luni, 9 martie 2009

Daminuta s-a despartit de fosta ocupanta a locului 3 la "Miss Romania 2008". A parasit-o pe stripteusa de la prefectura!


Fotbalistul lui Inter a decis sa rupa relatia cu iubita sa. Motivul oficial ar fi legat de faptul ca Bianca Jurca nu vrea sa renunte la afacerile pe care le are in Timisoara si sa se mute la Milano, dar neoficial, in luarea deciziei fobalistul a tinut cont si de articolul despre trecutul fetei aparut in CANCAN.


La inceputul acestui an Cristi Daminuta se gandea tot mai serios sa se casatoreasca cu Bianca Jurca, o timisoreanca pe care o cunoscuse toamna trecuta. In urma cu aproape trei saptamani, fotbalistul lui Inter ii propusese iubitei sa se mute impreuna la Milano, in apartamentul de doua camere pus la dispozitie de clubul din capitala Lombardiei. Pe 24 februarie, dupa turneul de la Viarreggio, Daminuta a venit in tara cu avionul, urmand sa se intoarca in Italia cu Bianca si cu masina acesteia, pentru a putea duce cat mai multe bagaje. Coincidenta a facut ca in aceeasi zi sa apara in CANCAN articolul despre trecutul iubitei sale, care a lucrat in mai multe baruri de striptease din Italia.
Desi a negat ca ar fi fost influentat in vreun fel de cele aparute, fotbalistul s-a intors la echipa de club singur. Weekendul trecut, Cristi si Bianca au decis sa puna capat relatiei. "A fost o despartire amiabila, fara scandal. Eu mi-am dorit sa ne mutam impreuna si chiar ma gandeam sa ne casatorim anul acesta. Initial ea a acceptat, iar apoi s-a razgandit, pentru ca nu a vrut sa-si paraseasca afacerile din Timisoara. Am ramas in relatii amiabile", a precizat Daminuta. Apropiatii jucatorului sustin ca o mare influenta in luarea deciziei au avut-o dezvaluirile aparute in CANCAN, conform carora Bianca a avut un trecut tumultuos, lucrand ca dansatoare in cateva baruri de striptease din Italia. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats