joi, 7 mai 2009

Loredana de la Trident a avut o surpriza la ecograf



Va avea o fata in loc de baiat





Viitoarea mamica a aflat ieri dupa-amiaza sexul bebelusului pe care il va aduce pe lume in toamna acestui an. Desi isi dorea foarte mult un baietel, ecografia 4D i-a aratat, cu o precizie de 100%, toate semnalmentele unei fetite.


Cantareata este o viitoare mamica extrem de fericita. Ieri, in jurul orei 14, Loredana a mers la primul consult cu ecograful 4D. Deoarece parcurge deja a cincea luna de sarcina, medicul ginecolog a putut sa-i ofere mai multe informatii decat de obicei, printre care si sexul copilului. Cu toate ca isi dorea din tot sufletul un baietel, Loredana a aflat din gura specialistului ca, in toamna, va naste o fetita. Dezamagirea nu a fost atat de mare, intrucat cea mai asteptata veste era cea cu privire la evolutia sarcinii. Blonda a aflat ca bebelusul este extrem de sanatos si se dezvolta perfect. Mai mult, Loredana a primit aprobarea sa zboare cu avionul. In aceste conditii, cantareata a decis sa mearga la Londra pentru a-i da personal vestea iubitul ei, miliardarul englez Oliver Morley, si sa sarbatoreasca impreuna evenimentul.
Asadar, azi se va urca in avion, de data aceasta cu avizul ginecologului, dar va trebui sa revina cat poate de repede pentru a-si continua cu frecventa consultatiile de monitorizare a sarcinii. "Este adevarat. Voi avea o fetita perfect sanatoasa", ne-a declarat Loredana la scurt timp dupa ce a aflat vestea. Primii anuntati au fost taticul si viitorii bunici.



Nu a hotarat unde va naste



Momentan, Loredana urmeaza sfatul unui medic de la Euroclinic, insa, cu toate acestea, nu a decis inca unde va naste. Probabilitatea sa se intample in strainatate este totusi destul de mare. Pana una alta, cantareata si iubitul ei se vor bucura impreuna de sezonul estival pe care il vor petrece in cea mai mare parte pe Coasta de Azur. Cei doi vor incepe cu Formula 1, Circuitul de Monaco, ce va avea loc la finele lui mai si pe care il vor urmari din primul rand. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats