vineri, 13 martie 2009

Are in fiecare zi "o prezentare de moda" / Crin Antonescu accepta sfaturi de la fetita sa

Crin Antonescu poate sta linistit. Daca altii platesc bani grei pentru un consultant vestimentar, care sa le spuna ce sa poarte la diverse intalniri, vicele PNL are acest serviciu asigurat acasa.


Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, este sfatuit in privinta vestimentatiei sale de catre Irina, fiica sa de opt ani. "Cand plec de acasa, Irina vine si imi spune daca am ales bine combinatia, daca merge camasa cu o anume cravata sau nu. Are pareri bune si putere de convingere. De multe ori ma schimb la sugestia Irinei", ne-a declarat amuzat Crin Antonescu. El a venit la o emisiune tv la Antena 3 imbracat la "trei ace", tot dupa sfaturile fiicei sale.

Contre cu Tariceanu

Calin Popescu Tariceanu si Crin Antonescu si-au servit "intepaturi" la Antena 3, acuzandu-se reciproc - primul, de neasumarea responsabilitatilor, celalalt, de lipsa de transparenta in luarea deciziilor de catre conducerea PNL. Antonescu a tinut sa precizeze ca in PNL este nevoie de reabilitarea normelor si de respectarea procedurilor. El a facut, astfel, aluzie la faptul ca Tariceanu ar fi decis dupa alegerile parlamentare intrarea in opozitie fara consultarea partidului. Ex-premierul i-a servit-o, la randu-i, acuzandu-l pe vicele PNL ca ar fi stat mai mult prin strainatate decat la Parlament. "Va vad inspaimantat ca congresul ar putea pune in fruntea PNL un om care nu a avut prezenta la Parlament", i-a replicat Antonescu. El l-a avertizat pe Tariceanu ca, pe 21 martie, PNL va alege drept presedinte un om pornit de la zero, fara unchi, fara nasi, fara pile, fara relatii, fara bani. "Voi ajunge pentru prima data, un astfel de om, presedintele unui partid din Romania de azi", a spus Antonescu. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats