joi, 7 mai 2009

Reporterii CANCAN s-au infiltrat incognito Intr-o retea secreta de intelectuali care practica orgii in grup











Sex in grup cu "Coana Chirita"

Fiecare nou adept al sectei trebuie sa treaca, mai intai, testul "hormonilor mentali"!




Reporterii CANCAN au reusit sa se infiltreze, sub acoperire, intr-o retea de actori care practica sexul total in grup. Amfitrioana orgiilor este chiar fosta directoare a Teatrului Valah din Giurgiu, actrita Violeta Teasca, in varsta de 42 de ani, care a interpretat-o cu succes pe Coana Chirita.


Actrita este o adepta convinsa a sexului in grup, la care ia parte cu placere, insotita intotdeauna de partenerul ei de viata, un barbat de 50 de ani, care, la randul lui, sustine ca este artist.
Pe site-urile frecventate de swingeri (adeptii schimbului de parteneri - n.r.) cei doi actori se ascund in spatele unor nume de scena: "Mimi" si "Nichi". Extrem de discreti, artistii giurgiuveni sustin ca locuiesc in Bucuresti si nu aduc niciodata vorba despre preocuparile lor pr ofesionale. "Mimi" si "Nichi" nu au scapat insa de vigilenta reporterilor CANCAN, care, la adapostul anonimatului, i-au abordat pe internet. Cei doi au fost contactati in urma cu aproximativ o luna. Discutiile au avut loc, la inceput, exclusiv pe messenger. Cuplul a preferat o serie de discutii preliminare pentru a ne testa "hormonii mentali", actorii explicand ca prefera sa faca sex cu intelectuali. Conditia fiind implinita, fosta directoare a Teatrului Valah, Violeta Teasca, ne-a marturisit ca este o impatimita a sexului in grup, o bisexuala fara prejudecati care adora sexul oral si anal.
Violeta este, de aproximativ un an, membra a PNL Giurgiu, desi, in trecut, ea a fos t inregimentata sub culorile PSD. De-a lungul timpului actrita a interpretat mai multe roluri, printre care Coana Chirita in "Chirita in provincie, Greta in "Nebuniile din pat", Beatrice in "Sluga la doi stapani" si Zoe in "O scrisoare pierduta". Partenerul actritei, in varsta de apro ximativ 50 de ani, s-a laudat ca este un adevarat armasar, intreband in repetate randuri daca "iubita" redactorului CANCAN este "rezistenta" in pat.
Al doilea pas solicitat de actori a fost o vizualizare reciproca a celor doua cupluri prin intermediul webcam-ului. Redactorii CANCAN au format un cuplu imaginar, avand astfel acces la webcam-ul actorilor. Violeta s-a declarat satisfacuta de look-ul tanarului cuplu de jurnalisti incognito si ne-a spus entuziasta ca diferenta de varsta n-o deranjeaza absolut deloc, ba chiar prefe ra sa aiba parteneri tineri pentru orgii sexuale. Bisexuala inraita, actrita
i-a facut ochi dulci si jurnalistei noastre, care a participat la vizualizarea virtuala pentru a crea impresia existentei unui cuplu.Violeta Teasca si varstnicul ei partener s-au confesat ca practica sexul in grup de ani de zile, atat in Romania, cat si in turneele din strainatate. Semn ca "Mimi" si "Nichi" fac parte dintr-o adevarata retea care practica sex fara prejudecati, actorii perversi le-au propus ziaristilor CANCAN sa participe la orgii impreuna cu mai multe persoane, barbati si femei, intelectuali de diverse varste.
Infierbantati la culme, artistii au insistat sa se intalneasca "la o cafea" cu jurnalistii sub acoperire, insa fara succes. Dupa zeci de apeluri telefonice reporterii CANCAN au acceptat invitatia la un restaurant din Capitala. Spre dezamagirea artistilor, redactorii nu s-au prezentat la intalnire, acolo ajungand doar paparazzii nostri, care au realizat mai multe fotografii cu cei doi.

Fragmente din conversatiile de pe messenger



Reporter CANCAN: da.... eu sunt Razvan, ea e Claudia
Reporter CANCAN: incantati
Artisti Giurgiu: Nichi si Mimi
Artisti Giurgiu: incantati
Reporter CANCAN: asemenea
Reporter CANCAN: v-am spus, cu mine s-au purtat majoritatea discutiilor
Reporter CANCAN: ea are 27
Reporter CANCAN: 1,64, 50 kg
Artisti Giurgiu: ok
Reporter CANCAN: sper ca diferenta nu va deranjeaza, noua ne place
Artisti Giurgiu: eu sunt nichi,45 ani,182,84kg
Reporter CANCAN: incantat
Artisti Giurgiu: ea , Mimi,37,171,64kg

(...)

Artisti Giurgiu: in timpurile noastre au aparut gigantii crescuti cu hormoni
Reporter CANCAN: cam da
Artisti Giurgiu: nu prea sunt hormoni de cap, dar pentru restul...

(...)

Artisti Giurgiu: sper sa nu oboseasca repede, claudia
Reporter CANCAN: cu tot respectul, gerovital

Reporter CANCAN: stai linistit..... e foc si para pisica mea salbatica
Artisti Giurgiu: spune-i sa se antreneze zilnic pana atunci
Reporter CANCAN: sa vedem Mimi cum se descurca... cu oboseala
Artisti Giurgiu: sper sa-i fii un bun sparring-partener
Artisti Giurgiu: pai am s-o antrenez si eu

(...)

Reporter CANCAN: atunci vom da piept curand
Reporter CANCAN: am inteles ca este necesar spatiul, voi nu aveti unde.....
Artisti Giurgiu: sa dam piept cu "dusmanie"
Reporter CANCAN: se poate oricand la noi
Artisti Giurgiu: asta-i ok
Artisti Giurgiu: la noi nu se poate
Reporter CANCAN: sigur e okay, ati facut de mult timp swing?
Artisti Giurgiu: destul

(...)

Reporter CANCAN: mimi e bisexuala?
Artisti Giurgiu: da, claudia?
Reporter CANCAN: normal ca da
Artisti Giurgiu: sper sa-i placa totul si tot

(...)

Reporter CANCAN: o ultima intrebare
Artisti Giurgiu: da
Reporter CANCAN: mimi practica sexul total?
Artisti Giurgiu: da
Artisti Giurgiu: nu facem sado-maso, in rest ,ce ne vine atunci
Artisti Giurgiu: asa e cel mai bine si cel mai prieteneste,sa ne spunem ce dorim si mai ales ce nu vrem

(...)

Artisti Giurgiu: in principiu,la prima intalnire ,incercati sa aveti timp pt.ca daca este dupa noi o sa fie frustrant sa ne despartim pe strada.nu credeti?
Reporter CANCAN: putem merge la mine cu cea mai mare placere
Reporter CANCAN: asta si dorim
Artisti Giurgiu: atunci e in regula

(...)

Reporter CANCAN: sa o saruti pe mimi din partea mea
Artisti Giurgiu: va imbratisam
Reporter CANCAN: si noi
Artisti Giurgiu: si tu pe claudia,.pa,pa

Sursa:www.cancan.ro

Soferul Columbenilor este obsedat de patroana sa



Are pe telefon poza Monicai in lenjerie intima


Soferul Monicai Columbeanu, Voicu Panzaru, zis Ricky Martin, se simte atras de patroana sa. El are pe ecranul telefonului sau mobil o poza cu Moni in lenjerie intima alba, pe care nu se sfieste sa o arate tuturor.


De cand si-a facut aparitia in viata Monicai Columbeanu, carcotasii au incepu t sa susoteasca pe seama unei anumite legaturi intre "stapana de la Izvorani" si soferul ei cel frumos, Voicu, zis Ricky Martin. In timp sotia lui Irinel Columbeanu a avut grija sa le scoata tuturor din cap aceste banuieli, ponegrindu-si angajatul de cate ori a avut ocazia. In ciuda malitiozitatii cu care il trateaza Monica in vazul lumii, soferul "Ricky" pare sa nutreasca numai sentimente de admiratie fata de ea si chiar ceva mai mult, daca tinem cont ca are pe desktopul telefonului sau mobil o fotografie de-a sotiei lui Irinel intr-o costumatie foarte sumara. Mai exact, poza respectiva o infatiseaza pe Moni in lenjerie intima alba. Luni seara, cand sotia lui Irinel Columbeanu a fost invitata la emisiunea lui Luis Lazarus de la Kanal D, "Ricky" si-a deconspirat secretul in timp ce butona la telefonul mobil in culise. Mai multe persoane aflate in jurul lui au putut sa observe foarte clar imaginea de pe ecranul telefonului acestuia, mai ales ca "Ricky" nu exceleaza la capitolul vigilenta. De altfel, el a dat rateuri de atentie de cand si-a facut aparitia, undeva in jurul orei 22.00. Cand a intrat a trebuit sa treaca de un grup de aproximativ 20 de persoane, care l-au salutat cu "Buna seara!", iar el a catadicsit sa raspunda de abia la ultimul si atunci cu "Buna ziua".

A cheltuit peste 3.000 de euro pe ridurile mamei


Marti dupa-amiaza Moni si mama ei (medalion) au trecut din nou pragul clinicii Esthera. De data aceasta pacienta a fost doamna Gabor, care a primit un cadou extrem de generos din partea fiicei ei. Soacra miliardarului Irinel a fost supusa unui tratament de intinerire. "Si-a facut injectii cu acid hialuronic pentru umplerea ridurilor din colturile gurii, tratament pentru indreptarea colturilor cazute ale gurii pentru un aspect vesel, un altul pentru indepartarea petelor si ridurilor fine de la suprafata tenului si intarirea colagenului din interiorul pielii", ne-a povestit un apropiat al familiei Columbeanu. Toate aceste proceduri au costat-o pe Moni aproximativ 1.500 de euro, in urma unui discount primit din partea clinicii. Pentru a obtine rezultatul dorit, mama Monicai mai are nevoie de inca doua sedinte, care vor costa impreuna inca 1.800 de euro. Asadar, capriciul doamnei Gabor o va costa pe sotia lui Irinel 3.300 de euro, bani obtinuti, pesemne, din modelling. Sursa:www.cancan.ro

Loredana de la Trident a avut o surpriza la ecograf



Va avea o fata in loc de baiat





Viitoarea mamica a aflat ieri dupa-amiaza sexul bebelusului pe care il va aduce pe lume in toamna acestui an. Desi isi dorea foarte mult un baietel, ecografia 4D i-a aratat, cu o precizie de 100%, toate semnalmentele unei fetite.


Cantareata este o viitoare mamica extrem de fericita. Ieri, in jurul orei 14, Loredana a mers la primul consult cu ecograful 4D. Deoarece parcurge deja a cincea luna de sarcina, medicul ginecolog a putut sa-i ofere mai multe informatii decat de obicei, printre care si sexul copilului. Cu toate ca isi dorea din tot sufletul un baietel, Loredana a aflat din gura specialistului ca, in toamna, va naste o fetita. Dezamagirea nu a fost atat de mare, intrucat cea mai asteptata veste era cea cu privire la evolutia sarcinii. Blonda a aflat ca bebelusul este extrem de sanatos si se dezvolta perfect. Mai mult, Loredana a primit aprobarea sa zboare cu avionul. In aceste conditii, cantareata a decis sa mearga la Londra pentru a-i da personal vestea iubitul ei, miliardarul englez Oliver Morley, si sa sarbatoreasca impreuna evenimentul.
Asadar, azi se va urca in avion, de data aceasta cu avizul ginecologului, dar va trebui sa revina cat poate de repede pentru a-si continua cu frecventa consultatiile de monitorizare a sarcinii. "Este adevarat. Voi avea o fetita perfect sanatoasa", ne-a declarat Loredana la scurt timp dupa ce a aflat vestea. Primii anuntati au fost taticul si viitorii bunici.



Nu a hotarat unde va naste



Momentan, Loredana urmeaza sfatul unui medic de la Euroclinic, insa, cu toate acestea, nu a decis inca unde va naste. Probabilitatea sa se intample in strainatate este totusi destul de mare. Pana una alta, cantareata si iubitul ei se vor bucura impreuna de sezonul estival pe care il vor petrece in cea mai mare parte pe Coasta de Azur. Cei doi vor incepe cu Formula 1, Circuitul de Monaco, ce va avea loc la finele lui mai si pe care il vor urmari din primul rand. Sursa:www.cancan.ro

Andreea Bănică a născut!


Andreea Bănică este, incepand de astăzi, o mămică fericită! Cantăreaţa a născut, la ora 5.00 azi-dimineaţă, o fetiţă sănătoasă şi frumoasă-foc!

Sofia Maria are 52 de centimetri şi o greutate de 3,350 kilograme. Deşi Andreea era programată pentru cezariană în în jurul orei 8.00, micuţa s-a grăbit să-şi cunoască părinţii şi a venit pe lume mai devreme cu câteva ore, la Spitalul Euroclinic din Capitală.

Atât Andreea, cât şi Lucian, fericitul tătic, se declară extrem de încântaţi! Sursa:www.libertatea.ro

Prezicătoarea Carmen Harra, despre Monica Columbeanu: «Va mai avea un soţ»


Şoc la emisiunea lui Cătălin Măruţă! Celebra Carmen Harra i-a prezis Monicăi Columbeanu că va divorţa. Dezvăluirea e făcută intr-o ediţie specială a emisiunii "Happy Hour" de la PRO TV, care se va difuza sambătă.

Divorţ în 10 sau 20 de ani

Celebra prezicătoare Carmen Harra a dat aproape sigur divorţul Monicăi de Irinel Columbeanu, chiar dacă acesta nu va avea loc, probabil, în viitorul apropiat. “Este un factor extrem de puternic în viaţa ei la ora asta, dar nu este singurul om din viaţa ei. O să mai aibă un soţ. La un moment dat, va exista acest divorţ, şi din cauza lui, în special”, a declarat Carmen Harra la “Happy Hour Special”. Prezicătoarea susţine că evenimentul ar putea avea loc chiar şi peste 10 sau 20 de ani şi nu va fi unul cu surle şi trâmbiţe, ci, dimpotrivă, liniştit. Tot ea i-a mai spus Monicăi că va rămâne prietenă cu soţul ei, după această despărţire, lucru confirmat chiar de invitata emisiunii: “La cât de specială e relaţia asta, nu avem cum să ne certăm vreodată”, spune Monica.

“Nu-mi ghidez viaţa după emisiunea Happy Hour. Ce-o fi, o fi, însă în momentul ăsta nu întrevăd nici un divorţ. Deci acum nu e cazul, însă e foarte adevărat că niciodată nu trebuie să spui niciodată”, a fost replica Monicăi pentru Libertatea. Mai mult, doamna Columbeanu susţine că, în ziua de azi, divorţul nu mai înseamnă mare lucru. “Divorţul nu mai e de mult o surpriză pentru nimeni”, consideră soţia lui Irinel.

Emisiunea “Happy Hour Special” se va difuza sâmbătă, la PRO TV, de la 17.45. Sursa:www.libertatea.ro

Mama Zăvorancăi l-a făcut pe Pepe «glugă de coceni»



Marioara Zăvoranu, mama Oanei, şi l-a pus in cap pe soţul fiicei sale. Ea l-a acuzat pe acesta că bagă zazanie intre ea şi fiica ei şi, îi plus, l-a jignit, spunandu-i că e "glugă de coceni".

În cadrul emisiunii “Acces direct”, difuzată marţi la Antena 1, Marioara Zăvoranu şi fiica ei, Oana, s-au certat de mama focului, miza fiind averea de 25 de milioane de euro pe care, acum, o deţine Marioara. Vedeta a acuzat-o pe mama ei că minte atunci când spune că i-ar da mostenirea cuvenită dacă ar divorţa de Pepe.

«Nu are pic de respect»

“Oana era altfel înainte de a se căsători cu Pepe. Acum nu mai are pic de respect pentru familia ei. Clanul lui Ion Talent (n.r. - aşa cum îi spune Marioara lui Pepe) a rupt-o complet de familie. Este un vânător de zestre. Dacă el vrea să mă vadă în puşcărie, eu vreau să îl văd pe el divorţat! Pepe, dacă era bărbat, şi nu glugă de coceni, vorbea cu mine şi nu o lăsa pe Oana să umble pe la procuratură să facă plângere împotriva mea”, a afirmat Marioara Zăvoranu.

DEX - Glugă de coceni = Expresia “glugă de coceni” este folosită în limbajul argotic, fiind o apreciere jignitoare la adresa unei persoane. Sinonimele ei sunt: prost, tâmpit, tăntălău. Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats