luni, 13 aprilie 2009

Ramona Gabor s-a cuplat cu fotbalistul lui Inter Milano Cristi Daminuta/S-a sarutat cu logodnicul unei finaliste la "Miss Romania"




Fotbalistul lui Internazionale Milano, logodit in urma cu cateva luni cu Bianca Jurca, locul 3 la "Miss Romania 2008", a agatat-o joi noapte pe sora Monicai Columbeanu intr-un club de fite din Bucuresti.


Cristian Daminuta a profitat de cele cateva zile libere pe care le-a primit de la clubul sau, Internazionale Milano, cu ocazia Pastelui catolic, sarbatorit in "Cizma", pentru a da o fuga in Romania. Venit la Bucuresti sa se relaxeze dupa un sezon destul de incarcat, Daminuta a iesit joi seara in Cuando, acolo unde trebuia sa aiba loc o prezentare de moda care, insa, nu s-a mai tinut din diverse motive. Desi nu a mai putut admira unduirile fotomodelelor pe podium, jucatorul interist nu a avut niciun motiv sa fie dezamagit de prezenta sa in discoteca. El a cunoscut-o acolo, prin intermediul unor prieteni comuni, pe frumoasa Ramona Gabor. Sora Monicai Columbeanu se numara printre invitatii speciali ai evenimentului si a fost placut impresionata de Daminuta. Cei doi au parut ca se inteleg de minune de cum au intrat in vorba. Odata cu trecerea timpului, Cristi si Ramona au avansat de la glumitele nevinovate la dansurile provocatoare pe ring. La un moment dat, fotbalistul si modelul au starnit rumoare in randul celor din club printr-un sarut foarte pasional. In jurul orei patru, internationalul de tineret a parasit locatia impreuna cu noua sa cucerire, destinatia cuplului fiind insa necunoscuta. Ieri, cei doi au fost zariti luand masa in Parcul Herastrau la "Quattro Stagioni". Sursa:www.cancan.ro

Fostul iubit al Cristinei Rus este acuzat de tentativa de lovitura de stat/Miliardarul Gabi Stati a lesinat in arest


Retinut la Odessa, in urma cu doua zile, fostul iubit al Cristinei Rus, miliardarul Gabriel Stati, a lesinat in arestul politiei ucrainene, fiind nevoie de interventia medicilor.

Informatiile au fost date publicitatii in cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", de Victor Ciutacu, care a citat surse de incredere din Ucraina. Potrivit acelorasi surse, Gabriel Stati ar fi fost retinut de autoritatile ucrainene in momentul in care inca nu se eliberasera de la Chisinau documentele de expulzare. Acuzat de presedintele Voronin ca ar fi finantat evenimentele de la Chisinau, Stati Jr., care este si cetatean roman, a fost arestat pe aeroportul din Odessa de ofiterii Serviciului de Securitate Ucrainean.
Potrivit unor surse din Chisinau, arestarea lui Stati Jr. ar fi doar o razbunare crunta a presedintelui Voronin, care, potrivit ultimelor declaratii, incearca sa gaseasca un tap ispasitor pentru evenimentele de la Chisinau, mai ales ca, treptat, familia Stati a inceput sa-si mute afacerile pe teritoriul Romaniei. Tatal lui Gabriel, Anatol, este presedintele grupului Ascom, specializat in extractie de petrol si gaze. Grupul Ascom a anuntat in august 2008 ca isi retrage partial stafful de baza din Republica Moldova din cauza presiunilor politice, iar activitatile sale au fost transferate ulterior in Romania. Sursa:www.cancan.ro

Nu are sanse la postul Simonei Patruleasa/Crina nu e pe gustul sefilor



Demisia prezentatoarei Observatorului sportiv de la Antena 1 a creat controverse serioase in departament. Desi momentan Patruleasa a fost inlocuita cu Abrudan, se pare ca aceasta nu este o solutie pe termen lung.
In ordine ierarhica, postul ramas vacant dupa demisia Simonei Patruleasa ar trebui ocupat permanent de Crina Abrudan, a doua ca importanta printre stiristele care prezinta rubrica sportiva. Si totusi, conducerea departamentului are dubii asupra acestei numiri. Potrivit surselor din post, Radu Naum, seful de la sport, nu este foarte incantat de idee si ii gaseste prezentatoarei fel de fel de defecte, pe care nu se fereste sa le mentioneze de fata cu colegii ei. Se pare ca Naum nu o considera pe blonda potrivita pentru principalul jurnal de stiri si incearca sa gaseasca tot o bruneta pentru ravnitul post. Din pacate, la Antena 1 nu au mai ramas decat blonde, trei la numar - Iulia Parlea, putin cam neexperimentata pentru un astfel de job, Cristina Dochianu si Crina Abrudan. Desi nu s-a gasit inca solutia ideala, circula zvonuri ca acesteia din urma i se pregateste debarcarea de la pupitrul principalului jurnal de stiri.
In momentul de fata, aceasta din urma incearca sa-i convinga pe cei din echipa ca este potrivita pentru post, chiar daca asta inseamna sa munceasca dublu. Pentru a putea face fata noii misiuni Crina schimba ture cu Cristina Dochianu. Se pare ca bataia mare nu este pentru salariul Simonei Patruleasa, ci pentru pozitia in cadrul postului, Observatorul de la ora 19.00 fiind una dintre cele mai importante productii ale Antenei. Dupa marirea de la finele anului trecut, Patruleasa castiga echivalentul a 1.700 de euro ca stirista, la care se mai adauga salariul de la GSP. Emisiunea "Interviurile Simonei", insa, a fost scoasa din grila inainte ca aceasta sa demisioneze.

Au chemat-o sa aplaude de ziua Antenei 2



Mai suspecta decat a Simonei Patruleasa este situatia Cristinei Cioran. Emisiunea pe care aceasta o modera la Antena 2 a fost scoasa din grila, fara nicio explicatie, in ziua in care stirista si-a dat demisia. Cu toate ca habar nu are care ii este soarta si nimeni nu se sinchiseste sa o scuteasca de acest stres, Cristina a acceptat cu stupoare invitatia de a participa la aniversarea de doi ani a postului. Aceasta a aplaudat alaturi de angajatii Antenei 2 intr-o editie speciala difuzata in urma cu doua zile. Sursa:www.cancan.ro

A lipsit de la audieri In dosarul iubitei lui/Dani Otil se ascunde de politisti


Iubitul Mihaelei Radulescu nu s-a prezentat, ieri, la sediul Sectiei 26, unde era asteptat pentru a fi interogat, in calitate de martor, in legatura cu dosarul penal in care este cercetata pentru furt si distrugere iubita lui.


Asteptat la politie inca de la ora 10.00, Dani Otil nu a dat curs citatiei oficiale, pe care anchetatorii i-au trimis-o acasa inca de luna trecuta. In schimb, la sectia de politie a sunat Teodor Andrei, avocatul acestuia, care a anuntat ca Otil nu poate sa ajunga. Avocatul a promis ca va reveni luni cu un telefon si, in functie de programul clientului sau, va stabili o ora pentru ziua de marti. Cu toate interventiile aparatorului sau, Dani risca sa fie amendat contraventional cu 200 de lei daca va evita in continuare sa vina la politie si sa spuna, exact, ce a facut Mihaela Radulescu in seara in care a atacat o echipa de paparazzi.
Daca prietenul ei amana interogatoriul, Mihaela a fost deja chestionata de ofiterii de politie judiciara. Cu ocazia audierilor, aceasta a cerut politistilor sa-i spuna oficial a cui este masina fotoreporterilor si care sunt numele acestora. Mai mult, diva a propus doi martori si a solicitat sa depuna la dosar un film care, spune ea, surprinde incidentul si poate face lumina in acest caz.
Ieri, cei doi angajati ai ziarului s-au prezentat la Sectia 26, la ora la care au fost chemati, unde, insotiti de avocat, au dat cate o declaratie. Sursa:www.cancan.ro

A avut un concert In fata a nici zece oameni/Anda Adam a cantat pentru un club gol




Lumea nu s-a inghesuit la concertul pe care l-a tinut Anda Adam, joi seara, in clubul Sesto Senso, aflat in centrul Timisoarei. Ca sa nu cante pentru o sala goala, cantareata a amanat inceperea spectacolului cu aproape doua ore, fara prea mare succes.


Cu toate ca spectacolul a fost gratuit, abia s-au strans zece fani, numarul acestora fiind inferior personalului clubului si dansatorilor Andei. Cantareata nu s-a descurajat si a cantat si a dansat mai bine de o jumatate de ora, timp in care a schimbat doua tinute. La un moment dat, vazand ca sala nu se umple, a spus ca are senzatia ca participa la o petrecere privata. Apoi si-a amintit de vremurile in care timisorenii se inghesuiau la concertele ei. Desi a incercat din rasputeri sa incalzeasca atmosfera, solista nu a reusit mare lucru. Dupa concert, ea s-a pozat cu angajatii clubului si a parasit orasul dezamagita. Sursa:www.cancan.ro

Andreea Antonescu, ajutata de fratele ei sa scape de privirile indecente/Avertizeaza barbatii prin mesajele de pe tricou


Dupa multe experiente traite cu barbati care uitau sa-si mai ia privirile din decolteul ei, cantareata voia sa capteze atentia masculilor prin altceva decat voluminosul ei bust. Ca sa o ajute, fratele ei i-a facut cadou un tricou pe care era inscriptionat mesajul : "Va rog sa ma priviti in ochi cand vorbesc cu dumneavoastra!".
Celebra in primul rand pentru faptul ca a facut parte din trupa Andre, Andreea Antonescu recunoaste ca isi datoreaza o parte a notorietatii si decolteului ei extrem de generos. Micuta blonda realizeaza ca primul lucru prin care se face remarcata intr-o companie masculina sunt sanii ei, desi complimentele primite pe cale verbala se refera la ochi si buze.
Flatata la inceput de aceasta fascinatie pe care o exercita bustul asupra barbatilor, blonda a devenit destul de repede iritata de privirile insistente ale acestora, moment in care fratele ei i-a venit in ajutor cu un cadou inedit. El i-a daruit blondei un tricou pe care era inscriptionat un avertisment ironic la adresa masculilor care uitau sa isi mai ridice privirea din decolteul ei. "Va rog sa ma priviti in ochi atunci cand vorbesc cu dumneavoastra!" suna mesajul tiparit pe tricoul Andreei, care a marturisit ca a avut efect asupra celor care au coborat destul de mult cu privirea cat sa-l citeasca. Vedeta a marturisit ca este mandra de sanii pe care ii are, fiind constienta ca reprezinta un atu al feminitatii ei, dar a declarat, intr-un interviu pentru revista "FHM", ca au fost momente in care marimea bustului a si complexat-o. Sursa:www.cancan.ro

A pus in aplicare diverse terapii pentru Robin Ioan/Corina si-a linistit bebelusul cu uscatorul de par


Cantareata si-a familiarizat fiul, pe Robin Ioan, in varsta de aproape cinci luni, atat cu calatoriile cu masina personala, cat si cu avionul. Desi la inceput a avut emotii in ceea ce priveste comportamentul bebelusului in mijloacele de transport, ea a observat ca acesta se comporta exemplar. De asemenea, micutul e foarte receptiv la tot ceea ce il inconjoara si ii plac zgomotele produse de diferite aparate electrocasnice.
Corina nu scapa nicio informatie despre nou-nascuti. Solista si-a procurat datele despre bebelusi din carti, din mediul online, dar si de la medicul pediatru. "Mersul cu masina e terapie pentru Robin Ioan. Si avionul la fel. De asemenea, ii place zgomotul de la fohn sau de la aspirator. Cand avea colici, porneam uscatorul de par si bebelusul nu mai plangea", ne-a povestit tanara mamica. Daca fiul ei are deja experienta in ceea ce priveste calatoria cu masina, micutul a testat si plimbarea cu avionul. Zborul a avut loc in urma cu doua saptamani, cand Corina a mers impreuna cu iubitul ei, Nelu Bud, la Satu Mare, la parintii ei. Calatoria a durat o ora si un sfert, timp in care Robin Ioan a dormit linistit. Artista va repeta experienta peste o saptamana si jumatate, ea alegand sa petreaca Sarbatorile pascale cu parintii sai.


Revine pe platoul de filmare


Desi este o mamica cu norma intreaga, Corina isi rezerva timp si pentru cariera. In aceasta saptamana, ea a lansat la Radio 21 in emisiunea "Muzica ta" o noua piesa de pe albumul "Gimmie Your Love". "One, two, three" este compusa de Marcos Brosch, compozitorul piesei "Cry Cry" cantata de Oceana. Dupa Paste, cantareata va filma si un videoclip care sa promoveze piesa. Pana atunci, ea trebuie sa definitiveze scenariul care va sta la baza materialului.
Sursa:www.cancan.ro

La nici doi ani de la casatorie/Issa, Si sotul ei au probleme: "Ne-am separat de cateva luni"



Retrasa din showbiz in urma cu doi ani, cand a hotarat sa se dedice vietii de familie, fosta componenta a trupelor Elegance si Hypnose, Issa, are necazuri in viata conjugala. Din cauza unor chestiuni peste care nu au putut trece niciunul dintre ei, blonda si sotul ei, Dani, au luat hotararea de a se desparti.

Cunoscuta in muzica gratie faptului ca a facut parte din trupa Elegance, dar si pentru ca a fost, o lunga perioada, iubita lui Costi Ionita, Issa a renuntat la viata publica in urma cu aproximativ doi ani. Motivul pentru care blonda nu a mai dorit sa isi continue cariera in industria muzicala a fost viata de familie, care, dupa ce l-a intalnit pe actualul ei sot, Dani, i s-a parut mult mai ofertanta. Cei doi s-au casatorit la putina vreme dupa ce au devenit un cuplu, iar la cinci luni dupa ce si-au oficializat relatia au devenit si parintii unui baietel. Povestea lor parea desprinsa din filme, logodna la Venetia, casatoria si venirea pe lume a fiului lor fiind ingredientele ideale pentru o relatie implinita.


Nu au putut trece peste anumite probleme


Din pacate, in ciuda premiselor perfecte, viata conjugala a Issei cu Dani nu a fost asa de fericita. Din motive pe care niciunul dintre ei nu doreste sa le dezvaluie si sa le comenteze, ei au ajuns sa nu se mai inteleaga, hotarand, in urma cu cateva luni, sa se separe. De altfel, Dani a si fost auzit discutand intr-un cerc restrans de prieteni despre divort. Contactata telefonic, Issa ne-a confirmat ca are probleme in casnicie, dar ne-a precizat ca, deocamdata, nu s-a luat nicio decizie in privinta despartirii legale. "Este adevarat ca avem niste probleme. Nu vreau sa intru in detalii pentru ca sunt lucruri care ne privesc strict personal. Dar pot sa spun ca s-a intamplat ceva peste care niciunul dintre noi nu a putut trece si am hotarat amandoi, la un moment dat, ca este mai bine sa ne separam. De cateva luni locuim in case separate, iar bebita e la mine. Suntem in relatii cat se poate de civilizate, comunicam si acum, doar avem impreuna un copil. Nu am discutat deocamdata despre divort, am hotarat doar sa luam o pauza, pentru ca amandoi aveam nevoie de asta. Daca se va ajunge la divort, asta e, ne vom vedea de viata noastra, daca nu, la fel. Ce pot sa zic, nu pot sa spun ca in acest moment exista sau nu posibilitatea de impacare. Vom trai si vom vedea", ne-a declarat Issa, care tocmai isi adormise baietelul. Issa si Dani s-au casatorit in septembrie 2007, iar in februarie 2008 blonda l-a nascut pe fiul lor, Darius Matei. Sursa:www.cancan.ro

Culmea orgoliului masculin/Un roman Si-a "dotat" masina cu Testicule



Pentru ca i s-a parut o idee amuzanta, un sofer pasionat de tunning s-a gandit sa-si "infrumuseteze" bolidul cu o pereche de "bilute".


Miros de cauciuc incins, autoturisme tunate de sute de mii de euro, motoare turate la maximum si multe fete frumoase. Acestea sunt ingredientele folosite de organizatorii expozitiei 4tuningdays, de la Romexpo, pentru a atrage atentia publicului. "Pentru 20 de lei, cat costa un bilet de intrare, vizitatorii se pot bucura si de cele mai tari gagici, pentru ca 4tuningdays este ca o parada de moda", ne-a declarat, mandru nevoie mare, organizatorul evenimentului, Gratian Sonu.
Printre cele mai scumpe, dar si excentrice masini tunate care vor participa la demonstratiile de drift este si un Nissan Sylvia, care are "montate" o pereche de testicule.
"Le-am pus pe masina in 2007. A fost o idee care mi
s-a parut amuzanta", ne-a povestit Florin Cozmuta, alias Tengu, instructor de drift la propria scoala deschisa in Africa de Sud.
Astazi, expozitia este deschisa intre orele 12.00-20.00, iar maine pana la 19.00.

Si-a pus plafon de sticla la Tico



Printre masini de sute de mii de euro, sunt si cateva mai "sarace", ca de exemplu un Tico tunat de un student de 21 de ani. Masina l-a costat 900 de euro, dar a mai bagat in ea alti 5.000 de euro. Printre altele, i-a pus plafon de sticla, instalatii de muzica, scaune din piele, neoane si i-a schimbat fetele de usi. Sursa:www.cancan.ro

Au vrut sa se omoare din dragoste/Si-au taiat venele impreuna dupa ce au fost parasite


Doua tinere din Timisoara si-au taiat venele ca sa-si impresioneze iubitii. Cand s-au vazut pline de sange s-au speriat si au chemat salvarea. La spital una dintre ele s-a luat la bataie cu medicii pentru ca nu voia sa fie salvata.


Suparate ca au fost parasite de iubitii lor, doua tinere din Timisoara au baut peste masura intr-un bar, iar cand au ajuns acasa s-au hotarat sa-si taie venele. Pline de sange, fetele s-au speriat si au chemat ambulanta ca sa fie salvate.
Ajunse la spital, una dintre ele s-a razgandit si a inceput sa loveasca medicii, refuzand orice ingrijiri din partea acestora. Cadrele medicale au incercat sa o imobilizeze pe tanara careia ii siroia sangele pe maini. In final a fost potolita cu ajutorul politiei. Dupa ce i s-au dat ingrijirile necesare, politistii au amendat-o pentru tulburarea linistii publice. Starea ambelor tinere este stabila. Sursa:www.cancan.ro

Cum au ramas la putere oamenii lui Voronin/Pavel Stratan, agent electoral pentru comunisti


Pentru a atrage cat mai multe voturi, comunistii moldoveni au mizat pe mici cadouri electorale, de la sticle cu ulei si pana la CD-uri cu melodii interpretate de cei mai in voga artisti de la Chisinau.


Dupa ce in perioada campaniei electorale, moldovenii au fost invitati sa vina la vot prin intermediul unor concerte de amploare, culminand cu cel de vinerea trecuta, din centrul Chisinaului, la care au participat Tiesto, dar si Pavel Stratan, in ziua alegerilor, persoanele care s-au prezentat la urne au fost tentate cu mici daruri. Printre ele, s-au numarat sticle de ulei, dar si peste 100.000 de
CD-uri pe care figureaza numele catorva dintre cei mai indragiti artisti din Moldova. Astfel, in duminica alegerilor, votantii au primit cate un CD cu 20 de melodii reunite sub titlul "Schimbarea in bine - doar cu PCRM", interpretate, intre altii, de fratii Pavel si Nelu Stratan, dar si de frumoasa Natalia Gordienco, reprezentanta Moldovei la Eurovision 2006, alaturi de Arsenium si Connect-R. Procuratura Republicii Moldova a anuntat ieri ca autoritatile l-au retinut pe cetateanul roman Jordan N. in cadrul unei anchete deschise pentru subminarea puterii de stat.
Ministerul roman de Externe a precizat ca nu are vreo informare oficiala privind romani arestati al Chisinau. De asemenea, mai multi ziaristi romani au fost impiedicati sa transmita din Moldova sau chiar retinuti de politie. Sursa:www.cancan.ro

Garda de corp a finantatorului Stelei a depus o cerere de eliberare provizorie/Bodyguardul lui Becali cere sa iasa din arest


Unul dintre bodyguarzii lui Gigi Becali, arestat in acelasi dosar in care finantatorul Stelei este acuzat de sechestrare de persoane, a formulat o cerere de eliberare provizorie.


Dumitru Beciu a depus aceasta solicitare in urma cu doua zile, Judecatoria Sectorului 1 urmand sa decida daca acesta va fi eliberat provizoriu sub control judiciar. Cel mai probabil, o actiune similara va intreprinde si Gigi Becali. De altfel, avocatii finantatorului Stelei, Catalin Dancu si Gheorghita Mateut, au anuntat in urma cu cateva zile ca vor incerca sa il elibereze pe omul de afaceri inainte de termenul la care expira mandatul de arestare preventiva. Acestia asteapta redactarea motivarii deciziei prin care Tribunalul Bucuresti a respins recursul facut de Gigi Becali, dupa care vor formula cereri de eliberare a acestuia fie pe cautiune, fie sub control judiciar.
Patronul FC Steaua si patru bodyguarzi de-ai sai au fost arestati preventiv pentru 29 de zile sub acuzatia de sechestare de persoane. Cei cinci au atacat decizia Judecatoriei Sectorului 1 cu recurs, dar actiunea lor a fost respinsa de Tribunalul Bucuresti.




Almanahuri de la Vadim




Corneliu Vadim Tudor a declarat, ieri, ca il va vizita pe Gigi Becali in inchisoare, pentru a-i duce cateva carti si almanahuri. Presedintele PRM a precizat ca, intrucat ca Becali are un numar legal de patru vizite pe saptamana, va incerca sa se duca la el astfel incat sa nu limiteze accesul familiei. Sursa:www.cancan.ro

S-a certat cu gramatica pe internet/Magda Ciumac are probleme cu limba romana pe hi5


Cum hi5-ul e la moda, nu putea lipsi din peisaj un profil care poarta numele Magdei Ciumac. Pe pagina web care poarta numele "vedetei" - pagina web care e "garnisita" cu o sumedenie de greseli gramaticale - sunt postate zeci de poze in care Magda isi prezinta dormitorul, rochia preferata sau telefonul pe care o suna "numai zdrente".


Intr-una dintre pozele postate pe pagina ce poarta numele Magdei, aceasta apare alaturi de baietelul ei, insa din descrierea fotografiei reiese ca persoana care a facut acest lucru are grave probleme exprimarea in limba romana: "Copilasul meu care imi este dor de el". Sub o alta poza in care apare fosta sotie a lui Tolea scrie mare: "Mia placut mult poza asta". Dintr-o alta descriere reiese ca, pe langa pasiunea pentru pisici, autorul este si foarte chibzuit si econom. Si, pentru a nu ocupa mult spatiu, scrie legat: "Deobicei imi fac poze asa sa vad cum imi sta parul". Si exemplele ar putea continua. Contactata de reporterii CANCAN, Magda a declarat ca nu ea a realizat profilul pe hi5 si a precizat ca este posibil ca acesta sa fi fost facut de fratele ei, Paul, sau de vreun fan. Sursa:www.cancan.ro

Cascadorul Stefan Brandes-Latea, rapus de diabet la 54 de ani/A murit urmasul lui Dracula


Cascadorul Stefan Brandes-Latea, care sustinea ca este urmasul domnitorului Vlad Tepes, a fost inmormantat, ieri, la castelul din Luncani. El a murit la inceputul saptamanii, in somn, dupa ce intrase in coma diabetica.


Stefan Brandes-Latea incheiase recent filmarile la un documentar despre uciderea lui Mihnea Voda cel Rau, ultimele scene ale peliculei fiind filmate langa Biserica Catolica din Sibiu. Cascadorul, care avea in lucru mai multe proiecte literare si cinematografice, a sustinut ani de-a randul ca este descendentul direct al domnitorului Vlad Tepes. Cu numai cateva ore inainte de a-si da ultima suflare, Stefan Brandes-Latea i-a spus tatalui sau, cu care locuia, ca este obosit si ca se duce sa se culce. Tatal a povestit ca a descoperit decesul fiului sau abia a doua zi, el fiind convins ca Stefan doarme. Sursa:www.cancan.ro

La ceas aniversar/Costea i-a trimis o foarfeca lui Rednic chiar la Saftica



Atacantul Universitatii Craiova, Florin Costea, nu l-a uitat pe tehnicianul dinamovist pentru ironiile dinaintea partidei pe care oltenii au castigat-o cu 2-0.


Cu toate ca inaintea meciului din Banie Mircea Rednic a primit avertismente asupra pericolului reprezentat de fratii Costea, "Puriul" le-a ignorat cu nonsalanta si i-a ironizat pe atacantii Universitatii Craiova. "Ce masuri sa iau impotriva lui Costea? Masurile la costum, poate", spunea Rednic. Meciul de miercuri i-a demonstrat antrenorului dinamovist ca ar fi trebuit sa faca totusi ceva mai mult fiindca, dupa 90 de minute de joc, fratii Costea au ingenuncheat Dinamo si i-au stricat "Puriului" planurile pentru serbarea zilei de nastere. Totusi, Florin Costea nu a uitat replica lui Rednic din preziua meciului si pentru a-i adanci amarul i-a facut un cadou inedit. "Cu ocazia zilei sale de nastere i-a trimis la Saftica o foarfeca, pentru ca, data viitoare cand va mai lua masuri, sa aiba cu ce sa taie mai bine materialul. De data asta a cam gresit", a dezvaluit Lucian Mitu, vicele Universitatii. De fapt, gestul lui Costea are un dublu sens, fiindca acesta a deschis scorul in meciul cu Dinamo chiar printr-o executie care poarta denumirea de "foarfeca".


Lepa Brena ii asteapta pe olteni pe Bega



1-5 si 1-3 sunt ultimele doua rezultate inregistrate de FC Timisoara, pe teren propriu, in fata Universitatii Craiova. Doua victorii la scor care au fost savurate la maximum de craioveni. Asa s-a intamplat si in 2007, cand "alb-albastrii" i-au umilit pe banateni si au facut un mare chef la barul Lepa Brena din orasul "luminilor". Jucatorii Craiovei au petrecut pana in zori cu lautari si manele. Nu au lipsit dedicatiile de sute de euro pentru vedetele echipei Florin Costea, Dorel Stoica si Bornescu. "Fara numar"
s-a marcat in poarta timisorenilor si "fara numar" s-a platit intretinerea atmosferei. Lipsiti de presiune si cu un moral excelent dupa victoria in fata lui Dinamo, jucatorii lui Nicolo Napoli spera sa repete astazi ultimele ispravi de pe malul Begai. Sursa: www.cancan.ro

"Briliantul" a simtit pe pielea lui pericolul seismului din Italia/Adi Mutu strange bani pentru victimele cutremurului


Internationalul roman participa in aceste zile la o campanie initiata de clubul sau, AC Fiorentina, prin care se doreste adunarea unei sume de bani, dar si a unor ajutoare materiale.


Cutremurul de 6.3 grade pe scara Richter, care a avut loc duminica trecuta in regiunea italiana Abruzzo si care s-a soldat cu peste 250 de morti, l-a afectat pe fotbalistul roman Adrian Mutu. "Il Fenomeno" se afla in momentul producerii seismului la clinica din Roma, unde a fost operat de menisc la genunchiul stang, si a simtit puterea miscarii tectonice: "Dormeam. Consuelo s-a sculat prima si m-a strigat. A venit langa mine, m-a luat de mana si ne-am rugat. Era un zgomot infernal, peretii trosneau in jurul nostru, geamurile se zgaltaiau", a povestit ulterior Mutu experienta terifianta prin care a trecut alaturi de sotia sa. Acum, la aproape o saptamana de la eveniment, "Briliantul" incearca sa dea o mana de ajutor victimelor cutremurului si rudelor celor decedati. Astfel, romanul participa alaturi de coechipierii sai de la Fiorentina la o campanie umanitara prin care oficialii toscani spera sa obtina atat fonduri financiare, cat si bunuri de uz curent. Sursa:www.cancan.ro

Respecta spiritul sarbatorii de familie/Toti primarii din Bucuresti stau acasa de Paste


Edilii de sector, dar si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vor petrece Sarbatorile Pascale alaturi de cei dragi. Ca orice bun crestin, in noaptea de sambata spre duminica ei vor merge, impreuna cu membrii familiei, la biserica pentru a asista la slujba de Inviere.


Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, va sarbatori Invierea la biserica Pitar Mosi, dupa care se va intoarce acasa si se va delecta cu meniul traditional de Paste, pregatit de sotia sa.
Edilul sectorului 2, Neculai Ontanu, va petrece sarbatorile pascale tot in sanul familiei, iar pentru Inviere a ales biserica Sfantul Silvestru. "La noi in familie avem o traditie, pe care o respectam in fiecare an. Pe masa de Paste trebuie sa fie musai oua rosii, pasca moldoveneasca, cozonac, stufat de miel si tuica de Pitesti", ne-a declarat primarul Neculai Ontanu.
Cristian Popescu Piedone, edilul sectorului 4, nu va lipsi nici el de la slujba religioasa de Inviere. Va merge la biserica Sfantul Spiridon cel Nou, un obicei pe care-l respecta cu sfintenie de 45 de ani. A doua zi de Paste Piedone va pleca la soacra sa, in comuna Bragadiru, pentru a frige un miel la protap.
Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, nu intentioneaza sa plece din Bucuresti. El va petrece acasa, impreuna cu familia, iar de Inviere se va opri la biserica Sfanta Treime.
Cristian Poteras, primarul sectorului 6, o va lasa pe consoarta sa sa aleaga biserica unde vor merge. "Nu am stabilit nimic, dar voi sta cu familia, iar pe masa cu siguranta vom avea drob si bors de miel", ne-a povestit edilul.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi tot in Bucuresti. El va participa, chiar in duminica de Paste, la concertul care se va organiza in Piata Constitutiei, dupa care, spre seara, va petrece cu familia. Sursa:www.cancan.ro

Masina de serviciu ii pune viata in pericol/Elena Udrea s-a trezit fara frane



Ministrul Turismului a tras o mare spaima joi, cand, pe drum fiind, a famas fara frane. Ea sustine ca masina pe care o foloseste in interes de serviciu, un Audi A6 inchiriat de la RAAPPS, este nesigura si ii pune viata in pericol din cauza defectiunilor repetate.

"Masina de serviciu (Audi A6) inchiriata de la RAAPPS imi pune viata in pericol. Joi, la intoarcerea din Giurgiu, a ramas fara frane, punandu-mi viata in pericol", a declarat Elena Udrea. E a doua oara cand masina cu pricina o sperie de moarte pe Elena Udrea, despre care stim ca nu se sperie din orice. "In urma cu o luna am ramas in pana pe Autostrada Soarelui. Era furtuna si norocul meu a fost ca tocmai trecea domnul George Copos pe langa noi si m-a luat cu masina lui pana la mare", a mai spus ministrul. Evenimentul la care a facut referire a fost surprins si redat in paginile ziarului de paparazzii CANCAN chiar in ziua in care s-a produs. Udrea a precizat ca ministerul sau nu are un parc auto. Ar folosi autoturismul propriu, dar nu poate: "As circula cu masinile mele, care sunt mult mai sigure, dar nu am voie sa fac asta pentru ca exista un protocol pe care trebuie sa-l respect". A demarat deja procedurile de achizitionare a unei masini. Va costa 35.000 euro. Exista insa o ordonanta care ar interzice aceste achizitii de catre institutiile publice. Dar, cum o stim luptatoare, se va descurca pana la urma. Sursa:www.cancan.ro

Pornografia, ultima frontiera/Star Trek in varianta XXX



Personajele celebre din serialul SF de succes sunt acum interpretate, intr-o productie XXX, de staruri ale cinematografiei porno. Pelicula este plina de scene de nuditate si sex duse la extrem.


Pasionatilor de filme science-fiction, dar si de cinematografia porno li se pregateste o surpriza. Producatorii din cinematografia XXX din America lucreaza la o varianta porno a serialului de succes Star Trek. Este vorba despre filmul "This Ain?t Star Trek", in care apar unele dintre cele mai cunoscute staruri porno si care este plin de scene de hard-sex. "Si fanii SF au nevoie de sex, asa ca ne-am gandit sa facem o versiune 2 in 1, care sa le ofere satisfactie maxima din mai multe puncte de vedere. Oricum, serialul clasic era usor banal din cauza ca lipseau scenele de amor. Acum spectatorii vor avea parte de sex printre stele cu staruri care chiar stiu meserie", s-a laudat producatorul peliculei. Astfel, in varianta Star Trek XXX, capitanul Kirk, care in versiunea originala era interpretat de William Shatner, este acum jucat de pornostarul Evan Stone, care se lauda ca ii va da gata pe spectatori cu interpretarea sa.
"Am ceea ce ii lipsea celebrului personaj, si anume sunt un tip sarmant, dotat si care nu stie doar sa joace, ci face sex in toate pozitiile imaginate vreodata de cineva, asa ca succesul e garantat", a afirmat Evan.
Femei mai multe pentru mai mult sex
Pentru a atrage si mai mult spectatorii, producatorii Star Trek in varianta porno au introdus personaje feminine noi pentru a multiplica scenele de hard-sex. Doua dintre acestea sunt interpretate de blonda Codi Carmichael (medalion) si starleta de culoare Jada Fire. "Intr-una dintre scenele din film fac sex cu doi dintre colegii mei chiar in cabina de comanda a navei Enterprise, printre butoane si tot felul de dispozitive. Asa ceva merita intr-adevar vazut", a spus Jada, posesoarea unui bust impresionant. Pornostarurile care apar in filmul care cu siguranta va face valva au fost alese intr-o saptamana, filmarile incepand imediat dupa aceea. Sursa:www.cancan.ro

Bruce Springsteen, motiv de divort/Fura sotiile altora



Un om de afaceri din New Jersey a intentat divort din cauza cantaretului, pe care il acuza ca i-a sedus sotia. In actele depuse la tribunal, Arthur Kelly sustine ca sotia sa, Ann, a facut sex cu Springsteen "de atat de multe ori si in atat de multe locuri, incat nici nu merita mentionate".


Americanul Arthur Kelly vrea sa divorteze de sotia sa, cu care este casatorit de 17 ani, pentru ca nu mai suporta relatia amoroasa a acesteia cu renumitul cantaret Bruce Springsteen. Potrivit omului de afaceri din New Jersey, sotia sa l-a cunoscut pe artist la o sala de sport, in urma cu un an, si de atunci cei doi se intalnesc in mod regulat. "Ann a comis adulter cu numitul Bruce Springsteen, care locuieste in Rumson, New Jersey", sustine sotul inselat in actele de divort. "Cei doi s-au intalnit de atat de multe ori si in atat de multe locuri, incat nici nu merita enumerate pe hartie", a mai afirmat Arthur. La randul ei, Ann declara ca intre ea si star nu exista decat o legatura de amicitie si ca acuzatiile sunt nefondate. Arthur Kelly, in varsta de 44 de ani, manager al unei companii de asigurari, a plecat de acasa si are de gand sa ceara custodia fiicelor sale, in varsta de 13 si 10 ani, si cere sotiei pensie alimentara.


Se da barbat de casa



Bruce Springsteen, in varsta de 59 de ani, este casatorit de 17 ani cu Patti Scialfa, cu care are trei copii. In ciuda acuzatiilor care i se aduc, el a declarat ca isi mentine declaratia pe care a facut-o pe site-ul sau, cand a mai fost acuzat o data ca-si insala nevasta si ca ii cam place sa fure sotiile altora. "Am o familie pe care o iubesc si vreau sa o protejez, iar anii petrecuti alaturi de Patti au fost si sunt cei mai frumosi din viata mea", scria artistul pe site-ul sau, in urma cu trei ani. In 2006, Springsteen a fost banuit ca are o aventura cu o vaduva a unui american din New Jersey, decedat in atentatele teroriste din 11 septembrie 2001. Sursa: www.cancan.ro

Politistii de pe aeroportul din istanbul l-au verificat si in pantofi pe fostul Prim-Ministru Calin Popescu Tariceanu/L-au descaltat turcii!



Ramas brusc fara functiile de premier si sef de partid, liberarul Calin Popescu Tariceanu s-a confruntat recent cu o experienta neplacuta, de care au parte oamenii de rand.


El a fost surprins pe 5 aprilie in timpul unui control pe aeroportul din Istanbul, unde politistii de frontiera l-au obligat sa se descalte. Desigur, aceasta este o pura formalitate si toata lumea s-a obisnuit cu ideea ca trebuie sa suporte rigorile intr-o lume devenita din ce in ce mai nesigura din cauza terorismului. Totusi, pentru fostul premier, care tocmai isi pierduse si functia de presedinte al PNL, aventura de pe aeroport a fost o premiera nu tocmai placuta. Obisnuit cu deplasarile oficiale, in cursul carora delegatiile sunt scutite de astfel de filtre spre deosebire de restul lumii, Tariceanu s-a aratat deranjat de faptul ca i s-a cerut sa-si dea jos pantofii sport, de yachting. Pentru cateva minute, fostul premier a stat in picioarele goale, pe gresia rece. Nu a protestat si s-a supus cererii politistului de frontiera, insa pe chipul sau se vedea clar ca este nervos, mai ales ca scena a fost urmarita de multa lume. Sotia sa, Ioana, care-l insotea, a fost si ea obligata sa-si scoata cureaua pe care o purta la blugi, o formalitate devenita banala pe aeroporturile internationale din intreaga lume.

Se plimba in masini de epoca



Viata de simplu deputat, departe de tumultul vietii politice cu care era obisnuit, pare sa-i priasca ex-premierului, care are acum mai mult timp pentru familie. Dupa ce a fost cu sotia in vacanta in Turcia, Tariceanu a fost surprins acasa, la Bucuresti, in compania fiului cel mic, Mihai. Cei doi barbati se plimbau cu un superb Mercedes de epoca rosu, ambii fiind vizibil incantati de experienta. De altfel, Tariceanu pare ca i-a transmis lui Mihai pasiunea sa pentru masini, acesta fiind campion la carting.

Ministrul Cioroianu, umilit in SUA



Presa a relatat ca si Adrian Cioroianu, fostul sef al diplomatiei, a avut parte de o experienta similara in iunie 2007, pe Aeroportul Dulles din Washington, cand s-a deplasat in SUA pentru o intalnire cu omologul sau de atunci, Condoleezza Rice. Cioroianu ar fi fost obligat sa se descalte si sa-si dea jos cureaua, iar un ofiter l-ar fi intrebat chiar care este scopul vizitei sale in America. Ministerul roman de Externe si Ambasada SUA au negat incidentul. Sursa: www.cancan.ro

Asistenta lui Razvan si Dani a plecat de la iubit/Daniela Crudu, alungata de "soacra"



Bomba sexy de la matinalul Antenei 1 a revenit in Ferentari, in casa tatalui ei, de aproape doua saptamani. Daniela Crudu si-a strans lucrurile din imobilul de la Buftea, unde locuia impreuna cu Bogdan, iubitul ei, hotarand sa stea o perioada acasa la ea. Potrivit vecinilor, cei doi nu s-au certat, decizia brunetei fiind motivata de instalarea viitoarei ei soacre in casa fiului ei, Bogdan.

Daniela Crudu nu este inca pregatita sa locuiasca sub acelasi acoperis cu mama lui Bogdan. Desi nu a avut ocazia sa-si cunoasca "soacra", bruneta nu s-a simtit in largul ei cand s-a ivit aceasta ocazie. Potrivit unor surse din anturajul cuplului, din cauza unor probleme de sanatate, mama lui Bogdan a fost nevoita sa se mute in casa fiului ei. Pentru ca este neputincioasa, femeia si-ar fi invitat si niste prietene, care sa ii fie alaturi in perioada de convalescenta.
Programul incarcat - trezirea cu noaptea in cap pentru matinalul de la Antena 1, faptul ca se culca foarte devreme, cursurile de dans, prezentarile de moda prin Bucuresti, dar si prin tara - nu i-ar fi permis brunetei sa o ingrijeasca, asa cum este normal, pe mama iubitului ei. Prin urmare, Daniela a amanat momentul intalnirii fata in fata cu "soacra". Vedeta Antenei 1 si-a strans lucrurile inainte ca aceasta sa se mute temporar in Buftea.
Mai mult, decizia Danielei de a pleca din casa iubitului ei a fost pusa si pe seama revenirii in tara a mamei sale. Asistenta lui Razvan si Dani si-ar fi exprimat dorinta de a-si petrece cat mai mult timp cu mama ei, care a venit de curand din Italia, unde a stat doi ani.


Trebuie sa-i dea explicatii prin telefon



Desi Daniela Crudu a ratat intalnirea cu mama iubitului ei, cele doua femei au inceput recent sa inroseasca telefonul. Fiind nevoita sa petreaca foarte mult timp in pat, mama lui Bogdan a invatat sa navigheze pe internet.
Conform unor surse de la Buftea, aceasta scapa de plictiseala citind online materialele publicate de-a lungul timpului despre Daniela Crudu.
Curioasa din fire, "soacra" isi chestioneaza apoi "nora" la telefon pentru a afla veridicitatea informatiilor aparute in ziare despre ea. Aceleasi persoane ne-au marturist ca Daniela si mama lui Bogdan au o parere buna una despre cealalta, formata, bineinteles, in urma convorbirilor telefonice. Sursa:www.cancan.ro

Premierul Boc, surprins de paparazzi cu familia la fast-food





Prim-ministrul Emil Boc a profitat sambata de vremea frumoasa si de cele cateva ore libere pentru a-si scoate familia in oras, la masa. Mai bine spus langa oras, pentru ca si-a luat sotia, cele doua fete, plus SPP-istii din dotare si a poposit, pe la orele 18.00, la mall la Baneasa. Paparazzii CANCAN au fost pe faza.

Emil Boc si-a luat fetele - sotia, Oana, plus doua fiice, Cezara si Patricia, si s-au asezat la masa pentru a se bucura de cate o pizza. Au comandat patru - trei cu de toate si una cu pepperoni, plus doua portii de cartofi si sucuri. La acelasi fast-food au mancat si trei dintre SPP-isti, insa nu pizza, ci cate o salata. Seful le-a facut cinste si le-a achitat nota de plata. Al patrulea s-a asigurat ca nimeni nu deranjeaza familia premierului. La plecare Boc a achitat o nota de 200 lei, iar chelnerului care a avut grija ca prim-ministrului sa nu-i lipseasca nimic i-a lasat un bacsis cam gras pentru o perioada de criza, poate sa scuze cumva "deranjul", dar si pentru a premia promptitudinea. Baiatul care i-a servit s-a ales cu 100 de lei. Asa clienti sa tot aiba!, a gandit probabil acesta. Boc nu a luat bonul, ca dovada ca vrea sa dea un exemplu cetatenilor - nu trebuie sa decontezi cheltuielile personale... Sa fie un exemplu pentru micile firme? Pentru ca nu au putut termina toata pizza, premierul, om chibzuit, a luat la pachet ceea ce a ramas.
A dat punga unuia dintre SPP-isti, care "a plasat" coletul altui coleg pentru a-l duce la masina garata in parcarea subterana. Dupa masa, cei patru membri ai familiei si-au facut siesta, care a constat intr-o mica plimbare prin complex. Clientii prezenti la acea ora in mall erau vizibil surprinsi de asa vecinatate, insa prezenta SPP-istilor ce aveau grija sa-i tina departe de familia Boc i-a cam intimidat... Au plecat din complex in jurul orei 19.30. Sursa: www.cancan.ro

Florii indoliate pentru manelistul Florin Salam/I-a murit sotia de ziua lui


Manelistul Florin Salam este greu incercat de soarta. In loc sa petreaca, de Florii, impreuna cu familia si prietenii, cum ii este obiceiul, el a imbracat haine de doliu si face pregatiri de inmormantare dupa moartea tinerei sale sotii, Stefania, de care era indragostit la fel ca-n prima zi, cu toate ca erau casatoriti de aproape trei ani.


Tragedia s-a petrecut fulgerator, iar Florin Salam a sperat pana in ultima clipa ca o minune o va salva pe Fanica de la moarte. Tanara in varsta de 27 de ani fusese internata de urgenta saptamana trecuta la Spitalul Floreasca din Bucuresti cu blocaj renal.
Starea ei i-a ingrijorat pe medici, avand in vedere ca suferea, de mai mult timp, de ciroza hepatica. Vineri seara au decis s-o opereze la rinichi, iar dupa interventie s-au declarat extrem de rezervati in privinta evolutiei lor. Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca, a confirmat pentru CANCAN ca Stefania a murit. Extrem de ingrijorat, Florin s-a aflat tot timpul la capataiul Stefaniei, care i-a murit in brate. Ingrijorati si ei pentru Stefania si Salam, prietenii apropiati au stat de veghe la spital. Paparazzii CANCAN i-au surprins stand de vorba in dreptul masinilor parcate pe strada Floreasca. Au fost prezenti, printre altii, Adi Minune, nasul de cununie al cuplului Salam, Jan de la Craiova si alti prieteni apropiati.
Manelistul, care trebuia sa sustina ieri seara un concert cu ocazia zilei internationale a rromilor, si-a anulat intregul program pentru a se ocupa de funeraliile sotiei. Sursa:www.cancan.ro

A ramas orfan dupa ce tatal i-a omorat mama si s-a sinucis/Se bat pentru custodia copilului politistului asasin


Pustiul de noua ani al politistului din Pascani care s-a sinucis dupa ce si-a impuscat sotia este disputat atat de familia mamei, cat si de cea a tatalui. Rudele Cristinei si ale lui Claudiu Nistor se bat in instanta.

Discutiile au inceput la scurt timp dupa tragedie. Luni intregi, fiecare parte a sustinut ca e mai calificata sa-l creasca pe Serban. Acesta se afla in prezent la bunicii paterni, insa situatia s-ar putea schimba, in functie de decizia Tribunalului Pascani. Fratele Cristinei, unchiul lui Serban, a depus actiune in instanta impotriva bunicilor. El nu contesta bunele intentii ale acestora, dar sustine ca este normal ca micutul sa creasca intr-o familie tanara, mai in masura sa-i ofere educatia potrivita. De cealalta parte, bunicii se bat si ei pentru custodie, spunand ca au o situatie materiala potrivita pentru a-l creste cum se cuvine pe Serban. Familia care va obtine custodia va lua si apartamentul sotilor Nistor din Pascani.
Tragedia care l-a lasat pe Serban fara parinti s-a petrecut in octombrie anul trecut, cand tatal a mers la locul de munca al sotiei, a impuscat-o in cap, apoi s-a sinucis. Copil stie doar ca parintii lor au murit intr-un accident rutier, psihologii recomandand familiei sa nu-i marturiseasca adevarul, de teama ca acesta ar putea ramane traumatizat.Sursa:www.cancan.ro

Andreea si Stefan Banica Jr. au serbat onomastica micutei Violeta la prieteni/Fosta "Zana"si-a luat bona in vizita



Andreea si Stefan Banica Jr. i-au facut o surpriza, de Florii, fetitei lor, Violeta. Profitand de frumoasa zi de primavara, cei doi soti si-au dus micuta cu nume de floare intr-o vizita la niste prieteni de familie.

Paparazzii CANCAN au surprins ieri familia Banica, aflata la bordul unui SUV, impreuna cu un grup de prieteni, incercand sa iasa din Bucuresti pe un trafic din ce in ce mai greoi. Fosta "Zana" era binedispusa si, pe tot parcursul drumului, s-a conversat zambitoare cu sotul ei.
Din cand in cand Andreea Marin se intorcea grijulie catre bancheta din spate, unde statea comod micuta Violeta, supravegheata de o bona atenta. Stefan Banica Jr. era imbracat sport, cu pantaloni de culoare rosie, si intr-o bluza vaporoasa de primavara. Pentru a-si proteja ochii de razele puternice ale soarelui, Stefan purta la volan o pereche "trendy" de ochelari. Artistul a oprit masina in fata unei vile ultraluxoase din zona Chitila, aflata in imediata apropiere a lacului. Pentru a se putea distra in voie Andreea si Stefan au luat-o cu ei si pe bona fetitei lor, care s-a "inarmat" cu tot ceea ce este necesar pentru ca micuta sa se simta confortabil. Sursa:www.cancan.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats