marți, 9 iunie 2009

Fosta sotie a ministrului Comunicatiilor rupe tacerea:



"Ma insela cu Andreea inainte de a divorta!"


Dupa ce CANCAN a dezvaluit, in exclusivitate, ca Gabriel Sandu, in varsta de 46 de ani, ministrul Comunicatiilor, are o relatie de dragoste cu o tanara de 26 de ani pe care a angajat-o consiliera la biroul sau, Ana, fosta sotie a ministrului, a hotarat sa rupa tacerea. Femeia a marturisit reporterilor CANCAN ca motivul divortului dintre ea si Gabriel l-a constituit chiar Andreea Iulia Stoiciu, consiliera ministrului, cu care acesta se iubea inca de pe vremea cand era casatorit.




Ana Sandu, o femeie care nu-si arata deloc varsta, spune ca Andreea lucreaza inca din 2004 cu fostul ei sot, atunci cand Gabriel Sandu isi facea campanie electorala la Braila pentru Camera Deputatilor. "M-a inselat cu ea inainte de a divorta. Practic, se culca si cu mine si cu ea in acelasi timp. A cooptat-o pe fata si pe un prieten al acesteia in stafful lui electoral, iar dupa ce a devenit parlamentar i-a adus la Bucuresti pe amandoi si i-a angajat la biroul sau. Stiu ca baiatul, Victor, fusese la un moment dat iubitul Andreei, insa nu-mi mai aduc aminte daca in 2004 acesta mai era impreuna cu Andreea. Dupa o perioada am vorbit cu Victor, iar acesta mi-a spus ca nu mai lucreaza la cabinetul parlamentar al lui Gabriel si ca poate odata o sa-mi spuna si de ce", a dezvaluit Ana Sandu. Contactat telefonic, Victor spune ca a avut o relatie cu Andreea in urma cu multi ani, ca in 2004 nu mai avea nicio treaba cu aceasta si ca a plecat de la Gabriel Sandu pentru ca si-a gasit un job mai bine platit.
Fosta sotie a ministrului Comunicatiilor ne-a mai declarat ca, in 2005, a aflat ca Gabriel are o relatie amoroasa cu Andreea si, tot in acel an, ministrul, la acea vreme parlamentar, si-a anuntat nevasta ca vrea sa divorteze. "Nu mi-a dat un motiv plauzibil, mi-a spus doar ca vrea sa ne despartim. In momentul in care l-am intrebat daca este vorba de o alta femeie, desi eu stiam de Andreea, s-a uitat la mine si a negat. Am divortat, iar dupa un timp l-am vazut cu Andreea in masina. Eu eram in autoturism si am trecut pe langa ei", ne-a mai spus Ana. Potrivit unor apropiati ai familiei Sandu, cei doi baieti ai ministrului nu au fost foarte incantati in momentul in care au vazut in CANCAN pozele in care tatal lor se saruta cu Andreea pe strada. "Am avut o casnicie superba, am avut incredere deplina in el. Putea sa aiba o aventura si sa-si vada de casa lui", ne-a mai declarat femeia. Ana Sandu a facut si anumite precizari referitoare la declaratiile fostului ei sot in care acesta spunea ca i-a lasat toata averea. "Mi-a lasat doua case care sunt la Mizil, una dintre ele fiind in curs de demolare", a mai spus fosta sotie a ministrului.




Surprins de paparazzi



Fotoreporterii CANCAN i-au imortalizat pe Gabriel Sandu si pe iubita sa, Andreea, pe strada, tinandu-se de mana si sarutandu-se cu foc, ca doi adolescenti toropiti de sentimente. Pozele au fost realizate in data de 16 mai, in jurul orei 15.00. Sursa: www.cancan.ro

A fost suspectata ca are o relatie secreta



Iubitul a banuit-o pe Daniela Crudu ca-l insela

Asistenta lui Razvan si Dani a starnit gelozia prietenului ei, Bogdan, in urma unei convorbiri telefonice cu un barbat. Ca sa fie sigur ca Daniela Crudu nu s-a cuplat in secret cu acesta, iubitul i-a luat cu forta telefonul si i-a monitorizat, timp de o saptamana, apelurile si SMS-urile primite.


Daniela Crudu a avut parte recent de o scena inedita din partea iubitului ei, un om de afaceri din Buftea. Desi formeaza un cuplu de aproape doi ani, Bogdan Defta s-a indoit, pentru cateva clipe, de fidelitatea vedetei de la Antena 1. Totul a pornit de la o discutie telefonica, in urma careia prietenul Danielei a luat foc. Agasata la telefon de un admirator secret, Daniela Crudu i-a explicat politicos acestuia ca e deja implicata intr-o relatie si ca nu mai este loc pentru altcineva. Desi dialogul dintre bruneta si fanul ei insistent a fost auzit partial de Bogdan, acesta a fost deranjat de situatie. Pentru ca dupa incheierea convorbirii, Crudu a fost bombardata cu SMS-uri, Bogdan si-a suspectat iubita ca ar avea un amant secret. Surse din anturajul cuplului ne-au spus ca, in ciuda discutiilor contradictorii ivite, iubitul vedetei a pus stapanire pe telefonul Danielei. Acesta si-a motivat gestul sustinand ca vrea sa se convinga daca iubita lui este sau nu interesata de persoana cu pricina.



I-a cerut sa-si schimbe numarul de telefon



Timp de o saptamana, asistenta lui Razvan si Dani a fost privata de obiectul personal, chiar de iubitul ei. Brunetei i s-a sistat astfel orice fel de comunicare cu prietenii, ea fiind pusa in situatia jenanta de a da cu piciorul unor joburi iminente, precum contractele de modelling. Dupa ce i-a monitorizat apelurile, acesta s-a linistit in privinta sentimentelor Danielei. Cand i-a dat inapoi mobilul, Bogdan si-a sfatuit iubita sa-si schimbe numarul de telefon pentru a preveni astfel de incidente.



A trecut la amenintari



Daniela Crudu a gasit o solutie inedita pentru a scapa de barbatul insistent, care voia neaparat sa iasa in oras cu ea. Conform spuselor unor persoane din anturajul brunetei, vedeta Antenei 1 ar fi recurs la amenintari. Se pare ca aceasta si-a sunat "fanul" si i-a spus ca iubitul ei este interlop si ca daca nu se potoleste cu telefoanele si SMS-urile, va trimite dupa el niste barbati sa-l taie.
Sursa: www.cancan.ro

Veta Radu, casiera agentiei Loto din Galati, a facut un om fericit


Ea a pus mana pe milioanele de la Loto

Un galatean este fericitul castigator al premiului cel mare la Loto. El a jucat un bilet cu trei variante simple la o agentie din Piata Energiei si s-a trezit peste noapte cu 11 milioane de euro, al doilea premiu ca valoare din istoria Loteriei.


Emotie mare la agentia 17-010 din Piata Energiei din Galati, unde duminica s-a inregistrat cel de-al treilea mare castig din ultimii zece ani, la 6/49. Multi oameni s-au dus ieri prin zona, doar ca sa vada locul de unde un roman a devenit nesperat de bogat. Nici casierei Veta Radu nu-i vine a crede ca agentia la care lucreaza este atat de norocoasa. Cu toate acestea, sustine femeia, numarul jucatorilor a fost constant, in ciuda faptului ca in urma cu sase luni un galatean care a luat un bilet de aici a castigat peste doua milioane de euro. "Probabil ca lumea nu mai are asa de multi bani ca sa joace variante compuse si joaca variante simple. Alta explicatie pentru faptul ca se castiga cu doar ceva lei nu gasesc. Este a treia oara cand un jucator de-al nostru ia marele pot si asta nu poate decat sa ne bucure. Credem ca nu va intarzia nici acesta sa-si ridice premiul, asa ca ne asteptam sa apara cu biletul in urmatoarele zile", a spus casiera Veta Radu.
Norocosul a depus la agentia Loto din Piata Energiei biletul cu trei variante simple si un numar la noroc, in valoare de 15 lei. Numerele pe care a mizat si s-au dovedit castigatoare au fost 15, 44, 19, 7, 37 si 30. Dupa ce va achita impozitul, norocosul va ramne cu peste noua milioane de euro in cont. La extragerea din 7 noiembrie 2008, alti doi galateni au impartit marele premiu, in valoare de cinci milioane de euro. Unul dintre ei jucase la agentia din Piata Energiei, in timp ce al doilea isi incercase norocul la o alta sucursala Loto de cartier, in Micro 19. Sursa: www.cancan.ro

Pepe: «Am eu grijă de bărbatul din maşina Oanei»


Farsa sau scandal in toata regula?

Fotografiile apărute in Libertatea de ieri, care o prezentau pe Oana Zăvoranu in braţele jurnalistului Horaţiu Tudor, in maşina vedetei, pare să-l fi deranjat pe soţul vedetei, Pepe.

Interpretul a intrat ieri prin telefon la Antena 1, în cadrul emisiunii “Acces direct”, acolo unde se afla prezent şi Horaţiu: “Îţi promit că lucrurile nu se vor opri aici”. Contactat de Libertatea, Pepe ne-a declarat, mai în glumă, mai în serios: ”Am eu grijă de bărbatul din maşina Oanei”. Sursa: www.libertatea.ro

Actorul din «Kill Bill» ucis de o sectă?

Familia lui David Carradine e convinsă că membrii unei grupări misterioase sunt implicaţi în moartea lui.

Şoc după şoc pentru apropiaţii actorului David Carradine, găsit spânzurat într-un hotel din Bangkok, Thailanda, în urmă cu patru zile. Soţia starului, Annie, a primit ieri o lovitură cruntă după ce un ziar thailandez a publicat imagini cu cadavrul lui Carradine, autopsiat şi gol, pe o masă de la morgă. În plus, surse din poliţia din Bangkok susţin că actorul ar fi fost omorât de membrii unei secte în care ar fi vrut să se înscrie şi Carradine.

Mister total asupra morţii lui David Carradine, 72 de ani, starul din filmul “Kill Bill”. Deşi familia actorului cere răspunsuri cât mai rapide, poliţia thailandeză susţine că investighează mai multe variante. Cea mai nouă este aceea că starul a vrut să devină membru al unei secte care implică artele marţiale şi ezoterismul (vrăjitoria), însă liderii grupării l-au respins, şi pentru ca secretul existenţei lor să rămână în continuare, l-au ucis în chinuri pe Carradine.

Poze cu cadavrul, făcute publice

Confruntată cu această ipoteză, văduva actorului a trebuit să facă faţă, ieri, şi loviturii date de un ziar, ce a publicat poze cu trupul autopsiat al soţului, care încă avea legat de penis un şiret, se pare, în urma unei practici de masturbare neobişnuite. Sursa: www.libertatea.ro

Iulia Vântur: «Da, suntem împreună»


Iulia Vantur a recunoscut, in sfarşit, că s-a impăcat cu Marius Moga. Vedeta a făcut mărturisirea in cel mai recent număr al revistei PRO TV Magazin, unde blonda de la "Dansez pentru tine" a vorbit şi despre relaţia cu modelul Bogdan Vlădău, care i-a fost iubit în perioada în care a fost despărţită de compozitor.

Fostul iubit o înţelege pe Iulia

“Da, suntem împreună şi... nu avem de ce să ne împăcăm, pentru că nu eram certaţi. Am avut o relaţie frumoasă, pe care am simţit că trebuie să o continuăm”, a declarat Iulia. “Bogdan a avut puterea şi înţelepciunea să mă înţeleagă”, a mai spus vedeta ştirilor PRO TV de weekend.

Iulia Vântur a mai vorbit şi despre aşteptările pe care le are de la persoana iubită. “Pentru mine, cel mai mult contează într- o relaţie să iubesc, să fiu iubită, să simt că pot construi mai departe cu omul de lângă mine... Cred că nu aş putea să iert minciuna premeditată, dualitatea...De altfel, niciodată nu aş vrea să provoc voit suferinţă persoanei de lângă mine”, a conchis vedeta Pro TV. Sursa: www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats