vineri, 13 martie 2009

A explodat scandalul dintre fostii soti Schwartzenberg - Radulescu / Razboi cu acuzatii sexuale!



Mihaela isi ataca sotul spunand ca "incepuse sa traiasca in orgii sexuale", iar, in replica, Elan declara ca "nu eu am fost probat cu o relatie extraconjugala cu vreo pustoaica..."!Intre Mihaela Radulescu si miliardarul Elan Schwartzenberg pare sa se fi surpat si ultima punte de legatura! Dupa ce in editia de ieri a CANCAN prezentatoarea "Duminicii in familie" de la Antena 1 a facut grave acuzatii la adresa lui Elan, intr-un drept la replica trimis ziarului nostru, ea isi ataca sotul din nou, extrem de dur. Intr-o scrisoare socanta data publicitatii ieri, Mihaela Radulescu sustine ca ea si fiul ei, Ayan (in varsta de aproape 5 ani), ar fi victimele miliardarului. Ziarul nostru publica, mai jos, cele mai violente fragmente din aceasta scrisoare, iar, in plus, redactia a luat decizia sa clarifice cateva aspecte care ne sunt imputate de catre Mihaela Radulescu in scrisoarea respectiva.


"Acest milionar (n.n. - Mihaela vorbeste despre Elan) a ales sa-si otevizeze familia. Imbracat in costum si stand umar la umar cu personaje cheie din politica si administratia romaneasca, milionarul pare un om integru si stapan pe situatie", arata Mihaela in prima parte a scrisorii.


Versiunea Mihaelei despre scandalul de la Izvorani

Apoi ea face referire la momentul in care a plecat, luni seara, cu fiul ei din vila familiei de la Izvorani. In ziarul de ieri Elan Schwartzenberg dezvaluia ca Mihaela a facut scandal si ca el a sunat la 112, chemand politia. Fosta doamna Schwartzenberg are insa versiunea ei: "Imaginati-va un om beat, care suna noaptea la politie si spune : "Sunt Elan Schwartzenberg. In locuinta mea a intrat fraudulos Mihaela Radulescu si vreau sa veniti s-o dati afara". Ma adresez Ministerului de Interne pentru a pastra inregistrarea acelui apel telefonic pe care fostul meu sot incearca sa-l sustraga, tocmai pentru ca e dovada de netagaduit ca era in stare de ebrietate in acea seara si ma dadea afara din casa unde locuiesc legal cu copilul meu. Mai mult, echipajul de politie a venit pana la poarta casei din Izvorani, comuna Ciolpani, si as dori sa-i chem public ca martori la procesul pe care-l voi intenta sotului meu".

"Milionarul e sarac, ca politicienii"

Mai mult, Mihaela Radulescu adauga in scrisoarea deschisa ca Elan ar fi implicat in tot felul de afaceri dubioase. "Il veti regasi bine ascuns, deci trebuie sa cautati bine, in toate campaniile electorale, cand de-o parte, cand de cealalta, il veti regasi in off-shore-uri indepartate, in terenuri dintre cele mai disputate si chiar drept pusculita pentru banii unor grei politicieni din tara asta fara stapan. Nu spun lucrurile astea pentru ca vreau ceva de la el, desi am toate drepturile legale de a obtine jumatate din tot ce detine. Numai ca, nicio surpriza, milionarul azi e sarac, exact ca politicienii. Nu mai detine aproape nimic, nu pentru ca ar fi dat faliment, ci pentru ca a avut perversitatea de a trece mai tot pe numele angajatilor, fratelui, prietenilor buni... Pe numele meu nu a existat nimic niciodata. Si am trait impreuna 10 ani", marturiseste prezentatoarea "Duminicii in familie".

Sustine ca se teme pentru viata ei!

Mihaela spune totodata despre Elan ca ar fi capabil sa le faca rau si ei, si copilului lor! "Ma astept ca dintr-o clipa in alta sa fiu legata de maini si de picioare si sa mi se insceneze orice. Ma astept sa-i faca rau chiar si copilului nostru, tocmai pentru a-si demonstra nemernicia si pentru a obtine custodia copilului. Am fugit de un sot care ma insela si care incepuse sa traiasca cum traiesc mai toti milionarii cu bani facuti peste noapte - smechereste, in orgii sexuale si financiare. (...) Copilul, pe care l-am ferit pana acum de toate relele, a inteles, in sfarsit, ca tatal lui ii face rau mamei lui (...)".


Viata mea sexuala se desfasoara intre peretii dormitorului meu"

De partea cealalta, contactat de reporterii nostri, Elan Schwartzenberg a acceptat sa raspunda succint la doua intrebari.
CANCAN: Cum comentati acuzatiile aduse de fosta sotie?
Elan Schwartzenberg: "Ma simt impacat cu faptul ca voi putea pe viitor sa raspund cu demnitate fiului meu, cand va fi mare, despre absolut toate punctele atinse de fosta mea sotie in "scrisoarea deschisa" si nu numai, ci si la toate celelalte acuzatii, jigniri si calomnii la care m-a supus in ultima perioada de timp. Am insa rezerve serioase ca ea va putea sa ofere niste explicatii lui Ayan, cand se va face mare, referitor la tot ce a facut".
CANCAN: Si, totusi, vizavi de repetatele acuzatii de adulter sau cele legate de orgii sexuale?
Elan Schwartzenberg: "Viata mea sexuala se desfasoara intre peretii dormitorului meu. Si atat. Nu simt nevoia sa dau explicatii la niste aberatii, efectiv. Pana una alta nu eu am fost probat cu o relatie extraconjugala cu vreo pustoaica..."

Cine minte?

Dincolo de acuzatiile aduse fostului sot, Mihaela ataca si CANCAN. Ea sustine, pe de o parte, ca dreptul la replica trimis la redactie si pe care l-am publicat integral in ziarul de ieri ar fi fost trunchiat. Totalmente fals, iar acest lucru poate fi lesne verificat de oricine pe site-ul nostru, www.cancan.ro!
Apoi vedeta Antenei 1 reia episodul mutarii ei la hotelul Pullman Bucharest (luni seara, in jurul orei 22.00). Mihaela insista ca, de fapt, ea si fiul ei s-ar fi cazat la hotel in jurul orei 20.30. Neadevarat! Adevarul este cel prezentat de CANCAN in editiile de marti si miercuri, si anume ca ea a ajuns acolo o ora mai tarziu si ca totul a durat pana aproape de ora 22.00. Redactia poate dovedi oricand acest lucru. Ora la care Mihaela si Ayan au ajuns la hotel apare cu precizie pe fotografiile facute de paparazzii nostri. Cele doua aparate de fotografiat cu care s-au realizat pozele in acea seara indica precis ora!
Apoi mai este un aspect de lamurit! Mihaela sustine ca fiul ei nu ar fi refuzat sa intre in hotel si n-ar fi tipat "Nu vreau! Nu vreau!", asa cum au relatat reporterii CANCAN. Numai ca vedeta Antenei 1 se afla in interiorul hotelului, fiind preocupata de caratul bagajelor, in momentul in care in fata hotelului a avut loc aceasta scena. Fotoreporterul nostru L.T. ne-a povestit cu lux de amanunte acel episod: "In timp ce Mihaela insotea valetul care ii cara bagajele in camera de hotel, mama vedetei si fiul, Ayan, au ramas in masina. La un moment dat au iesit din masina si au asteptat langa, pana cand au primit un telefon pe mobil. Intre timp, baietelul ii repeta bunicii lui: "Nu vreau! Nu vreau!". Tipa. Se auzea destul de tare, pana in locul in care eram noi parcati si de unde faceam fotografii". Acesta este purul adevar si nu altul!

Scrisoarea Mihaelei Radulescu

"Oricat mi-am dorit sa-mi rezolv gravele probleme din familie pe cale amiabila, considerand ca atat eu, cat si fostul meu sot avem decenta si inteligenta necesare, constat ca atunci cand esti persoana publica, mai ales din categoria din care fac eu parte - aceea "frivola", a vedetelor tv, cum ar spune multi -, aceasta procedura e imposibila. Ma aflu in umilitoarea situatie de a ma folosi de calitatea de persoana publica pentru a-mi apara copilul de mizeriile unei lumi inraite si gata oricand sa atace o femeie cu un copil in brate, fara sa mai judece, fara sa stie exact de ce, ci doar pentru ca asa a vazut ca fac si altii.
Dintr-o cumplita eroare, printre cei care ataca cel mai rau aceasta mama cu copilul in brate se afla chiar tatal acelui copil, un milionar din Romania. Daca era un BARBAT din Romania, poate ca se aseza intre noi si lume si era scutul solid care i-ar fi aparat familia de relele lumii, chiar si dupa divort. Dar undeva pe drumul scarbos al orgoliilor si intereselor, acest milionar a ales sa-si otevizeze familia, sa o taraie pe mama copilului lor prin ziare de par, s-o improaste cu tot noroiul si puroiul unei lumi urate, iar ea nu se mai poate apara. Imbracat in costum si stand umar la umar cu personaje-cheie din politica si administratia romaneasca, milionarul pare un om integru, civilizat si stapan pe situatie. Ca mai toti milionarii romani. Realitatea insa este exact aceea pe care ati vazut-o in ziarul "Cancan" - un milionar din Romania isi pune avocata - desi noi nu ne aflam in nici un proces, deci probabil ca ne pregateste unul, mie si copilului lui - sa minta, sa jigneasca, sa inchida gura unei femei pentru care nu exista legi care s-o apere.
Am trimis un drept la replica ziarului "Cancan", in urma unor aberatii scrise din nou despre familia mea cu o zi inainte. Admit, l-au publicat integral, dar a aparut dreptul la replica, cu "analiza pe text", facuta ca la biopsie, cu toate organele pe masa, basca inca o precizare a ziarului "Cancan", cum ca tot eu mint cu privire la ora la care m-am mutat cu copilul la hotel. A aparut, astfel, dreptul dreptului la replica. Exista acolo un amanunt inspaimantator - ziarul "Cancan" sustine, citand un reporter al lor, ca, totusi, copilul meu tipa "nu vreau". Desi am trimis un drept la replica ferm, care nu trebuia nici trunchiat, nici inca o data contrazis de argumente mincinoase, ziarul "Cancan" face din nou aceasta referire odioasa la adresa copilului meu, informatie de care probabil fostul sot si avocata vor avea nevoie in eventualul proces de obtinere a custodiei copilului.
Ma aflu in situatia disperata de a fi amenintata in nenumarate moduri. Mi-e frica de puterea fostului meu sot, asa incat, lasand deoparte orice orgoliu, cer ajutorul opiniei publice, al organelor abilitate sa se autosesizeze, inclusiv Autoritatii pentru Protectia Copilului. Tot ce apare pe primele pagini ale ziarelor de scandal, numai din ticalosia unui om care ar avea enorm de multi bani de pierdut, imi afecteaza emotional copilul. Milionarul plateste cu bani multi pe oricine, are scoala asta pentru ca a castigat in Romania cateva procese in care era inculpat, numai prin abilitati deosebite in a incalca legile Romaniei. Fostul meu sot si-a pierdut calitatile de om, de tata, dar mai ales pe aceea de barbat - imaginati-va un om beat care suna noaptea la politie si spune: "Sunt Elan Schwartzenberg. In locuinta mea a intrat fraudulos Mihaela Radulescu si vreau sa veniti s-o dati afara". Ce fel de barbat face asta, domnilor? Cate femei de milionar au trait acest cosmar, doamnelor? Cate dintre voi, mamelor, ati auzit fraza asta, ca un pumnal in inima - "O sa-ti iau copilul numai asa, de-al naibii, ca sa-ti bagi mintile in cap ?!".... Sau - "O sa-ti pun droguri in poseta ca sa te aresteze politia !?". Sau: "Daca vreau, te desfiintez oricand, demonstrez ca esti ce vreau eu".... Ma adresez Ministerului Internelor pentru a pastra inregistrarea acelui apel telefonic pe care fostul meu sot incearca sa-l sustraga, tocmai pentru ca e dovada de netagaduit ca era in stare de ebrietate in acea seara si ma dadea afara din casa unde locuiesc legal, cu copilul meu. Mai mult, echipajul de politie a venit pana la poarta casei din Izvorani, comuna Ciolpani, si as dori sa-i chem public ca martori la procesul pe care-l voi intenta sotului meu. De atunci pana astazi, sotul i-a cautat si a incercat sa le ofere spaga pentru a le cumpara tacerea si opinia.
As vrea sa vorbesc la modul general despre milionarii care au transformat Romania in terenul lor de joaca, unde jocul lor preferat e Monopoly, dar nu prea am cum sa nu ma impiedic din cand in cand si de fostul sot. Il veti regasi, bine ascuns, deci trebuie sa cautati bine, in toate campaniile electorale, cand de-o parte, cand de cealalta, il veti regasi in off-shore-uri indepartate. In terenuri dintre cele mai disputate si chiar drept pusculita pentru banii unor grei politicieni din tara asta fara stapan. Nu spun lucrurile astea pentru ca vreau ceva de la el, desi am toate drepturile legale de a obtine jumatate din tot ce detine, numai ca, nici o surpriza, milionarul azi e sarac, exact ca politicienii. Nu mai detine aproape nimic, nu pentru ca ar fi dat faliment, ci pentru ca a avut perversitatea de a trece mai tot pe numele angajatilor, fratelui, prietenilor buni... Familia, pentru care vrea sa lupte in instanta si impotriva careia foloseste cele mai ticaloase arme si minciuni, nu are nimic. Pe numele meu nu a existat nimic, niciodata. Si am trait impreuna 10 ani. Care dintre noi credeti ca este cinstit in acest caz? Care dintre noi chiar a crezut in familia asta si nu si-a pus nici o clipa problema despartirii? Eu. In toate privintele. Milionarul are in jurul lui numai prieteni cu vieti personale dezastruoase, cu amante si sotii chinuite, cu ticalosii comportamentale de neimaginat cand ii vezi in costumele lor fine. Desigur, toate fostele neveste ale acestor "prieteni" au fost, ca si mine, abuzate psihic, umilite, amenintate, unele chiar batute. Toate tac. De frica lor. Toate traiesc infinit mai prost decat ei, care se plimba cu iahturile la Monaco. Dar ele nu sunt persoane publice. Nu au sansa mea, de a salva macar dreptul fundamental al copilului la o viata linistita, in aceasta tara.
Un prieten bun mi-a amintit azi un lucru mare - pacea-i mai importanta decat dreptatea. Eu am sa le duc pe toate, o sa gasesc cumva forta de a incasa si jignirile ziaristilor ticalosi, si atacurile cumplit de umilitoare ale fostului meu sot, si gura lumii. Voi continua sa cred ca exista justitie si legi pentru toate faradelegile, desi, credeti-ma, milionarii cumpara in Romania TOT. E Romania lor. In nici un caz a mamelor cu copii in brate....
Ma astept ca dintr-o clipa in alta sa fiu legata de maini si de picioare si sa mi se insceneze orice. Ma astept la orice minciuna publica si la orice noua umilinta. Ma astept sa-i faca rau chiar si copilului nostru, tocmai pentru a-si demonstra nemernicia si pentru a obtine custodia copilului.
Am sentimentul ca traiesc viata altei femei in acest moment. Am fugit de un sot care ma insela si care incepuse sa traiasca cum traiesc mai toti milionarii cu bani facuti peste noapte - smechereste, in orgii sexuale si financiare. E un om care si-a construit relatii peste tot si-i vor tine multi partea, tocmai pentru ca a avut grija sa "investeasca" in toti. Poate pacali pe oricine - are discursul perfect, avocatii perfecti, banii perfecti, relatiile perfecte, serviciile secrete perfecte, anturajul perfect. Caracterul ramane marea sa imperfectiune. Pe mine nu ma mai poate pacali si, sper, nici Constitutia Romaniei si Curtea Europeana a Drepturilor Omului.
Cel mai trist si cel mai grav aspect, care, de altfel, e si singurul motiv pentru care am decis sa scriu aceste randuri, este faptul ca nici pe copilul lui nu-l mai poate pacali. In acest moment sunt convinsa ca aceste randuri citite de orice parinte vor fi intelese exact asa cum le scriu, cu sufletul, nu cu mainile - copilul nostru sufera. Are aproape 5 ani si am fost nevoita sa-i explic de ce tatal lui, in loc sa vina sa-l vada, de 5 zile se ocupa doar de mutat banii in alte conturi si de mutat proprietati pe numele altora. In loc sa vina sa-si vada copilul, desi l-am sunat si i-am dat mesaje in acest sens zilnic, a ales sa-si petreaca timpul studiind inregistrari primite de la cei care ma hartuiesc, urmarindu-ne pe mine, pe copilul meu, pe parintii mei. Copilul, pe care l-am ferit pana acum de toate relele, a inteles, in sfarsit, ca tatal lui ii face rau mamei lui. In adancul sufletului lui, oare ce-a inteles de fapt? Si voi, oameni mari si "buni" prieteni ai lui Elan, ce-ati inteles?...
Cat de jos poate ajunge un milionar? Cat de mult il poate influenta opinia publica sa-si revina? Cati copii de milionari ca acesta sufera acum si vor suferi toata viata lor pentru nesabuinta unui astfel de tata? Cati copii de varsta puiului meu sunt pregatiti sa fie o marfa, o noua achizitie pentru tata, care ignora detaliul "minor" - copilul isi iubeste nu numai mama la nebunie, copilul acesta nevinovat isi iubeste parintii ... Cate legi vor fi incalcate, cati martori mincinosi vor veni la tribunal sa-si vanda caracterul pe banii oferiti de milionar? ... O sa stau cu copilul in brate, la usa Tribunalului, sa nu puteti intra fara sa va uitati in ochii acestui inger de copil si sa va vad cat mai puteti minti dupa aceea...
PACEA-I MAI IMPORTANTA DECAT DREPTATEA.... Si vreau pacea copilului meu. Daca mai exista in lumea asta gri o dreptate imaculata, care sa se refere strict la copiii nostri, va rog sa o sustineti si voi, mamele care ati trait acelasi cosmar, voi, cei care influentati opinia publica si voi, cei care reprezentati legea in Romania. O spun pentru ultima oara - nu vreau nimic de la sotul meu decat ceea ce mi se cuvine legal. Si mai vreau pacea copilului meu. Oare se mai poate obtine ?...

Mihaela Radulescu,
Mama lui Ayan

Sursa: www.cancan.ro

Asistenta lui Razvan si Dani a apelat la o profesionista / Bebelusa Oana ii da lectii Danielei Crudu



Blonda si bruneta se intalnesc de doua ori pe saptamana intr-o sala de dans din centrul Capitalei - Oana in calitate de antrenoare, Daniela in calitate de eleva. Desi isi da toata silinta, "iepurasul" Playboy nu prea reuseste sa se concentreze la coregrafii.

S-au implinit zece zile de cand Daniela Crudu a intrat pe mana Oanei Ionita, bebelusa Carcotasilor, care in timpul liber este coregrafa si antrenoare de Dance Mix (n.r. - stil de dans cu elemente de aerobic). Desi merge de doua ori pe saptamana la antrenamente, mare lucru nu s-a prins de bruneta. Iar asta pentru ca nu prea reuseste sa se concentreze. Daniela este pusa in permanenta pe sotii si rade non-stop. In timp ce colegele ei de curs se straduiesc sa mentina ritmul, vecina matinalilor de la Antena 1 chicoteste stricandu-le toate socotelile. In aceste conditii, nici ea nu face mare branza in ciuda faptului ca da impresia ca se straduieste. "Daniela este o fata foarte vesela. Este ca un fluturas! Incearca sa tina ritmul si sa danseze corect", isi caracterizeaza Bebelusa Oana noua eleva. Probabil, cu trecerea timpului, bruneta va evolua si isi va etala cunostintele in platoul matinalului.

I-au multumit in direct

Afland despre comportamentul asistentei lor la cursurile Oanei, Razvan si Dani au tinut sa-i multumeasca pentru rabdarea cu care le trateaza colega. Mai in gluma, mai in serios, acestia au lasat sa se inteleaga faptul ca, atunci cand vrea, Daniela poate fi o adevarata pacoste. Sursa: www.cancan.ro

A refuzat confruntarea! / Oana Zavoranu se teme de gura blondelor



Vulcanica vedeta a fost invitata sa fie prima femeie care se dueleaza cu cele 50 de blonde ale lui Dan Negru. Desi ar fi fost un "razboi" pe cinste cu audiente garantate si un premiu de jumatate de miliard de lei vechi, Oana a refuzat provocarea fara sa se gandeasca prea mult.

Sotia lui Pepe a dat pentru prima oara inapoi in fata unei provocari. In urma cu mai bine de o saptamana, producatorii emisiunii "Te pui cu blondele?" au contactat-o pe celebra bruneta si i-au propus sa vina in platou si sa le infrunte pe platinate pentru un premiu de jumatate de miliard de lei vechi, in cazul in care ar fi castigat batalia. Spre surprinderea lor, Oana a cerut un mic ragaz de gandire si a revenit cu un refuz, fara sa dea prea multe explicatii. Sa fi fost blondele cele care au speriat-o sau intrebarile de cultura generala? Mai degraba "tiganeala" dintre concurent si fete. "Nu am vrut sa particip. Sa merg acolo si sa ma injur cu femeile alea? Nu ma injur destul pe tema problemelor mele? Ce rost are sa ma mai injur si pentru audienta??? Am discutat si cu Pepe si nici el nu a fost foarte incantat de idee. M-a sfatuit sa-mi vad de treaba mea, ca am eu destul pe cap", ne-a povestit Oana, recunoscand ca nu s-ar fi vazut varata in acest "conflict". Nici premiul nu a convins-o: "Am eu nevoie de banii lor?!".
In ceea ce priveste chestionarele de cultura generala, sotia lui Pepe ne-a declarat ca, probabil, le-ar fi facut fata, iar daca s-ar fi intamplat sa nu stie un raspuns nu ar fi fost un capat de tara. Sursa: www.cancan.ro

Desi lucrarile la primul complex de elita din Romania nu sunt In grafic, constructorul cere bani In plus Si o pasuire de un an










Bouygues Romania intarzie finalizarea cartierului lui Ion Tiriac


Saptamana viitoare are loc la Bucuresti infatisarea in fata Curtii de Arbitraj dintre Grupul Tiriac si Bouygues Romania intr-o disputa privind constructia exclusivistului ansamblu "Stejarii".


Criza financiara nu a ocolit nici piata imobiliara, multe dintre proiectele incepute fiind sistate. Companiile de constructii nu sunt intr-o situatie tocmai fericita, lupta pentru supravietuire fiind acerba, iar in aceste conditii jucatorii din constructii ar trebui sa tina cu dintii si sa-si onoreze angajamentele legate de proiectele imobiliare care se deruleaza. In mod paradoxal, in conditiile in care companiile de constructii ar face orice pentru a obtine un contract, grupul Bouygues Romania este in intarziere cu termenele de executie, desi a semnat un contract ferm cu Grupul Tiriac Imobiliare pentru construirea primului complex rezidential de elita din Romania. Pentru realizarea acestui proiect, Grupul Tiriac a apelat la Bouygues, una dintre cel mai bine cotate companii de specialitate din Europa, pentru a obtine "produsele" in termenele anuntate la o calitate superioara oricarui alt "produs" concurent din tara noastra.
La inceputul anului 2007 s-a semnat contractul dintre Bouygues si Grupul Tiriac pentru construirea complexului "Stejarii", valoarea totala a acestuia fiind stabilita la aproximativ 50-60 milioane euro. Cu toate ca Grupul Tiriac si-a respectat angajamentele, parteneriatul cu Bouygues se afla in impas deoarece la prezentarea finisajelor de catre Bouygues Romania acestea au fost inferioare celor agreate de ambele parti prin contract. In ciuda acestui fapt, Bouygues a solicitat un adaos de bani de circa 30%. Pentru a nu se face niciun compromis de la calitatea proiectului, Grupul Tiriac a acceptat plata acestei sume, care s-a si efectuat. Insa problemele nu se opresc aici, iar Bouygues intarzie proiectul cu aproximativ un an. Firma de constructii ar fi trebuit sa vina cu o propunere de despagubiri pentru intarzierea cauzata, insa a solicitat pe langa marirea de buget aferenta finisajelor exceptionale si compensatii financiare echivalente cu prelungirea contractului pentru o perioada de inca un an. In mod normal Bouygues ar fi suportat aceste cheltuieli din bugetul propriu pentru fiecare zi de intarziere.
Intrebat referitor la anumite intarzieri in derularea proiectului, Antonia Noel, reprezentantul Bouygues, ne-a declarat: "Suntem in discutii cu clientul. Este vorba despre niste negocieri intre noi si client si astfel s-a ajuns la aceasta perioada". Grupul Tiriac a fost contactat, insa a refuzat momentan orice comentariu legat de acest subiect.

Habitatul natural al zonei a fost imbogatit

Proiectul cuprinde constructia pe o suprafata de circa 10 hectare a 282 de apartamente de lux, impartite in cate 12 cladiri, si a unui club exclusivist pentru rezidentii acestuia cu doua piscine, dintre care una semi-olimpica, restaurant de zi, restaurant high cuisine, bar, trei terenuri de tenis outdoor si doua indoor, patru piste subterane de bowling, patinoar, pista de alergare in aer liber in zona padurii si multe altele. Complexul este situat in Baneasa, in mijlocul unei paduri protejate de stejari de 200 de hectare, in locul unei foste ferme avicole, unde nu numai ca nu s-au taiat copacii, ci s-a si plantat un numar considerabil de arbori, fiind imbogatit habitatul natural al zonei. Conceptul acestui proiect este realizarea primului complex cu adevarat exclusivist din Romania, asemenea proiectelor din Miami, Londra sau New York, pentru un segment foarte redus de clienti.

Renovarea Palatului de Justitie

Bouygues este compania care a castigat licitatia pentru refacerea Palatului de Justitie la inceputul anilor 2000. Mugur Ciuvica, presedintele Grupului de Investigatii Politice (GIP), declara la acea vreme, referindu-se la contractul privind refacerea cladirii Palatului de Justitie, ca acesta a fost atribuit "printr-o licitatie dubioasa" unei asociatii contractante formata din "Bouygues Batiment" din Franta si o alta firma, pretul de executie oferit fiind de 15.676.961 de euro.
In 2003 a fost sesizat Parchetul in legatura cu garantarea de catre stat a unui credit de 34 milioane de euro pentru un contract de numai 15,7 milioane de euro, cat era necesar finantarii lucrarilor de refacere. Adica au castigat cu un pret, iar pe parcurs acesta practic s-a dublat, o asemanare cu situatia de la "Stejarii". Dosarul a fost inchis, anchetatorii motivand decizia prin faptul ca n-au gasit nimic in neregula. Au existat voci care au contestat licitatia de atribuire a lucrarilor de renovare, Uniunea Nationala a Patronatului Roman cerand in 2004 chiar reluarea licitatiei. Potrivit GIP, constructorul se angajase sa termine lucrarile in 2005, insa la sfarsitul lunii august 2006 acestea nu fusesera finalizate, insa constructorul nu a fost penalizat. Sursa: www.cancan.ro

Dau sfaturi oamenilor de afaceri / Sov si Gusa si-au facut o firma impreuna



Fostul lider PIN Cozmin Gusa a infiintat impreuna cu prietenul sau, Sorin Ovidiu Vantu, o firma de consultanta in proiecte private de business. Cei doi au precizat ca firma lor nu se va implica electoral.


Un articol aparut in revista "Q Magazine" a dezvaluit ca firma SOCO Dezvoltare & Management a fost infiintata de Cozmin Gusa si Sorin Ovidiu Vantu. "Firma pe care am infiintat-o cu Sorin si in care suntem parteneri cu cate 50% din actiuni se ocupa de proiecte private de business (...) nu are ca obiect de activitate acordarea de consultanta politica, electorala. De asemenea, aceasta firma nu va face afaceri cu statul roman", a precizat Gusa. La randul sau, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca a infiintat firma doar pentru afaceri, nu politica. "E treaba domnului Gusa pe cine consiliaza in afara programului la firma (...) Nu eu l-am luat pe dl Gusa, ci as spune, mai degraba, ca el m-a luat pe mine... in orice caz, ma bazez pe vasta experienta manageriala a domniei sale pentru a derula o activitate cat mai profitabila, de consultanta", a tinut sa precizeze Vantu.

Strategul PSD la prezidentiale

Potrivit unor surse social-democrate, Gusa ar putea ocupa functia de strateg al presedintelui PSD Mircea Geoana pentru zona Transilvania, lucru care provoaca deja frisoane in anumite zone politice. Fostul lider PIN nu neaga, dar nici nu confirma aceasta posibilitate. Cosmin Gusa a afirmat recent, in cadrul unei dezbateri organizate de Academia Romana, ca in anul 2009 va face toate eforturile pentru alegerea unui nou sef de stat, care sa nu deteste cempetenta si profesionalistii. Sursa: www.cancan.ro

Vrea sa se faca "Alex Erbasu" cand va ajunge mare / Erbasu a devenit substantiv


Cuceritorul Alex Erbasu, celebru pentru femeile rapitor de frumoase carora le-a rupt inima in Capitala, are o sosie la Timisoara. CANCAN a descoperit ca un tanar, cunoscut drept cal breaz prin urbe datorita legaturilor amoroase cu care se lauda, il are drept model suprem pe cunoscutul aventurier bucurestean.

Datorita stradaniei sale de a se compara cu Alex Erbasu, dar si din pricina idilelor amoroase pe care sustine ca le-a trait, tanarul, pe numele sau Marcel Deac, si-a arogat titlul de "Erbasu al Timisoarei". De altfel, cunoscutii sai se amuza pe seama acestei comparatii. Motivele pentru care Marcel este considerat un barbat cu mare trecere la damele bine sunt legate de ultimele relatii ale acestuia.
Cea mai recenta cucerire a tanarului pare a fi chiar fotomodelul Cinthya Veridiano, fosta iubita a lui Flavio Briatore, director executiv al echipei de Formula 1 Renault F1. Pentru a-i arata de ce investitie sentimentala este capabil, prin targ umbla chiar zvonul ca Marcel Deac ar fi dus-o pe Cinthya intr-o vacanta la Rio. El nu se sfieste sa povesteasca prietenilor ca ar fi "avut" aproximativ 80% din "fitoasele orasului sau de prin tara". "Erbasu de Timisoara" ar fi avut o aventura si cu o veritabila bomba sexy care lucreaza la prefectura. Sursa: www.cancan.ro

Sora Monicai se da logodita / Ramona Gabor e smecherita


Mezina familiei Gabor a conceput o strategie menita sa-i ofere liniste din punct de vedere mediatic. Satula de barfe si de cei care ii fac ochi dulci doar de dragul publicitatii, Ramona a pus punct speculatiilor amoroase, aratandu-le colegelor de podium inelul de logodna.

Dupa ce a fost surprinsa in ipostaze mai mult sau mai putin indecente, in cluburi, alaturi de mai multi barbati, Ramona Gabor a schimbat macazul. Tanara a renuntat la escapadele nocturne, dorind brusc sa devina o femeie serioasa, avand ca prioritate proiectele profesionale.
Miercuri seara, sora Monicai a bifat prezentarea de moda "Style Up - Believe in fashion" de la Plaza Romania, care a etalat colectiile disponibile in mallul bucurestean. Dupa ce si-a terminat jobul, Ramona si-a luat din geanta ceasul si un inel, la care renuntase inainte sa iasa pe podium, de teama sa nu le piarda prin culise. Tanara si-a asezat mandra bijuteria pe inelarul mainii stangi, demonstrand astfel ca este implicata intr-o relatie de amor serioasa. Desi colegele ei de prezentare au fost instiintate de "logodna", Ramona ne-a declarat ca nu este vorba decat despre o pacaleala. "Este un inel primit anul trecut, de Craciun, de la un amic. Nu are nicio semnificatie. Pentru ca vreau liniste si pentru ca nu sunt atrasa momentan de niciun baiat il port ca si cum ar fi un inel de logodna. M-am amuzat, pentru ca toate fetele se interesau in culise de la cine il am, dornice sa stie cu cine m-am logodit." Planul pus la cale de aceasta a avut efect doar in randul manechinelor, care se intrebau pe la colturi cine este misteriosul barbat din viata Ramonei.


Moni stie exact ce vrea


Sotia miliardarului a captat privirile ca un magnet datorita rochiei cu vedere la sani. Moni a urmarit din public primele colectii etalate pe podium facandu-se tacticos ca uita de rochia sexy, desfacuta generos, pe partile laterale, care ii dezgolea din cand in cand sanii. Pe podium, insa, situatia s-a schimbat, doamna Columbeanu avand grija ca obiectul vestimentar sa-i acopere bustul in totalitate. Sursa: www.cancan.ro

Viorel Sipos face bani pe spatele americanilor / Hraneste soldatii din baza Kogalniceanu

De la destramarea trupei 3 Sud-Est, fostul component al acesteia se ocupa exclusiv de propria afacere, un restaurant cu specific romanesc. Ca sa-si multumeasca toti clientii care ii trec pragul, cantaretul devenit manager peste noapte a apelat la un artificiu - meniuri alcatuite in functie de nationalitatea musteriilor sai.

Cand s-a trezit cu batalionul in restaurantul pe care abia il deschisese, Viorel a simtit ca i-a pus Dumnezeu mana in cap. Si, in cateva zile, a decis sa-si forteze norocul intocmind, alaturi de bucatarii sai, meniuri pe gustul soldatiilor detasati la baza americana de langa Constanta. Ideea s-a dovedit a fi salvatoare, mai ales ca, la cateva zile, localul a inceput sa fie frecventat de turcii aflati in tranzit prin zona. "Mai intai, ca sa-mi atrag clientela, am facut meniuri pe gustul americanilor, iar la scurt timp am fost nevoit sa repet reteta succesului si cu turcii aflati in trecere prin zona aeroportului de la Kogalniceanu. Ne-am aprovizionat cu condimente specifice bucatariei lor, am "furat" retete si ne-am pus pe facut bani. Dar, pentru ca pragul restaurantului Casa Rustic este trecut si de romani, de toate categoriile, am hotarat sa fac si un meniu de criza si cu 20 de lei sa manance pe saturate preparate romanesti si ai nostri alaturi de ai lor", ne-a povestit Viorel Sipos. Desi afacerea merge ca unsa, cantaretului tot la muzica ii sta capul, drept pentru care si-a si propus sa revina in forta in showbiz, de aceasta data cu o noua trupa. "Momentan viitoarea trupa este in stadiul de proiect. Nu stiu numele ei si nu ne-am apucat de cantat, dar stiu ca o sa cant alaturi de o fata si un baiat", a adaugat acesta. Sursa: www.cancan.ro

Morar si Buzdugan fac show pentru bani la tara / Marina Dina, pe cuburi la Lehliu Gara



Cei doi matinali de la Radio ZU au organizat, ieri-dimineata, o cheta pentru a-si achita o amenda de 5.000 lei primita de la CNA. Cea mai tentanta oferta a venit din partea unui patron din provincie, care ii va plati cu aceasta suma daca reusesc sa-i umple clubul intrat in faliment.

Saptamana aceasta Mihai Morar si Daniel Buzdugan au fost instiintati ca au fost amendati de catre CNA pentru instigare la violenta si distrugere. Sanctiunea a venit dupa ce au convins un ascultator sa-si faca praf masina pentru un premiu in valoare de 900 de euro. "Am facut aceasta aroganta incercand sa sustinem programul "Rabla". Am platit ascultorului exact prima pe care ar fi primit-o de la stat pentru casare", ne-a declarat Morar, dezamagit de initiativa Consiliului. Ieri-dimineata, la Radio ZU, cei doi au anuntat ca au nevoie de ajutor pentru a achita amenda de 5.000 de lei si l-au solicitat ascultatorilor. "Multi au vrut sa ne acorde suma integrala. Altii au spus ca vor strange cate un leu pana la 5.000, dar cea mai tentanta propunere a venit din partea unui patron de club din Lehliu Gara. Aflat in faliment, aceasta a spus ca daca ii umplem clubul in weekend ne da banii astia", a povestit amuzat Morar. Au acceptat provocarea si s-au apucat de treaba. "Am primit in prima ora 2.000 de sms-uri pentru rezervari. Il vom umple! Ne-am gandit si cum vom face atmosfera. Marina Dina si inca o "Playboy"-ista vor dansa pe cuburi, iar alte cateva modele vor fi hostesse. Vom demonstra ca nu Bucurestiul este fita", planuieste matinalul. Asadar blonda lui Morar de la Antena 2 a primit o sarcina grea, avand in vedere ca a declarat, in reptetate randuri, ca nu stie sa danseze.

Se va pleca organizat

Morar si Buzdugan le vor da intalnire petrecaretilor la Policolor. "Vom pleca in coloana pe autostrada. Am aranjat si cu o seri de taximetristi care vor isi vor oferi serviciile gratis", sustine Morar. Sursa: www.cancan.ro

Cheeky Girls se dau iar in spectacol / Le place sado-maso

Romancele Monica si Gabriela Irimia au realizat un pictorial incendiar, in care apar in lenjerie intima din piele neagra, infasurate in lanturi si curele. In calendarul pentru care au pozat par gata de sex salbatic.

Gemenele Cheeky Girls au pozat pentru noul lor calendar. Imbracate in costume de baie din piele neagra, care abia le acopera zonele intime, pe tocuri cui, cu parul ravasit si infasurate in curele si lanturi, cele doua surori romance par a fi desprinse dintr-un show sado-masochist.
Monica si Gabriela Irimia au pozat cu accesoriile de metal, s-au tolanit in posturi sexy in asternuturi si s-au imbratisat senzual in timpul sesiunii foto. Pentru lunile de vara ale calendarului, cele doua si-au schimbat sutienele din piele cu unele din plasa metalica cu strasuri care nu le acopera in totalitate nici macar sfarcurile sanilor siliconati in Marea Britanie si "reparati" la Cluj. Cele doua gemene in varsta de 26 de ani nu rateaza niciun prilej prin care pot demonstra cat de sexy sunt, ele pozand cu orice ocazie, fie ca este vorba despre Craciun, fie ca este Valentine?s Day, dar de fiecare data mizand pe goliciune. Daca nu este nicio sarbatoare, surorile Irimia se dezbraca pur si simplu pentru un nou calendar. Sursa: www.cancan.ro

Fosta sotie a compozitorului, in proces cu asociatia de proprietari / Mariana Moculescu, data in judecata pentru neplata intretinerii

Mariana Moculescu are din nou probleme judiciare: asociatia de proprietari a dat-o in judecata pentru sumele restante la intretinere, care nu depasesc, insa, salariul mediu pe economie.

Fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu a aflat ca a fost data in judecata de asociatia de proprietari a blocului in care locuieste de la reporterii CANCAN, pentru ca citatia nu a ajuns inca la domiciliul ei. Mariana Moculescu nu si-a mai platit intretinerea din luna octombrie 2008 si a acumulat datorii de peste 11 milioane de lei vechi, pana in luna ianuarie a acestui an. La acestea se mai adauga 400 de lei, suma datorata de ea pentru reparatia boilerului de apa calda al blocului. Mariana Moculescu crede ca in spatele acestui proces este chiar fostul ei sot, care ar fi influentat conducerea asociatiei de proprietari, si sustine ca are datorii pentru ca nu a reusit sa-si gaseasca un loc de munca, din pricina scandalurilor mediatice in care a fost tarata. Pe de alta parte, compozitorul a declarat: "N-am niciun amestec in povestea asta. Stiu ca, din 12 proprietari, 4 au procese de neplata cu asociatia". Sursa: www.cancan.ro

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu vrea sa scape de o veche eticheta / "Nu vreau sa mai aud de Adina Halas!"



Aflat in divort, el spune ca i se aduce obsesiv aminte de o aventura incheiata cu mult timp in urma Pilotul de raliuri Daniel Onoriu pare sa treaca printr-un cosmar. Dupa 14 ani de casnicie divorteaza, iar in jurul acestui divort se tes tot soiul de scenarii.


"M-am saturat sa mai fiu asociat cu Adina Halas. In ultimii ani doar de acest lucru s-a vorbit. Nu mai vreau sa aud de ea. Este adevarat ca am avut o relatie cu Adina in trecut, dar totul s-a terminat de mult", ne-a declarat Daniel Onoriu. Din punctul lui de vedere, Adina Halas ii este doar amica si nu se pune problema ca ea sa fie motivul divortului. "Ma despart de sotia mea Mihaela, cu care am trei copii, din cauza ca nu am reusit sa fiu implinit sentimental. Casatoria noastra a fost "aranjata" de parinti si n-avem nicio vina nici eu, nici Mihaela ca n-a functionat", ne-a mai declarat pilotul de raliuri. Acum el solicita instantei sa-i incredinteze cei trei copii pe care ii are cu Mihaela. "Si eu si sotia mea suntem mandri de ei, iar judecatorii vor decide in custodia cui vor ramane! Important este sa fie bine pentru ei", a mai spus Onoriu pentru CANCAN. Sursa: www.cancan.ro

Chef de chef la Politia de Frontiera Constanta / Comisarul Vasilica, striptease in club


Liderul de sindicat de la Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Constanta, comisarul Ion Vasilica, are abilitati de mare dansator. In cadrul unei petreceri, dupa ce a lasat acasa cascheta si insigna de comisar, a aruncat cravata si camasa de pe el, a demonstrat celor din jur ca poate face concurenta stripperilor.

Chiar daca Ion Vasilica are peste 100 de kilograme, cei din jur, atat barbati, cat si femei, au ramas impresionati de dansul sau lasciv, care a avut loc in Clubul Salsa din Constanta. In miscari bine controlate, comisarul, care a avut parte pe parcursul numarului de dans de mai multi parteneri, a simulat la un moment dat chiar si un act sexual cu un barbat. Desi statutul politistului nu tolereaza un comportament indecent in societate, comisarul Ion Vasilica este liber sa faca tot ce vrea in timpul liber, mai ales daca se zbate pentru membrii sindicatului la fel cum danseaza pe scena. Colegii din Politia de Frontiera spun despre el ca este un mare petrecaret, un barbat distractiv, dar care le rezolva problemele atunci cand situatia o impune. Ei cred ca filmuletul cu pricina a ajuns pe mana presei din razbunare, cea responsabila fiind fosta sotie, care ar dori sa-l denigreze.
La randul lui, comisarul Ion Vasilica spune ca mai mult ca sigur cineva ii vrea raul, insa nu stie cine anume. "Stiu despre acest filmulet. Este facut in 2006. Eram in timpul meu liber, la o petrecere privata, unde au fost mai multi colegi. Banuiesc cam cine l-a facut", a declarat sexy-comisarul, fara sa dea alte detalii. Sursa: www.cancan.ro

Fara discernamant / Elevi si parinti, batuti de un profesor


Profesorul de istorie si geografie de la Scoala generala din satul iesean Halceni comuna Sipote, este cercetat de politie, dupa ce mai multi elevi, dar si parinti, s-au plans ca au fost batuti de acesta.


Copiii spun ca sunt terorizati de Georgica Chiruca, profesor de istorie si geografie, pentru ca urla la ei, din senin, si chiar ii pocneste ori de cate ori are ocazia. "Cand se enerveaza ne loveste cu pumnii", a spus o eleva. Mama unui elev sustine ca dascalul a batut-o si pe ea pentru ca nu a vrut sa plece cand a dat-o afara din scoala.
"Mi-a dat trei palme peste fata asa, din senin. Nu m-am asteptat la un astfel de gest", spune Andreea Tanase, care a facut plangere la politie. Un alt parinte a facut reclamatie la Inspectoratul Scolar Judetean pentru ca profesorul i-a facut copilul "handicapat" si "prost". "Copilul meu este bolnav, nu handicapat. Face dializa din doua in doua zile. Cand m-am dus sa-l intreb de ce a vorbit asa cu baiatul a inceput sa strige ca sunt alcoolica", spune Viorica Caliman. Cadrul didactic neaga insa ca ar fi lovit pe cineva si recunoaste doar ca mai striga la elevi din cand in cand. "Sunt barbat, trebuie sa ridic vocea", se apara Georgica Chiruca. Inspectoratul Scolar Judetean a demarat o ancheta interna. "In functie de rezultate se vor lua masuri, care pot merge de la avertisment scris pana la rezilierea contractului de munca", a spus Sabina Manea, purtatorul de cuvant al ISJ Iasi. Profesorul este cercetat si de politia din comuna. sursa: www.cancan.ro

Criza i-a schimbat domeniul de activitate / Gigi Becali cultiva rosii si castraveti

Finantatorul Stelei a renuntat pentru moment la tranzactiile imobiliare si s-a apucat de cultivat legume si zarzavaturi in serele de la Popesti-Leordeni.

In urma cu aproape doi ani, patronul Stelei, Gigi Becali, achizitionase prin interpusul sau, nepotul Vasile Geambazi, ferma de sere de la Popesti-Leordeni. Tranzactia l-a costat pe Becali 35 de milioane de euro, iar in proprietatea sa au intrat nu mai putin de 80 de hectare de pamant. Planul era ca dupa cativa ani in locul serelor sa fie construit un cartier de vile, iar profitul final ar fi putut ajunge la aproape de zece ori mai mult decat investitia initiala. Criza care a provocat intrarea in colaps a pietei imobiliare l-a facut pe machidon sa-si reconsidere pozitia. Gigi Becali asteapta sa treaca perioada de criza pentru a demara proiectele imobiliare, dar intre timp a decis sa accentueze productia la serele de la Popesti-Leordeni, spre bucuria angajatilor de acolo. "Ne-au anuntat si pe noi ca nu se mai inchid serele. Credeam ca o sa intram in faliment, pentru ca stiam ca aici se vor construi vile. Dupa doi ani de cand ne-au preluat noii patroni am fost anuntati ca vom produce intens rosii si castraveti. Deja prima recolta se afla la vanzare in pietele din Bucuresti", a declarat pentru CANCAN un angajat al firmei patronate de Gigi Becali. Sursa: www.cancan.ro

CFR si Rapid au ingropat securea razboiului privind biletele pentru fani / Muresan: "Stati linistiti, eu nu sunt Zotta!"


Conducerea din Grant s-a temut de o eventuala razbunare a campioanei in urma incidentelor din partida tur, cand clujenii nu au avut galerie in Giulesti, insa raspunsul presedintelui formatiei clujene i-a lasat pe giulesteni cu gura cascata.

La partida din turul campionatului fanii clujeni au refuzat sa vina in Giulesti, acuzand pretul de 75 de lei pe bilet cerut de gazde. "Sa vad eu cum se vor descurca rapidistii in retur! Vor avea parte de acelasi tratament la care au fost supusi fanii nostri. Va fi vai de ei", ameninta la vremea respectiva Muresan. Cel vinovat pentru acest incident a fost Constantin Zotta, care a insistat ca biletele destinate tifosilor din Ardeal sa coste 75 de lei. Dupa aproape opt luni, oficialii giulesteni au cerut o intalnire cu Iuliu Muresan, speriati de faptul ca suporterii Rapidului ar putea fi "arsi" la buzunare. "Haideti sa ne intelegem, nu-si are rostul o razbunare acum. La partida tur a fost o situatie mai speciala, cineva care nu mai este acum in club a decis preturile acelea piperate", au explicat rapidistii, temandu-se ca echipa ar putea ramane la Cluj fara sustinerea fanilor. Raspunsul lui Muresan a venit imediat: "Stati linistiti, eu nu sunt Zotta. Stiu foarte bine ce s-a intamplat atunci. Veti avea la dispozitie 1.200 de bilete la pretul de 10 lei fiecare". Giulestenii au ramas cu gura cascata si, prin intermediul CANCAN, Grigore Sichitiu a tinut sa-i multumeasca presedintelui din Gruia: "Muresan a avut caracter, ii multumesc ca nu s-a razbunat si a fixat pretul unui tichet la 10 lei". Altfel, Spadacio si compania vor evolua la Cluj pe o prima de 5.000 de euro, care ar putea fi suplimentata de Jean Valvis, asa cum s-a intamplat in urma victoriei de la Bistrita. Sursa: www.cancan.ro

Angelina e foc si para ca Brad o insala / L-a prins cu dadaca in pat

Actrita a facut o criza de isterie dupa ce si-a surprins iubitul in timp ce ii facea masaj tinerei care are grija de cei sase copii ai cuplului. Enervata la culme, Angelina l-a palmuit pe Brad si a concediat-o pe bona.


Dupa ce, saptamana trecuta, Angelina Jolie i-a cerut iubitului ei, Brad Pitt, o pauza, iese la iveala posibilul motiv pentru care cei doi nu se mai inteleg. Surse din anturajul celui mai popular cuplu de la Hollywood au dezvaluit pentru revista americana "Star" ca atmosfera din sanul familiei este mai tensionata ca oricand. Motivul este cat se poate de simplu. Angelina si-a surprins iubitul in pat, in dormitor, intr-o ipostaza compromitatoare, in compania unei bone care are grija de cei sase copii ai vedetelor. "Angelina tocmai trecea pe langa camera gemenilor Knox si Vivienne, in varsta de numai opt luni. Prin usa intredeschisa a vazut cum Brad ii facea masaj brunetei pe care a angajat-o sa nu ii scape din ochi pe micuti", a povestit un amic al cuplului. "Angelina a vazut negru in fata ochilor de furie si a trecut imediat la atac. S-a napustit in dormitor si a inceput sa tipe cand la Brad, cand la dadaca. Daca bona a scapat fara bataie, Angelina l-a lovit pe Pitt de mai multe ori", a adaugat aceeasi sursa.

Si-a consolat presupusa amanta

Cum era de asteptat, scandalul iscat chiar in camera lor i-a trezit din somn pe gemenii cuplului Jolie-Pitt, care au inceput sa planga. Tata grijuliu, actorul a incercat sa ii linisteasca pe micuti, dar si pe bona care plangea pe marginea patului.
Ingrozit de toata povestea, actorul nu a avut alta solutie decat sa urce pe motocicleta si sa plece de acasa. Dadaca cea sexy n-a avut alta solutie decat sa-si faca bagajele si sa paraseasca resedinta din Los Angeles a familiei Jolie-Pitt, sub privirile furioase ale Angelinei, care a concediat-o fara drept de apel. Sursa: www.cancan.ro

La 56 de ani, Mickey Rourke stie bine ce vrea / S-a dus la Moscova dupa vodca si femei


Durul de la Hollywood, care se afla in capitala rusa pentru a-si promova premiatul film "The Wrestler", a marturisit ca adevaratul motiv al vizitei sale este sa se bucure de ospitalitatea localnicelor, dand de inteles ca asteapta anumite favoruri de la ele. Starul se declara pregatit pentru orgii cu frumusetile slave, stropite din belsug cu bautura nationala.

Actorul american Mickey Rourke, care se afla de la inceputul acestei saptamani la Moscova pentru a prezenta cel mai recent film al sau, "The Wrestler", s-a declarat mai mult decat incantat de sejurul sau in Rusia. Insa motivul nu este nici pe departe legat de atractiile turistice, caci actorul a marturisit ca intentia lui este sa profite cat mai mult de sederea sa la Moscova pentru a socializa cu localnicele, cunoscute pentru frumusetea lor, de la care a lasat sa se inteleaga ca asteapta, ca un star care se respecta, un tratament special si chiar favoruri sexuale. In plus, Mickey, in varsta de 56 de ani, are de gand sa condimenteze multasteptatele orgii sexuale cu bautura nationala a rusilor, vodca.

Dator-vandut in ultimii 15 ani

"Am de gand sa profit cat mai mult de calatoria mea la Moscova. Rusoaicele au renume de femei foarte frumoase, lipsite de inhibitii in amor si focoase. Nu vreau sa ratez nimic din ceea ce mi s-ar putea oferi, pentru ca imi doresc sa ma distrez la maximum, sa beau cat mai multa vodca si sa fac tot felul de nebunii", a declarat Mickey. "Doar nu o sa stau ca Tom Cruise (n.r. - care si-a prezentat recent pelicula "Valkyria" la Moscova) inchis in hotel, ca un pustnic", a mai spus actorul. Mickey Rourke intentioneaza ca din banii castigati cu filmul "The Wrestler" sa-si achite o parte din datorii. "In ultimii 15 ani am cheltuit mult si am incasat putin. Am adunat foarte multe datorii, pe care sper sa reusesc sa le achit. In primul rand imi voi plati impozitele, pentru ca sunt in urma cu taxele", a afirmat starul. Sursa: www.cancan.ro

Are in fiecare zi "o prezentare de moda" / Crin Antonescu accepta sfaturi de la fetita sa

Crin Antonescu poate sta linistit. Daca altii platesc bani grei pentru un consultant vestimentar, care sa le spuna ce sa poarte la diverse intalniri, vicele PNL are acest serviciu asigurat acasa.


Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, este sfatuit in privinta vestimentatiei sale de catre Irina, fiica sa de opt ani. "Cand plec de acasa, Irina vine si imi spune daca am ales bine combinatia, daca merge camasa cu o anume cravata sau nu. Are pareri bune si putere de convingere. De multe ori ma schimb la sugestia Irinei", ne-a declarat amuzat Crin Antonescu. El a venit la o emisiune tv la Antena 3 imbracat la "trei ace", tot dupa sfaturile fiicei sale.

Contre cu Tariceanu

Calin Popescu Tariceanu si Crin Antonescu si-au servit "intepaturi" la Antena 3, acuzandu-se reciproc - primul, de neasumarea responsabilitatilor, celalalt, de lipsa de transparenta in luarea deciziilor de catre conducerea PNL. Antonescu a tinut sa precizeze ca in PNL este nevoie de reabilitarea normelor si de respectarea procedurilor. El a facut, astfel, aluzie la faptul ca Tariceanu ar fi decis dupa alegerile parlamentare intrarea in opozitie fara consultarea partidului. Ex-premierul i-a servit-o, la randu-i, acuzandu-l pe vicele PNL ca ar fi stat mai mult prin strainatate decat la Parlament. "Va vad inspaimantat ca congresul ar putea pune in fruntea PNL un om care nu a avut prezenta la Parlament", i-a replicat Antonescu. El l-a avertizat pe Tariceanu ca, pe 21 martie, PNL va alege drept presedinte un om pornit de la zero, fara unchi, fara nasi, fara pile, fara relatii, fara bani. "Voi ajunge pentru prima data, un astfel de om, presedintele unui partid din Romania de azi", a spus Antonescu. Sursa: www.cancan.ro

Prima nevasta a luat "spuma" Vaduvele subprefectului sinucigas si-au impartit averea


Averea fostului subprefect de Iasi, Florin Ungureanu, care s-a impuscat mortal in 2007, dupa ce a aflat ca era bolnav de cancer, a ajuns pe mana primei neveste, Mihaela Simionescu.


Mihaela Simionescu a obtinut o avere in valoare de cateva miliarde de lei vechi, plus plata cheltuielilor de judecata, in valoare de 2.300 de lei. Simionescu a obtinut un apartament, un teren de 5.300 metri parati in cartierul iesean Galata, o vila in acelasi cartier si patru masini. A doua nevasta a subprefectului va primi de la prima o despagubire in valoare de 83.054 de lei. Scandalul intre cele doua femei a inceput imediat dupa ce Ungureanu s-a sinucis, ambele sustinand ca au dreptul la mostenire, mai ales ca fiecare in parte are cate un copil facut cu acesta. In timpul procesului, prima nevasta a adus dovezi ca a contribuit mult la dobandirea acestor bunuri: doua masini au fost cumparate cu bani de la parintii ei, la fel si apartamentul. Unul dintre martorii la proces a fost si Dan Carlan, seful PD-L, cel care a fost nasul de cununie al Oanei Gavril si al lui Florin. Sursa: www.cancan.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats