vineri, 20 martie 2009

Dan Diaconescu a devenit proprietarul uneia dintre cele mai scumpe ambarcatiuni din Romania / Si-a luat iaht de 2.368.000 euro!



Iahtul - marca Princess 21 M - are patru dormitoare, iar cunoscutul om de televiziune a comandat personal, in Anglia (la Plymouth), materialul si culorile folosite la interior!


Dan Diaconescu si-a mai facut un moft, pentru care a platit o adevarata avere. Dupa ce si-a cumparat mai multe limuzine de lux, patronul OTV si-a luat, de curand, un iaht nou-nout care costa (atentie!) 2.368.000 euro!


Reporterii CANCAN au aflat ca in urma cu doua saptamani, Diaconescu a fugit pentru cateva ore din Romania, pana in Anglia, ca sa ia in primire una dintre cele mai scumpe ambarcatiuni detinute vreodata de un roman.
Sursele noastre ne-au marturisit ca vineri dimineata Diaconescu a plecat in Anglia, la Plymouth, unde in aceeasi zi, dupa-amiaza, a avut loc "botezul la apa" al iahtului Princess 21 M comandat de celebrul om de televiziune la firma "Princess Motor Yacht Sales"! Practic, a fost vorba de un ultim test, inainte ca ambarcatiunea sa-i fie livrata lui Diaconescu. Cu aceasta ocazie, firma-mama a organizat la iaht si o petrecere de inaugurare. Totul a durat aproape o ora, dupa care, a doua zi (sambata), patronul OTV s-a intors in Romania, intrucat seara avea emisiune in direct. Sursele noastre ne-au spus ca Diaconescu a evitat sa conduca iahtul, cu toate ca are permis: "I-a fost putin frica pentru ca era prima oara cand urca pe el! Are insa timp suficient de acum incolo".

Interior de cinci stele!

Ambarcatiunea are nevoie de un echipaj de doua persoane (un capitan si un marinar) si este incredibil de luxoasa; are o lungime de 21 de metri, e prevazuta cu patru dormitoare, saloane, bar, iar proprietarul ei a comandat personal materialul si culorile folosite la interior. Absolut fiecare detaliu este pus la punct. Pana si seturile de pahare sau prosoapele sunt asa cum si le-a dorit Diaconescu.
Din informatiile noastre, iahtul va fi inmatriculat in Romania, insa el va fi tinut - incepand din luna aprilie (cand ajunge de la Plymouth) - in portul Napoleon din sudul Frantei, la aproape 85 de kilometri de Marseille. Pretul unui abonament pentru cheiaj in portul Napoleon este pe masura valorii iahtului, adica de 11.468 de euro pe un an! In afara de aceste costuri, omul de televiziune trebuie sa mai suporte si salariul echipajului, circa 3.000 de euro/persoana, si, normal, consumul de benzina. Asadar, Diaconescu a devenit in acest moment proprietarul unuia dintre cele mai costisitoare si de lux ambarcatiuni din Romania, alaturi de miliardarul Dinu Patriciu sau de oamenii de afaceri Ioan Neculaie (patronul lui FC Brasov) si Mihai Cuptor! Sursa: www.cancan.ro

"Meme" (OTV) l-a parasit pe Lazarus: "I-am luat masina si cheile de la apartament"





Otevista Mihaela Moise l-a parasit pe "justitiarul" Luis Lazarus, deoarece a inselat-o cu una dintre modelele care au pozat pentru un cotidian central. Lazarus si-a primit toate hainele inapoi si a restituit fostei sale iubite masina si cheile apartamentului in care locuiau.


Dupa doi ani si jumatate de iubire, Mihaela Moise a pus punct, de curand, relatiei sale cu Luis Lazarus. Doar acum, dupa despartire, superba bruneta de la OTV a recunoscut ca s-a iubit cu fostul partener de emisiune al lui Dan Diaconescu. "Este viata mea privata si nu am vrut sa ma expun mai multe decat era necesar", a explicat Mihaela Moise. Ea a declarat, in exclusivitate pentru CANCAN, ca ruptura s-a produs imediat dupa ziua lui Lazarus, pe 12 martie, cand a aflat ca "justitiarul" si-a tras o amanta. "L-am intrebat direct, si el a negat. Am intrat serios la banuieli dupa cateva zile, cand am vazut ca primeste mereu telefoane de la o femeie. Intre timp, mai multe persoane mi-au confirmat ca se vede cu altcineva. Este o fata care a aparut si ea o data intr-un ziar", a explicat "Meme", care a pus mana pe telefon si si-a luat rivala la intrebari. "Pana la urma, ea a recunoscut. Luis mi-a zis doar ca a cunoscut-o la o emisiune iar apoi a dus-o acasa cu masina si urma sa o ajute la un casting. Numai ca in acea perioada el nu a mai dormit in apartamentul meu cateva nopti, pretextand ca e obosit si se duce sa doarma in vila lui din Pipera. Pentru mine a fost dovada clara ca ma insala", a povestit "Meme". Dupa o discutie aprinsa, Lazarus s-a trezit cu bagajele facute si dat afara pe usa de iubita. "I-am dat toate hainele si i-am luat cheile de la apartamentul meu. I-am luat inapoi si masina pe care o folosea, o Toyota hibrid, cu care se lauda peste tot ca si-a luat-o din ratiuni ecologice, si care este, de fapt, a mea", a punctat bruneta. Mihaela Moise este atat de pornita impotriva iubitului infidel, ca-i va returna si cel mai scump dar, primit la ultimul Revelion: un inel de logodna cu zece diamante.

Aniversare de cinci stele

Luis Lazarus isi va serba ziua de nastere sambata, in clubul Bellagio. Acolo sunt asteptate numeroase personalitati, alaturi de prietenii sai apropiati. Lista invitatilor ii include pe Monica Columbeanu, Ana Maria Prodan, Dana Savuica, edilul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, Delia Matache, Carmen Serban si Daniel Iordachioaie, parapsihologii Alexandra Badea si Doru Parv, precum si psihologii Cristian Andrei si Ilie Marinescu. Chiar si fosta lui sotie, Antoanela, ii va sufla in tort. Sursa: www.cancan.ro

Oana Zavoranu despre mama ei: "Ii iau tot! Si dintii din gura"




Recent, Oana a reusit sa obtina, culmea!, din greseala, un act care demonstreaza ca Marioara Zavoranu a inselat-o folosindu-se de complicitatea unui notar. Acum, ca are proba de netagaduit, sotia lui Pepe va face absolut orice pentru a obtine partea sa de mostenire si chiar mai mult.

Oana Zavoranu a reusit! Desi isi bate gura de ani buni, incercand sa convinga instantele judecatoresti ca mama ei a abuzat de increderea sa si a inselat-o, abia acum are ceva palpabil. Avand nevoie de cateva acte pentru procesul civil pe care il are in momentul de fata cu Marioara Zavoranu, sotia lui Pepe le-a solicitat notarului care s-a ocupat de succesiune in 2001. "Din greseala, ca altfel nu am cum sa spun, mi-a dat si o hartie cu care si-au dat amandoua, mama si notarita, foc la bagaje. Este vorba despre o rectificare datata 19 ianuarie 2001, despre care eu nu stiam. Prin aceasta se spune ca, dintr-o greseala de redactare in actele anterioare, cele semnate de mine in noiembrie 2000, in momentul in care am renuntat la avere, cele 1.881 de actiuni ale firmei Agricomex au fost cotate la 100.000 de lei bucata, desi ele valorau 1.000.000 de lei. Cum ar fi fost posibil? Cu aceasta rectificare voi putea demonstra vinovatia ei. In sfarsit, Dumnezeu este, in sfarsit, de partea mea!", ne-a declarat victorioasa Oana, care a urgentat procediurile pentru intentarea procesului penal. Demonstrarea inselaciunii, o poate costa pe mama vedetei libertatea, infractiunea pedepsindu-se cu inchisoare intre 6 luni si 12 ani de puscarie.Sursa: www.cancan.ro

Nu i-au gasit PANTOFI masura 40 / Moni, desculta la mall




Monica Columbeanu a avut o surpriza neplacuta, miercuri seara, la o prezentare de moda. Pantofii buclucasi, pusi la dispozitie de organizatori, s-au dovedit mult prea mici pentru piciorul doamnei Columbeanu, care poarta masura 40. Prin urmare, ea s-a vazut nevoita sa defileze in picioarele goale la cea de-a treia aparitie pe podium.

Daca la primele colectii etalate la Brandswalk - prezentarea colectiilor de haine din Bucuresti Mall, Moni a avut echipament complet, la final ea a ramas desculta. Pe ultima suta de metri, sotia lui Iri a gasit o solutie viabila ca sa iasa din impas. Desi a fost de acord sa renunte la "inaltime" pentru o rochie semnata de Silvia Serban in favoarea unor pantofi fara toc, ea a aflat cu putin timp inainte de inceperea show-ului ca nu are incaltamintea adecvata. Pentru ca masoara 1,79 m, fiind unul dintre cele mai inalte manechine, Monica Columbeanu traieste pe picior mare si la propriu. A simtit-o pe propria piele, cand a constatat ca nu are pantofi masura 40. Se pare ca organizatorilor le-a scapat din vedere acest detaliu si nu au reusit sa-i puna la dispozitie, in timp util, pantofii potriviti. Pentru a pune in valoare respectiva creatie, doamna Columbeanu a luat decizia sa paseasca pe podium in picioarele goale. Moni a renuntat la pantofii personali, cu toc, cu doar cateva secunde inainte de a aparea in lumina reflectoarelor.


De ce il prefera pe Ricky Martin


Pentru ca in urma cu o saptamana, Monica, Mihai Morar si Daniel Buzdugan au mers impreuna la un eveniment, iar Mihai a indeplinit rolul de sofer, Buzdugan a vrut sa afle parerea ei despre talentul la sofat al colegului sau. "Il prefer pe Voicu, soferul meu, pentru ca e linistit la volan", a precizat aceasta. In culise, vedetele de la radio Zu au profitat de ocazie si au trecut la "spovedanie". Cei doi i-au ridicat Monicai poalele de la rochie, spunandu-i, in stilul caracteristic, sa-i ierte pentru greselile comise. Scena a avut efectul scontat, starnind ropote de ras printre manechine. Sursa: www.cancan.ro

Ziaristii implicati In scandalul cu vedeta TV, acuzati de agresiune / Mihaela Radulescu, acuzata si pentru distrugere


Ancheta in care Mihaela Radulescu este suspecta de furt calificat si distrugere a fost extinsa, iar vedeta este acum cercetata si pentru distrugere, dupa ce politistii au dovedit ca aceasta a distrus legitimatia de serviciu a unuia dintre membrii echipei de ziaristi care ar fi hartuit-o.


Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 au returnat Sectiei 26 dosarul Mihaelei Radulescu si au dat astfel unda verde politistilor sa demareze cercetarile. In plus, potrivit Politiei Capitalei, nu doar iubita lui Dani Otil face obiectul verificarilor, ci si echipa de ziaristi care a abordat-o pe aceasta in parcarea hotelului Rin, in seara scandalului. Autoritatile ii cerceteaza pe acestia in baza plangerii depuse de prezentatoarea de televiziune care a spus ca i-a fost pusa viata in pericol, deoarece fotoreporterul i-a lipit aparatul de parbriz, in timp ce masina era in mers, iar soferul care il insotea pe fotograf a incercat s-o calce cu masina.
Anchetatorii au anuntat ca in cursul saptamanii viitoare, toate persoanele implicate vor fi chemate oficial, prin citatie, la sediul Sectiei 26, pentru audieri. Singurul care nu are calitatea de suspect este Dani Otil, care va veni la politie sa scrie o declaratie in calitate de martor. Sursa: www.cancan.ro

Un italian Si un norvegian gasisera o "piata" ieftina / Doi straini faceau filme porno cu minori din Constanta



Mai multi baieti din Constanta au cazut victime pornografiei infantile, dupa ce doi cetateni straini au realizat filme porno cu ei. Italianul Guido Di Gregorio si norvegianul Johan Martin Vai au fost arestati in tarile lor.

Cei doi sunt acuzati ca, in perioada 2004-2006, au venit de mai multe ori la Constanta pentru a racola baieti minori, cu care intretineau relatii sexuale orale si anale. Pe parcursul celor doi ani, indivizii au inchiriat mai multe apartamente in Constanta, unul dintre ele fiind la etajul patru al unui bloc din zona Tomis III. De asemenea, un altul a fost inchiriat in zona Delfinariu. Minorii primeau 50 de euro pe o sedinta, care dura aproximativ o ora. In tot acest timp, partidele de amor erau fotografiate si inregistrate video. Ulterior, materialele pornografice cu minori erau editate prin intermediul sistemelor informatice si transmise in strainatate, pe diferite suporturi.
Pentru a intra in contact cu victimele, cei doi cetateni straini au beneficiat de sprijinul unor alti minori din Constanta, cu care s-au cunoscut prin internet. In schimbul acestor servicii, strainii plateau "racolatorilor" intre 20 si 40 de euro de persoana. Potrivit anchetatorilor, este vorba despre 26 de baieti, toti din Constanta, care au cazut victime pornografiei infantile. Pana ieri fusesera identificati 17 dintre acestia, unii dintre ei fiind acum majori. Doi dintre ei, Ali A. si Petre L., au fost luati direct de acasa, spre surprinderea parintilor, care nu stiau ca baietii lor ar fi participat la orgii sexuale in schimbul unor sume. Sursa: www.cancan.ro

Ion Dolanescu a murit In urma unui stop cardio-respirator / S-a stins maestrul Ion Dolanescu


Interpretul de muzica populara a decedat joi, in locuinta sa din zona Rossetti. Alaturi de el s-a aflat pana in ultima clipa colega lui de scena, Ileana Constantinescu. Desi medicii sositi la fata locului au incercat zeci de minute sa-l readuca la viata, la ora 16.15 s-a constatat decesul artistului.

Ieri, Ion Dolanescu s-a stins din viata in urma unui stop cardio-respirator. Alertati de starea din ce in ce mai precara a sanatatii artistului, cei aflati in casa au sunat la salvare. In jurul orei 15.30, doua echipaje SMURD au ajuns la locuinta rapsodului. Din pacate, medicii nu au putut schimba deznodamantul tragic. Desi au incercat sa-l resusciteze timp de aproape 30 de minute, acestia s-au vazut nevoiti sa constate decesul la ora 16.15. Vestea s-a propagat cu o rapiditate uluitoare si casa din Rossetti a devenit neincapatoare. Problemele de sanatate ale artistului Ion Dolanescu nu mai erau un secret pentru cei dragi, insa, chiar si asa, lovitura a fost seceratoare. Ieri, in cursul serii inca existau discutii asupra locului in care va fi depus trupul neinsufletit al rapsodului - la Ateneul Roman sau la Teatrul National Bucuresti. Duminica, Ion Dolanescu va fi condus pe ultimul drum. Artistul va fi ingropat la cimitirul Belu, pe Aleea Artistilor.

Avea 65 de ani

Inima celebrului interpret de muzica populara a incetat sa bata pe 19 martie 2009 la varsta de 65 de ani. Ion Dolanescu s-a nascut pe 25 ianuarie 1944.
Originar din satul Piersinari, judetul Dambovita, artistul a avut o discografie semnificativa, cu numeroase inregistrari la radio si televiziune si cu o bogata activitate concertistica.
In urma cu noua ani, rapsodul si-a facut debutul in viata politica in calitate de deputat in legislatura 2000-2004, ales in judetul Ilfov pe listele PRM. Sursa: www.cancan.ro

Ancheta sociala in cazul minorei suspectate ca si-a ucis mama / Liceana acuzata de crima are voie sa se intoarca la scoala


Fata de 15 ani suspectata ca si-a ucis mama vitrega are voie sa se intoarca la scoala, sa intre in contact cu colegii si chiar sa paraseasca locuinta cu acordul tatalui. Acest lucru este posibil deoarece este minora, iar medicii legisti nu au dat inca un verdict in ceea ce priveste discernamantul ei.

Alexandra Pintili, minora acuzata de omor, a fost vizitata, ieri, la domiciliul sau, de cei de la Directia Generala de Protectia Copilului sector 2. Acestia au stat de vorba cu parintele fetei si au analizat mediul in care tanara traieste, persoanele cu care aceasta intra in contact si comportamentul ei de acasa si de la scoala. Astfel, se va intocmi un referat de evaluare ce urmeaza a fi prezentat procurorilor.
Desi cei de la Directia de Protectia Copilului au dorit sa o interneze intr-un centru de plasament, tatal ei, Relu Pintili, a consemnat in scris ca o vrea acasa. Procurorii nu au avut cum sa se opuna, intrucat Alexandra Pintili este minora si, pana la proba contrarie, se presupune ca ea nu este raspunzatoare pentru faptele comise. Sursa: www.cancan.ro

Nu se desparte niciun moment de micul ei chihuahua / Anca Badiu sofeaza cu Bijou in brate



Solista Anca Badiu nu se dezlipeste niciun moment de catelul ei, Bijou. Nu conteaza daca intra intr-o farmacie sau daca se urca la volan.

Anca Badiu a fost surprinsa de paparazzii CANCAN, in noaptea de miercuri spre joi, in timpul unei scurte plimbari. Cantareata a iesit in toiul noptii din casa pentru a se duce la o farmacie din zona Dorobanti, de unde si-a facut mici cumparaturi. Nu era insa singura. In permanenta, solista a fost insotita de catelul ei, un chihuahua pe care l-a bagat in geaca, pentru a-l feri de frig. Anca Badiu nu s-a dezlipit de prietenul ei nici macar atunci cand s-a urcat la volanul masinii sale oprite pe avarii in fata farmaciei. "Fiara" de 800 de grame, de care Anca nu se desparte nicio clipa, a fost cumparata de solista de la Paris, cu 3.000 de euro. Sursa: www.cancan.ro

Cove a intrat in panica / Vaneaza inca un job


De cand a devenit tatic, Gabriel Coveseanu face tot posibilul sa fie un tata model pentru fiul lui Bogdan Matei, in varsta de doua saptamani. Vedeta de la Kanal D considera ca e cazul sa suplimenteze venitul familiei, mai ales ca el este cel care duce greul din punct de vedere financiar.

Desi isi imparte timpul intre filmarile pentru emisiunea "Fata lui tata" si Teatrul Ion Creanga, unde este angajat ca actor, de ani buni, Cove ia in calcul si un al treilea job. Pentru ca nu are un capital solid si nici fler ca sa se lanseze in afaceri, Coveseanu considera ca o emisiune la radio i s-ar potrivi ca o manusa. Fostul asistent de la "Surprize, Surprize" a experimentat, in urma cu cativa ani, la Star Fm, actualul Magic Fm, interviurile cu actori. Emisiunea "In culise" a fost, la inceput, prezentata de Cove impreuna cu Andreea Marin, dupa care el a ramas singur la pupitru. "Avand in vedere ca Maria se va ocupa mai mult timp de copil si tinand cont si de criza financiara, orice job e binevenit. Ma bate gandul sa lucrez in radio, daca s-ar putea sa pun bazele unei colaborari", ne-a marturisit actorul planul lui. El isi va pune in aplicare ideile, peste doua saptamani, cand baietelul va avea deja o luna.

Trebuie sa dea jos 15 kg

Desi este in concediu postnatal, Maria Movileanu Coveseanu este remunerata, in aceasta perioada, cu un anumit procent din salariul lunar, negociat in urma semnarii unui contract de imagine cu o firma de cosmetice. Conform spuselor lui Cove, sotia lui isi va relua activitatile pe podium spre sfarsitul anului. Pana atunci, manechinul va trebui sa scape de cele 15 kilograme, acumulate in timpul sarcinii. Sursa: www.cancan.ro

Mircea Solcanu a fost "busit" pe strada /"La naiba! M-a lovit unul in fund"


Povestitorul nocturn de Acasa TV a fost implicat, miercuri seara, intr-un incident minor petrecut in trafic, primul din cariera sa de sofer. Ca o ironie a sortii, ieri, dupa ce simpaticul moderator a declarat la politie accidentul usor, Solcanu a dat nas in nas inca o data cu politistii, atunci cand s-a alaturat campaniei impotriva infractionalitatii "Vedete politisti pentru o zi" initiata de Politia Romana si sprijinita de posturile trustului Pro.

La doar o luna de cand si-a luat carnet de conducere si zburda in voie cu masinuta sa cea rosie pe strazile Capitalei, Mircea Solcanu s-a tamponat. Prezentatorul rubricii "La Naiba! Sa povestim" din cadrul "Povestirilor de noapte" a marturisit, la indemnul colegului sau Cabral, ca inevitabilul s-a produs si a fost lovit "in fund" de o alta masina aflata in trafic. "Cum sa spun la televizor ca m-a lovit unul in fund?" a spus acesta tinandu-si mainile pe fese. "Na, ca am spus-o si acum trebuie sa ma duc la politie sa declar", a conchis Mircea, care si-a pus la numarul de la masina initialele LNB, o prescurtare a sintagmei "La naiba!".
"Aseara, inainte de a veni la Acasa, eram la semafor cand s-a facut culoarea verde, am pornit masina, am mers jumatate de metru si apoi am franat, nu brusc, pentru ca nu am vrut sa blochez intersectia. Pe mine asa m-a invatat la scoala de soferi pe care am terminat-o nu de mult timp. In acel moment soferul din spate, care nu a pastrat distanta regulamentara, m-a lovit. Am venit la "Povestiri de noapte" si apoi am mers la sectia de politie unde am declarat accidentul. Tot ce s-a intamplat ieri mi-a intarit dorinta de a lua parte la campania de astazi initiata de Politia Romana. Am vrut sa le vorbesc oamenilor despre prudenta la volan, despre atentia pe strada, despre cum sa previi incidentele neplacute", ne-a declarat Solcanu in timp ce impartea flyere in intersectii. Sursa: www.cancan.ro

Se plictisise de "turma" / Simona Sensual a abandonat inelul


Blonda s-a plictisit sa mai concureze in emisiunea "Inelul cu diamant" si a anuntat producatorii ca va parasi competitia pentru bijuteria de peste 10.000 de euro. Gestul ei a fost urmat si de cantareata Simona Nae care si-a adus scutire medicala.

Dupa ce a acceptat cu greu sa concureze in emisiunea "Inelul cu diamant", de la Euforia TV, Simona Sensual s-a saturat repede de misiunea ei in acest reality-show si a anuntat producatorii ca vrea sa abandoneze. In ciuda faptului ca acestia au incercat sa o convinga sa ramana, blonda nu a putut fi induplecata, pentru ca, asa cum a scris si pe blogul ei, era satula de filmarile interminabile si de compania din emisiune pe care o compara cu o "turma". Dupa ce Simona a declarat in fata camerelor de filmare ca se va retrage din show, exemplul ei a fost urmat imediat de cantareata Simona Nae, care a venit cu o scutire medicala in incercarea de a-i convinge pe producatorii show-ului ca nu mai poate face fata programului. Potrivit unor surse din interiorul echipei de productie, abandonul Simonei Sensual le-a pus pe jar si pe alte concurente, manechinele in special, care au inceput sa comenteze faptul ca ele pierd multe prezentari de moda venind la filmari, dar au fost domolite de realizatorii show-ului. Se pare insa ca Simona Sensual nu si-a schimbat hotararea, desi il avea printre sustinatori chiar pe "milionarul" din concurs, Maurizio Cerassino, care i-a scris pe blog ca este o persoana deosebita si el spera ca ea nu va renunta la emisiune. Sursa: www.cancan.ro

Marian Iancu a dat lovitura / Razvan Lucescu a semnat cu FC Timisoara!





Antrenorul Brasovului il va inlocui, in aceasta vara, pe Gabi Balint si va primi un salariu de 500.000 de euro pe an.

Razvan Lucescu lasa Brasovul dupa finalul acestui campionat. Antrenorul a semnat, se pare, un precontract cu FC Timisoara, formatie pe care o va antrena pe o perioada de trei ani. "Echipa joaca mai defensiv cu Gabi Balint", declara, in urma cu doar cateva zile, Marian Iancu. Isi pregatea terenul. Patronul nu l-a uitat pe Razvan Lucescu, tehnicianul de la care obtinuse cuvantul de onoare, in urma cu doi ani si jumatate, ca va lasa Rapidul pentru FC Timisoara. Numai ca atunci evenimentele au facut ca Razvan Lucescu sa ramana la clubul lui Copos. De aceasta data, intalnirea dintre cei doi pare a avea rezultatul corect pentru Iancu: pe Razvan nu-l leaga atat de multe amintiri fascinante de FC Brasov, asa cum s-a intamplat cu Rapidul. Marian Iancu i-a pregatit viitorului antrenor un salariu de 500.000 de euro pe an, plus bonusuri si o prima de instalare consistenta. Actualul tehnician al Timisoarei, Gabi Balint, a semnat, dupa demiterea lui Dusan Uhrin, un contract pana la finalul acestui sezon. Asa ca lui Iancu ii va fi usor sa renunte la el, nu cum s-a intamplat cu cehul, cand a ajuns pe la comisiile federatiei, din cauza sumei de 50.000 de euro pe care i-o datora, dupa rezilierea contracului. De fapt, dupa ce l-a dat afara!

Buchet de flori alb-violete pentru Ana Lucescu


Lucescu Jr. a fost ca si instalat pe banca tehnica a lui Poli in vara anului 2006. Iancu avea promisiunea tehnicianului, care era gata sa paraseasca Rapidul din cauza conflictelor cu George Copos. Fotbalistii si suporterii giulesteni l-au convins ca locul sau este la Rapid. Resemnat, bossul BKP i-a trimis Anei , sotia antrenorului, un buchet imens de flori alb-violete, lasat chiar pe prispa casei. Lucescu a afirmat ca va ramane "toata viata fan Marian Iancu". Sursa: www.cancan.ro

Back in business / Taher a sosit in Romania si pune cartile pe masa cu George Copos


Iordanianul care a investit opt milioane de euro in club lasa de inteles ca vrea sa devina, in continuare, patronul Rapidului.


"Mai ies din cand in cand in usa biroului sa vad daca vine Taher, dar pana acum nu a venit. Eu il astept", suspina George Copos in urma cu mai multe saptamani. Sesizand indiferenta cu care este tratat de arab, bossul de la ANA s-a reorientat catre alti investitori, insa, pana in clipa de fata, nu a reusit sa-i induplece pe Negoita, Valvis, Ostahie sau Tampiza sa investeasca in Grant. Rapid a inceput returul sub amenintarea falimentului, insa parcursul fara greseala din primele trei etape l-a facut pe Copos sa revina aproape de echipa.
Surpriza insa, pentru ca si iordanianul lasa de inteles ca va proceda la fel, atras, probabil, de mirajul Ligii Campionilor. Reintors pe plaiurile mioritice in urma cu doua zile, Taher a declarat ca a venit special pentru a lamuri situatia cu actionarul majoritar al giulestenilor. "De azi (n.r. - ieri) intram in paine, ne punem pe treaba. O sa ma intalnesc cu Copos si o sa lamurim lucrurile. Nu pot spune mai multe acum, pana nu ma intalnesc cu George. Am fost plecat in ultima luna din tara si nu mai cunosc situatia clubului", a precizat actionarul Griro pentru CANCAN, care, intrebat daca mai doreste sa devina numarul unu in Giulesti, a oferit un raspuns cu subinteles: "Daca mai vreau sa devin patronul Rapidului? Nu comentez. Pai, nu am investit o gramada de bani pana acum?". Anul trecut, Copos a incheiat cu Taher un contract de cedare a 80% din actiunile clubului in schimbul a 12,5 milioane de euro, dar, dupa aproape sase luni in care a investit in Giulesti, arabul a oprit finantarea, nemultumit ca nu a primit nicio actiune. Sursa: www.cancan.ro

Niciun loc nu e destul de sigur / Au furat marfa confiscata de politistii de la Crima Organizata


Peste o tona de alcool, proba intr-un dosar, s-a evaporat peste noapte dintr-un depozit al Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Timis. Furtul a fost descoperit in urma unei verificari de rutina.

Seful BCCO Timisoara se afla acum in cercetare prealabila si risca sa fie dat afara din politie. Sediul in care au fost depozitate sticlele a fost pus la dispozitia celor de la crima organizata, in urma cu cativa ani. Acolo a functionat compartimentul de flagrant al brigazii, iar "corpul delict" era depozitat intr-o incapere sigilata. In 2008, politistii s-au mutat din cladire. Alcoolul disparut face parte dintr-un dosar finalizat in 2006. Atunci, in urma unor descinderi, a fost descoperita o fabrica ilegala de alcool. Sase persoane au fost puse initial sub acuzare in acest dosar, care urma sa ajunga in aceste zile pe masa judecatorilor timisoreni. In lipsa probelor, cei sase pot fi eliberati. Cazul este cercetat de Directia de control intern din IGP. Sursa: www.cancan.ro

Infractor cumsecade / A platit parcarea pentru masina pe care a spart-o!


Intamplare neobisnuita, ieri, in Pitesti. O angajata de la primarie, care incaseaza bani de la soferii care parcheaza masinile in zona, a fost martora fara voie la un furt.

Femeia a vazut o masina nou aparuta in zona ei, a mers la sofer si i-a cerut bani pentru perioada stationarii.
Individul aflat in masina s-a scotocit prin buzunare, a achitat suma de 1 leu si si-a vazut linistit de treaba la casetofon. Dupa ce a subtilizat obiectul, a inchis usa si dus a fost. Peste ceva timp s-a intors la masina si adevaratul proprietar al masinii care, atunci cand a vazut-o pe angajata primariei, a vrut sa achite banii pentru parcare. Numai ca femeia i-a spus ca e platit tot, desi a observat ca barbatul arata altfel. Cand a constatat lipsa casetofonului, s-a elucidat misterul. Politistii Sectiei 1 ne-au spus ca in zona se petrec rar astfel de cazuri, intrucat parcarea respectiva este pazita mai tot timpul. Sursa: www.cancan.ro

Targ de vacante de la Romexpo / Elena Udrea promoveaza croazierele pe Dunare



Ministrul Turismului, Elena Udrea, vrea sa promoveze turismul balnear, precum si croazierele pe Dunare.

Ministerul Turismului are in vedere dezvoltarea unor forme, produse si destinatii turistice importante pentru Romania, printre care vizite de scurta durata in Bucuresti si croaziere pe Dunare. Un program distinct al ministerului vizeaza promovarea petrecerii Pastelui in Bucovina. "Speram sa se poata merge in vacanta de Paste cu tichete de vacanta", a mentionat Elena Udrea. Prezenta ieri la inaugurarea Targul de Turism al Romaniei, ea a fost oprita de un pensionar, care i-a spus ca se bucura ca ministrul Elena Udrea a reusit sa descopere potentialul balnear al Bucurestiului. "Va votez cu ambele maini. Daca nu ati fi existat, ati fi trebuit inventata", i-a spus pensionarul Elenei Udrea. Ministerul Turismului a anuntat, recent, ca s-ar putea implica in construirea unui complex balnear (ape termale) in nordul Bucurestiului. Targul de Turism se desfasoara in perioada 19-22 martie, la Romexpo Bucuresti. Sursa: www.cancan.ro

Si-a incheiat campania pentru presedintia PNL / Crin Antonescu, votat de majoritatea liberalilor


Crin Antonescu si-a incheiat campania interna pentru presedintia PNL. Aflat in judetul Neamt, el s-a aratat increzator in victoria sa.

Crin Antonescu si-a exprimat increderea ca la Congresul Extraordinar din 20 - 21 martie va fi ales in functia de presedinte al PNL. Aflat in judetul Neamt, la incheierea campaniei interne pentru presedintia PNL, Crin Antonescu a declarat miercuri seara ca are toate sansele sa fie ales ca presedinte al partidului, dupa ce a primit asigurari ca va fi votat de majoritatea filialelor.
Vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu, a afirmat ca sustinerea pentru Tariceanu, anuntata de unele filiale din Moldova, nu se regaseste in optiunile delegatilor trimisi de acestea la congres. Pe de alta parte, delegatii filialelor Bihor si Satu Mare au mandat sa voteze tot pentru Crin Antonescu.

O compatimeste pe Elena Basescu

Cu prilejul vizitei la Piatra Neamt, Crin Antonescu a declarat ca Elena Basescu este "o tanara lipsita de experienta politica si care nu stie in ce viespar s-a bagat". El i-a transmis Elenei ca tineretea iti poate oferi foarte multe lucruri frumoase pe care, odata intrat in politica, le poti pierde. Sursa: www.cancan.ro

De ce a parasit-o John Mayer pe Jennifer Aniston / Il striga "Brad" in pat



Rockerul John Mayer are planuri mari: cantaretul este dispus sa dezvaluie care au fost motivele despartirii de vedeta hollywoodiana oricarei edituri dispuse sa ii ofere zece milioane de dolari. El sustine ca in timpul partidelor de sex, Jennifer il confunda cu fostul ei sot.

Rockerul John Mayer nu are stofa de baiat bun. Proaspat despartit de actrita Jennifer Aniston, cantaretul a hotarat sa isi scrie biografia, dand astfel publicitatii detalii picante despre relatia sa amoroasa cu fosta sotie a lui Brad Pitt. Informatia a fost publicata in exclusivitate de revista americana "Star", care citeaza surse din anturajul rebelului rocker. "John nu este genul de baiat care sa isi tina gura. S-a laudat ca va rupe tacerea si va dezvalui lumii intregi cine este cu adevarat Jennifer Aniston", a povestit un amic al cantaretului. "John nu va face acest gest de pomana, ci vrea zece milioane de dolari pentru detaliile de alcov pe care le va da publicitatii. Cred ca merita fiecare banut, pentru ca este vorba despre informatii surprinzatoare", a adaugat aceeasi sursa.

Obsedata de astrologie si yoga

Conform amicilor lui Mayer, cantaretul a ramas cu un gust amar dupa relatia de aproape un an cu Jennifer si a hotarat sa se razbune. "Picatura care a umplut paharul a fost faptul ca, in timpul unei partide de amor, Jennifer a rostit numele lui Brad Pitt. E clar ca este inca obsedata de fostul ei sot si nu se poate rupe de trecut. Lui John nu i-a picat deloc bine situatia", le-a povestit jurnalistilor americani un apropiat al rockerului. "In plus, Jennifer era obsedata de astrologie si sedinte de yoga, lucruri care pe John il scoteau din minti", a mai explicat amicul artistului. Cantaretul si actrita Jennifer Aniston au avut o relatie sentimentala tumultuoasa in perioada aprilie 2008 - martie 2009, presarata cu numeroase despartiri si impacari. Sursa: www.cancan.ro

Au sarbatorit sapte luni de mariaj la TV / I-a masat sotiei talpile in direct



Vedeta americana Ellen Degeneres si-a invitat pentru prima oara sotia, actrita Portia De Rossi, la show-ul pe care il realizeaza din 2003, cele doua intrecandu-se in tandreturi si declaratii de dragoste. Ellen si-a rasfatat consoarta lesbiana, masandu-i picioarele in direct.


Una dintre cele mai cunoscute si apreciate vedete TV din SUA, Ellen Degeneres, si-a sarbatorit cele sapte luni de mariaj in direct la televiziune, chiar la emisiunea pe care o prezinta, "The Ellen Degeneres Show", de la NBC. Vedeta a invitat-o pentru prima oara in show-ul ei, care are peste 950 de editii din 2003 pana in prezent, pe consoarta ei cu acte in regula, actrita Portia De Rossi. Cele doua recunoscute lesbiene, care s-au casatorit anul trecut, la resedinta lor de la Beverly Hills, au facut spectacol in platou, intrecandu-se in declaratii de dragoste siropoase si dragalasenii. In momentul in care si-a invitat nevasta in studio, Ellen, vizibil emotionata, a prezentat-o pe aceasta cu mare pompa: "Invitatul special din aceasta seara este vedeta noului show de televiziune de la ABC, "Better Off Ted", care insa, intamplator sau nu, este si sotia mea. Va rog sa o aplaudati din toate puterile pe incantatoarea Portia De Rossi".

Au dansat ca doua nebune

La scurt timp dupa ce Portia a intrat in platou, actrita si partenera ei de viata au incins atmosfera dansand in ritmul muzicii care se auzea din fundal. S-au miscat languros si zambindu-si sagalnic, spre deliciul celor prezenti in platou. Dupa ce si-au terminat show-ul de dans si s-au asezat la taclale, intrecandu-se in a-si face complimente una alteia, Portia s-a plans ca o cam dor picioarele dupa zbantuiala de dinainte. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Ellen a descaltat-o pe sotia ei, i-a luat picioarele in poala si a inceput sa-i maseze talpile si degetele, desi Portia a incercat sa-i domoleasca elanul: "Nu vreau sa te porti cu mine altfel decat cu un alt invitat", insa fara succes, asa ca a fost nevoita sa accepte tratamentul special din partea sotiei sale. In ciuda situatiei un pic jenante in care a fost pusa, Portia a recunoscut, cand Ellen a intrebat-o direct cum este casnicia lor, ca este foarte fericita si implinita. Sursa: www.cancan.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats