miercuri, 18 martie 2009

Revista Ciao!, care a aparut azi pe piata intr-un tiraj record, prezinta primele fotografii cu fiica Adelinei si a lui Cristi Chivu



Aceasta este poza de 100.000 de euro!




Ciao! a obtinut o exclusivitate pentru care capitanul nationalei de fotbal primise o oferta financiara ametitoare de la ziare si reviste din Italia!


Primele poze cu micuta Natalia, fetita Adelinei si a fotbalistului lui Inter Milano, Cristi Chivu, pot fi vazute in exclusivitate in revista Ciao!, care se afla de azi pe piata, la vanzare, intr-un tiraj record!
In schimbul realizarii acestor poze, Chivu a primit dupa nasterea Nataliei o propunere fabuloasa de la mai multe publicatii italiene: 100.000 euro! N-a acceptat insa aceasta oferta, iar Ciao! a facut primele poze cu micuta care a venit pe lume pe 12 februarie. Adelina si sotul ei au fost surprinsi impreuna cu bebelusul lor intr-un parc din centrul orasului Milano, situat la doar 50 de metri de blocul in care locuiesc. Au profitat de vremea frumoasa si au iesit cu Natalia la plimbare. Vizibil fericiti, sotii Chivu s-au asezat, la un moment dat, pe o banca, au scos fetita din carucior si au luat-o, rand pe rand, in brate. Momentele unice au fost surprinse de aparatele de fotografiat! Sursa: www.cancan.ro

Politia s-a autosesizat si i-a deschis dosar penal / Mihaela, acuzata de furt




Mihaela Radulescu este cercetata de politistii Sectiei 26 pentru furt calificat si este asteptata in zilele urmatoare sa dea cu subsemnatul in fata ofiterilor Biroului de Investigatii Criminale.

Scandalul declansat de vedeta Antenei 1, care i-a atacat, in noaptea de vineri spre sambata, pe angajatii unui cotidian central pe motiv ca acestia o fotografiau fara acordul ei, a ajuns pe masa politistilor Sectiei 26. Acestia s-au autosesizat din presa si au deschis pe numele Mihaelei Schwartzenberg o ancheta in care iubita lui Dani Otil este suspecta de furt, pe motiv ca ar fi luat ziaristilor un rucsac in care se aflau mai multe accesorii pentru aparatul foto. Potrivit unor surse din politie, "doamna Schwartzenberg a predat bunurile sustrase abia la aparitia echipajului. Politistii au recuperat prejudiciul si l-au restituit, prin proces verbal de predare-primire, partii vatamate".
Dosarul Mihaelei Radulescu a fost trimis la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 pentru a fi inregistrat si este asteptat sa se intoarca la Sectia 26 pentru continuarea cercetarilor. Drept urmare, in zilele ce urmeaza, vedeta de televiziune va fi chemata, oficial, pentru a da explicatii. In acelasi timp, Dani Otil va fi interogat ca martor, iar angajatii ziarului vor fi audiati in calitate de victime.
Pe langa acuzatia de furt calificat, prezentatoarea risca sa fie acuzata si de distrugere, pe motiv ca ar fi rupt legitimatia de serviciu a soferului. "Se fac inca cercetari pentru a stabili exact in ce conditii a fost distrus documentul", au afirmat surse apropiate anchetei.
Chestionata de agentia Mediafax in legatura cu acuzatiile grave care i se aduc, Mihaela Radulescu a refuzat sa comenteze. "Eu nu am cunostinte juridice, motiv pentru care va rog sa luati legatura cu avocatul care ma reprezinta. Am incredere in justitia romana", a spus ea. Sursa: www.cancan.ro

Spune "Da!" sambata la Sectorul 1 / Maria Marinescu se casatoreste cu ex-iubitul Andreei Raicu



Creatoarea de moda se pregateste, in mare secret, de cea de-a doua cununie civila din viata sa, eveniment despre care Cancan a aflat ca va avea loc sambata acesta, la Primaria Sectorului 1.
Dupa o perioada de tacere, in care nu s-a mai auzit mai nimic despre viata tumultuoasa a Mariei Marinescu, aceasta revine in forta in atentia publicului, cum altfel decat printr-o casatorie. Alesul... nimeni altul decat Frank Colin, francezul cu care acesta s-a logodit de curand si, totodata, cel care se pare ca, in trecut, a avut o relatie cu Andreea Raicu. De-a lungul vremii, ca o ironie a sortii, cele doua vedete au schimbat intre ele aceeasi parteneri, printre care se numara fotbalistul Cristi Chivu si Tudor Vasile, fiul fostului premier Radu Vasile. Pana una alta, in ciuda destinelor incrucisate ale celor doua dive, Maria a decis sa-si mai incerce inca o data norocul, dar de aceasta data cu un om de afaceri de origine franceza. Pregatirile se desfasoara conform programului stabilit, insurateii urmand sa semneze actul oficial sambata dupa-amiaza, in fata primarului Andrei Chiliman, edilul de la Sectorul 1. Surse demne de toata increderea ne-au declarat ca designerul i-a cerut special viitorului sot sa angajeze o firma de paza care sa le asigure intimitate pe drumul si in curtea Casei de Casatorii. Sursa: www.cancan.ro

Augustin Viziru si Oana Mares isi rezervasera restaurantul si biserica/ S-au despartit inaintea nuntii!



Fratele mai mic al lui Lucian Viziru este din nou singur, dupa o relatie de opt ani. Actorul si iubita lui au anulat toate planurile de casatorie in urma unei discutii mai aprinse. Cei doi nu au gasit nicio cale de reconciliere, in ciuda faptului ca totul era aranjat pentru iunie.

Dupa o relatie de opt ani, Augustin Viziru si Oana Mares convenisera sa devina sot si sotie, aranjandu-si nunta pentru vara acestui an. In iunie, actorul din "Regina" si stirista de la GSP TV si-ar fi jurat credinta vesnica daca o mica nemultumire nu s-ar fi transformat intr-un final trist. In urma cu o luna si jumatate, Oana si Augustin au decis sa nu mai faca marele pas si au anulat toate aranjamentele pentru nunta. Totul a pornit de la o disputa minora, fara foarte mare importanta, si a degenerat pana la ruptura definitiva. "Inainte de nunta am devenit ceva mai analitici si, probabil, asta a fost atitudinea decisiva. A existat o cearta in urma careia nu am gasit cale de reconciliere. Asa a vrut Dumnezeu! Nu e usor! Ne iubim si suferim amandoi. Am fost opt ani impreuna si acum, practic, o luam de la zero. Dar trebuie sa mergem mai departe", a recunoscut Oana. Desi a trecut o luna si jumatate de atunci, cei doi nu si-au anuntat inca toti prietenii ca nu va mai exista o nunta. Se pare ca parintii lui Augustin au fost cei mai afectati si inca spera la o impacare a acestora. Nici nasii, fostul fotbalist Lica Laurentiu si sotia acestuia, nu au primit prea bine vestea si, desi au incercat sa schimbe deznodamantul, nu au reusit. De cand si-au spus "Adio!", Oana si Augustin nu s-au mai vazut, nici macar intamplator. "In momentul de fata nu avem niciun fel de relatie. Ar trebui intai sa ne obisnuim cu noua stare", sustine blonda.

Unii dau vina pe succesul lui

Surse din apropierea lor sustin ca vina ii apartine, in cea mai mare masura, lui Augustin. Se pare ca succesul inregistrat la Acasa TV in "Regina" i s-a cam urcat la cap, iar schimbarile comportamentale survenite in timp au dus la discutii cu logodnica lui. "Nu vreau sa intru in detalii legate de despartirea noastra din respect pentru cei opt ani petrecuti impreuna si, mai ales, pentru parintii lui care, in tot acest timp, au fost si parintii mei", ne-a declarat Oana. Sursa: www.cancan.ro

Claudia de la Sexxy a luat leapsa / L-a cerut de barbat pe "milionarul" figurant



Singura dupa despartirea de Vali, fostul ei iubit, cantaretei i-a suras ideea de a se cupla cu un milionar si l-a cerut public in casatorie pe italianul din emisiunea "Inelul cu diamant" de la Euforia TV. Ce nu stie insa bruneta este ca prosperul om de afaceri Maurizio Cerasino nu se sfieste, in ciuda statutului sau, sa fie platit cu 200 de euro pe emisiune.
Dupa o lunga perioada petrecuta intr-un con de umbra, Claudia de la Sexxy si-a facut curaj si a iesit din nou la rampa, acceptand invitatia de a participa la emisiunea "Inelul cu diamant" de la Euforia TV. Singura si oarecum dezamagita dupa incheierea ultimei sale relatii amoroase, cantareata a luat foarte in serios provocarea din reality-show si nu s-a dat in laturi de la a-l cere in casatorie pe milionarul in jurul caruia se desfasoara toata competitia, un italian pe nume Maurizio Cerasino. Ea l-a anuntat ca nu este disponibila pentru aventuri, dar, daca el isi doreste sa se aseze la casa lui, ea este gata sa accepte sa devina sotia lui. Se pare ca gestul ei a fost incurajat si de cartea de vizita a italianului, care este prezentat de producatori drept un om de afaceri prosper, patron al unui lant de cluburi de infrumusetare din Germania, descriere care de altfel le-a dat fiori de placere mai multor concurente, nu numai Claudiei.

Filmeaza 12 ore pe zi

Bogatia italianului a orbit-o pe bruneta, care nu a mai tinut cont nici de faptul ca nu il cunoaste absolut deloc pe barbatul de 37 de ani. Printre lucrurile pe care Claudia nu le stie despre Maurizio se numara si faptul ca acesta, in ciuda averii sale consistente, nu s-a jenat absolut deloc sa accepte un onorariu, derizoriu pentru un milionar in euro, de 200 de euro pe emisiune. Potrivit unor surse neoficiale din echipa de productie italianul incaseaza aproximativ 900 de lei pentru 12 ore istovitoare de filmare. Mai mult, uneori el este nevoit, ca si restul participantilor la show, sa filmeze in fiecare zi, situatie greu de inchipuit si de acceptat pentru un milionar, despre care se poate presupune cu usurinta ca ar folosi acest timp cu mult mai mult profit material. De altfel, carcotasii sustin ca, in afara de Robert Negoita, participantii prezentati in cadrul acestei emisiuni cu titlul de milionari ar fi fost simpli actori, nicidecum adevarati nababi.

Se bat pentru un inel de 10.000 de euro

Emisiunea "Inelul cu diamant" are ca scop disputarea unui inel cu diamant in valoare de peste 10.000 ? de mai multe concurente, printre care multe vedete, cel care va decide castigatoarea fiind un milionar. La aceasta editie au intrat in concurs Claudia de la Sexxy, Rona Hartner, Simona Nae, Simona Sensual, Oana Bercaru, Anca Badiu, Alexa, Ana-Maria Popa, Aminata Diakite. Sursa: www.cancan.ro

Solistul de la Iris va primi o bucata din ficatul sotiei / Cristi Minculescu isi face bagajele pentru Germania


Interpretul ar putea parasi Romania in aceasta saptamana pentru a se interna intr-o clinica de specialitate de langa Munchen, unde medicii ii vor transplanta o bucata din ficatul sotiei sale.

Cristi Minculescu se pregateste sa plece in Germania, unde va trece prin cea mai mare incercare a vietii sale. Afectat de o boala ereditara polichistica hepato-renala, care ii poate fi fatala in orice moment, solistul trupei Iris, in varsta de 50 de ani, va fi supus unui transplant de ficat intr-o clinica de langa Munchen. Specialistii in domeniu au fost de acord cu operatia lui Minculescu in strainatate, admitand chiar faptul ca interventia este mai putin costisitoare decat la noi. Astfel, este posibil ca artistul sa se interneze in centrul medical german chiar in aceasta saptamana, in vederea transplantului, singura lui sansa de supravietuire. Deoarece investigatiile clinice preliminare au relevat o mare compatibilitate intre Minculescu si sotia sa, acesta va primi o bucata din ficatul partenerei sale de viata. Dupa interventia chirurgicala solistul va sta internat in spital aproximativ trei - patru saptamani. Acasa va avea nevoie de o perioada de recuperare postoperatorie care va dura cam doua luni.
Minculescu a facut rost de bani pentru transplant relativ repede. La inceputul lunii Ministerul Sanatatii a anuntat ca-i va deconta suma de 47.000 de euro din fondul asigurarilor de sanatate. Restul cheltuielilor le va suporta familia solistului. Sursa: www.cancan.ro

Un deputat a intrat In conflict cu socrul lui, cioban / A lasat-o insarcinata si refuza sa o ia de nevasta


Tanarul deputat PSD Ciprian Luca va deveni, in numai cateva zile, tatal unei fetite, insa fericitul eveniment este umbrit de refuzul categoric al deputatului aradean de a o lua de nevasta pe viitoarea mamica, pe motiv ca aceasta este fiica de... cioban.

Refuzul lui Ciprian de a o duce pe Mariana in fata altarului i-a nemultumit atat pe parintii tinerei, cat si pe satenii din Seitin. Tatal Marianei, ciobanul Ilie Ardelean, nu a reusit inca sa se impace cu ideea ca, desi va deveni bunic in numai cateva zile, nu va avea niciun ginere. Om cu stare in Seitin, ciobanul se si vedea socru de deputat. Contrar asteptarilor, Ardelean
si-a vazut visele spulberate si, mai mult chiar, s-a facut de ras in fata consatenilor. Povestea de dragoste dintre deputatul Ciprian si fata de cioban, care a fost contabila la primarie, a durat aproximativ un an, toata suflarea satului asteptand cu sufletul la gura ca politicianul sa ii ofere o verigheta iubitei sale gravide. Contactat telefonic de reporterii CANCAN, deputatul PSD ne-a declarat ca este foarte fericit ca va deveni tatic, ne-a asigurat ca va recunoaste copilul, dar a dezvaluit ca ideea unui mariaj cu Mariana nu-l incanta deloc. "Este foarte adevarat ca voi avea o fetita. Intotdeauna mi-am dorit sa am o fetita. Nunta nu o doresc, nu cred ca e momentul. Dar fetita o doresc mult", ne-a declarat cu sinceritate Ciprian Luca.Sursa: www.cancan.ro

Barul frecventat de verii Becali a fost inchis / Amintirile familiei Becali, de inchiriat


Criza economica a falimentat barul din Pipera din fata caruia a fost furata masina lui Gigi Becali. Localul, aflat la numai o aruncatura de bat de vila latifundiarului, era loc de intalnire preferat de verii Becali.

Nu rare erau ocaziile in care Gigi Becali, inconjurat de amici si rude, iesea in barul ce astazi e rapus de criza. Aflat in drum spre casa, finantatorul echipei Steaua Bucuresti se oprea deseori sa stea la un pahar de vorba cu verii sai, Giovani, respectiv Victor Becali. De asemenea, localul era frecventat de numerosii nepoti ai milionarului, cat si de prieteni de familie. Momentan, din cauza lipsei de lichiditati, imobilul in care functiona localul a fost scos la inchiriat.
Paparazzii CANCAN l-au surprins pe Victor Becali in timp ce isi parca masina in fata barului de care il leaga atatea amintiri, pe imobil fiind agatat un anunt in vederea inchirierii. Sursa: www.cancan.ro

Tot Aradul stie, nimeni nu vrea sa rupa tacerea / Violul despre care toti vorbesc in soapta



Fosta iubita a stelistului Juan Toja ascunde un secret cutremurator. Conform unor cititori care ne-au contactat pe adresa redactiei, in octombrie 2007, un fotbalist de la UTA Arad a violat-o cu bestialitate, de fata cu un bodyguard si un coechipier, timp de 12 ore.

In urma articolelor despre fosta iubita a lui Juan Toja, aparute in CANCAN, mai multi cititori au reactionat, trimitand pe adresa redactiei cateva emailuri, de pe IP-uri diferite, cu acelasi subiect: o poveste cutremuratoare despre clipele de groaza prin care ar fi trecut Cristina Maia Feldan in urma cu un an si jumatate. Sursele noastre ne-au indicat exact fotbalistul, care pe acea vreme activa la UTA, dar si celelalte nume implicate. Din motive lesne de inteles, avand in vedere ca toate persoanele care au trimis emailuri despre acest caz deosebit de grav si care au fost contactate ulterior pentru detalii suplimentare de reporterii nostri au tinut sa ramana anonime, CANCAN a decis pentru moment sa nu faca publice numele celui acuzat de viol si ale complicilor sai. Iata mai jos amanuntele extraordinare sustinute de diverse persoane din Arad, apropiati sau simple cunostinte ale fetei:
In octombrie 2007, Cristina Feldan avea o relatie de circa un an cu un baiat, prieten bun cu jucatorul de la UTA. Era fericita si lucra la o cafenea frecventata de lumea buna din Arad. Intors dupa o experienta in strainatate, fotbalistul, cu o carte de vizita bogata, a intrat intr-un con de umbra, dominat de o viata extrasportiva tumultuoasa. El a facut intre timp o pasiune pentru Maia, desi ea era combinata cu un prieten bun de-al sau. Intr-o zi, pe fondul unei betii crancene, fotbalistul de la UTA, impreuna cu bodyguard-ul sau si cu un alt coechipier au reusit sa o atraga pe fata intr-o cursa, deoarece nu banuia nimic, avand in vedere prietenia dintre iubitul ei si sportivi. Au mers la un apartament, iar acolo fotbalistul s-a dezlantuit. A violat-o timp de 12 ore, sub privirile celorlalti doi. Interesant este faptul ca jucatorii de la UTA erau atat de beti incat, inainte de a se produce agresiunea propriu-zisa, cei doi au inceput sa se sarute pasional intre ei! Cand a vazut ca gluma se ingroasa, fotbalistul care a fost doar martor la viol a inceput sa planga ca un copil, constientizand gravitatea faptei!
La plecare, cei trei barbati au hotarat sa ingroape totul acolo, iar Maia a fost amenintata cu moartea de bodyguard: "Daca scoti vreo vorba, iti luam gatul!". La trei zile de la incident, Cristina Feldan i-a marturisit iubitului cele intamplate. Cei doi au mai stat in Arad o perioada si pe urma au parasit orasul, terorizati psihic de garda de corp a fotbalistului. Intr-o incercare tardiva de a vindeca o rana care nu se va cicatriza niciodata, fostul jucator al UTA a sunat-o pe fata anul trecut de ziua ei si i-a trimis un buchet de flori!
CANCAN a incercat sa contacteze mai multe persoane care ar fi putut da informatii pretioase despre caz. Patronul cafenelei unde a lucrat Maia, fostul iubit al fetei din acea perioada, una dintre persoanele importante din conducerea UTA au fost doar cateva dintre pistele luate in calcul de reporterii nostri, dar nimeni nu si-a asumat curajul de a rupe tacerea. Interesant este ca, imediat dupa episodul din 2007, UTA i-a reziliat contractul jucatorului, motivul neoficial fiind viata extrasportiva a acestuia. Desi a trecut aproape un an si jumatate de la incident, cum era de asteptat, Cristina Feldan a negat de asemenea totul, probabil de frica unor eventuale repercusiuni.
In numele adevarului si intr-un demers pur jurnalistic, CANCAN face apel la persoanele care au amanunte si dovezi suplimentare despre acest caz deosebit de grav sa ne contacteze la telefonul 0741.226.226 (0741.CANCAN) sau pe adresa pont @cancan.ro. Sursa: www.cancan.ro

Proiectul "Superliga" ne scoate de pe harta fotbalului mare / Stop echipelor romanesti in Europa!


Cele mai puternice cluburi de fotbal din lume vor sa infiinteze un campionat exclusivist, impartit in trei divizii valorice, in care cu greu va mai putea patrunde vreo formatie de-a noastra.

La sfarsitul anilor ?90, "G-14", organizatia exclusivista a celor mai puternice cluburi de fotbal din lume, a incercat crearea unei competitii europene de elita, la care sa participe doar crema fotbalului de pe continent. UEFA s-a opus la acea vreme, iar proiectul a fost dat uitarii. Din ratiuni economice, gigantii Europei nu au renuntat la idee si propun un alt proiect, care, de aceasta data, se doreste a fi implementat cu acordul UEFA si nu in opozitie cu forul european. Prestigioasa revista franceza "France Football" ofera detalii interesante cu privire la proiectul denumit "Superliga". Aceasta ar urma sa fie un campionat european al cluburilor, impartit in trei divizii, A, B si C. Echipele vor putea promova, dar vor si retrograda, la fel ca in ligile nationale. La inceput, in Divizia A vor evolua marile forte din Champions League, in "B", echipele mai slab cotate din aceeasi competitie, plus cele mai puternice din Cupa UEFA, in timp ce in cea de-a treia liga vor ajunge echipele mai slabe din Cupa UEFA. Se stie ca Italia, Anglia si Spania vor avea cate patru reprezentante, francezii si nemtii cate trei, in timp ce Portugalia, Olanda, Scotia si Belgia, in functie de rezultate. Se mentioneaza, de asemenea, ca acest criteriu al performantei nu este singurul, ci va conta si prestigiul. In aceste conditii, Steaua pare a fi singura noastra speranta, fiind castigatoare a Cupei Campionilor. Initiatoarele acestui proiect grandios sunt: AC Milan, Manchester United, Real Madrid, Barcelona, Inter, Porto, Lyon. Bayern Munchen a fost contra prin vocea lui
Karl-Heinz Rummenigge. Singura sansa a fotbalului romanesc ramane Michel Platini, seful UEFA, cel care se opune acestui proiect si doreste o revenire la sistemul vechi, al Cupei Campionilor Europeni, in care sa evolueze doar campioanele nationale. Sursa: www.cancan.ro

Scandal in culise "La sueta cu Bahmu" / Ionela Prodan i-a dat cu flit Danei Savuica



Solista de muzica populara s-a enervat dupa ce producatorii au mintit-o ca emisiunea va fi prezentata de Adriana Bahmuteanu, cand, de fapt, in platou o astepta Dana Savuica, pe care nu o cunostea.

De cand Adriana Bahmuteanu a intrat in concediu medical din cauza unor probleme cu sarcina, in culisele emisiunii pe care o realiza la Kanal D scandalurile se tin lant. Dupa ce au aflat ca viitoarea mamica nu mai prezinta "La sueta cu Bahmu", vedetele nu se mai inghesuie sa apara in emisiune. Panicati ca le scade audienta, producatorii s-au gandit la o solutie salvatoare, care nu s-a dovedit, insa, inspirata. Acestia le spun vedetelor ca Bahmuteanca a revenit "pe baricade", cand, in realitate, emisiunea este prezentata temporar de Dana Savuica. Daca unii invitati trec cu vederea faptul ca in locul Adrianei Bahmuteanu dau peste Savuica, altii au fost deranjati de stratagema producatorilor. Una dintre vedetele pacalite a fost si interpreta de muzica populara Ionela Prodan. Cantareata, care are o slabiciune pentru Bahmuteanca, a intrebat din start daca emisiunea va fi prezentata de aceasta. Raspunsul afirmativ al producatorilor a determinat-o sa accepte invitatia. Numai ca, surpriza! Odata ajunsa la Stefanesti, unde se filmeaza "La sueta cu Bahmu", nici urma de Adriana. Enervata ca a fost dusa de nas, Ionela Prodan a facut un scandal monstru si a amenintat ca pleaca, lucru care s-a si intamplat, in ciuda "negocierilor" stranse cu producatorii. Reactia Ionelei Prodan a fost atat de vehementa si pentru ca habar nu avea cine este Dana Savuica. Sursa: www.cancan.ro

Doinita Oancea face casting pentru un catel / Nevoita sa renunte la Floricica



Interpreta Minodorei din telenovela "Regina" cauta un stapan pentru o catelusa orfana pe care a gasit-o in fata unui supermarket. Desi s-a atasat foarte tare de ea, actrita nu o poate pastra din cauza programului incarcat de la filmari.

Sora Nicoletei Luciu din "Regina" s-a pricopsit cu o catelusa pe care a botezat-o rapid Floricica. Povestea intalnirii este destul de haioasa. Totul s-a petrecut in urma cu doua saptamani in fata unui supermarket. "De la distanta am vazut o catelusa care statea cuminte in fata usii. M-am gandit ca este tare desteapta daca este atat de mica si isi asteapta stapanul. M-am jucat putin cu ea si am decis sa ii tin companie pana iese stapanul din magazin. Au iesit mai multe persoane, dar niciuna nu era stapana ei. Asa ca am intrat si am intrebat daca este a cuiva. Nici macar nu mai erau clienti in magazin.
Ne-am imprietenit imediat. Avea si piciorul in ghips si ii era frig. M-am gandit ca este pierduta si cineva o sa o caute, asa ca am lasat numarul meu de telefon la magazin, dar nu a cautat-o nimeni nici pana astazi", marturiseste actrita. Doinita si-a asumat responsabilitatea de stapana si a dus-o pe Floricica la veterinar, i-a scos ghipsul, a vaccinat-o si i-a facut carnet de sanatate. Catelusa are in jur de doua luni. "E foarte frumoasa si nu e mofturoasa la mancare. Ii place foarte mult sa se joace, latra si daca nu e bagata in seama protesteaza. M-am atasat foarte mult de ea", povesteste Doinita. Din pacate, Floricica este foarte mica si are nevoie de un stapan care sa poata avea grija de ea. Doinita, insa, este plecata mai tot timpul la Buftea, la filmari, sau la scoala. "Imi doresc din suflet sa-i gasesc un stapan care sa aiba mai mult timp pentru ea. Ar fi perfecta o familie cu copii, un camin cald", sustine ea. Doinita Oancea va intra zilnic pe site-ul postului Acasa TV sa citeasca mesajele doritorilor si sa aleaga stapanul potrivit pentru Floricica. Sursa: www.cancan.ro

O tanara Si-a ucis copilul dupa ce un barbat ar fi convins-o ca, In schimbul a 5.000 de euro, o angajeaza In Ministerul de Interne



A facut avort ca sa se faca politista

O fata in varsta de 21 de ani a facut intrerupere de sarcina dupa ce un angajat al Politiei Comunitare i-ar fi promis ca, in schimbul unei spagi de 5.000 de euro, o poate ajuta sa se incadreze la Politia Capitalei. Barbatul i-ar fi cerut sa faca avort pentru ca, altfel, ar fi fost respinsa la angajare.

Sorina Petrescu, o bucuresteanca in varsta de 42 de ani, a depus o plangere la Directia Generala Anticoruptie (DGA) impotriva unui politist comunitar pe care il acuza de escrocherie. Femeia sustine ca l-a cunoscut pe Iulian Petculet anul trecut, in timp ce acesta isi desfasura activitatea in sediul Brigazii de Politie Rutiera, unde facea de serviciu la poarta. Dupa ce a convins-o ca este agent secret pus sa urmareasca politistii corupti, Petculet i-a promis, in schimbul unor sume, ca poate interveni pe langa oameni importanti din Ministerul Administratiei si Internelor. Asa a aflat Sorina Petrescu despre faptul ca fiica ei, Larisa, poate deveni politista. "Mi-a spus ca, daca ii achit 5.000 de euro, o angajeaza pe fata la o sectie, cu gradul de inspector principal. A insistat sa ne grabim, pentru ca nu se stie ce vremuri vin, iar acum e momentul s-o incadreze pe un salariu mare", ne-a declarat femeia. Pentru ca Larisa era insarcinata, politistul comunitar ar fi spus ca este obligatoriu sa faca avort pentru ca sarcina va fi observata la consultul medical, iar ministerul nu incadreaza femei gravide. Drept urmare, tanara a renuntat la sarcina, dupa care Petculet si-ar fi incasat banii. De atunci, insa, acesta nu a mai raspuns la telefon. Sursa: www.cancan.ro

Tragedie intr-un sat din Suceava / Si-a siluit fiica de 14 ani


O suceveanca in clasa a VIII-a este insarcinata in 22 de saptamani cu tatal ei, care a abuzat de ea timp de un an.

Terorizata de tatal ei, care a amenintat-o, fetita a ascuns sarcina pana acum doua zile, cand mama ei si-a dat seama ca minora e gravida.
Fiind vorba de o sarcina atat de avansata, avortul este aproape exclus, iar fata risca sa aduca pe lume copilul rezultat in urma violurilor la care a fost supusa de tatal ei. Tatal incestuos, Constantin Sava (47 de ani), a fost prins de politisti, ieri dimineata, dupa ce a stat o noapte intreaga ascuns prin padure. Ieri seara, barbatul a fost incarcerat in arestul politiei in baza unei ordonante de retinere pentru 24 de ore, urmand ca astazi sa fie prezentat in fata instantei cu propunere de arestare preventiva. Sursa: www.cancan.ro

Cea mai mare pedeapsa data de instantele din Iasi/Sta 30 de ani in puscarie pentru ca si-a violat copiii si cainele


Pedeapsa fara precedent la Iasi: Adrian Grancea, monstrul care si-a violat pe rand copiii si cainele, a fost condamnat de judecatori la 30 de ani de inchisoare.

Adrian Grancea a fost arestat de politistii ieseni anul trecut, dupa ce mai multi sateni au inceput sa spuna ca se petrec lucruri necurate in curtea casei sale. Anchetatorii au stabilit ulterior ca barbatul si-a violat fiica de 16 ani si baietelul de 8 ani in repetate randuri, dupa care ii inchidea in beci. Copiii au fost batuti si infometati, barbatul profitand de lipsa sotiei, plecata la munca in strainatate. Ulterior s-a aflat ca barbatul facea sex si cu cainele din curte. El a declarat ca atunci cand bea nu stie ce face si ca este foarte posibil sa fi comis toate atrocitatile in stare de ebrietate. "A primit pedeapsa maxima pentru viol, 25 de ani, plus inca cinci ani, maximul pe care judecatorii pot sa il dea peste pedeapsa prevazuta de lege", a spus Carmina Pascal, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi. Sursa: www.cancan.ro

Disperat ca nu-i mai ajung banii / Si-a anuntat nevasta ca se arunca de pe pod



Politistii din Cernavoda sunt in alerta dupa ce un barbat a anuntat ca se arunca de pe pod si acum nu mai e de gasit. Oamenii legii banuiesc ca tanarul chiar s-a sinucis.

Dupa o cearta cu sotia, Cristinel Preda, de 32 de ani, din Techirghiol, a plecat de acasa cu autoutilitara pe care lucra, spunandu-i consoartei ca se duce pe podul de la Cernavoda sa se sinucida. Speriata, femeia a anuntat politistii, care au plecat in cautarea lui. Ajunsi la intrarea pe autostrada Soarelui, pe sensul de mers Cernavoda-Bucuresti, oamenii legii au gasit masina cu portierele incuiate. Dupa ce au descuiat-o, au gasit in interior un bilet prin care barbatul isi lua adio de la familie, spunand ca nu mai suporta datoriile pe care le are la banci. Oamenii legii ii cauta acum corpul, deoarece se banuieste ca s-a aruncat in apa de pe Podul de la Cernavoda si s-a inecat, el nestiind sa inoate. Vecinii familiei Preda spun ca in ultima perioada cei doi se certau tot mai des.Sursa: www.cancan.ro

Liberalii se regrupeaza Inainte de congres / Crin Antonescu, candidat de turul doi la prezidentiale


Cu doar cateva zile inainte de congresul PNL, tot mai multe filiale liberale isi anunta sprijinul direct pentru unul sau altul dintre candidatii la sefia partidului. Crin Antonescu a primit ieri si sprijinul filialei Olt, precum si a presedintelui organizatiei PNL Arges, Adrian Miutescu.

Filiala Arges nu a luat inca o decizie definitiva, dar presedintele acestei organizatii, Adrian Miutescu, crede ca Antonescu poate fi un candidat de turul doi la presedintie. "Eu mi-am anuntat de la bun inceput pozitia de a-l sustine pe Crin Antonescu. Motivatia sta si in perspectiva unei candidaturi la Presedintia Romaniei, cu sanse mari pentru turul doi. Din sondajele noastre interne reiese ca domnul Crin Antonescu are sanse mari de a capacita voturi din partea celor nehotarati", a declarat ieri Miutescu. Pe de alta parte, si PNL Olt a hotarat ieri sa-si mandateze delegatii la congres sa voteze pentru alegerea lui Crin Antonescu ca presedinte al PNL.
Elegant cu Tariceanu

Aflat ieri la Deva, Crin Antonescu a declarat ca, dupa congresul PNL, liberalii vor continua impreuna munca, in echipa. "Vom termina aceasta campanie pe tonul civilizat pe care ea s-a desfasurat de la inceput si pana la sfarsit. (...) Am incredere in fortele mele si merg cu toata increderea in aceasta lupta politica si, in general, cand ti-e prea frica, e bine sa nu faci politica", a spus Antonescu. Intrebat daca se crede mai bun decat contracandidatul sau, Calin Popescu Tariceanu, Crin Antonescu a apreciat ca are calitatile sale, la fel cum si actualul presedinte al PNL le are pe ale sale. "Tariceanu este un om politic care a crescut mult in ultimii patru ani, care a facut lucruri bune pentru PNL si care va mai face lucruri bune pentru PNL", a mentionat Antonescu, precizand ca la nivelul conducerii PNL este nevoie de schimbare, deoarece, spune el, "urmeaza evenimente importante", cu referire directa la alegerile si schimbarile majore care vor avea loc in PNL. Sursa: www.cancan.ro

Isi va vizita copiii doar in prezenta fostei sotii / Bogdan Olteanu a divortat in 20 de minute


Liberalul Bogdan Olteanu este un barbat liber. Divortul anuntat in exclusivitate de CANCAN s-a pronuntat aseara, la Judecatoria Sectorului 1, intr-o sedinta cu usile inchise.

In jurul orei 17.30, liberalul a intrat, agitat, pe holurile judecatoriei.
Dupa ce s-a ratacit, Olteanu s-a impiedicat de niste saci menajeri si, dupa o intreaga aventura, a ajuns in sala de judecata.
Dupa 20 de minute, fostul presedinte al Camerei Deputatilor a iesit divortat.
Instanta a dispus ca Olteanu sa plateasca pentru cei doi copii pensii alimentare in valoare totala de 1.500 de euro lunar, pana cand acestia vor implini 18 ani, si a precizat ca liberalul ii va putea vizita pe micuti doar in prezenta mamei lor si in conditiile impuse de aceasta.
Bogdan Olteanu s-a casatorit in 2003 cu Cristina Isabela Andone, nasul lor fiind Calin Popescu-Tariceanu.Sursa: www.cancan.ro

O barfesc in fel si chip pentru ca se iubeste cu un tinerel / Madonna, atacata de fostele iubite ale lui Jesus





La 22 de ani, modelul Jesus Luz, noul iubit al Madonnei, ar putea zapaci orice tanara ravisanta care inca nu-si face griji pentru celulita sau muschi lasati. Si totusi, brazilianul pare innebunit dupa vedeta in varsta de 50 de ani.

Barfele pe seama celor doi fac inconjurul lumii si aparent nimeni nu pricepe ce a gasit Jesus la Madonna. Cu atat mai putin fostele iubite ale acestuia, care nu pot sa se abtina si o fac pe Madonna "hoasca batrana". Catharina Franca, o actrita in varsta de 18 ani, a fost socata cand a aflat cu cine umbla Jesus. "Nu mi-a venit sa cred, cand am auzit ca s-a cuplat cu ea. Diferenta de varsta este atat de evidenta, incat nu poate fi trecuta cu vederea. E ca si cum mama sau chiar bunica ar avea un iubit de varsta mea. Mi se pare foarte ciudat", a spus Franca intr-un interviu acordat "Daily Mail". "E o hoasca batrana care sare pe scena", a punctat ea, decisiv. Tanara o banuieste pe Madonna ca are complexe din cauza varstei si nu poate sa accepte ca a imbatranit. "Nici nu-mi amintesc ca Jesus sa fi vorbit vreodata despre muzica Madonnei sau sa o fi ascultat-o. Este celebra, dar face parte dintr-o alta generatie", este de parere Franca. Actrita, tot de origine braziliana, a avut o relatie de un an si jumatate cu Jesus, care s-a incheiat in 2006. La fel de pornita impotriva Madonnei este si modelul brazilian Krishna Siqueira, in varsta de 20 de ani, pe care Jesus a parasit-o pentru a se arunca in bratele Madonnei. Ea este mai mult ca sigura ca iubitul se va intoarce la ea, pentru ca relatia lor a fost speciala. "Nu pot sa vorbesc in numele lui, dar eu l-am iubit", a spus ea. Krishna il descrie drept un tanar romantic si atent cu partenera lui. "Madonna ii va intoarce spatele fara mila, cand se va plictisi de el", crede tanara care o critica pe cantareata pentru ca, de cand a divortat, face pe tinerica si se agata de barbati care i-ar putea fi copii. Sursa: www.cancan.ro

Si-a uitat sutienul acasa / Kate Moss si-a aratat sanii si chilotii in public


Fotomodelul britanic s-a prezentat la aniversarea milionarului Philip Green, care a avut loc la Londra, mai mult dezbracata decat imbracata.

Supermodelul Kate Moss s-a afisat la ziua de nastere a mogulului britanic Philip Green, care a implinit 57 de ani, intr-o tinuta neglijenta, care a starnit hohote de ras in randul invitatilor. Atunci cand a coborat din masina, Kate a fost fotografiata de paparazzi cu sanii atarnand din decolteu si chilotii la vedere. "Nu stiu ce a fost in capul ei de nu si-a pus sutien. O fi disperata de vrea sa-si arate sanii", a comentat unul dintre invitatii la petrecere. Blonda a ales o tinuta Yves Saint-Laurent, pe care o purtase cateva ore mai devreme la o sedinta foto in Paris, insa cu bustiera pe sub sacou. In timpul sedintei, bustiera i-a cazut de pe sani, lasandu-i pe afara sfarcul stang. Britanica Kate Moss a fost desemnata trei ani la rand, intre 2004 si 2007, cel mai bine imbracata vedeta din Marea Britanie, insa este clar ca vremurile bune au apus. Sursa: www.cancan.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats