luni, 9 martie 2009

Miliardarul si-a lasat sotia acasa si a plecat in club cu o studenta manechin. Irinel Columbeanu si-a petrecut o noapte cu iubita lui Dan Bordeianu


Sambata noaptea, omul de afaceri Irinel Columbeanu a iesit in oras sa se distreze fara sotia sa, Monica Columbeanu. Dupa un scurt popas la un local din Dorobanti, el s-a oprit intr-un club de noapte din Capitala, de unde a mai iesit de abia la cinci dimineata, dupa ce petrecuse cateva ore in compania unei frumoase tinere, pe nume Monica, care acum un an era iubita actorului Dan Bordeianu.

Venirea primaverii i-a starnit cheful de viata lui Irinel Columbeanu. Dupa o perioada in care a absentat de pe scena mondena a Capitalei, fiind si in perioada de doliu dupa moartea mamei sale, miliardarul a prins din nou gustul iesirilor in cluburile de noapte. Sambata noaptea, omul de afaceri s-a aflat intr-o astfel de dispozitie si a iesit sa faca un tur prin Bucuresti, neinsotit insa de partenera sa de viata, Monica, asa cum se poate observa din imaginile surprinse de paparazzii Cancan.
Dupa o scurta oprire la Don Cafe ,un local din Dorobanti, unde era o petrecere, miliardarul s-a deplasat cu limuzina sa la un club de noapte de pe Calea Victoriei (Pat), unde a intrat intr-un separeu care avea accesul restrictionat pentru cei care nu erau invitati. Din sursele noastre, aflate in interior, am aflat totusi cu cine a petrecut Irinel pana dimineata. Misterioasa companioana, de sambata noaptea, a afaceristului este nimeni alta decat o studenta pe care o cheama, culmea!, tot Monica.

A monopolizat-o ore intregi

Este vorba de Monica Axente, detinatoarea unui titlu de Miss la Universitatea "Nicolae Titulescu", care anul trecut, in aprilie, era iubita actorului Dan Bordeianu, cu care, de altfel, a si fost surprinsa de paparazzii revistei Ciao!.
Sursele noastre sustin ca, sambata noaptea, Irinel si Monica Axente, care in paralel cu facultatea lucreaza, se pare, si ca manechin, au stat de vorba neincetat, atragand atentia celorlalti participanti la petrecerea privata, care au inceput sa susoteasca pe seama lor. Dupa ce a monopolizat-o pe Monica timp de cateva ore, miliardarul a plecat totusi singur din club si cu o figura de om obosit, fiind asteptat la scara de limuzina sa si soferul de abia trezit din somnul dulce pe care il trasese in parcarea din Piata Victoriei in asteptarea patronului. Sursa: www.cancan.ro

Andreea Mantea Si partenerul ei Si-au aruncat vorbe grele In curtea casei. Prima cearta cu iubitul

Sambata seara asistenta lui Mircea Radu a fost protagonista unei scene memorabile. Furioasa pe iubitul ei, bruneta nu a mai tinut cont de gura lumii si a dat frau liber nervilor, strigand la acesta cat o tinea gura.

La scurt timp dupa ce Andreea Mantea si-a facut publica povestea de dragoste chiar in cadrul emisiunii "Din dragoste", unde este asistenta, au aparut primii nori in paradis. Marea dragoste dintre vedeta TV si barbatul care si-a parasit sotia insarcinata pentru a putea fi cu ea a ajuns la primul hop. Sambata seara, Andreea si Andrei au avut prima rafuiala, care, din nefericire, s-a desfasurat cu martori. Incidentul a avut loc in jurul orei 20.30 in curtea casei Andreei Mantea, din Popesti Leordeni.
Surse din randul vecinilor brunetei sustin ca, la un moment dat, din directia casei ei au inceput sa razbata strigate furioase. Se puteau distinge clar o voce de barbat si o voce de femeie. In timp ce tonul ei era de repros, al lui parca incerca sa o convinga de nevinovatie. Singurele cuvinte care se puteau distinge clar erau: "Hai, lasa-ma!", rostite de femeie in semn de protest fata de justificarile barbatului. Cei doi au continuat sa se rafuiasca fara nicio intentie de a se retrage la adapostul casei, tulburand astfel linistea strazii si facand publice problemele aparute in nou formatul cuplu.
Desi motivul neintelegerilor este stiut doar de ei, cearta a coincis cu zvonul conform caruia Andreea l-ar fi surprins pe Tardea flirtand cu o blonda. Se pare ca incidentul s-a produs intr-un mall bucurestean cand asistenta lui Mircea Radu si-a lasat iubitul singur pret de o ora cat ea a defilat in cadrul unei prezentari de moda. Plictisit de moarte, acesta s-a intretinut, conform martorilor, cu o blonda misterioasa care a intrat rapid in vorba cu iubitul Andreei Mantea.

Ii pune la indoiala fidelitatea

Desi nu sunt impreuna decat de cateva luni, Andreea Mantea si iubitul ei se confrunta cu primele probleme serioase. Surse din anturajul brunetei sustin ca aceasta nu are incredere deplina in noul ei partener. Pana la urma, CV-ul amoros al acestuia nu este tocmai fara pata. Sursa: www.cancan.ro

Daminuta s-a despartit de fosta ocupanta a locului 3 la "Miss Romania 2008". A parasit-o pe stripteusa de la prefectura!


Fotbalistul lui Inter a decis sa rupa relatia cu iubita sa. Motivul oficial ar fi legat de faptul ca Bianca Jurca nu vrea sa renunte la afacerile pe care le are in Timisoara si sa se mute la Milano, dar neoficial, in luarea deciziei fobalistul a tinut cont si de articolul despre trecutul fetei aparut in CANCAN.


La inceputul acestui an Cristi Daminuta se gandea tot mai serios sa se casatoreasca cu Bianca Jurca, o timisoreanca pe care o cunoscuse toamna trecuta. In urma cu aproape trei saptamani, fotbalistul lui Inter ii propusese iubitei sa se mute impreuna la Milano, in apartamentul de doua camere pus la dispozitie de clubul din capitala Lombardiei. Pe 24 februarie, dupa turneul de la Viarreggio, Daminuta a venit in tara cu avionul, urmand sa se intoarca in Italia cu Bianca si cu masina acesteia, pentru a putea duce cat mai multe bagaje. Coincidenta a facut ca in aceeasi zi sa apara in CANCAN articolul despre trecutul iubitei sale, care a lucrat in mai multe baruri de striptease din Italia.
Desi a negat ca ar fi fost influentat in vreun fel de cele aparute, fotbalistul s-a intors la echipa de club singur. Weekendul trecut, Cristi si Bianca au decis sa puna capat relatiei. "A fost o despartire amiabila, fara scandal. Eu mi-am dorit sa ne mutam impreuna si chiar ma gandeam sa ne casatorim anul acesta. Initial ea a acceptat, iar apoi s-a razgandit, pentru ca nu a vrut sa-si paraseasca afacerile din Timisoara. Am ramas in relatii amiabile", a precizat Daminuta. Apropiatii jucatorului sustin ca o mare influenta in luarea deciziei au avut-o dezvaluirile aparute in CANCAN, conform carora Bianca a avut un trecut tumultuos, lucrand ca dansatoare in cateva baruri de striptease din Italia. Sursa: www.cancan.ro

Cu transportul in comun, pentru urmatoarele trei luni. Miss Playboy a ramas fara carnet, din cauza alcoolului

Fostei "Miss Playboy" i-a fost suspendat permisul de conducere vineri seara, cand Roxana Ungureanu a fost depistata cu o alcoolemie de 0,36 la mie, la volanul masinii sale.


Titlul de "Miss Playboy" nu i-a prea fost de folos Roxanei Ungureanu, politistii de la Rutiera dovedindu-se neimpresionati de sex-appealul vedetei.
Astfel, vineri seara in zona unui hotel din centrul Bucurestiului fostul iepuras s-a trezit cu permisul suspendat pentru trei luni. Surse din politie ne-au dezvaluit ca Roxana a avut unele obiectii cu privire la decizia organelor, tanara explicand echipajului ca a vrut doar sa-si mute masina, pe o strada invecinata, pentru a elibera un loc de parcare. Intransigentii politisti nu au ascultat explicatiile Roxanei si, dupa proba alcooltestului, i-au ridicat carnetul. Chiar daca rezultatul alcoolemiei, de 0,36 la mie se afla la limita de jos a sanctiunii, Roxana Ungureanu a fost sanctionata conform legii si pentru urmatoarele trei luni va redeveni pieton. Sursa: www.cancan.ro

Teo Trandafir avertizeaza ca va fi o profa dura: "M-am facut a dracului"


Dupa ce s-a obisnuit sa provoace, prin simpla sa aparitie, zambete in jurul sau, Teo are de gand sa se schimbe la 180 de grade, asa cum ii cere noul sau statut - cel de "profa" de divertisment. Cu catalogul sub brat si alura unui cadru didactic cu multi ani de catedra in spate, vedeta show-urilor de divertisment declara ca va fi nemiloasa cu elevii sai, pe care-i va scoli cu nuiaua in mana.

Nici nu a batut palma, inca, pentru postul care i-a fost propus de Vlad Ionescu ca Teo Trandafir s-a si apucat sa conceapa proiectele de lectie dupa care va preda cursantiilor sai. Desi este incantata de ideea de a preda din secretele televiziunii, moderatoarea recunoaste ca simte deja emotiile. " Nu am semnat, dar nici mult nu mai am. E fascinant ce mi s-a propus. Sa stai tu cu elevii, sa le predai, sa-i simti pentru ce departament au inclinatii si apoi sa-i vezi pe sticla si sa zici: "Uite, este produsul meu!". De cand am primit oferta, seara pun pe hartie ideile de lectie, iar ziua le discut cu Vlad", ne-a povestit prezentatoarea, care, in schimb, "ameninta" ca va fi nemiloasa cu "bobocii" ei.
A prins un cutremur in direct

"Aaaa. Stai sa vezi... Eu o sa fac scoala cu nuiaua in mana pentru ca vreau sa ma falesc cu absolventii mei. O sa fiu o profa data naibii care o sa-i puna sa spuna bancuri cu blonde la minut, sa iasa din situatii extreme care au loc in regim de direct si sa nu se piarda cu firea in cazul in care au parte de un cutremur in timpul transmisiei, asa cum am trait eu si Vlad in timpul unei matinal", adauga Teo Trandafir, omul de televiziune care se pregateste pe 30 martie pentru primul sau clopotel in calitate de dascal. Sursa: www.cancan.ro

S-a casatorit de ziua lui. "Copilu'" a devenit sotia lui Dan Teodorescu

Liderul trupei Taxi si-a oficializat relatia cu actrita Irina Chiosa sambata, la Primaria Sectorului 2. Evenimentul a avut loc chiar de ziua mirelui, care a implinit, in urma cu doua zile, 44 de ani. La Starea Civila, Dan nu si-a scapat din ochi tanara sotie (28 de ani), pe care o alinta "Copilu'".

Alaturi de familie, rude si prieteni, cuplul a spus "da" sambata, in fata ofiterului de la Starea Civila. Mugurel, colegul de trupa al lui Dan, si Iulia, prietena Irinei, au bifat rolul de martori la cununie, cei doi facand cunostinta cu doar cateva minute inainte de ceremonie. Evenimentul a prilejuit si intalnirea celor doua cuscre, Felicia Teodorescu si Adriana Chiosa, care s-au vazut pentru prima oara. "Irina balerina", cum era cunoscuta in liceu, a fost "sabotata" de fostul ei coleg, Daniel Buzdugan. Vedeta de la radio ZU a condimentat cununia civila cu replici care au generat reprize de ras: "Eu ma opun!" "Nu!" sau "S-o pupe!". Proaspetii casatoriti au sarbatorit pana la cinci dimineata dublul eveniment - ziua lui Dan si oficiliazarea relatiei - in clubul Pat din Bucuresti, alaturi de cei 100 de invitati. La petrecere au cantat Gabriel Cotabita, Mihai Pocorschi, Berti Barbera, Horia Brenciu, Florin Chilian si bineinteles sarbatoritul, alaturi de trupa Taxi. "Nu mai e necesar sa-i dedic sotiei mele o melodie, pentru ca ii dedic viata mea. O alint "Copilu'" pentru ca are o candoare si o inocenta demne de o epoca mult mai buna. Nu stie sa fie rea si sper sa nici nu invete", a declarat Dan Teodorescu. Conform spuselor sale, cununia religioasa va avea loc "dupa ce va trece criza". Solistul de la Taxi are la activ un mariaj esuat alaturi de stirista Melania Medeleanu, cu care s-a casatorit in 2002, cei doi fiind cununati de Maria si Traian Basescu. Sursa: www.cancan.ro

Sotia secretarului Camerei Deputatilor a luat taurul de coarne. Sunt in divort pentru a doua oara!


Deputatul Valeriu Zgonea a cerut si el, in 2007, desfacerea casatoriei, dar instanta i-a respins atunci cererea


O vorba din batrani spune ca atunci cand e sa se aleaga praful de o casnicie, se alege! Secretarul Camerei Deputatilor, PSD-istul Valeriu Zgonea (42 de ani), se afla din nou in divort cu sotia. Prima oara a cerut el divortul in 2007, iar acum cere sotia lui! Cale de impacare nu mai exista.


Mariajul lui Zgonea sufera de mai multi ani. Presa a dezvaluit in trecut ca politicianul si-ar fi facut o amanta, o anume Carmen Gheorghe, pe numele careia deputatul ar fi trecut o firma si mai multe masini.
Intre timp, femeia a adus pe lume si un copil, iar sotia lui Zgonea, Cristina, a aflat despre acest lucru. Apoi, - potrivit unor surse din anturajul deputatului - acesta a parasit domiciliul conjugal si s-a mutat impreuna cu amanta intr-un apartament din Bucuresti.
In 2007, PSD-istul a bagat divort de Cristina, de care il leaga si un copil (in varsta de opt ani), dar instanta i-a respins atunci actiunea.
La sfarsitul saptamanii trecute, doamna Zgonea a decis sa rupa totusi, definitiv, orice relatie cu sotul. Astfel, Cristina a introdus personal o cerere de divort. Prea multe lucruri, ei nu mai au de impartit. Zgonea i-a cedat deja sotiei mai multe bunuri si se pare ca a ajuns la o intelegere cu aceasta si in privinta fiului lor. Practic, in aceste conditii, divortul lor n-ar mai fi decat o formalitate. Sursa: www.cancan.ro

Gina Pistol este dorita in Ghencea de catre Becali. "Pe asta as pune-o secretara la nepotii mei"


La sfarsitul saptamanii trecute, finantatorul Stelei a fost ajutat sa isi caute o asistenta personala de catre moderatorul unei emisiuni TV.


Optiunile au venit din partea omului de televiziune, iar Gigi Becali a comentat deschis fiecare propunere in parte. Prima pe lista a reprezentat si primul refuz din partea stelistului. Acesta nici nu a vrut sa auda de o posibila colaborare cu actrita porno Eva Kent, pe care a cunoscut-o la un alt show televizat in urma cu ceva timp, si a spus un "NU" hotarat. A doua fata care a fost adusa in discutie i-a descretit ceva mai mult fruntea latifundiarului. Actuala iubita a lui Marica, Gina Pistol, a fost acceptata imediat in organigrama clubului din Ghencea, dar nu pentru a lucra direct cu omul de afaceri din Pipera. "Pe asta as lua-o, de exemplu. I-as da un birou, sa fie secretara nepotilor mei", a punctat Becali, care a dat de inteles ca unul dintre nepotii sai are o afinitate pentru fosta vedeta "Playboy". De altfel, se pare ca atacul cu seminte asupra frumoasei blonde, de la amicalul Romania - Croatia, a fost comandat, din gelozie, chiar de catre nepotul in cauza, enervat de faptul ca Gina venise sa il vada la lucru pe Marica. Andreea Mantea, Laura Andresan, Ana Maria Prodan plus Elena Basescu au fost refuzate pe rand de catre Becali din diferite motive, cel mai vehement fiind cel legat de fata presedintelui Romaniei: "Eu i-am si spus lui Lucian sa stea departe de Elena Basescu. E fata presedintelui, nu se poate, chiar daca ei mai merg impreuna la discoteci, la alea, alea".

Flancat de Angelina si "Zavoranca"

In cadrul aceleasi emisiuni, Gigi Becali a fost pus sa isi aleaga si o echipa sexy de bodyguarzi. Optiunile sale au fost clare cand a venit vorba de febletea sa, Angelina Jolie, ori de Oana Zavoranu: "Oana spune mereu adevarul, seamana cu mine, dar e prea tatuata. Si-a scos tatele? Daca si-a scos tatele, o fac bodyguardul meu. Angelina este o femeie adevarata. As lua-o oricum sa imi fie bodyguard". Sursa: www.cancan.ro

Prezentatoarea TV isi testeaza vocea inainte de Meteo! Ce face Magda Palimariu in culise

Blonda nu se plictiseste niciodata in spatele camerei de luat vederi inainte de a-si face numarul in fata ei. Cat timp isi pregateste discursul despre vreme, Magda se autoacompaniaza, culmea!, cu piesa "It's raining man". Vedetele Pro TV sunt prietene bune cu muzica. In cadrul unei campanii demarate de radio Infopro, sub sloganul "Muzica e noua stire", vedetele trustului Media Pro au fost descoperite experimentand noi profesii - cantareti si dansatori.


Acestea au fost surprinse in culise cantand piese celebre din playlistul Radio Infopro. Printre ele s-a numarat si fata de la Meteo, Magda Palimariu, care are o preferinta cu tematica.
Hitul pe care il fredoneaza atunci cand face repetitii pentru filmare este "It's raining man" (n.r. - Ploua, omule!), in ciuda faptului ca blonda trage nadejde sa anunte soare si temperaturi inalte. Nici colega ei, Raluca Arvat, nu se lasa mai prejos. Tonica stirista se antreneaza pe ritmul melodiei "We are the champions", iar Busu interpreteaza plin de viata "You can leave your hat on".
Printre interpretii amatori se numara si corespondenti. George Buhnici face vocalize pe "What a wonderful world". Nici frumoasa Monica Dascalu nu se lasa mai prejos. Aceasta pregateste Stirile Pro TV pe ritmul piesei "Words don't come easy", iar horoscopista Neti Sandu "prezice" "It's a wonderful life".
Gastii de cantareti se alatura si Mircea Solcanu, prezentatorul "Povestirilor de noapte", care danseaza pe favorita "Mambo number 5". Sursa: www.cancan.ro

Acordeon de 3.000 de euro, cadou de 8 Martie. Catanga: "M-am saturat de atatea regine ale muzicii!"

Considerata "Regina muzicii lautaresti", Cornelia Catanga s-a aratat indignata de vedetele "de carton" care apar peste noapte si isi lanseaza piese pe banda rulanta, desi nu au nici ureche muzicala, nici pregatire.

Surse din anturajul celebrei Catanga au declarat, pentru CANCAN, ca solista, denumita mai nou "Tezaurul muzicii lautaresti" s-a plans, in repetate randuri, de faptul ca in Romania vedetele din industria muzicala sunt fabricate pe banda rulanta si toate au pretentii de "mari regine si printese". "Catanga n-a ratat ocazia sa critice asa-zisele vedete, nici azi (ieri - n.r.), de 8 Martie. Canta o "regina" la televizor, iar Catanga a izbucnit: "M-am saturat de atatea regine ale muzicii!". Este foarte pretentioasa cand e vorba de muzica, indiferent de ce gen ar fi aceasta", a relatat o apropiata a Corneliei Catanga. Sursa respectiva a declarat ca, de Ziua Femeii, Catanga a primit un cadou inedit: sotul, Aurel Padureanu, i-a cumparat un acordeon de peste 3.000 de euro, pe care aceasta si-l dorea de mai mult timp. Sursa: www.cancan.ro

O sursa nesperata de bani la buget. Taxa pe sex

Guvernantii sunt obligati sa gaseasca in aceasta vreme de criza noi surse de bani la bugetul de stat. O solutie, propusa deja in Parlament, dar uitata prin sertarele deputatilor, ar putea fi legalizarea prostitutiei si taxarea ei.


Cand banii de la buget sunt insuficienti si se vorbeste de taxe pentru ceasuri sau brichete, guvernantii ar avea o solutie mult mai la indemana, de care politicienii se feresc sa vorbeasca, de teama sa nu devina tinta ironiei colegilor sau opiniei publice: legalizarea prostitutiei. In aceasta "industrie" circula sume importante de bani. Au existat, in Parlament vreo trei initiative de acest gen, dar au ramas prin sertarele alesilor. In prezent, sunt in acest domeniu doua viziuni care, cumulate, ar aduce bani frumosi. Democrat-liberalul Silviu Prigoana crede ca legalizarea prostitutiei ar aduce economii la buget de 400-500 milioane euro pe an. "Ar aduce bani, indirect, pentru ca nu s-ar mai cheltui aiurea. In prezent, circa 0,4% din bugetul ministerului Sanatatii se duce pe tratarea bolillor venerice, pentru ca tratamentul este gratuit. Se cheltuiesc multi bani si pentru instrumentarea dosarelor din acest domeniu de catre Justitie si Interne. Daca s-ar legaliza, banii astia nu s-ar mai pierde asa, in vant", sustine Silviu Prigoana.
Un alt sustinator al legalizarii prostitutiei, social-democratul Nicu Banicioiu, vede alte avantaje in plus. "Sunt multi bani care se vehiculeaza in zona asta. Negarea fenomenului nu este o solutie. O forma de legalizare, nu incurajare, ar trebui gandita mai atent. Atat timp cat cei de la sate, care traiesc la limita subzistentei, platesc impozite pe orice, nu vad de ce nu s-ar impozita si sumele, foarte mari, vehiculate de cei care practica astfel de activitati. Banii astfel adusi la buget ar putea merge catre programe care sa ajute batranii, copiii, precum si pentru medicamente", ne-a declarat Banicioiu. Sursa: www.cancan.ro

Se incing nervii la varf. Alianta, atacata din interior

A inceput furtuna in coalitie. Dupa "luna de miere", nemultumirile mocnite au rabufnit la Scoala de Primavara a PSD de la Geoagiu Bai.


Deputatul PSD Adrian Nastase avertizeaza ca PSD risca sa fie subordonat de PD-L, iar daca nu se trezesc rapid, social- democratii vor fi aruncati din "trenul guvernarii". Adrian Nastase a aratat ca
PD-L creste in sondaje, iar PSD a inceput sa scada.
Aflat la Scoala de Primavara a PSD de la Geoagiu Bai, liderul PSD, Mircea Geoana, si-a exprimat si el criticile. "Guvernul Romaniei nu are in acest moment un pachet anticriza coerent. Mi-e teama ca suntem impinsi catre un acord cu FMI", a avertizat Geoana, care mai are o nemultumire: a aflat din surse proprii, si nu de la Guvern, ca va veni o delegatie a FMI in Romania. Premierul Emil Boc a raspuns, in parte, acuzelor: "Niciodata nu s-a pus in cadrul Parteneriatului pentru Romania problema ca cineva sa fie mai avantajat sau ca altcineva sa fie mai dezavantajat".


Cate doi prezidentiabili la PSD si PNL

PSD are doi doritori pentru locul lui Basescu: Adrian Nastase si Mircea Geoana. La randul sau, PNL arunca in lupta doi lideri: Calin Popescu Tariceanu si Crin Antonescu. Sursa: www.cancan.ro

Complot feminin impotriva antrenorului. Sotiile lui Gane si Mititelu il demit pe Nicolo Napoli

Tehnicianul italian al Craiovei este aproape de a fi inlocuit pe banca "juvetilor" cu actualul sau secund.


Situatie de criza in Banie: dupa infrangerea din deplasare cu Poli Iasi, 0-1, si egalul de acasa cu Gloria Bistrita, 0-0, antrenorul Nicolo Napoli este pe faras. Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, pare hotarat sa il puna pe liber pe italian dupa meciul cu Farul Constanta. Intre Mititelu si Napoli, razboiul a inceput in noiembrie anul trecut. De atunci, mai multe episoade ale acestui duel s-au consumat la Universitatea. Astfel, desi Napoli a dorit in iarna sa transfere cativa fotbalisti italieni si sa efectueze un cantonament in "Cizma", el a fost refuzat de finantator, care a dus echipa in Turcia. Apoi, Mititelu l-a achizitionat pe Florin Soava, care era liber de contract, peste capul tehnicianului. Napoli l-a atacat dur pe Soava, dupa jocul cu Bistrita, banuindu-l a fi "turnatorul" patronului. Mai mult decat atat, "macaronarul" s-ar fi confesat unor apropiati ca si cativa jucatori importanti ar juca in mod intentionat sub potentialul lor. Mititelu a pregatit deja si un inlocuitor pentru Napoli in persoana "secundului" Jerry Gane. Daca experienta anterioara ca antrenor a fostului atacant nu este impresionanta, Gane se bazeaza pe un atu sentimental: sotia sa, Nina, este cea mai buna prietena a sotiei lui Mititelu, Ileana, surse autorizate sustinand ca doamnele respective au fost cele care ar fi planuit cutremurul de pe banca tehnica a "leilor". Sursa: www.cancan.ro

Seara antiviolenta in mai multe discoteci din tara. L-au comemorat pe Marian Cozma in club

Dupa meciul direct din campionat, handbalistii de la Dinamo si Steaua s-au strans laolalta in Fratelli pentru a initia o campanie emotionanta.


Momente cu adevarat cutremuratoare sambata trecuta in clubul Fratelli. Dupa derby-ul din campionat, Dinamo - Steaua 38-26, jucatorii ambelor echipe s-au adunat in discoteca bucuresteana pentru a trage un semnal de alarma impotriva violentelor din sport. Handbalistii au stat la aceeasi masa, facand abstractie de apartenenta la o echipa sau alta. La ora unu, in club s-a stins lumina si s-a lasat o liniste apasatoare. Pe un ecran imens a rulat filmul de promovare a campaniei, unul avandu-l pe Marian Cozma in prim-plan si pe care tatal lui "Pasarila" nu a avut curajul sa-l priveasca atunci cand a fost difuzat pentru prima data. Campania s-a intitulat "Love 8" si a fost lansata simultan in mai multe discoteci din Romania, dar si din Ungaria, Serbia si Croatia. 8 a fost numarul de pe tricou al lui Marian Cozma, dar si data in care handbalistul a fost ucis cu multa cruzime de o banda de interlopi din Veszprem. Dupa terminarea imaginilor, majoritatea handbalistilor aveau lacrimi in ochi, iar toti cei prezenti in incinta discotecii au inceput sa aplaude. Pentru a lega acest moment de restul serii, DJ-ul din Fratelli si-a inceput programul cu melodia celebrei trupe Queen, "The show must go on". Sursa: www.cancan.ro

Il strangeau cu usa pentru a-Si recupera banii Imprumutati. Un om de afaceri s-a sinucis de teama camatarilor

Un tanar din Timisoara si-a incheiat socotelile cu viata, speriat de cei care il strangeau cu usa pentru a-si plati datoriile. El nu a lasat niciun mesaj de adio familiei, care este socata si nu poate colabora cu anchetatorii.


George Dinu, de 23 de ani, era proprietarul unei firme de termopane si nimeni nu ar fi crezut ca are probleme cu banii. Mai mult, parintii, instariti si ei, ii plateau aproape toate facturile. Prietenii sai au declarat politistilor ca, in ultima perioada, a imprumutat sume mari de bani de la camatari, dar nu a spus nimanui pentru ce ii trebuiau. In ultima vreme, camatarii bateau zilnic la usa lui, probabil din cauza ca acesta nu mai avea bani.
In aceste conditii Dinu a considerat ca singura solutie este sa-si curme zilele. A fost gasit spanzurat cu o franghie de o grinda din podul casei parintesti. Nimeni nu intelege de ce nu a apelat la parintii sai, care au o situatie financiara foarte buna.
Familia, in stare de soc, nu este capabila inca sa colaboreze cu politistii care au demarat o ancheta. Nu a fost gasit niciun bilet de adio prin care tanarul sa dea vreo explicatie. Singur la parinti, cunoscutii spun ca George a avut intotdeauna parte de toata atentia celor din jur si nu i-a lipsit niciodata nimic. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judetean Timisoara pentru necropsie.

Si-a taiat mainile din cauza datoriilor

Un iesean de 22 de ani, din comuna Raducaneni, a vrut sa-si puna capat zilelor, disperat ca ramasese fara loc de munca si nu-si mai putea plati datoriile. Tanarul si-a crestat ambele brate cu un cutit si s-a ascuns in casa. Din fericire, a fost gasit de familie si dus de urgenta la spital, unde a fost operat.Sursa:www.cancan.ro

Era disperat pentru ca sotia voia sa divorteze. Si-a injectat antigel in vena

Un scafandru de la o unitate militara din Constanta si-a pus capat zilelor, facandu-si injectie cu antigel, dupa ce a aflat ca sotia sa a intentat actiune de divort.


Adrian Balaita, de 40 de ani, a fost gasit de sotia sa zacand fara suflare pe patul din dormitor. Langa trupul neinsufletit se afla o seringa cu un lichid roz in ea. Medicii legisti au stabilit ca barbatul isi facuse injectie cu antigel. Scenariul a fost clar: Adrian si-a injectat substanta letala in organism. Vecinii sustin ca barbatul a recurs la acest gest din cauza ca sotia voia sa divorteze. Nu putea suporta gandul ca nu vor mai fi o familie, ei doi si copilul lor.
Cu putin inainte sa-si puna capat zilelor, Adrian i-a trimis sotiei un mesaj pe telefonul mobil: "Iarta-ma pentru tot ce ti-am facut".Sursa: www.cancan.ro

Scapat de magistrati pe caz de boala dupa modelul "Gorbunov". Un ucigas roman face afaceri in Canada

Unul dintre ucigasii care i-a pus pe jar pe politistii romani dupa ce magistratii l-au eliberat din motive medicale este un constantean care s-a facut nevazut acum 15 ani. El traieste bine mersi in Canada, unde are mai multe afaceri, iar autoritatile refuza extradarea.


In anul 1992, Iusein Givan, zis Coco, impreuna cu alte doua persoane l-au ucis pe constanteanul Mihai Tudorascu cu mai multe lovituri de cutit. El a fost condamnat la 18 ani de inchisoare pentru omor calificat si inchis la Penitenciarul de la Poarta Alba. La numai doi ani, in 1994, Iusein a beneficiat de clementa din partea magistratilor de la Tribunalul Constanta, care i-au admis cererea de intrerupere a executarii pedepsei pe motive medicale. Profitand de faptul ca avea dubla cetatenie, romano-canadiana, condamnatul a fugit din tara si nu s-a mai intors de atunci. La scurt timp, Iusein a fost dat in urmarire internationala si a fost identificat de Interpol in Canada, unde are mai multe afaceri. Desi statul roman a cerut extradarea acestuia pentru a-si efectua pedeapsa cu inchisoarea pe care o are de facut in Romania, canadienii au refuzat. Sursa: www.cancan.ro

Anchetatorii au aflat rezultatul expertizei psihiatrice:Mama perversa are discernamant

Individa care s-a lasat filmata in timp ce facea sex cu fiul sau de doar 13 ani si cu doi oligofreni de 20 de ani, pe care ii avea in grija, are discernamant. Mai mult decat atat, imaginile video despre care aceasta spunea ca ar fi fost trucate sunt autentice.


Laura-Florentina Cristea, mama pedofila care si-a abuzat sexual fiul minor, a fost constienta de faptele sale perverse. Aceasta este concluzia la care au ajuns procurorii Judecatoriei sectorului 4, in urma rezultatului privind expertiza psihiatrica a acesteia. Surse judiciare au declarat pentru CANCAN ca femeia a actionat cu discernamant, neexistand in comportamentul sau nicio tulburare care sa o impinga la abuzurile sexuale. Raportul expertizei psihiatrice in ceea ce o priveste pe Florentina Cristea se afla in faza de redactare, urmand ca, in cursul saptamanii viitoare, sa fie transmis oficial procurorilor. La inceputul anchetei, mama perversa nu a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu tinerii filmati cu telefonul mobil, motivand ca inregistrarile sunt trucate. Aceasta a contestat fimuletele porno, iar anchetatorii au fost nevoiti sa le supuna unei expertize. Concluzia la care s-a ajuns este ca imaginile sunt autentice si probeaza indubitabil faptul ca Florentina Cristea este protagonista filmuletele porno de pe telefonul ei mobil. Sursa: www.cancan.ro

Poate sa uite de maritis. Naomi se iubeste cu un barbat insurat

Visul topmodelului de a se marita cu miliardarul rus Vladislav Doronin a fost spulberat, cel putin pentru moment, din cauza unei probleme tehnice, si anume ca iubitul ei este insurat de 21 de ani si are un copil.



Multtrambitata nunta dintre topmodelul Naomi Campbell si miliardarul rus Vladislav Doronin nu are nicio sansa sa se materializeze in perioada imediat urmatoare, asa cum era programat. Conform "News of the World", omul de afaceri este insurat de mai bine de 21 de ani si are si o fetita in varsta de 12 ani. Mai mult, Ekaterina, nevasta lui Doronin, nu are nicio intentie sa divorteze si considera ca Vladislav nu o iubeste pe Naomi.

Ekaterina refuza sa divorteze


"Relatia dintre Naomi si Vladislav nu poate fi caracterizata decat drept o simpla aventura. El este insurat cu mine si formam inca un cuplu. Femeia asta se minte singura. Cum poate anunta ca se marita cu el cand Vladislav este deja insurat?", a declarat recent sotia lui Doronin. "Inteleg foarte bine ce planuri si-a facut. Vrea sa prinda ultimul tren, adica pe Vladislav, inainte sa implineasca 40 de ani si sa ramana insarcinata, numai ca asa ceva este imposibil. Familia mea este foarte jenata si dezgustata de aceasta poveste", a adaugat Ekaterina, care a recunoscut, totusi, sa sotul ei are o inima mult prea zburdalnica. "Naomi are un trecut dubios, e o femeie violenta si care a avut probleme cu drogurile. Imi este inferioara, iar sotul meu are nevoie de ea si de cunostintele ei doar ca sa isi poata promova afacerile", a mai declarat sotia lui Doronin, suparata ca modelul s-a instalat intr-una dintre casele familiei Doronin de la Moscova si se comporta ca si cum s-ar fi casatorit deja cu miliardarul. Sursa: www.cancan.ro

Prietenul lui Adi Mutu Si al lui Adrian Ilie traieste o drama inimaginabila. A aflat dupa 7 ani ca nu-i copilul lui!

Fostul fotbalist al Stelei, "Gusti" Calin, cere sa se stabileasca in instanta cine este tatal natural al minorului pe care il crede copilul sau. In paralel, sotia lui Calin i-a deschis proces de paternitate unui afacerist irlandez!


Telenovela e putin spus! E vorba mai degraba despre o uluitoare drama afectiva, prin care trece un cunoscut fost fotbalist, cu legaturi stranse in anturajul "nationalei", prieten atat cu Adi Mutu, cat si cu Adrian Ilie (cu care este, mai mult, si partener de afaceri)!



Augustin Calin, poreclit "Gusti", a jucat la Steaua, la Dinamo, dar cariera i-a fost umbrita de ghinioane teribile.
In viata privata insa parea implinit. Pana de curand, cand a aflat ca fiul sau, in varsta de 7 ani, ar putea fi, de fapt, copilul natural al altui barbat!
Povestea de dragoste dintre "Gusti" (36 de ani) si sotia lui, Florenta, s-a legat cu multi ani in urma. A fost o iubire pasionala, iar nimic din acea perioada nu anunta "furtuna" de acum! In decembrie 2001, Florenta a adus pe lume un baietel, pe care "Gusti" Calin l-a si recunoscut. Ulterior, dupa nunta din 2002 a celui mai bun prieten al sau, Adrian Ilie, Augustin a cerut-o in casatorie pe Florenta. Cunoscutii lor ne-au declarat ca fostul fotbalist s-a decis sa faca acest pas, dupa ce Florenta a prins buchetul miresei la acea nunta!
In 2005, "Gusti" Calin s-a transferat in Italia, la o echipa de amatori. Intr-un interviu dat la acea vreme el marturisea ca intentioneaza sa se stabileasca in Italia, intr-o mica localitate de pe malul Mediteranei, cu Florenta si copilul lor. Motivul: copilul suferea de o boala respiratorie, iar clima mediteraneana ii era recomandata de medici. Cu toate acestea, in vara anului trecut, Calin s-a intors in Romania ca sa lucreze cu Adrian Ilie in firma acestuia de impresariat. Din declaratiile unor persoane apropiate lui reiese ca relatia cu Florenta scartaia serios. Lovitura de teatru a venit in urma cu o luna: Calin si-a dat sotia in judecata, cerand sa se stabileasca cine este tatal adevarat al baietelului lor! Practic, fotbalistul aflase ca sotia lui a avut o relatie cu un alt barbat in perioada in care a fost conceput minorul si banuia ca femeia i-a ascuns un lucru groaznic!

Doamna Calin si-a dat amantul in judecata!

La doar o zi dupa ce fusese chemata in instanta, sotia lui Calin a deschis si ea un proces. Surprinzator, ea a dat in judecata nu pe sotul ei, ci pe un alt barbat, cerand instantei sa stabileasca daca acesta din urma este tatal copilului. Reporterii CANCAN au aflat ca paratul este Conor Francis O?Donnell, un irlandez, in varsta de 40 de ani, care are afaceri imobiliare in Romania.
Florenta Calin sustine acum ca a avut o aventura cu O?Donnell intre 2000 si 2001 (deci inainte sa se nasca baiatul ei) si ca irlandezul ar fi adevaratul tata al copilului recunoscut de fostul fotbalist!

Refuza sa discute!


Contactat de CANCAN, "Gusti" Calin ne-a declarat sec: "E viata mea privata si n-as vrea sa comentez!". "N-am niciun dubiu ca nu va veti descurca si veti afla adevarul, pentru ca ziarul dumneavoastra este un ziar destept. Eu n-am ce sa spun, cel putin in acest moment!", a adaugat fostul fotbalist.
De partea cealalta, aparatorul Florentei Calin, av. Adrian Ionescu, a refuzat sa vorbeasca despre caz, spunand ca: "Doamna Calin, clienta mea, nu este de acord sa fac vreun comentariu pe marginea acestui dosar!"

A dat gol in Liga Campionilor!


Augustin Calin a fost considerat la vremea lui unul dintre cei mai talentati atacanti romani. A evoluat in Liga Campionilor cu Steaua (unde a si inscris impotriva Borussiei Dortmund), apoi a jucat la Dinamo si la "U" Craiova, iar la "nationala" a bifat doua selectii. A petrecut insa mai mult timp prin spitalele din strainatate decat pe terenul de joc, din cauza accidentarilor repetate. El a jucat in 171 de meciuri din Liga I si a marcat 30 de goluri. Sursa: www.cancan.ro

In sfarsit si-a gasit de lucru. Teo revine in lumea televiziunii

La patru luni de cand a rupt colaborarea cu postul Prima TV si a intrat in randul somerilor de lux, Teo Trandafir revine in lumea televiziunii, dar de aceasta data in calitate de profesor. Aflata in negocieri avansate cu Vlad Ionescu, proprietarul primei scoli de televiziune din Romania, vedeta urmeaza, zilele acestea, sa bata palma pentru un job inedit - cel de profa de divertisment.

Dupa multi ani petrecuti in fata camerelor de luat vederi in emisiuni transmise in direct care au reusit sa inregistreze audiente uluitoare, Teo s-a decis sa impartaseasca din experinta sa. Cel care a venit cu aceasta propunere, la care nici macar Teo nu a indraznit sa viseze vreodata, a fost prezentatorul stirilor sportive matinale ale Antenei 1, proprietarul primei scoli speciale de televiziune unde tinerii sunt initiati in arta televiziunii.
"La Teo m-am gandit inca din faza de proiect. Nici nu aveam cum sa o sar din schema pentru ca, practic, nu exista inlocuitor pentru ea. Este singura care putea sa dea lectii despre divertisment, despre captarea atentiei pe segmentul de divertisment, unul dintre cele mai importante din grila unui post de televiziune. Discutiile sunt avansate. Acum, practic, noi discutam doar detaliile legate de ore si planificarea lor", ne-a declarat Vlad Ionescu. Desi gurile rele sustine ca negocierile s-ar fi impotmolit la capitolul financiar, bossul scolii infirma aceste speculatii. "Nu au fost probleme financiare. Cu Teo ma cunosc si o respect de prea multi ani ca sa fie vorba de asa ceva. La capitolul divertisment stam cel mai bine in materie de... hai sa le zicem "profi".
Claudia Dima o sa predea partea de productie, adica ce se intampla in spatele camerei de filmat, iar in fata o sa fie Teo Trandafir. Culmea este ca ele au si lucrat impreuna, in trecut, la "Momentul adevarului", la Prima TV, iar acum sunt colege de catedra. Iar cu Alessandra Stoicescu va fi colega de cancelarie. Teo o sa intre in paine din 30 martie, de cand prima serie de cursanti o sa inceapa orele. In principiu, ea o sa predea 4 ore pe saptamana si o sa lucreze cu serii de cate 20 de elevi", spune noul sef al lui Teo Trandafir.

Scoala de 50.000 de euro


Afacerea in care Vlad Ionescu a investit 50.000 de euro se pare ca a debutat cu dreptul, mai ales ca, la mijlocul saptamanii acesteia, a inceput sa ploua cu inscrieri.
"Initial am crezut ca dam drumul la cursuri cu o singura serie, ca, ulterior, dupa aceasta saptamana, sa plecam la drum cu patru serii de elevi si am inceput si inscrierile pentru luna iunie. Pe viitor ne-am propus sa invitam o data la doua saptamani personalitati din televiziune cum ar fi: Gabi Vranceanu Firea, Mihai Gadea, Melania Medeleanu, Simona Patruleasa si multi, multi altii," mai spune acesta. Sursa: www.cancan.ro

A vrut sa se sinucida dupa o cearta cu parintii. Salvata de paparazzi de la moarte

Operatiune de salvare incheiata cu succes datorita unei echipe de paparazzi de la CANCAN: o sinucigasa care ameninta ca se va arunca de la fereastra unui cinematograf parasit din apropierea Garii de Nord a fost oprita la timp de jurnalisti si dusa la spital.


Evenimentul s-a produs joi dupa amiaza, cand o tanara s-a urcat la etajul doi al fostului cinematograf Dacia, situat in zona Garii de Nord, care acum este in paragina, amenintand ca se arunca in gol daca nu vorbeste cu presa. Primii care au ajuns la locul incidentului ce se putea incheia tragic au fost paparazzii CANCAN. Intrucat femeia parea decisa sa-si incheie socotelile cu cele lumesti, discutiile cu aceasta au fost extrem de prudente, sinucigasa fiind lasata sa-si descarce sufletul.
Daniela Valentina Adascalitei a marturisit jurnalistilor ca vrea sa-si ia viata deoarece se certase cu parintii ei, iar acestia o alungasera de acasa. Dupa negocieri care au durat aproape trei sferturi de ora, tanara se incapatana sa stea cocotata, unul dintre reporteri i-a distras atentia sinucigasei, iar o alta persoana a sarit pe aceasta si a imobilizat-o, dand-o jos de pe pervaz. Femeia a fost urcata intr-o ambulanta si transportata la un spital de psihiatrie pentru a fi ajutata sa treaca peste depresie. Sursa: www.cancan.ro

Diana Munteanu l-a "aranjat" pe Claudiu Niculescu. I-a bagat soacra in casa


Chiar daca nu are nimic pregatit pentru momentul in care va deveni mamica, Diana Munteanu a stabilit, totusi, cine-i va creste copilul. Este vorba de mama sa, pe care o va aduce de la Brasov. Astfel, Claudiu Niculescu, sotul vedetei, va trebui sa aiba grija cum umbla imbracat prin casa in fata soacrei si mai ales cum se poarta cu fiica ei.



Peste o saptamana, Diana Munteanu va intra in cea de-a saptea luna de sarcina. Paparazzii Ciao! au realizat primele fotografii cu sotia lui Claudiu Niculescu insarcinata. Desi momentul in care fiul ei va vedea lumina zilei se apropie cu pasi repezi, aceasta nu a pus inca la punct toate cele necesare. Nu stie nici macar unde va naste. "Nu m-am hotarat inca unde imi voi aduce baietelul pe lume, dar cu siguranta, va fi o clinica privata. Nu am stabilit nici macar ce nume va purta", ne-a marturisit ea. Nici camera copilului nu a fost amenajata, iar Diana sustine ca nu o va aranja decat in ultima luna de sarcina, cand planuieste sa intre in concediu prenatal. "Intentionez sa-mi iau o luna de concediu in care sa pun la punct toate detaliile", povesteste viitoarea mamica. Singurul lucru batut in cuie este bona. Postul va fi ocupat chiar de mama Dianei Munteanu, care se va stabili cat de curand in casa sotilor Niculescu. Desi va fi nevoita sa-si paraseasca orasul natal, Brasovul, femeia a acceptat fara sa stea pe ganduri sa-si creasca nepotelul. In ultima perioada, mama Dianei a facut mai multe drumuri la Bucuresti, pentru a se acomoda cu noul domiciliu. Recent, aceasta a petrecut o perioada buna de timp cu fiica ei, Claudiu fiind in cantonament in afara tarii.
Imediat ce fotbalistul s-a intors acasa, soacra lui s-a inapoiat la Brasov. Incepand cu finalul lui mai, lucrul acesta nu se va mai intampla. Mama Dianei se va muta cu ei pentru a le da o mana de ajutor cu bebelusul.

Sta doar doua luni acasa


Sprijinul mamei ei este cu atat mai important cu cat Diana nu are de gand sa stea prea mult acasa.
"In momentul asta filmez editii in avans ale emisiunii mele (n.r. - Conferinta de presa de la Antena 2), care sa fie difuzate in cele trei luni, una inainte de nastere si doua dupa, in care voi sta acasa. Apoi, imi voi relua activitatea ca si pana acum", planuieste sotia lui Niculescu. Sursa: www.cancan.ro

Florin Salam si Copilul de Aur l-au condus pe ultimul drum pe baiatul Duduienilor. Inmormantare cu manelisti

Jale si doliu in clanul Duduianu: Ianis Reget - fiul lui Radu Reget, zis Denom - si prietenul acestuia, Jonathan, care au decedat intr-un infiorator accident de circulatie, au fost inmormantati ieri, fiind condusi pe ultimul drum de manelistii Florin Salam si Copilul de Aur.


Incepand cu ora 11.00, la vila lui Reget din Damaroaia au inceput sa soseasca prieteni si membri ai gruparii Duduianu si nu numai, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Ianis, tanarul de 17 ani. Pe aceeasi strada, la vila familiei lui Jonathan, un barbat imbracat in costum tinea o predica la microfon, rugandu-se pentru sufletul celui disparut prematur si citand din George Cosbuc. Inainte ca trupul lui Ianis sa fie scos din casa, Salam si Copilul de Aur au cantat o melodie de jale, dupa care sicriul a fost urcat in masina.
Langa cosciug s-au asezat si cei doi manelisti. Cortegiul funerar a oprit putin in fata casei prietenului lui Ianis, acolo unde cei doi manelisti au mai cantat doua piese, dupa care s-a pus in miscare, fiind urmat de peste 150 de persoane. Melodiile de jale au rasunat tot drumul, pana la cimitirul Damaroaia, acolo unde, dupa slujba religioasa, tinerii au fost inmormantati. Cei doi au sfarsit intr-un accident rutier, produs pe bulevardul Ion Mihalache, la inceputul acestei saptamani. Ianis Reget conducea un autoturism de teren cu viteza foarte mare si a pierdut controlul volanului, iar SUV-ul s-a izbit de un copac de pe marginea drumului si s-a rostogolit de cateva ori, facandu-se zob. Sursa: www.cancan.ro

Ancheta in Mures dupa ce un film scandalos a ajuns pe internet. Eleva de 12 ani filmata in timp ce se masturba

Brigada de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog (BCCOA) a deschis o ancheta in cazul elevei de clasa a VI-a de la o scoala din Targu Mures care a fost fotografiata dezbracata, imaginile ajungand pe adresele de e-mail ale colegilor si pe telefoanele mobile ale acestora.

Si conducerea scolii incearca sa faca lumina in acest caz, mai ales ca fata are o varsta atat de frageda si un statut special, fiind inclusa intr-un program al scolii dedicat elevilor cu abateri de la disciplina, dupa ce a furat un telefon mobil. "Initial am fost anuntati ca fetita a aparut pe youtube intr-un filmulet, dar acolo imaginile sunt atat de difuze incat nu ne-am putut da seama despre cine este vorba. Am discutat cazul in Consiliul de Administratie si am luat in considerare ca este totusi o fetita de 12 ani si ne-am propus sa actionam cu delicatete", a declarat directoarea scolii, Doina Tintosan. In controversatul film fata apare masturbandu-se, fiind incurajata de cativa baieti. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Mures, Adina Pui, a precizat ca eleva provine dintr-o familie dezorganizata, mama, care ii este tutore, plecand in Statele Unite ale Americii si lasand-o sub protectia bunicii. In prezent si bunica fetei este plecata in SUA, adolescenta fiind incredintata unei matusi. Potrivit purtatorului de cuvant este posibil ca fata sa fi fost fortata sa pozeze in aceste ipostaze, motiv pentru care este necesara si implicarea politiei in ancheta. Sursa: www.cancan.ro

Acuzati ca si-au pacalit partenerii de afaceri. Magazin de fite, pe datorii si cu patronii disparuti

Firma Mega Company Import Export care va deschide un magazin outlet la kilometrul 13 al autostrazii Bucuresti-Pitesti, este acuzata ca nu a platit firmele care lucreaza la acest proiect. Societatea figureaza la Ministerul Finantelor cu datorii de zeci de miliarde de lei vechi.


Mega Company Import Export ar fi trebuit sa inaugureze centrul comercial Mega Designer Outlets, dar lansarea a fost amanata pentru luna septembrie, anul acesta. Motivul oficial este acela ca viitorii chiriasi ar fi cerut acest lucru din cauza situatiei economice. In realitate, se pare ca motivul ar fi cu totul altul. CANCAN a primit mai multe sesizari, in care Mega Company este acuzata ca nu ar fi platit firmele cu care lucreaza la dezvoltarea acestui proiect. Fapt pentru care presedintele Mega Company, cetateanul american Salah Turkmani, nu ar mai fi venit in tara de aproximativ sase luni. De altfel, aceste acuzatii par a fi intemeiate, daca tinem cont de situatia financiara a societatii.
In acest sens, conform bilantului depus pe anul 2007 la Ministerul Finanatelor, Mega Company Import Export are datorii de 9.373.941. Adica peste 90 de miliarde de lei vechi. CANCAN a incercat sa stea de vorba un reprezentant al Mega Company Import Export, insa secretara a marturisit ca nu exista nicio persoana abilitata sa ofere o declaratie oficiala. Sursa: www.cancan.ro

Asasinat in lumea consumatorilor de heroina din Capitala. Aruncat din masina cu gatul taiat

Un bucurestean de 36 de ani a murit, joi noapte, dupa ce persoane necunoscute i-au taiat gatul si l-au abandonat apoi in fata Spitalul Bagdasar Arseni.


Incidentul s-a produs in jurul orei 22.35, cand in fata spitalului a oprit o Dacia Logan break, de culoare inchisa, in care se aflau mai multi indivizi. Din masina a fost aruncat un barbat inconstient si plin de sange, dupa care soferul a demarat in tromba.
Desi totul s-a petrecut intr-un timp foarte scurt, se pare ca paznicii ar fi reusit sa noteze numarul de inmatriculare al masinii suspecte. Timp de jumatate de ora medicii s-au chinuit sa resusciteze ranitul, care avea gatul taiat in doua locuri, insa acesta nu a mai putut fi readus la viata. Politistii au declansat imediat o ancheta si au aflat ca victima se numea Ovidiu Pana si era cunoscut in lumea narcomanilor din cartierul Berceni drept un mare consumator de heroina. Din acest motiv exista banuiala ca faptasii au vrut sa-i dea o lectie in contul unei datorii neachitate. Se banuieste ca, atunci cand si-au dat seama ca au exagerat, acestia si-au dus victima la spital, insa a fost prea tarziu. Chiar in ziua in care a fost ucis, Pana i-a cerut mamei sale 400 de lei, bani pe care, spunea el, urma sa-i imprumute unui prieten. Pentru ca nu a avut toata suma, femeia i-ar fi dat 200 de lei si un inel din aur de patru grame, pe care sa-l duca la o casa de amanet. Dupa ce a luat bijuteria, Ovidiu a iesit in graba pe usa.
Cateva ore mai tarziu, familia sa a aflat ca cineva l-a ucis. Ovidiu Pana era casatorit si avea un copil de patru luni. Curand, barbatul urma sa plece, impreuna cu nevasta, la munca in Italia. Sursa: www.cancan.ro

Vanatorii de fantome au depistat locurile preferate de strigoi. Harta zonelor bantuite din Capitala

Daca scotienii se lauda cu sute de castele bantuite si francezii vorbesc in soapta despre fantomaticele catacombe din subteranele Parisului, romanii nu au ramas mai prejos. CANCAN a facut o descoperire uluitoare: in Bucuresti activeaza un grup de vanatori de fantome care cerceteaza fenomenele paranormale inregistrate pe strazile Capitalei.


Grupul care a inspaimantat fantomele activeaza doar pe strazile Capitalei, fiind interesat exclusiv de fenomenele inexplicabile care se manifesta noaptea. Potrivit marturiilor de pe forumurile de specialitate, neobisnuitii detectivi sunt in numar de sase: un arhitect, doi studenti la Politehnica, un fizician, un sofer de taxi si un sergent de politie. Ei inregistreaza si verifica fenomenele sonore si optice misterioase care, spun ei, au loc noaptea, in buricul targului. Seful vanatorilor de fantome, un anume Marcel, sustine ca a elaborat harta paranormala a Bucurestiului. Cele mai bantuite zone ale Capitalei ar fi, astfel, cateva strazi din apropierea Pietei Romane, in special Dacia si Eminescu. In relatarile postate pe net, paranormalii sustin ca au fost martorii unor episoade desprinse parca din filmele horror. Marcel sustine ca "un tortionar comunist, mort de multi ani, se intoarce in fiecare seara la fosta casa" si ca detectivii au inregistrat "zgomotul motorului masinii invizibile la bordul careia criminalul-securist se plimba prin cartier". El se mai jura ca, in anumite nopti, pe zidul unui bloc din zona Amzei apare umbra uriasa, dar inofensiva, a unui barbat cu palarie. Sursa: www.cancan.ro

Sustinuti de Parazitii, fumatorii de "iarba" cer legalizarea marijuanei. Narcomanii vor sa faca un miting in Bucuresti

Consumatorii de marijuana au inceput sa se organizeze prin intermediul unui site si intentioneaza sa sustina un mars de protest de mare amploare. Acestia doresc sa se poata droga in voie, fara sa raspunda in fata legii.


Mai multi tineri au pus bazele unei organizatii care a lansat pe internet o campanie intitulata "Pro Cannabis". Sustinuti in mod public, pe site, de celebra trupa hip hop Parazitii, narcomanii strang voluntari pentru a-i scoate in strada, cu scopul de a cere Guvernului sa legalizeze marijuana. Fumatorii de canepa vor ca drogul sa fie distribuit legal, in limita a cinci grame pe zi, numai persoanelor de peste 18 ani. In plus, cei care au initiat campania recruteaza si voluntari pe care sa-i scoata in strada cu tricouri, sepci si pancarte inscriptionate cu mesaje pro canabis. Mai mult, acestia asteapta si donatii pentru a putea sa sustina financiar campania la televiziuni, radiouri si ziare. Pana la data mitingului, de pe site-ul acestora se poate afla cum se face o tigara cu drog si cum se creste canabisul acasa. Referitor la demersul narcomanilor, politistii antidrog trag un semnal de alarma. "Eventuala legalizare este un aspect negativ, in conditiile in care, totusi, vorbim despre consum de stupefiante. Chiar daca avem de-a face cu droguri considerate usoare, ele pot crea consumatorilor tendinta sa incerce stupefiantele de mare risc, cum este heroina", ne-a declarat comisarul Catalin Tone, seful Serviciului Antidrog din cadrul BCCO.
vise. Fumatorii de stupefiante doresc sa scape de puscarie.

Fuma canabis pentru a-si face pofta de mancare


Interpretul de muzica hip hop Cristian Ionascu, alias Gigis, a uimit judecatorii cand le-a explicat ca el fuma canabis pentru ca ii facea pofta de mancare. Culeasa in vara si toamna anului trecut de pe un camp din apropierea casei parintesti, din comuna vasluiana Deleni, "iarba" era depozitata in beci pentru a se usca. Gigis si prietenii lui sunt cercetati de procurori pentru trafic si consum de droguri. Sursa: www.cancan.ro

Respecta cu strictete Postul Pastelui. Andreea Raicu s-a reprofilat pe alimente "bio"

La o degustare gazduita de un magazin bucurestean, prezentatoarea "Megastarului" si-a incantat papilele gustative cu produse de post, preparate numai cu ingrediente naturale.



Vedeta Prima TV Andreea Raicu s-a delectat cu "martisoarele" culinare pregatite exclusiv din ingrediente naturale la un magazin cu specific "bio" din Capitala. Bruneta a facut ravagii printre rafturi si a cumparat numai produse de post, deoarece respecta cu strictete Postul Pastelui. Printre bunatatile care i-au facut cu ochiul Andreei au fost chiftelutele din legume, biscuitii cu ghimbir si sucurile "bio", cu aloe vera. Cu toate acestea, vedeta nu a fost pe deplin multumita de cantitatea de produse luate si a tinut sa adauge ca se va intoarce la magazin in zilele urmatoare cu un cos, pe care il va umple cu aceste delicatese. Amatorii unei diete sanatoase pot cumpara de aici un pranz gata preparat si ambalat in caserola. Acestia pot consuma mancare gatita din produse proaspete, ca peste, pui, curcan, orez, legume, fructe, dar si alimente "bio", lactate, paste, miere si cereale. Magazinul dispune de o bucatarie proprie, unde sunt pregatite zilnic deliciile sanatoase, care nu contin E-uri, conservanti sau aditivi alimentari. Pretul unei caserole cu mancare sanatoasa variaza de la 4 lei la 20 de lei. Sursa: www.cancan.ro

Cantaretul le-a sugerat politistilor sa-si faca site.

Componentul trupei Hi-Q a revenit de cateva zile in randul pietonilor. Intr-un moment in care avea nevoie mai mult ca niciodata de masina personala cu care sa se deplaseze zilnic la Buftea, la antrenamentele pentru "Dansez pentru tine", cantaretul a fost instiintat telefonic ca i-a fost suspendat carnetul de conducere.
Desi detine un motor de ultima generatie si este proprietarul unui automobil Honda Civic Type R, Mihai Sturzu se foloseste de o bicicleta ca sa ajunga la destinatiile propuse. Motivul este lesne de inteles - lipsa carnetului de conducere, care a fost suspendat oficial, dupa acumularea celor 15 puncte de penalizare. "Habar nu am cum le-am facut. M-au sunat de la politia din Brasov, cea care mi-a eliberat carnetul, spunandu-mi ca trebuie sa ma prezint la ei ca sa-l predau. Intre timp m-am dus cu masina la Brasov, am depus actul la ghiseu, m-am urcat in tren si
m-am intors in Bucuresti, de unde mi-am cumparat o super bicicleta de care sunt tare mandru", ne-a declarat Mihai. Dupa acest incident, cantaretul s-a gandit sa propuna Politiei Rutiere o modalitate prin care soferii sa afle cu usurinta cate puncte au acumulat. "Sa faca un site care sa poata sa fie accesat de fiecare sofer care doreste sa afle, la zi, cuantumul punctelor de penalizare. Pana una alta, pentru 30 de zile o sa merg cu bicicleta. Spre amuzamentul gastii mele, instinctele nu mi le-am pierdut. Sunt singurul biciclist care sta cuminte la semafor, asteptand sa se faca verde, pe cand biciclistii consacrati se strecoara pe trotuare sau o taie pe rosu", ne-a declarat acesta. Sursa: www.cancan.ro

Oana Zavoranu a comis-o! I-a dat palpitatii lui Diaconescu

Sotia lui Pepe a avut o noua confruntare cu mama ei, joi noapte, la OTV. Declaratiile Marioarei Zavoranu au scos-o atat de tare din sarite pe Oana, incat aceasta nu s-a mai putut stapani si a injurat in direct, spre disperarea realizatorului TV.



Dan Diaconescu a fost la un pas sa sara peste biroul din studio pentru a acoperi gura invitatei pusa pe injurat.
Intr-o discutie purtata in termeni mai mult sau mai putin calomniosi cu mama sa, Oana Zavoranu a cedat nervos. Desi a dat dovada de stapanire o perioada buna de timp, in ciuda faptului ca Marioara Zavoranu a dat tonul la jigniri, vedeta a izbucnit determinandu-l pe Diaconescu sa intrerupa emisia si sa solicite pauza publicitara. Totul a pornit de la faptul ca mama vedetei a declarat presei ca se ingrijeste de mormintele celor doua fiice pierdute la cutremurul din '77. Acest fapt a fost contrazis de Oana care a sustinut ca, dimpotriva, mormintele sunt intr-o stare deplorabila, semn ca nu a mai trecut nimeni pe acolo, de cel putin sase luni. Mai mult decat atat, Oana s-a infuriat teribil la replicile Marioarei Zavoranu care insista sa declare ca, in ceea ce o priveste, este o chestie "de suflet". "De suflet in p... mea?!", a rabufnit Oana fara sa mai tina cont ca se afla intr-un studio de televiziune. In acel moment, Diaconescu a sarit ca ars de pe scaunul sau invocand CNA-ul si cerand o pauza pentru a-i permite invitatei sa-si recapete calmul. In ciuda eforturilor realizatorului TV astfel de episoade s-au repetat pe parcursul emisiunii, de ambele parti, atat Oana, cat si Marioara Zavoranu aruncand vorbe grele. In noua disputa, avantajul a fost de partea sotiei lui Pepe care si-a petrecut noaptea in studioul de la OTV, acoperind-o cu usurinta pe mama ei care nu s-a lasat mai prejos, desi interventia ei a fost telefonica. Sursa: www.cancan.ro

S-a descurcat cum a putut ca sa ocupe un loc de parcare. Aura Urziceanu a dat "spaga" unui agent de paza

Cunoscuta interpreta de muzica usoara Aura Urziceanu a fost surprinsa de paparazzii CANCAN, in zona Dorobanti, din Capitala, in timp ce oferea "spaga" unui agent de paza care-i parcase masina.


Paparazzii CANCAN au surprins-o pe cantareata Aura Urziceanu in zona Dorobanti. Artista s-a oprit intr-o parcare cu plata. In intampinarea doamnei Urziceanu a venit un agent de paza al unei sucursale bancare si s-a oferit sa-i parcheze autoturismul. Aura Urziceanu, imbracata elegant, s-a indreptat spre piata Dorobanti, de unde a cumparat un buchet mare de flori, semn ca urma sa se intalneasca cu o prietena draga. Cand s-a intors la locul de parcare, a scos portofelul cu bani, l-a chemat pe agentul bancii, si, marinimoasa, i-a dat 150.000 de lei vechi, drept multumire ca i-a parcat masina si ca a avut grija de autoturism pana la sosirea ei. Apoi, si-a luat ramas-bun de la barbatul care-i sarise in ajutor, s-a urcat la volanul masinii, i-a zambit agentului si a demarat, disparand printre celelalte vehicule din trafic. Sursa: www.cancan.ro

Vorbeste despre "forta rosie" ca despre iubirea vietii lui. Ministrul Bazac, legat pe viata de Ferrari

Ministrul Sanatatii, Ion Bazac, este iremediabil "pierdut" dupa Ferrari. Cand discuta de masina sa, ministrul vorbeste ca despre prima sa dragoste.

Ministrul Ion Bazac nu si-ar lasa masina personala, un superb Ferrari, pe mana nimanui. Sub niciun pretext! De cand firma la care este actionar, S.C. Forza Rossa S.R.L., a devenit reprezentantul oficial Ferrari in Romania, in aprilie 2007, ministrul nu conduce alta masina. "Compania mea are contract pe viata cu Ferrari", ne-a spus ministrul. Cand vine vorba de bijuteria lui pe patru roti, ministrul povesteste parca de iubirea vietii, desi pana acum doi ani avea un Masserati. "Cine isi ia o masina Ferrari, nu o poate lasa pe mana altcuiva. Doar eu o conduc. Nu iti iei Ferrrari sa te vada altii, ci pentru pasiunea de a conduce aceasta masina. Este o masina sport, cu doua locuri", ne-a marturisit Ion Bazac. Vazand ca vorbeste cu atata pasiune despre masina lui, am fost curiosi sa aflam daca a incercat vreodata sa isi bage nasul sub caroserie, sa repare ceva la ea, sau sa schimbe o roata, asa cum orice sofer obisnuit face, atunci cand "ia" cate un holzsurub in cauciuc. "Nu am avut niciodata probleme, dar clientul de Ferrari nu are voie sa umble la nimic, nici macar la roti. Pierde garantia. Daca ia un holzsurub in roata, are pe volan un buton, apasa pe el, iar roata se umfla si il tine pana la prima benzinarie. In 30 de minute vine camionul si ia masina si o duce la reprezentanta", a precizat Bazac. Sursa: www.cancan.ro

Viceprimarul Capitalei, Robert Ionescu, a marcat in avans "Ziua Femeii". Cadouri pentru mamicile de la Maternitatea Bucur

Edilul a vizitat Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Bucur si, pentru ca prima saptamana din martie este dedicata femeilor, el nu a venit cu mana goala.


Proaspetele si viitoarele mamici internate la Maternitatea Bucur au fost rasfatate cu flori si martisoare de viceprimarul Capitalei, Robert Ionescu, si reprezentanti ai PD-L sector 4. Si fetitele care au venit pe lume la inceput de martie au primit din partea politicienilor diverse cadouri utile oricarui bebelus, in primele luni de viata. Viceprimarul Capitalei le-a oferit aceleasi surprize placute si angajatelor maternitatii, daruindu-le mici simboluri ale primaverii. Cu prilejul vizitei la spital, Robert Ionescu a remarcat situatia deplorabila in care se afla maternitatea.
In consecinta, el a facut apel catre primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, sa se deplaseze la maternitate si sa ia masuri de urgenta pentru imbunatatirea conditiilor de spitalizare a femeilor si nou-nascutilor. Sursa: www.cancan.ro

Fotbalistul stelist are probleme in tara natala. Dayro Moreno e mafiot pentru columbieni

Mijlocasul transferat in Ghencea de la Once Caldas este considerat sosia perfecta a unui interlop sud-american.


Dayro Moreno ramane in centrul atentiei in Columbia, chiar daca prestatiile de la Steaua au fost extrem de slabe in ultima perioada. Moreno a fost luat in colimator de conationalii sai din cauza asemanarii izbitoare cu un temut mafiot local. Astfel, mijlocasul formatiei antrenate de Marius Lacatus este tinta satirelor coechipierilor de la nationala, dar si a oamenilor simpli, pentru profilul sau fizic identic cu al lui David Murcia Guzman. De altfel, pe unele site-uri din Columbia exista "propunerea" ca jucatorul "ros-albastrilor" sa interpreteze rolul interlopului in cazul in care se va turna un film despre viata acestuia. Interlopul David Murcia Guzman a devenit renumit prin faptul ca a fost patronul unui Holding, "D.M.G. Grupo", care a dat faliment si care a pagubit mii de columbieni. Compania respectiva se baza pe vinderea unor carduri cu sume fixe, in schimbul carora investitorii puteau cumpara diferite produse pe care holdingul le comercializa, iar dupa minimum cinci luni ei aveau dreptul sa primeasca in cash intre 75 si 150% din valoarea cardului. Autoritatile l-au acuzat pe David Murcia de spalare a milioane de dolari si de trafic de droguri, dar nu au putut demonstra, deocamdata, aceste lucruri, procesul fiind pe rol. Sursa: www.cancan.ro

A gasit investitori din Spania. Craioveanu cumpara Craiova

Fostul jucator al lui Getafe si-a incheiat vizita in Romania, dar este convins ca va reveni in tara, pentru a investi si la "Stiinta".


Insotit de cativa oameni de afaceri din Spania, Gica Craioveanu s-a aflat pentru o scurta vizita in Romania. Scopul? Cumpararea unor terenuri in Craiova, unde se doreste crearea unui cartier de vile de lux. Unul dintre oamenii care s-au aflat alaturi de el este un cunoscut constructor in Spania, acesta fiind direct interesat chiar de achizitionarea unor terenuri care se afla in proprietatea finantatorului echipei din Banie, Adrian Mititelu. Sumele pe care sunt dispusi sa le investeasca spaniolii sunt de ordinul zecilor de milioane de euro, iar discutiile s-au prelungit destul de mult. La finalul acestora, Gica Craioveanu a recunoscut ca spaniolii ar fi interesati chiar si sa investeasca la clubul din Banie, alaturi de Adrian Mititelu.
"Nu este exclus ca peste putin timp sa devina sponsori ai Universitatii Craiova", a dezvaluit Craioveanu, chiar daca Adrian Mititelu nu este afectat de criza financiara in acest moment. Peripul fostului jucator al Stiintei a continuat apoi si prin Capitala, unde Craioveanu a avut mai multe intalniri cu oameni de afaceri, ziua de joi petrecand-o numai in sedinte. Ieri, Gica se pregatea sa paraseasca Romania, convins ca vizita sa a fost benefica pentru afaceri. "Vom reveni la Craiova", a conchis fostul golgheter al Universitatii. Sursa: www.cancan.ro

Lectii de erotism culinar la televiziunea britanica. A mancat in direct un penis de magar

Peaches Geldof, fiica solistului britanic Bob Geldof, a facut o demonstratie aproape pornografica la un show TV. Ea a muscat cu nesat din organul sexual al unui magar, care i-a fost adus de prezentatorul emisiunii, Rufus Hound.


Telespectatorii britanici au avut parte de un show neasteptat la emisiunea "Celebrity Juice", difuzat de postul ITV2. Starleta britanica Peaches Geldof, una dintre fiicele cantaretului Bob Geldof, si-a confirmat faima de adolescenta rebela si lipsita de inhibitii dupa ce, in direct, in timpul emisiunii ea a oferit spectatorilor o adevarata lectie de erotism culinar. Dupa ce unul dintre invitati, Joe Swash, castigatorul de anul trecut al reality-show-ului "I?m a Celebrity. Get me Out of Here", a mancat un penis de magar, chinuindu-se din greu sa nu vomite, dar strambandu-se incontinuu a lehamite, Peaches a fost indemnata de prezentatorul emisiunii, Rufus Hound, sa faca acelasi lucru, aducandu-i aproape imediat in fata un platou cu organul sexual al unui magar.
Fara sa para deloc incurcata de situatia in care a fost pusa si fara sa stea prea mult pe ganduri, starleta, in varsta de 19 ani, a inceput sa muste din penisul de animal, fara sa scoata un sunet, insa facand grimase care spuneau mult despre ceea ce simtea in timp ce consuma ineditul preparat culinar. Intre doua inghitituri Peaches a simulat chiar si sexul oral cu "delicatesa" care i-a fost oferita ca mancare.
"A fost de-a dreptul scarbos sa vad asa ceva. Mie mi-a fost scarba sa privesc scena, iar ea a avut curajul sa manance organul sexual al animalului, ba chiar sa mimeze sexul oral. Vulgar este un cuvant mult prea bland pentru ce a fost in stare sa faca Peaches", a declarat chiar unul dintre membrii echipei care a inregistrat emisiunea.


Spirit de echipa



Cu toate ca scena la care a participat a fost aspru criticata de opinia publica britanica, Peaches Geldof s-a declarat foarte mandra de comportamentul ei.
"Am demonstrat ca nu ma dau in laturi de la nimic si ca am spirit de echipa. M-a impresionat teribil ce a facut Joe, asa ca am vrut sa-i demonstrez ca sunt alaturi de el facand acelasi lucru. In plus, sa mananc penis de magar mi s-a parut excitant, ca intr-o fantezie sexuala", a spus starleta britanica, care s-a aratat dispusa sa repete experienta. Sursa: www.cancan.ro

Stie sa ii castige pe paparazzi de partea lui. Mickey Rourke face gesturi obscene in public

Actorul american, de 56 de ani, a pozat in ipostaze indecente pentru paparazzi, oferindu-le cateva instantanee care sa-i ajute sa-si vanda marfa. Fostul playboy al Hollywood-ului nu fuge de fotografi, ci incearca sa se puna bine cu acestia, stiind ca astfel isi face cea mai buna reclama.


Constient ca o parte din faima de care se bucura in randul publicului se datoreaza paparazzilor aflati mereu pe urmele lui, actorul american Mickey Rourke face orice pentru a intra in gratiile acestora. In urma cu cateva zile vedeta, in varsta de 56 de ani, a fost surprinsa de fotografi la iesirea din restaurantul newyorkez Cipriani, unde luase cina in compania unui prieten. Extrem de amabil, Rourke s-a oprit sa ii salute pe ziaristi, cu care a dat noroc si s-a imbratisat cu afectiune. "Ce mai faceti, baieti? Cam frig in seara asta, nu-i asa?", a observat actorul, strangandu-si pardesiul pe trup.

Vrea pe prima pagina


"Mickey e un tip grozav. Nu e deloc fitos si obisnuieste sa stea la poza. Cand i-am spus in gluma ca am fi preferat sa iasa beat din restaurant, ca sa avem un subiect spumos in ziar, ne-a replicat ca are o idee mai buna", a povestit un paparazzo. "Ne-a aratat degetul rusinii si ne-a invitat sa il fotografiem", a adaugat aceeasi sursa. "Daca nici asa nu apar pe prima pagina inseamna ca mi-a trecut vremea si trebuie sa ma las de meserie", ar fi replicat actorul, in timp ce poza cuminte pentru reprezentantii presei. Sursa: www.cancan.ro

Printul Harry, obsedat de Chelsy?S-a culcat cu "sosia" fostei iubite

Inca o noapte furtunoasa pentru aventurierul print Harry, care nu-si gaseste linistea de cand a fost parasit de Chelsy. Inca indragostit de ea, dupa cum spun prietenii lor, tanarul mostenitor la tronul Marii Britanii s-a cuplat, vineri seara, cu o blonda care seamana izbitor cu fosta iubita.

"S-au giugiulit toata seara", a spus o sursa din clubul Raffles, unde cei doi si-au facut de cap. Astrid Harbord este o tanara de 27 de ani, care provine dintr-o familie bogata. Este prietena cu fratele lui Kate Middleton, iubita printului William si ii da de ceva vreme tarcoale mezinului familiei regale. Pana acum, n-a avut insa succes, pentru ca Harry n-a avut ochi decat pentru Chelsy.
Pana vineri seara, mai precis, cand s-a hotarat sa se distreze si sa o scoata pe blonda la un club. Tanara nu este deloc "usa de biserica", fiind renumita pentru apetitul pentru petreceri, udate din greu cu bautura.
Cei doi s-au infierbantat atat de mult, incat Harry nu s-a mai putut dezlipi de Astrid si a invitat-o sa-si petreaca noaptea cu el, la resedinta din Clarence House, spre care au plecat la trei dimineata. Au avut toata casa la dispozitie, pentru ca tatal lui Harry, printul Charles, si sotia sa, Camilla, erau plecati la Highgrove.
Aventura are loc la cateva saptamani de la despartirea de Chelsy, insa este greu de spus daca relatia celor doi se va consolida. Este foarte posibil insa ca Chelsy sa fie foarte afectata de aceasta poveste, mai ales ca in ultima saptamana a incercat sa reia relatia cu Harry, cuprinsa de remuscari. Desi s-au intalnit de cateva ori, Chelsy si Astrid nu sunt in relatii. Sursa: www.cancan.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats