joi, 23 aprilie 2009

Fostul iubit miliardar al Cristinei Rus are parte de un tratament restrictiv In arestul comunistilor de la Chisinau


L-au bagat in celula cu patru escroci


Dupa mai bine de o saptamana de la extradarea sa din Ucraina in Republica Moldova, miliardarul Gabriel Stati se afla in continuare in spatele gratiilor, impartind arestul cu patru detinuti acuzati de infractiuni minore.


Singura concesie facuta tanarului miliardar de catre regimul comunist de la Chisinau a fost ca acesta sa poata primi pachete de acasa, dar numai dupa verificarea cu atentie a continutului. In rest, nimeni nu poate ajunge in apropierea sa, doar avocatul lui Gabriel, Vitalie Nagacevschi, avand voie, numai pentru cateva minute, la o intalnire cu clientul sau.
Curtea de Apel din Republica Moldova a examinat ieri recursul inaintat de avocatul omului de afaceri Gabriel Stati si a hotarat amanarea unei decizii pana maine, la ora 12:00. Pana atunci fostul iubit al Cristinei Rus va sta in inchisoare alaturi de alti patru detinuti. Avocatul lui Gabriel Stati ne-a declarat: "Conditiile de arest sunt adecvate, clientului meu nu-i lipseste nimic, mai ales ca are voie sa primeasca pachete de afara. Este tratat bine de gardieni si in scurta noastra intrevedere mi-a spus ca nu a fost abuzat in niciun fel". Avocatul a dezvaluit reporterilor CANCAN ca, desi parintii miliardarului incearca sa para linistiti si increzatori, expresiile lor sunt doar de suprafata: "Cand vorbesc cu doamna Stati la telefon ii aud vocea tremurand, iar domnul Anatol Stati este tot timpul in alerta si surescitat!".
Gabriel Stati a fost acuzat de organizare de proteste in masa care aveau ca scop uzurparea puterii de stat. Miliardarul a fost arestat saptamana trecuta pe aeroportul din Odessa in timp ce incerca sa se imbarce intr-un avion cu destinatia Bucuresti. Pana la verdictul din 24 aprilie Gabi Stati va fi retinut intr-un centru de detentie din Chisinau.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats