miercuri, 18 martie 2009

Politia s-a autosesizat si i-a deschis dosar penal / Mihaela, acuzata de furt




Mihaela Radulescu este cercetata de politistii Sectiei 26 pentru furt calificat si este asteptata in zilele urmatoare sa dea cu subsemnatul in fata ofiterilor Biroului de Investigatii Criminale.

Scandalul declansat de vedeta Antenei 1, care i-a atacat, in noaptea de vineri spre sambata, pe angajatii unui cotidian central pe motiv ca acestia o fotografiau fara acordul ei, a ajuns pe masa politistilor Sectiei 26. Acestia s-au autosesizat din presa si au deschis pe numele Mihaelei Schwartzenberg o ancheta in care iubita lui Dani Otil este suspecta de furt, pe motiv ca ar fi luat ziaristilor un rucsac in care se aflau mai multe accesorii pentru aparatul foto. Potrivit unor surse din politie, "doamna Schwartzenberg a predat bunurile sustrase abia la aparitia echipajului. Politistii au recuperat prejudiciul si l-au restituit, prin proces verbal de predare-primire, partii vatamate".
Dosarul Mihaelei Radulescu a fost trimis la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 pentru a fi inregistrat si este asteptat sa se intoarca la Sectia 26 pentru continuarea cercetarilor. Drept urmare, in zilele ce urmeaza, vedeta de televiziune va fi chemata, oficial, pentru a da explicatii. In acelasi timp, Dani Otil va fi interogat ca martor, iar angajatii ziarului vor fi audiati in calitate de victime.
Pe langa acuzatia de furt calificat, prezentatoarea risca sa fie acuzata si de distrugere, pe motiv ca ar fi rupt legitimatia de serviciu a soferului. "Se fac inca cercetari pentru a stabili exact in ce conditii a fost distrus documentul", au afirmat surse apropiate anchetei.
Chestionata de agentia Mediafax in legatura cu acuzatiile grave care i se aduc, Mihaela Radulescu a refuzat sa comenteze. "Eu nu am cunostinte juridice, motiv pentru care va rog sa luati legatura cu avocatul care ma reprezinta. Am incredere in justitia romana", a spus ea. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats