marți, 12 mai 2009

O poveste terifianta cutremura showbizul din Capitala


Misterul miliardarului care ucide manechine!

Multe persoane cunosc povestea, insa nimeni nu are curaj sa vorbeasca



O poveste desprinsa parca din filmele de groaza se rostogoleste ca un bulgare de zapada in lumea mondena a Bucurestiului. Un om de afaceri, a carui identitate e tinuta secreta, e banuit ca a ucis mai multe manechine, iar cadavrele le-ar ascunde in vila lui!

Primele informatii legate de acest caz stupefiant au aparut cu o luna in urma, mai exact la mijlocul lunii aprilie. Atunci, o fata, angajata a unei agentii de fotomodele, a marturisit reporterilor CANCAN ca mai multe colege de breasla ar fi disparut si ca politia ar fi intrat pe fir. Mai mult, respectiva sursa - care ne-a cerut tematoare sa nu-i divulgam identitatea - ne-a dezvaluit ca suspiciunile s-au nascut in momentul in care un alt manechin a decis sa rupa tacerea. Fata a marturisit ca, prin luna februarie, corpul i-a fost invadat de niste pete ciudate. Ea s-a dus la spital pentru un consult, iar medicii au avertizat-o ca este vorba de o boala rara de piele, de care, de obicei, sufera persoanele ce intra in contact cu cadavre.
Respectiva tanara le-a spus medicilor ca petele i-au aparut dupa ce s-a sarutat cu un miliardar pe care il cunoscuse intr-un club celebru din Capitala. De aici, informatiile au inceput sa circule ca intr-un malaxor. Reporterii nostri au declansat verificarile pe marginea acestui caz, iar mai multe persoane ne-au confirmat ca au auzit povestea si ca presupusul miliardar ar ascunde mai multe cadavre la el acasa. Toti s-au ferit insa sa faca vreo declaratie publica. Dupa o perioada de aproape trei saptamani in care povestea s-a raspandit in intreaga lume mondena, zilele trecute, un bodyguard de la clubul pe care miliardarul l-ar frecventa in fiecare weekend ne-a spus ca ucigasul de manechine ar mai fi facut o victima si ca, astfel, numarul acestora ar fi ajuns la 13! Povestea bantuie, asadar, cercurile din showbiz, iar elucidarea ei este, inca, departe.
Sursa:www.cancan.ro

S-au reintalnit dupa noua luni




Solistul de la Vama pare sa aiba nostalgii legate de relatia cu vedeta TV. Sambata seara, drumurile celor doi s-au intersectat intr-un club, iar revederea l-a ravasit pe Tudor. In timp ce Andreea si-a vazut linistita de conversatia cu amicii care au insotit-o, fostul ei iubit a privit ca hipnotizat spre masa ei.

Sambata seara, in clubul Fratelli, Andreea Raicu si Tudor Chirila au dat nas in nas pentru prima oara de cand nu mai formeaza un cuplu. Si au trecut noua luni de atunci. Desi despartirea s-a produs pe cale amiabila, cei doi nu au ramas in relatii de prietenie si nu au pastrat legatura nici macar telefonic. Asadar, revederea a avut un impact destul de mare asupra amandurora. In mod deosebit asupra solistului de la Vama. Daca ar fi vrut sa se evite, lucru acesta ar fi fost imposibil. Coincidenta a facut ca fostii iubiti sa fie asezati la doar doua mese distanta unul de celalalt. La un moment dat, fostii iubiti s-au intersectat si, dupa o clipa de ezitare, s-au salutat sec si fiecare si-a vazut de drum. Andreea s-a relaxat repede si s-a cufundat in conversatia cu insotitorii ei de parca intalnirea cu fostul iubit nici nu existase. In schimb, Tudor a fost vadit afectat de revederea cu Andreea, femeia alaturi de care a trait o frumoasa poveste de dragoste timp de doi ani. In loc sa urmeze exemplul vedetei TV, artistul a privit-o ca hipnotizat toata noaptea. Desi incerca sa ia parte la discutiile care se incinsesera la masa lui, mintea si ochii ii zburau neincetat catre Andreea.
Apropiati ai acestuia ne-au declarat ca Tudor nu si-a revenit total dupa despartirea de Andreea, iar lucrul acesta
s-a vazut sambata seara. Mai mult, prezenta lui in club este destul de greu de justificat. Pe vremea cand el si Andreea erau impreuna, cantaretul nici nu voia sa auda de cluburi. Cei doi au mers in Fratelli o singura data, cand Tudor a cantat acolo. In aceste conditii, exista varianta ca artistul sa fi venit in mod intentionat intr-un loc pe care stie ca Andreea il viziteaza frecvent. Surse din preajma lui sustin ca Tudor a sperat la o impacare.


Le-a cantat Temisan



Atmosfera din club a fost asigurata in cea mai mare parte a noptii de Aurelian Temisan (medalion), Mihai Constantinescu si Daniel Iordachioaie care au cantat cele mai cunoscute piese din repertoriul lor. "O lume minunata" sau "Billy Joe King" au ridicat publicul in picioare. In afara de Andreea si Tudor, printre spectatori s-a numarat si Monica Columbeanu, care a intrat in club chiar in momentul in care a inceput programul artistic. Sursa:www.cancan.ro

A dat in mintea pitipoancelor


Nico vrea sa-si puna silicoane


Dupa ce si-a tatuat sprancenele si si-a conturat buzele, cantareata s-a hotarat sa-si mareasca si bustul, macar cu un numar. Nico a apelat la ajutorul unui medic estetician din Bacau, caruia i-a marturisit ca doreste sa-si puna silicoane cat mai curand. Insa, dupa un consult mai amanuntit, acesta a sfatuit-o sa amane operatia pana la toamna.

Nemultumita de felul in care a fost inzestrata de "Mama natura", Nico s-a decis, la 40 de ani, sa puna punct suferintei si sa apeleze la tehnologia moderna pentru a avea un bust mai impunator. Primul pas a fost facut in urma cu cateva saptamani cand solista si-a tatuat sprancenele si conturul buzelor definitiv. Miscare care se pare ca a facut-o pentru videoclipul "Love Mail", pe care il va prezenta, vineri, in premiera, la "Happy Hour". Cum cele doua interventii au fost o nimica toata, Nico a prins curaj si, dupa ce s-a documentat amanuntit, a luat hotararea sa se lase pe mana unui profesionist care sa-i "construiasca" un bust cu un numar mai mare. "Sunt foarte multumita de cum arat, dar trebuie sa recunosc ca se poate si mai bine. Marirea sanilor este un plus pentru oricine, dar pentru un artist. Stiu ca sunt cantareata, ca am o voce buna si mai stiu ca nu sunt playboista, dar, daca asta trebuie sa fac pentru imbunatatirea imaginii mele, o sa o fac. Oricum visez de la 18 ani la asta", ne-a declarat Nico. Desi a ramas ferma pe pozitie si nimeni si nimic nu a putut sa o intoarca, Nico s-a vazut nevoita sa amane momentul multasteptat. "Medicul nu a avut nimic impotriva, dar m-a sfatuit sa ma operez la toamna, cand nu mai sunt temperaturi asa de mari. Pana atunci, insa, o sa muncesc si nici nu o sa simt cum o sa treaca aceasta vara", povesteste solista, care este sprijinita in acest demers de fiica sa, Andruta, care are 19 ani. Aceasta i-a spus mamei sale ca la 20 de ani isi va pune si ea silicoane. Sursa:www.cancan.ro

Bogdan Rădulescu, primul soţ al Mihaelei: «Nu există acte că am fi divorţaţi!»



Acum patru luni, Bogdan Rădulescu a vorbit pe larg, in Libertatea, despre căsnicia lui cu Mihaela, dezvăluind, printre altele, că vedeta l-a inşelat cu un dansator. La sfarşitul lunii aprilie, primul soţ al divei a acţionat-o in justiţie pe fosta lui parteneră de viaţă, cerandu-şi numele inapoi şi actele divorţului. Astăzi, Bogdan dezvăluie şi adevăratul motiv pentru care a dat-o in judecată pe Mihaela: după părerea lui, dar şi după cercetări efectuate la Starea Civilă, divorţul nu s-a pronunţat niciodată!

Libertatea: De ce ai dat-o în judecată pe Mihaela?

Bogdan Rădulescu: E simplu, vreau să renunţe la numele pe care mi-l poartă încă şi să-mi dovedească şi mie că actele de divorţ chiar există. Aşa a zis atunci, când ne-am despărţit, că se ocupă ea de tot.

Şi crezi că nu s-a ocupat?

Eu aşa zic, atât timp cât n-am primit acasă nici o citaţie, nici o hotărâre măcar, din partea nici unei instanţe. În acea perioadă, la începutul anilor ’90, stăteam cu ai mei şi am avut în buletin foarte mult timp acelaşi domiciliu. Tocmai de aceea, e inexplicabil ca atâţia ani eu să nu primesc nici o decizie sau informare oficială despre divorţul nostru. Care nu cred că s-a pronunţat!

De ce consideri asta?

Înainte să pornesc acţiunea în instanţă împotriva Mihaelei, avocatul meu, domnul Nedelcu, un specialist în asemenea cazuri, a cercetat minuţios arhiva existentă la Starea Civilă, dar nu a găsit nimic. Nimic, niciun act oficial, nicio dovadă care să ateste că Mihaela a divorţat de mine! Şi-atunci, eu ce să înţeleg din asta? Că nu există acte că am fi divorţaţi!

Ai încercat să vorbeşti cu ea?

După ce v-am acordat acel interviu, acum câteva luni, Mihaela a încetat să mai discute cu mine. Mai dă câteodată doar SMS-uri cu diverse reproşuri, că acum a ajuns prea mare ca să mai sune oamenii obişnuiţi. O recunosc ca reacţie, aşa era şi atunci când eram împreună.

Cum explici căsătoriile ulterioare ale Mihaelei?

E simplu. La Starea Civilă nimeni nu verifică în acte dacă mai eşti căsătorit sau nu, ci doar te întreabă într-un chestionar, unde bifezi ce vrei. O rog încă o dată, şi prin intermediul ziarului, pe Mihaela, să-mi dovedească şi mie că actele de divorţ există. Dar am dubii foarte mari!

Avocatul tău ce crede, aveţi şanse să câştigaţi?

Normal că avem, chiar şanse mari. Din punctul meu de vedere, undeva există un fals, cineva minte. Recunosc că mă aştept la matrapazlâcuri, adică să încerce cineva să facă acum actele care nu există astăzi în arhiva Stării Civile. Dar sunt blindat din punct de vedere juridic şi sunt pregătit pentru orice.

Cum poate Mihaela să-ţi păstreze numele?

Ca şi acum 20 de ani, când nu era celebră. Trebuie mai întâi să existe o hotărâre de divorţ, ea revine la numele ei de fată, Ţiganu, şi apoi face o cerere instanţei prin care solicită, argumentat, schimbarea numelui.

O roagă din 1995 să-i arate actele!

În cererea înaintată instanţei, Bogdan Rădulescu explică motivele acţiunii sale: “M-am însurat cu Mihaela Ţiganu pe 4 decembrie 1988, despărţindu-ne, după scurt timp, din cauza dezinteresului faţă de raporturile de căsătorie, în special în ceea ce priveşte respectarea de către pârâtă a obligaţiei de fidelitate asumată prin acceptarea căsătoriei (...) Nu cunosc nimic despre procesul de divorţ, respectiv nu deţin nici o dată despre locul desfăşurării sau rezultatul procesului. Cu toate acestea, în cursul anului 1995, pârâta mi-a comunicat că divorţul a avut loc şi că relaţiile de căsătorie au încetat. Deşi am solicitat explicaţii suplimentare, pârâta a refuzat orice discuţie!”.

Căsătorită cu Bănică jr şi cu Elan Schwartzenberg

După despărţirea de Bogdan Rădulescu, Mihaela a mai fost căsătorită cu Ştefan Bănică junior şi cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorţat anul trecut, în toamnă. Cu Elan are un copil, Ayan, în vârstă de 4 ani.Sursa:www.libertatea.ro

A fost la nunta fetei pe care a lăsat-o orfană

Carmen, soţia poetului Adrian Păunescu, a fost, la sfârşitul săptămânii trecute, în Valea Lungă, judeţul Olt, la nunta Silviei Burlan, fata pe care a lăsat-o orfană în 2004. Mai mult decât atât, sătenii spun că de la producerea cumplitului accident, soţia poetului a ajutat-o mereu pe copilă.

În luna iulie 2004, Silvia Burlan, din Valea Lungă, Olt, a rămas singură pe lume, după ce părinţii şi sora ei mai mare au murit într-un accident rutier. Tragedia s-a produs după ce jeep-ul condus de Carmen Păunescu, soţia poetului Adrian Păunescu, a intrat pe contrasens şi a izbit în plin maşina în care se aflau cei patru membri ai familiei Burlan. Singura care a scăpat cu viaţă a fost Silvia, fata cea mică a familiei, atunci în vârstă de 15 ani.

I-a cumpărat maşină

La început, vecinii au fost revoltaţi, pentru că soţia lui Păunescu a primit doar o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare. Acum însă, oamenii şi-au schimbat părerea. “Doamna Păunescu a avut grijă de ea, a luat-o pe la Bucureşti, i-a cumpărat maşină, a ajutat-o cu bani, nimic de zis. Dar e păcat de cei care au murit, că, până la urmă, nici toţi banii din lume nu ţin loc de părinţi”, relatează o vecină.

Anii au trecut, iar copila de atunci s-a transformat într-o tânără frumoasă, hotărâtă să înceapă o viaţă nouă. La sfârşitul săptămânii trecute, când Silvia s-a căsătorit cu iubitul ei, Sorin Vişan, Carmen Păunescu a fost prezentă şi ea la nuntă.“ A venit şi le-a dăruit tinerilor însurăţei ce a crezut ea de cuviinţă”, ne-a spus Ana Burlan, mătuşa tinerei.

Trei vieţi spulberate într-o clipă

La sfârşitul lunii iulie 2004, în apropiere de Craiova, un groaznic accident de circulaţie a distrus o familie. Aflată la volanul unui jeep, Carmen Păunescu, soţia cunoscutului poet Adrian Păunescu, a încercat să depăşească o coloană de autovehicule, fără să se asigure, şi a intrat în plin într-o altă maşină care venea din sens opus. Soţii Marin şi Ileana Burlan au murit pe loc, iar fiica lor cea mare, Laura, s-a stins după câteva ore, la spital. Singura supravieţuitoare a fost Silvia, atunci în vârstă de 15 ani. Copila şi-a revenit cu greu, după câteva luni de îngrijiri.

foto: Evenimentul de Olt.

Sursa:www.libertatea.ro

Elena Gheorghe: «Vreau să hipnotizez publicul»

Emoţii mari pentru delegaţia Romaniei la Eurovision. Elena Gheorghe intră astă-seară, a 14-a, in prima semifinală, pe Olympisky Arena, la Moscova. Romanca va lupta cu reprezentanţii din Muntenegru, Cehia, Belgia, Belarus, Suedia, Armenia, Andorra, Elveţia, Turcia, Israel, Bulgaria, Islanda, Macedonia, Finlanda, Portugalia, Malta şi Bosnia – Herţegovina. Doar aceste ţări, plus Anglia şi Germania (direct calificate in finală) au drept de vot.


“Cred că această semifinală e cea mai grea dintre toate semifinalele Eurovision la care am participat până acum, pentru că azi nu au drept de vot ţările care, de obicei, ne dădeau voturi: Spania, Moldova, Grecia, Cipru”, a declarat, îngrijorat, Dan Manoliu, şeful delegaţiei. “Vreau să hipnotizez publicul, precum ielele care trăiesc în pădure”, a spus, ceva mai optimistă, Elena.


Primele nouă poziţii se vor califica în finala de sâmbătă, în funcţie de rezultatele de la televoting, urmând ca a zecea să fie stabilită de un juriu de specialitate. Semifinala de diseară va fi transmisă pe TVR1 şi pe TVR Internaţional, începând cu ora 22.00. Elena, îţi ţinem pumnii!


Sexy, în Maxim


Chiar în ziua în care Elena Gheorghe debutează pe scena Eurovisionului de la Moscova, frumoasa româncă ne arată şi partea… sexy a acestui concurs. Noul număr al revistei Maxim, care iese chiar azi pe piaţă, conţine un pictorial fierbinte cu Elena. Şi reprezentanta Turciei, Hadise, e prezentă în Maxim, cu fotografii la fel de incitante.

Sursa: www.libertatea.ro





Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats