude ca lista de candidati PNL pentru europarlamentare sa fie deschisa de Tariceanu. Sursa: www.cancan.ro

"Dr. Moarte" vrea sa ii ofere regelui pop nemurirea / Michael Jackson si-a vandut corpul



Anatomistul Gunther von Hagens, renumit pentru tehnica sa de imbalsamare a cadavrelor, pe care le expune in ipostaze socante, sustine ca a fost contactat de catre unul dintre angajatii regelui pop. Cercetatorul abia asteapta sa-l conserve pe cantaret, caruia ii promite ca dupa moarte il poate face mai frumos decat atunci cand era in viata.

Michael Jackson vrea sa fie "imortalizat" de catre controversatul "Doctorul Moarte", Gunther von Hagens, care il poate imbalsama cu tehnica sa unica. "Nu am voie sa divulg numele clientilor mei, insa pot spune doar ca unul dintre angajatii lui Michael Jackson ne-a contactat", a declarat von Hagens. Gurile rele deja comenteaza ca "dr. Moarte" nu are prea mult de lucru la corpul lui Michael, din cauza sutelor de operatii estetice pe care regele pop si le-a facut de-a lungul vietii si care l-au facut sa arate ca unul dintre exponatele artistului. "Ii voi da lui Michael nemurirea fizica, pentru ca el este deja nemuritor prin muzica sa", a declarat von Hagens, care are deja planuri mari cu clientul sau.

Intinerire dupa moarte

"Corpul lui Michael va arata perfect dupa moarte", a promis von Hagens, care nu este speriat de operatiile la care a fost supus pana acum regele pop. "In laboratorul meu exista si un salon de infrumusetare post-mortem, unde pot intineri si retusa orice defect al clientilor mei", a mai dezvaluit cercetatorul.
Von Hagens a inventat tehnica plastinarii, prin care cadavrul se goleste de grasime si de toate fluidele, apoi se reumple cu o serie de rasini speciale. Astfel preparat, corpul plastinat arata aproape "viu" si poate fi asezat in orice postura.

Mai face o operatie la nas

Michael Jackson se pregateste pentru a reveni pe scena muzicala. Pana in luna iulie, cand va incepe turneul de la Londra, starul a decis sa isi schimbe lookul. El a luat legatura cu cei mai priceputi chirurgi esteticieni din SUA, care ii vor reconstrui nasul. De-a lungul timpului, Michael a declarat ca a suferit doar doua interventii chirurgicale la nas, insa criticii cred ca numarul lor este mult mai mare. Sursa: www.cancan.ro

Gurile rele spun ca Jesus Luz s-a sarutat cu un fotomodel / O insala deja pe Madonna?


Iubitul Madonnei, manechinul brazilian Jesus Luz, s-a afisat cu o tanara sexy la o petrecere din orasul Rio, Brazilia, alimentand astfel speculatiile referitoare la faptul ca o insala deja pe Madonna.

Iubitul Madonnei, modelul brazilian Jesus Luz, da semne ca s-a plictisit de relatia cu diva muzicii pop.
El a fost surprins alaturi de colega sa de breasla, modelul brazilian Luciana Costa, in timp ce se plimbau in parc, in compania unor prieteni, pentru a nu da nimic de banuit. Jesus, in varsta de 22 de ani, s-a intalnit apoi cu Luciana la o petrecere, in orasul Rio, unde s-ar fi giugiulit toata noaptea.
"Jesus a fost atractia petrecerii si toate fetele au innebunit cand acesta si-a facut aparitia. Numai ca Luciana a fost cea cu care a dansat toata seara. Isi sopteau lucruri la ureche si se atingeau mai mult decat prieteneste. La un moment dat s-au si sarutat", a declarat un martor prezent la eveniment.

A linistit-o pe iubita oficiala

Luciana a tinut mortis sa o linisteasca pe Madonna, declarand: "Eu si Jesus suntem doar amici. Am iesit de cateva ori cu Jesus si am discutat despre cariera noastra si implicit despre relatia lui cu Madonna. Suntem doar prieteni, iar Jesus o iubeste pe cantareata. Nu il deranjeaza diferenta de varsta dintre ei", a spus Luciana.
Nici macar mama lui Jesus, Cristine Regina Da Silva, care este cu 13 ani mai tanara decat Madonna, nu este deranjata de diferenta mult prea mare dintre fiul ei si cunoscuta cantareata.
"Sunt mandra de relatia dintre ei si ma bucur ca Jesus este foarte fericit alaturi de Madonna", a spus Cristine, care lucreaza ca florareasa in Rio. Sursa: www.cancan.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats