miercuri, 20 mai 2009

Seful Comunicatiilor a fost pozat de paparazzi sarutandu-se, pe strada, cu o tanara cu 20 de ani mai mica decat el




Ministrul, prins cu o pustoaica!

Gabriel Sandu este indragostit lulea de o fata apropiata ca varsta de fiul lui cel mare




Dragostea pare sa-l fi orbit pe ministrul Comunicatiilor, Gabriel Sandu, pe care paparazzii CANCAN l-au prins zilele trecute, pe strada, in flagrantul amorului, alaturi de o tanara! La 46 de ani ministrul PD-L arata ca iubirea e vesnica si ca n-are bariere de varsta.




Divortat de sotia lui, Ana, careia s-a laudat public ca i-ar fi lasat intreaga avere, Gabriel Sandu si-a regasit asadar puterea de a iubi in preajma unei femei (mult spus, dar sa acceptam ca ar fi asa!) care a trecut de curand limita de 25 de ani.
Paparazii nostri i-au fotografiat pe cei doi tinandu-se de mana si sarutandu-se cu foc, ziua in amiaza mare, fara sa le pese, ca doi adolescenti toropiti de sentimente.
Mai mult, ministrul dovedeste ca eleganta in amor isi are intotdeauna locul ei binevenit. Astfel, dupa ce s-au plimbat de mana, amorezati, Gabriel Sandu si-a invitat tanara iubita sa ia masa la un restaurant cu specific pescaresc. Apoi cei doi s-au oprit la o florarie de la un colt de strada, de unde el i-a cumparat un buchet de trandafiri, frumos ambalat, ca marturie a iubirii. Scena desprinsa parca din "Liceenii"!
Si adevarul este ca nimic nu mai conteaza in asemenea situatii: nici ca el e ministru si ca protocolul e mai rigid, nici ca ea e apropiata ca varsta fiului cel mare al ministrului. Caci, daca n-am pomenit pana acum, Gabriel Sandu are doi baieti cu fosta sotie, mai exact Silviu, de 22 de ani, si Albert, de 15 ani.
Chiar si asa, toata lumea e multumita. Sandu si-a revenit dupa amarul esecului din casnicie, iar iubita conduce un Opel Astra inmatriculat pe o firma din anturajul politicianului. Mai mult, tanara pare sa-si fi gasit si un loc de munca la minister, unde ea a fost pozata intrand de mai multe ori si, de fiecare data, era foarte familiara cu subordonatii iubitului!




Ministrul tine informatiile la secret!




Pe 24 martie 2009 CANCAN i-a trimis o adresa oficiala sefului de la Comunicatii, prin care solicitam sa ne precizeze la ce firme private a fost angajat in trecut. De asemenea, ii ceream atunci sa ne spuna directorul carei societati a fost in perioada 1997-2004, intrucat aceasta informatie lipsea (si lipseste si acum) de pe CV-ul depus de el pe site-ul Ministerului. Desi s-au scurs aproape doua luni, nici pana acum nu am primit un raspuns. Invariabil, de fiecare data cand reporterii nostri au revenit cu aceste solicitari, li s-a transmis de catre subordonatii lui Sandu: "Nu veti primi raspuns niciodata pentru ca nu vrea domnul ministru!" Redactia noastra asteapta in continuare acest raspuns! Sursa:www.cancan.ro

Ea este amanta pentru care sotia a dat cu masina peste miliardar





CANCAN publica in exclusivitate fotografii cu miliardarul Adrian Petrache si Ana Maria, amanta sa, o femeie de 33 de ani. Nicoleta, nevasta afaceristului, de care divorteaza, pare extrem de afectata si suparata de faptul ca sotul sau isi continua viata, acesta fiind si motivul pentru care a intrat in plin cu autoturismul in masina in care se afla Adrian, eveniment prezentat in premiera de ziarul nostru saptamana trecuta.



Dupa ce Nicoleta Petrache a intrat cu autoturismul in masina in care se afla miliardarul, urland in gura mare si acuzandu-l ca umbla cu femei usoare, ea il "vaneaza" din nou pe Adrian, sustinand ca acesta a facut sex cu amanta in WC-ul unui hotel in urma cu cateva zile. Nicoleta lanseaza la adresa miliardarului si alte acuzatii, insa nu are probe pentru niciuna dintre afirmatiile pe care le face, fiind insa extrem de furioasa si posibil geloasa pe Ana Maria, care are 33 de ani si o fetita de 11 ani dintr-o casatorie anterioara. "Cum poti sa te duci sa faci sex intr-un WC destinat handicapatilor? Daca era o persoana cu dizabilitati care avea nevoie atunci? Si chelnerii stiau ce se petrece inauntru, iar soferul lui era la masa. S-a mai si laudat cu ce a facut dupa ce a terminat partida", a sustinut sotia miliardarului, care spune ca nu a fost martora la scena si ca aceasta i-ar fi fost povestita de o cunostinta. Scoasa din minti, Nicoleta Petrache mai declara ca in ultimul timp miliardarul o ameninta, astfel ca a depus plangere la Parchet impotriva acestuia. Ea pare ca nu reuseste sa mearga mai departe si sa-si continue viata, asa cum a facut-o Adrian Petrache, parand haotica in declaratii si bulversata de faptul ca miliardarul are o relatie cu Ana Maria. Sursa:www.cancan.ro

Iulia Vantur baga mana In foc pentru iubitul ei




"Nu as accepta sa-l impart cu o alta femeie"


Satula de zvonurile conform carora, iubitul ei, Bogdan Vladau, ar fi in continuare implicat intr-o relatie cu Gabriela Iliescu, o colega de breasla, Iulia Vantur rupe tacerea.

Asa cum v-a dezvaluit in exclusivitate Cancan, Iulia Vantur si Bogdan Vladau formeaza cel mai nou cuplu din showbizul autohton. La inceputul acestei luni, paparazzii nostri i-au surprins pe cei doi indragostiti iesind separat, din blocul in care locuieste vedeta TV, fotografiile demonstrand faptul ca Bogdan si-a petrecut noaptea la Iulia. De asemenea, cei doi au fost surprinsi de paparazzii Ciao! sarutandu-se pasional in masina vedetei Pro TV. Cu toate ca Iulia a incercat sa se ascunda de obiectivul aparatului foto, atunci cand l-a zarit, reactia ei a fost tardiva.


Pune punctul pe i



Desi prefera sa-si traiasca povestea de dragoste alaturi de Bogdan Vladau departe de ochii presei, Iulia Vantur a acceptat sa lamureasca zvonurile conform carora iubitul ei nu ar fi pus punct relatiei cu manechinul Gabriela Iliescu. Potrivit gurilor rele, acesta ar duce o viata paralela, osciland intre ea si o colega de podium. "Nu as accepta niciodata sa il impart pe Bogdan cu o alta femeie", ne-a declarat Iulia Vantur. Sigura pe ea, vedeta Pro TV nu a lasat niciun fel de indoiala asupra fidelitatii partenerului ei, sustinand ca nu exista o astfel de legatura. Deocamdata, cei doi indragostiti nu si-au facut planuri pentru vacanta din aceasta vara. Sursa:www.cancan.ro

Îşi vor plimba copiii împreună


Relaţia post-divorţ dintre Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg merge din ce in ce mai bine. Cei doi au uitat, se pare, că in urmă cu doar cateva săptămani se bălăcareau prin presă şi au ales să se impace. Mihaela şi-a dat seama că iubirea nu ţine de foame şi că banii milionarului nu sunt chiar de lepădat, in timp ce Elan e conştient că diva e o mamă minunată pentru fiul lor, Ayan, şi, aşa cum a declarat după separarea oficială, va continua să o sprijine financiar intotdeauna.

Apartamentul, luat cu 25 milioane €

Mihaela Rădulescu a anunţat duminică, în emisiunea sa de la Antena 1, “Duminica în familie”, că se lasă de televiziune şi că se va dedica creşterii lui Ayan. Declaraţia a fost primită cu multă plăcere de Elan, fostul ei soţ. Cel pe care-l acuza până de curând că e zgârcit şi că n-a avut decenţa să-i asigure o locuinţă în care să stea cu copilul a scos din buzunar 25 de milioane de euro şi a cumpărat un apartament. Fireşte, nu unul obişnuit, ci un penthouse imens, situat pe cea mai scumpă stradă din lume, Princess Grace, din Monte Carlo, Monaco, taman în complexul de fiţe în care locuiesc tinerii însurăţei Ileana şi Ion Ion Țiriac. Afaceristul, grijuliu, s-o fi gândit că e bine să ai vecin pe cineva cunoscut, caruia sa-i ceri o juma de kil de zahar cand ramai in pana...

În apartamentul situat la ultimul etaj, Mihaela se va muta de-abia la toamnă. Chiar dacă acum face unele pregătiri la reşedinţa din Monaco, diva a ales să-şi petreacă vara pe Coasta de Azur, în vila pe care tot “Elan cel milionar” o deţine în paradisul din sudul Franţei. Mihaela se va bucura aici până în septembrie de soarele Mediteranei, după care va putea merge la plajă în Monte Carlo, însoţită eventual de tânăra doamnă ţiriac, care, până atunci, va da naştere celui de-al doilea copil al ei şi al lui Ion Ion.



Grădiniţa
lui Ayan va costa 25.000 € pe an

Libertatea a aflat că micuţul Ayan, în vârstă de 5 ani, fiul Mihaelei Rădulescu şi al lui Elan Schwartzenberg, a fost deja înscris la una din cele mai bune şi bine-păzite grădiniţe din Monte Carlo, unde anul de şcolarizare costă 25.000 de euro. Sursa:www.libertatea.ro

Tu cât de des faci sex?



Da pană şi Claudia de la Sexxy şi modelul britanic Jordan şi-au pierdut pasiunea pentru sex, atunci e clar că lumea este cu susul in jos!

Voluptuoasa vedetă din Romania a declarat că nu a mai făcut amor de mai bine de şase luni, in timp ce controversata Jordan i-a făcut confesiuni unei prietene despre cum dorinţa din dormitorul ei s-a stins iremediabil. Englezoaica nu a mai făcut deloc sex in ultimii doi ani. Libertatea a vrut să vadă cat de bine stau romanii la capitolul pasiune in dormitor.




Elena Geantă, 18 ani, elevă:


“Încă nu mi-am început viaţa sexuală! Aştept persoana potrivită cu care să am parte de o experienţă de vis. Vreau ca prima dată să fie ca în filme. Până atunci, abstinenţă totală”



Alin Boc, 18 ani:

“De două săptămâni nu am mai avut parte de sex, pentru că m-am despărţit de prietena mea. Nu a mai mers relaţia, aşa că am lăsat-o baltă. Acum, ce să fac...nu mai am cu cine, chiar dacă aş vrea”



Cezar Dorobanţu, 19 ani:

“Fac sex frecvent, nu duc lipsă de amor. Ultima dată am făcut dragoste vineri seara. Nu ştiu dacă aş rezista la o perioadă de abstinenţă mai mare de câteva săptămâni”




Florian Georgescu, 28 de ani:

“Ultima dată când am avut parte de o partidă de sex a fost acum două seri, cu soţia mea. Avem o viaţă sexuală activă şi regulată. Nici măcar criza nu ne-a afectat!”



Robert Slujchi, 29 de ani:

“Nu am mai făcut sex de aproape o lună. Am o relaţie la distanţă şi abia aştept să-mi văd iubita. Nu e prea comod să nu faci sex atât timp, dar suntem fideli unul altuia”



Ştefan Mihai, 22 de ani:


“Ultima partidă de sex a fost acum o săptămână. Eu nu sufăr prea tare dacă nu fac dragoste, sunt destul de rezistent. Nu spun că e plăcut, dar, dacă trebuie, mă abţin”. Sursa:www.libertatea.ro

Amantul se îmbrăca în haine de femeie

In incercarea de a elucida motivele oribilei crime din iunie 1994 căreia i-a căzut victimă Iuliana Ținteanu, anchetatorii ploieşteni au fost nevoiţi să intre in culisele poveştii de amor dintre arhitectul Bogdan Ținteanu, soţul victimei, şi doctoriţa Roxana Călin, autoarea omorului. Aşa au ieşit la iveală detalii jenante legate de obiceiurile sexuale ale bărbatului căruia amanta i-a ucis soţia.

La scurt timp după reţinerea medicului pediatru Roxana Călin, acuzată că a omorât- o şi a tranşat-o pe rivala ei în dragoste, Iuliana Ținteanu, oamenii legii care s-au ocupat de acest caz incredibil au făcut o descoperire mai puţin obişnuită. La percheziţia efectuată în apartamentul în care cei doi amanţi se întâlneau de obicei, poliţiştii au găsit o grămadă de haine de femeie, elegante, în culori aprinse, despre care au aflat, cu stupoare, că erau ale... arhitectului Bogdan Ținteanu.

La audieri, doctoriţa a povestit că, uneori, arhitectul o întâmpina îmbrăcat în haine femeieşti. Evident, ţinuta nu era o deghizare, căci întâlnirile aveau loc în apartamentul în care Ținteanu îşi instalase biroul, deci nu avea de cine să se ferească.

Purta dres decupat în zona organelor genitale

În plus, arhitectul deţinea, cel puţin aşa reiese din dosar şi din declaraţiile Roxanei Călin, o garderobă care ar fi făcut invidioasă orice femeie: sandale cu toc de 10 centimetri, o rochie roşie scurtă, o fustă mov, o bluză de vară decoltată, cu elastic în talie, un sutien “cu funcţie de corset şi portjartier” - cum remarcă anchetatorii. Bărbatul avea chiar şi un dres roz pe care îl decupase în
dreptul organelor genitale!

Acesta este procesul-verbal în care sunt descrise lucrurile de damă ale arhitectului

În dosarul aflat în arhiva Tribunalului Prahova, anchetatorii au descris în amănunt hainele de femeie pe care Bodgan Ținteanu obişnuia să le îmbrace atunci când se întâlnea cu iubita lui. De la dresul fără clin, la bluziţele mov, roz sau roşii, cu floricele, şi sutienul, şi portjartierul - toate lucrurile găsite în biroul arhitectului s-au dovedit a fi ale acestuia.


«Mi-a spus că este o glumă»

La interogatoriu, Roxana Călin a susţinut că era deranjată de ciudatele apucături ale iubitului ei. Mai mult, ea a povestit că Iuliana, soţia arhitectului care ştia despre relaţia extraconjugală a acestuia cu doctoriţa, ar fi avertizat-o pe amantă că Ținteanu are un “comportament sexual deviant”. “De fapt, acest lucru l-am constatat eu, personal (...) L-am surprins că are o garderobă feminină impresionantă (...) şi, când l-am întrebat, acesta mi-a spus că este o glumă. Această conduită a lui a reprezentat pentru mine principala dorinţă de a întrerupe relaţiile intime cu el”, afirma, în 1994, Roxana Călin.

“Cu toate că aflasem de la victimă (n.r. - de la Iuliana Ținteanu, soţia arhitectului) că Bogdan Ținteanu este o persoană de proastă ca-litate, lucru pe care l-am constatat şi eu după aceea, totuşi am acceptat continuarea acestei legături pentru că, aşa cum am declarat, mă aflam într-un moment de criză conjugală, moment speculat de Bogdan Ținteanu, care, după părerea mea, este un foarte bun psiholog”, a mai mărturisit doctoriţa în timpul audierilor.

«Îţi dai seama ce ai făcut? Mi-ai lăsat copiii fără mamă!»

Potrivit datelor de la dosar, Bogdan Ținteanu a aflat, la scurt timp după crimă, că Roxana Călin i-a ucis soţia. Amanta l-a sunat, la un moment dat, şi i-a spus de ce a fost în stare. “Ce ai făcut? Îţi dai seama ce ai făcut? Mi-ai lăsat copiii fără mamă!”, i-a strigat arhitectul femeii cu care îşi înşela, de un an, soţia. De altfel, Ținteanu a fost şi el suspect în acest caz, fiind chiar închis câteva luni pentru instigare la omor. Dacă la început Roxana a dat de înţeles că iubitul ar fi împins-o să ucidă, mai târziu doctoriţa şi-a retras declaraţiile: “Nu am avut senzaţia că Bogdan Ținteanu ar fi dorit sau mi-ar fi sugerat să săvârşesc această crimă (...) Arăt că la săvârşirea acestui omor, îmi asum întreaga responsabilitate. Bogdan Ținteanu nu a avut nici o contribuţie la această faptă”.

Soţia a fost omorâtă şi tranşată

Iuliana Ținteanu a fost ucisă în dimineaţa zilei de 16 iunie 1994, în apartamentul Roxanei Călin, amanta soţului ei. Sub pretextul că îi va lua sânge pentru analize, ucigaşa, care era medic pediatru, i-a injectat femeii un anestezic puternic. A cărat-o apoi în baie, a tranşat-o în cadă şi a aruncat bucăţile de cadavru, la întâmplare, prin Ploieşti. Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats