marți, 12 mai 2009

Elena Gheorghe: «Vreau să hipnotizez publicul»

Emoţii mari pentru delegaţia Romaniei la Eurovision. Elena Gheorghe intră astă-seară, a 14-a, in prima semifinală, pe Olympisky Arena, la Moscova. Romanca va lupta cu reprezentanţii din Muntenegru, Cehia, Belgia, Belarus, Suedia, Armenia, Andorra, Elveţia, Turcia, Israel, Bulgaria, Islanda, Macedonia, Finlanda, Portugalia, Malta şi Bosnia – Herţegovina. Doar aceste ţări, plus Anglia şi Germania (direct calificate in finală) au drept de vot.


“Cred că această semifinală e cea mai grea dintre toate semifinalele Eurovision la care am participat până acum, pentru că azi nu au drept de vot ţările care, de obicei, ne dădeau voturi: Spania, Moldova, Grecia, Cipru”, a declarat, îngrijorat, Dan Manoliu, şeful delegaţiei. “Vreau să hipnotizez publicul, precum ielele care trăiesc în pădure”, a spus, ceva mai optimistă, Elena.


Primele nouă poziţii se vor califica în finala de sâmbătă, în funcţie de rezultatele de la televoting, urmând ca a zecea să fie stabilită de un juriu de specialitate. Semifinala de diseară va fi transmisă pe TVR1 şi pe TVR Internaţional, începând cu ora 22.00. Elena, îţi ţinem pumnii!


Sexy, în Maxim


Chiar în ziua în care Elena Gheorghe debutează pe scena Eurovisionului de la Moscova, frumoasa româncă ne arată şi partea… sexy a acestui concurs. Noul număr al revistei Maxim, care iese chiar azi pe piaţă, conţine un pictorial fierbinte cu Elena. Şi reprezentanta Turciei, Hadise, e prezentă în Maxim, cu fotografii la fel de incitante.

Sursa: www.libertatea.ro





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats