joi, 18 iunie 2009

Mai multi alesi locali ai PD-L au fost vizitati de sosia fiicei presedintelui


Lesinati de frica Elenei Basescu



CANCAN a publicat in urma cu doua zile pozele unei fe
te care seamana izbitor cu fiica presedintelui Traian Basescu. Este vorba despre Lucica, o tanara de doar 20 de ani din cartierul bucu

restean Pantelimon. Reporterii CANCAN au mers impreuna cu sosia Elenei Basescu intr-un cadru oficial, la mai multe primarii din apropierea Capitalei, conduse de edili PD-L. Stupoare! Prezenta "fiicei" presedintelui i-a inspaimantat pe alesii PD-L.




Prima oprire a tinerei "clone" a fost in comuna Glina, in imediata apropiere a Bucurestiului. Ne-am dus direct la primarie pentru a sta de vorba cu edilul localitatii. Am fost intampinati de doua secretare care, uluite de prezenta Elenei Basescu in curtea lor, nu-si mai gaseau cuvintele. Tremurand si vizibil emotionate, acestea ne-au spus, cu jumatate de gura, ca "domnu? primar" este la prefectura "cu treburi". In momentul in care "clona" Lucica s-a incruntat si si-a manifestat dorinta de a discuta cu cineva din conducere, secretarele au dat buzna prin birouri sa il sune pe viceprimar. "Revenim in 15 minute", le-am spus. Ceea ce am si facut. Nici nu am intrat bine pe poarta primariei ca am fost intampinati de viceprimarul PD-L Tanase Dedu care, transpirat si din cale-afara de emotionat, ne-a invitat cu capul plecat in sala de consiliu. A urmat o dis-cutie de 10-20 de minute, in care primarul, balbaindu-se, ne-a dat un raport amanuntit al activitatilor sale. Pentru a da bine in fata "Elenei", el ne-a increditat ca e intr-o continua campanie electorala, ca "dusmanul PSD" a fost starpit si ne-a promis ca daca EBA isi va cumpara pamant in Glina o va ajuta sa-l treaca din regim extravilan in cel intravilan. "Nu trebuie nici sa ne mai spuneti... Noi de acum am inceput sa facem campanie", ne-a incredintat viceprimarul de sprijinul total al campaniei lui Traian Basescu pentru Cotroceni. La auzul ca EBA vrea sa isi construiasca o casa in Glina, vicele ne-a spus timid: "Sunt terenuri extravilane, sunt foarte putine intravilane". El a incuviintat insa posibilitatea ca, de dragul Elenei Basescu, un teren extravilan sa fie inregistrat, in acte, drept intravilan. Nu am plecat inainte ca Tanase s-o serveasca, spasit, pe EBA cu un pahar de apa si sa-i sarute servil mana.
Urmatoarea oprire a fost in localitatea Frumusani, carmuita tot de PD-L. Intrarea Elenei in primarie a cauzat panica si stupoare, angajatele incepand sa se agite pe holurile institutiei. Ne-au spus cu parere de rau ca primarul este prin localitate si viceprimarul e in concediu, dar ca putem sta de vorba cu "domnul jurist Marius". Fastacindu-se, tanarul Marius ne-a condus intr-o sala de sedinte in mijlocul careia se afla o masa plina de praf. Dupa ce o femeie de serviciu a lustruit in viteza biroul a inceput discutia. Cu o agenda in care isi lua notite, juristul ne-a prezentat pro-blemele comunei. Dupa aproximativ zece minute acesta i-a cerut "Elenei" buletinul de identitate, moment in care a fost avertizat ca gestul sau este total necuvenit. "In 10 minute veti primi un telefon de la Modrogan (sediul central al PD-L) si va veti da seama ca ati gresit", am avertizat, dupa care am parasit primaria. Pentru a ne convinge de naivitatea alesilor, am sunat la Primaria Frumusani, spunand ca suntem reprezen-tanti ai PD-L. A urmat un dialog cu Duta Paul, primarul localitatii, chemat de urgenta intre timp de catre angajati si pus la curent despre vi-zita Elenei. "Domnul primar, baiatul acela de la dumneavoastra, Marius, a innebunit?!", l-am intrebat pe edil, pe un ton sever. A urmat un raspuns plin de remuscari: "N-a crezut ca este domnisoara Elena Basescu si a vrut si el sa se convinga. O astept pe domnisoara Elena Basescu la mine la birou. Lasati ca fac eu cu ei putin instructaj acum. Spuneti-i sa nu fie suparata". Pe drumul de intoarcere spre Bucuresti ne-am oprit si la un mic magazin. EBA 2 a fost inconjurata de oameni care i-au urat succes in cariera si l-au felicitat pe tatal ei. Nu in ultimul rand i-au oferit o sticla de suc, gratis. Sursa:www.cancan.ro

Alina Radu s-a suparat ca partenerul ei a fost fara ea la ziua vedetei de la Antena 1


Si-a prins logodnicul la Daniela Crudu

Asistenta lui Luis Lazarus de la Kanal D s-a facut foc si para, cand a aflat ca iubitul ei, Catalin, s-a distrat la petrecerea Danielei Crudu, in timpul in care ii spusese ca va iesi in oras cu baietii.

Daniela Crudu si-a sarbatorit cu mult tam-tam ziua de nastere, sambata seara, insa nu toata lumea s-a bucurat de petrecerea data de aceasta cu ocazia implinirii a 20 de ani. Printre cei care au avut motive de nemultumire legate indirect de acest eveniment s-a numarat si Alina Radu, asistenta lui Luis Lazarus de la emisiunea acestuia de la Kanal D. Se pare ca aceasta a aflat ca la ziua Danielei Crudu a fost prezent si logodnicul ei, Catalin, despre care ea stia ca a iesit putin in oras cu niste prieteni. Evident, dupa ce a descoperit unde a petrecut iubitul ei, aceasta s-a suparat foarte tare si, sustin sursele noastre, s-a certat rau cu acesta.
Conform informatiilor noastre, Catalin a venit la ziua Danielei impreuna cu doi amici, Valentin Tudor si Alin Barla, care o cunosteau bine pe asistenta "matinalilor" Razvan si Dani. Ca prieteni ai sarbatoritei, Valentin si Alin au stat in prim-plan la fotografii, dar Catalin a preferat sa stea mai retras, bucurandu-se in penumbra de compania unei brunete aflate si ea la petrecere. Contactata telefonic, Alina Radu ne-a declarat ca intr-adevar nu stiuse ca iubitul ei avea de gand sa mearga la ziua Danielei Crudu: "Nu stiam ca a fost acolo. Dar as vrea sa nu comentez prea mult acest subiect, pana nu aflu cum au stat exact lucrurile", ne-a marturisit Alina. Asistenta lui Lazarus se cunoaste cu Daniela de la prezentarile de moda si de la alte evenimente mondene, dar nu a fost invitata la ziua acesteia.





Si-a luat test de sarcina



Alina si Catalin sunt impreuna de cativa ani buni. La inceputul acestui an s-au si logodit, urmand sa se casatoreasca anul viitor. Sustineau chiar ca isi doresc si copii. Dar la timpul potrivit. In urma cu cateva zile, Alina a fost vazuta la o farmacie din zona Dorobanti, de unde si-a cumparat un test de sarcina. "Este adevarat, dar nu sunt insarcinata. Am avut doar cateva emotii, pentru ca nu ar fi timpul acum", ne-a declarat ea.

Sursa: www.cancan.ro

Un roman a inventat masina cu doua fete




Un roman a inventat masina cu 2 fete

Vrei sa-ti cumperi o masina dar inca nu te-ai decis asupra unui model anume? Nicio problema! Cativa tineri de la un service auto din Teleorman au inventat modelul "Volkpel" - o masina deosebita, formata dintr-un Volkswagen si un Opel.

Masina mutant are doua fete, doua volane si doua perechi de faruri, astfel incat, daca ramai blocat in trafic poti foarte usor sa-ti schimbi directia de mers fara a fi acuzat de careva ca mergi cu spatele. Ba mai mult, tinerii de la service-ul din comuna Draganesti Vlasca au rezolvat si problematica parcare laterala: masina chiar poate merge fara nicio problema in lateral, parcarile dificile devenind astfel floare la ureche pentru orice sofer. Din pacate, inedita masina are numai doua locuri si necesita ca fiecare pasager sa detina carnet de conducere. Totusi, acestia ar fi bine sa nu vina si cu bagajele dupa ei, automobilului lipsindu-i cu desavarsire portbagajul. Cum nu prea sunt sanse ca masina sa primeasca aprobarile necesare pentru a rula pe drumurile publice, tinerii se plimba cu autoturismul doar prin curtea service-ului, spre marele amuzament al prietenilor si al localnicilor, care se inghesuie sa vada ciudatenia pe patru roti.
Sursa:www.cancan.ro

Ea este cea care a înlocuit-o pe EBA



Elena Băsescu se pare că a fost uitată de foştii ei iubiţi Andrei Hrebenciuc şi Joe, care se afişează, in ultima vreme, in lumea mondenă cu noile lor “achiziţii”.

Andrei Hrebenciuc a ieşit, recent, împreună cu o brunetă atrăgătoare la o masă în oraş unde, spre surprinderea celorlalţi meseni, s-au comportat extrem de tandru unul cu celălalt. Fiul eminenţei cenuşii din PSD şi iubita lui, fiica fostului director de la CFR Călători, Alexandru Noapteş, au ales unul dintre restaurantele de fiţe din Bucureşti şi, după ce au petrecut aproape o oră acolo, au plecat. Simţind că sunt “vânaţi” de fotoreporteri, cei doi s-au ferit să apară unul lângă celălalt, aşa că au părăsit, la intervale scurte de timp, terasa, fiecare plecând cu maşina proprie în altă direcţie.

Joe se afişează cu o blondă

Şi Joe (Ionuţ Gheorghe) pare să o fi uitat-o pe Eba şi a revenit la vechile lui obiceiuri: plimbatul prin cafenelele de fiţe de pe strada Radu Beller din Dorobanţi. Astfel, acum câteva zile, după miezul nopţii, Joe a fost surprins de fotoreporterii Libertăţii la una dintre cele mai fiţoase terase din zonă “combinând” o blondă. Se pare că “manevra” i-a reuşit, iar Joe şi noua lui “achiziţie” au plecat la braţ, la o altă cafenea, mai intimă, tot din Dorobanţi. Sursa:www.libertatea.ro

Face nuntă de 1.000.000 $




Dan Stănescu, regele ţiganilor, işi mărită fiica.

Regele ţiganilor, Dan Stănescu, din Costeşti, judeţul Argeş, işi mărită fata pe 28 iunie, aşa că în casa acestuia este forfotă mare. Pentru ca invitaţii să se bucure de mâncăruri şi de băuturi alese, regele nu se uită la bani, astfel că factura pentru nuntă se apropie de un milion de dolari.

Ancuţa (17 ani), fiica regelui Dan Stănescu, s-a logodit cu alesul ei încă din 2007. Petrecerea s-a ţinut cu puţin timp înainte să se stingă din viaţă bunicul fetei, Ilie Stănescu, regele internaţional al rromilor. Mirele Dan (16 ani) se trage şi el din familie bună – e fiul prinţului Toma din Vâlcea. Dacă la petrecerea de logodnă de la Castelul de Aramă din Costeşti s-au cheltuit 100.000 de euro, pentru nuntă, regele mai scoate din buzunar aproape un milion de dolari.

Au comandat mobilă la Paris

După legea ţigănească, Ancuţa trebuie să aibă zestre aleasă, aşa că regele Dan Stănescu şi soţia sa, Mioara, au comandat la Paris mobilă nouă în valoare de 300.000 de euro. În plus, mireasa va primi 1.200 de mahmudele (bănuţi de aur) şi aparatură electronică de peste 100.000 de dolari.
La petrecere se vor tăia 35 de porci de 100 de kilograme şi 15 de 400 de kilograme. Bucatele vor fi udate cu 500 de sticle de şampanie fină şi alte 500 de whisky, iar pentru invitaţi vor cânta Andra, soţia lui Măruţă, Angelica Stoican şi Nicolae Guţă.

Şi, de parcă nu ar fi de-ajuns, a doua zi dis-de-dimineaţă, alaiul de nuntaşi va pleca spre Târgu Jiu, judeţul Gorj, unde cheful va mai dura trei săptămâni. Ca-n poveşti, ce mai! Sursa:www.libertatea.ro

«N-am motive să mă sinucid»




Oana Zăvoranu susţine că a suferit doar o cădere de calciu.

Oana Zăvoranu a infirmat vehement zvonul conform căruia luni noaptea a ajuns la Urgen
ţă pentru că ar fi incercat să se sinucidă. Vedeta de la Kanal D a explicat, în exclusivitate pentru Libertatea, că a fost dusă la spital din cauza unei căderi de calciu.

Libertatea: E adevărat că ai vrut să te sinucizi chiar de ziua ta?

Oana Zăvoranu: E o mare tâmpenie apărută într-un ziar de scandal care nu are nici un pic de credibilitate. Am de gând să dau în judecată publicaţia respectivă. Arăt eu ca o femeie care îşi ia zilele? N-am motive să mă sinucid, mai ales de ziua mea.

Totuşi, ce s-a întâmplat în acea noapte?

Este foarte simplu. Eram acasă cu Pepe şi stăteam în pat. La un moment dat m-am ridicat să mă pregătesc să merg la emisiunea lui Dan Diaconescu, când brusc am avut un moment de slăbiciune şi mi s-a făcut rău. Pepe s-a speriat foarte tare, m-a urcat în maşină şi m-a dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Aici mi-am făcut rapid un set de analize din care a reieşit că am carenţe de fier, calciu şi magneziu. Medicii mi-au făcut câteva injecţii, mi-am revenit şi în câteva minute am plecat. La ieşirea din spital erau fotoreporterii care s-au apropiat de mine şi m-am luat cu ei la ceartă.

«Iubesc prea mult viaţa»

Şi atunci, de unde toată povestea cu sinuciderea?

Asta mă întreb şi eu, ocazie cu care întreb şi eu: o femeie care voia să se sinucidă era lăsată să plece în câteva minute din spital? Îi mai ardea să se ia la ceartă cu fotoreporterii?

Ce ţi-au recomandat medicii?

Să plec într-o vacanţă, ceea ce am de gând să fac. Însă până una, alta, mă pregătesc să-mi serbez ziua de naştere sâmbătă. Am invitat 150 de prieteni la petrecere. Nu-i aşa că e un moment bun să îmi pun capăt zilelor? Iubesc prea mult viaţa ca să mă sinucid.

Colegă cu Columbeanca?

Oana Zăvoranu a primit ieri o propunere inedită din partea candidatului la Preşedinţia României, Nati Meir. Conform site-ului emulte, politicianul i-a cerut soţiei lui Pepe să se alăture echipei sale de campanie, din postura de consilier artistic. Dacă Oana ar accepta propunerea lui Meir, ea ar deveni colegă cu Monica Columbeanu, care e purtătorul de cuvânt al politicianului. Cele două se află în conflict deschis după ce s-au certat în timpul emisiunii Oanei de la Kanal D. Răspunsul Oanei a fost unul plin de ironie: “Accept şi gratis. Banii nu contează când e vorba de tanti Meir. Am doar o singură condiţie: să o dea afară pe Monica caca Columbeanu, asocierea cu ea nu-i face bine unui viitor preşedinte. Altfel, cu durere în suflet îl voi refuza”, a declarat Oana Zăvoranu.

Irinel sare în ajutorul soţiei sale: «S-au spus doar prostii»


Irinel Columbeanu a vorbit, în premieră, despre scandalurile în care e implicată soţia lui. “Nu e nimic adevărat dintre acuzele care i se aduc Monicăi”, a declarat milionarul ieri, la emisiunea “Acces direct” de la Antena 1. “Nu ştiu ce sau cine se ascunde în spatele acestor scandaluri. Dacă am avut vreo relaţie cu Ramona Gabor? Doamne fereşte! S-au spus doar nişte prostii murdare, pe care nu vreau să le comentez”, a spus Irinel Columbeanu. Sursa:www.libertatea.ro


Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats