marți, 19 mai 2009

Gina pistol Si fotbalistul Ciprian Marica s-au despartit Si au revenit la vechile relatii


S-a intors la iubitul infidel



Blonda a revenit in bratele barbatului alaturi de care si-a petrecut mai bine de trei ani din viata, dupa o pauza de sase luni.



In urma cu cateva zile, Gina Pistol a revenit la vechea ei iubire. Se pare ca, dupa despartirea de fotbalistul Ciprian Marica, pe care nu a vrut sa o recunoasca si care s-a produs in urma cu mai multe saptamani, blonda l-a asteptat pe fostul iubit Nicola sa-si faca ordine in viata sentimentala si sa o primeasca inapoi. Dupa ce s-a iubit doua saptamani cu OTV-ista Marinela Avadani, de 1 mai Nicola s-a lasat sedus de o bruneta din Constanta pe care a vizitat-o constant in ultima perioada. Situatia s-a schimbat pe la jumatatea saptamanii trecute, cand afaceristul de 26 de ani a pus punct povestii de amor de la malul marii cu un scop exact - Nicola a convenit impacarea cu Gina. Weekendul trecut a fost primul pe care blonda si iubitul ei l-au petrecut impreuna, ca si cum atunci s-ar fi cunoscut. Se pare ca, inainte de a face acest pas, Gina si Nicola au avut multe sa-si spuna. In pauza de sase luni pe care au avut-o, fiecare si-a vazut de viata lui, ea incercand sa puna bazele unei relatii stabile, iar el zburand din floare in floare. Acum au revenit la povestea lor de amor inceputa in urma cu aproape patru ani.



Nu s-au afisat inca



Desi s-au impacat inca de saptamana trecuta, cei doi nu au avut curajul, deocamdata, sa se afiseze impreuna. Gina Pistol a primit o invitatie de doua persoane sa petreaca 24 de ore intr-un hotel de lux din Bucuresti si sa se bucure de toate serviciile oferite de acesta, dar, in loc sa vina cu Nicola, a profitat de compania unei amice.



Si Marica s-a intors la fosta



Despre despartirea Ginei de Marica nu se stiu prea multe. In timp ce a ea a refuzat sa recunoasca faptul ca s-a produs, el a evitat total subiectul. Potrivit zvonurilor care circula perin oras, si fotbalistul a reluat relatia cu fosta iubita, o tanara stabilita in Germania alaturi de care a trait mai multi ani. Sursa:www.cancan.ro

"Zana" a dat recital la petrecerea fiului lui Cove



Andreea Marin s-a apucat de cantat la botezuri

Fosta "Zana" si Stefan Banica Jr. s-au distrat, sambata, pana in jurul orei 03.00 la petrecerea de la Palatul Mogosoaia data de Cove in cinstea fiului sau, Bogdan Matei (medalion), botezat in weekendul trecut.

Andreea Marin nu rateaza niciun eveniment important din viata lui Gabriel Coveseanu, alias Cove, fostul ei asistent de la "Surprize-Surprize". Pentru ca sunt buni prieteni de familie cu Cove si Maria, fosta vedeta Tvr si sotul ei au participat la petrecerea de botez a micutului Bogdan Matei Coveseanu, in varsta de trei luni. Alaturi de cei 50 de invitati, Andreea s-a simtit in largul ei, motiv pentru care nu s-a abtinut de la niciun gest. Asa se explica reactia ei prompta de a canta, in momentul in care Cove a dat startul la karaoke. Desi Stefan Banica Jr. s-a multumit sa asculte invitatii care s-au dedat, in masura talentului, la exprimari artistice, sotia lui a intrat repede in joc. "Andreea a cantat la masa, cu toata lumea, mai multe melodii. Are voce. Nu a luat microfonul, pentru ca nu a avut loc de alti tineri, care voiau sa se afirme, colegi de-ai mei de la Teatrul "Ion Creanga". Ne-am simtit foarte bine cu totii. Petrecerea a fost reusita si a durat destul de mult pentru un botez, pana spre trei dimineata", ne-a declarat Cove. Programul de karaoke a fost variat si a cuprins atat melodii romanesti, cat si din repertoriul international. Baietelul Mariei si al vedetei de la Kanal D a parasit petrecerea cu doua ore mai devreme. Sursa:www.cancan.ro

O agenta de la Rutiera face furori cu poze fierbinti


Politista in sutien




O tanara politista din Cluj-Napoca are postate pe internet mai multe fotografii in care apare in ipostaze extrem de provocatoare. Reporterii CANCAN au descoperit ca tanara cu
bust generos, care are pe hi5 zeci de poze sexy, are 22 de ani si lucreaza la Biroul Siguranta Circulatiei in Mediul Urban.

In zecile de fotografii facute inainte de a imbraca uniforma, tanara pare extrem de mandra de bustul ei, pe care si-l expune cu dezinvoltura. De altfel, in multe dintre pozele facute publice, politista din Cluj-Napoca apare cu sutienul la vedere, starnind interesul celor ce ii viziteaza profilul si care nu se sfiesc sa comenteze cu privire la ipostazele in care apare aceasta. Pe de alta parte, tanara este de-a dreptul indragostita de mare, unde sunt realizate o buna parte din poze. Ca un adevarat model, politista s-a fotografiat in apa, pe plaja sau pe stancile de la malul marii, in costum de baie sau imbracata extrem de sumar.
Tanara isi dezvaluie si meseria, intr-una din poze ea aparand in uniforma de politist, cu insigna la piept. Si aceasta fotografie a starnit imaginatia barbatilor care au vizitat profilul tinerei, multi dintre ei rugandu-se de ea sa fie "arestati in dormitor".
Contactate de reporterii CANCAN, persoane din conducerea IPJ Cluj au recunoscut ca fotomodelul de ocazie lucreaza la Circulatie, insa au marturisit ca politista nu va fi sanctionata, deoarece nu a afectat in vreun fel imaginea institutiei.Sursa:www.cancan.ro

Mihaela Rădulescu: "Adio România"


Diva se mută, de luna viitoare, in sudul Franţei, impreună cu fiul ei, Ayan.

Viaţa de milionar e dulce. O bănuim cu toţii, noi, muritorii de rand, care nu putem face altceva decât să visăm cu ochii deschişi: cum ar fi să ai un iaht, să zaci la soare şi banii să curgă râuri-râuri sau să te trezeşti dimineaţa cu poftă de-un... Ferarri şi să pleci în papuci să-ţi cumperi unul... Mai greu pare a fi însă pentru cei care au gustat din traiul bogaţilor şi brusc au rămas fără bani. Cum ar fi Mihaela Rădulescu, încă vedeta Antenei 1, dar nu pentru multă vreme.

Diva, care, într-o clipă de curaj nebun, a dat bunăstarea pe iubire pasională, se pare că nu poate trăi fără milioanele cu care o obişnuise Elan Schwartzenberg, cel care i-a fost soţ mai bine de patru ani. Aşa că şi-a reconsiderat poziţia şi a ales să nu-l mai atace pe acesta. Nu de alta, dar i s-a făcut dor de viaţa îndestulată pe care o ducea înainte de divorţ. Aşadar, săptămâna trecută, în emisiunea sa “Duminica în familie”, a anunţat: “Mă las de televiziune!” Ce se va întâmpla mai departe? Mihaela Rădulescu se retrage cuminte, în această vară, pe Coasta de Azur, în sudul Franţei, într-o căsuţă elegantă bătută de briza Mediteranei, proprietatea fostului soţ. Acolo, ca o mamă devotată, îşi va dedica întregul timp creşterii lui Ayan, fiul de numai cinci anişori al celor doi.


A făcut din nou pace cu fostul ei soţ



La plajă, la cumpărături, în parc cu băieţelul, frumoasa Mihaela va avea timp berechet să se gândească la ce anume vrea să facă cu viaţa sa, dacă o va petrece la distanţă sau nu de milioanele lui Schwartzenberg, pe care le-a hulit, dar care, se pare, îi sunt extrem de necesare acum. Vedeta tv va avea suficient timp şi pentru cea de-a doua carte pe care a anunţat că vrea s-o scrie, ce va conţine pasaje autobiografice, ficţiune şi articole din presă (prima carte a Răduleascăi a avut titlul “Despre lucruri simple”). Din toamnă, Mihaela se mută câţiva kilometri mai încolo, la Monaco, mai ales că micuţul Ayan începe grădiniţa. Cum se va mai derula relaţia de amor dintre Mihaela şi Dani Oţil? Probabil rar şi departe, prin vreo ţară neutră...


Mihaela se lasă de televiziune



Mihaela a ales să se retragă în glorie din televiziune.“Fac un pas lateral sau chiar în spate, dar fac un lucru bun pentru copilul meu. Au renunţat la televiziune nişte oameni pe care eu îi respect mult: Andreea Marin, Marius Tucă”, a declarat duminică diva. În aceeaşi emisiune, ea a ţinut să precizeze cum stau lucrurile cu privire la relaţia sa cu Elan, cel pe care l-a atacat în repetate rânduri în presă, făcându-l “curvar”, “ipocrit”, “periculos”, “mincinos” şi, nu în ultimul rând, “milionar” - în sens peiorativ: “Una zice omul în toiul unui proces, dar alta este situaţia acum. În prezent, am o relaţie normală cu fostul meu soţ”. Vedeta Antenei 1 va mai realiza emisiunea “Duminica în familie” doar până la finele acestei luni.


Unde va sta Răduleasca:
Elan Schwartzenberg deţine o casă de vacanţă în Cap D’ Antibes, zonă de pe Coasta de Azur, Franţa, considerată un adevărat paradis al miliardarilor. Vila e situată între palmieri şi are tot ce-ţi poţi dori în materie de confort: este mobilată cu gust, are un etaj, piscină şi o terasă imensă. Experţii imobiliari consultaţi de Libertatea au estimat că superba proprietate costă peste 3,5 milioane de euro.


Elan: «Sunt convins că se va apuca de scris»


Elan Schwartzenberg (foto) ne-a acordat ieri un miniinterviu în care şi-a explicat poziţia faţă de Mihaela.


Libertatea:
Mihaela a anunţat că se lasă de televiziune şi că are, acum, o relaţie bună cu tine. Aşa e?


Răspuns:
Mă bucur enorm că Mihaela a decis să se dedice în exclusivitate creşterii lui Ayan. Cred că este cel mai bun lucru pe care l-a putut face, atât pentru ea, cât şi pentru copil. Exact cum am promis la momentul divorţului, voi continua să asigur cele mai bune condiţii atât ei, cât şi fiului nostru, Ayan. Mai mult, aştept cu nerăbdare viitoarea ei carte, pentru că sunt convins că se va apuca de scris şi cred că vom avea, cât de curând, un best-seller pe piaţă.


Tu în România, Ayan în Franţa. Cum vine asta? Îţi faci abonament pe avion?



Voi merge să-l vizitez frecvent. Îmi voi petrece vacanţele de iarnă şi de vară alături de el. De asemenea, voi avea grijă ca fiul meu să revină des la Snagov, în România. Nu vreau să rupă relaţia nici cu România, nici cu Israelul. Voi avea grijă, toată viaţa, indiferent unde va fi la şcoală, ca acest copil să nu-şi uite rădăcinile şi identitatea.


Şi ei au renunţat la televiziune



Andreea Marin a fost timp de 11 ani vedeta TVR 1. Anul trecut, ea a renunţat la showbiz şi s-a dedicat familiei.
Teo Trandafir s-a lăsat de televiziune după 14 ani şi a investit toţi banii într-o afacere cu produse de patiserie.
Andrei Gheorghe făcea ravagii, pe vremuri , cu emisiunea “Veriga slabă”, la PRO TV. Acum face un show la Radio Guerilla.
Florin Călinescu nu mai e vedetă tv din 2004. Şi-a încercat norocul în politică, iar acum a intrat în industria vinului.
Marius Tucă a renunţat la televiziune, în prezent fiind director şi editorialist la cotidianul “Jurnalul Naţional”. Sursa:www.libertatea.ro

A înnebunit un fotbalist


Dacă la muzică nu am ieşit prea bine, anul acesta, la Eurovision, la frumuseţe am bătut tot. De‑a lungul celor două săptămani petrecute la Moscova, Elena Gheorghe a făcut mai multe victime in rândul bărbaţilor, în ciuda faptului că a fost însoţită pas cu pas de iubitul ei, Cornel.

A înnebunit un fotbalist

Printre victimele româncei se numără şi Sanchez, un fotbalist iberic, ce activează la un club din Moscova. Sportivul a fost prezent la toate repetiţiile Elenei, s-a fotografiat cu ea, iar după concurs a căutat-o şi i-a oferit un imens buchet de trandafiri, făcându-i totodată declaraţii de dragoste



Aşteptată la aeroport ca o campioană


Duminică seara, Elena Gheorghe a revenit în ţară. Ea a fost aşteptată la aeroport de familie şi de prieteni ca o adevărată învingătoare. Cântăreaţa nu a părut nici un moment supărată pentru clasarea modestă din finala Eurovision, considerând că nu are nimic să-şi reproşeze în ceea ce priveşte interpretarea şi show-ul de pe scenă.


Iubitul a fost tot timpul lângă ea



Cornel, iubitul Elenei, a însoţit-o peste tot la Moscova. Cei doi s-au cunoscut cu cinci ani în urmă, în timp ce Elena era solista trupei Mandinga, iar Cornel era trompetist. Acum trei ani, cei doi au părăsit formaţia, iar Elena şi-a început cariera solo.



Urmărită de un grec


Cu câteva zile înainte de finală, Elena a fost urmărită la Moscova de un fan grec. Acesta s-a îndrăgostit de ea la repetiţii şi a încercat de mai multe ori să ajungă faţă în faţă cu românca, pentru a-i demonstra iubirea lui. Prima oară el a fost împiedicat de gărzile de la Olympisky Arena, iar a doua oară de cele de la hotel.


Suspiciuni de plagiat pentru câştigătorul Eurovisionului


Au apărut primele suspiciuni de plagiat în cazul câştigătorului Eurovisionului, norvegianul Alexander Rybak. Conform cititorilor hotnews.ro, piesa “Fairytale” seamănă izbitor cu “Opera 2” a celebrului contratenor rus Vitas. “Cântecul lui Alexander Rybak urmează aceeaşi linie melodică şi la refren se aseamănă izbitor de mult cu piesa lui Vitas”, a declarat pentru Hotnews Catrin Svetlana Milea, membru în fanclubul Vitas.


Îi dă în judecată pe englezi


Elena Gheorghe s-a decis să ia atitudine cu privire la acuzaţiile care i‑au fost aduse de cotidianul britanic "Daily Mail". Cântăreaţa vrea să-i tragă la răspundere pe cei care au spus că a mimat show-ul şi că vocalista sa ar fi fost cea care a cântat. "Acuzaţiile sunt penibile! Probabil că am cântat foarte bine la Moscova, încât nu le vine să creadă că a fost live", spune Elena.

Dan Manoliu, la tribunal cu Oana Roman


Dan Manoliu, şeful delegaţiei române la Eurovision, e decis să-şi caute dreptatea prin tribunale, după ce Oana Roman l-a acuzat, într-un ziar naţional, că şi-ar fi luat amanta cu el, la Moscova. Aflat ieri în platoul emisiunii "Happy Hour" de la PRO TV, Manoliu a spus că vrea să-i dea în judecată pentru calomnie atât pe Oana Roman, cât şi ziarul care a publicat respectivele declaraţii. Intrată în direct, Oana a negat că ar fi făcut acele afirmaţii despre oficialul român. Sursa:www.libertatea.ro

Un clujean şi-a băgat 91 de bile în penis


Gore, un fost puşcăriaş, de 39 de ani, din Cluj-Napoca, şi-a introdus 91 de bile de plexiglas în penis. Motivul: vrea să dea pe spate femeile.

“Colegii mei de celulă îşi băgau bile în penis şi, când mi-au spus că femeile sunt înnebunite după asta, m-am hotărât să-mi pun şi eu”, povesteşte cu nonşalanţă Gore.

«Le băteam cu un ciocănel»

“La început foloseam unghiera, dar în timp m-am perfecţionat şi le introduceam cu o daltă micuţă şi cu un ciocănel”, şi-a amintit bărbatul. Odată devenit un om liber, clujeanul Gore a avut posibilitatea să-şi testeze operaţiile făcute în perioada detenţiei. “Să ştiţi că e adevărat. Femeile stau la rând la mine”, se laudă Gore. “Aş fi mort fără bile”, mărturiseşte bărbatul care, în afară de femei, mai are o pasiune: lăutarii. Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats