miercuri, 1 aprilie 2009

S-a saturat de publicitate?/Paris merge camuflata la orgii



Ca sa nu fie recunoscuta, starleta americana s-a deghizat cu o peruca de culoare neagra si cu palarie pe cap si s-a dus sa se destrabaleze intr-un club din Las Vegas alaturi de iubitul ei, Doug Reinhardt. Chiar si sub acoperire, Paris a fost recunoscuta si fotografiata in plin dezmat.


Ahtiata dupa publicitate, nabadaioasa starleta americana Paris Hilton mai are si momente cand vrea sa treaca neobservata, insa doar atunci cand isi doreste sa se destrabaleze prin cluburi fara ca lumea sa o recunosca. Asa s-a intamplat si la ultima iesire in public a starletei, la un club de noapte din Las Vegas, Jet. Cu o peruca de culoare neagra, o palarie trasa pe ochi si un cercel aplicat pe nas, mostenitoarea lantului hotelier Hilton a incercat sa ii induca in eroare pe petrecaretii din club, infiltrandu-se printre ei, gata sa se dea in spectacol, fara insa sa fie recunoscuta. Ea a fost insotita de iubitul ei Doug Reinhardt, iar cei doi si-au inceput seara cu o serie de saruturi pasionale si cu un dans retras, pentru a nu atrage atentia curiosilor. "La inceput am crezut ca Doug se afla in club cu o alta fata si o insala pe Paris. Cand m-am uitat mai bine, am observat ca bruneta aceea focoasa era chiar Paris. Daca la inceput au dansat intr-un loc mai retras, imediat ce s-au incalzit cu cateva pahare de alcool, au facut show. S-au pipait, s-au giugiulit si s-au miscat languros, frecandu-se unul de celalalt", a declarat un martor prezent in club.


Dans dracesc pe melodiile ei



Paris s-a dat si mai tare de gol in momentul in care din boxe au inceput sa rasune melodiile sale: "Turn It Up" si "Stars are blind". Blonda, transformata pentru o noapte in bruneta, s-a urcat pe o masa si a inceput sa danseze ca scoasa din minti, in aplauzele iubitului ei Doug, care o sorbea din priviri. "Degeaba s-a mai deghizat, ca s-a dat singura de gol. Cred ca s-a camuflat doar ca sa fie si mai mult in centrul atentiei", a mai spus aceeasi sursa. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats