joi, 11 iunie 2009

Fiica lui Petre Roman e acuzata de un om de afaceri


S-au strans mai multi "creditori"

Mai multe vedete din showbizul romanesc spun despre Catinca, fiica lui Petre Roman, ca ar suferi de cleptomanie, obisnuind sa fure bani de la diverse persoane, pur si simplu dintr-o placere maladiva.


CANCAN a aflat o informatie ce intareste povestea rostita de nenumarate ori pe la colturi, uneori in soapta: Catinca era acuzata ca a furat 15.000 de euro de la Dan Coma, sotul creatoarei de moda Doina Levinta. Dornici sa aflam adevarul, am descoperit mai multe persoane care se plang ca au cazut victime Catincai.
Prima pe care am contactat-o a fost, desigur, Doina Levinta, care ne-a declarat ca nu este tocmai ea cea care poate sa o acuze pe Catinca.
"E o poveste de vreo doi ani, despre care am auzit de la unul dintre asociatii lui Dan, care are un magazin. Catinca a fost la el, iar la scurt timp dupa ce a plecat omul a constatat ca-i lipsesc 40 de milioane de lei vechi. Imediat a facut legatura cu fiica lui Petre Roman, pe care a sunat-o si i-a spus ca a fost surprinsa de camere video in timp ce lua banii din birou. Din cate stiu Catinca a inapoiat intreaga suma", ne-a declarat Doina Levinta.


Dezvaluirile Corinei



Cantareata Corina sustine ca si ea a fost victima Catincai Roman. Cele doua au fost impreuna la un shooting, iar dupa ce si-au terminat treaba artista a observat ca-i lipseste portmoneul din geanta.
"In urma cu un an si ceva, doi ani, chiar Catinca Roman mi-a propus o sedinta foto pentru revista "Tabu", unde ea lucra la vremea aceea. Shootingul a avut loc la Club Gaia. Eu eram insotita de Laura Vargalui, stilista mea. Catinca a venit cu fotograful, care a fost mereu cu aparatul pe langa noi. Singura care a plecat de acolo in mai multe randuri a fost Catinca. Abia dupa ce s-a terminat totul si am urcat in masina mi-am dat seama ca mi s-a furat portmoneul. Aveam nu doar actele, ci si suma de 2.000 de euro, aproximativ. M-am gandit ce s-a intamplat in ziua aceea, cand eu am ajuns la locatie direct de acasa, si mi-am amintit ca la un moment dat Catinca a disparut, motivand ca pleaca sa-si ia fetita de undeva. Eu tot schimbam tinutele cu Laura, fotograful cauta cadre noi, geanta mea era undeva prin club, pe un scaun. Catinca s-a intors dupa vreo doua ore, cand eram deja pe final, si fiecare a plecat la treburile lui. Nervoasa, am mers direct la politie, unde mi s-a spus ca nu au ce sa faca decat daca-i chem pe toti cei care au fost de fata la poligraf. N-am facut-o pentru ca mi-a fost rusine pur si simplu", ne-a declarat Corina.


Acuzata si de greci



O alta sursa ne-a confirmat faptul ca stie despre practicile neortodoxe ale Catincai. Ea ne-a povestit si despre obiceiul acesteia de a imprumuta bani si de a-i restitui cu mare greutate sau deloc. "Pe vremuri Catinca era asociata cu niste greci. Aveau impreuna magazinul Kiki, aflat in complexul Unirea. Grecii au reclamat atunci furtul unei mari sume de bani. Cea vizata era, desigur, Catinca. Prinsa oarecum la mijloc, aceasta a amenintat ca se sinucide. De dragul ei si poate de a nu da nastere unui scandal, Petre Roman i-a dat suma necesara pentru a o inapoia grecilor. Vazandu-se cu banii in buzunar, Catinca a decis ca-i mai bine sa-i cheltuiasca pe anumite placeri. Intr-un final fiica fostului prim-ministru a fost salvata de un prieten, care a platit suma reclamata de asociatii ei greci", ne-a declarat sursa noastra ce doreste sa-si pastreze anonimatul.


Ii plac barbatii foarte tineri



In perioada in care fiica lui Petre Roman lucra la Romantica (2007), unde era coprezentatoare la emisiunea de dimineata "Ca-n cana", avea un salariu de 2.500 de euro, bani suficienti pentru multe. Dar ei se pare ca nu-i ajungeau. Nu putini sunt cei care spun ca aceasta se imprumuta pe ici, pe colo, uitand sa-si inapoieze datoriile. Motiv pentru care isi schimba foarte des cartelele telefonice ca sa i se piarda urma. Catinca Roman trecea prin aceasta teroare, conform unor surse, doar pentru placerea de a-si petrece timpul cu baieti mult mai tineri decat ea, pe care de altfel ii si intretinea.
O alta persoana, care lucreaza la o firma de productie TV, ne-a spus: "Acum doua luni Catinca Roman a venit la noi ca sa vorbim despre un proiect de televiziune. Tocmai fusesem dimineata la banca sa scot banii pentru salarii. Stiam exact cat am in portofel. In firma eram doar eu si partenera mea, care era in montaj. Am lasat-o in birou pe Catinca singura pret de cinci minute, cat m-am dus sa-i fac un ceai. Inainte sa ies i-am zis: "Hai cu mine la bucatarie sa mai stam de vorba. Mi-a spus ca vine imediat. Eu o tot strigam si ea zicea "acum, acum" A aparut un pic tulburata si cu geanta ei in mana. S-a asezat pe scaun si isi tinea geanta in brate de parca ii era frica sa nu i-o ia cineva. Mi s-a parut straniu gestul, dar nu mi-am batut capul cu asta. Am facut ceaiul, ne-am intors in birou, unde a mai stat vreo 5 minute, dupa care mi-a spus ca se grabeste si a plecat. Repet: eram doar eu in birou. Partenera mea era in montaj, in alta camera. Dupa ce a plecat Catinca au venit doi dintre colaboratorii nostri carora trebuia sa le dau banii. Am deschis portofelul si-am inghetat. Mi-am dat seama ca imi lipseau bani, peste 20 de milioane de lei vechi. Nu puteam sa-mi dau seama cum au putut sa dispara pentru ca nu mai fusese nimeni in biroul meu. A doua zi si-a schimbat numarul de telefon si nu am mai vorbit niciodata, ea venind la noi aproape saptamanal pana atunci."


Catinca: "Mi se pare aberant"



Contactata telefonic, Catinca ne-a declarat: "Mi se pare aberant ceea ce se spune avand in vedere ca nimeni din cei care ma acuza nu m-au sunat sa-mi reproseze acest lucru. Am fost la Dan Coma in urma cu doi ani, aveam ceva de cumparat. Cat despre Corina, stiu ca a fost la un shooting pentru o revista si spunea ca i s-a furat poseta cu banii. Asta s-a intamplat acum multi ani, iar in acea locatie mai erau zeci de persoane in afara de mine".



Winona Ryder fura din magazine



Actrita americana Winona Ryder, in varsta de 37 de ani, a avut frecvent de-a face cu politia din pricina apucaturilor sale de cleptomana. In anul 2002, vedeta a fost judecata pentru a incercat sa plece dintr-un magazin cu haine in valoare de 6.000 de dolari pe care nu le platise. Sase ani mai tarziu, Winona a recidivat, subtilizand dintr-o farmacie mai multe produse cosmetice. Sursa:www.cancan.ro

A fentat o prezentare ca sa respire In apropierea fostului iubit



Il hartuieste pe Codin


Alina Crisan pare sa fi facut o obsesie pentru Codin Maticiuc, incercand sa fie prezenta peste tot pe unde acesta apare in public.


S-au despartit la fel de fulgerator precum s-au combinat. Codin s-a intors la Raluca Lazarut, iar fosta componenta a trupei ASIA a ramas singurica, dar le-a marturisit unor prietene ca va face tot posibilul sa reintre in gratiile omului de afaceri. Pentru a reusi acest lucru, Alina Crisan a apelat la tot arsenalul din dotare. Desi persoanele apropiate stiu ca Alina uraste cluburile si viata de noapte pentru ca nu suporta fumul de tigara, in ultima saptamana, fosta cantareata a fost extrem de activa in lumea mondena a Capitalei. Joia trecuta, desi fusese invitata la o prezentare de moda in Cuando, alaturi de fostele colege de la ASIA, si isi daduse acceptul sa participe, Alina a dat teapa, afland ca Raluca Lazarut si Codin se aflau la Fratelli, la deschiderea clubului de vara. Alina a trantit o minciuna, sustinand ca si-a lovit masina si se afla la politie pentru declaratii. In fapt, fosta cantareata era bine mersi la Fratelli, aruncand priviri patimase spre masa unde se afla Codin, care insa a ignorat-o total. Organizatorii prezentarii din Cuando au intarziat special startul evenimentului cu circa doua ore, dar ex-componenta trupei ASIA nu a mai ajuns. Contactata de CANCAN, Alina a negat ca ar fi avut un accident de masina joia trecuta! Sursa:www.cancan.ro

Petru junior, la patru zile de la nastere



Primele fotografii cu bebelusul Madalinei Manole

Proaspata mamica este nedespartita de fiul ei, caruia ii adreseaza cu drag foarte multe nume de alint. Cancan a intrat in posesia primei fotografii care ii infatiseaza pe Madalina Manole si pe baietelul ei, Petru Jr., in varsta de patru zile.

Aflata la prima experienta de parinte, cantareata se poate considera norocoasa din acest punct de vedere, intrucat bebelusul ei este foarte cuminte. "Petru Jr. plange putin. Il alint in o mie de feluri, cum imi vine", ne-a declarat Madalina Manole. In privinta externarii, cantareata si bebelusul ei au primit deja ok-ul de la profesorul Bogdan Marinescu. Cei doi vor parasi, in cursul zilei de azi, rezerva Vip in care au fost gazduiti. Logodnicul solistei se va ocupa de transportul Madalinei si al fiului lor pana la resedinta din Otopeni. De altfel, Mircea Petru a fost cel care a condus-o pe iubita lui la spital si a fost alaturi de ea chiar si in timpul operatiei de cezariana, cand a imortalizat primele momente cu baietelul. Desi experimenteaza doar de cateva zile rolul de parinti, Madalina si Petru au de gand sa-i faca, in curand, o surioara sau un fratior juniorului. Sursa:www.cancan.ro

«E nebună!»




Apariţie surprinzătoare in scandalul divelor: George Gavril (23 de ani), cel despre care presa a dezvăluit in trecut că ar fi fost primul iubit al Monicăi Columbeanu, ii sare acesteia in ajutor, desfiinţand-o pe Oana Zăvoranu.

Războiul dintre vedetele Oana Zăvoranu şi Monica Columbeanu scoate la iveală personaje din trecutul soţiei lui Irinel. Aşa a apărut numele sportivului George Gavril, cel despre care s-a vehiculat în presă că a fost primul iubit al Monicăi.

Pugilistul, fost campion olimpic la categoria supergrea, a evitat să vorbească despre relaţia cu Monica, pe care însă nu o neagă.

Chiar dacă n-au mai ţinut legătura, George îi ia partea Monicăi: “Zăvoranca s-a purtat mai rău ca orice ţigancă. E o mahalagioaică. Dacă o văd pe stradă, o înjur, nu ştiu ce-i fac. E prea obraznică, prea nebună”. George îşi face antrenamentele la baza de la Izvorani, foarte aproape de vila unde locuieşte Monica. “Am zărit-o o dată, de două ori, de pe lac”, povesteşte sportivul

A vrut să se lase de box

Până la vârsta de 19 ani, George Gavril era deja campion naţional de juniori, tineret, seniori, plus vicecampion european de juniori. Ulterior însă, cam pierduse contactul cu sportul de performanţă, în condiţiile inlaturarii antrenorului său de atunci, Relu Auraş. Revenit anul acesta la lotul olimpic şi se antrenează pentru Campionatele Mondiale din luna august sub bagheta antrenorului Grigore Bondavali.

Monica, de negăsit

Ieri, Monica Columbeanu (foto) nu a fost de găsit. Până acum, ea nu a comentat în nici un fel valul de acuze lansate la adresa ei de Oana Zăvoranu de o săptămână încoace, inclusiv în emisiunea de acum două seri, de la OTV, când vedeta Kanal D a “şters pe jos” cu Monica. Actuala doamnă Columbeanu a avut o relaţie cu George Gavril în anul 2003, pe când se afla la Bacau, dupa care, la doi ani distanţă, l-a cunoscut pe Irinel şi s-a mutat în Bucureşti. În vara anului 2006 s-a căsătorit cu Columbeanu, iar în ianuarie 2007 a venit pe lume Irina, fiica lor.

Zăvoranca: «Fac ce vrea piz...a mea»

“Nu ştiu cine este acest George Gavril şi nu am nici un comentariu de făcut vizavi de el. La fel ca şi Lazarus, căruia nu vreau să-i fac reclamă gratuită, este un anonim pe care nu am nici un chef să-l fac cunoscut vorbind eu despre el. Este un personaj care se bagă în seamă şi nu doresc să-l fac eu celebru. Vreau să fie foarte clar că eu voi vorbi despre cineva cum vreau eu, când am chef şi când vrea piz...a mea. Sper ca toată lumea să înţeleagă acest lucru!”, ne-a declarat Oana Zăvoranu (foto). Sursa: www.libertatea.ro

Mutu, din nou în faţa altarului




Atacantul Fiorentinei şi soţia sa, Consuelo, doresc să-şi reînnoiască jurămintele.

După patru ani de căsnicie, Consuelo şi Adi nu ştiu ce să mai facă pentru a demonstra că sunt îndrăgostiţi ca-n prima zi. Cei doi vor să-şi declare din nou iubire veşnică într-o ceremonie restrânsă, care va avea loc anul acesta.

Formează un cuplu de invidiat, împlinesc patru ani de căsnicie şi au doi copii împreună. Consuelo şi Adrian Mutu nu se mulţumesc, totuşi, cu atât. Cei doi plănuiesc, conform revistei Şoc, să-şi reînnoiască jurămintele anul acesta. Momentul ales pentru o asemenea decizie nu este unul întâmplător. Gândul le-a fugit la primele clipe împreună, mai ales că fetiţa lor cea mare, Adriana, împlineşte chiar mâine trei ani. Mai mult, pe data de 6 iulie, Consuelo şi Adi sărbătoresc patru ani de când au spus “Da”.

Vor o petrecere discretă

Se pare că atacantul Fiorentinei a decis că ar fi momentul să-i jure din nou iubire soţiei sale şi să-i demonstreze astfel că este singura femeie care a reuşit să-l facă familist în adevăratul sens al cuvântului. Ceremonia va fi una discretă, într-un cadru restrâns. Cei doi vor invita la eveniment doar familia şi prietenii, dorind ca totul să fie cât mai ferit de ochii lumii, spre deosebire de cununia din anul 2005, când Mutu a avut 400 de invitaţi la petrecerea care a avut loc la Roma.


Şi-a deschis pensiune

Pensiunea de lux “Sottotono” (foto), afacere în care Adrian Mutu este asociat cu italianul Paoli Filippo, este situată la 20 de kilometri de Florenţa, în localitatea Carmignano, şi a fost inaugurată marţi seară. Acesta este doar ultimul business în care este implicat “Briliantul”, care a mai lansat, de-a lungul timpului, un club în Bucureşti, o linie vestimentară, precum şi mărcile de vin şi de ulei “Il Dieci”, a căror denumire face trimitere la numarul 10 de pe tricoul atacantului roman.

Două mariaje, trei copii

Adrian Mutu are la activ două căsătorii. Înainte de Consuelo, “Briliantul” mai trecuse printr-un mariaj, cel cu Alexandra Dinu, cu care are un băieţel de şase ani, pe nume Mario, care locuieşte cu mama lui în Italia. Împreună cu actuala soţie, Consuelo, Mutu are două fetiţe: Adriana, de trei ani, şi Maya Vega, de un an. Soţii Mutu plănuiesc ca anul viitor să facă încă un copil. Sursa:www.libertatea.ro


«Ce ţâţe ai, mi-a crescut tensiunea!»



Sătenii acuză un preot ieşean că bea in timpul slujbei şi işi hărţuieşte enoriaşele

Preotul ieşean Petrică Florea, prelatul care, in urmă cu trei ani a fost condamnat pentru că a regizat un film porno in biserică, este contestat acum de localnicii din Gorban, judeţul Iaşi, comuna unde işi are parohia. Oamenii sunt revoltaţi şi susţin că popa bea in timpul slujbei, că ii spovedeşte in bătaie de joc, dar mai ales că le hărţuieşte sexual pe enoriaşe.

“Este Diavolul, nu se văd coarnele, dar le are. Nu-l mai vrem în sat. Ne-a nenorocit pe toţi. Eu merg la biserică în alt sat din cauza lui”, a declarat Paraschiva Poponeţ, una dintre enoriaşe. Părintele a stârnit indignarea sătenilor după ce - spun ei - a spovedit credincioşii la grămadă, a băut în timpul slujbei, dar mai ales pentru că le hărţuieşte pe toate femeile din localitate.

Aflată la serviciu, o asistentă a fost chemată de urgenţă la casa parohială, sub pretextul că părintele se simte rău. “M-a chemat să-i iau tensiunea. Când am ajuns, mi-a spus: «Ce ţâţe ai, mi-a crescut tensiunea şi mai tare! ». Mi-a zis că sunt sprâncenată şi că sunt bună de preoteasă. Nu numai eu am avut probleme cu el. Când mergem la biserică ne zice că suntem curve”, a povestit asistenta Lenuţa Pascariu. Din cauza lui şi femeia, mamă a doi copii, a început să se ducă la biserica din satul vecin.

Femeile se duc la biserică în alte sate

Şi alte tinere din Gorban s-au plâns de comportamentul popii. Femeile au povestit că, de fiecare dată când merg la biserică, preotul le măsoară din cap până în picioare şi le spune: “Ce craci ai!, ce cur ai!, ce bună eşti!” şi le propune “să le facă preotese”. Preotul Petrică Florea a susţinut că nu se simte vinovat şi că încearcă doar să fie prietenos cu enoriaşii

A făcut un film porno în biserică

În urmă cu trei ani, preotul Florea a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare, pentru şantaj, după ce a tocmit o tânără să-l atragă în biserică pe un consilier local şi să facă sex. Popa a filmat totul, iar la următoarea slujbă le-a prezentat enoriaşilor înregistrarea. Motivul - voia postul consilierului. Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats