joi, 23 aprilie 2009

Asistenta lui Capatos a lasat un fotbalist de la Inter gaz, pentru un portar de la Dinamo/Din cauza lui, iubitul a tuns-o cu lama



Paparazzii CANCAN l-au surprins ieri pe actualul iubit al Loredanei Chivu, marul discordiei in relatia dintre asistenta lui Capatos si fostul prieten, cel care a tuns-o cu lama ca sa se razbune pe infidelitatea fetei.


Asistenta lui Dan Capatos profita din plin de noul ei statut. Devenita vedeta peste noapte, Loredana Chivu a reusit sa-l faca foarte gelos pe actualul ei iubit, care a asteptat-o o ora in fata Antenei 1, dupa emisiune, intr-o limuzina foarte scumpa. Cand si-a vazut iubita, tanarul a iesit in intampinarea ei si a sarutat-o cu foc, dovedindu-i ca este mandru de ea. Apoi cei doi au plecat spre resedinta din prelungirea Ghencea a lui Laur, acolo unde au petrecut o noapte fierbinte. Apropiati ai Loredanei sustin ca baiatul este cel cu care blonda l-a inselat pe iubitul ei, Alex Necula, fost fotbalist la Inter Gaz Bucuresti si care a provocat gestul acestuia. Cancan v-a informat ieri in exclusivitate despre reactia lui Alex, care, atunci cand s-a vazut "tradus", a tuns-o cu lama pe Loredana (facsimil), ca sa o pedepseasca pentru infidelitatea sa. Numele actualului prieten al asistentei lui Capatos este Laurentiu Tone, fost portar la echipa de tineret a lui Dinamo. Prin anturajul sau se vorbeste ca ar fi fost impins de la spate, pentru a deveni fotbalist in Stefan cel Mare, tatal sau fiind bun prieten cu Tica Danilescu, directorul sportiv al "cainilor". Pana la urma, lipsa de valoare a tanarului si-a spus cuvantul, acesta ramanand un simplu "baiat de bani gata". Tatal lui "Laur", asa cum ii spun prietenii, este un influent om de afaceri bucurestean, cunoscut ca "Dan de la strand", pentru ca a detinut multi ani strandul Tineretului. Fiind un impatimit al jocurilor de noroc, acesta a devenit dator vandut la camatari si, in urma cu doi ani, a fost nevoit sa vanda locatia de agrement pe circa doua milioane de euro. Ulterior, tatal iubitului Loredanei a devenit proprietarul unui restaurant situat pe bulevardul Timisoara din Capitala, acolo unde paparazzii CANCAN i-au surprins ieri pe cei doi amorezi, luand masa de pranz.Sursa:www.cancan.ro

Au devenit oficial sot si sotie



Tiriac Jr. si Ileana Lazariuc s-au cununat la Monte Carlo


Ion Ion Tiriac si iubita lui, Ileana Lazariuc, si-au oficializat, ieri, relatia, la Monte Carlo (in principatul Monaco), in cadrul unei ceremonii invaluite in discretie! Cei doi sunt impreuna de aproape sase ani si, dupa ce in martie 2008 au devenit parintii unui baietel, ei asteapta acum al doilea copil.


Evenimentul de ieri despre care reporterii nostri v-au anuntat inca de aseara, in exclusivitate pe site-ul www.cancan.ro, a avut loc, asa cum spuneam, in mare secret. Practic, Ion Ion si Ileana au spus "Da!" doar in prezenta catorva rude foarte apropiate. Niciunul dintre prietenii lor n-a fost anuntat, pentru acestia vestea cununiei fiind o mare surpriza!
Ion Tiriac a ajuns la Monaco, special pentru cununia fiului sau, chiar ieri-dimineata. Mai mult, cu toate ca la cununie au participat si alti membri ai familiei, Ion Ion si sotia sa au ciocnit cu invitatii cate o cupa de sampanie fina, dupa care toti s-au retras discret. In conditiile in care Ileana este insarcinata, cei doi soti au preferat sa nu faca inca o petrecere, amanand astfel marele chef dupa nasterea celui de-al doilea lor copil.Sursa:www.cancan.ro

Mihaela Tudor Si Ianis Zicu s-au cununat fara Stirea parintilor/S-au casatorit in secret



Joi, 9 aprilie, Ianis Zicu, unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti din Romania, si modelul Mihaela Tudor au mers in fata primarului din Voluntari, unde au rostit celebrul "Da". Cei doi au tinut in mod expres ca ziua cea mai importanta din viata lor sa nu se transforme intr-o stire de presa. La cununia civila Ianis si Mihaela au fost asistati doar de doi prieteni de-ai lor foarte apropiati.


Considerata detinatoarea celor mai senzuale buze din showbizul autohton, Mihaela Tudor a acceptat sa-i fie partenera pe viata dinamovistului Ianis Zicu. Cei doi s-au casatorit in secret joi, 9 aprilie, in comuna Voluntari, langa Bucuresti, unde fotbalistul are domiciliul. Se pare ca acestia nu si-au anuntat nici macar parintii de marele eveniment, urmand ca ei sa afle, desigur, astazi din Cancan despre faptul ca odraslele lor s-au casatorit. Contactata telefonic, Mihaela Tudor ne-a confirmat faptul ca a devenit doamna Zicu, fara a ne da insa amanunte. "Da, ne-am casatorit, dar acest lucru ne priveste doar pe noi". Din pacate pentru proaspata sotie, atacantul lui Dinamo a intrat imediat in cantonament la Saftica, pregatindu-se pentru meciurile din campionat.


La bine si la greu



Relatia celor doi indragostiti dureaza de aproximativ 5 ani. Castigatoarea titlului "Miss Bikini 2003" este femeia care l-a sustinut pe Ianis Zicu in ultimii ani, fiindu-i alaturi in momentele grele petrecute la clinica de la Bologna, cand Ianis s-a operat la genunchiul drept dupa accidentarea din meciul cu Lazio. Ianis Zicu a revenit la inceputul anului pe terenul de antrenament dupa o absenta de opt luni si spune ca vrea sa fie titular in echipa lui Mircea Rednic. "Nu pot sa descriu in cuvinte prin ce am trecut, dar important e ca a trecut. Acum vreau doar sa fiu sanatos si sa joc cat mai bine. Fotbalul reprezinta totul pentru mine si fara fotbal nu as fi reusit aproape nimic in viata", a declarat Zicu la momentul acela, la gsptv. Dupa cum se poate observa, pe langa fotbal, Zicu mai este dependent de ceva, si anume de frumoasa Mihaela Tudor.Sursa:www.cancan.ro

Florin Salam merge zilnic la cimitir/Inmormantata fara bijuterii, de teama profanatorilor



Manelistul Florin Salam nu reuseste sa-si revina dupa tragicul deces al sotiei sale pe care a condus-o pe ultimul drum in urma cu o saptamana si merge zilnic la cavoul "printesei" sale, Stefania, pe care a ingropat-o fara bijuterii, de teama profanatorilor.

Cavoul de la cimitirul Berceni 2, unde a fost inhumata sotia manelistului, este somptuos, insa de teama profanatorilor in sicriu nu au fost puse toate bijuteriile tinerei. Tot de frica hotilor, manelistul a dat bani grei, pentrul a lua locul de veci situat exact la intrare, langa ghereta paznicilor cimitirului. Inca socat, manelistul merge in fiecare zi la "printesa" sa. "De fiecare data, este vizibil marcat de moartea sotiei, nu reuseste sa-si revina. Vine cu un scaun, se asaza in fata mormantului si plange. Se vede ca sufera. A mai venit cu cateva persoane, dar el a stat singur in fata cavoului pe scaun", au declarat angajatii cimitirului, pentru CANCAN.
Tot acestia ne-au mai spus ca Stefania nu a fost ingropata cu foarte multe bunuri de valoare tocmai pentru ca jefuitorii de morminte sa nu fie tentati. Insa, avand in vedere ca locul in care se odihneste "printesa" manelistului se afla exact langa birourile cimitirului si gheretele bodyguarzilor, fiind in permanenta supravegheat, este extrem de greu ca cineva sa se apropie fara stirea paznicilor.Sursa:www.cancan.ro

Fostul iubit miliardar al Cristinei Rus are parte de un tratament restrictiv In arestul comunistilor de la Chisinau


L-au bagat in celula cu patru escroci


Dupa mai bine de o saptamana de la extradarea sa din Ucraina in Republica Moldova, miliardarul Gabriel Stati se afla in continuare in spatele gratiilor, impartind arestul cu patru detinuti acuzati de infractiuni minore.


Singura concesie facuta tanarului miliardar de catre regimul comunist de la Chisinau a fost ca acesta sa poata primi pachete de acasa, dar numai dupa verificarea cu atentie a continutului. In rest, nimeni nu poate ajunge in apropierea sa, doar avocatul lui Gabriel, Vitalie Nagacevschi, avand voie, numai pentru cateva minute, la o intalnire cu clientul sau.
Curtea de Apel din Republica Moldova a examinat ieri recursul inaintat de avocatul omului de afaceri Gabriel Stati si a hotarat amanarea unei decizii pana maine, la ora 12:00. Pana atunci fostul iubit al Cristinei Rus va sta in inchisoare alaturi de alti patru detinuti. Avocatul lui Gabriel Stati ne-a declarat: "Conditiile de arest sunt adecvate, clientului meu nu-i lipseste nimic, mai ales ca are voie sa primeasca pachete de afara. Este tratat bine de gardieni si in scurta noastra intrevedere mi-a spus ca nu a fost abuzat in niciun fel". Avocatul a dezvaluit reporterilor CANCAN ca, desi parintii miliardarului incearca sa para linistiti si increzatori, expresiile lor sunt doar de suprafata: "Cand vorbesc cu doamna Stati la telefon ii aud vocea tremurand, iar domnul Anatol Stati este tot timpul in alerta si surescitat!".
Gabriel Stati a fost acuzat de organizare de proteste in masa care aveau ca scop uzurparea puterii de stat. Miliardarul a fost arestat saptamana trecuta pe aeroportul din Odessa in timp ce incerca sa se imbarce intr-un avion cu destinatia Bucuresti. Pana la verdictul din 24 aprilie Gabi Stati va fi retinut intr-un centru de detentie din Chisinau.Sursa:www.cancan.ro

Rudele Si cunostintele romanului din Sovata, arestat In Bolivia pentru complot Impotriva presedintelui Evo Morales, sunt Socate"



"Bag mana-n foc ca Elod nu e terorist"

Locuitorii din Sovata sunt inca socati dupa ce au aflat ca doi tineri care au crescut in oras sunt acuzati de terorism, fiind banuiti ca au pus la cale asasinarea presedintelui bolivian Evo Morales. Magyarosi Arpad, care a fost ucis la Santa Cruz intr-un schimb de focuri cu politia boliviana, si Toaso Elod, care a fost arestat in acelasi caz, au copilarit la Sovata.


O fosta profesoara a lui Toaso Elod si socrul surorii lui sustin ca tanarul era foarte bine-crescut si inofensiv, nefiind in stare sa omoare nicio musca, darmite sa apese pe t ragaci. Elod a fost crescut de tata si sora mai mare dupa moartea mamei sale, in copilarie. "Sora lui era mai mare si era ca o mama pentru el. Dupa ce a terminat clasa a X-a, ea s-a mutat la liceu in Odorhei pentru ca ii placeau foarte mult limbile straine. Apoi au plecat amandoi la Budapesta. Dar eu bag mana in foc ca Elod nu este terorist", a spus profesoara. Socrul surorii lui, Denes Sandor, isi aminteste de Elod ca de un tanar foarte bland. "Are foarte multi prieteni si nu pot sa cred ca este teror ist. Nu cred si nu pot sa accept ce se spune despre el, are un suflet bun. Toata lumea il iubeste si-l respecta", a spus Denes Sandor.
Unchiul lui Magyarosi Arpad, Toth Janos, sustine ca nu se mira ca baiatul a intrat "intr-o gasca extremista", pentru ca mama lui nu s-a ocupat prea mult de educatia celor doi copii. "Mamei lui ii placea sa se distreze si a neglijat copiii. Nu s-a ocupat prea mult de copiii ei", a spus Toth, care n-a mai tinut legatura cu familia surorii sale din 1992, cand aceasta a plecat in Ungaria. Femeia l-a sunat acum sa-l roage s-o ajute sa repatrieze trupul baiatului.

Legiunea Secuiasca strange bani pentru repatrierea lui Magyarosi


Pe blogul lui Arpad Magyarosi , prietenii si colegii din Legiunea Secuiasca au postat un filmulet in amintirea tanarului ucis in Bolivia, dar si un anunt, cu un cont bancar, pentru a-i ajuta familia sa-i repatrieze trupul. Tanarul cetatean roman de etnie maghiara avea stranse legaturi cu gruparea iredentista Tinerii Maghiari din Ardeal si cu Legiunea Secuiasca. Gruparea paramilitara Legiunea Secuiasca are statut legal, fiind recunoscuta de catre statul ungar si isi desfasoara activitatea in Romania de ani buni, antrenandu-se in Muntii Ciucului.Sursa:www.cancan.ro

A incasat-o din nou, dupa ce a postat pe internet poze cu noul iubit/Pentru el, Larisa a luat bataie de la Dragulescu



Scandalul dintre gimnastul Marian Dragulescu si fosta sa sotie, care il acuza de agresiune, a izbucnit dupa ce Larisa si-a postat pe pagina web personala mai multe poze, in care ea aparea fericita, in bratele unui alt barbat.

Larisa, care sustine ca a fost batuta de fostul sot, sub privirile mamei si iubitei acestuia, a declarat ca Dragulescu a lovit-o de trei ori cu portiera masinii si a scuipat-o. "Mama lui imi spunea ca noua lui iubita e mult mai buna decat mine! Poate a planuit sa ma bata, mai de demult", a declarat Larisa. Unul dintre motivele agresiunii ar putea fi gelozia. Asta deoarece Larisa a postat pe internet mai multe fotografii in care ea apare alaturi de un tanar brunet, in ipostaze extrem de tandre, alaturi de care a petrecut "clipe de neuitat" si a inceput "un nou capitol al vietii", dupa cum ea insasi spune. Mai mult, fosta sotie a gimnastului a postat pe internet mai multe poze sexy, pentru a demonstra ca este o femeie libera si interesata de nou.Sursa:www.cancan.ro

Un bucurestean preda lectii de agatat femei/Fabrica de Don Juani


Barbatii timizi sau neincrezatori in puterea lor de atractie pot sa se scoleasca in arta cuceririi unei femei. Profesor in tainele seductiei le este un bucurestean, care le preda atat teoretic, cat si practic secretele succesului la femei.


Sorin I., un barbat cu multa experienta de viata, merge alaturi de invataceii sai prin cluburi si baruri, locurile ideale pentru agatat. Potentialii clienti au la dispozitie si un site de prezentare a acestor cursuri inedite, www.scoaladeseductie.ro.
"Voi petrece fiecare zi a workshop-ului (nr. - cursului) cu tine si numai cu tine. Iti voi demonstra fiecare concept pentru a distruge toate credintele limitative pe care le ai in legatura cu seductia acelor femei superbe cu care iti doresti sa ai o relatie", scrie Sorin intr-o scurta prezentare pe site-ul sau. Desi pretul acestor cursuri neobisnuite este destul de piperat, respectiv 600 de euro pentru trei zile de teorie si practica, "proful de seductie" nu duce lipsa de elevi. "Eu cer de trei ori mai putini bani decat concurentii de pe piata internationala", se lauda pe site initiatorul acestei afaceri.
Pentru numai o zi de curs pretul este de 200 de euro. Contactat de reporterii Cancan, unul dintre clientii "profului" ne-a declarat ca, dupa ce l-a insotit intr-o "actiune" pe Sorin, barbatul l-a convins ca stie "meserie". Fara prea mare efort, acesta a reusit sa agate cateva femei senzuale, pe care multi barbati si le-ar dori. Impresionat de prestatia "profului", fostul sau "elev", care nu a vrut sa-si decline identitatea, ne-a spus ca investitia in cursurile de seductie a facut toti banii. Sursa:www.cancan.ro

Kristine sustine ca melodia "Se Thelo", cu care s-a lansat, a fost compusa special pentru ea/"Akcent mi-a furat piesa"




Adrian Sana, liderul trupei Akcent, e acuzat de plagiat de Eduard Ilie, alias Edward Maya, cel care sustine ca a compus melodia "Se Thelo" special pentru cantareata Kristine, care ii este si colega la Conservator. La randul lui, solistul de la Akcent spune ca melodia este creatia lui si chiar a inregistrat-o la UCMR. Mai mult, "Se Thelo" a fost data de Adrian fetelor de la Roller Sis, desi piesa fusese deja lansata pe piata de blonda Kristine.


Un nou scandal ia amploare in showbizul autohton. Desi s-a lansat cu piesa "Se Thelo" la radio si la televiziuni, cantareata Kristine a constatat ca melodia ei se afla si in repertoriul altor solisti. "Au aparut doua fete care, din cate stiu eu, si patineaza si care canta deja piesa mea. Nu stiu de cine au fost pacalite pentru ca piesa imi apartine. Avem castig de cauza oricum si oricand. Eu nu voi renunta la piesa asta pe care o cant in continuare. Din cate stiu eu, Adrian de la Akcent nu are foarte multe cunostinte muzicale. Edward stie tot ce a facut la aceasta melodie. Akcent mi-a furat piesa", ne-a declarat Kristine.


Adrian e detinatorul piesei in acte


Cantecul care a starnit zazanie a fost realizat, se pare, in studioul solistului de la Akcent, unde Adi si Edi au lucrat impreuna la albumul "Fara lacrimi" al trupei. "Dupa ce am incheiat colaborarea cu Adi, in octombrie 2008, mi-am luat proiectul. Melodia "Se Thelo" i-am dat-o interpretei Kristine in ianuarie 2009. Piesa a fost data pe radio si TV la sfarsitul lunii martie. Apoi l-am instiintat pe Adi de acest lucru si ca vreau sa semnam impreuna piesa la drepturile de autor, pentru ca a fost facuta in studioul lui. Peste trei zile am aflat ca el a inregistrat compozitia la UCMR si ca ma acuza ca i-am luat piesa din studio, care este compusa de mine: instrumental, versuri, linie melodica", ne-a declarat Maya


"L-am dat in judecata"


De cealalta parte, Adrian Sana de la Akcent este revoltat de scandalul in care a fost implicat: "Am constatat ca Edi Maya, care a fost angajatul meu, a plecat de la mine din studio cu niste piese. A si vandut piesa "Se Thelo" artistei Kristine, desi este creatia mea, muzica si text. A inregistrat piesa cu Kristine si a folosit vocea mea ca si backing pe varianta acesteia. El este un impostor si pentru asta va plati, pentru ca l-am dat in judecata". Conform spuselor sale, piesa "Se Thelo" era semnata de anul trecut cu Roton pentru proiectul Roller Sis. "Kristine nu mai are voie sa cante piesa mea", a conchis Adrian Sana de la Akcent. Sursa:www.cancan.ro

"Mondenul" i-a facut o declaratie de amor la betie prezentatorului Antenei 1/Mihai Bendeac i-a spus "Te iubesc!" lui Mircea Radu



Actorul de la emisiunea "Mondenii" de la Prima TV a marturisit ca, de-a lungul vietii sale, s-a lasat prada unor betii crancene care s-au soldat cu diverse situatii care mai de care mai amuzante sau dramatice, dupa caz. Dupa un exces bahic, anul trecut, Mihai Bendeac a sfarsit prin a-si declara iubirea fata de amfitrionul emisiunii "Din dragoste".

Actor intr-unul dintre show-urile vesele cel mai bine cotate, "Mondenii" de la Prima TV, Mihai Bendeac a simtit nevoia sa-si descarce sufletul in Saptamana Mare, marturisind pe propriul blog ca, desi nu este un mare bautor, a reusit sa se imbete foarte tare de cateva ori in viata. Atat de tare, incat si-a pierdut uzul ratiunii, trezindu-se in niste situatii greu de imaginat. La categoria "Betia rusinoasa", Bendeac a amintit un episod bahic consumat cu un an in urma, dupa premiile TV Mania. Se pare ca din cauza mai multor pahare cu tarie, specialitate care, de altfel, nu ii prea prieste acestuia, lui Bendeac i-a venit chef sa-i faca o declaratie amoroasa unui cunoscut prezentator TV, si anume Mircea Radu de la Antena 1. "Am mers la un restaurant cu specific unguresc. Printre altii eram cu V.I. si A.D.. Nu voiam sa beau, dar am fost obligat de catre cei doi. Dupa vreo opt pahare de palinca, am urmatoarele flashuri: eu spunandu-i lui Mircea Radu ca il iubesc (pot sa-i dau numele, pentru ca omui' e nevinovat saracui', era acolo si a baut doar apa plata), eu urinand cu V.I. pe cladirea CEC, eu dand la rate pe Calea Victoriei si apoi eu incercand sa dorm cu capul pe masa in club Spice. Apoi nu mai stiu nimic. M-am trezit pe la 12.00, la pranz. Eram in masina (nu stiu cum ajunsesem acolo) si doi politisti imi bateau in geam. Un grup de curiosi se adunasera in jurul masinii mele (unii ma filmau cu telefonul)", scrie actorul pe blogul sau mihaibendeac.wordpress.com. La premiile TV Mania de anul trecut, Mircea Radu a castigat trofeul de cel mai sexy prezentator TV, sectiune la care a concurat printre altii si cu Virgil Iantu de la Prima TV. Sursa:www.cancan.ro

Pentru prima telenovela de epoca produsa de Promance/Razboi pe fata intre Razvan Fodor si Liviu Varciu



Lupta deschisa, astazi, pe platourile de la Buftea, la castingurile organizate pentru rolul principal masculin din viitorul proiect al companiei Mediapro Pictures. Protagonisti sunt doi fosti cantareti, care intre timp s-au apucat serios de actorie - Razvan Fodor si Liviu Varciu. Mai exact, dupa cum au fost catalogati de-a lungul timpului, "frumuselul" si "potentul" showbizului autohton.

Cei doi potentiali protagonisti ai telenovelei de epoca se vor lupta astazi cot la cot pentru a obtine rolul masculin din productia care va fi difuzata din aceasta toamna la Acasa TV. Imbracati in haine de epoca, cu celebrele peruci pe cap si cu aerul vremurilor trecute, Fodor si Varciu vor incerca sa convinga echipa care se ocupa de castingul postului Acasa ca pot sa fie autentici si convingatori si pot intra fara probleme in pielea personajului pe care si-l doresc. Lupta se anunta apriga, mai ales ca, alaturi de cei doi, la casting si-au anuntat participarea si Adrian Stefan, cunoscut publicului din serialul "Daria, iubirea mea", Jorge - solistul, Cornel Ulici - fostul component al trupei Bliss sau Chris Valentin Cristian, dansator profesionist in trupa de balet de la "Dansez pentru tine". Si toti acestia vor sa puna mana pe singurul rol principal masculin care nu si-a gasit pana in prezent protagonistul. Alegerea actorului principal va avea loc chiar sub ochii telespectatorilor, deoarece acesta va fi difuzat in direct, astazi, de la ora 11:00, pe site-ul postului Acasa. Selectia va fi urmata a doua zi, vineri, 24 aprilie, de cea de-a doua etapa a castingului organizat pentru rolurile secundare, la care, in prima faza, s-au inscris nu mai putin de 53.000 de doritori. Dupa o triere riguroasa, grupul acestora a ajuns sa numere 150 de persoane, din care, in cursul zilei, se va alege distributia primei telenovele de epoca, pentru care vor incepe, cat de curand, filmarile pe platourile de la Buftea.Sursa:www.cancan.ro

Catalin Dezbracatu' are un mostenitor/"Am luat lucrusoare la copil si vin pentru ta-su"


Codrut Keghes, alias Catalin Dezbracatu' de la Prima TV, a devenit tatic. In cea de-a treia zi de Paste, sotia sa i-a daruit acestuia un baietel voinic, de 4 kilograme si 54 de centimetri, care seamana, dupa cum declara fericitul tatic, "si cu ma-sa si cu ta-su".

Gadinita de la Prima TV se mareste pe zi ce trece. Dupa Huidu si Gainusa a venit timpul lui Dezbracatu' sa se faleasca cu feciorul lui, care a venit pe lume marti, 21 aprilie, la ora 15:00. "E frumos, ca ta-su si ca ma-sa. Are 4 kilograme, 54 de centimetri, o claie de par negru si e deja om in toata regula... pampersii de 5 kilograme il strang. Cand s-a nascut, doamna doctor m-a chemat si mi-a spus ca, daca vreau, pot sa filmez, dar eu am inceput sa tremur de emotii, iar una din asistente a sarit sa-mi dea un calmant. Baiatul meu s-a nascut la timp, chiar in ziua ultimului control, dar pentru ca avea cordonul ombilical infasurat de gat si era cam grasut s-a apelat la cezariana", a declarat, pentru Cancan, Codrut Keghes. Mandru tare de noul sau statut, moderatorul emisiunii "Fitze cu Dezbracatu? " de la Prima TV a avut grija din timp sa se ocupe de toate pregatirile acestui eveniment, nelasand sa-i scape, din cate se pare, nici cel mai mic detaliu. "La inceput ma gandeam sa-l cheme Gingis Han, ca mai apoi sa ma opresc la Eugen Stefan Keghes, numele baietelului meu, care va fi botezat de Misu si Ioana Gainusa. De pregatiri, tot eu m-am ocupat. Am luat hainute pentru copil si vin pentru ta-su", ne-a povestit, cu umorul care il caracterizeza, Catalin Dezbracatu'.Sursa:www.cancan.ro

Dacia vrea sa intre pe piata din Anglia, dupa ce a cucerit Germania/Sandero cu volan pe dreapta, pentru britanici


Uzina de la Colibasi va scoate pe poarta un Sandero cu volan pe dreapta, dupa ce britanicii s-au aratat extrem de interesati de model, prezentat la Salonul Auto de la Geneva.


Dupa prototipul cu transmisie automata, pentru piata Golfului Persic, oficialii de la Dacia-Renault au in plan un nou proiect indraznet.
E vorba despre un Sandero cu volan pe partea dreapta, destinat exclusiv pietei din Marea Britanie. In cadrul Salonului de la Geneva, conceptul Dacia Duster a atras atentia in mod deosebit presei britanice. Prin urmare, englezii vor ca un model al Dacia, Sandero, sa ruleze si pe strazile lor. Surse din interiorul uzinei sustin ca acesta va fi lansat pe piata la sfarsitul acestui an. Vicepresedintele Consiliului de Administratie, Constantin Stroe, a confirmat ca fabrica de la Mioveni "are o strategie in acest sens", insa nu se stie cand va fi pusa in practica, avand in vedere ca in planurile viitoare se numara conceptul SUV, ca prim produs, la inceputul lui 2010. Deja uzina de la Colibasi a inregistrat un profit semnificativ in ceea ce priveste vanzarile trimestriale, lucru facilitat si de programul Rabla derulat in Germania. In primele trei luni ale acestui an, uzina a vandut peste 30.000 de unitati, majoritatea plecand spre Germania.Sursa:www.cancan.ro

Guvernul a stabilit ca la munca echivalenta se cuvine salariu identic/Cum vor fi platiti bugetarii



Unele profesii vor fi echivalate cu altele, in functie de importanta si valoarea muncii depuse, iar un cantaret de opera va castiga cat un doctor sau un ofiter de armata.

Guvernul a aprobat, ieri, principiile care vor sta la baza legii privind salarizarea unica a angajatilor din sectorul de stat. Conform actului normativ, bugetarii vor fi platiti dupa o grila unica de salarizare, ca in perioada interbelica. Se va introduce sistemul functie-echivalent, ceea ce inseamna ca pentru functiile care presupun un volum asemanator de munca si responsabilitate, salariile vor fi identice. Conform uneia dintre variantele de lucru, un medic primar de clinica ar urma sa castige cat un conferentiar universitar, un capitan de armata, un consilier superior in minister sau un artist liric de opera. In prezent, intre salariile acestora exista diferente si de 1.500 de lei.
Conform altei variante, salariul unui referent superior in minister ar urma sa fie echivalent cu al unui secretar de scoala, pedagog, soldat sau al unui statistician medical. Vicepremierul Dan Nica a anuntat ieri ca, la stabilirea principiilor privind legea unica de salarizare a bugetarilor din Romania, se va mentine un raport de 1 la 15 intre salariul minim si cel maxim. Sursa:www.cancan.ro

Rasfatate de admiratori cu buchete de flori Si complimente/Frumusetile din Primaria Capitalei



Sunt tinere, frumoase, sexy, necasatorite si se bucura de mare trecere la barbati. Daca s-ar face un top al celor mai atragatoare angajate din Primaria Capitalei, cu siguranta le-am regasi pe primele pozitii.


Existenta lor le face mai agreabila ziua de lucru colegilor din primarie, dar si altor barbati care trec pe aici cu diverse treburi. Fetele sunt coplesite de avansuri, care presupun buchete imense de flori, dar si biletele cu declaratii de dragoste. Una dintre cele mai atragatoare prezente feminine din Primaria Capitalei este Mirela Saru, secretara presedintelui Consiliului General, Calin Murg. "Am primit destule complimente prin primarie, dar de fanii insistenti scap repede pentru ca stiu sa ma fac inteleasa", ne-a povestit tanara de 25 de ani, care este si masterand in Managementul Politicilor Publice. Desi rasfatata periodic cu buchete de flori, Mirela spune, in gluma, ca niciodata nu primeste pe cat de multe ar vrea. O alta domnisoara care le-a sucit mintile barbatilor din primarie este Ana Maria Oprea, angajata la Directia Juridic. "Am invatat sa nu incurc munca cu viata personala. Am primit flori si avansuri de multe ori prin primarie, dar le tratez cu indiferenta", ne-a povestit Ana Maria. Nici de la Directia de Protocol nu lipseste o fata frumoasa, Anne Cuparencu. Ea se ocupa de relatiile primarului general Sorin Oprescu cu ambasadele. "Ca urmator pas in cariera as vrea sa fac acelasi lucru, dar la Cotroceni", ne-a povestit frumoasa domnisoara de 30 de ani. Consiliera pe relatiile cu presa a Prefectului Capitalei poate fi si ea in clasamentul femeilor dupa care barbatii intorc capul. "Primesc flori, iar, de obicei, stiu de la cine sunt, insa o data mi-a fost trimis un buchet de trandafiri rosii si nici in ziua de azi nu am aflat expeditorul", ne-a povestit Cristina Serban, consiliera de 32 de ani a prefectului.Sursa:www.cancan.ro

Menajera familiei presedintelui este scutita de gatit/Maria Basescu, suverana in bucatarie


Menajera familiei Basescu nu se plange de prea multa treaba, iar la bucatarie este doar in trecere, deoarece acolo este stapana Maria Basescu.

Familia prezidentiala are o menajera care poate fi, probabil, una dintre cele mai multumite angajate in acest domeniu. Din cate am aflat, membrii familiei Basescu sunt ordonati, iar femeia in casa nu prea are de adunat de pe urma lor deoarece toti isi pun la loc lucrurile lor. Practic, menajera si "locatarii" nu prea se deranjeaza unii pe altii. Totusi, se pare ca exista un loc in casa unde menajera nu prea are voie sa zaboveasca. Aceasta deoarece pe "sanctuarul" aromelor si gusturilor este stapana Maria Basescu. Cand este vorba de gatit bucate traditionale, de sarbatori sau cu oricare alta ocazie, sotia presedintelui isi rasfata familia cu bucate alese. Din cate am aflat, gateste deseori preparate moldovenesti din zona sa natala, dar si mancaruri si prajituri dobrogene, care-i amintesc de perioada in care a locuit cu sotul si fetele in acea parte a tarii. Drept urmare, potrivit unor surse apropiate familiei, cand vine vorba de gatit, nimeni, nici macar menajera, nu indrazneste sa o deranjeze pe Maria Basescu la bucatarie. Totusi, am aflat ca, atunci cand vine vorba de "minuturi", Ioana si Elena mai trec "granita", insa doar pentru cartofi prajiti sau oua-ochi. "Piesa" de baza a bucatelor sale este mamaliguta cu branza dupa care se dau in vant toti membrii familiei. Cat priveste aprovizionarea, desi ar avea la cine sa apeleze, de aceasta se ocupa sotul, Traian Basescu, la sfarsit de saptamana.Sursa:www.cancan.ro

Ucraineanul antreneaza acum In Grecia, pe Iraklis Salonic/Protasov vrea sa ia trei jucatori de la Steaua



Fostul tehnician al "ros-albastrilor" isi doreste sa lucreze din nou cu unii dintre jucatorii pe care i-a avut la Steaua. El a pus ochii pe Ghionea, Baciu si Lovin, pe care vrea sa-i ia sub forma de imprumut, din vara.

Principala tinta a lui Oleg Protasov este chiar capitanul Stelei, Sorin Ghionea. Fundasul pare tentat si el de un transfer, dupa atatia ani petrecuti in Ghencea, dar si pentru ca se apropie de 30 de ani, in ciuda faptului ca Iraklis nu este o forta a primei ligi elene, locul 11. Si Steaua s-ar putea dispensa de serviciile sale, pe de o parte din cauza salariului destul de mare al fotbalistului, dar mai ales pentru ca se considera ca si-a facut datoria fata de club. Protasov ii mai vrea pe Eugen Baciu si pe Florin Lovin, ultimul incercand de doi ani sa se transfere din Ghencea. Grecii ar prefera un imprumut pentru un sezon, cu optiune de cumparare, varianta ce ar putea fi acceptata de Gigi Becali, care vrea sa diminueze suma cheltuita pe salarii.Sursa:www.cancan.

Atacantul nationalei starnea invidia colegilor de clasa/Marica, sclavul modei inca din scoala generala



Ciprian a fost preocupat de tinuta sa vestimentara inca din copilarie, atunci cand isi scria blugii cu pixul pentru a fi cool. Marturie sta o fotografie inedita cu starul Romaniei la un shooting ad-hoc, realizat in fata clasei.


"I love you!" scrie pe blugii lui Ciprian Marica, dar este greu de crezut ca mesajul atacantului era pentru iubita sa de astazi, Gina Pistol, de vreme ce aceasta poza a fost facuta acum mai bine de 15 ani. Cert este ca, inca din acea perioada, fotbalistul se preocupa foarte mult de imaginea sa, de la hainele pe care le purta la scoala pana la frizura si accesorii. "Ciprian era foarte invidiat de noi, copiii de la bloc, pentru ca avea haine care nu se gaseau in Romania. Tatal sau iesea des pe "afara" si ii aducea blugi, adidasi sau tricouri de firma. El se imbraca mereu mai bine ca noi si era foarte mandru de asta", ne-a marturisit unul dintre fostii colegi de joaca ai fotbalistului din cartierul Colentina, unde acesta a copilarit. Odata ajuns un jucator cunoscut Marica si-a "investit" o mare parte din banii castigati in haine si accesorii foarte scumpe, care ii faceau invidiosi chiar si pe colegii lui de la Dinamo. De altfel, atacantul este unul dintre cei mai "in trend" jucatori de la lotul national, concurandu-l serios pe Adrian Mutu. Atacantul lui Vfb Stuttgart a semnat si un contract de reprezentare cu celebra firma de articole sportive "Nike", care l-a ales luna trecuta pentru a fi primul fotbalist din campionatul Germaniei care poarta la un meci oficial ultimul model de ghete, "Mercurial Vapor Superfly". Sursa:www.cancan.ro

Castiga 40.000 de euro pe an/E virgin si conduce un club de striptease



Englezul Dave Dragas este managerul unui club de noapte si in fiecare seara este inconjurat de zeci de femei frumoase, care fac striptease si danseaza lasciv la bara. Cu toate acestea, la 26 de ani, Dave nu a facut niciodata sex si nici nu a sarutat vreo femeie. Rusinat de jobul lui, virginul englez i-a marturisit tatalui sau abia dupa sase luni unde lucreaza.


In copilarie, britanicul Dave Dragas era pasionat de religie si niciodata nu pleca de acasa fara sa rosteasca cateva rugaciuni. In prezent, barbatul lucreaza ca manager la clubul de striptease Secrets, din Londra, si in fiecare seara este inconjurat de zeci de dansatoare la bara. Desi are 26 de ani, Dave este inca virgin, nu a avut niciodata o prietena si nici macar nu a sarutat vreo fata. "Prietenii mei ma considera nebun sau homosexual, deoarece sunt inca virgin, desi am tot timpul in jurul meu femei foarte frumoase, care danseaza lasciv si care pot infierbanta mintea oricarui barbat, mai putin a mea. Au devenit invidiosi pe mine si ma roaga sa le caut si lor un loc de munca la club. Pentru mine, ceea ce fac este doar un mod de a-mi castiga existenta", a spus Dave care are venituri de 40.000 de euro pe an de la clubul Secrets. De rusine, dar si de teama sa nu cumva sa fie obligat sa renunte la job, virginul englez i-a spus tatalui sau unde lucreaza abia dupa sase luni. "Provin dintr-o familie foarte credincioasa si din aceasta cauza mi-a fost frica sa ii spun tatalui meu, de teama ca nu cumva sa ma determine sa imi dau demisia. Nu a fost prea bucuros cand a aflat, pentru ca avea alte planuri pentru mine", a adaugat Dave.



Face sex numai in noaptea nuntii



Chiar daca lucreaza intr-un bar de striptease, Dave nu si-a pierdut credinta in Dumnezeu. El are o Biblie chiar in biroul de la club, din care citeste aproape in fiecare seara. In ceea ce priveste viata amoroasa, englezul nu e dispus sa faca nicio concesie: nu va face sex pana in noaptea nuntii. "Ma distrez cu fetele de la club in fiecare seara, insa doar glumim si bem ceva impreuna, nimic altceva. As putea sa imi fac o prietena, pentru ca sunt un tip bine, insa mi-am propus sa fac amor doar cu sotia mea si imi voi tine promisiunea, oricate glume s-ar face pe seama mea", a adaugat el.Sursa:www.cancan.ro

Imaginatie debordanta a unui ucrainean/A construit o masina cu doua fete


Un ucrainean si-a facut singur un automobil asa cum a visat dintotdeauna. Vehiculul este din lemn si are doua fete: o jumatate este reproducerea unui automobil din anii '30, iar cealalta reprezinta un model modern.


Vasyl Lazarenko, in varsta de 39 de ani, si-a dorit de mic copil un automobil cu totul si cu totul special, la care sa ravneasca toata lumea. In ultimii zece ani, zi de zi, ucraineanul a lucrat de zor la proiectul lui, fiind acum posesorul unei masini cu doua fete. O jumatate a vehiculului construit de el reprezinta un model modern, in timp ce cealalta jumatate este o reproducere a unui model din anii '30. Inedita masina a lui Vasyl este realizata din lemn. "Am muncit mult la masina mea, dar sunt foarte multumit de ce mi-a iesit din maini. Este cel mai frumos automobil din lume", s-a laudat ucraineanul. "Este masina ideala pentru mine si iubita mea, pentru ca fiecare ne doream altceva. Eu voiam ceva modern, ea ceva clasic, asa ca vehiculul pe care il avem acum este perfect pentru noi", a adaugat Vasyl. Pe langa aspectul cu totul neobisnuit, masina cu doua fete este dotata cu accesorii moderne si are tapiteria din piele. De altfel, doar pentru finisarea ultimelor detalii estetice, ucraineanul a lucrat timp de un an. Desi este incantat de constructia sa, Vasyl nu exclude posibilitatea vanzarii automobilului cu doua fete, insa numai contra unei sume consistente, pe care nu a stabilit-o inca, dar cu care vrea sa-si sponsorizeze un alt proiect nebunesc.Sursa:www.cancan.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats