miercuri, 6 mai 2009

Catelul Laurei Cosoi a primit interdictie In Pro TV


Asta micu' a facut-o in geanta ei!

Jazzy, catelusul din rasa Yorkshire Terrier Toy al Laurei Cosoi, a fost protagonistul unui incident unic in istoria televiziunii. Starnit de mirosul altui micut patruped, chihuahua-ul Dinghi Linghi, el a intrat in poseta Hermes a Oanei Cuzino, modelul Kelly, de 4.700 de euro, si si-a marcat teritoriul facandu-si nevoile acolo. Intreaga patanie s-a soldat cu o interdictie pentru vedete de a-si mai aduce cainii la locul de munca.

In lumea televiziunii patimile si concurenta sunt aprige nu doar in randul vedetelor, ci si in cel al cateilor acestora. Ideea de teritoriu este una extrem de importanta si pentru patrupede, care nu rateaza nicio ocazie de a-si marca dominatia. Cel care a indraznit sa se afirme, cu obraznicie am spune, a fost Jazzy, catelusul Laurei Cosoi, care a gasit cea mai ciudata metoda de a se impune. Micutul din rasa Yorkshire Terrier Toy a comis o boroboata care s-a lasat cu sanctiuni drastice pentru intreg neamul cainesc care gravita in jurul televiziunii din Pache Protopopescu. Astfel, intr-o zi in care stapana sa l-a luat la niste filmari, Jazzy a inceput sa amusine imprejurimile, descoperind, la un moment dat, la garderoba poseta marca Hermes a Oanei Cuzino. Pentru ca, la randul ei, Oana Cuzino are un catel, chihuahua, pe nume Dinghi Linghi, pe care il transporta in geanta, Jazzy a adulmecat imediat mirosul rivalului sau, hotarandu-se sa ii dea o lectie. Se pare ca patrupedul Laurei Cosoi a decis sa ii aduca afrontul maxim lui Dinghi Linghi si si-a facut nevoile in poseta stapanei acestuia. Incidentul a fost descoperit ulterior, iar Jazzy, chiar daca nu a primit o sanctiune personala, a stat la baza unei interdictii care astazi se aplica tuturor cainilor aflati in proprietatea angajatilor Pro TV: aceea de a nu mai intra in sediul televiziunii. Din acest motiv nici Iulia Vantur, care obisnuia sa-si mai ia cu ea catelusul la munca, nu mai are voie cu el in cladirea Pro TV. Amuzant este ca multi dintre posesorii de caini de la Pro Tv, nemultumiti de aceasta interdictie, credeau ca la originea ei se afla Andreea Esca, renumita pentru alergia sa la animale.


"Daca a facut el asta, imi pare rau"



Contactata telefonic, Laura Cosoi parea sa nu stie cu exactitate despre acest incident, dar a admis ca Jazzy obisnuia sa petreaca destul de mult timp la garderoba. "El mai ridica piciorul, dar nu facea, ca aveam eu grija sa isi faca nevoile inainte sa intram in televiziune. Daca a facut el asta, imi pare rau. Nu stiam ca din cauza lui s-a dat interdictia, am crezut ca se aliniasera la normele astea de pe la noi, unde nu se accepta animale pe nicaieri. Dar cred ca daca ar fi facut el asta, mi-ar fi spus", a incheiat, intr-o nota amuzanta, Laura.


A vrut sa le arate ca e rezistent



Laura a mai avut probleme cu Jazzy, care s-a incapatanat sa le demonstreze ca e foarte rezistent. El a mancat otrava de sobolani la o benzinarie din Ploiesti, silindu-i pe Laura si pe Smiley sa-si intrerupa minivacanta pe care voiau sa o petreaca la munte pentru a se intoarce la Bucuresti, la cabinetul veterinar. De asemenea, de curand, dupa ce tocmai se vindecase de tusea de canisa, el a facut babesioza, o boala care i-ar fi putut fi fatala daca Laura nu i-o descoperea la timp.Sursa:www.cancan.ro

Adrian Iovan ia in serios relatia cu doctorita Steriu


Tata pentru fetita amantei



Dupa mariajul esuat cu Romanita, pilotul Adrian Iovan face tot posibilul sa fie cat mai mult timp alaturi de actuala sa iubita si de fiica acesteia. Mutat la bloc cu noua sa familie
, Iovan se dedica trup si suflet plimbarilor alaturi de fetita mai tinerei sale consoarte, medicul ginecolog Mihaela Steriu, care i-a fost amanta si in perioada casniciei.

Paparazzii CANCAN l-au surprins pe Iovan in timpul unei plimbari alaturi de fiica de numai doisprezece ani a Mihaelei. Desi la volanul unui Mercedes ultraluxos, pilotul s-a imbracat foarte lejer, de vara: papuci, bermude si tricou. Iubitor de animale, fostul sot al Romanitei a vorbit prietenos cu un maidanez jucaus, care dadea tarcoale autoturismului. Fetita Mihaelei face nota discordanta, din punct de vedere vestimentar, cu pilotul. De teama unui eventual guturai, micuta poarta o geaca cocheta, cu gluga. Dupa cum relata, in exclusivitate, CANCAN, Adrian Iovan s-a mutat la bloc impreuna cu Mihaela Steriu la finele anului trecut. Aceasta relatie a venit la scurt timp dupa o escapada amoroasa cu o colega de la TAROM, consumata in urma divortului de Romanita.Sursa:www.cancan.ro

Hotul masinii lui Andrei Hrebenciuc, arestat Si pentru furtul Mercedes-ului lui Becali


Praduiti de aceeasi banda


CANCAN a avut din nou dreptate: dupa publicarea articolului in care aratam ca Hrebenciuc Jr. a fost victima unui hot din anturajul lui Geamanu, asa cum s-a intamplat si in cazul lui Gigi Becali, procurorii au probat ca autorul furtului este un membru al gruparii respective.


Procurorii au reusit sa probeze ca barbatul care a fugit cu masina lui Andrei Hrebenciuc este Sorin Paul Mihalache, despre care exista indicii ca ar fi furat mai multe masini la comanda lui Sandu Geamanu. Retinut odata cu Geamanu pentru furt de masini, Sorin Paul Mihalache a fost acuzat ca, la sfarsitul lunii trecute, l-a lasat pe Andrei Hrebenciuc fara luxosul sau BMW seria 6. Tanarul este acuzat ca l-ar fi urmarit pe Hrebenciuc pana cand acesta, din neglijenta, s-a indepartat de automobil fara sa scoata cheile din contact. Atunci s-a urcat la volan si a demarat in tromba. Chiar daca nu si-a recunoscut fapta si a anuntat prin intermediul avocatului ca este nevinovat, procurorii sustin ca au destule probe care sa-l incrimineze. In plus, suspectul este banuit ca a lasat fara limuzine si alti oameni de afaceri din Bucuresti.
Hrebenciuc a mers la Furturi Auto si l-a recunoscut pe suspect din albumul cu poze. Cu toate ca, in situatii similare, politistii nu au fost in stare sa prinda suspectii, Mihalache a ajuns totusi, intr-un tarziu, in spatele gratiilor. Mai mult, in curtea acestuia, situata undeva pe soseaua Bucuresti-Targoviste, s-a mai gasit un BMW despre care se banuieste ca este furat.


Anchetat pentru fals



Gigi Becali are o noua problema: Agentia Nationala pentru Integritate a sesizat Parchetul privind posibile falsuri in declaratia de avere a omului de afaceri. "Agentia a analizat declaratia de avere a candidatului Gigi Becali si a decis ca exista posibilitatea ca acesta sa fi comis un fals atunci cand a intocmit documentul. In aceste conditii, am decis sa sesizam Parchetul pentru a investiga posibilul fals", sustin surse din cadrul ANI. Aceste suspiciuni au aparut dupa ce s-a constatat ca declaratia de avere a lui Gigi Becali, candidat pe listele PRM pentru alegerile europarlamentare, depusa in urma cu cateva zile, este aproape identica cu cea din octombrie 2008, atunci cand patronul Stelei a candidat pentru un loc in Parlamentul Romaniei. Astfel, Gigi Becali va fi cercetat pentru fals, de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului1. Sursa:www.cancan.ro

Preoţii nu l-au primit în biserică

''Monstrul din Braşov'' a părăsit această lume. Ionuţ George Nicolae, 27 de ani, taximetristrul care a torturat şi a ucis două tinere din Braşov, a fost înmormântat, ieri, în Cimitirul Sfânta Treime din cartierul braşovean Schei. Tânărul a fost strangulat sâmbătă seară de colegul de celulă de la Penitenciarul Codlea.

A ucis cu sânge rece pentru bani şi a plătit cu viaţa pentru asta. Anul trecut, Ionuţ George Nicolae fusese arestat pentru că le-a omorât în chinuri pe Mădălina Motrună şi pe Vasilica Mihai. La rându-i, “Monstrul din Braşov“ a fost trimis pe lumea cealaltă de colegul său de celulă de la Penitenciarul Codlea, care i-a frânt gâtul pentru că nu mai suporta să-l asculte cum se lăuda cu ororile pe care le-a comis.

Doar 20 de oameni au venit la înmormântare

Ieri, lumea nu s-a înghesuit la înmormântarea lui Ionuţ. Abia cu 30 de minute înainte de ora 14.00, atunci când fusese programată ceremonia religioasă, mama şi tatăl ucigaşului, însoţiţi de câţiva apropiaţi - nu mai mult de 20 - au intrat în capela în care fusese depus trupul “Monstrului”. Ionuţ nu a avut însă parte de o slujbă religioasă în biserică, ci doar în capela cimitirului. Preoţii au explicat că ceremonia de înmormântare nu a avut loc în lăcaşul sfânt deoarece canoanele bisericeşti nu le permit să ducă în biserică un criminal. Părinţii ucigaşului celor două tinere nu au dat declaraţii. Doar plânsul mamei lui Ionuţ se auzea, din când în când.

Aşa sunt trataţi sinucigaşii

Libertatea l-a contactat pe purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române pentru a comenta gestul preoţilor din Braşov, care au decis să nu-l primească pe “Monstru” în biserică, pentru slujba de înmormântare, care s-a ţinut ieri. “Eu ştiu că doar cei care se sinucid nu pot fi băgaţi în biserică, aşa spun canoanele ortodoxe.Nu vreau însă să comentez gestul preoţilor din Braşov”, ne-a declarat Părintele Constantin Stoica.

«De doi ani nu mi-am văzut copilul»

Pentru Cristina Vasilescu, mama deţinutului care sâmbătă noaptea l-a ucis pe Ionuţ George Nicolae, cel supranumit “Monstrul din Braşov”, necazurile par să nu se mai sfârşească. După ce ani la rând a refuzat să accepte ideea că băiatul ei, Mihai Cătălin Szasz (foto), a ajuns un tâlhar, femeia trebuie să facă faţă durerii şi ruşinii că fiul ei a fost în stare să ia viaţa unui om. “Nu mi-am mai văzut copilul de doi ani. Ce s-a întâmplat acum e o nenorocire greu de suportat. Nu sunt în stare să spun nimic”, ne-a mărturisit, cu vocea stinsă, mama lui Cătălin, infirmieră la Spitalul de Neuropsihiatrie din Braşov.

Vecinii nu-l credeau în stare de crimă

Locatarii blocului nr. 9 de pe strada Soarelui din Braşov, unde Cătălin Szasz a stat aproape patru ani, sunt şocaţi de faptul că băiatul slăbuţ, care-i saluta respectuos de fiecare dată când se întâlneau, a fost în stare să ucidă. “Chiar dacă era golănaş şi se întâlnea cu băieţii la bere lângă bloc şi făcea gălăgie până târziu, era un copil bun. Ne saluta de fiecare dată când ne întâlneam, asculta ce îi spuneam. Ştiu totuşi că a comis tot felul de infracţiuni, a furat bijuteriile iubitei sale, a dat mai multe spargeri, dar de crimă nu-l credeam în stare”, ne-a povestit o vecină.

Părinţii M ădălin ei Motrună: «Nu avem ce să comentăm»

La o zi după ce “Monstrul din Braşov” a pierit în celulă, sugrumat de colegul cu care împărţea zi de zi câţiva metri pătraţi, părinţii Mădălinei Motrună, una dintre victimele lui Ionuţ George Nicolae, nu păreau interesaţi de soarta celui care le-a ucis fiica. Îmbrăcaţi în uniformele de serviciu, părinţii Mădălinei, angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, au ajuns acasă în jurul orei 18.00 şi au refuzat să vorbească despre moartea “Monstrului”. “Ştiţi că relaţia noastră cu presa a fost nulă dintotdeauna şi vă daţi seama şi dumneavoastră de ce. Nu avem ce să comentăm!”, ne-au spus soţii Motrună. Mădălina avea 17 ani şi era singurul copil al celor doi. Fata a fost dată dispărută în toamna anului 2007. Luni în şir s-a crezut că adolescenta a fugit de acasă cu cei 30.000 de euro pe care părinţii ei îi câştigaseră din vânzarea unui teren. În realitate, fata fusese torturată şi ucisă pentru acei bani.

«Vorbea în glumă despre ce a făcut»

Reporter: Ai vrut să-l omori pe Nicolae?
Cătălin Szasz: Nu, pur şi simplu nu (...) Mi-a fost frică de faptul că, dacă scapă din mâinile mele, risc să fiu omorât eu.

Ce ţi-a spus exact?
“Dacă scap de aici, te omor”. Şi a zis-o pe un ton pe care în trei luni cât am stat cu el în cameră nu l-am mai auzit. Am intrat în panică, m-am speriat.

Ce ţi-a povestit de ai fost aşa înspăimântat?
Exact cum şi-a omorât el victimele, cum le-a torturat. Cum îi dădea cu pioletul în cap Mădălinei, una dintre victime, cum i-a tăiat un deget, cum... Multe, exact cum s-a întâmplat.

Dădea semne că are remuşcări?
Asta m-a speriat la el. Vorbea în glumă despre ce a făcut. Tot timpul glumea, parcă n-ar fi comis un omor, parcă a furat sau ceva de genul...

Ți se părea că ar fi nebun?
Nu, era un om normal. La ce fapte mai avea, cu înşelăciuni... un om anormal nu putea să le facă. Era normal.

Cum vedea el viitorul?
Zicea că se eliberează pe la 50 de ani şi poate le făcea rău mai departe şi familiilor victimelor, părinţilor victimelor. Ce le-ai transmite părinţilor victimelor lui George? Ce să le zic? Am văzut că se bucură că a fost omorât, dar la fapta asta n-ar trebui să se bucure. Merita un proces echitabil.

Dar părinţilor lui ce ai să le transmiţi?
Îmi pare rău pentru ce le-am făcut.

Cătălin Mihai Szasz, tânărul de 21 de ani care, sâmbătă seara, l-a omorât pe Ionuţ George Nicolae în celula de la Penitenciarul Codlea pe care o împărţea cu acesta, a povestit, ieri, ziariştilor cum s-a întâmplat crima.

S-a întâmplat dintr-o joacă

Cătălin Mihai Szasz a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru falsificare de monedă. Tânărul de 21 de ani mai este însă judecat pentru nu mai puţin de 29 de furturi şi tâlhării, pentru care riscă ani buni de puşcărie. De patru luni, el fusese închis. Imediat după ce l-a strâns de gât pe cel care a omorât două femei, Szasz a povestit că totul s-a întâmplat dintr-o joacă. “Erau un fel de lupte libere, ne trânteam, ne puneam jos”, a explicat, ieri, Cătălin. Ultima înfruntare a fost fatală pentru “Monstru”.Sursa:www.libertatea.ro


La divorţ, cu 4 bodyguarzi


Alexandra Țirdea, soţia lui Andrei - iubitul Andreei Mantea, a venit ieri dimineaţă la procesul de divorţ de la Judecătoria Sectorului 3 din Capitală flancată de patru agenţi ai unei firme de pază. Femeia, care în urmă cu două săptămâni a născut o fetiţă, susţine că şi-a angajat bodyguarzi după ce soţul ei a ameninţat-o că o va călca cu maşina.

Procesul de divorţ dintre Alexandra Țîrdea şi soţul ei Andrei, (iubitul Andreei Mantea) a început ieri la prânz şi a durat ceva mai bine de o oră. În acest timp, Andrei n-a scos nici un cuvânt. Şi-a lăsat amicul poliţist să o denigreze pe mama copilului său de numai două săptămâni, pe motiv că aceasta pleca des de acasă.

Țîrdea: «N-am nici un venit»

De cealaltă parte, martora Alexandrei a spus despre iubitul Andreei Mantea că a locuit în casa nevestei şi că a fost întreţinut de părinţii acesteia, care i-ar fi plătit chiar şi întreţinerea apartamentului. La un moment dat, judecătorul l-a între- bat pe iubitul Andreei Mantea dacă vrea să-i ofere pensie alimentară micuţei Ariana-Maria - fetiţa născută de Alexandra. “N-am nici un venit”, i-a spus Andrei Țîrdea magistratului, care a stabilit din oficiu suma de 500 de lei ca fiind un minim cu care tatăl copilului ar trebui să contribuie la creşterea acestuia.

Vedeta, cerută de nevastă de Andrei

Andrei Țîrdea şi Andreea Mantea (foto stânga) s-au cunoscut în toamna trecută şi de atunci au o relaţie pasională presărată cu declaraţii de dragoste publice, cadouri scumpe şi călătorii romantice în afara ţării. Totul a culminat cu o cerere în căsătorie pe care tânărul i-a făcut-o fostului iepuraş Playboy la începutul acestui an. Andreea a declarat de curând că nu i-a dat încă un răspuns iubitului ei, dar nu exclude posibilitatea de a deveni noua doamnă Țîrdea. Sursa:www.libertatea.ro

A fost la un pas să se prostitueze


Timişoreanca Elena Hueanu, misterioasa blondă cu care Elan Schwartzenberg s-a iubit weekendul trecut la mare, are, se pare, multe secrete ce aşteaptă să fie descoperite. Câteva dintre acestea au fost date la iveală în timpul emisiunii “Momentul adevărului”, în care tânăra de 22 de ani a fost invitata lui Teo Trandafir. La acea vreme, Elena era o necunoscută.

Frumoasa a recunoscut atunci că a avut o copilărie extrem de grea, din cauza tatălui ei, care avea probleme grave cu alcoolul şi chiar avea halucinaţii când bea foarte mult. “Pe mama a vrut să o omoare de mai multe ori, iar fratelui meu mai mic, deşi îl iubea cel mai mult, i-a pus cuţitul la gât într-o noapte, pentru că îl vedea iepure”, a susţinut Elena. Apoi, tânăra a povestit un alt episod, în care sora ei a fost pe punctul de a fi violată de tată.


Tatăl ei a încercat să-i violeze sora



“A intrat peste ea în baie, a luat-o de păr şi a scos-o din cadă. După ce am intervenit eu cu mama, el a încercat să explice că voia să intre în baie şi baia era ocupată. Eu sunt convinsă că a vrut s-o violeze”, a mărturisit fata. Povestea nu se opreşte însă aici. Elena a mai povestit că a fost la un pas să se prostitueze, la îndemnul unuia dintre foştii ei iubiţi, şi că din lipsa banilor a avut, la un moment dat, trei servicii, unul fiind acela de animatoare la un club din Timişoara.


Elena Hueanu: «Nu mai scrieţi despre mine»


Ieri, înainte de închider
ea ediţiei,Elena Hueanu ne-a contactat la redacţie şi ne-a declarat că nu există nici o relaţie între ea şi Elan Schwartzenberg, în ciuda faptului că există martori şi fotografii cu cei doi împreună. “Eu şi Elan suntem doar vechi prieteni. În rest, e viaţa mea personală, nu vreau să mai scrieţi despre mine”, ne-a spus Elena.

Şi Marinela Avădani susţine că s-a sărutat cu Elan


Se pare că pentru Elan Schwartzenberg, weekendul trecut a fost unul de pomină. Înainte de Elena, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu a mai făcut o cucerire pe litoral: Marinela Avădani (foto) , de la OTV. Cel puţin aşa susţine frumoasa brunetă, care, luată la întrebări de reporterii publicaţiei online http://www.emulte.ro, a recunoscut că s-a sărutat cu Elan, în noaptea de vineri spre sâmbătă. “Nu am nici o relaţie cu Elan. Vineri a fost pentru prima dată când ne-am sărutat”, a declarat, telefonic, tânăra. Marinela Avădani are 22 de ani, a devenit cunoscută ca asistentă a actorului Gabriel Fătu, dar şi ca bună prietenă a Ramonei Gabor, sora Monicăi Columbeanu. Sursa:www.libertatea.ro



Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats