miercuri, 6 mai 2009

La divorţ, cu 4 bodyguarzi


Alexandra Țirdea, soţia lui Andrei - iubitul Andreei Mantea, a venit ieri dimineaţă la procesul de divorţ de la Judecătoria Sectorului 3 din Capitală flancată de patru agenţi ai unei firme de pază. Femeia, care în urmă cu două săptămâni a născut o fetiţă, susţine că şi-a angajat bodyguarzi după ce soţul ei a ameninţat-o că o va călca cu maşina.

Procesul de divorţ dintre Alexandra Țîrdea şi soţul ei Andrei, (iubitul Andreei Mantea) a început ieri la prânz şi a durat ceva mai bine de o oră. În acest timp, Andrei n-a scos nici un cuvânt. Şi-a lăsat amicul poliţist să o denigreze pe mama copilului său de numai două săptămâni, pe motiv că aceasta pleca des de acasă.

Țîrdea: «N-am nici un venit»

De cealaltă parte, martora Alexandrei a spus despre iubitul Andreei Mantea că a locuit în casa nevestei şi că a fost întreţinut de părinţii acesteia, care i-ar fi plătit chiar şi întreţinerea apartamentului. La un moment dat, judecătorul l-a între- bat pe iubitul Andreei Mantea dacă vrea să-i ofere pensie alimentară micuţei Ariana-Maria - fetiţa născută de Alexandra. “N-am nici un venit”, i-a spus Andrei Țîrdea magistratului, care a stabilit din oficiu suma de 500 de lei ca fiind un minim cu care tatăl copilului ar trebui să contribuie la creşterea acestuia.

Vedeta, cerută de nevastă de Andrei

Andrei Țîrdea şi Andreea Mantea (foto stânga) s-au cunoscut în toamna trecută şi de atunci au o relaţie pasională presărată cu declaraţii de dragoste publice, cadouri scumpe şi călătorii romantice în afara ţării. Totul a culminat cu o cerere în căsătorie pe care tânărul i-a făcut-o fostului iepuraş Playboy la începutul acestui an. Andreea a declarat de curând că nu i-a dat încă un răspuns iubitului ei, dar nu exclude posibilitatea de a deveni noua doamnă Țîrdea. Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats