luni, 9 martie 2009

Andreea Mantea Si partenerul ei Si-au aruncat vorbe grele In curtea casei. Prima cearta cu iubitul

Sambata seara asistenta lui Mircea Radu a fost protagonista unei scene memorabile. Furioasa pe iubitul ei, bruneta nu a mai tinut cont de gura lumii si a dat frau liber nervilor, strigand la acesta cat o tinea gura.

La scurt timp dupa ce Andreea Mantea si-a facut publica povestea de dragoste chiar in cadrul emisiunii "Din dragoste", unde este asistenta, au aparut primii nori in paradis. Marea dragoste dintre vedeta TV si barbatul care si-a parasit sotia insarcinata pentru a putea fi cu ea a ajuns la primul hop. Sambata seara, Andreea si Andrei au avut prima rafuiala, care, din nefericire, s-a desfasurat cu martori. Incidentul a avut loc in jurul orei 20.30 in curtea casei Andreei Mantea, din Popesti Leordeni.
Surse din randul vecinilor brunetei sustin ca, la un moment dat, din directia casei ei au inceput sa razbata strigate furioase. Se puteau distinge clar o voce de barbat si o voce de femeie. In timp ce tonul ei era de repros, al lui parca incerca sa o convinga de nevinovatie. Singurele cuvinte care se puteau distinge clar erau: "Hai, lasa-ma!", rostite de femeie in semn de protest fata de justificarile barbatului. Cei doi au continuat sa se rafuiasca fara nicio intentie de a se retrage la adapostul casei, tulburand astfel linistea strazii si facand publice problemele aparute in nou formatul cuplu.
Desi motivul neintelegerilor este stiut doar de ei, cearta a coincis cu zvonul conform caruia Andreea l-ar fi surprins pe Tardea flirtand cu o blonda. Se pare ca incidentul s-a produs intr-un mall bucurestean cand asistenta lui Mircea Radu si-a lasat iubitul singur pret de o ora cat ea a defilat in cadrul unei prezentari de moda. Plictisit de moarte, acesta s-a intretinut, conform martorilor, cu o blonda misterioasa care a intrat rapid in vorba cu iubitul Andreei Mantea.

Ii pune la indoiala fidelitatea

Desi nu sunt impreuna decat de cateva luni, Andreea Mantea si iubitul ei se confrunta cu primele probleme serioase. Surse din anturajul brunetei sustin ca aceasta nu are incredere deplina in noul ei partener. Pana la urma, CV-ul amoros al acestuia nu este tocmai fara pata. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats