marți, 2 iunie 2009

Zăvoranca s-a certat cu Columbeanca: "Ieşi afară din emisiune, nesimţito!"


Zăvoranca a gonit-o pe Columbeanca din emisiunea ei.

Oana Zăvoranu şi Monica Columbeanu sunt protagonistele unui nou scandal in lumea showbiz-ului. La filmările emisiunii ei de la Kanal D, soţia lui Pepe a dat-o afară din platou pe nevasta lui Irinel pe motiv că aceasta din urmă ar fi şantajat-o şi ameninţat-o.

“Ieşi afară, nesimţito”
, acestea au fost cuvintele pe care Monica Columbeanu le-a auzit din gura Oanei Zăvoranu la finele săptămânii trecute, în timpul filmărilor pentru “Pact cu diavoliţa”, emisiune difuzată de Kanal D în fiecare sâmbătă seara. Reacţia Oanei a venit după ce invitata ei i-a spus în timpul filmărilor să nu difuzeze pe post anumite imagini.

În plus, se pare că vedeta de la Kanal D a mai fost deranjată şi de faptul că Monica i-a reproşat că îi pune întrebări prea indiscrete. După ce Zăvoranu i-a spus că face ce vrea în emisiunea ei, soţia lui Columbeanu a avertizat- o pe Oana că, dacă nu se va purta cum doreşte ea, îi poate scoate oricând emisiunea de pe post.

“Eu nu mi-am permis să spun altora ce să facă în emisiunea lor şi nici nu am avut tupeul şi nesimţirea de a şantaja şi de a ameninţa vreun moderator tv. Am ştiut să respect gazda şi casa în care m-am dus, chiar dacă nu mi-au convenit uneori întrebările”, ne-a spus Oana Zăvoranu.

Moni îşi consultă avocata

La rândul ei, Monica Columbeanu ne-a declarat: “Deocamdată mă consult cu avocata. Nu pot să fac nici un fel de declaraţie. Sper să se încheie totul pe cale amiabilă”.
______________________________________________________________________________________________

Scandalurile Oanei
- Unul dintre cele mai de notorietate scandaluri în care e implicată Oana Zăvoranu e cel cu mama ei. Conflictul a început în 2006, când Oana şi-a dat mama în judecată pentru a obţine 25% din averea moştenită de la tatăl ei vitreg, Nicolae Zăvoranu.

- În 2007, Oana a ţinut primele pagini ale ziarelor când s-a certat cu regizorul primului ei videoclip, Marian Crişan.

- În ianuarie 2009, ea a fost intens criticată de reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române după ce s-a plimbat prin centrul Capitalei îmbrăcată în straie monahale.

Scandalurile Monicăi
Şi Monica a fost implicată în mai multe scandaluri.
- Unul dintre acestea a izbucnit la finele lui 2007, când pe inter-net a început să circule un filmuleţ realizat pe gaura cheii cu Monica făcându-i sex oral soţului ei într-un separeu al unui restaurant.

- Tot un scandal cu tentă sexuală a fost cel în care aşa-zisul impresar italian Antonello de Gennaro a afirmat că soţia lui Columbeanu i-ar fi făcut avansuri în Italia.

- Monica a mai ţinut primele pagini ale ziarelor şi când s-a certat cu Iulia Albu, soţia creatorului Mihai Albu, cele două doamne jignindu-se reciproc în presă. Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats