marți, 9 iunie 2009

A fost suspectata ca are o relatie secreta



Iubitul a banuit-o pe Daniela Crudu ca-l insela

Asistenta lui Razvan si Dani a starnit gelozia prietenului ei, Bogdan, in urma unei convorbiri telefonice cu un barbat. Ca sa fie sigur ca Daniela Crudu nu s-a cuplat in secret cu acesta, iubitul i-a luat cu forta telefonul si i-a monitorizat, timp de o saptamana, apelurile si SMS-urile primite.


Daniela Crudu a avut parte recent de o scena inedita din partea iubitului ei, un om de afaceri din Buftea. Desi formeaza un cuplu de aproape doi ani, Bogdan Defta s-a indoit, pentru cateva clipe, de fidelitatea vedetei de la Antena 1. Totul a pornit de la o discutie telefonica, in urma careia prietenul Danielei a luat foc. Agasata la telefon de un admirator secret, Daniela Crudu i-a explicat politicos acestuia ca e deja implicata intr-o relatie si ca nu mai este loc pentru altcineva. Desi dialogul dintre bruneta si fanul ei insistent a fost auzit partial de Bogdan, acesta a fost deranjat de situatie. Pentru ca dupa incheierea convorbirii, Crudu a fost bombardata cu SMS-uri, Bogdan si-a suspectat iubita ca ar avea un amant secret. Surse din anturajul cuplului ne-au spus ca, in ciuda discutiilor contradictorii ivite, iubitul vedetei a pus stapanire pe telefonul Danielei. Acesta si-a motivat gestul sustinand ca vrea sa se convinga daca iubita lui este sau nu interesata de persoana cu pricina.



I-a cerut sa-si schimbe numarul de telefon



Timp de o saptamana, asistenta lui Razvan si Dani a fost privata de obiectul personal, chiar de iubitul ei. Brunetei i s-a sistat astfel orice fel de comunicare cu prietenii, ea fiind pusa in situatia jenanta de a da cu piciorul unor joburi iminente, precum contractele de modelling. Dupa ce i-a monitorizat apelurile, acesta s-a linistit in privinta sentimentelor Danielei. Cand i-a dat inapoi mobilul, Bogdan si-a sfatuit iubita sa-si schimbe numarul de telefon pentru a preveni astfel de incidente.



A trecut la amenintari



Daniela Crudu a gasit o solutie inedita pentru a scapa de barbatul insistent, care voia neaparat sa iasa in oras cu ea. Conform spuselor unor persoane din anturajul brunetei, vedeta Antenei 1 ar fi recurs la amenintari. Se pare ca aceasta si-a sunat "fanul" si i-a spus ca iubitul ei este interlop si ca daca nu se potoleste cu telefoanele si SMS-urile, va trimite dupa el niste barbati sa-l taie.
Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats