luni, 25 mai 2009

Un ospatar din Brasov sustine ca mama lui a avut, In tinerete, o aventura cu finantatorul Rapidului




"Eu sunt fiul lui Copos"


Mircea Balaban are 28 de ani si spune ca seamana izbitor cu presupusul lui tata Un tanar din Brasov sustine ca este fiul lui George Copos si are drept argumente asemanarea cu acesta si o pretinsa relatie a mamei sale cu omul de afaceri.


Mircea Balaban are 28 de ani si lucreaza ca ospatar la un restaurant din Poiana Brasov. S-a nascut la Comanesti, in judetul Bacau. Cand baiatul avea doi ani, mama sa a murit si a ajuns in grija statului. La 14 ani, o matusa de gradul doi l-a luat cu ea la Brasov. Femeia avea in grija o vila din Poiana Brasov si l-a adus cu ea, alaturi de familia ei. De la 18 ani se intretine singur si lucreaza pe la hotelurile si restaurantele din Poiana.
Balaban ne-a declarat ca nu mai are liniste de cativa ani, de cand lumea ii spune, mai in gluma, mai in serios, ca seamana cu Copos. El nu are un argument forte care sa-i sustina ipoteza, dar incearca sa stranga bani pentru testul de paternitate. "Sunt fiul lui George Copos. Vreau sa fac testul ca sa demonstrez acest lucru", ne-a spus Balaban. El isi aminteste emotionat ca l-a intalnit pe Copos acum cativa ani, iar acesta l-ar fi mangaiat parinteste. Tanarul nu poate uita nici cum in urma cu cinci ani, cand era ajutor de bucatar la un hotel din Poiana, Cristiana, sotia lui George Copos, a venit si a stat de vorba cu el si ceilalti angajati cateva minute. Ultima data cand l-a intalnit, tanarul l-a servit la masa pe patronul Rapidului. Lui Balaban i-a incoltit in minte ideea ca ar putea fi baiatul lui Copos dupa ce bunicii i-au povestit ca mama sa l-ar fi intalnit pe omul de afaceri in tinerete, pe cand venea la Bucuresti sa-si viziteze sora. El a incercat de doua ori sa-i spuna lui Copos ce are pe suflet, dar n-a avut curajul sa treaca de secretariat, sustinand ca este prea timid. Balaban ne-a mai declarat ca nu se asteapta la castiguri materiale de pe urma demersului sau, ci doar sa fie recunoscut oficial. "Acum nu ma astept sa-mi lase mie averea, dar macar sa-mi dea numele", a spus tanarul. George Copos n-a putut fi contactat telefonic ieri de reporterii CANCAN, care l-au sunat pentru a comenta aceasta informatie.

Alexandra, mandria familiei Copos



George si Cristiana Copos au o fiica, Alexandra, in varsta de 23 de ani, care lucreaza in SUA ca analist financiar. Absolventa a Universitatii Princeton, tanara este mandria familiei, iar tatal ei o lauda pentru ca este un copil bun si nu i-a cerut niciodata mai multi bani decat i-a oferit el. Copos asteapta cu nerabdare ca Alexandra sa termine masteratul la Universitatea Harvard pentru a veni sa lucreze cu el, la Ana Holding. Sursa:www.cancan.ro

Insarcinata, Catrinel are bust natural cu doua numere mai mare decat silicoanele Andreei



Catrinel Sandu a batut-o la decolteu pe Andreea Spataru!

Prezentatoarea de la National TV a intrat in a opta luna de sarcina. Noile proportii ale viitoarei mamici o claseaza pe un loc fruntas in topul celor mai voluptuoase vedete.

Sotia tenismenului Gabriel Trifu va deveni mamica peste mai putin de doua luni. Aceasta isi va aduce fetita pe lume in Miami, Florida, intr-o clinica privata de renume, cam in aceeasi perioada cu Andreea Spataru, si ea plecata in America sa nasca. Pentru ca si-a dorit enorm acest copil, Catrinel nu se plange de greutatile sarcinii. Corpul ei a suferit o serie de modificari importante si destul de incomode pentru viitoarea mamica. Exceptand burtica proeminenta, numai bustul i s-a marit cu mai bine de doua numere. Blonda se numara printre norocoasele inzestrate de Mama Natura, neavand in viata ei niciun complex legat de sani, pana acum, cand a primit reversul medaliei. Bustul viitoarei mamici a capatat proportii semnificative devenind o corvoada pentru "purtatoare". Prin aceleasi transformari a trecut si Andreea Spataru, aflata tot in a opta luna de sarcina. Diferenta dintre cele doua este ca Andreea a apelat, inainte de sarcina, la serviciile doctorului estetician. Ulterior, implanturile cu silicon s-au demonstrat a fi o miscare total neinspirata, aceasta ajungand la performanta de 100 de centimetri circumferinta bustului, in luna a sasea de sarcina. Desi "dotarile" Andreei sunt mai mult decat evidente, blonda are o rivala pe cinste. Catrinel, colega ei de la National TV, a surclasat-o fara sa se supuna interventiei de augmentare mamara.


Naste prin cezariana



Catrinel si-a facut deja programarea pentru nasterea prin cezariana rezervandu-si o camera intr-o clinica privata de renume, care, norocul ei, se afla la numai zece minute de casa. Pretul spitalizarii si al interventiei chirurgicale la care blonda va fi supusa pentru a-si aduce fetita pe lume este, conform declaratiilor sale, de cateva mii de dolari. Sursa:www.cancan.ro

Mama fetitei lui Cristea are un prieten cu stil



S-a combinat cu un bancher


Paparazzii CANCAN au surprins-o weekendul trecut pe fosta iubita a mijlocasului dinamovist Adrian Cristea iesind dintr-un club bucurestean, la bratul unui tanar frumusel.


Dupa ce presa a speculat ca ar avea o relatie cu un fost prieten din copilarie originar din Valcea, mama fetitei lui Adrian Cristea a tinut parca sa dezminta acest lucru, petrecand noaptea de sambata spre duminica in clubul Fratelli impreuna cu un tanar misterios. Cei doi au ajuns mai tarziu in discoteca, parand ca vin de la un alt loc de distractie, dar au stat marea majoritate a timpului impreuna, dand impresia ca formeaza un cuplu. Conform unor surse din lumea mondena a Capitalei, tanarul, pe numele sau Razvan, este un tip care lucreaza de ani buni in domeniul bancar, fiind consilier la o institutie de profil din Romania. "Este un baiat foarte serios, genul workahoolic, care munceste de dimineata pana seara. Iese destul de rar in cluburi, nu bea si are o priza foarte buna la femeile frumoase", a precizat un apropiat al noului prieten al Denisei. Paparazzii Cancan au reusit sa-i surprinda pe cei doi, exact in momentul in care paraseau clubul. Tanarul a condus-o elegant acasa pe partenera sa cu un taxi, a pupat-o la despartire si apoi a plecat spre locuinta sa. Sursa:www.cancan.ro

Şi miniştrii se masturbează?

'Mascul potent sexual şi financiar, trecut de 50 de ani, dar bine conservat, şarmant, iubăreţ, haios şi cu ditamai mădularul in dotare'. Aşa se recomandă, pe internet, un bărbat care vrea neapărat să agaţe o duduie singură, în căutarea unei partide de sex sălbatic. Ce ne facem însă când respectivul nu e om de rând, ci ditamai politicianul de renume, care ne face morală la televizor din funcţia de ministru...


Vai, ce ruşine!, ne-am spus în timp ce priveam şocaţi filmuleţul jenant, în care un celebru politician îşi freca organul genital în faţa camerei de filmat. Nu, nu este o fabulaţie, ci o cruntă realitate. Un om pe care l-am ales, un om care ne vorbea la tv despre demnitate, conduită şi disciplină, un familist convins şi, nu în ultimul rând, un om care ne reprezenta interesele atât în ţară, cât şi în străinătate. Veţi vedea, în numărul nostru de mâine, de ce este în stare un ministru care a făcut pe importantul cu noi, românii, mai bine de un an.

Acest fapt este posibil, pentru că Libertatea a intrat în posesia unei filmări incredibile. Actorul principal al înregistrării porno este un politician de frunte al ţării, care se masturbează în faţa computerului. La capătul celălalt al discuţiei virtualo-sexuale se află o pipiţă cu care dom’ ministru “se vrăjea” de ceva vreme prin intermediul computerului, pe yahoo messenger. El o credea inocentă şi asta îl excita teribil, sperând s-o convingă cât mai repede să îi sară în aşternut. Ea a intrat perfect în rol şi l-a fraierit. Pentru că în timp ce ministrul se comportă ca un căţelandru în călduri în faţa webcam-ului, pipiţa l-a filmat.

În ce ipostaze? Veţi vedea în Libertatea de mâine. Acum doar vom descrie câteva scene: se dezbracă, se mângâie, râde libidinos, îşi dă chiloţii jos, îşi freacă organul genital.

Cum îşi permit aceşti dezaxaţi sexuali să pozeze în îngeri salvatori ai naţiunii române, habar nu avem. Vrem însă să tragem un semnal de alarmă şi să le cerem politicienilor, pe viitor, mai multă responsabilitate atunci când scot la înaintare “valori”. Vrem să fim mândri de cei care ne conduc, nu să ne fie ruşine că avem în fruntea ţării nişte ciurucuri. Sursa:www.libertatea.ro

"Bărbaţii nu-mi rezistă mai mult de 10 minute"

Maseuza Mira va fi una dintre atracţiile târgului 'Eros Show 2009'.

Mira are 22 de ani şi face parte din acea 'specie' de femei care 'bântuie' visurile bărbaţilor. Frumoasă şi lipsită de inhibiţii, tânăra a devenit specialistă în a oferi plăcere prin masaj erotic sau prin dans la bară. Dacă sunteţi curioşi să încercaţi senzaţii tari, Mira vă aşteaptă, de poimâine, la “Eros Show 2009”.

“Îmi place la nebunie să fac masaj erotic, iar bărbaţii simt asta. Întâi fac striptease, iar când îi văd destul de relaxaţi, dar incitaţi, îi întreb dacă vor masaj în camerele speciale. Majoritatea acceptă, dar “reacţionează” atât de repede, încât nu apucă să se bucure decât de vreo 10 minute din ora de masaj. Nici un bărbat nu mi-a rezistat mai mult”, recunoaşte, amuzată, Mira, care se declară deschisă la experienţe noi.

Îi place «să lucreze» şi cu femei sau cupluri

“Nu am nici o problemă dacă trebuie să fac masaj unui cuplu sau doar unei femei. Efectele sunt aceleaşi, îi văd cum se excită şi constat că le place. Aproape toţi revin mai apoi la salon”, spune apetisanta Mira.

Frumoasa brunetă, angajată la Relax Day, un club de noapte şi totodată salon de masaj erotic, va putea fi urmărită de doritori “prestând” şi pe scena de la “Eros Show” din Bucureşti, în perioada 27-31 mai.

Mai mult, cei care vor să se bucure de atingerile pasionale, o vor găsi la standul clubului Relax Day, de la Sala Polivalentă, unde tânăra va face demonstraţii de masaj erotic. Sursa:www.libertatea.ro


Horoscopul verii









DRAGOSTE:
Iunie şi iulie sunt interesante la capitolul iubire, iar in august v-aţi putea găsi liniştea şi stabilitatea. Trebuie să inţelegeţi că relaţiile amoroase nu pot fi rigide, ele implică două persoane care au aceleaşi drepturi, iar nerespectarea dorinţelor celuilalt poate fi motiv de conflict. Orgoliul, egoismul şi mofturile nu sunt acceptate ca modalităţi de a obţine ceea ce doriţi de la persoana iubită sau de la propriii copii, aşa că se recomandă să schimbaţi modul de abordare. În rest, şanse de a începe o nouă relaţie sau de a aprecia ceea ce aveţi deja înainte de a fi prea târziu.

CARIERĂ: Capitolul muncă e încărcat de tranzite planetare care complică situaţia. Se recomandă să regândiţi felul în care vă îndepliniţi obligaţiile de serviciu, pentru că faceţi risipă de energie. Un alt tranzit avertizează asupra modificării relaţiilor cu colegii şi cu şefii, în sensul că pot să apară izbucniri temperamentale de ambele părţi, care să vă afecteze stabilitatea la locul de muncă - asta în cazul în care îl veţi mai dori, după câte şicane veţi avea de suportat...

SĂNĂTATE: Zona sănătăţii e locuită de o planetă care vă recomandă întoarcerea la metode de tratament mai apropiate de natură şi vă asigură un fond psihologic foarte bun pentru a vă proteja de îmbolnăvirile provocate de stres. E o perioadă în care puteţi învăţa să vă îngrijiţi corpul cu mai multă atenţie, renunţând la obiceiurile care vă fac rău şi adoptând un regim alimentar sănătos.

BANI: Sunteţi bine orientaţi când vine vorba de probleme financiare, dar contextul astral nu aduce încă stabilitatea necesară pentru a putea vorbi despre rezolvări în această privinţă. Cea mai bună metodă de a câştiga bani în plus e să vă implicaţi în proiectele altora, chiar dacă vi se par prea curajoase pentru timpurile pe care le trăim.










DRAGOSTE:
Întreaga vară e o perioadă de testare în relaţiile amoroase. Va trebui să aveţi răbdare cu persoanele dragi, cu copiii şi cu toţi cei care depind de voi. S-ar putea să fiţi mai puţin petrecăreţi decât de obicei. Eventualele complicaţii care pot să apară vă ocupă mult timp şi simţiţi nevoia să vă maturizaţi, să vă exprimaţi sentimentele prin gesturi şi fapte, mai puţin prin vorbe. Unii pot lua decizia de a deveni părinţi sau măcar se gândesc la această posibilitate.

CARIERĂ: Acesta ar putea fi domeniul cel mai dinamic al verii. Până la jumătatea lunii iunie este indicat să rămâneţi deschişi la orice oportunitate de afirmare, chiar dacă implică mai multe responsabilităţi. Până la finalul lunii iulie ar trebui să vă fie clar în ce sens se îndreaptă cariera voastră. Puteţi trăi momente de mare tensiune interioară, provocate de regretul că nu aţi făcut o specializare la timp sau de faptul că aţi refuzat un post mai bun, pentru că nu vă convenea salariul. Aşa că atenţie la ocazii şi gândiţi- vă de două ori înainte să refuzaţi o ofertă!

SĂNĂTATE: În iunie este mai dificil să găsiţi relaxarea de care aveţi nevoie. Odihna nu vă mai ajută să vă refaceţi forţele. Aveţi nevoie de altceva, de o linişte sufletească pe care o puteţi găsi numai în preocupări spirituale. Există pericolul să vă pierdeţi nopţile prinşi în gânduri care nu vă dau pace, să vedeţi adversari acolo unde nu sunt şi să tulburaţi în mod gratuit echilibrul organismului prin gânduri negre şi griji exagerate.

BANI: Întreaga vară sunteţi susţinuţi pentru a câştiga mai bine. Se impune schimbarea atitudinii şi lărgirea orizontului de preocupări, mai ales dacă sunteţi implicaţi în afaceri, pentru a avea parte de resursele financiare pe care le doriţi.









DRAGOSTE:
E necesar, acum mai mult ca oricând, să daţi dovadă de generozitate în relaţiile importante, deoarece riscaţi să fiţi dezamăgiţi, dacă aşteptaţi ca cei dragi să fie primii care vă oferă timp, afecţiune, bani sau cadouri. Puteţi repara uşor greşelile pe care le faceţi din cauza neatenţiei, prin iniţiative curajoase şi gesturi delicate, care vă uşurează drumul către inima persoanei iubite.

CARIERĂ: Sunt posibile tensiuni legate de siguranţa locului de muncă şi de poziţia pe care o ocupaţi în ierarhia profesională, dar şi conflicte cu şefii, care vi se par total lipsiţi de viziune. Depinde de voi dacă aceste tendinţe vor duce la consecinţe neplăcute. Lucrurile ar putea merge mai bine, dacă veţi avea sinceritatea necesară pentru a vă recunoaşte minusurile. Un sfat: nu folosiţi problemele de la serviciu ca scuză pentru faptul că vă neglijaţi familia.

SĂNĂTATE: Nu există ameninţări majore la acest capitol, pe parcursul primelor două luni de vară; dacă apare ceva, e deja cunoscut şi poate fi ţinut sub control. Atenţie la tendinţa de a amâna odihna pentru un moment oarecare în viitor! Pericolul care ar putea apărea este să amânaţi până când chiar nu se mai poate. Luna august este complicată şi ar fi bine să vă găsească într-o formă bună.

BANI: Din punct de vedere financiar, până la finalul lunii iulie nici nu vă agitaţi prea tare, nici banii nu vin grămadă peste voi. Însă în jurul datei de 29 iulie va trebui să schimbaţi modul de abordare a acestor chestiuni, deoarece contextul vă pune în situaţia de a face faţă unor noi provocări. E o perioadă dificilă, dar din dificultăţi se nasc cele mai bune idei.










DRAGOSTE:
Nu mai aveţi timp să vă ocupaţi de probleme de iubire, din cauza urgenţelor legate de carieră sau de procurarea banilor necesari traiului de zi cu zi. În ce priveşte relaţia de cuplu, e bine să fiţi conştienţi că treceţi printr-o perioadă de transformări radicale. Dacă reţineţi asta, vă va fi mai uşor să înţelegeţi schimbările în atitudinea partenerului ori senzaţia de nemulţumire continuă pe care o puteţi trăi în legătură cu partenerii de afaceri. Toată luna august poate fi dificilă la capitolul parteneriate, aşa că mare atenţie la ce cereţi, ce oferiţi şi cum reacţionaţi dacă nu vi se dă ceea ce doriţi.

CARIERĂ: Activitate intensă, iniţiative care vă pot aduce un oarecare progres şi multe momente de tensiune. Sunt mai expuşi cei care au ambiţia de a se afirma, de a arăta care le este valoarea adevărată. Aţi putea avea surpriza să constataţi că apropiaţii sunt uimiţi de planurile voastre, pentru că nu vă credeau atât de ambiţioşi. Nu va fi uşor să faceţi faţă tuturor provocărilor, dar veţi ieşi, cu siguranţă, întăriţi din ele.

SĂNĂTATE: Dacă aţi fost atenţi la starea fizică, aţi putut observa diferenţe importante între anul trecut şi anul acesta. Din decembrie, v-a părăsit o planetă situată în zona sănătăţii, care v-a pus timp de mai mulţi ani la încercare capacitatea de a găsi resurse interioare pentru a vă reveni după o boală. Rămâne de văzut câţi dintre voi vor reuşi să menţină această stare de bine.

BANI: În zona banilor există un element care conţine un avertisment: dacă doriţi mai mulţi, trebuie să ştiţi clar ce oferiţi în schimb. Vara vă aduce ocazii de a băga în buzunar ceva bani în plus, cu condiţia să nu refuzaţi, din comoditate sau pentru că vi se pare dezonorant să faceţi eforturile care vi se cer.









DRAGOSTE:
Întreaga perioadă poate fi destul de zbuciumată şi plină de experienţe. Ar fi bine să rezistaţi tentaţiei de a vă implica în mai multe relaţii în acelaşi timp, din dorinţa de a vă confirma farmecul personal sau pentru că vi se pare că o relaţie stabilă vă “încorsetează”. Vara vine cu impulsuri contradictorii în acest domeniu, dar trebuie să vă hotărâţi ce vă doriţi de acum înainte: o viaţă calmă şi aşezată alături de un partener de încredere sau libertate personală, care este nepreţuită şi nu merită să fie sacrificată, nici măcar în numele iubirii.

CARIERĂ: În iunie şi iulie trebuie să găsiţi persoanele care vă pot ajuta să vă fructificaţi ideile şi să puneţi în aplicare proiectele la care aţi lucrat toată primăvara. În august se poate pune problema schimbării unor metode de abordare a locului de muncă actual, a renunţării la anumite responsabilităţi sau a asumării altora, recomandate de şefi sau provocate de plecarea unui coleg. Este o lună a efortului, a responsabilităţilor şi poate chiar a unor sacrificii.

SĂNĂTATE: Este de ajuns să fiţi foarte atenţi la semnalele corpului, care nu mai dă randamentul aşteptat, şi să faceţi ajustările necesare în programul zilnic pentru a-i permite să se refacă. Sunt vizate în mod special oasele, dinţii, unghiile, părul şi echilibrul vitaminelor şi mineralelor din organism. Orice durere poate fi semnalul unui dezechilibru şi este indicat să faceţi o investigaţie amănunţită pentru a afla ce se întâmplă şi a lua măsurile necesare.

BANI: Capitolul finanţe este supus unor restricţii. Cheia pentru depăşirea acestora este să căutaţi ca munca pe care o faceţi să vă ofere în primul rând satisfacţii de ordin sufletesc. Deocamdată, munciţi mai mult decât sunteţi plătiţi, dar este o situaţie temporară.









DRAGOSTE:
Destul de zbuciumată viaţa voastră amoroasă! Sunteţi inadecvaţi în reacţii şi poate prea duri în încercarea de a le limita celor dragi dreptul de a lua decizii cu privire la viaţa lor. Sunteţi tentaţi să consideraţi chestiunile legate de iubire prea dificile pentru a le face faţă şi atunci alunecaţi spre pesimism. Posibile schimbări bruşte în relaţia de cuplu, în bine sau în rău.

CARIERĂ: Atmosfera de la locul de muncă e complet diferită faţă de anul trecut - poate vă apropiaţi mai mult de unii colegi, iar şefii vă privesc altfel. Apar oportunităţi pe care le puteţi fructifica, dacă acceptaţi să vă adaptaţi la contexte noi. Sunteţi protejaţi la acest capitol, datorită faptului că sunteţi capabili să depuneţi eforturi constante şi treburile merg bine datorită vouă. Priviţi orice schimbare la serviciu ca pe o şansă de a avea parte de ceva mai bun.

SĂNĂTATE: Starea de sănătate depinde de felul în care priviţi şi abordaţi munca şi obligaţiile de zi cu zi. Dacă alegeţi să exageraţi greutăţile sau să vă plângeţi mereu de ele, se poate acumula o doză importantă de stres, care duce inevitabil la dereglări. Dacă vă vedeţi de treabă, ştiind că toate greutăţile sunt temporare şi vor veni şi vremuri mai bune, vă puteţi proteja de eventuale probleme. Se recomandă să adoptaţi un regim alimentar cât mai natural, bazat pe fructe şi legume.

BANI: Zona finanţelor este aproape neutră, acest lucru însemnând că sunteţi pe cont propriu, fără restricţii sau limitări în acest domeniu, dar şi fără cine ştie ce şanse ieşite din comun. În mod sigur nu vă vor lipsi banii, iar dacă apar goluri la un moment dat, are cine să le acopere. Veniturile partenerului sunt favorizate, ca şi micile gesturi de bunăvoinţă ale celorlalţi faţă de voi, concretizate prin cadouri, bonusuri, gratuităţi sau reduceri.









DRAGOSTE:
Acesta e capitolul căruia îi acordaţi cea mai multă atenţie. Se anunţă apariţia unor probleme cu totul diferite decât cele de până acum. Vara se anunţă provocatoare, deoarece vine cu nevoia de a regândi anumite decizii, pentru a putea trăi în armonie cu persoana iubită. Din august, lucrurile se complică în relaţia cu familia - se pot produce schimbări de domiciliu sau în componenţa membrilor familiei, care vă abat atenţia de la nemulţumirile din viaţa amoroasă.

CARIERĂ: Pot să apară ocazii deosebite de a face paşi importanţi în carieră, de a fructifica experienţa acumulată într-o postură diferită de cea în care v-aţi aflat până acum. Sunt posibile schimbări pe care nici nu le-aţi bănuit, mai ales dacă vă păstraţi disponibilitatea şi reuşiţi să vă menţineţi constante eforturile. Unii dintre voi vor căuta o activitate care se apropie mai mult de fiinţa lor interioară, în care au ocazia să-şi folosească acele calităţi native pe care, de obicei, le neglijează.

SĂNĂTATE: Mai mult ca oricând, stările psihice vă influenţează sănătatea şi poate ar fi bine să vă supravegheaţi cu mai mare atenţie obiceiul de a exagera orice eveniment care vă deranjează până ajunge să capete proporţiile unei catastrofe şi vă întunecă mintea şi simţirea. Cei mai echilibraţi dintre voi, care au o mai mare stăpânire de sine, ştiu ce înseamnă să se lase conduşi de stările emoţionale şi se feresc. Este indicat să fiţi realişti, să renunţaţi la ideea că totul trebuie să fie perfect în relaţiile voastre.

BANI: Câştigurile sunt şi ele fluctuante, pentru că depind de starea voastră sufletească. Dacă vă implicaţi, aveţi de câştigat, dacă nu, nu. Nu sunteţi singuri cu facturile, datoriile şi restanţele, aşa că soluţii se găsesc.









DRAGOSTE:
Lăsaţi cumva la voia întâmplării viaţa voastră amoroasă şi vă treziţi, din când în când, implicaţi în relaţii ciudate, care nu fac decât să vă consume timp preţios. Cei care au deja o relaţie ar putea încerca să-şi recapete libertatea, pentru a scăpa de presiunea unor suferinţe mai mult sau mai puţin reale. Tendinţa principală rămâne aceea de a căuta senzaţii puternice şi de a genera conflicte, pentru a menţine interesul partenerului, sau de a dori altceva, în speranţa că data viitoare va fi altfel...

CARIERĂ: Până la sfârşitul lunii iulie se poate vorbi de obligaţii în privinţa imaginii publice şi a carierei, după care accentul se mută pe acumularea de informaţii, pe un proces de învăţare sau de dobândire a unor abilităţi noi. Există un conflict mocnit între obligaţiile de la locul de muncă şi nevoile familiei, iar voi riscaţi să nu acordaţi atenţia cuvenită nici unuia dintre aceste domenii, dacă nu sunteţi suficient de realişti.

SĂNĂTATE: Mai a fost o lună epuizantă, dar iunie vine cu mai puţine complicaţii, atât în privinţa sănătăţii cât şi la locul de muncă. Rămâne valabilă necesitatea de a vă ajusta eforturile în funcţie de nevoile organismului, pentru că aveţi tendinţa de a-l suprasolicita, iar această tendinţă poate duce la probleme grave pe termen lung. Înainte de a fi prea târziu, ascultaţi de nevoile corpului, mai ales de cele legate de alimentaţie şi odihnă. Cel mai bine ar fi să plecaţi în vacanţă.

BANI: Aţi scăpat de multe limitări şi complicaţii în domeniul finanţelor. Acum vă rămâne doar să vă folosiţi talentele native pentru a obţine beneficii. Pot apărea surprize plăcute din partea membrilor familiei sau rezolvări ale unor probleme legate de bunuri sau de casă.









DRAGOSTE:
Lăsaţi cumva la voia întâmplării viaţa voastră amoroasă şi vă treziţi, din când în când, implicaţi în relaţii ciudate, care nu fac decât să vă consume timp preţios. Cei care au deja o relaţie ar putea încerca să-şi recapete libertatea, pentru a scăpa de presiunea unor suferinţe mai mult sau mai puţin reale. Tendinţa principală rămâne aceea de a căuta senzaţii puternice şi de a genera conflicte, pentru a menţine interesul partenerului, sau de a dori altceva, în speranţa că data viitoare va fi altfel...

CARIERĂ: Până la sfârşitul lunii iulie se poate vorbi de obligaţii în privinţa imaginii publice şi a carierei, după care accentul se mută pe acumularea de informaţii, pe un proces de învăţare sau de dobândire a unor abilităţi noi. Există un conflict mocnit între obligaţiile de la locul de muncă şi nevoile familiei, iar voi riscaţi să nu acordaţi atenţia cuvenită nici unuia dintre aceste domenii, dacă nu sunteţi suficient de realişti.

SĂNĂTATE: Mai a fost o lună epuizantă, dar iunie vine cu mai puţine complicaţii, atât în privinţa sănătăţii cât şi la locul de muncă. Rămâne valabilă necesitatea de a vă ajusta eforturile în funcţie de nevoile organismului, pentru că aveţi tendinţa de a-l suprasolicita, iar această tendinţă poate duce la probleme grave pe termen lung. Înainte de a fi prea târziu, ascultaţi de nevoile corpului, mai ales de cele legate de alimentaţie şi odihnă. Cel mai bine ar fi să plecaţi în vacanţă.

BANI: Aţi scăpat de multe limitări şi complicaţii în domeniul finanţelor. Acum vă rămâne doar să vă folosiţi talentele native pentru a obţine beneficii. Pot apărea surprize plăcute din partea membrilor familiei sau rezolvări ale unor probleme legate de bunuri sau de casă.











DRAGOSTE:
Se pot produce schimbări, prin întâlniri aparent întâmplătoare cu persoane interesante, ieşite din comun. Cei care se află în căutarea unui partener au şanse să-şi împlinească dorinţa, mai ales în lunile iunie şi iulie. August vine cu ambiţii legate de progresul profesional, care vă acaparează întreaga atenţie.

CARIERĂ: Aveţi momente de îndoială cu privire la utilitatea a ceea ce faceţi acum şi de aici se naşte dorinţa de a vă reorienta în carieră. E bine însă să vă asiguraţi că aveţi o bază oarecare înainte de a face un pas curajos pe calea unei noi profesii. Studiile, examenele şi specializările sunt pentru voi esenţiale până în luna octombrie inclusiv. Apoi, veţi avea ocazii destule de a le fructifica.

SĂNĂTATE: Se pot agrava afecţiuni mai vechi, mai ales dacă aţi ales să le ignoraţi sau să le consideraţi doar consecinţe ale epuizării. Luna iunie e mai echilibrată, sunteţi protejaţi de prezenţa soarelui în zona sănătăţii, dar restul verii veţi sesiza că e cazul să luaţi măsuri pentru a vă elibera de stres şi de obligaţii care nu fac decât să vă obosească.

BANI: Primele două luni de vară sunt favorabile orientării voastre legate de venituri, de felul în care vă folosiţi abilităţile pentru a vă ameliora situaţia financiară. E posibil să fie nevoie de investiţii în viitorul vostru: studii diferite de cele de bază, cursuri practice, limbi străine.










DRAGOSTE:
Sunteţi concentraţi pe nevoile şi dorinţele voastre în prima parte a verii, ceea ce ar putea fi interpretat de iubit(ă) ca o dovadă de egoism. Ar fi bine să vă analizaţi cu luciditate, pentru a vedea unde greşiţi. Acest lucru poate salva relaţia afectată de lipsa voastră de implicare.

CARIERĂ: Până la finalul lunii iulie depuneţi eforturi destul de mari pentru a vă asigura o bază solidă în domeniul profesional, pe care o veţi putea fructifica începând cu luna august, cu condiţia să vă doriţi acest lucru. Nu este un an uşor pentru nimeni, aşa că odată ce se iveşte o ocazie, ar fi bine să nu staţi prea mult pe gânduri, pentru că poate apărea altcineva, mai curajos şi mai bine informat, care să profite de ea.

SĂNĂTATE: Sunteţi protejaţi împotriva îmbolnăvirilor grave, pentru că, măcar o vreme, se pare că aveţi grijă ce mâncaţi şi cât vă odihniţi. Pe viitor, ar fi bine să nu uitaţi că perioadele în care nu aveţi nici o problemă de sănătate sunt cele în care sunteţi foarte atenţi la sufletul vostru sau practicaţi o disciplină spirituală care vă asigură o stare psihică foarte bună.

BANI: Câştigurile sunt la voia întâmplării pe parcursul întregului an, ceea ce, pe de o parte, înseamnă că şansa este de partea voastră de multe ori. Există însă şi un dezavantaj, acela ca voi să deveniţi prea încrezători în norocul vostru şi să cheltuiţi mai mult decât se cuvine. Puteţi să alunecaţi în capcana propriului optimism şi să consideraţi că norocul nu vă va părăsi nicicând.








DRAGOSTE:
E atât de puternică tendinţa de a vă schimba concepţiile şi viziunea despre viaţă, încât problemele legate de relaţii sunt în plan secundar. Luna iunie vine să adauge preocupări legate de familie şi bunuri materiale, care trebuie clarificate. În august nu mai puteţi ocoli subiectele delicate. Deşi nu sunteţi egoişti din fire, se poate pune problema unei decizii pe care aţi amânat-o pentru a vă proteja stilul de viaţă de până acum, cum ar fi cea de a deveni părinţi sau de a ţine cont şi de dorinţele persoanei iubite.

CARIERĂ: Se pot produce schimbări în plan profesional, mai ales dacă aţi avut nemulţumiri şi frământări interioare legate de locul pe care îl ocupaţi la serviciu. Bazaţi-vă pe intuiţie, care vă ghidează foarte bine, vă îndeamnă să ţineţi cont de mersul firesc al lucrurilor şi să nu cereţi mai mult decât vi se cuvine.

SĂNĂTATE: Primele două luni ale verii sunt favorabile pentru detoxifierea organismului sau pentru adoptarea unor metode progresiste de tratamanent al unor afecţiuni mai vechi. Cei mai sensibili dintre voi ştiu deja că orice sursă de stres poate deveni în timp o problemă de sănătate. Sunteţi dotaţi cu un mecanism interior foarte bine reglat de acceptare a oricărei situaţii pe baza ideii că la baza ei se află voinţa unei forţe superioare, dar pot să apară şi dereglări.

BANI: Sunteţi destul de bine protejaţi la capitolul finanţe. Vara vine cu perioade scurte de creştere a veniturilor, urmate de pauze la fel de scurte. Sunt avantajaţi cei ale căror venituri depind de o clientelă şi cei care doresc să-şi lărgească sfera de activitate. Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats