marți, 2 iunie 2009

Petre Roman are inca un motiv s-o duca pe Silvia Chifiriuc la starea civila



O tradeaza burtica!


Iubita fostului premier a trecut deja la rochiile pentru gravide si a renuntat si la tocuri



Dragostea dintre fostul prim-ministru Petre Roman (63 de ani) si mult mai tanara Silvia Chifiriuc (37 de ani), cea pentru care politicianul a si divortat, pare sa dea roade! Surse din anturajul celor doi ne-au dezvaluit ca Silvia este insarcinata, iar fotografiile surprinse ieri la pranz de paparazzii nostri vin sa intareasca aceasta informatie!


De altfel, Silvia si-a dorit dintotdeauna sa-i daruiasca un copil lui Petre Roman. In primavara lui 2008 presa a scris ca ea ar fi pierdut o sarcina in trei luni si jumatate. Atunci, nici cantareata si nici politicianul nu au vrut sa comenteze stirea in vreun fel. Acum, insa, apropiatii lor ne-au marturisit ca Silvia e din nou gravida. Pozele cu ea facute ieri de paparazzii CAN CAN confirma in proportie de 99,9% cele aflate de noi. Iubita lui Petre Roman a fost surprinsa purtand o rochie larga pentru gravide si, in plus, a renuntat la tocuri in favoarea unor sandale lejere, lucru recomandat de orice medic ginecolog in asemenea situatii.
Mai mult, un cunoscut de-al ex-premierului ne-a spus ca adie vant de nunta, iar acesta ar avea directa legatura cu faptul ca Silvia poarta un copil in pantece. Politicianul a primit asadar o dovada de iubire de netagaduit, iar urmatorul pas firesc ar fi catre ofiterul de Stare Civila!


A primit un inel nou!



De-a lungul relatiei lor Petre Roman si Silvia au fost foarte discreti. Chiar daca, la un moment dat, a aparut informatia ca ex-premierul i-ar fi oferit iubitei un inel de logodna, cantareata nu s-a afisat cu el in public. Ieri, insa, paparazzii au descoperit ca ea poarta pe deget o astfel de bijuterie, ceea ce ne face sa credem ca relatia Silviei cu Roman a trecut deja la o noua etapa.



Sursa:www.cancan.ro

Mihaela Radulescu a dat un ultim interviu


"Sunt indispensabila doar in viata fiului meu!"

Aflata pe picior de plecare, in Principatul Monaco, unde o sa locuiasca alaturi de fiul ei, vedeta a acordat un ultim interviu, potrivit propriilor marturisiri, din cariera sa de om de televiziune.

La finalul ultimei editii a emisiunii "Duminica in familie", Mihaela Radulescu a vorbit despre motivele care au determinat-o sa renunte la lumina reflectoarelor si la statutul de diva.
"Nu mai vreau sa fiu judecata de nimeni. Eu nu sunt indispensabila in viata nimanui, doar in cea a copilului meu. Eu mi-am gasit linistea de mult, doar ca nu ma regasesc pe mine intr-un sistem de ticalosi... Am vazut cum sufera parintii mei, nepoata mea si, pentru prima oara de cand fac televiziune, am vazut lacrimi in ochii bunicii mele. Cand nu te simti bine intr-o viata pleci si iti vezi de drumul tau. Ma doare sa vad ca in tara asta, daca vrei sa faci lucruri bune, si eu am facut, esti atacat. Aici sunt din ce in ce mai multi cei care facem diverse meserii si din ce in ce mai putin oameni", si-a incheiat pledoaria, Mihaela Radulescu. Desi sustine ca va mai realiza doar doua editii speciale ale emisiunii sale saptamanale, se pare ca, astrologii ii prezic un alt viitor. "Mihaela Radulescu o sa revina in tara si in televiziune cand o sa realizeze ca a pierdut pe mana ei, din cauza orgoliului sau, insa nu mai devreme de un an. Degeaba isi pregateste inmormantarea pentru ca va renaste cat de curand", a precizat astrologul invitat in emisiunea "Acces Direct". Sursa:www.cancan.ro

A venit cu virusul ucigas la Intalnire cu fostii colegi




Si-a facut toata clasa testele de gripa porcina

Cazurile de gripa porcina iau amploare. Noul virus a fost depistat la inca doua romance, o femeie de 28 de ani si mama acesteia, de 56 de ani. Iubitul tinerei a fost internat aseara, iar alte 70 de persoane sunt suspectate ca ar fi contractat virusul.



Tanara, de profesie avocat, absolventa de master la Sorbona si unul dintre consilierii Guvernului Romaniei in privatizarea Petrom, este stabilita de sase ani in SUA si a venit in tara pe 29 mai, de la New York, doar pentru cateva zile. Sambata seara, femeia a petrecut impreuna cu fostii colegi de clasa si profesori de la Liceul "Mihai Viteazul" intr-un restaurant de lux din Bucuresti, unde au sarbatorit cu totii cei zece ani de la absolvirea liceului. Dupa petrecere, insa, femeia a ajuns la spital, cu simptome specifice gripei porcine. Testele de laborator efectuate de catre Centrul National de Referinta pentru Gripa din cadrul Institutului Cantacuzino au confirmat, ieri, existenta virusului gripal A(H1N1). Vestea ca avocata este internata din cauza gripei porcine i-a panicat pe fostii ei colegi si profesori. In jur de 30 de persoane care au luat contact cu ea s-au prezentat ieri la camera de garda a Institutului de Boli Infectioase "Matei Bals", unde sunt internate cele doua paciente pentru investigatii medicale. "Desi ma simt bine, vreau sa ma asigur ca nu am nimic", ne-a spus Cristian Ionita, un fost coleg de clasa al bolnavei. Numarul persoanelor care au intrat in contact cu avocata gripata ajunge, insa, la 70. Dintre acestea, 14 sunt rudele ei si vecinii de scaun din avion. Toti sunt izolati la domiciliu timp de sapte zile si, in cazul in care vor prezenta simptomele gripei porcine, vor fi internati.
Ieri dupa-amiaza a fost spitalizat si prietenul tinerei, care avea simptome specifice. Planurile avocatei de a se intoarce in aceste zile in SUA au cazut. Toti trei vor mai ramane in spital cateva zile. Potrivit medicilor, starea de sanatate a femeilor este favorabila in urma tratamentului antiviral administrat.


Medicul care a descoperit primul caz de gripa porcina din Romania este sanatos

S-a intors la serviciu!



Cristina Stanciu, medicul care a descoperit gripa porcina in Romania, s-a intors ieri la locul de munca dupa ce analizele pe care le-a facut la Institutul "Matei Bals" din Capitala au iesit negative, ceea ce inseamna ca este sanatos. Doctorita a fost testata deoarece a fost primul cadru medical care a intrat in legatura cu Liliana Crisan, femeia diagnosticata cu virusul ucigas. Liliana a mers la consult la Clinica Medlife, a stat la aproape un metru de doctor, si i-a spus doctoritei ca o doare toata carnea, crezand ca este vorba de o gripa banala. Doctorita insa a trimis-o la spital pentru analize, acolo unde a fost diagnosticata cu gripa porcina.


Doi ani de puscarie pentru cei care nu declara simptomele


Romanii care se intorc din SUA, Canada sau Mexic si au simptome de gripa, dar refuza sa le treaca in formularele speciale din aeroport sunt pasibili de o pedeapsa cu inchisoarea intre o luna si doi ani, a anuntat ministrul Sanatatii, Ion Bazac. Sursa:www.cancan.ro



Zăvoranca s-a certat cu Columbeanca: "Ieşi afară din emisiune, nesimţito!"


Zăvoranca a gonit-o pe Columbeanca din emisiunea ei.

Oana Zăvoranu şi Monica Columbeanu sunt protagonistele unui nou scandal in lumea showbiz-ului. La filmările emisiunii ei de la Kanal D, soţia lui Pepe a dat-o afară din platou pe nevasta lui Irinel pe motiv că aceasta din urmă ar fi şantajat-o şi ameninţat-o.

“Ieşi afară, nesimţito”
, acestea au fost cuvintele pe care Monica Columbeanu le-a auzit din gura Oanei Zăvoranu la finele săptămânii trecute, în timpul filmărilor pentru “Pact cu diavoliţa”, emisiune difuzată de Kanal D în fiecare sâmbătă seara. Reacţia Oanei a venit după ce invitata ei i-a spus în timpul filmărilor să nu difuzeze pe post anumite imagini.

În plus, se pare că vedeta de la Kanal D a mai fost deranjată şi de faptul că Monica i-a reproşat că îi pune întrebări prea indiscrete. După ce Zăvoranu i-a spus că face ce vrea în emisiunea ei, soţia lui Columbeanu a avertizat- o pe Oana că, dacă nu se va purta cum doreşte ea, îi poate scoate oricând emisiunea de pe post.

“Eu nu mi-am permis să spun altora ce să facă în emisiunea lor şi nici nu am avut tupeul şi nesimţirea de a şantaja şi de a ameninţa vreun moderator tv. Am ştiut să respect gazda şi casa în care m-am dus, chiar dacă nu mi-au convenit uneori întrebările”, ne-a spus Oana Zăvoranu.

Moni îşi consultă avocata

La rândul ei, Monica Columbeanu ne-a declarat: “Deocamdată mă consult cu avocata. Nu pot să fac nici un fel de declaraţie. Sper să se încheie totul pe cale amiabilă”.
______________________________________________________________________________________________

Scandalurile Oanei
- Unul dintre cele mai de notorietate scandaluri în care e implicată Oana Zăvoranu e cel cu mama ei. Conflictul a început în 2006, când Oana şi-a dat mama în judecată pentru a obţine 25% din averea moştenită de la tatăl ei vitreg, Nicolae Zăvoranu.

- În 2007, Oana a ţinut primele pagini ale ziarelor când s-a certat cu regizorul primului ei videoclip, Marian Crişan.

- În ianuarie 2009, ea a fost intens criticată de reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române după ce s-a plimbat prin centrul Capitalei îmbrăcată în straie monahale.

Scandalurile Monicăi
Şi Monica a fost implicată în mai multe scandaluri.
- Unul dintre acestea a izbucnit la finele lui 2007, când pe inter-net a început să circule un filmuleţ realizat pe gaura cheii cu Monica făcându-i sex oral soţului ei într-un separeu al unui restaurant.

- Tot un scandal cu tentă sexuală a fost cel în care aşa-zisul impresar italian Antonello de Gennaro a afirmat că soţia lui Columbeanu i-ar fi făcut avansuri în Italia.

- Monica a mai ţinut primele pagini ale ziarelor şi când s-a certat cu Iulia Albu, soţia creatorului Mihai Albu, cele două doamne jignindu-se reciproc în presă. Sursa:www.libertatea.ro

Controlorii au prins-o fără bilet





Constantin Panait are astăzi 56 de ani, un trai decent in Statele Unite şi o mulţime de lucruri de povestit. Cel care a organizat fuga marii gimnaste din România dezvăluie în Libertatea amănunte neştiute despre începuturile Nadiei peste Ocean, despre relaţia dintre el şi Zeiţa de la Montreal, dar şi despre felul în care cei doi s-au despărţit, după doar şase luni în care au trăit împreună.


S-au cunoscut la o petrecere în Berceni

Libertatea: Când aţi cunoscut-o pe Nadia?

Constantin Panait: Ne ştiam de prin 1987, dar am devenit apropiaţi în toamna lui 1989, la o petrecere în Bucureşti, în cartierul Berceni, dată de nişte prieteni înstăriţi. A fost foarte multă întâmplare la mijloc, eu voiam să plec la un moment dat, dar un tovarăş mi-a zis: “Vine Nadia în zece minute!”. Am stat, că doar zece minute nu erau mare lucru, deşi mă grăbeam să ajung cu treabă la Braşov.


Cum a fost apropierea dintre voi?

Normală, nimic spectaculos. Am intrat în vorbă, doar era marea Nadia, toată lumea o admira, şi ne-am înţeles bine. Când am dat să plec la Braşov, unde trebuia să ajung în seara aceea, Nadia a sărit imediat şi a zis că vine şi ea cu mine. Aşa a început totul: ei i-a plăcut de mine, mie de ea, asta a fost. Pe vremea aceea, era foarte sufletistă, să ştiţi.

Când v-aţi gândit să fugiţi în America?

În noiembrie 1989, când ne-am apropiat. Totul a plecat după nişte discuţii cu marele Ion Dolănescu şi cu Mariana Lungu, o renumită interpretă de muzică populară, care se ştiau cu familia Nadiei şi aveau rude în America.

Cum era Nadia atunci, în 1989, la 28 de ani?

Mi s-a părut tare nefericită, parcă n-avea un rost al ei. Chiar ea mi-a zis odată că s-a decis să fugă din România după ce într- o zi au prins-o controlorii în autobuz, iar ea n-avea bilet. Noroc că băieţii au recunoscut- o şi au iertat-o de amendă, dar se pare că ea n-a uitat umilinţa.

«Relaţia noastrăa durat şase luni»

De ce credeţi că, după ce v-aţi despărţit, ea a negat relaţia?

Eu ştiu de ce? Ăsta era felul ei, să se ascundă cu orice preţ în spatele gloriei dobândite. Ea credea că poate spune orice, că lumea oricum pe ea o va crede, că a luat 10 la Montreal şi e cea mai mare gimnastă din lume. Era evident pentru oricine că suntem împreună, doar am stat câteva luni în aceeaşi cameră de hotel, am împărţit aceeaşi masă şi acelaşi pat. Nadia a fost cu mine din noiembrie 1989 până în aprilie 1990, adică vreo şase luni. Ea a greşit că s-a şi luat după ce ziceau diverşi “binevoitori”, care aveau mare interes financiar la ea. Asta a pierdut-o!

În 1990, în presa americană au apărut acuze la adresa dumneavoastră, cum că, la despărţire, aţi fi fugit cu banii Nadiei...

Da, ştiu, cu 150.000 de dolari şi cu un Mercedes de 60.000 de dolari. Tâmpenii!


Eraţi un om înstărit?

Eu n-aveam nevoie de banii ei, câştigam din construcţii şi 10.000 de dolari pe lună, în timp ce ea minţea şi pe bârnă. Adevărul este altul. Nadia şi cu mine strânsesem 100.000 de dolari, pe care i-am cheltuit la început pe o maşină de 20.000 de dolari, apoi pe un Mercedes de 55.000 de dolari. În rest, până la sută, au fost cheltuieli, şi cheltuieli mari, cu cazarea, masa, cu hainele şi cu deplasarea prin America. Şi acum mai am acasă chitanţa de la Mercedesul ăla!

O băteaţi, aţi sechestrat- o, aşa cum a declarat Nadia presei?

E, cum să nu, am citit şi eu atunci, cum că i-am zis că dacă nu face nu ştiu ce, o bag într-un sicriu de aluminiu şi o trimit în România. Prostii! Probabil Nadia încă mai avea probleme cu băutura când a declarat aşa ceva, că atunci când am cunoscut-o, consuma multă vodcă. Şi nu o zic cu răutate, n-am nimic cu ea, dar căzuse într- o pasă neagră, un fel de depresie prelungită, în care bea foarte mult. Numai vodcă, nimic altceva!





Ceea ce părea să fie o poveste emoţionantă pentru presa americană, evadarea Nadiei din comunist, s-a transformat repede într-o telenovelă sordidă. Primele declaraţii ale Nadiei despre Panait, “nu este iubitul, ci doar impresarul meu. Restul sunt minciuni. Constantin nu încearcă decât să mă ajute”, au fost contrazise la doar câteva zile de la venirea lor în SUA, tot de către Comăneci.

Nadia şi Panait au organizat o conferinţă de presă în care şi-au anunţat intenţia de a face un film despre plecarea lor din România, dar jurnaliştii au fost mult mai interesaţi de natura relaţiei dintre cei doi. La întrebarea unui ziarist, “Hei, Nadia, ce-i între tine şi Panait? O poveste de dragoste?”, Comăneci nu a negat, ci a lansat un răspuns surprinzător:“ Este secret”, a relatat “The Washington Post”, în ediţia sa din 7 decembrie 1989. Ziarul din capitala SUA a consemnat şi reacţia lui Panait: “Nu vă putem dezvălui asta chiar acum”.

Presa a taxat imediat ezitările Nadiei şi ale lui Panait.

“Obraznica Nadia, gimnasta română, e înnebunită după un muncitor însurat”, a titrat “The Daily News”, în timp ce “The New York Post” a anunţat că “Nadia a sărit în braţele unui bărbat căsătorit”. Ulterior, relaţia dintre Comăneci şi Panait s-a deteriorat, în principal din cauza neînţelegerilor financiare. “Cerea bani oricui dorea să-mi ia un interviu sau să mă invite la o emisiune. Începuse să-mi fie teamă de el, dar nu puteam face nimic, pentru că tot timpul era în preajma mea. Nu m-am dus la poliţie să-l reclam pentru că eu ştiam din România că poliţiştii sunt oameni răi”, le-a povestit Nadia ziariştilor americani.

Panait are o firmă de construcţii în Statele Unite

Conform propriilor declaraţii, Panait a ajuns în SUA la începutul lui 1980. “Îmi întemeiasem o familie, aveam o soţie, Maria, şi patru copii. Eram «roofer», cum se spune, reparam acoperişuri şi nu numai, îmi mergea foarte bine, îmi făcusem şi-o firmă, unde lucrau şi lucrează mexicani, portoricani şi români. Şi acum e bine, nu mă plâng, dar nu mai e ca pe timpuri!”, spune cu nostalgie Panait.

«Maria avea tot dreptul din lume sa ceara divortul»


În ziarul de ieri, Maria Opriş, fosta soţie a lui Panait, a acuzat- o pe Nadia că i-a distrus căsnicia, spunând că şi Constantin are partea lui importantă de vină. “Aşa e, n-am eu ce să-i spun Mariei, o înţeleg perfect. Şi eu aş fi făcut la fel în locul ei, avea tot dreptul din lume să fie supărată şi să ceară divorţul. Am greşit enorm atunci, mi-am dat seama ulterior, dar n-am ce face, nu mai pot da timpul înapoi. Mă şi gândeam cu regret, în timp ce eram cu Nadia pe la diverse sindrofii: «Ia uite, mă, eu stau aici şi beau şampanie de 250 de dolari sticla şi copiii mei mănâncă pizza acasă». Nu mi-a fost nici mie uşor, dar în viaţă cine greşeşte plăteşte. Eu mi-am pierdut familia, nu m-am mai recăsătorit de atunci”, ne-a declarat Panait, care îşi vede astăzi de viaţa lui în Tampa Bay, Florida, unde lucrează în construcţii. Sursa:www.libertatea.ro

Trebuia să fie în avionul morţii




O veste a ingrozit ieri lumea intreagă. Un avion Air France cu 228 de oameni la bord a dispărut deasupra Oceanului Atlantic, la ora 5.15 - ora Romaniei. Conform companiei de zbor, în aeronavă se afla şi o româncă. Cotidianul Gândul a publicat azi mărturia şocantă a altei românce, Oana Vădeanu, stabilită în Brazilia, care trebuia să se îmbarce ieri, chiar în cursa morţii Rio de Janeiro - Paris.

Oana Vădeanu Spudeit şi fiica sa de 10 luni au scăpat cu viaţă după ce şi-au anulat în ultimul moment rezervarea la cursa Air France pentru Paris din Rio, conform cotidianului Gândul. Oana a lucrat ca reporter la departamentul de ştiri al postului Radio Vest din Timişoara şi timp de 7 ani a fost iubita lui Dani Oţil, matinalul de la Antena 1 şi actualul iubit al Mihaelei Rădulescu.

Acum aproape doi ani, Oana s-a căsătorit în Brazilia, stabilindu- se la 1.000 de kilometri sud de Rio în localitatea Florianopolis, alături de soţul şi de fiica ei de 10 luni, Anais. Ieri dimineaţă a deschis, ca de obicei, computerul ca să citească ziarele din Brazilia şi din România şi a aflat vestea despre dispariţia avionului.


“Am îngheţat când am citit ştirea. Am verificat încă o dată dacă era cursa la care aveam rezervare. Era. Am luat-o pe micuţa Anais în braţe şi i-am mulţumit lui Dumnezeu că n-am fost şi noi în acel avion. Sunt încă împietrită. Cineva acolo Sus ne iubeşte”, a mărturisit Oana pentru Gândul.

O altă româncă se afla în aeronava dispărută în Oceanul Atlantic

Avionul Air France care transporta 228 de persoane, printre care şi o româncă, a dispărut, ieri dimineaţă, deasupra Oceanului Atlantic, între Rio de Janeiro şi Paris, probabil lovit de fulger, a anunţat compania franceză, în timp ce surse din serviciile aeroportuare nu mai au “nici o speranţă” de a găsi supravieţuitori.

“Cel mai probabil, avionul a fost lovit de fulger”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei franceze, François Brousse. Acesta ar putea fi cel mai grav accident înregistrat de compania aeriană franceză şi una dintre cele mai mari catastrofe aviatice din ultimii ani din întreaga lume.

Avionul, care transporta 216 pasageri, printre care şapte copii şi un bebeluş, şi 12 membri ai echipajului, “a intrat într-o zonă cu furtună şi turbulenţe puternice, care au provocat defecţiuni” şi a trimis piloţilor şi turnului de control un mesaj automat, semnalând un scurtcircuit.

Airbusul A330, care a decolat duminică de la Rio, la ora locală 19.00 (1.00, ora României), urma să aterizeze la Paris luni, la ora locală 11.10 (12.10, ora României), pe aeroportul Roissy. “Nu mai există nici o speranţă”, a declarat o sursă aeroportuară.

Cel puţin 73 de francezi, 20 de germani, cinci italieni, o româncă şi un portughez se numără printre cetăţenii europeni care se aflau la bordul avionului Air France dispărut deasupra Oceanului Atlantic, a anunţat ministrul francez al transporturilor. Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats