miercuri, 1 aprilie 2009

I-a cerut scuze lui Traian Basescu/Crin Antonescu, dator cu un mandat lui Ludovic Orban

Va primi un birou de campanie/Elena Basescu vrea norocul Elenei Udrea

Peste 17.000 de dolari imprastiati pe drum/A plouat cu bani pe autostrada

Vrea sa-i arate lui Jesus ce inseamna viata de boier/Si-a luat vila de 6,5 milioane $ pentru calarie

Mihaela Radulescu a avut peripetii In trafic cu noii ei bodyguarzi/Cascadorii rasului!

Fostul fotbalist al Stelei explica de ce Si-a dat sotia In judecata/"Vreau ca fiul meu sa-si cunoasca adevaratul tata!"

O casa de pariuri a dat-o castigatoare inainte sa inceapa concursul / Cream, favorita la "Dansez pentru tine"

Eva Kent, victima unui obsedat / Hartuita cu taieturi din ziare bagate pe sub usa

Liberalii au ales schimbarea / Crin Antonescu, noul presedinte al PNL

A confundat televiziunea cu biserica / Primarul Craiovei s-a rugat in direct, la TV

A primit cetatenia / Max Nicu stie doar un vers din imnul Romaniei

Ghinion pentru singurul roman ramas In Liga Campionilor / Ronaldo se bate cu Sapunaru in sferturi

Rasturnare de situatie In cazul minorei care e acuzata de uciderea mamei vitrege / Internata din nou la balamuc

Soc intr-o localitate constanteana / Si-a violat sora de zece ani crezand ca este iubita lui

Patroana unei cofetarii a inventat doua prajituri-vedeta / Elodia, mai gustoasa decat Romanita

Vila de fite a sotiei lui Pepe a prins contur / Oana Zavoranu, in inspectie pe santier

Mateo se poate inscrie pe lista celor mai ravniti burlaci/Are trei case si 100.000 de euro in banca

Gheorghe Visu a intrat in concediu medical fortat / "Statica" a ajuns pe patul de spital

Nicoleta Luciu are motive de sarbatoare/Baiatul ei, Zsolt jr., a spus "mama"

Ultima fita in turism/Romanii pot face drumetii in pielea goala, in Elvetia



Tot mai multi elvetieni, dar si turisti straini merg in Alpi pentru a schia, a se catara pe munte sau a lua la picior poteci neumblate. Pana aici nimic spectaculos, numai ca turistii umbla complet dezbracati. De aceste pachete pot beneficia de acum si romanii, insa la preturi inca piperate.


Elvetienii si nu numai au o noua distractie de vacanta. Din ce in ce mai multe persoane, care prefera sejururile la munte, fie pe timp de iarna, fie pe timp de vara, aleg ca destinatie Appenzell, o statiune cu 5.600 de locuitori din Alpi, unde pot practica in voie sporturile preferate, complet dezbracati. Appenzell a devenit un fel de Mecca al celor care adora sa faca alpinism in pielea goala. Bine dotati cu echipamentele necesare catararilor pe munte sau practicarii sporturilor de iarna, turistii se distreaza fara sa poarte niciun fel de haine pe ei. Aceste pachete sunt disponibile de acum si romanilor. CANCAN a gasit mai multe agentii de turism din tara care ofera acest tip de vacante in pielea goala pe munte. Preturile, va avertizam, sunt inca piperate pentru buzunarele lovite de criza!
"Faptul ca pot sa-mi iau placa de snowbord si sa ma dau pe partie complet dezbracat ma face sa simt ca sunt intr-adevar liber. Este o senzatie unica", a povestit Daniel Doerig. Konrdad Hepenstrick, in varsta de 54 de ani, face alpinism nud in fiecare weekend, alaturi de sotia sa si de prietenii apropiati.
"E minunat sa te plimbi gol prin natura, sa schiezi sau sa te catari pe munte. Dupa o astfel de excursie te simti incarcat de energie. Pe unde umblam, ne intalnim cu alti amatori de alpinism in pielea goala si niciodata nu ne-am simtit rusinati de felul in care aratam", a spus el. Desi unii sunt de parere ca alpinismul in pielea goala este indecent, multi sustin ca turismul nud nu este o ilegalitate atata vreme cat nu are conotatii sexuale. Sursa:www.cancan.ro

O secretara a primit un salariu greu, intr-o punga legata cu fundita/Platita cu fise de 5, 10 si 50 de bani



Desi e criza, mai exista persoane care incaseaza in ziua de salariu sume grele. E cazul unei secretare din Bucuresti, care a primit banii intr-o punga voluminoasa, plina cu monede.


Lucretia Micicoi, asistent manager la o firma care se ocupa cu organizarea de petreceri pentru copii, a fost platita la sfarsitul saptamanii trecute cu o suma grea. La propriu, pentru ca in loc de bancnote a avut surpriza sa constate ca in punga erau peste patru milioane de lei vechi in monede de 5, 10 si 50 de bani. "Nu mi-a venit sa cred. Mi s-a spus ca salariul meu se afla in punga de pe birou, care era legata frumos cu o fundita. Am crezut ca am fost premiata si ca suma fiind mare nu incapea intr-un plic si de asta a fost aleasa o punga. Mai ales ca avea si fundita, am zis ca e o surpriza", a relatat Lucretia Micicoi. Femeia a avut un soc in momentul in care a desfacut punga. In ea se aflau monede de 5, 10 si 50 de bani impachetate in fisicuri, suma totala fiind 410,5 lei. "Imi dadusem demisia, iar asta a fost ultimul salariu. Ce-a facut conducerea firmei e bataie de joc! Este adevarat ca existau tensiuni intre mine si ei, insa nu meritam asa ceva. Totul a inceput de la fumat. La inceput fumam la bucatarie, insa dupa cateva luni nu mi s-a mai permis. Asa ca ieseam si fumam in spatele blocului in care se afla firma. Intr-o zi patroana m-a intrebat unde arunc chistoacele, eu i-am raspuns ca in gradina. Mi-a zis sa le strang, dar le-am luat doar pe ale mele, ce fumasem eu, ca doar nu era sa iau grebla si sa fac curat. De atunci au inceput neintelegerile si am fost nevoita sa-mi dau demisia", povesteste Lucretia. Sursa:www.cancan.ro

S-a saturat de publicitate?/Paris merge camuflata la orgii



Ca sa nu fie recunoscuta, starleta americana s-a deghizat cu o peruca de culoare neagra si cu palarie pe cap si s-a dus sa se destrabaleze intr-un club din Las Vegas alaturi de iubitul ei, Doug Reinhardt. Chiar si sub acoperire, Paris a fost recunoscuta si fotografiata in plin dezmat.


Ahtiata dupa publicitate, nabadaioasa starleta americana Paris Hilton mai are si momente cand vrea sa treaca neobservata, insa doar atunci cand isi doreste sa se destrabaleze prin cluburi fara ca lumea sa o recunosca. Asa s-a intamplat si la ultima iesire in public a starletei, la un club de noapte din Las Vegas, Jet. Cu o peruca de culoare neagra, o palarie trasa pe ochi si un cercel aplicat pe nas, mostenitoarea lantului hotelier Hilton a incercat sa ii induca in eroare pe petrecaretii din club, infiltrandu-se printre ei, gata sa se dea in spectacol, fara insa sa fie recunoscuta. Ea a fost insotita de iubitul ei Doug Reinhardt, iar cei doi si-au inceput seara cu o serie de saruturi pasionale si cu un dans retras, pentru a nu atrage atentia curiosilor. "La inceput am crezut ca Doug se afla in club cu o alta fata si o insala pe Paris. Cand m-am uitat mai bine, am observat ca bruneta aceea focoasa era chiar Paris. Daca la inceput au dansat intr-un loc mai retras, imediat ce s-au incalzit cu cateva pahare de alcool, au facut show. S-au pipait, s-au giugiulit si s-au miscat languros, frecandu-se unul de celalalt", a declarat un martor prezent in club.


Dans dracesc pe melodiile ei



Paris s-a dat si mai tare de gol in momentul in care din boxe au inceput sa rasune melodiile sale: "Turn It Up" si "Stars are blind". Blonda, transformata pentru o noapte in bruneta, s-a urcat pe o masa si a inceput sa danseze ca scoasa din minti, in aplauzele iubitului ei Doug, care o sorbea din priviri. "Degeaba s-a mai deghizat, ca s-a dat singura de gol. Cred ca s-a camuflat doar ca sa fie si mai mult in centrul atentiei", a mai spus aceeasi sursa. Sursa:www.cancan.ro

Rihanna a facut sex salbatic cu iubitul bataus / Si-au filmat partidele de amor


Cantareata, care a fost filmata de Chris Brown in timp ce intretineau relatii intime, se teme ca inregistrarea cu pricina sa nu fie data publicitatii. Se pare ca acesta este motivul pentru care solista s-a impacat cu barbatul care a bagat-o in spital luna trecuta, dupa un scandal monstru la Los Angeles.

Nici nu s-au stins bine ecourile bataii pe care a incasat-o in luna februarie de la propriul iubit, ca Rihanna isi vede inca o data numele tarat intr-un scandal de proportii. Conform jurnalistilor de la revista americana "Star", cantareata ar fi fost de acord ca partenerul ei de viata, Chris Brown, sa filmeze una dintre partidele lor de sex, iar acum se teme ca inregistrarea cu pricina sa nu fie data publicitatii. "Rihanna si Chris au o viata intima foarte agresiva si care i-ar putea soca pe multi. Ea adora sa se imbrace in costume de femeie dominatoare, iar lui Chris ii place sa intre in joc", a povestit un amic al cantaretei. "Rihanna este lipsita de inhibitii atunci cand vine vorba despre viata ei sexuala, insa, de cand a izbucnit tot scandalul acesta cu Chris Brown si bataia din masina, de la Los Angeles, i-a intrat in cap ca inregistrarea cu partida lor de amor ar putea ajunge pe internet. Mi-a marturisit ca ar intra in pamant de rusine daca familia ei ar vedea filmarea cu pricina. In plus, se teme ca inregistrarea orgiei sexuale i-ar distruge cariera", a adaugat aceeasi sursa. De altfel, jurnalistii de peste Ocean au inceput deja sa speculeze ca tanara a acceptat sa se impace cu iubitul bataus doar pentru a se asigura ca inregistrarea cu pricina nu va fi facuta publica. Sursa: www.cancan.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats